Dampsperre for vegger

Dampsperre for vegger av trehus

Komfort bolig er avhengig av temperaturen og fuktigheten i rommet. I et trehus som kan oppnås ved oppvarming og isolering kvalitet. I tillegg, for å redusere de negative effektene av fuktighet på vegger, gulv og tak, må man for å kontrollere mengden av dampsperren, og dette er en vanskelig oppgave.

Overflødig fuktighet påvirke tre strukturen av huset. Avsatt bruker dusjen, matlaging, vask, våt rengjøring par på jakt etter en vei ut av rommet. Siden det er mye større enn atmosfæretrykk, damptrykket i tak, vegg, gulv, som sammen med forskjellen i temperatur favoriserer dannelsen av kondensat. Sakte impregnering treramme og tetting av vann forvrenger og ødelegger dem: materialer råtne, mugne, faller deres ytelse.

Hvis du er i ferd med utarbeidelse av styrene for tak og vegger ble utført av damp og vanntett materiale for lag og gulvbord ikke har denne beskyttelsen. I tillegg, seksuell gulv av første etasje i huset settling på bakken, noe som øker de negative effektene av fuktighet på den. For å unngå prosessen med ødeleggelse av trehuset konstruksjon, bør ta vare på en pålitelig dampsperre. Det beskyttende lag blir isolasjon og hindre fuktighet i kontakt med et tre, fritt å slippe gjennom luft fra inne i utendørs. Takket være denne levetid hjemme vil øke betydelig.

Fordelene med dampsperren trehus

Wood (selv ubehandlet) har en høy grad av varmeisolasjon og god permeabilitet. Naturlighet av dette materialet gir en mulighet til å bygge hus uten frykt for at skadelige damper avgis til inneluften. I tillegg til fordelene, har treet betydelige ulemper. Evnen til å samle fuktighet medfører en reduksjon av varmemotstandsnivå og provoserer ekspansjons tømmer. Utseendet av mugg på veggene og andre deler av huset blir dårligere estetiske egenskaper av boligen og kan forårsake forskjellige sykdommer beboerne.

Som et resultat av den jevne fukting og tørking av tre-strukturen er også mulig at tetting av skjøter, slik at de blir luft skyllet. Hvis den dampbarrierevegg for et trehus ikke er tilveiebrakt, det materiale som passerer fuktig luft gjennom det og holde på fuktighet derfra. For å forbedre arbeidsforholdene i vegger og andre deler av tømmeret bør plasseres parogidroizolyatsionny barriere ved overgangen mellom den varme luft og kald muring.

bygningsmaterialer markedet tilbyr ulike typer av Hydro, som har gode egenskaper. Typisk, for å beskytte veggene i trehus ved bruk av fuktighet pustende mebrany og filmer, men det finnes andre typer parogidroizolyatsii. Hva materialer egner seg for varmeisolering og en dampsperre bolig:

 1. Taktekking materiale. Fordelen med denne type materiale for impregnering - er lav pris, men takmaterialet mer egnet for installasjon på takene av driftsbygninger, i stedet for å beskytte vegger av trehus. Dessuten er slike innretninger ikke egnet til bruk som hoveddampsperre, men som et ekstra lag til de mer effektive materialer.
 2. Aluminiumfolie. Filmen med en side belagt med metall, den andre har en forsterket gitter. Dette arrangement bidrar til å skape inne dampsperre og et sjikt som reflekterer varmen. For å isolere trehus, kryper folie dampsperre metallisk belegg på utsiden. For å sette på veggene av slikt materiale bør være forsiktig for ikke å skade sin integritet. Hvis du bestemmer deg for å folie hans hus, boliger vil ikke bare være beskyttet mot korrosjon, men også isolert.
 3. Diffusjonsmembranen. Den dampgjennomtrengelige materiale beskytter huset mot fuktighet, regulerer mengden på grunn av sin evne til å passere luft (med to eller én side). Dampsperre membranen har et høyt damp permeabilitetskoeffisienten, som er forårsaket av mikrostrukturen i materialet. En vesentlig fordel er det mangel på diffuse film mellom isolasjonen og membranventileringskanalen gir maksimal effektiv bruk av plass. En slik dampsperre for vegger av trehus gir god isolasjon av rommet. I motsetning til andre typer av dampsperre, har membranen en høy pris - det er den eneste ulempe.
 4. Polyetylen eller polypropylen-film. Sammenlignet med polyetylen, polypropylen er mer holdbare, motstandsdyktig mot atmosfæriske fenomener. Imidlertid dampsperren belegg av materialet ble brukt til å ha en betydelig ulempe - fra isolasjonen forhindrer kondensering på det, noe som fører til et hurtig tap av ytelse av en slik dampsperre vegg. Moderne type materiale har et spesielt lag av viskose celluloseinnhold. Den absorberer store mengder fuktighet, gradvis tørker under luft ventilasjon. De viktigste fordelene med filmer for vegger av trehus er deres demokratiske kostnader, holdbarhet, enkel installasjon.

