Dampsperrevegger

Dampsperre for vegger av trehus

Komfort bolig er avhengig av temperaturen og fuktigheten i rommet. I et trehus som kan oppnås ved oppvarming og isolering kvalitet. I tillegg, for å redusere de negative effektene av fuktighet på vegger, gulv og tak, må man for å kontrollere mengden av dampsperren, og dette er en vanskelig oppgave.

Overflødig fuktighet påvirke tre strukturen av huset. Avsatt bruker dusjen, matlaging, vask, våt rengjøring par på jakt etter en vei ut av rommet. Siden det er mye større enn atmosfæretrykk, damptrykket i tak, vegg, gulv, som sammen med forskjellen i temperatur favoriserer dannelsen av kondensat. Sakte impregnering treramme og tetting av vann forvrenger og ødelegger dem: materialer råtne, mugne, faller deres ytelse.

Hvis du er i ferd med utarbeidelse av styrene for tak og vegger ble utført av damp og vanntett materiale for lag og gulvbord ikke har denne beskyttelsen. I tillegg, seksuell gulv av første etasje i huset settling på bakken, noe som øker de negative effektene av fuktighet på den. For å unngå prosessen med ødeleggelse av trehuset konstruksjon, bør ta vare på en pålitelig dampsperre. Det beskyttende lag blir isolasjon og hindre fuktighet i kontakt med et tre, fritt å slippe gjennom luft fra inne i utendørs. Takket være denne levetid hjemme vil øke betydelig.

Fordelene med dampsperren trehus

Wood (selv ubehandlet) har en høy grad av varmeisolasjon og god permeabilitet. Naturlighet av dette materialet gir en mulighet til å bygge hus uten frykt for at skadelige damper avgis til inneluften. I tillegg til fordelene, har treet betydelige ulemper. Evnen til å samle fuktighet medfører en reduksjon av varmemotstandsnivå og provoserer ekspansjons tømmer. Utseendet av mugg på veggene og andre deler av huset blir dårligere estetiske egenskaper av boligen og kan forårsake forskjellige sykdommer beboerne.

Som et resultat av den jevne fukting og tørking av tre-strukturen er også mulig at tetting av skjøter, slik at de blir luft skyllet. Hvis den dampbarrierevegg for et trehus ikke er tilveiebrakt, det materiale som passerer fuktig luft gjennom det og holde på fuktighet derfra. For å forbedre arbeidsforholdene i vegger og andre deler av tømmeret bør plasseres parogidroizolyatsionny barriere ved overgangen mellom den varme luft og kald muring.

bygningsmaterialer markedet tilbyr ulike typer av Hydro, som har gode egenskaper. Typisk, for å beskytte veggene i trehus ved bruk av fuktighet pustende mebrany og filmer, men det finnes andre typer parogidroizolyatsii. Hva materialer egner seg for varmeisolering og en dampsperre bolig:

