De skum arkstørrelser

Skum for isolasjon. Kjennetegn, størrelse, pris

Gassfylt plast, som representerer den ytre materialet i skumcellene, tilhører klassen av skum. Avhengig av teknologi for produksjon og anvendt polymer, denne klassen inkludere flere typer materialer som har forskjellige bruksområder. De har isolerende egenskaper og er ikke giftige. Den populære fremre skum for isolering PSB-S-25 oppfyller de hygieniske krav og er en universell basis for en hvilken som helst form av gips.

Med økende energikostnader presserende problemet er å beskytte vegg lokalene mot utilsiktet frigjøring av varme til utsiden. Den lave tetthet av skummaterialet gir god varmeisolering. Derfor fasadeisolasjonsskum er en avansert løsning for energisparing. Selv om dette ikke er det eneste området av dette materialet.

Det er også brukt:

  • som fyll fartøy kamrene, noe som gjør dem synkefrie;
  • ved fremstilling av redningsvester, bøyer og flottører;
  • som et material for fremstilling av medisinske tjære, som brukes for transport av donororganer;
  • som beskyttelse av skjøre varer;
  • som en termisk isolator i kjøleskap og andre husholdningsapparater.

Det er en statistikk, noen regler er ikke bekreftet at varmetapet gjennom vegger opp til 40% gjennom taket - 25%. Derfor, for å maksimalisere beskyttelse av egenskapen fra varmetapet gjennom isolasjonen er mulige vegger.

Isoler rom mot inntrengning av fuktighet og kalde luftstrømmer på to måter: eksternt og internt. Det antas at for å beskytte veggen mot frost og samtidig opprettholde det indre område av huset kan, når den ytre isolasjon. Og en annen fordel av fasaden av bygningen for å beskytte - er det faktum at det mellom den indre isolasjon og understøttelsesveggen dannes kondensasjonssonen. Dette er det ideelle miljøet for utvikling av mold og mugg. Og det er beskyttet mot ytterveggen holder på varmen lenger og er ikke avkjølt.

Selv om det er tilfeller, for eksempel i tilfelle av et vakkert hus dekorasjon eller heissjakten når skumisolasjon på utsiden det er teknisk umulig. Deretter kan du bruke egenbeskyttelse vegger. I tillegg til skum, utbyggere bruke andre materialer.

Populære isolasjon: mineralull, ekspandert polystyren og polyuretan-skum. Mineralull er montert bare på metallramme, som deretter må skjerming, gipsplater, fasader eller annen etterbehandling materiale. Polyuretanskum har en tidsmessig fordel anvendt på en automatisk måte, ved påsprøyting. Når materialet fyller sprekken i rammen, og danner en monolittisk belegg. Men for å beskytte veggene på en slik måte vil koste mer enn det skum som brukes for isolasjon.

Polystyrenskum er laget på to måter, hvorved det bespressovanny og komprimerer. Identifisering av PS-1 betyr at skummet flisen produksjon presse, og PSB-S - et materiale med selvslukkende evne. Det vil si, ved fremstillingen av det ved hjelp av polystyren med redusert brennbarhet.

Fasadeisolasjonsskummet begynner med valg av materiale. De viktigste egenskapene som du trenger å vite, å kjøpe en varmeovn - det er størrelsen på platene, tetthet og tykkelse. Ifølge GOST 15588-86 nominelle dimensjoner plater kan være;

  • tykkelse intervaller på 10 mm: 20 til 500 mm;
  • i trinn lengde på 50 mm 900-5000 mm;
  • bredden i trinn på 50 mm 500-1300 mm.

Men tillatt etter avtale for å produsere planker av ikke-standard størrelser. Plater av skum fremstilt med den følgende indikatorer tetthet: 15, 25, 35 og 50 kg / m3. Jo større denne indeksen er, jo sterkere materialet og under dets evne til å absorbere fuktighet. Ark med tetthet 35 kg / m3 50 mm tykk er like i sine fysisk-kjemiske egenskaper av materialet med en tetthet på 25 kg / m3 og en tykkelse på 100 mm. Imidlertid er prisen på skum er høyere, jo høyere tetthet av isolasjonen.

For å velge en spesifikk tykkelse av isolasjon er nødvendig for å vurdere en rekke faktorer, og foreta en enkel beregning.

Valg av den riktige materialtykkelse

Tykkelsen av isolasjonen er avhengig av varmeoverføringsmotstanden regulatoriske yttervegger, som er konstant for forskjellige klimasoner, og tykkelsen av veggene i byggemateriale.

