Dampsperre tak

Dampsperre for tak tretak: materialer, installasjon, anmeldelser

Ved montering av huset første spørsmålet dampsperre overlapping ikke oppstår. På dette spørsmålet hjem eieren begynner å tenke når det gjelder varmeisolering av rommet. Det viser seg at ikke alle innenlandske mestere vet hvordan å utstyre en dampsperre. Det er også viktig å bestemme hvilket materiale som skal brukes til dette formålet. Tross alt, en enkel film, for eksempel, brukes sjeldnere i dag.

Behovet for en dampsperre i taket overlapp

Dampsperre for tak tretak er nødvendig. Dette vil unngå dampgjennomtrengning inn i det isolerende lag. Materialer vil bli beskyttet mot de skadelige effektene av fuktighet. Dette vil unngå kontakt med fuktig luft varmeapparatet. Hvis vi ser bort fra disse reglene, vil det være dekket med mold og sopp. Hele bygningen vil vare mye mindre. Tross alt, bør utformingen beskytte mot negativ påvirkning.

Tilstedeværelsen av et dampsperresjikt kan ikke bare beskytte materialer fra vann, men også redusere varmetapet. Hvis påført belegglaget foliert reflekterer de mesteparten av varmen, og sender tilbake inn i rommet. Men fuktig luft kan fritt flykte til utsiden. Hovedoppgaven til dekselet stikker ut fra isolasjons beskyttelse ansamling av fuktighet i denne.

Før du vil bli utført i dampsperre for taket parkettgulv, må du kjøpe materialet, tar hensyn til budsjett for arbeidet, samt mål. På denne bakgrunn følgende materialer:

 • polyetylen;
 • med membranen virkning film;
 • asfalt;
 • lakker;
 • kitter;
 • foliematerialer.

Når det kommer til filmer med en membran effekt, vil de ikke tillate fuktighet inni lokalene. Blant annet de hindrer henne komme ut. Lakk og tetningsmidler ha samme effekt. Og her er en av de billigste materialet er asfalt. Ganske ofte eksperter anbefaler ikke å anvende det konvensjonelle polyetylenfilm diffusjonssperre for installasjon. Den brukes kun i de mest ekstreme tilfellene. Et slikt belegg vil ikke passere luft, noe som gjør konstruksjonen av en forseglet boks. I dette tilfelle er rommet ikke er ventilert, samler seg kondens på overflaten av filmen. Som et resultat - fuktigheten samler seg inne i bygningen, noe som bidrar til fremvekst av mugg og jordslag.

La oss si at du bestemmer deg for at du trenger en dampsperre for taket i parkettdekke. I dette tilfellet kan asfalten bare brukes hvis pengene er ikke nok for en høy kvalitet på materialet. Han er ikke holdbart. Velg det mest på grunn av at den har en lav kostnad. Ifølge eksperter, er den beste løsningen en dampsperre på basis av flytende pastaer eller membranfilmer. De kan brukes til pålitelig å beskytte overlapping som gir utgangs fuktig damp på utsiden.

Anbefalinger for montering dampsperre

Dampsperre for taket parkettgulv bør ikke bare riktig valgt og installert, og teknologi. Som regel er materialet plassert inne i lokalene. Hvis temperaturen synker i kulden store nok og temperaturen når et punkt under 30 ° C, er dampbarrieren som er installert på begge sider. Dette vil forhindre forekomsten av kondens i isolasjonen og opprettholde flere varme innendørs. Men det er ikke alt. Man må huske at dampsperren bør legges på taket inntil man utstyre et isolasjonslag. Lerretet strekkes uten sig og rynker. Andre stykker overlapper hverandre overlappende. Alle skjøter er limt med tape konstruksjon som tillater passasje av luft.

Dampbarriere - folie, som er festet med spesialspiker med en bred lue. Erstatte maskinvaren kan stiftes konstruksjon stiftemaskin. Under disse skal omslutte pakning laget av papp eller et hvilket som helst annet lignende materiale, for å forhindre brudd film. Trinnet mellom festepunktene bør ikke være mer enn 30 cm. Når filmen plan hem overlapping til den Draft, fiksering ved hjelp av metallprofiler eller lekteelementene.

