Dampsperre IZOSPAN i spesifikasjonene

Bruksanvisning IZOSPAN B og dets funksjoner

For å gjøre den aktuelle isolasjonsegenskap, definitivt behov for instruksjoner for bruk IZOSPAN B. siste energieffektiv teknologi involverer ikke bare dekker veggene og gulvene av bygningen, varmeisolasjonsmaterialer, men også etablering av bufferdampsperre mellom isolasjonen og det indre av lokalene. Rollen til dette laget blir spilt ved hjelp av forskjellige polymerfilmer, som omfatter Izospan Q. Hva side av en ovn for å sette seg og andre dampsperre retningslinjer installasjon kan bli funnet ved å fortsette å lese ytterligere.

Polymerfilmer for fuktsperrer skape en beskyttende buffer mellom isolasjonen og det indre rom

Navnet på materialet kommer fra navnet på selskapet som produserer det. Det refererer til flere vesentlig forskjellige egenskaper og formål polymerfilmer. Alle produkter av dette merket er vanligvis delt inn i tre hovedgrupper:

 • beskytter mot vind og vann membran Izospan A. De er mye brukt i taktekking og fasade fungerer som beskyttelseselementer av takkonstruksjonen, og det indre av den ventilerte fasader fra regn. Når denne film er i stand til å passere gjennom en damp gi ut det utenfor. Denne egenskapen av disse membraner gir fuktighet for å danne kondens på isolasjonen eller deler fagverktak. Noen arter har et flammehemmende behandling. Den gjennomsnittlige vanndampgjennomtrengeligheten er bestemt nær indeks på 3,500 g / m pr. Det må sies straks at materialet ikke kan anvendes på taket, som har en helningsvinkel mindre enn 35 ° C. Ufravikelig krav - installasjonen skal kun utføres under normale værforhold;

Formål I IZOSPAN - ikke råd til å få et par rom i isolasjonssjiktet og det danner et kondensat

 • ikke la vannet og dampen film, hører til den formasjon Izospan B. I motsetning til motstykket er montert inne. Tross alt, hans oppgave - for ikke å tillate at damp strømmer inn i lokalene i det isolerende lag, og det dannes et kondensat. Lukket av en membran isolasjonsplatene alltid er tørr, som hindrer dem fra plakk mugg og soppkolonier. Instruksjoner for bruk IZOSPAN B vil bli beskrevet i mer detalj;
 • Med Izospan ment ikke bare å beskytte isolasjonssjiktet fra vind, fuktighet og damp, men også skape en tilleggseffekt på grunn av den isolerende spesielt belegg som er i stand til å reflektere infrarød stråling. Dette reduserer strømforbruket i hjemmet, og skaper en god besparelse for oppvarming. Den har en struktur som består av to lag. Ett lag er alltid glatt og andre grove, det er bedre å holde kondensat. Materialet er meget vanntett og 1000 mm. vann. Art. Dens motstand mot dampgjennomtrengning er 7,0 Pa / mg.

Tekniske egenskapene til filmene Izospan:

Nyttig tips! Bruksanvisning IZOSPAN B tyder på at i tilfelle av en film pause på skarpe gjenstander, det kan og må repareres. For denne feilstedet er dimensjonert spesielle limet film.

Alle disse artene ved sine forskjeller, har en rekke positive, deres felles kjennetegn:

 • de er enkle å installere og leveres i ruller skjema;
 • ikke redd for ultrafiolett stråling,
 • ikke absorberer fuktighet;
 • kostnadene er godt egnet for alle som er engasjert i å bygge eller isolasjon av hjemmene sine.

Deretter en detaljert titt på instruksjonene for bruk IZOSPAN B og dens tekniske og kvalitative egenskaper, siden det er denne type membraner er den mest populære på grunn av en svært vellykket kombinasjon av forbruker egenskaper og pris.

Bruken av polymere filmer i arrangementet av taket øker dens pålitelighet og holdbarhet

Tekniske egenskaper av dampsperren Izospan B

Til denne typen omfatter to lag dampsperremembran som ikke bare kan holde den fuktighet, men tillater ikke paret for å trenge inn i dem. De er 100% polypropylen. Disse filmene blir fremstilt i ruller med en bredde på 160 cm. En valse kan være belagt med et overflateareal på 70 m. Tettheten av filmen er 70 g / m. Disse membranene er sterke nok, fordi deres belastning ved brudd langs fiberen er 128 N / cm, og på tvers 104 N / cm.