For eksempel, er minstekravet termiske motstand av veggene i St. Petersburg 3,08 m 2 * K / V. Det er et murstein hus, hvis vegger er bygd av en og en halv keramiske hule murstein. Varmebestandighet av en slik konstruksjon er 1,06 m 2 x R / W Du må beregne hvor tykk til å ta skum for isolasjon.

For å oppnå verdien 3,08 er nødvendig for å finne forskjellen mellom den termiske motstand og den eksisterende forskrifter: 3,08-1,06 = 2,02 m 2 x R / W Det vil si at verdien blir kjent, som bør ha et skum. Isolasjon DPM-25 super har en termisk ledningsevne (i samsvar med GOST) 0,039 W / (m.K).

Basert på formelen at den termiske motstanden er en spesiell tykkelse av laget på den termiske ledningsevne for materialet, har vi :. 2,02 * 0,039 = 0,078 m I dette tilfellet bør skummet skaffe DPM-25 80 mm tykk. Med en slik beregning tar ikke hensyn til den termiske motstand av pusslaget, som har både på innsiden og utsiden av bygningen. Derfor, i virkeligheten vil de skumtykkelse kravene være mindre enn 80 mm.

Hva annet kan være isolert med skum?

På grunn av den lave koeffisient av vann absorbsjonen til materialet som brukes ofte i områder med høy fuktighet. Ark av skum lå i fundamentkonstruksjonen, som brukes i konstruksjonen av husene bezpodvalnyh.

Det anbefales å legge bikaken varmeapparatet i den vannrette og loddrette del, for å hindre frysing av fundamentet av huset. Som lydisolasjon skum kan legges i dummy veggen mellom rommene. For termisk isolasjon av gulv, balkonger, søyle og brukt styrofoam. I tillegg til å beskytte konstruksjoner mot varmetap, materialet som brukes i kjølesystemer.

Denne delen beskriver kostnaden av isolasjonen klasse av skum på november 2015 priser.

Ekspandert polystyren fremstilt ved ekstrudering, kalt PENOPLEKS. Disse styrene er mer holdbare enn skum, og prisen er mye høyere. Kostnaden for en plate (1200h600h50 mm) er 183 rubler, basert på 1 m3 er 5080 rubler.

På nettsteder som selger slike ovner vanlige navnet på produktet som et skum 50 mm. Denne konvensjonelle platemateriale med dimensjoner 1000h2000 mm. Prisen på en plate - 180 rubler. Nå i forhold til Penoplex viser at den konvensjonelle skumterning 50 mm tykke, verdt 1800 rubler, og dette er 3200 rubler billigere ekstrudert polystyren.

Så, en kube av skum enn vanlig, avhengig av tetthet, er det nødvendig:

Myter om skum for isolering av skadelig

Den første er forbundet med den foreliggende oppfinnelse fra "puste vegger" laget begrepet. Det er en antydning om at skumisolasjonen egenskapen reduserer gjennomtrengning av vanndamp, derved forverrer mikroklima som dannes og høy luftfuktighet innendørs. Bygningen er ikke uttrykket "puste veggen", og strømmer av vanndamp, som faktisk sirkulere mellom gate og huset gjennom veggen, meget liten. Dannelse av mugg og jordslag i rommet etter at skummet isolasjon av veggene - en konsekvens av dårlig ventilasjon.

Den andre myten - det er miljøvennlig materiale. Ekspandert polystyren refererer til materialer uten de skadelige kjemikalier. Det består av 98% luft, og 2% polystyren. Han har ingen radioaktivitet og kan bli utsatt for 100% utnyttelse. Driftstemperatur: -200 ... + 80 grader. Men EPS utsettes for aceton, benzen, så når du velger farger for etterbehandling fasaden bør vurdere dette faktum.

SKUM DIMENSJONER PSB-S

Pris fra 10 kuber med levering i Moskva og omegn.

LEVERING AV FOAM - neste dag! RING!

