Dampsperre i IZOSPAN

Instruksjoner for bruk ved dampbarrieren Izospan

Man blir stadig bedre sine hjem, prøver så mye som mulig for å beskytte den mot ytre påvirkninger. Dette er ikke overraskende. Tross alt er det bedre isolasjonen beskyttes hus med kjeller fra innsiden av huset, jo lenger vil det vare.

En viktig del av komplekset for fullstendig beskyttelse mot ytre påvirkninger i hjemmet er ansett som en dampsperre installasjon. Uten en dampsperre i byggisolasjon og til og med enkle strukturer vil være i vanskeligheter.

Fuktsperren Izospan per pakke

Ved valg av en dampsperre er anbefalt å ta hensyn til filmen Izospan B, som vil bli diskutert i denne artikkelen.

1 Funksjoner Filmen Izospan

Bedriften er engasjert i produksjon Izospan dampsperre i ganske lang tid. I markedet for innenlandske materialer, disse gutta viste sin beste side. Det eneste er at i øyeblikket flere hundretusener av boliger beskyttet Izospan damp tette materialer.

Popularitet dampsperre er tydelig. Den lar deg beskytte strukturen fra en av de mest alvorlige og skadelige effekter - dreven utslipp av damp.

Det faktum at dampen selv var opprinnelig et produkt av menneskelig aktivitet. Og i motsetning til den samme fuktighet, lett passerer det gjennom noen design, selv betong eller murstein. De eneste unntakene er fullstendig dampbarriere-materialer.

Men så er det et annet problem - et komplett damp permeabilitet påvirker negativt ventilasjonsrommet, selv hvis det gjøres utenfor isolasjonen basen. Huset blir tett, kan det ikke puste, og dette, som du forstår, er ikke den beste utviklingen.

Alvorlig påvirket av disse betingelsene og varmeelementene selv. Egentlig er det for å beskytte dem og utformet for dampbarrierefilmen Izospan B. Hvis varmeapparatet ikke er beskyttet, deretter før eller senere vil det begynne å samle inn en fuktighet. Kondensere det akkumulerer inne i isolasjonen, noe som reduserer dens effektivitet.

Som et resultat av alt dette vil føre ikke bare til en reduksjon i kvaliteten på isolasjonen, men selv til sin fullstendig ødeleggelse.

Film Izospan B har unike tekniske egenskaper. Den produserer ikke et polyetylen, som gjør det fuktsperre med billige materialer og ett hundre prosent av polypropylenlaget. Videre forsterket polypropylen. Bryte den eller forårsake alvorlig skade på svært vanskelig.

Materialet i seg selv fremstilles ved å smelte blandingen og deretter rulle den til en forutbestemt tykkelse og rullende på særskilte aksler. Merk at etter alle disse prosedyrene er dannet svært tett og helt jevn film.

Den ru overflate av membranen i Izospan

Her er bare en dampsperre Izospan i litt forskjellig fra resten. Det faktum at den har to sider. Det er derfor det er enda en guide til bruk av filmen, hvor indikere hvilken side av produktet for å være faste varmeovner.

Og dette er veldig viktig. Hvorfor? Ja, fordi ulike partene har ulike funksjoner. Ene side er glatt IZOSPAN I nesten børstet polypropylen. Den andre har også til ru overflate.

Den glatte side av filmen alltid er festet til isolasjonen for termisk isolering av grunnlaget og blind-området. Den grove siden av filmen skal se ut, som er den andre siden av isolasjonen.

Dette er fordi grovheten på Izospane opprinnelig tenkt for effektiv kondensat montering.

Under normale omstendigheter, kondensat, men kraftig presset skapte ikke damp strømmer alltid ned til gulvkonstruksjonen. Det er det absorberes inn i treverket, og etterlater lange løyper, og faktisk, alvorlig skade på alle strukturer.

Dersom satt for å beskytte materialer fra den ujevne ytre side, og plasser det motsatte av et varmeelement, vil da all fuktighet kondenserer direkte på filmen. Der vil hun bo.

Beregninger eksperter foreslår at å være på film, fordamper fuktighet raskt og ikke har tid til å gjøre mye skade på omliggende struktur.