Vanndampoverføringshastigheter er meget lav og er i nærheten av merket på 22,4 g / m / dag. Vanntett - 1000 mm. vann. st., som er tilstrekkelig. UV-motstand er observert innen 4 måneder med kontinuerlig eksponering. Spesifikasjoner dampsperre Izospan B tillater å bruke den i et bredt temperaturområde, som er -60 til 80 ° C.

Utseendet på filmrull i Izospan

Bruksanvisning IZOSPAN B

Før anvendelse av dette materialet med henblikk på en dampbarriere bør være kjent med noen av kravene for sin installasjon:

 • ved belegg av isolasjon, som er montert på vertikale eller skrå flater, må arbeidet utføres omhyggelig fra toppen og ned. Materialbånd er festet i horisontal retning med overlappende 15 cm Spesielle klebende film gjør det mulig å isolere leddene .;
 • en part i en ovn Izospan B lå, ikke alle vet. Samtidig er det svært viktig ettersom feilaktig stabling helt opphever effekten av å bruke dette materialet. Det er nødvendig å huske at den glatte siden er alltid plassert på en ovn, og den grove er rettet inn i rommet;

Skjema korrekt påføring av filmen til dampsperren i gulvisolasjon ved bruk av ekspandert leire

 • feste membranen til overflaten som skal beskyttes ved hjelp av stokker av tre, klemmer og stiftepistol.

Etter denne dampbarrieremateriale har bredere anvendelse, anser vi den bestemte installasjon på flere typer overflater. Når man lager en dampsperre på loftet, kan membranen være festet til sperrene på to måter.

Taktekking materialer: typer og egenskaper, egenskaper. Beskrivelse av de mest vanlige takmaterialer av ulike typer og slag. Bruk og montering egenskaper.

I det første tilfellet fikseres filmen av stenger til tverrsnittet til ikke mer enn 5 cm på toppen av sperrene. Således isolasjonsplater forbli inne. De bør ikke være tykkere enn sperrene selv.

I det andre tilfellet, blir filmen festet til sidene av sperrene, lister dem også, barer. Fin etterbehandling taket er allerede på toppen av dampsperre. Det er verdt å huske hvilken side å sette en varmeovn Izospan B.

Izospan filmen plassert under isolasjonen på toppen av tregulv etterslep

Hvis en dampsperre er underlagt taket av loftet før den er endelig lukket takbelegg, er det mer hensiktsmessig å fremstille på undersiden av sperrene kasse av skinner for installasjon av etterbehandling. På sengen, glatt membransiden opp, fiksert ved hjelp av en stiftemaskin, og deretter pålegge mellom sperrene matter varmeisolerende materiale.

Bygging av taktekking pie med Izospan filmer

Instruksjoner for bruk innendørs IZOSPAN B er kombinert med teknikken for et varmeelement som er montert på føringsprofilene. I stedet for metallprofiler, trebjelker tykkelse som er lik eller litt større enn tykkelsen av isolasjonen kan benyttes. Profil som er festet til veggene vertikalt, slik at avstanden mellom to tilstøtende strimler er lik bredden av isolasjonsplatene.

Plater innsatt mellom profilene og som er festet til veggen. Membranen selv har allerede festet på toppen av disse føringsplater profiler eller tre stenger. Banemateriale festet horisontalt overlappende 15 cm. Deretter ble lukket gipsplatevegg eller annet platemateriale.

Prinsippet med å bruke en dampbarriere i Izospan ved oppvarming gulvet

Nyttig tips! Ved anordningen på tømmervegger dampbarriere, må de behandles med et antiseptisk middel og fra skadeinsekter. Dette vil gi en ekstra garanti for kvaliteten på arbeidene.

Izospan D: Bruksanvisning

Foruten de klassiske tre typer IZOSPAN, nå i salg er det andre varianter, som har noen flere egenskaper. For eksempel, høy styrke og lav termisk ledningsevne IZOSPAN D, tillater bruk av denne membran for vanntetting av flate tak og til og med betonggulv. Han er i stand til å tåle langt større belastning enn sine forgjengere.