 1. Taktekking materiale. Fordelen med denne type materiale for impregnering - er lav pris, men takmaterialet mer egnet for installasjon på takene av driftsbygninger, i stedet for å beskytte vegger av trehus. Dessuten er slike innretninger ikke egnet til bruk som hoveddampsperre, men som et ekstra lag til de mer effektive materialer.
 2. Aluminiumfolie. Filmen med en side belagt med metall, den andre har en forsterket gitter. Dette arrangement bidrar til å skape inne dampsperre og et sjikt som reflekterer varmen. For å isolere trehus, kryper folie dampsperre metallisk belegg på utsiden. For å sette på veggene av slikt materiale bør være forsiktig for ikke å skade sin integritet. Hvis du bestemmer deg for å folie hans hus, boliger vil ikke bare være beskyttet mot korrosjon, men også isolert.
 3. Diffusjonsmembranen. Den dampgjennomtrengelige materiale beskytter huset mot fuktighet, regulerer mengden på grunn av sin evne til å passere luft (med to eller én side). Dampsperre membranen har et høyt damp permeabilitetskoeffisienten, som er forårsaket av mikrostrukturen i materialet. En vesentlig fordel er det mangel på diffuse film mellom isolasjonen og membranventileringskanalen gir maksimal effektiv bruk av plass. En slik dampsperre for vegger av trehus gir god isolasjon av rommet. I motsetning til andre typer av dampsperre, har membranen en høy pris - det er den eneste ulempe.
 4. Polyetylen eller polypropylen-film. Sammenlignet med polyetylen, polypropylen er mer holdbare, motstandsdyktig mot atmosfæriske fenomener. Imidlertid dampsperren belegg av materialet ble brukt til å ha en betydelig ulempe - fra isolasjonen forhindrer kondensering på det, noe som fører til et hurtig tap av ytelse av en slik dampsperre vegg. Moderne type materiale har et spesielt lag av viskose celluloseinnhold. Den absorberer store mengder fuktighet, gradvis tørker under luft ventilasjon. De viktigste fordelene med filmer for vegger av trehus er deres demokratiske kostnader, holdbarhet, enkel installasjon.

Funksjoner installasjon av en dampsperre for vegger av trehus

Dampsperre er festet ikke bare å beskytte veggene i hjemmet mot fuktighet, men også i den hensikt å varme opp rommet. Mount Technology materiale avhenger av stedet av sin søknad. Byggere kan sette en dampsperre på den ytre eller indre side av veggen, avhengig av tilstanden av bygningen, slik som tømmer, andre faktorer. Det er visse egenskaper ved installasjon Parobarer ved å feste materialet på innsiden eller utsiden.

Hvis veggene i huset er laget av rundtømmer, kan ventilasjonshull ikke stå: deres funksjon utføres av hullene i krysset av styrene. Dersom konstruksjonen er fremstilt av glatt tre med et rektangulært eller kvadratisk tverrsnitt, sette en dampsperre direkte på veggen kan ikke være - det vil føre til vanskeligheten av damputtaket. I dette tilfellet er den første tømmer stativet stappet inn i 2,5 cm (trinn mellom dem er 1 cm). Når den er installert kasse, på hvilken legge isolasjonen. Det strakte seg over vanntetting film, og bare etter at du kan begynne å dekorere veggene.

Hvis det gjøres riktig, det fungerer i rommet forble innenfor normal klima, som er ideelt ikke bare for den type tømmerhus, men også for de rammekonstruksjoner. Den beskrevne fremgangsmåte for montering av den ytre dampsperre for vegger er enkel, slik at det kan gjøres uavhengig av hverandre, uten involvering av kvalifiserte byggere.

For innvendig isolering av et trehus

Den første fasen av den indre pakning innebærer strippedampsperre veggflate etterfulgt av deres behandling med en antiseptisk. Videre, i henhold til instruksene spaltegulv kasse. Den lumina skinner anbrakt varmeapparat (for eksempel mineralull), hvorover spiker eller stifter er festet dampsperre. Hvis for dette formål velges diffusjonsmembran, dens stele direkte med isolasjonsmateriale eller forlater mellom isolasjonen og dampsperren i lumen av 5 cm. Filmen må strekkes godt, ellers beskyttende egenskaper er dårlige.

Hvor rekkefølge og hvor mye dampsperre vegg

Materialet for isolasjons- og dampsperre tre vegger kan kjøpes i DIY butikker. Det største utvalget presenterte i spesialiserte hypermarkeder. I tillegg kan dampsperren bestilles online, men sørg for at personlig som et produkt du kan kjøpe bare ved mottak. Hvor mye er et dampsperre for vegger av trehus? Nedenfor er en tabell med eksempler på priser på materialer fra forskjellige produsenter.