Funksjoner installasjon av en dampsperre for vegger av trehus

Dampsperre er festet ikke bare å beskytte veggene i hjemmet mot fuktighet, men også i den hensikt å varme opp rommet. Mount Technology materiale avhenger av stedet av sin søknad. Byggere kan sette en dampsperre på den ytre eller indre side av veggen, avhengig av tilstanden av bygningen, slik som tømmer, andre faktorer. Det er visse egenskaper ved installasjon Parobarer ved å feste materialet på innsiden eller utsiden.

Hvis veggene i huset er laget av rundtømmer, kan ventilasjonshull ikke stå: deres funksjon utføres av hullene i krysset av styrene. Dersom konstruksjonen er fremstilt av glatt tre med et rektangulært eller kvadratisk tverrsnitt, sette en dampsperre direkte på veggen kan ikke være - det vil føre til vanskeligheten av damputtaket. I dette tilfellet er den første tømmer stativet stappet inn i 2,5 cm (trinn mellom dem er 1 cm). Når den er installert kasse, på hvilken legge isolasjonen. Det strakte seg over vanntetting film, og bare etter at du kan begynne å dekorere veggene.

Hvis det gjøres riktig, det fungerer i rommet forble innenfor normal klima, som er ideelt ikke bare for den type tømmerhus, men også for de rammekonstruksjoner. Den beskrevne fremgangsmåte for montering av den ytre dampsperre for vegger er enkel, slik at det kan gjøres uavhengig av hverandre, uten involvering av kvalifiserte byggere.

For innvendig isolering av et trehus

Den første fasen av den indre pakning innebærer strippedampsperre veggflate etterfulgt av deres behandling med en antiseptisk. Videre, i henhold til instruksene spaltegulv kasse. Den lumina skinner anbrakt varmeapparat (for eksempel mineralull), hvorover spiker eller stifter er festet dampsperre. Hvis for dette formål velges diffusjonsmembran, dens stele direkte med isolasjonsmateriale eller forlater mellom isolasjonen og dampsperren i lumen av 5 cm. Filmen må strekkes godt, ellers beskyttende egenskaper er dårlige.

Hvor rekkefølge og hvor mye dampsperre vegg

Materialet for isolasjons- og dampsperre tre vegger kan kjøpes i DIY butikker. Det største utvalget presenterte i spesialiserte hypermarkeder. I tillegg kan dampsperren bestilles online, men sørg for at personlig som et produkt du kan kjøpe bare ved mottak. Hvor mye er et dampsperre for vegger av trehus? Nedenfor er en tabell med eksempler på priser på materialer fra forskjellige produsenter.

Dampsperre vegg - pålitelig beskyttelse mot fuktige hus

Når du bygger et hus spesiell plass det tar skritt for å beskytte veggene mot fuktighet og damp. Gjør det helt avgjørende, fordi fuktighet kan føre til utseendet av skadelige mugg og jordslag. For å unngå dette, må du utføre høykvalitets dampsperre. Hvilke materialer er brukt til dette formålet, vurdere ytterligere.

Isolasjon av vegger mot fuktighet - i alle fall er det nødvendig?

Hovedoppgaven som utfører en dampbarrierevegg, er forhindre akkumulering av fuktighet i isolasjonen. Innretning for varmeisolerende sjiktet påføres materialer som er gjennomtrengelig for luft. Hvis fuktighet kommer inn i isolasjonen og akkumuleres der, et lag av isolasjon opphører å utføre sine funksjoner. På steder hvor vann etterhvert går fra veggene tapet, gips belegg forringes, er det sopp og mugg. Deretter kan mugg og sopp spredt på alle veggene. Deretter bringe dem veldig hardt. I tillegg er soppsporer er skadelige for menneskers helse.