Forsiktighet bør utvises for om integriteten til skjøtene i nærheten av utgangspunktene for kommunikasjon på taket og på kryss av dampsperren arkene

Bruksanvisning IZOSPAN D i dette tilfellet er svært enkel. Panelene er rullet på et flatt tak overflate og overlapper plassert 150 - 200 mm. Kantene av båndet er forbundet Izospan SL. Plassert på toppen isolasjon og konstruksjon av tak. For vanntetting av gulvmaterialet anbringes på betongfundamentet, slik at minst 10 cm er foldet i dens vegg. Limte skjøter av det samme bånd. Over vanntetting plasstøpt betong screed for utjevning av overflaten som allerede er lagt topcoat.

Hovedpoenget er å IZOSPAN IZOSPAN D og B som side for å sette et varmeapparat dem. Feil installasjon kan koste tid og penger brukt forgjeves. Derfor må du strengt følge instruksjonene.

Trinnvise instruksjoner med hendene legging laminat: funksjonene fungerer

Varmer balkonger med hendene: trinnvis foto instruksjoner

Dampsperre for vegger av trehus: materialer og trekk ved installasjonen

Ramme hus med sine egne hender. Trinnvise instruksjoner av byggetrinn

Video rydder legge sine hender: trinnvis guide

Isolasjon for veggene i huset innendørs og har et valg av materialer

Izospan A - installasjon av frontruten for ditt hjem

Alle moderne bygning som har behov for høy-kvalitet vind- og fuktsperre, som gjør det mulig å tilveiebringe Izospan A - ikke-vevet konstruksjonsmateriale fremstilles i ruller og er beregnet for isolasjon av vegger og tak i bygninger.

Izospan A - bruksområde og spesifikasjoner

Film Izospan A og andre lignende materialer i dag er svært populære i anleggsmarkedet. De komme til for å lage sperrelaget under installasjon av isolasjon, gjennom hvilket fullstendig eliminerer muligheten av fuktighet på varmeisolasjon for å beskytte linsen. Moderne membranmaterialer laget av ren polypropylen, uten å absorbere vann fordi de kan bli anvendt for isolering av forskjellige gjenstander, som strekker seg fra standard én-etasjes bygninger og boliger, bygninger og slutter ubebodde gårdsbygninger.

Søknad IZOSPAN Og lar deg beskytte de indre delene av strukturer mot fuktighet

Den utstrakte bruken av Izospan En film på grunn av tilstedeværelsen i det av en rekke viktige fordeler. Fordelene med slike isolerende materialer innbefatter:

 • styrke;
 • miljøvennlighet;
 • høy fleksibilitet;
 • varmerefleksjon;
 • beskyttelse mot vind;
 • UV beskyttelse;
 • motstand mot uønskede eksterne faktorer;
 • besparende ytelse i flere tiår.

Izospan filmer på grunn av deres tekniske egenskaper er i stand til trygt å beskytte tre mot forråtnelse, og metallet fra korrosjon, for å forutse forekomsten av kondens, reflektere luftstrømmen, opprettholde en stabil temperatur i bygningen uten avgivelse av varme. Den høyeste verdi av isolasjonsmaterialer er bygging av bolighus, er særlig utsatt for dannelse av kuldebroer - huset med loft, hus med tilhørende garasjer eller andre typer av tilsetninger i de harde russiske klimaforhold.

Typer av isolasjon - hva er forskjellen mellom AF og FB?

Moderne bygningsmaterialer markedet tilbyr til eierne et stort spekter av beskyttende og isolerende filmer av alle typer og karakterer. Eksperter identifisere følgende typer vindbeskyttelse, dampbarriere-filmer:

 1. 1. Standard. Det forhindrer dannelsen av kondens på isolasjonsmaterialet, så vel som de individuelle strukturelementer i bygningen - tak, vegger, etc ...
 2. 2. Membran. Ikke bare beskytter mot kondensasjonsprodukter elementer av gjenstanden, men også bidrar til fjerning av overskytende fuktighet fra det indre av huset.
 3. 3. folie. Metallisert film eller aluminiumbelagt film utfører funksjoner av damp og varmeisolasjon, og også besitter reflekterende egenskaper.
 4. 4. underlaget. Karakterisert høyeste styrke, motstand mot temperaturendringer og miljøstress.