Dampbarriere-veggene i et hus murstein

For en hvilken som helst murstein hus, damp er en viktig og nødvendig element av sin utforming, som beskytter veggene og isolasjon mot uønsket fuktighet. Det er denne sydd opp, unngår dannelsen av mange nyanser, inkludert mugg, meldugg og andre problemer. Det bør bemerkes at legging av riktige materialer krever ingen spesiell innsats. Hovedpoenget er ansett for å være tilfredsstillende fremstilling av veggene i huset. Sammen med dette vil bli møtt med valget av bygningsdeler som kreves for jobben.

Vanligvis anvendes damp tetningselementer ganske enkelt festet til den horisontale overflate, og rulles ut i retning oppover. Materialbanen er anordnet ikke vertikalt, men horisontalt. De er montert ved hjelp av galvaniserte og treplanker.

For tiden er kjent er damp isolerende materialer for termisk isolasjon av vegger av tegl hus:

 • - en ordinær polyetylen-film;
 • - asfalt, taktekking og andre dampbarrierematerialer basert på bitumen;
 • - aluminiumsfolie;
 • - flytende gummi;
 • - IZOSPAN, megaizol og andre;
 • - polyuretanskum.

Klassisk dampsperre blir fortsatt betraktet som en polyetylenfilm. Ved å bruke det pålegges spesielle krav, siden materialet er lett skades under installasjonen. Husk at dette element skal perforeres base, ellers vil det forsinke sammen med dampen og luften er fortsatt. Sikre optimal mikroklima inne i bygningen i et slikt tilfelle, mest sannsynlig, vil det ikke fungere.

Lov til å lage sitt eget dampsperremembran perforeringen. For disse formål må ha en spesialvalse på arbeidsoverflaten av disse er det skarpe pigger eller spiker er hamret.

I motsetning til membran isolerende materiale ved konvensjonelle film ligger i det faktum at den består av flere lag som hver utfører en spesifikk funksjon.

Sikring av isolasjon og varmeisolasjon oppstår ved bruk av stiftepistol eller for hånd, spiker galvanisert belegg. For å hindre inntrengning av fuktighet i løpet av huset, samt i veggen, er det anbefalt nedre kant av dampbarrieren lagt under grunnlinjen forhåndsformede markeringer. Plassering av materialplater nødvendigvis er utført overlappende med det foregående lag overlapping på 50 mm eller mer. Firmaer ytterligere gjør dem vannavstøtende tette hjelp av spesielle klebebånd eller teip til dampsperren. Alle sømmer bør være godt limt, bør hullene ikke være.

Ikke ta de nevnte beskyttelses veggene i huset og isolasjon som en absolutt utelukker enhver inntrengning av damp inne. membranen vanligvis brukes, som på tross av alt, i stand til å passere et visst volum luft. Ellers vil innsiden av lokalene danne drivhuseffekten, konsekvenser som er mye verre enn å bli våt isolasjon og bygging av murvegger i huset. Fukt kvalitativt skilt fra luftstrømmen som passerer derved det ikke lenger virker fra innsiden av hovedkomponentene. Ved bruk av en spesiell isolasjon med et indre "pels" av våtfor strømmen sikres ved avsug.

Spesialister som dampsperre komponenter i økende grad velger den vanlige lim. Det er, etter størkning og anskaffelse av ytelsen, helt i stand felle fuktighet mens det strømmer luft i tilstrekkelige mengder. Behandler murveggene i huset er vanligvis utføres før den endelige etterbehandling av bygningen.

a. Flerlags anti-kondensat damp «Brane D Super»;

b. Forsterket damptetting Izospan RS;

i. Den reflekterende varme-hydro-damp Izospan FX;

Et enkelt lag av vanntett materiale med høy damppermeabilitet Tyvek Fast.

Har en dampsperre på innsiden av veggen av murstein

Kvalitativ og vanskelig å installere, dampbad krever dyre elite murstein. Anordningen er en dampsperre slike strukturer er meget komplekse. I tillegg kan damp trenger en stor moderne boliger som har flere skillevegger som deler hul-rommet i flere soner. De blir vanligvis behandlet med lydabsorberende materialer som glassfiber eller mineralull, er redd for fuktighet. Hvis den ikke advare, da disse komponentene miste sine positive egenskaper og form på kort tid. Det er av denne grunn, en stablet på toppen av dampsperre. Dens installasjon kan utføres ved hjelp av konvensjonelle tre lameller, behandlet med antiseptisk preparat.