Ganske ofte altmuligmann å tenke på hvordan du skal installere en dampsperre. Hvilken side å legge materialet, er det viktig å bestemme seg før starten av arbeidet. Således er den glatte side av filmen som skal vende utover mot grov skive. Hvis forvirret, så kan du få motsatt effekt. Det ligger i det faktum at vanndampen vil slå seg ned på innsiden av isolasjonen. Dette vil uunngåelig føre til ødeleggelse av materialet. Mellom dampsperre og takmaterialet bør forlate et lite gap. Dette er tilfelle når det er planlagt å legge en dampsperre på begge sider. Denne tilnærmingen vil tillate fuktig luft kan sirkulere fritt og å gå utenfor.

Ekspertråd for installasjon

Ved legging av en dampsperre er nødvendig for å utelukke tilstedeværelse av hull og mellomrom mellom stegene. Dette vil sikre beskyttelse av termisk isolasjon og strukturelle elementer av bygningen. Hvis man bruker en dampsperre ark, blir installasjonen utføres fra taket. Det ligger under et lag av isolasjonsmateriale, etter at den er fullført installasjon. Utsiden skal være ett lag av en dampsperre. Dette vil sikre bedre beskyttelse for isolasjonen. Flytende tak damp tilføres eksternt til den tidligere fremstilte konstruksjon. Etter tørking av det første lag er nødvendig for å sette to adskilte for fullstendig tørking. Det er bedre å utføre slikt arbeid i varmt vær. Det er viktig å vente til regnet.

Under byggingen av en hvilken som helst huset krever en dampsperre. Hvilken side å legge materialet, må du spørre i begynnelsen av arbeidet. For eksempel, folieflorene heller aktivt brukes i dag for vanndamphemmings lag. De har en fordel, som er evnen til å redusere varmetapet. For å gjøre dette, folie siden som vender inn i rommet for å varme rømming tilbake inn i huset.

Anmeldelser av standard dampsperre for taket

Hvis du fortsatt tror, ​​hva du skal velge en dampsperre for taket hjemme, bør du lytte til eiendomseiere mening. De hevder at standarden ikke vil fungere riktig hvis du plasserer den på innsiden av den omsluttende struktur. Vanndamp vil ikke strømme inn i taket og isolasjon. De vanligste materialer av denne typen er: "Tehnonikol9raquo," Izospan9raquo, og "Ekolayf9raquo;.

Vurderinger av dampsperresjiktet med refleks

Dampsperre - materialer som kan slås sammen til en gruppe. Som en underarter velge varianter med refleks lag. Ifølge sine brukere, har de en reflekterende effekt. Ikke gå glipp av damp strålevarme går inn i rommet. De virker som ekstra isolasjon. Deres bruk, som hevdet av innenlandske mestere, mest effektivt når indikerte en økt damp. Den mest brukte "Penofol9raquo; og "Alukraft9raquo;.

Vurderinger av dampsperren med kontrollert permeabilitet

Hvis du lurer på hva du skal bruke som en dampsperre av taket, kan du se materialer med begrenset permeabilitet. Som påpekt av kundene, er denne tilnærmingen fornuftig i tilfelle hvor huset ikke brukes kontinuerlig. Dette kan omfatte landsteder. KARAKTERISERT VED at fordampningen syklusen er ikke stabil. Og etter avgang av vertene i regenerering av dampsperresjiktet med begrenset permeabilitet damp vil unnslippe til utsiden. I henhold til kjøpere, slike membraner er i stand til å opprettholde det ønskede nivå av dampsperre. Deres permeabilitet er Sd = 2-4 m.