Izospan - den største produsenten av isolasjon, som kan brukes til å gi beskyttelse for enhver bygning mot eksterne trusler. På markedet er det mange produkter under merkenavnet Izospan, den mest populære blant dem er følgende:

 • Izospan A - kvalitativ membranmateriale som beskytter bygningen mot vind og fuktighet fremmer fjernelse av damp på utsiden av huset;
 • AF - i tillegg til standardutstyret har beskyttelse mot brann, for brannsikkerhet tilveiebringe brennbare objekter;
 • AM - diffusive membran tre-lags film, som beskytter gjenstandene fra noen ytre påvirkninger;
 • AS - diffuse belegg med lavt damp permeabilitet parametre;
 • AQ - isolasjon med maksimale barriereegenskaper;
 • B - for å beskytte isolasjonen film av kondensat, som kommer fra det indre;
 • C - underlagsmateriale for å beskytte det isolerende lag;
 • D - universal beskyttende belegg med parametre god vann- og dampsperre;
 • DM - film med øket holdbarhet, med beskyttelse mot ultrafiolett stråling;
 • FB - vannisolasjonen med et metallbelegg som har reflekterende egenskaper, anvendes i høy temperatur og høy fuktighet;
 • FD - metallisert film med pålitelig beskyttelse mot enhver ytre påvirkninger;
 • FS - damp og vanntette film med høy varme-reflekterende egenskaper;
 • RM - forsterket vanntett membran.

Blant disse produktene hydraulisk sperre og dampsperre bare å velge et egnet belegg for å beskytte isolasjonen. En mer detaljert beskrivelse av alle tilgjengelige merker på markedet kan bli funnet på emballasjen.

film montage Izospan A - hvordan du installerer isolasjon beskyttelse?

Slik installerer du kjøpt filmen, bør være forsiktig med instruksjonene fra produsenten, som tar hensyn til de grunnleggende egenskapene Izospan materialer og deres egenskaper. Prosessen med isolering av installasjonen representerer ikke noen spesielle vanskeligheter. Følgende arbeid kan være sine egne hender, uten å ty til profesjonelle installatører. Imidlertid bør entreprenøren ta hensyn til alle funksjonene i den oppkjøpte membran. Eventuelle feil kan føre til tap av filmen av sine tekniske egenskaper, og dermed må re-buy isolasjonen og utføre installasjon.

Sørg for å installere Izospan En eller annen isolasjon på grov hud.

Alle isolasjonsmaterialer Installeringsprosessen kan deles inn i flere etapper. I begynnelsen bør settes Izospan En eller annen isolasjon på grov hud. Den glatte side av det isolerende belegg må forholde seg til varmeapparatet. Filmen banene som skal legges horisontalt nedenfra og opp og alltid overlapper hverandre, både i horisontalplanet og de vertikale sømmene. Bredden av overlappingen bør være ca. 15 cm. For liming av separate baner av material er utført av stiftemaskinen. For å sikre fullstendig tetting av installert for å beskytte varmeapparatet, er det best å bruke en spesiell tape fra samme produsent.

På toppen av det isolerende materiale på rammestenderne er satt seksjon 4x5 cm eller metallprofiler. Metallprofiler er egnet for ytterligere ekstern behandling gips, og tre lameller - for foring av foringen eller ved spesielle paneler.

Etter denne finish er festet til bygningen skjelettet. Vanntetting mellom filmen og foringen må være en ventilasjonsåpning, hvorved på en varmeapparatet ikke vil felle fuktighet. Denne fremgangsmåten er egnet for montering av isolasjonsmateriale Izospan kjede A. Hvis annen film ble kjøpt for bygging og installasjon kan ha sine individuelle egenskaper og nyanser, hvis ignoreres, kan føre til en reduksjon av de tekniske og driftskarakteristikker som er fastsatt av beskyttende belegg.

Izospan A - moderne isolasjon, der du kan forbedre komfort, hygge og funksjonalitet, selv hans private hus. Søknad IZOSPAN for etterbehandling basen og loftsetasjen kan i betydelig grad forlenge levetiden av taksystemet installert tregulv og bygningsmaterialer generelt. Filmen danner en stabil og gunstig mikroklima i hus, beskytter isolasjons og andre bygningselementer fra de ugunstige virkninger av fuktighet og vind. Og aller viktigst - å jobbe med de mest pålitelige og dyre filmer veldig lett. Noen eier, dra nytte av undervisningen vil ikke bare sikre beskyttelse av ditt hjem fra eksterne faktorer, men også spare penger.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten en aktiv link til det er forbudt.