Som for spesifikke applikasjoner, sier instruksjonen til filmen I Izospan at det kan brukes til etterbehandling:

 • Takkonstruksjoner og stråler;
 • Paul;
 • Vegger, både utvendig og innvendig;
 • Laminatgulv og parkett.

Som du kan se, er omfanget av bruken av dette materialet ganske bred. Ikke overraskende er det ikke koster noe moderne varmeisolasjon kake uten en dampsperre.

Vi konstaterer bare at hver design, uansett hvor vanskelig eller lett det er, har sin stabling teknologi og instruksjon IZOSPAN B på ytre isolasjon av trehus stiftelse viser at i hvert tilfelle er det nødvendig å følge ulike installasjons teknologier. Imidlertid vil alle av dem bli vurdert i fremtiden.

Bruk av dampsperre Izospan til innerveggen

Vi har nå plukke ut de viktigste fordelene og ulempene med en dampsperre Izospan B. Instruction sier at filmen Izospan det er mange fordeler. Og det er sant. Særlig når sammenlignet med konvensjonelle damptettende materiale.

 • Den letthet;
 • Høy styrke;
 • Dobbeltsidig overflate;
 • Høye tekniske kjennetegn;
 • Utmerket skjæring av varm damp;
 • Den enkleste installasjonsprosessen, kan legges på noen tilgjengelige løsninger;
 • Overkommelig pris som granulert skumglass.

Som for ulempene, har de sett dette materialet nesten ikke var. For noen kan det synes som om prisen er litt overdrevet, men det er det ikke. For kvalitet kommer til en pris. En Izospan i - det er virkelig høy kvalitet og pålitelig materiale.

Han er mye bedre å takle all last som er beregnet for det, mens resterende meget slitesterk og praktisk å bruke.

Instruksjoner for bruk av dette materialet gir retningslinjer som er knyttet til rekkefølgen av stabling av filmen i varmeisolasjonen kake.

Og den inneholder informasjon for en grunn. Det er viktig å ta hensyn til alle de tekniske spesifikasjonene for produktet og behandler det riktig. Ellers maksimal effektivitet vil du ikke få.

En hvilken som helst varmeisolasjon kake består vanligvis av følgende nivåer:

Rekkefølgen for plassering av elementene kan variere. For eksempel når etterbehandling et tak vanntetting bør alltid være mellom sperrene og isolasjonen. Som for øvrig er ganske åpenbart. Tross alt, er dens oppgave å beskytte isolasjonen mot vanngjennomtrengning, for å være nøyaktig, utfelling.

Plassering av den beskyttende film på den ramme for gulvet

Men når utsiden behandling tetting fasader Izospan AM vil allerede være utenfor isolasjonen, mens dampen finner sted mellom veggen og isolasjon. Her igjen, snu logikken nok og alt vil falle på plass.

Dampsperre bør kuttes av dampen som kommer ut av rommet. På eksempel fasade det vil passere rett gjennom veggen. Vanntettende må også beskytte strukturen fra direkte fuktighet. En viktig kilde til vann i gata - dette nedbør.

Det er derfor den isolerende film, og bytter plass. Som du kan se, er det på tide med riktig plassering av materialer svært viktig. Ikke rart at under instruksjon blokk informasjonen identifiserer så mye plass.

2.1 Etterbehandling betongkonstruksjoner

Når man arbeider med et tak Izospan Formen av den konvensjonelle teknologi. Først monteres vanntetting under hulrom av sperrene. De er plassert under isolasjonen. Et varmeelement er festet under allerede meget isolerende film.

Og fest den i den grove siden av rommet. Det er, bør den glatte siden IZOSPAN B berøre varmeapparatet.

Når de innvendige veggene på mange måter teknologi gjentas, er bare her for vanntetting ikke nødvendig. De eneste unntakene er badene.

Her er dampbarrieren på samme måte festet til isolasjon på innsiden. På sideveggen isolasjon vil ikke i det hele tatt, eller vil bli, men en enkel membran beskyttelse som utfører funksjonene til forsikring i stedet for noe veldig viktig.