LEAF bygningen Skumplast PSB-S

Komplett kvalitet sertifikater: Brannsikkerhet, konformitet, sanitær epidemiologisk konklusjon

STYROFOAM FOAM PSB-S

Ark størrelse: 1000 * 1000 1000 * 1200 1000 * 2000 mm

Platetykkelse: et hvilket som helst av 30 til 500 mm (tonehøyde 10 mm)

Engros-skum på 10 kubikkmeter

Leveringstid: På lager, en dag

Ark størrelse: 1000 * 1000 1000 * 1200 1000 * 2000 mm

Platetykkelse: et hvilket som helst av 20 til 500 mm (tonehøyde 10 mm)

Engros-skum på 10 kubikkmeter

Leveringstid: På lager, en dag

SKUM PSB-S 25F foran PRICE

Ark størrelse: 1000 * 1000 1000 * 1200 1000 * 2000 mm

Platetykkelse: et hvilket som helst av 20 til 500 mm (tonehøyde 10 mm)

Engros-skum på 10 kubikkmeter

Leveringstid: På lager, en dag

Ark størrelse: 1000 * 1000 1000 * 1200 1000 * 2000 mm

Platetykkelse: et hvilket som helst av 20 til 500 mm (tonehøyde 10 mm)

Engros-skum på 10 kubikkmeter

Leveringstid: På lager, en dag

Ark størrelse: 1000 * 1000 1000 * 1200 1000 * 2000 mm

Platetykkelse: et hvilket som helst av 20 til 500 mm (tonehøyde 10 mm)

Engros-skum på 10 kubikkmeter

Leveringstid: På lager, en dag

Montering skum til overflatene:

Skrue feste FOAM

Hammer, spiker for feste FOAM

Vi leverer skum i Moskva og omegn.

Levering er laget av vår egen transport eller transport produsenten.

Avhengig av logistikkutnyttelsen skum levering er neste dag eller dagen etter betalingen.

Gå til prisliste, finne ut prisen på varene du interessert

Informasjon til kunder, bestilling, levering, betaling

Se også:

Kopiering fra nettstedet uten samtykke fra administrator er forbudt.

Hvorfor trenger jeg å vite dimensjonene på skum bord?

Det er på tide å starte. Men hvorfor? Selvfølgelig med beregninger, bevæpnet for dette skriftlig redskaper eller på datamaskinen. Å vite de geometriske dimensjoner av det areal av termisk isolasjon, kan fortsette til beregning av den nødvendige mengde materiale. Men for å gjøre dette, må du vite størrelsen på skum. Denne kunnskapen vil bidra til å kjøpe riktig mengde isolert materiale og unngå unødvendig arbeid for beskjæring og unødvendig avfall.

Ekspandert polystyren for termisk isolasjon (polystyren) anvendes som et varmeelement ganske lang periode. Spesifikasjoner dertil identifisert GOST (ekstrudert polystyrenskum er gjort på grunnlag av spesifikasjonene). I samsvar med den og gjort frigjørings ark av skum i størrelse etter behov.

Denne indikatoren er viktig i beregningene. stort platelengde kan anvendes for isolering av fasaden, og når det arbeides på oppvarming i en begrenset plass er bedre å bruke materialet kortere. Kjenne den mulige lengden av platen er mulig å finne ut hvor mange mennesker er nødvendig for installasjon, noe som vil kreve en bil for transport, samt å avgjøre det nødvendige antall feste.

Regulatory dokument er fastslått at den styrofoam plate har dimensjoner på 90 cm lengde (0,9 m) til 500 cm (5 M) i intervaller på 5 cm (0,05 m).

Avvik fra den faste lengden skal ikke overstige:

5 mm ved en lengde av arket til 1m

Indikatoren er ikke mindre viktig enn lengden. Og av samme grunn. Med en stor skive bredde er upraktisk å arbeide innendørs eller på taket når platen bredde er større enn avstanden mellom sperrene. Påføring av den lille bredde av materialet øker arbeidskostnader for installasjon, og å øke antallet festeelementer. Ikke glem om sikkerheten ved arbeid i høyden. Som et resultat, kan brudd i arket på grunn av den lave mekaniske stabiliteten av skummet oppstår.

Isolasjon øket lineære dimensjoner øker vesentlig vindbelastningen på montører.

styrofoam skive breddedimensjonen ligger i området fra 50 cm (0,5 m) og 130 cm (1,3 m). Standard innstilt tidsintervall er 5 cm (0,05 m). Toleranser i bredde er:

5 mm og en bredde på 1 m;

Mangel på kunnskap om denne parameteren kan resultere enten i utilstrekkelig isolasjon av bygningsoverflater eller til overskridelser for kjøp av overdreven tykkelse av isolasjon. Normen er definert platetykkelse på 20 mm (2 cm) til 500 mm (50 cm). Hver påfølgende tykkelse er større enn den forrige ved 10 mm (1 cm). En slik tykkelsesområde er ikke for tiden eksisterende isolasjonsmateriale. Ifølge GOST tykkelse bør ikke variere for mer enn:

Ved en tykkelse på 2 mm til 5 cm;

Hva som er skrevet penn, vil ikke kutte ned med øks. Men ikke være håp som kommer inn i butikken, lett å finne en plate størrelse på 1200 x 1200 x 50 mm. For å redusere kostnadene for masseproduksjon av isolerende skumprodusenter fremstille ark med en viss størrelse. De vanligste størrelsene av skum ark:

Tykkelsen varierer fra 20 til 100: 20, 30, 40, 50 og 100 mm.