Dampsperre hindrer det samler seg fuktighet i isolasjonen

dampsperre apparat er utført i flere tilfeller:

 1. 1. isolerende innendørs. Dette er spesielt viktig om isolatoren er laget av materialer som er basert på ull. Glassull og mineralull er gode varmeisolatorer, i tillegg gir de "pusting" av veggene, slik at luften. Deres viktigste ulempen - de absorberer fuktighet. Jo mer det akkumulerer, jo verre disse materialene holde på varmen og dermed lett skadet. Dette kan unngås hvis dampsperren vegger vil bli gjort.
 2. 2. For bygninger med en veggkonstruksjon laget av flere lag. Lagdeling innebærer den obligatoriske nærvær av beskyttelse mot damp og fuktighet. Dette gjelder for hus av rammekonstruksjoner.
 3. 3. For yttervegger og ventilerte fasader. Paroizolyator i dette tilfellet er mer beskyttet mot vinden. Dets nærvær ikke gir luftstrømmen aktivt sirkulerer. Takket være denne ytre finish opplever mindre stress og bedre utføre sine funksjoner.

Damp tetningsmaterialer, må ha en god luftgjennomtrengelighet

For dampbarriere-materialer blir anvendt, som hindrer inntrenging av fuktighet, men dette er ført gjennom mikroporene inn i luftrommene. Som en dampsperre var maksimal effekt, er det nødvendig å anordne ventilasjonssystem, som den naturlige luftsirkulasjon ikke vil være tilstrekkelig. Sammen med en kvalitativ ventilasjon lag av dampsperremateriale beskytter rommet fra fuktighet. Men universell paroizolyatorov som kan beskytte noen struktur fra taket til kjelleren, ikke eksisterer. Deres valg avhenger av materialet og veggkonstruksjoner. Hvis innefuktighetsnivået er riktig, er det dampsperresjiktet ikke er nødvendig.

Typer paroizolyatorov - noen velger å arbeide utenfor og inne i huset

For å beskytte veggene fra fuktig damp, flere typer materialer. For det første er det fugemasse. Slike materialer er påført direkte på overflaten av veggen, og skaper et lag som effektivt beskytter ikke bare mot fuktighet, men også tillater veggene å "puste". Mastic påføres veggene før den avsluttende lag utføres dekorative behandling materialer.

Mastiksen påføres overflaten før behandlingen

Også bruk av polyetylenfilm med en tykkelse mindre enn 0,1 mm. Dette er en av de mest brukte alternativer for en dampsperre. Når et lag enhet er ikke nødvendig å sterkt trekke filmen, slik at den ikke brekker. Ulempen med konvensjonelle film er at den ikke har noen perforeringer, og derfor ikke pustende. Men nå industrien begynte å produsere perforert polyetylen, som er pustende, slik at du kan skape et komfortabelt mikroklima i bosted.

Den mest fordelaktige utførelsesform er membranen er en film. Det ligner på analog av polyetylen, men har flere lag, noe som effektivt holder på fuktighet ved å føre en tilstrekkelig mengde luft. Filmmembran på grunn av deres ytelseskarakteristikker for maksimal funksjonalitet isolator. Bruken vil ikke fryse veggene, bryte ned, noe som forlenger levetiden av bygningen.

Den mest fordelaktige alternativ dampsperre - membranfilm

Membran filmer er tilgjengelig i ulike typer. I hvert tilfelle, kan du plukke opp paroizolyator som mest effektivt vise sine egenskaper under drift:

 • Mens isolerende vegger fra utsiden av strukturen på toppen av en varmeisolator fit "Izospan" med tilsetninger som øker brannsikkerheten, "Megaizol A", "Megaizol SD".
 • For internt bruk, er "Megaizol B" - en polypropylenfilm av to lag som har et antikondens overflate.
 • For strukturer med våtrom, slik som bad og badstuer, en dampsperre som stiller spesielt høye krav stilles damp- og vanntette materialer, slik som "Izospan". Et karakteristisk trekk ved disse materialer - tilstedeværelsen av det reflekterende lag.

Alle polypropylen filmer må forsterkes med glassfiber.