På fasader er vi også noen få ord sagt ovenfor. Når dekorere fasaden, Izospan damp passe inn mellom veggen og isolasjon. Til hennes vegg, snu den grove siden.

På gulvet situasjonen er mer tvetydig, men instruksjonene i denne forbindelse, snakker tydelig. Når slutt gulvet dampsperren Izospan Ovnen må være lokalisert på toppen.

Det er for det første er det en netto base, deretter vanntetting ovenfor som lå isolasjon. Men enda større er selve Izospan B.

Under laminat og parkett polypropylen dampsperre Izospan I tilsammen kan festes til et underlag, bør det bemerkes, er meget praktisk. Men på jobb, er det ønskelig å være svært forsiktig for ikke å skade filmen. Gjøre det vanskelig, men det er mulig, det er derfor vi anbefaler deg å være ekstremt forsiktig.

Izospan passe inn veldig enkelt. Så er det bare å følge instruksjonene, og det er svært enkelt.

Tape for liming dampsperre skjøter Izospan På

Izospan lå på et varmeapparat, prøver å plassere den glatte side av det som med isolasjonshette polystyren. Montering utføres av en stiftemaskin eller negler. Det er ønskelig å anvende en spesiell montasje spiker planker av tre, på forhånd behandlet med konserveringsmidler.

Filmen er overlappet av 15-20 cm. Hver ledd og forsegle hullet trenger spesialtape som kan kjøpes i prosessen.

Det er viktig å konsolidere materialet sikkert slik at det kunne godt holde og samle fuktighet på seg selv.

Over skinnene allerede er montert foran strukturen til den konvensjonelle teknologi. Det er ønskelig å etterlate et gap på 1-2 cm mellom filmen og en fremadvendte overflate. Denne beslutningen vil lette ventilasjon IZOSPAN.

Nå gjenstår bare å se vurderinger av filmen Izospan B.

Denis, 29 år gammel, Kamenka:

Izospanom bruke i mange år. Spesifikasjonene er helt fornøyd. Spesielt fornøyd med mulighet for enkel montering - festet stiftemaskin, tape ledd lukket opp, og du er ferdig. Veldig praktisk.

Nikolai, 59 år, Kiev:

Izospan kjøpt ca tre måneder siden. Jeg kjøpte med frykt som ikke helt trodde på behovet for en så stor utgifter for en dampsperre. Men nå forstår jeg at pengene er verdt isolasjonen helt.

Enda mer enn det, jeg har bare ikke lyst til å jobbe med noe annet, fordi jeg kan kjøre inn i problemer, som i etterbehandling Izospanom ikke forekomme.

2.4 Legging av dampsperren Izospan B (video)

Beregn isolasjon av sine hjem

Heise Ruslan Teymurovich

Still et spørsmål

I "Story-LESA9raquo; Det fungerer broren min, så jeg er alltid informert om salg og kampanjer på byggematerialer, og gir dermed god redning og noen ganger videreselge kjøpt.

Nikita, har du en seriøs bedrift, selvfølgelig, ikke si noe.

Daria, hver spinner som mulig, slik at din sarkasme det er absolutt ikke riktig.

Jeg er en formann gjeng engasjert i isolasjon av private boliger. Isolasjonsmaterialer alltid kjøpe i "Sibekse9raquo, i samarbeid med dem i nesten seks år. I alt har selskapet aldri la ned - alle utfører sine oppgaver i 5+

Hei. Spør om IZOSPAN trenger for isolering av andre etasje med skum, og hvis du trenger noe å sette et ansikt til isolasjonen. takk

Veldig fin utsikt, kunnskap og erfaring med master! Takk!

I fjor, min mann isolere fritidsbolig TECHNOPLEX 5 cm. Men i år vi ikke får minst en gipsvegg. Det øvre beskyttende laget er eksponert for sollys og vind kollapset og lett slettes i kontakt med ham. Spør, enten det er i stand til å lagre for isolasjon. På forhånd takk for svar.