Behandler skillevegger er alltid toveis. Leddene må overlappe minst 30 mm. Nuance er viktig, og selv et øyeblikk, at de ikke bør være den samme på begge sider, og for å være nærmere enn 500mm ett forhold til en annen. Den ideelle løsning ville være å bruke en film med et foliesjikt. Den blanke siden å bli rettet utover.

I tilfelle av ytterligere behandling av murvegger hjem ytterkledning, bør dampbarriere tenke på det innledende stadium av byggingen. Og i dette tilfellet, vil folien filmen være et utmerket valg. Isolasjonen er plassert på en treramme, med tetting av skjøter med vanntett tape.

Hvor er de dampsperre murvegger i huset?

Damp kan utføres på flere måter, som hver har sine fordeler, trekk og spesifisitet.

Bare utføre den ønskede beskyttelse av veggene fra innsiden, ved hjelp av en polyetylenfilm og en diffusjonsmembran med en tykkelse som ikke overstiger 1 mm. Så egentlig minimere inntrengning av damp plass varmeapparatet. Og ytterligere øke den termiske motstand, noe som gjør design mer holdbare. Ikke glem at dampsperren veggflater av murhus fra innsiden bør bli en enkel sløyfe, herunder hensynet til kjeller og loft.

Ofte brukes en spesiell materiale på basis av folien med varmereflekterende evne. Det er lett å montere på eventuelle overflate eller metallprodukter eller klebemiddel-løsning. Pass på å korrekt plassere reflekterende side. Retningen må være inne i rommet.

I utgangspunktet er det nødvendig å definere arbeidsområdet. Beregning av overflateområdet, som skal legges ned dampbarrierebeskyttelse og multiplisere dette tallet med 0,1-0,15 (nødvendig å legge til 10-15% av det totale areal). For eksempel, antar vi at isolasjon av bygninger vil bli utført med mineralull. Mineralull må beskyttes fra to sider: fra veggene - fra kondensat og innsiden av lokalene - fra damp.

Som paroizolyatora våre eksperter anbefaler å velge en av de sammensatte folie reflekterende materialer: alyufom, penoterm eller Penofol.

Etter seleksjon av materialet er nødvendig for å forberede overflaten for legging av dampsperre. Siden materialer av denne type har en ekstremt lav styrke, er det nødvendig å nøye kontrollere veggflaten - spissene kan lett skade på isolatoren. Fjern alt som kan redusere effektiviteten av isolasjonen og ren for støv og smuss.

Ytterligere vanntetting skal sikres i den kalde siden av isolasjonen. Siden temaet for denne artikkelen er ikke vanntett, vil det bli antatt at den murvegg ble beskyttet mot fuktighet dyre og høy kvalitet mikro-sement injiseringsmetode, akrylat- eller metakrylat geleer.

Deretter mineralullisolasjon er installert ved å plassere mineralull i skyvekraft mellom skinnene.

Det neste trinnet er å legge en dampsperre over isolasjon og deretter festet ved hjelp av lamellene. Lerretene må passe tett til hverandre, og skjøter skal limes metallisert bånd, for en dampsperre.

På slutten av etterbehandling er gjort, for eksempel, fôr, hvis du var å bygge et bad.

Når det er mulig å klare seg uten en dampsperre murvegger inne i huset?