Anordningen er en dampsperre - læringsprosedyre

Slik skal utføre en fuktsperre, må du vite at det er på utsiden og innsiden av bygningen er gjort annerledes. Isolering av skillevegger er utført fra innsiden, slik at fuktsperren er også plassert på innsiden. I første etasje og kjeller dampsperresjikt er laget utenfor. I bassenger, er damp nødvendig fra begge sider, stabling teknologi er lik som for første etasje.

Før varmeisolasjon virker i første etasje skal fremstilles arbeidsflate. For det første bør det være klart, og deretter påføre et beskyttende belegg. Mer komplisert program teknologi er en flytende gummi, som det krever bruk av spesialutstyr. Sammensetningen av materialet omfatter to blandinger som umiddelbart polymeriserer etter blanding. Derfor blir oppløsningen fremstilt like før bruk og påføres ved hjelp dvuhfakelnogo gun, sprøyting av en væske under trykk.

Når enheten beskyttende lag mot vanndamp bitumen utføres følgende trinn:

 • et første lag av mastiks brukes, utfører funksjonen til en primer;
 • ytterligere påføres i to lag av bituminøse materialer i form av ruller eller mastiks.

For konstruksjoner som ligger over kjelleren og første etasje, blir dampsperrevegger utført innendørs. Når enheten på innsiden av dampsperren skal følge noen regler:

 • må du først montere en kasse;
 • en kasse stablet isolator;
 • deretter stablet film, og hvis den har en reflekterende overflate, bør reflektoren være utplassert inne;
 • for tetning av skjøter er limt;
 • kontrobreshetka innrettet for polypropylen;
 • den siste fasen av etterbehandling utføres.

Når enheten beskyttende lag mot fuktighet og damp er ønskelig å etterlate frie luftrom for luftsirkulasjon og fjerning av overskytende fuktighet.

Har en dampsperre-enhet teknologi rammeverk og trekonstruksjoner

I rammekonstruksjoner av bygningen isolasjonen opptar en tredjedel av veggtykkelsen ikke er mindre enn 150 mm, imidlertid, og det er absolutt nødvendig å anordne et dampsperresjikt. Hvis dampsperren er svak, er ovnen begynner å hope seg opp fuktighet, mister isolerende egenskaper og begynner å smuldre opp. Paroizolyator montert på rammen og trim. Festet den med hjelp av konstruksjon stiftemaskin. Disse leddene er forseglet med tape eller mastiks smøres.

Dampbarrierevegg er montert på den indre siden av en ovn, for derved det dannes et gap mellom lagene, noe som gir den nødvendige ventilasjon i rommet å skape optimale mikroklima.

For trebygninger, damp også nødvendig. Men det er ikke umiddelbart utført. Faktum er at under byggingen av husene av tømmer og trevirke konto for det faktum at veden er tørket til en viss grad før bygging, og til slutt det tørke selv for ytterligere utnyttelse av det ferdige hjem. Inntil tørre trekonstruksjoner som ikke er anbefalt å utføre en dampsperre.

I et trehus, kan damp vegg være internt eller eksternt. Hvis utvendig isolasjon legges overlappende paroizolyator. Disse leddene er forseglet med tape. Videre er det varmeisolerende lag anordnet som er å beskytte impregnering. I den siste fase, den ytre finish.

Dersom isolasjonen er holdt innendørs, blir den første kasse anordnet. Den tjener som grunnlag for enheter tettesjikt. Videre er montert på veggen metallprofil, på hvilket det er plassert en varmeisolator. Det neste laget er laget av dampbarrierefilm. Leddene bør nøye forseglet med tape. Ved avslutningen av saken interiøret.

Således har vi funnet ut hvorfor dampsperre vegg. Dens viktigste oppgave - å skape hindringer for oppføring av fuktighet og beskytte isolasjonen og interiørdesign. Hvis du observerer teknologien og bruk riktig paroizolyator, vil utformingen bli beskyttet mot fuktighet og terminstruktur operasjonen vil bli utvidet.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten en aktiv link til det er forbudt.

Apparat dampsperre vegger i bygninger for forskjellige formål

En av de viktigste oppgaver for hvert trinn i konstruksjonen er å beskytte alle deler av konstruksjonen fra direkte eksponering til vann. Sin destruktive kraft er i stand til å påvirke noen byggemateriale. Men det er en annen, mindre opplagt, men ikke mindre farlig fiende - damp eller fuktighet. Sopp, fuktighet og mugg - at virkningene av forsømmelse av tiltak som kan hindre virkningen av disse faktorene på strukturen av veggen.