Det bør bemerkes denne butikken som "BAUTsENTR9raquo;. alle Omsk reiste nylig å finne to hundre støpt skum tetthet - kunne kjøpe den bare Baucenter med det, er veldig fornøyd prisen.

Jeg har nylig foreslått å isolere finske Thermopanels SPU SPU Renovasjon styret og SPU Vintti-Iita. Trygg på at dette materialet er ikke-brennbar, ikke-toksisk, generelt parktichen og miljøvennlig. Jeg vil gjerne lære om slike ting i din mening. Takk!

og har sertifisert at dette materialet kan brukes i barnevernet? hvis så, kaste av link, please.

Hydro - dampsperre "Izospan B». Funksjoner og guide hvor og hvordan du søker isolasjonsmateriale

Tempoet av teknologi og moderne konstruksjon innebære bruk av innovative løsninger i alle ledd, herunder forbedring av bygninger. Hovedpoenget er å isolere lokaler av fuktighet og kulde. For dette formålet, den isolerende film på markedet flere merker.

Den optimale pris-ytelses-forhold er damp, "Izospan9raquo;. Dette materialet er praktisk med tanke på installasjon, har den en høy ytelse og fornuftig pris tiltrekker seg kjøpere. Vurdere den aktuelle filmen "Izospan9raquo; Klasse B.

Utvalg av produkter "Izospan9raquo;

Dampsperre er representert i anleggsmarkedet et bredt modellutvalg. Hver type har sine egne spesifikasjoner som definerer omfanget av materialet. Totalt isolerende membraner av dette merket, er det om 14 arter. Tenk 4 hovedkategorier. Spesielt:

Film er beregnet for termisk isolasjon av bygninger og beskyttelse veggkonstruksjonene fra fuktighet og kondensering. Materialet er utformet som en tosidig membran hvis ene side som er isolert mot vind og fuktighet, og den andre - fjerner fordampning. Til film håndtere sin funksjon, er det montert på utsiden av isolasjonen.

En av de mest populære og mest brukte kategoriene "Izospana9raquo;. Det særegne ved materialet i denne kategorien er den absolutte permeabilitet damp. Disse egenskapene er på grunn av strukturen av den isolerende membran. Den ene siden av filmen er glatt og den andre har en utpreget overflateruhet. Jevn struktur beskytter det indre av vinden, og en tilbaketrukket tottene fremme fuktighet.

Dette produkt er identisk funksjon med "Izospanom9raquo; Gruppe B, men har en høyere kostnad. Basismaterialet er et superdense polypropylenvev som pålitelig beskytter konstruksjonselementer fra noen ytre påvirkninger. Filmen er egnet for bruk i kalde områder og gir plass isolasjon, selv om mellomromsveggpaneler eller takelementer.

Det er en universell film som er egnet for innendørs og utendørs bruk. En viktig funksjon av materialet er høy motstand mot mekanisk skade og for å nøytralitet til direkte UV-stråler.

Det er verdt å merke seg at markedet fant filmen klassen «A. M »« A. S »« A. Q Proff ». I motsetning til grunn prototyper, filmer har en tettere datastruktur av membranen (ofte tre lag) og har en større motstand mot rivning. Selvfølgelig, forbedret ytelse og kostnader øker proporsjonalt materiale.

Hvis vi snakker om tekniske parametere, kan vi skille mellom følgende egenskaper:

rivestyrke

22,4 gr. / M2 per dag

1000 mm. vann. Art.

Det påføres ved en temperatur i området -60 til 80 grader Celsius.

Tatt i betraktning disse egenskaper, som er lagret i friluft materialet ikke anbefales å holde de operative egenskaper.

Fordeler og ulemper med den hydro - dampsperren

Isolation "Izospan9raquo; Den tilhører den kategorien av byggematerialer, så har fordeler og ulemper. Dette trekk er karakteristisk for et hvilket som helst produkt, imidlertid, i tilfelle av en dampbarriere av dette merke, i tillegg til merkbart større enn ulempene. Vurdere styrken av materialet.

De ubestridelige fordeler inkluderer følgende egenskaper:

Høy vannavvisning.

Motstand mot eventuelle eksterne faktorer og mekaniske skader.