Vurderinger av dampsperren med variabel permeabilitet

Denne typen kan brukes når renoveringen pågår i loftet gulvet. Ved denne fremgangsmåte kan det bare damp lå på toppen, ventilasjonsåpning uten avsetting. Koeffisient av permeabiliteten i tilfellet varierer 5 m, noe som er tilfelle for en tørr membran; hvis det er en fuktig materiale, er den nevnte parameter 0,2 m. Som oftest forbrukere velger Delta-Sd-Flexx, som er relatert til den midlere dampsperre.

Membraner blir betraktet som en ny type av dampbarrierematerialer. Ifølge kjøpere, de gir damp og Gidrobarer. Når sammenlignet med filmene, blir den sistnevnte ikke passere vann og damp, som ikke er avhengig av retningen. Hvis vi snakker om membraner, de er preget av enveis permeabilitet. Dette indikerer at det ikke likegyldig hvilken side de er plassert. Grunneiere understreke at dampen vil passere gjennom materialet, mens vannlekkasje ikke vil være i stand til å møte. Det er bemerkelsesverdig at membranene kan være enkel, dobbel eller flerlags. Den mest økonomiske er det andre alternativet. Effektiviteten av milepæler tilfeller forblir på samme nivå.

Kostnaden for dampsperre materialet

Dampsperre - en film som kan produseres av ulike selskaper. Når det gjelder material gidroparoizolyatsionnom selskap "Izospan9raquo,, den typen representert ved bokstaven B, forbrukeren kostnaden for 1000 rubler. Hvis du ønsker å velge vetrovlagozaschitnuyu membran "Izospan A", så vil det ha å betale for 1500 rubler. På salg kan du finne flere produkter og for å beskytte materialet fra damp og vann. Hvis han har navnet "Izospan D», vil du måtte betale 1400 rubler. Dampsperre for taket av tretak, er prisen som er 1300 rubler., Den kan være representert også forsterkede film. Hvis du foretrekker denne typen, så kan vi vurdere Polinet Lux, som har følgende mål: 2x25 meter.

Vi har undersøkt hvilke typer dampsperre for taket. Avhengig av budsjettet og målene dine, kan du velge en av dem. Det er ikke alltid lurt å spare, fordi, for eksempel, kan en vanlig film ikke oppfylle sine oppgaver.

Dampsperre tak

Taket av moderne hus er ganske komplekse multi-layer design. Det er viktig å forutse og utføre alle behandlingstrinn med sikte på å rommet alltid er det optimale fuktighetsinnhold og eliminerer dannelsen av sykdomsfremkallende bakterier, mugg og jordslag på isolasjonen. For disse formål krever en fuktsperre av taket. Det bør umiddelbart bemerkes at materialene skal stables etter bestemte regler og teknologier, eller eventuelle feil gjør ekstra beskyttelse ubrukelig.

For hva formålet er taket dampsperre?

I en hvilken som helst lukket rom varme generert damp, hvorved luftfuktighet dannes. Skiftende værforhold og temperatur påvirker i betydelig grad verdien av fuktigheten i rommet. I tillegg, etter fyringssesongen, er den varme luften blandes med kald, for derved å danne vanndamp.

Den damp hvis trykk over atmosfæretrykket, er i ferd med å komme seg ut. Siden taket er regelmessig utsatt for fuktighet.

Legging dampsperre er nødvendig når den overflate på den ene side virker den varme luft, og på den andre siden - den kalde luften. Dampsperre alltid utføres på tak isolasjon, samt kjellergulv. Under byggingen av private boliger med uoppvarmet loft (kald tak), er damp-tak-vinduer et must.

Legging en dampsperre i taket vil unngå mange problemer. Det vil gjøre det umulig å få tilgang til damp til gulvkonstruksjonen og danne riktig dannelse av mikroklimaet i området.

Til tross for at taket dampsperren kan virke unødvendig og diskret alternativ av ditt hjem, at det gir optimal atmosfære inne i hjemmet beholder sin integritet og holdbarhet.