Det er viktig å gjennomføre overflatebeskyttelse i følgende situasjoner:

 • 1. På de indre vegger av den påførte isolasjon. Oftest er det mineralull, fordi det gir en pustende effekt. En vesentlig ulempe ved denne metode er den høye hygroskopisitet av materialet, noe som resulterer i dens ødeleggelse. Den eneste utvei er å legge en dampsperre.
 • 2. Når det er ønskelig å utføre vedlikehold av den ønskede mikroklima i mellomrommet. Ytterligere beskyttelsesveggene vil bidra til å skape en pålitelig, effektiv og effektiv fuktighetsbarriere og tilstrekkelig ventilasjon.
 • 3. Dersom det er nødvendig, noe som gir kraftige vindskjermer, særlig i ventilerte fasader. Som et resultat av å faktisk redusere lasten til det primære isolasjonsrom, og gir en "pustende effekt". Det er verdt å huske på gjennomføring av ventilasjonsåpning gjennom denne vil bli vist fuktighet.

Som konklusjon kan man si at en hvilken som helst dampkontrollanordningen bør gi en pålitelig og effektiv forsegling av anløpslokasjonen av isolasjonsmaterialer. Hovedmålet med anvendelse av hensiktsmessige komponenter - isolasjon beskyttelse mot fuktighet som det naturlig synes ekstremt lang og meget effektiv. Ignorerer dette problemet vil føre til at den termiske beskyttelse inne etter noen år med huset ditt murvegger miste sine positive kvaliteter og vil bli verdiløse.

Dampsperre for vegger av trehus innvendig og utvendig

Tradisjonelle materialet for bygging av hus - det er et tre. Han begynte å bruke selv i en fjern fortid. I et forsøk på å få miljøvennlig innkvartering, moderne folk stadig betaler oppmerksomhet til dette materialet. Men installasjonsprosessen fortsatt har endret seg. Og på grunn av dette må vi bruke flere byggevarer i dag. Disse omfatter damp, og for veggen av trehus. Det faktum at hun er og hva som er brukt i denne artikkelen, la oss snakke.

I gamle dager huset av treet ikke trenger ekstra isolasjon eller dekorasjon. Dets isolerende egenskaper var tilstrekkelig til å tillate luftsirkulasjon mellom rommet og det ytre. Wood bare "dyshala9raquo, og det var nok.

I dag er alle arbeidene utføres i samsvar med visse krav og beregninger. Derfor, i tillegg til miljøvennlighet og attraktivitet av trehus må fortsatt være i samsvar med standardene for energieffektivitet. Og dette har ført til en endring i begrepet "hus laget av tre." Foreløpig under ham forstå ofte "pirog9raquo; flere lag av bygningsmaterialer.

Selvfølgelig er luften vanskelig å komme gjennom alle disse lagene. Fri sirkulasjon av hans brutt. Steam er forsinket inne i denne "piroga9raquo;. Som et resultat av kondens samler seg inni. Resultatet er at isolasjonslaget er våt.

Materialene som brukes for termisk isolasjon av huset, under påvirkning av fuktighet mister sine egenskaper, blir de deformert. I tillegg forårsaker kondensatet mugg og jordslag på treet. Som et resultat av den forstyrrede strukturen av materialet. Wood begynner "vykruchivatsya9raquo;, ledd logger krenket.

Å forstå ovenstående prosess har nødvendiggjort bruken av et beskyttende lag. For å oppnå dette, damp, og som brukes for veggene i et trehus.

Det ser ut som en vegg "pirog9raquo; rammetype

For å forstå fullt ut hvorfor damp brukes til veggene i et trehus, er det best å se på alle lag av "piroga9raquo;. Hvis huset er bygget av rammetype, ser det ut som "pirog9raquo; som følger:

 • behandling fasiliteter;
 • damp, de indre vegger av trehus;
 • ramme;
 • isolasjon;
 • et isolerende lag (fra vind, fuktighet);
 • utvendig trim av huset.

Dampsperre for de utvendige vegger av et trehus blir også utført for beskyttelse av bygninger mot vind, fuktighet.