Izospan bruksanvisningen. Izospan A, B, C, D, F

Izospan - film isolerende belegg. Hovedformålet med den film - for å sikre bevaring av de opprinnelige termiske isolasjonsegenskaper gjennom hele levetiden. Det er vanskelig å forestille seg den moderne byggeplassen, uten bruk av ulike typer isolasjon. Mineralull, Penoplex, Izolon, Isover, et utvalg av ekspandert polystyren og polystyren - alle disse materialene krever sin egen beskyttelse.

Isolasjonsmaterialer nesten innhylle huset vårt beholde varmen i fryse- og regnværsdager, skape komfort i den varme sommersesongen, hindre inntrengning av varmestrøm. Men hvordan å beskytte den termiske isolasjon fra negative atmosfæriske fenomener? Pålitelig beskyttelse mot fuktighet, regn, vind bryte, tar sikte på å gi en 100% polypropylen, med en stolt navn - Izospan.

Skape en barriere på det trinn i byggeprosessen, virke som en beskyttende isolasjon for termisk beskyttelse, er det egentlige formål, som er vellykket gjennomføring av damp IZOSPAN. Til tross for sin tilsynelatende enkelhet, varierer materialet ved hjelp av arter. Vi tilbyr deg - Izospan bruksanvisningen. Forstå: IZOSPAN hvilken side å installere. Tenk IZOSPAN spesifikasjoner og IZOSPAN leggemetode.

Før du går videre til en detaljert gjennomgang, bør det være avklart at filmen presenteres av produsenten i et bredt utvalg og har ulike formål. Paroizoliruyuschie filmer og membraner er delt inn helt damp og hydro- nepronetsaemye og delvis transmitterende fuktighet i bare én retning. Noen av materialene, fullføre den termiske isolasjon, styrke ytelsen.

Dampsperre IZOSPAN spesifikasjoner

 • Materialet har en vannresistens;
 • Fleksibilitet er utenfor ros, de vanskeligste delene og bøyer seg for å komme seg rundt er ikke vanskelig;
 • Motstand mot ultrafiolett stråling;
 • Motstand mot ugunstige værforhold;
 • Det betyr ikke avgir skadelige stoffer. Trygt for menneskers helse. Det skader ikke miljøet.
 • Tåle temperaturforskjellen i området fra - 60 ° C til + 80 ° C
 • Ildfaste elementer legges i produksjon, definere en gruppe G4 brennbarhet, brannfare, som dokumentert ved de tilsvarende sertifikater.

Izospan har et annet program, tar hensyn til det området av bygningen bruk. Den unike strukturen type isolasjon IZOSPAN har individuelle spesifikasjoner og eget merke. Produsenter klassifisere deres produkter bokstavindekser A, B, C, D, F, R. Kombinasjonen av alfabetiske indekser gir en rekke forskjellige anvendelser og installasjon IZOSPAN. Hver ny betegnelse tilsier - sin egen IZOSPAN søknad. Dette faktum bør tas i betraktning i konstruksjonen av sine hjem.

tak, damp IZOSPAN

Membranen, som en tilbakeslagsventil, fritt passerer vanndamp fra isolasjonen. Den forstyrrer ikke naturlig ventilasjon isolasjon. På den annen side, på en pålitelig måte å blokkere inntrengning av fuktighet fra den ytre atmosfære, forhindrer dannelse av kondensat, ikke vinden ikke ødelegger strukturen av ovnen.

På grunn av vanntett materiale på utsiden av membranen er utbredt benyttet i anordningen takkonstruksjoner, som vanligvis brukes som en beskyttelse mot veggen og ventilerte fasader. ethvert formål. Mr. idroizolyatsionnoe egenskap som har lang IZOSPAN membran forlenger levetiden av isolasjonen. Enda bedre isolasjon etterhvert ødelagt av vinden, bruk av En Izospan Det er den ideelle løsningen for å beskytte huset fra utsiden.

I et nøtteskall klargjøre på hvilken side som til å legge et varmeelement Izospan A. Spørsmålet er, hvilken side IZOSPAN A skal monteres langt fra tomgang. Som vi har sett, er dens arbeid utført på prinsippet av ikke-returventilen. Eller, hvis du vil: - Slipp alt, ikke la noen. Stel membran trenge fra utsiden, over varmeapparatet. Glatte siden, som lett kan bestemmes ved berøring skal "se" på gata. Rullen blir skåret i brede strimler passende størrelse, og deretter forsiktig spredt ut over området overlappet med det neste lag.