Taket i et privat hus, samt taket, har en flerlags struktur. Hvert lag har sin egen spesielle formål:

 • 1. Den første toppsjikt er loftsetasjen, som har en beskyttende funksjon mot gjennomtrengning inn i det nedre rom støv og skitt.
 • 2. Monteringen skjer på gulvet tverrbjelker og barrer - dragere. De er grunnlaget for den videre dampsperre membran som derved gir den nødvendige klaring.
 • 3. Deretter er isolasjon, og som et varmeisolerende skum eller virker som utgjør mineralullen. Til tross for at mineralullen er hygroskopisk, den oppfyller de økte kravene til brannsikkerhet. Skummet er praktisk talt ikke absorberer fuktighet, men noen typer kan støtte forbrenning.
 • 4. På den indre side av rommet er festet på bjelken blemme taket som senere vil sette dampsperremembran og etterbehandling.
 • 5. Hvis den endelige bearbeiding er utført med bruk av gipsplater er det beskrevet installasjon av et fuktsperre dersom de uferdige taket ved hjelp av stenger og barer.
 • 6. fine etterbehandling utføres med bruk av foringer, stenger, plater av tre, etc.

Oversikt dampbarrierematerialer

Velg materialer for taket dampsperren er nå ganske enkel. Utvalget av produkter av innenlandske og utenlandske produsenter har dusinvis av forslagene, som hver fortjener spesiell oppmerksomhet og en egen artikkel. Imidlertid bør man vite at hver av komponentene i funksjonell komponent kan være vesentlig forskjellig fra de andre. Det anbefales derfor ansvar og riktig innstilling til valg av dampbarriere-komponenter for den spesifikke tak type og spesifikke konstruksjoner.

Ved valg av en dampsperre er nødvendig å ta hensyn til alle nyanser av bygningen drift. Legg merke til at bruk av konvensjonelle filmer på grunn av sin struktur, ikke ville tillate å fjerne kondens i loftet. Det er derfor tilrådelig å bruke komponenter som har en porøs struktur.

Ikke-vevd type tak

Legging dampsperre på taket sammen med forsterkningsarmering netting eller tykt stoff som gir god strukturell styrke. Taktekking er tillatt å bruke forskjellige vanndampbarriere og komponenter.

Legg det uperforert film med isolasjon fungerer oppfører seg ideelt. Men, kan det betraktes som en minus lav båndbredde sammenlignet med polypropylen tilbud.

Tilstedeværelsen av den reflekterende overflaten er optimalt egnet for en dampsperre:

Materiale godt utprøvd i bruk når det gjelder pålitelighet, bestandighet overfor temperaturendringer, styrke, ufølsomhet overfor lys. Selv under byggefasen dampbarrierefilm for å være effektiv beskyttelse av hus og trekonstruksjoner fra atmosfærisk nedbør.

For uinnvidde er det uklart når det er nødvendig å legge isolasjonen, og hvilken side av sin føring. Svaret på disse spørsmålene er enkel.

Polypropylen komponenter, på grunn av sin ensidige utførelse høyre lå grov plan innvendig plass, og en blank overflate på utsiden.

Være at dampsperren i konstruksjonen av taket skal stå ventzazor, slik at overskytende fuktighet til effektivt å bli vist i miljøet.

Membraner av denne type viser god damp permeabilitet. De er basert på syntetiske vanligvis ligger med en spesiell struktur. Materialet gir utmerket kondensat utgang fra lokalene. Det har flere alternativer, som hver har sin egen båndbredde. Dette er fordelaktig for områder med forskjellige forhold mellom den indre temperatur og fuktighet.

Legging en dampsperre på taket i badekaret

Dersom boligblokk dampsperren behandlingen i visse tilfeller ikke kan være nødvendig, for bad er det meget nødvendig byggetrinn. Det er kjent at varm fuktig luft alltid stiger, og dermed skape en uønsket virkning på den overlapper hverandre, og dette er uakseptabelt.