Bygging av bygging av hele stokker

Ved hjelp av logger endrer rekkefølgen for innfesting av bygningsmaterialer som er karakteristisk for de ramme-type bygninger. I disse tilfeller passer det dampsperre for vegger av trehus fra utsiden i stedet for på innsiden.

Oppå lekterne er foret med et isolerende lag. Neste ramme er konstruert for isolasjon. For å gjøre dette, den mest brukte treplate. Ytterligere vanntettende lag er festet. Fremfor alt dette behandling lag legges. I hvilke som helst passende konstruksjonsmaterialer kan brukes som den sistnevnte. Deres valg i dag er veldig stor. Det hele avhenger av dine preferanser og finansielle muligheter til byggeiere. For eksempel, for derved dampsperre festet til veggene i et trehus under ytterkledning.

I enkelte typer av konstruksjonsmaterialer kan brukes som en dampsperre:

 • Filmen laget av polyetylen, som har en tykkelse av en millimeter. Dette er den enkleste og billigste alternativet. Men det har en stor ulempe. Det faktum at filmen fullstendig dekker den normale luftsirkulasjon. Som et resultat av veggene kan ikke "dyshat9raquo;. Bruk denne typen materiale må være veldig forsiktig. Han lett revet. Det er ikke nødvendig å trekke det for vanskelig. Ellers uunngåelig sesongmessige utvidelse av materialet kan føre til skader på filmen.

 • Dampsperre mastic vel pustende og holder på fuktigheten, ikke tillater det å komme inn. Bruk den direkte til etterbehandling rommet.
 • Membran film - det beste alternativet. Isolasjon godt beskyttet mot fuktighet, mens sirkulasjon av luft utføres i put skjerm.

Den mest vanlige dampsperre for vegger av trehus av den tredje type. Det er den beskyttende membran. Derfor en nærmere titt på funksjonene.

Dampsperre membran er et innovativt materiale som dukket opp ikke så lenge siden. De viktigste fordelene er:

 • Utmerket beskyttelse mot inntrengning av fuktighet.
 • Luften passerer gjennom membranen som hindrer en såkalt drivhuseffekten.
 • Helt trygt for mennesker.
 • Det avgir ikke skadelige stoffer.

På scenen for valg av byggematerialer bør ta hensyn til styrken av membranen. For å redusere kostnadene, har noen produsenter redusert dette tallet. Ved anvendelse av en slik membran er lett revet. Og som trenger en skadet dampsperre for vegger av trehus?

Hvilken side av membranen stabelen - er en annen viktig påminnelse. Det bør strengt følge for å legge en fuktsperre nøyaktig slik det kreves av produsenten. Hvis du utvide den til en annen part, vil det ikke gi ønsket effekt.

Fremgangsmåter for festing av beskyttelseslaget

bjelker av ulike slag kan brukes til bygging av boliger. Avhengig av denne dampsperre for vegger av trehus kan monteres på utsiden av to måter.

Den første brukes i situasjoner der de runde tømmerstokk. Det beskyttende lag kan festes direkte til loggen.

For logger med en rektangulær eller kvadratisk tverrsnitt lignende er ikke et alternativ. I slike situasjoner, i det tømmer fylte stativ med omtrent to og en halv centimeter i bredde. Observert intervall derimellom av størrelsesorden en meter. Dampsperre skinner som er festet til settet.

Bruken av en dampsperre på innsiden av rommet

Beskyttelse mot fuktighet gir ikke bare utenfor bygningen. Den passer som en dampsperre for vegger av trehus fra innsiden. I dette tilfellet, hele prosessen vil se slik ut:

 • På innersiden av veggen monterte trekasse. For dette formålet, bredden av styrene i fem centimeter.
 • Videre foret med et lag av vanntetting. Således mellom veggen og åpningen av filmen dannes. Det er nødvendig for ventilasjon av rommet.
 • På boards opplektingselementer gjennom vanntetting sikre metallprofiler.
 • Cellen er dannet mellom profilene passer isolasjon.
 • På toppen av den lukkede dampsperremembran. Hun la lap. Leddene er forseglet.
 • Fullfører "pirog9raquo; ytre hud som er dekket av den ferdig trim.