Absolutt inerthet til utvikling av sykdomsfremkallende mikroflora (vegg mugg, sopp).

Kontinuerlig drift - minst 50 år.

Ulempene er de høye kostnadene for noen av modellgrupper og mangel på brannresistens.

Denne gruppen av "B" (B) er ansett for å være universell, slik at det tar en mangesidig i omfang. Den eneste begrensning på innretningen er innvendig installasjon. For utvendig isolasjon "Izospan9raquo; B er ikke egnet for dette formålet er det andre grupper. Når en innvendig isolasjon, blir isolasjonsmaterialet anvendes på slike overflater:

Gulv i rom med høy luftfuktighet.

Substratet for parkett eller laminat.

Dette kravet kommer fra det faktum at isolasjonen kaken ikke vil takle sine funksjoner uten paroizoliruyuschey film.

Hvilken side av stabelen til en varmeovn?

Ifølge den offisielle uttalelsen:

For taktekking. Den glatte side av et varmeapparat.

For vegger. Den glatte side av et varmeapparat.

Loftsetasjen. Filmen er plassert mellom de sluttbehandlingsmateriale lokaler og grov tak tak (glatt side til den uferdige taket).

Socle overlappende. Grove siden til varmeapparatet.

Instruksjoner for bruk av det isolerende material

Til tross for mangesidig anvendelse av byggemateriale, pålegger produsenten en rekke krav for installasjon, som er nødvendig for å overholde, uavhengig av anvendelsesområdet for materialet. Spesielt:

For vertikale og skrånende flater (tak, vegger) er installasjonen utføres fra topp til bunn med horisontale striper sted.

Stables overlapping med samtaler minst 15 centimeter.

Leddene ytterligere isolerende tape.

Den glatte siden er alltid ved siden av en varmekilde, grov ser inn i rommet.

Hvis vi snakker om detaljene, avhengig av programmet plass, "Izospan9raquo; montert i de følgende skjemaer.

Dampen er plassert direkte på sperrene, mellom hvilke det er lagt et lag med isolasjon. Fast film klem barer, går den øvre kledningen og takmaterialet. "Izospan9raquo; steplperom er festet til varmeren ikke synker inn, fra loftet strukket wire eller installere flere lekter.

Izospan AQ proff, AM, AS

Innvendige vegger med isolasjon å gå til følgende skjema:

Lyd isolerende materiallag.

Låse diffusjonssperre av den ytre hud kan være galvanisert profil.

Damp gulv er montert på en slik ordning, mellom bjelkene er vanntette og isolasjonsplater. Ovenfor er dampsperrestrimler som er festet til stengene i bjelkene for å tilveiebringe en ventilasjonsåpning mellom isolasjonen kake og gulv. I sluttfasen monterte gulvplanker.

Paro-vanntetting av den serie D, RM

Reflekterende varmedamptetting FX serie

"Varm gulvet" system

Reflekterende damptetting klasse FD, FS, FX

Her er installasjonen lik den forrige ordningen. Den eneste forskjellen er tosidig montering av dampbarrierer: fra loftet og innvendig.

Membran Izospan AQ proff, AM, AS

Dampsperre Izospan RS, The

ventilerte fasader

Isolasjon serien AF +

Elementer av monteringssystem

Husker at den "Izospan9raquo; B er beregnet for internt bruk, den ytre vegg, damp blir typisk utført materialer annen gruppe. Imidlertid er bruken av "Izospana9raquo lov til tempererte områder; B utenfor. Ved gjennomføring av en slik ordning bør følges:

I veggkonstruksjoner som er installert skjede av stavene 3-5 cm tykt. Dette er nødvendig for å sikre at luftespalte. Deretter blir en dampsperre-strimmel strekkes, er festet til stolpene kontrobreshotkoy.

Hydro-vanntett membran klasse AQ proff, AM, AS, A

Stablet isolasjonsplater.

Vær oppmerksom på at en slik ordning er egnet for trebygninger.

Produksjon av alle typer "Izospana9raquo; engasjert LLC "Geksa9raquo, som har sin egen produksjon i Tver-regionen. Selskapet har vært å produsere filmer med forskjellig membran paroizoliruyuschimi, fuktbestandig og energisparende egenskaper.