Hydro og damp starter taket fra bunnen. Ved legging, membranen IZOSPAN A, unngå kontakt med isolasjonsmaterialet. Berøring av membranen i betydelig grad redusere de vanntette egenskaper. Sannsynligvis de som gikk camping med sin bestefars, lerret telt, lagt merke til at hvis du er i regnet å holde fingeren på "taket" på innsiden, så bare 10 minutter, dette stedet vil dryppe. Det er av denne grunn, legger IZOSPAN A er kun tillatt med en dobbel kasse.

Gulv IZOSPAN gjort utenfor den termiske isolasjon på kassen på skinnene .. Bruken av membranen øker isolasjonen og forlenger levetiden til hele strukturen. Det er viktig at under fravær av kontroll over mulige hevelse eller siging. Ellers vil du bli en vanlig lytter vindkast med den karakteristiske lyden av beats på taket membran. Tynne strimler nok til å sikre IZOSPAN A, forlater 2-3 cm av ledig plass til varmeapparatet.

Som vi fant ut, IZOSPAN Og det første beskytter mot vinden, og for det andre å skape en kraftig gidrobarer for isolasjon. Det er fortsatt en fare for kondensasjon som vil fukte isolasjonen - kondensat som før passere gjennom membranen i dampform, våte isolasjon. Fukting med bare 5%, vil redusere den varmeisolerende yteevne to ganger. Ytterligere perspektiv - penetrering kondensat for materialet, etterfulgt av omdannelse av taket i et dørslag.

Stillstands overflate i kombinasjon med damp - og hydroprotective effekt vil det spare deg fra slike problemer. Gjennomføring av installasjonsarbeid på arrangement av taket, er det nødvendig å forstå at selv de beste isolasjon i taket, gradvis impregnert med vanndamp.

Å skape en barriere indre par - i Izospan Den vil tjene som en dampsperre. Materialet består av to lag, idet laget som grenser til den glatte struktur for montering på en ovn, den andre fuzzy side, er utformet for å absorbere kondensatet.

Det er derfor, som dekker installering, alltid gjort ullen ned med en klaring for å etterbehandling materialer for ventilasjon og tørking. Type B planke overlapping med fangst av minst 10 cm fra kanten av varmeelementet og er festet via stiftepistol eller annen metode.

Stoffstrukturen kombinerer to lag på den ene side en glatt overflate med den andre -vorsistaya. Ullen laget hindrer kondensatet fra den påfølgende forvitring. Izospan C danner en dampsperre for isolering, å hindre absorpsjon av vanndamp partiklene dannes innendørs. Et materiale som vanligvis anvendes ved konstruksjon av vegger, montering isolerte skråtak og gulvdekk. P-apo impregnering ved anvendelse av en type C ved forskjellige bunnfellings påstøp, og i strukturer av flate tak.

Kort sagt, i strukturen og egenskapene av det materiale som er meget lik den type B. I dette tilfelle, har en økt sikkerhetsmargin og således pålitelighet superdense steg ovenfor. Med Izospan kjøp, vil koste forbrukeren mer enn type B med ca 50-60%.

 • 100% polypropylen;
 • Anvendelig temperaturområdet -60 til 80 ° C;
 • Belastningen ved brudd: // lengdesnitt. H // 197/119 på minst 5 cm
 • damptett
 • vannavstøtende karakter av ikke mindre enn 1000 mm vannsøyle
 1. Den skrånende tak med "overlapping" på ikke mindre enn 15 cm
 2. Beskytt gulv på loftet. Dampsperre, er isolasjon spredd på toppen, med den glatte siden nedover;
 3. Betonggulv. spredt ut på betongoverflaten, glatte siden nedover;
 4. Tregulv horisontal design.

Gulv stoff på skrånende tak, bør utføres fra bunn til topp. Materialet spres overlapping på omtrent 15 centimeter. Nahlestnye ledd for å unngå trykkavlastning limt med et spesielt lim ånd av båndet, typen av dobbeltsidig tape. Festet konstruksjon skinner 5 cm tykkelse. Mellom takstein og dampsperresjiktet er igjen et mellomrom på minst 5 cm.