Legges således dampsperre for vegger av trehus innendørs vil hindre kondensering opptreden i "piroge9raquo;.

Ting å huske på under installasjonen

Det er meget viktig før man begynner å feste en dampbarriere for å forberede den trevegg. For å gjøre dette, må alle skjøter og sprekker fullstendig forseglet.

På utsiden av bygningen, materialet i dampsperren er ikke nødvendig å feste fast til en trevegg. Det er nødvendig å holde gapene mellom dampsperre og finish. De er nødvendige for luftsirkulasjon. Takket være dem, vil kondensatet fra filmen gå bort naturlig.

I tilfelle av kadaveret hjem situasjonen er akkurat det motsatte. For varmeisolering er ikke nødvendig stiv vegg. Det er festet mellom stolpene av hvilke rammen er montert. Som et resultat, to tredjedeler av den hele veggen av et varmeapparat. Derfor må det være nøye beskyttet mot fuktighet. Ellers mister materialet alle sine isolerende egenskaper, og andre funksjoner. Deformasjonen av isolasjonen vil resultere i hullene.

Regler for installasjon av en dampsperre

For å oppnå maksimal effekt fra bruk av dampsperremembran for å hjelpe samsvar med noen enkle regler:

 • Tegning på membranen skal snus til deg, ikke til veggen.
 • De enkelte deler av isolasjonen er festet runde. De må finne hverandre med ikke mindre enn ti centimeter.
 • Valset materiale bare i horisontal retning.
 • Alle sømmer er forseglet. For å gjøre dette, blir de limt bånd, bør en bredde som er mer enn ti centimeter.
 • Limte bånd også komplekse elementer i sin utforming: hjørner, utsparinger, fremspring, åpninger for vinduer og dører, og så videre. Tape limt alle tilstøtende overflater. Dette vil bedre tetthet.
 • Nær vinduene er nødvendig for å gi membranen margin til i isolasjon ikke er skadet under deformasjon. Aksjen er i form av rynker.
 • Materialet må være fullt beskyttet mot solens stråler på ham. Dette gjelder spesielt i nærheten av vinduene.
 • Festemåte er avhengig av dampbarrieremateriale. Filmer av polyetylen og polypropylen er festet konvensjonell stiftepistol eller spiker. At materialet ikke er skadet, er det anbefalt å spikre ham med treplanker. Med deres hjelp, er damp presset mot kasse. På toppen av alt dette er løst. Membranen er mer stabil og ikke lett revet. Men det kan fikses på en lignende måte.

Dampbarriere vil ikke utføre sin tiltenkte funksjon med mindre installasjonsprosessen er utført med brudd. er de vanligste feilene:

 • Installasjonen er gjort uregelmessig. Dette innebærer dårlig tetting av skjøter utført, det store antall folder, de materielle skadene mekanisk.

 • Materialet valgt riktig. Valg av isolasjon, er det nødvendig å ta hensyn til nøyaktig hvor den vil være montert på innsiden eller utsiden. For eksempel, er diffus membran bare egnet for innendørs bruk.
 • Virkningen av den doble dampsperre. Det oppstår fra ikke-mount-teknologi. Noen typer av materialer som er festet fast til veggen. For andre, må du samle kassen.

Produsenter dampbarrierematerialer

For mange moderne bedrifter produserer filmen som en dampsperre. Den mest populære av disse inkluderer:

Dampsperre for vegger "Izospan9raquo trehus; Gexa fra selskapet er verdt å nevne det separat. Dette selskapet produserer flere typer dampbarriere-materialer. De kan brukes i eller utenfor lokalene, vegg eller tak, for "piroga9raquo; med eller uten isolasjon.

Dampsperre trehus vil bidra til å holde en behagelig miljø innendørs og betydelig forlenge levetiden av bygningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

76 − = 74