Dampsperre er særlig nødvendig i fuktige og varme områder samtidig. For eksempel gjelder dette de oppvarmede bad og kjellere som er under bakkenivå og er derfor eksponert til utseendet av fuktighet. Inne slike bygninger dannelsen av damp - varm luft med vanndråper, som krever at banen utgang fra lokalene. Disse stier og bli vegger og tak. Siden i dette tilfellet dampgenerering - en pågående prosess, gradvis begynner paret å ødelegge overflaten av bygningskonstruksjoner, forårsaker negative konsekvenser for hjemmet. Dampbarrieren er en som er utformet for å beskytte veggene fra infiltrering av damp, og derved deres etterfølgende ødeleggelse.

Anordningen er en dampsperre - arrangement holdt ikke bare til steder som bad eller kjeller. Behovet for slike arbeider er eliminert, selv i de tilfeller der bygningen utvendig isolerte materiale med lav motstand diffusjon eller vegger konstruert av et homogent materiale.

Universal dampsperre materiale, fungerer like godt for alle bygningsdesign fra taket til kjelleren, ikke eksisterer. Som å velge en dampsperre, bestemme de strukturelle komponenter i en veggkonstruksjon.

Ved legging av en dampsperre på veggen er behov

Det finnes en rekke tilfeller, når et dampsperre er obligatorisk:

 • Når isolasjon inne i veggene, særlig hvis isolasjonen består av en bomull materialtype. Mineralull og har gode isolerende egenskaper, dessuten de er klassifisert som "pustende materiale". Imidlertid har ull en svært viktig ulempe - av frykt for vann, under påvirkning av som de blir våte, å miste sine verdifulle kvaliteter, og er gradvis ødelagt. Dampsperre, anordnet inne i rom, gjør det mulig å unngå disse negative konsekvenser.
 • Multi-lags veggkonstruksjonene i ramme husene må inneholde i sin sammensetning og damp. Dette tilfelle er tilsvarende de foregå - strukturer med innvendig isolasjon.
 • For ventilerte fasader og utvendige vegger og dampsperren utfører rollen til vindskjermen. Damp doser og mykner den ytre luftstrømmen beskytter den ytre isolasjon mot overbelastning og gir det frie "puste". Et eksempel på dette kan tjene som en murvegg, med isolasjon på utsiden og dekkes med en bomulls isolator ytterkledning. Dampsperre, spiller en rolle i denne situasjonen vetrobarera hindrer økte blåser veggkonstruksjoner. Ventilasjonsåpning tjener til å fjerne overskudd av fuktighet fra overflatelaget av vindtett.

En viktig faktor, som tjener til å tilveiebringe et vanlig rom klima, sammen med enheten av varme og dampsperre, er et effektivt, permanent ventilasjon.

Som byggemateriale - den beste varmeisolasjon og lydisolasjon for vegger? Les som velger å beskytte leiligheten fra støy!

Før du utfører installasjon av lydisolerte vegger, nøye undersøke hvordan det gjøres. I denne artikkelen har vi samlet tips fra fagfolk.

Materialer som brukes for dampsperren

Uttrykket "dampsperre" betyr ikke at barrieren bør absolutt ikke gå glipp av parene. Moderne membranmaterialer som er i stand til å sikre passering av det minste antall "kontrollert" luftstrømmen, noe som garanterer fravær av "drivhuseffekten" i rommet. Overdreven fuktighet er forsinket membran og befris for luft det er ikke i stand til å skade veggstrukturen og oppvarming materiale. Isolasjonsmaterialer, er den utstyrt med en intern "pels" trafikkert hoved strømmer av fuktig luft ved riktig bane - gjennom eksosventilasjonssystemet.

Typer av dampsperremateriale:

 • En tradisjonell damp isolerende materiale betraktes som polyetylen. Ved montering må håndteres forsiktig uten å trekke kraftig på filmen ikke er brutt når den sesongmessige endringen av klimatiske forhold. Men hvis polyetylen ikke er perforert, det vil ikke gå glipp av ikke bare par, men også luften. Komfortabel mikroklima i slike tilfeller er det rett og slett umulig å lage. Og siden polyetylen ikke vil passere luft, som et membranmateriale, da det er en dampsperre er ikke nødvendig.