Et slikt sett av lineære dimensjoner gjør det mulig for isolasjon fungerer på et hvilket som helst objekt. Hvis isolasjonen for å være en stor gjenstand, som kan ha forskjellige størrelser av isolasjon over hele lengde, bredde og tykkelse, i dette tilfellet, etter avtale av produsenten kan fremstille ark med den ønskede størrelse av en viss tilstand standard. I dette tilfellet er styrofoam skjæring under installasjonen ikke nødvendig.

Klar til å sende produkter er pakket i plastposer. Hvis lengden og bredden av pakken svarer til det ferdige produktet, er høyden av pakken bestemmes ved GOST. Det bør ikke overskride merke på 0,9 m. Det eneste unntaket er 0,5 m tykt skum. Pakningen 2 kan være plater.

Mulig oppbevaring og transport uemballerte ark som er utsatt for de generelle betingelsene som stilles til lagring og transport. Innebygd i kjøretøyet panelet er nødvendig for å løse et bredt bånd uten å bruke mye krefter.

For å finne ut hvor mange plater i pakken er tilstrekkelig til å dele opp høyden av pakken (900) i tykkelsen i mm. Dette gjør vite størrelsen på arket, funnet mulig å isolere området ved å multiplisere antall ark over torget. Ved anvendelse av den resulterende nummer kan lett beregne hvor mange pakker som trenger ved å dividere området på isolasjonsbelegg på ett område av pakken. Og bare da bestemme seg for å transportere, er nødvendig for å levere skum til arbeidsplassen.

Hvis du ønsker å vite hvor mange paneler i kuben, må du dele enheten på volumet av panelet bestemmes ved å multiplisere lengden med bredden og høyden.

Kubikkstørrelsen i skummet er bare nødvendig å bestemme størrelsen av vognkassen med tilstrekkelig volum. Det er ønskelig å bruke innendørs transport for å sikre integriteten av materialet.

Når du kjøper en skum ta hensyn til farge, tetthet, integriteten av arkene og emballasje. Ikke mindre oppmerksomhet bør rettes for å sjekke størrelsen. Med en mindre mengde av kostnadene av materialet skal være mindre.

Tykkelsen av de overtatte ark bør være den samme porsjonen. Avgrenset toleranser på lengde, bredde og tykkelse bør observeres.

Filet kanter og fangsten kan observeres i en avstand på ikke mer enn 1 cm fra toppunktet. Skrå sider stumpe vinkler bør være mindre enn 8 cm. Skumarket kan ha fremspring og utsparinger bredde større enn 3 mm og en høyde (dybde) som er større enn 5 mm.

skum bord må være konstruert for å møte de "geometri" rektangulære former. Forskjeller diagonaler må ikke overstige følgende:

5 mm med platen lengde på 1 m;

Oppkjøpet av høy kvalitet skum vil unngå mange problemer under installasjonen.

Før du kjøper, er det ønskelig å vite hvor mange som vil gjennomføre installasjonen og til hvilken høyde, linje størrelse og dimensjoner av diagonalene i rommet. Når taket isolasjon er nødvendig for å vurdere avstanden mellom sperrene. Dette vil fullstendig bestemme den nødvendige størrelse av arket av skummet.

I noen tilfeller kan bruk av paneler på 0,5 til 0,5 m er mer praktisk enn plater av forskjellig størrelse, selv om en økning i strømningshastigheten av feste og tetningsmaterialer. Med større stykker kan unngås, men så er det andre problemer. Eller har ikke nok rom dimensjoner, eller har problemer med å legge en enkelt person. Så valg av størrelse bør imøtekommes svært nøye.

For å fylle mellomrommene og rester ved oppvarming fremspring vindusåpninger som kreves for å utføre skjæring av skummet i oppløsning. Det var spørsmålet: "Hvordan å kutte og hva du skal klippe" forekommer ikke. Trimming kan utføres konstruksjon med en kniv, en sag med fin tann, mekanisk eller termisk kutteren.

Ved hjelp av kunnskap i beregning av karakteristikkene av polystyren skum og størrelsen på slutten av arbeidet, kan du oppleve at noen avfall og venstre. Hver rubelen brukt til å nedbetale en nedgang i utgifter til oppvarming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

53 − = 52