Installasjon av tak isolasjon i badekaret kan gjøres på flere måter, blant annet tradisjonell og nyskapende:

 • 1. Taket av tømmeret dekorert med flere spiler eller planker med ikke mindre enn 60 mm tykk. Damp isolerende materiale virker som aluminiumsfolie eller vokset. Etter at den er påført på hele den overliggende plan bør legge et tynt lag av leire. Den siste fasen er anvendelsen av termisk isolasjon.
 • 2. Tak bjelker sheathe uncircumcised plater, etterfulgt av installasjonen dampsperre. Som i den tidligere utførelse, er taket dekket med leire og bære tilleggsisolasjon. Deretter plasseres under køyen rammekonstruksjonen. I tilfelle av bad rett vekt på tre paneler i osp eller limes.
 • 3. Moderne konstruksjon innebærer bruk av mer avanserte teknologier og komponenter. I dette tilfellet er det snakk om polyetylen film, asfaltblandinger, folier og membraner. De må legges, så vel som i andre bygninger. Forskjellen ligger bare i den ekstra gulvmateriale for isolering og påfølgende tømmer finish.

Nyttige tips om legging av en dampsperre på taket

Først av alt må du sjekke om isolasjon og hvordan det skal gjøres ferdig. I noen tilfeller kreves det at dannelsen av en grov struktur, noe som vil gi grunnlag for montering av varmeskjoldet element. Dette vil sikre at den nødvendige operasjonen utført av taket systemet.

De grunnleggende krav til dampsperren, varmeisolasjon for å beskytte komponentene:

 • - en dampsperre skal settes mellom det indre rom og et varmeelement;
 • - taket over hele området for å være en fullstendig forsegling som skal hindre inntrengning av fuktighet fra utsiden;
 • - en film installasjon gjort reflekterende del inne i lokalene, og mellom denne og varmeelementet er igjen ventilasjonsåpning;
 • - uakseptabel siging av membranen, slik at det anbefales å påføre et ønsket strekk;
 • - festemateriell til trekomponenter gi stifter eller spiker med et bredt lue, men om utformingen av betong eller metall - du bør velge spesielle lim og tape;
 • - film er påført over hele overflaten av taket sammenhengende lag og diskontinuitet i feltet bør være laget av materiale overlapper hverandre med minst 100 mm.

Dampsperre tape for Delta-Duo Tape

Ved montering av dampbarrierefilmer i taket alle skjøter og overlappinger skal limes. Forsterket bånd av polyakrylsyre Delta-Duo Tape gjør det mulig å tett forbinde banene overlapper dampbarrierefilmer. Bare Delta-Duo Tape brukes til å koble vanntetting filmer og membraner. Båndet har en høy klebekraft, har langsgående og tversgående forsterkning av 38 mm bredde.

Omfanget av beltet - en forbindelse ulike takbelegg: fuktsperrer, isolering og frontruter. Liming av tre kan være en glatt, OSB eller metalloverflaten ved temperaturer over + 5 ° C.

Det sies at studiet av faste milepæler garanterer alle muligheten til selv å produsere en dampsperre i ditt eget hjem. Vi fokuserer vår oppmerksomhet på hva som er viktig å beregne arealet som skal behandles, for å vurdere art og karakteristika av lokalene. Husk at riktig lagt beskyttelse vil skape et sunt og behagelig atmosfære i ditt hjem.

Vi håper du liker artikkelen, stemme i begynnelsen av artikkelen, og la dine meninger og forslag i kommentarfeltet!

Riktig damp taket. Dampsperre tretak

Taket - er en kompleks multi-lags konstruksjon. Vakker finish - ikke en indikator på kvalitet og funksjonalitet. For å opprettholde optimal fuktighet i rommet, forebygging av forekomsten av mugg og jordslag riktig tak damp som skal utføres. For å unngå feil når du arbeider vil studere alle aspekter og etterlevelse teknologi stabling materiale.

Hvorfor taket dampsperre?