Produkter gjennomgår streng kvalitetskontroll i alle ledd av produksjonen, har de internasjonale sertifikater av konformitet. Takket være disse funksjonene, produkter av selskapet "Geksa9raquo; Det nyter stor etterspørsel i de norske og europeiske markeder.

sunne råd

Sementoppslemmingen kan være mer fet, er det mere smidig og enkel å bruke. For å gjøre dette, legger vaskemiddel - alltid på grunnlag av såpe, for eksempel "Fairy", snarere enn en syntetisk vaskemiddel.

Damp IZOSPAN A, B, C, D bruksanvisningen

Damp - en type av spesialisert prøvetrykk, beskyttelse konstruksjonselementer som brukes for forskjellige formål fra fuktighet og vanndamp, og også mot kondensdannelse. Dampbarriere-materialer er ikke bare forlenge STROYKONSTRUKTSIYA tjeneste, men også pålitelig beskytte dem mot eksponering for mugg og jordslag.

Dag, en rekke produsenter er tilgjengelige legkokrepyaschiesya vanndampbarriere og filmer og membraner for beskyttelse av tak, vegger, gulv og tak. Tech dekk dampsperre varierer avhengig av materialet og strukturen som skal beskyttes, men det er sikkert å observere de alminnelige regler.

Hvordan passer damp. instruksjon

Ved installasjon av en dampbarriere, må ha de følgende:

 • de nødvendige verktøy og feste: tre lameller, skruer, metallprofil, dampsperre for skjæring av saks, stiftepistol og konstruksjon bånd for å forbinde de deler av en dampbarriere;
 • dampsperremateriale for beregning av det totale areal av overlappende flater, samt en overlapping på alle sider av minst 15 cm.

Ved installasjon av en dampbarriere som er nødvendig for å overholde følgende regler:

 1. festemidler av alle materialer som er nødvendige bare fra innsiden. Lov dampsperre festet både fra innsiden og utsiden av rommet når utendørstemperaturen er under (─25 ° C) og tilstrekkelig til å beskytte vegger tykkelse. Når beskyttende tak dampsperre festet bare inne i alt lå "kaken";
 2. dampbarriere bør være fast stroysteplerom bare langs omkretsen vegger. Hver etterfølgende bane legges overlappende (ved 15 cm), og limte skjøter stroyskotchem. Det er nødvendig å sikre at det ikke var noen interferens av materialet til uten hull og andre defekter. Ved fullførelsen av dampsperren kan festes med tre (plast) tynne strimler, spikre dem til veggflaten (eller et tak til sperrene) med spiker;
 3. stativet skal være spikret med en stigning på 30 cm, hvoretter isolasjonen stabelen. Mellomrommet mellom skinnene med den ønskede ventzazor form for enkel og rask avdamping av fuktighet;
 4. dampsperre ark er plassert på den forhåndsmontert på en beskyttet overflate spetskarkas av metallisk (tre) profil, som er festet med skruer til en vegg. Dampsperre er festet til skjelettet, ledd nødvendigvis limt stroyskotchem. Dampbarriere-ark er festet sammen med skruer bibeholde integriteten av materialet;
 5. for ventilert fasade isolert damp stables to ganger under et lag av isolasjon, og på den, og således danne en effektiv teploparoizolyatsionnuyu tre-lags-systemet.

Være sikker å bruke en dampsperre for betongkonstruksjoner - gulv og vegger.

I dag er mange forskjellige typer av produsert damp barrierer, som hver har forskjellige egenskaper og trekk ved anvendelsen.

Izospan spesifikasjoner

Izospan A er dampgjennomtrengelige membran for å beskytte taket og bygge vegger, tak og fasaden av kondensatet. Således effektiv vann fordampning inne i planken "kaken" det forhindrer skade stroykostruktsy. Taket en slik membran anvendes i deres karakterer opp til 35 grader.

Izospan B representerer en universell to-lags dampsperre for montasje innendørs. Den brukes til å beskytte foten, vegger, tak, loft eller loftet, samt et varmeelement. Den har en høy tetthet og høy effektivitet.