Noen forumer rådes til å perforere polyetylen film med rull drevet inn neglene eller andre enheter. Imidlertid er en slik "modernisering" av polyetylen ikke i stand til å tilveiebringe en dampsperre og isolasjon av bygningskonstruksjoner. Membranmaterialer er lik polyetylenfilmen utseende men radikalt forskjellig fra den flerlags struktur.

 • En av de dampbarrierematerialer er spesielt utformet for dette formål mastik. Påført overflaten vegger og tak fugemasse vil passere gjennom seg selv i luften og fuktighet for å forsinke bare. Produserer behandlingen overflater forut for etterbehandling.
 • En ny generasjon av materialer for dampsperren er en membranfilm. De har muligheten til å stoppe fukt, mens passerer luft. Membranene har en viss, korrekt for å sikre riktig drift av isolasjon damp permeabilitet. Bomull isolasjon med en dampsperre som ikke blir vått, ikke fryse, "puster" vegger, og samtidig opprettholde dens integritet og evne til å fungere i en lang periode.

Ved bruk av membranmaterialer ofte en luftspalte anordning er nødvendig.

Vanlige merke membran dampbarrierematerialer

Membranmaterialer fremstilles i et bredt område. Og hver modell er utviklet for spesifikke bruksområder hvor det kan vise maksimal fastsatt i dens egenskaper:

 • Damptett materiale som er installert på utsiden av isolasjonen, i forhold til det ytre oppvarmede lokaler - "Izospan A", "Izospan A" med ued (brannhemmende additiv), "Megaizol A", "Megaizol SD». Disse materialer anvendes til å beskytte konstruksjoner mot de ytre veggene av bjelken, panel, ramme, sammensatte konstruksjoner fra snø, vind, atmosfærisk fuktighet for alle typer utendørs utførelser - ytterkledning, paneler, med den ytre isolerende vegger utførelsesform.

Det er viktig at dampsperre membran er tett mot varmeren, ble fast festet på monteringselementene i systemet, hadde løsnet soner eller sag, som kan forårsake en "slenger" under påvirkning av plutselige vindkast.

 • For legging av innendørs gjelde "Megaizol B" - to-lags polypropylen film med anti-kondensat overflate. Om vinteren, forhindrer dette at veggmaterialet fra kondense, sopp, korrosiv ødeleggelse av konstruksjonselementer. "Megaizol B" beskytter også det indre av rommet fra å komme inn i isolasjonen partikler. Den utfører en lignende funksjon "Izospan B".
 • Materialer for hydraulisk sperre og dampsperre med reflekterende lag - "IzospanFD", "IzospanFS", "IzospanFX" - designet for en dampsperre-enheter i rom med spesielle krav til sine varmeisolerende egenskaper, for eksempel i bad og badstuer.

Regler dampsperre ramme vegger

Den dampsperre i ramme husene er særlig viktig å gjøre det rette: å stille inn den ønskede side av membranen, forsiktig festet i stolpene stifte, bindings leddene av spesiell tape eller mastic promazyvat.

I tilfeller der som et varmeapparat som brukes ecowool, polyuretan, polystyren, og rommet er anordnet for effektiv ventilasjon i rammekonstruksjoner kan gjøres uten en dampsperre. Dersom avgjørelsen om behovet for dampsperre-enhet, er det mulig å bruke en av de to eksisterende design ordninger:

 • Under dette første skjemaet kan en dampsperre sydd på rammetelleren. Over dampsperremembran plass er foret gipsplater, trepanel eller annet veggmateriale beregnet for interiør. Dette alternativet er mest egnet for bygninger, som er designet for en sesongmessig bolig og er ikke vedlikeholdt i vinter. Det - villaer, leiligheter eller butikker, forent med en parkeringsplass. I en slik utførelsesform bør den effektive ventilasjon av rommet tilveiebringes.
 • Den andre konstruktive diagram av anordningen gir dampsperremembran over den vertikale eller horisontale lekte å tilveiebringe en luftspalte på 30-50 mm fra veggen. Dette designet er egnet for boliger for permanent bolig eller langvarig bruk i vinter, fordi i dette tilfellet, en høy fuktighet inne i huset.

Enheten har en dampsperre veggene i et trehus

Permeabilitetsmålinger trevegger vesentlig overstiger de karakteristiske vegger av tegl eller steinmaterialer og avhenger av tykkelsen av stokkene eller tømmeret, tetningssporene, tilstedeværelse av sprekker.