Izospan C strekker seg på toppen av isolasjonen, er det nødvendig å ventilere igjen en avstand av omtrent 50 mm fra materialbanen før et varmeisolerende materiale. Apparatbetonggulv type C strekninger lapper hverandre på betongoverflaten, og deretter lagt på gulv bladet, og først deretter gulvbelegget er montert.

Høy fullstendig væskeugjennomtrengelig vanntett materiale. Polypropylen duk med en ensidig laminert polypropylen pokrytiem.Universalnost fuktighet-damptette materiale, innebærer en utstrakt anvendelse i konstruksjonen av produksjonsteknologier i konstruksjonen av alle typer konstruksjoner.

Izospan D tåler moderat til tunge mekaniske belastninger, er motstandsdyktig mot brudd, tåler sterke vindkast, og om vinteren til å håndtere en høy snølast. Sammenlignet med andre lignende filmer, Izospan D opparbeidet seg et rykte som den mest holdbare og pålitelige alternativet.

I en hvilken som helst type tak, som en barriere for å hindre dannelse av kondensat undertaket. Den utbredte bruk av enheten hydro- og dampsperre i konstruksjonen av bygninger og konstruksjoner. Beskyttelse av trekonstruksjoner. Materialet i stor grad negative motstår forvitring.

Izospan D blir ofte brukt på byggeplasser som en midlertidig taktekning og montering av den beskyttende vegg på byggeplasser. Et slikt tak eller vegg kan vare opp til fire måneder. Spesielt populær type D-enheten bruker i betonggulv som krever vanntette lag som hindrer fuktighet fra bakken.

 1. I ikke isolerte tak som beskyttelse av konstruksjoner i tre;
 2. Som en beskyttelse mot undertaks kondensat;
 3. Beskyttelse mot ugunstige værforhold;
 4. Anordningen av kjellere;
 5. Installasjon av betonggulv

Hvis det er en utfordring å opprettholde de indre delene av hjemmet fra virkningene av røyk fra virksomheten i livet, og forlenge levetiden til isolasjon, er den riktige løsningen å bruke en dampsperre alternativer med bokstaven betegnelsen "D". I de senere årene, flere og flere eiere av landsteder forstår viktigheten av den rollen dampsperren materialer, den økende etterspørselen til tungtveiende bekreftelse.

Izospan D spres direkte på sperrene bare rette for oppvarming overflaten av skråtak. I dette tilfellet, er materialsjiktene den samme og kan ikke forvirret, hvilken side som skal legges Izospan isolasjonsmiddel. Monterings produsere horisontalt overlappende, kuttet ruller av nettet til den ønskede størrelse lett nok.

Arbeidet som førte fram til den nedre takelement og gradvis følge mot toppen. Leddene limt under legging SL båndtype dobbeltsidig tape. Lim på to sider overflate forbinder de to banene damp - impregnering. Under tak IZOSPAN festet på randen med tre spiler eller stifter stift pistol.

For å oppsummere vår vurdering, gjenstår det å legge til at produsenten produserer 14 typer slik rull isolasjon. Vi har testet bare fire grunnleggende typer. Kjøper, guidet av egenskapene til de forskjellige typene, alltid ha muligheten til å kjøpe IZOSPAN det til å passe dine behov. I tillegg produsenten ikke står stille og er stadig utvider sitt produktområde, slik at det for eksempel er en film versjon med flammehemmende additiver.

Fra vår undersøkelse er det klart at arbeidet med materialet ikke krever spesielle ferdigheter og utfordre makten til nesten hvilken som helst mann. Lett å påføre og høye installasjonskostnader gjør dette byggematerialet med et bredt pektru å bruke. Dampsperre materialet fullt ut tar de funksjoner som sikrer pålitelighet og lang levetid av ditt hjem og industriell isolasjon.

8 kommentarer

kategorier

 • Vann (11)
 • Gassøyle (16)
 • Infrarøde emittere (4)
 • Drenering (3)
 • Kondisjonering (3)
 • Kjeler (42)
 • Pumpeutstyr (15)
 • Oppvarming (5)
 • Damp (6)
 • Ovnen (1)
 • Nyttige (6)
 • Tak belegg (3)
 • Radiatorer (6)
 • Rør (8)
 • Isolasjon (10)

Velg kategorien Innhold i widgetinnstillinger.

Velg kategorien Innhold i widgetinnstillinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 + = 27