I hvert rom har sitt eget mikroklima. Avhengig av årstiden og været temperatur og fuktighet endres med jevne mellomrom. I løpet av fyringssesongen er varm luft blandet med kald og omdannes til damp, stiger den oppadgående. Konstant eksponering for fuktighet er skadelig virkning på taket, over tid, vil den struktur forringes, og råte, mugg vil begynne å vises, noe som er meget skadelig for menneskers helse. Dampsperre tak tjener som en barriere mot inntrengning av damp i tak. Det hjelper å danne riktig inneklima.

Damp isolasjon taket - ved første øyekast lite synlig prosedyre i hele huset, men at den vil beholde den rette atmosfæren og integriteten av bygningen i mange år.

 • Levetiden til tak systemer og gulv mye mer.
 • Ekskludert utseendet av mugg og jordslag.
 • Varmetap er minimal fasiliteter.
 • Økt brannsikkerhet.
 • Damp tetningsmaterialer ikke trenger vedlikehold livssyklusen.

I moderne konstruksjon, gjør damp taket hjemme bruk av et tilstrekkelig bredt spekter av materialer, men de er ikke alle like godt utføre sine funksjoner. Så du bør nøye vurdere valg. Ta hensyn til behovet ikke bare materielle, men har også en takkonstruksjon.

Dampsperre tak i et trehus tillater bare spesielle materialer. På overflatefilmen akkumulerer en enkel kondensat, betyr dets struktur ikke tilveiebringe en fuktighetsutgang. Konstruerte materialer som har en porøs struktur som gir optimal fuktighet.

Spesifikk dampsperre polypropylenfilm

Den største fordelen med dette materiale - en høy styrke, høy temperatur og lys motstand. Under byggingen av taket, kan en slik film beskytte huset mot snø, regn og andre naturlige påvirkninger. Når du arbeider med disse materialene, oppstår mange problemer når damp produseres direkte tak. Hvilken side av stablet filmen? Dette er det viktigste spørsmålet for nybegynnere. Polypropylenfilm sidig og plank grove siden ned og glanset opp. Når en dampsperre ventilasjonsspalte tak skal gis i utformingen. Foreløpig er materialet ganske ofte brukt. Høyt damp permeabilitet og rimelig pris gjør det svært populære.

Taktekking nonwovens

Denne type av dampsperre armert duk eller netting, som gir ekstra styrke. Taktekking vanndampbarriere og materialer kan være av forskjellige typer.

Ikke-perforert film er best egnet for isolering. Imidlertid er deres evne damppermeabilitet mye lavere enn for polypropylen vevet motstykker. Det er også utførelsesformer med et reflekterende lag. De er ikke lenger egnet for boligkvarter, og til bruk i bad, svømmebassenger eller bad.

Har gode dampgjennomtrengningsegenskaper. Laget av syntetisk materiale med en spesifikk struktur. Dampsperre tretak med pustende membraner gi høy kondense plass. Flere nylig, en ny type av slikt materiale. Kapasiteten er avhengig av temperaturen og fuktigheten i rommet.

Dersom taket i en bygning kan klare seg uten en dampsperre, i badet, er dette trinnet er nødvendig. Varme damper er konsentrert hovedsakelig ved toppen av rommet, er deres penetrering inn i overlappingen ikke tillatt.

Dampsperre tak i badekaret er laget helt andre metoder: den gamle, velprøvde til nyskapende, ved hjelp av moderne materialer:

 1. Log sheathe tak bord eller strøtykkelse på minst 6 cm. Som materiale for dampsperren ble brukt, impregnert (vokset) papir eller aluminiumsfolie. Etter montering av det valgte materialet hele omkretsen av taket er dekket med et lag av leire, og at isolasjonen er lagt på toppen.
 2. En annen fremgangsmåte innebærer bruk av det uomskårne brett. Bjelker omsluttet tak bord, hvoretter passer fuktighet-dampbarrieremateriale som er dekket med leire og isolasjon. Etter at det er montert konstruksjon for overflatekledning. Å fullføre badstuer er oftest brukt av tre lekter basswood eller osp.
 3. I moderne konstruksjon ofte ukurante materialer og leire, blir de erstattet med en ny dampbarrierematerialer. Badet brukes dampsperremembran basert folie, polyetylen eller bitumen. Installasjonsprosedyren er den samme som i andre planter, er den eneste funksjonen male tykt lag av isolasjon og påfølgende tre trim.