Izospan C er hydraulisk og dampsperre bilagsmembran beregnet for gulv på neuteplyaemyh tak, og også for loft.

Izospan D representerer en universell membran for vanntetting av damp og eventuelle konstruksjonselementer på baser innretning neuteplyaemyh tak, betongfundamenter, mellomliggende gulv;

Izospan AM representerer spetsmaterial høy styrke av membranfilmer, forsterket materiale for å beskytte det mot mehpovrezhdeny. Han passer rett på isolasjonen og beskytter den mot forvitring og kondens.

Izospan FB er en spesiell parobarerom basert på kraftpapir, metallisert på den ene siden lavsan. Dette er både en damp og vanntetting, perfekt egnet for gulv på komplekse skråtak, samt badstuer, hvor du må hele tiden opprettholde en høy temperatur og luftfuktighet. I en slik membran, og jo høyere pris, men det er ofte bare uerstattelig for taket.

Dampsperre IZOSPAN bruksanvisningen

1. En Izospan annen mekanisk strekkfasthet og spreng, miljøvennlighet, brannsikkerhet (den inneholder spetsdobavka for vekkende selvslukkende når de antennes), god bearbeidbarhet, fordi det lett kan skjæres, ikke rives i stykker og ikke sitter fast.

Den brukes til å lage en dampsperre på taket, i loftet og kjeller mellomrom for å kompensere for forskjellen mellom de oppvarmede og uoppvarmede rom. Dens tetthet er 110 g / kvm. m, rullengde - 50 m, bredde -. 140 cm Izospan A er motstandsdyktig mot ultrafiolett stråling.

2. I Izospan man ved behov termisk isolasjon av vegger, gulv inne i bygningen taket. Vanligvis er det lagt på lag med isolasjon fra lokalene.

Lay "kaken" vil inneholde den følgende sekvens av lag fra utsiden til innsiden:

 • takmaterialet;
 • IZOSPAN lag A (eller AS);
 • for montering mot IZOSPAN A og skape ventzazora;
 • IZOSPAN lag B;
 • fagverksbærere;
 • interiør lag.

Denne type av dampsperren hindrer inntrengning av partikler Forbedrings fibrøs isolasjon og fuktighetsdråper.

Tehharakteristiki IZOSPAN B: en tetthet på 72 g / m, rullengde - 50 m, bredde - 140 cm.

3. Izospan C skiller seg fra andre typer av dampbarrieremateriale, slik at den kan brukes til å beskytte tak, helling skøyter som er mindre enn 35 grader. I de fleste tilfeller er det på grunn av sin bruk som gjør det mulig for uoppvarmet loft forblir tørr, mens kjellere - hindre utseendet på vegger og tak av kondensatdråper bidra til dannelse av ubehagelig lukt og mugg.

Teknologien for å legge dette materialet er ganske enkel:

 • begynne å legge en dampsperre (på taket) nedenfor, karakterisert ved at materialet ikke bør sterkt trekke, og etterlater et fritt rom;
 • langs omkretsen av taket duken dampsperre festet stroysteplerom i leddene er limt stroyskotchem;
 • Ved legging observere størrelsen av de overlappende material horisontale og vertikale fra 15 til 20 cm;
 • Etter strekking av materialet og feste det i tillegg fast mot delen med 5 x 4 cm. Feste stenger som bæres av spiker eller skruer.

Ved en lav helling tak planke IZOSPAN Med bare tregulv, som er montert på sperrene.

Som det kan ses, er forskjellig bruk av dampsperren teknologi ytterste enkelhet. Det er gjennom dampsperren konstruksjonselementene er beskyttet mot fuktighet, effektiv fjernelse av kondensat. Dampsperre membranen er mye øker levetiden av byggematerialer, som har en positiv effekt på driftskostnader.

Ved hjelp av ulike typer IZOSPAN avhenger av vilkårene for montering på betongkonstruksjonselementer, så før du kjøper bør lese nøye gjennom utnevnelsen av materialet og dets bruksmuligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

68 − 59 =