Før lagt en dampsperre i taket, vil du sørge for at du har en ovn eller opprette en grov struktur, som er plassert inne i varmeskjoldet materiale. Det er nødvendig for riktig funksjon av taket systemet.

For riktig beskyttelse av varmeisolasjonsmaterialer tak damp må utføres i overensstemmelse med følgende regler:

 • Før installasjonen skal danne tetning av alle deler av taket (skorstein, ventilasjonskanaler). Dette er for å hindre inntrengning av fuktighet fra utsiden.
 • Dampsperren er lagt mellom isolasjonen og plassering.
 • Mesteparten av materialet er festet på samme måte. For montering på trekonstruksjoner brukt spiker med en stor lue eller stifter, å hamre stiftemaskin. Ved innfesting til betong eller metall ved hjelp av spesielle kassetter.
 • Hvis den dampbarrierefilmen har en reflekterende folie lag, dette laget bør det plasseres inne i rommet. Mellom isolasjonen og filmen bør være igjen bort for ventilasjon.
 • Filmen skal dekke hele omkretsen av taket uten hull og pauser. Ved krysset av overlappingen skal stå (minst 10 cm). Rader av dampsperre materiale bundet konstruksjon limbånd eller forsterkningsstrimler.
 • Fast membran bør være moderat fast uten slakk.

Tak dampsperre er en komplisert prosess. Når du starter arbeidet du trenger å lære ins og outs og installasjon av teknologi, eller bruke tjenestene til kvalifiserte fagfolk.

Gjennomgang dampsperre

Som taket, har trehus taket en flerlags struktur. Hvert lag utfører sin funksjon:

 • Det øvre lag tjener loftsetasjen. Den beskytter hele takkonstruksjon mot inntrengning av smuss og støv. Også gulvet loft gjør det mulig å reise uten å skade den termiske isolasjonsmaterialer taket.
 • Gulv loftet over bjelkene på barene. Disse linjene er presset mot den første lag paroizoliruyuschey membran. Resultatet er et gap mellom den og gulvet.
 • Mezhuyev bjelkene er lagt isolasjonsmateriale. I sin rolle kan være mineralull eller skum. Mineralull absorberer fuktighet, men fordelen er brannsikkerhet. skumegenskaper helt motsatt: det ikke absorberer fuktighet, men god brannfarlig.
 • På romsiden av bjelken er festet grov tak. Det er et stillas for etterbehandling, dampsperremembran festet til dette.
 • Hvis den endelige ferdigbehandling utføres gipsplater, blir det dampsperre festet til de uferdige taket stenger eller skinner.
 • Den endelige finish kan utføres ved anvendelse av ethvert materiale foring stenger, gipsplater eller treplater.

Metoder for endelig etterbehandling paroizolirovannogo tak trehus

Det er flere måter å fullføre taket:

 • Med tre villmarkspanel eller ytterkledning.
 • Suspendert gipsplater system.
 • Avslutt polert bar.
 • Podshivnoy taket.

For montering helt glatt himling, plater OSB, kryssfiner eller lignende platemateriale. De er godt festet til strukturen rett ved siden av hverandre. Festemidlene velges avhengig av vekten av materialet, hovedsakelig skruer. All kommunikasjon foregår før den endelige finish. utstyre ytterligere festemidler ved montering av opphengsystemet.

Etter gjennomgang av alle de skisserte funksjoner og milepæler, kan du manuelt generere en dampsperre av taket i et trehus. Når du kjøper materialet, for å unngå unødvendige utgifter, må du måle kvadratur, og på denne bakgrunn å kjøpe riktig mengde. Riktig damp er nøkkelen til en sunn atmosfære i huset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

69 − 63 =