Limtre, som brukes for bygging av vegger, tørket under produksjonsforhold til et lavt fuktighetsnivå, har spor for tetningen, lav krymping, og derfor dampen tilføres varme-elementet i en begrenset mengde.

Veggene i bygninger av stokkene eller tømmeret av naturlig fuktighet er tørket i løpet av dens drift. 4-5 år som et resultat av krympesprekker, deformasjon, plater og stokker varierer i størrelse, tetthet spor er stadig brytes. I løpet av denne tiden huset er umulig å gjennomføre interiør, siden tilgang til sporene for restaurering av sin integritet ville være umulig. I dette tilfellet er det to utganger. Den første - vente for fullstendig tørking av tre. Den andre - å anordne en dampbarrierevegg av, for eksempel, membranfilmer "Izospan B", "Izospan FB" eller "Izospan FS».

Parobarer vegger bør danne en enkelt sløyfe dampbarriere med en første og overlappet loft.

Hvis apparatet arbeider med dampsperren vegg utføres kompetent og profesjonelt, da dette hus vil alltid være varm og koselig, og veggene vil få pålitelig beskyttelse mot fuktighet. Detaljerte diagrammer og bilder av damp isolasjon av vegger:

Hvis du etter å ha lest artikkelen du har spørsmål, foreslår vi at du ser denne videoen, der eksperter vil snakke om hvorfor du trenger en dampsperre og hvordan å gjøre sine egne hender:

Fortell dine venner og kolleger via sosiale nettverk knapper. Takk!

Kommentarer til artikkelen "The anordningen er en dampsperre vegger i bygninger av forskjellige formål"

Jeg hadde aldri trodd at dampen er så viktig. Nå forstår jeg hvorfor mine murvegger syreyut. Selvfølgelig, for å bli kvitt fuktighet i leiligheten lignende. Men jeg innså at det ikke er lett. Og det er nødvendig å isolere og dampsperre for å gjøre en spesiell film, og til og med obligatorisk ventilasjon. Det viser seg selv på windows enhet med forsert ventilasjon sett. Generelt viser det seg, en meget alvorlig sak. Men, tror jeg. Hvis du tar resultatet skal bli bra.

God nå argumentere hva som bør være en dampsperre, det materiale som den skal være, dens formål, etc. Men selv 15-20 år siden om slike konstruksjonsteknikker og ikke tenke, sydde de opp veggene med kryssfiner eller hardboard, og la det bli med det. Og når et år eller to begynte å dukke opp sopp, suge veggene, her er tenkning. Jeg personlig har lært om dampsperre i 2007 da omorganisere kjelleren på garasjen hans, fant han en lapp der bladet av "DIY" kasse gjort isolert, gjort luftspalter, brukte ventilasjon og nå er alt fint, bare kosmetiske reparasjoner og gjøre.

Hovedfunksjonen av filmen er paroizoliruyuschey nedopustit kondensat penetrasjon tepoizoliruyuschy materiale. Fuktighet kan trenge inn i mineralullen, og det å slå seg ned i form av dråper. Det fremmer fuktighet

Vi er alltid en dampsperre installert på steder lokaler, hvor han begynte å oppstå kondensat. Det er den såkalte rå plass i rommet. For å gjøre dette, må vi først finne årsaken. Hvis det er en dårlig isolasjon eller impregnering, må dette nettstedet først slå disse lagene. Etter det kan du begynne dampIsolasjon arbeid.

Anvendelse som et dampsperremateriale er polyetylen film tro uproduktive. Hun, i motsetning til membranfilmen er ikke pustende. Og hvis det er perforert, vil det sammen med luft og damp passere. Da er det ikke noe fornuftig å installere den.

Forfatteren - en vasket debiloid introdusere leserne på villspor.

Først, jeg siterer: "begrepet" dampsperre "betyr ikke at barrieren bør absolutt ikke gå glipp av damp." Opprørt. Uttrykket "dampsperre", og det er en dampsperre, dvs. parene det ikke passere.

For det andre, sitat, "damp isolerende materialer som er installert på utsiden av isolasjonen, den ytre i forhold til den oppvarmede lokaler -." Izospan A "" Izospan A 'med ued (brannhemmende additiv),' Megaizol A "" Megaizol SD »» Igjen opprørt . I henhold til definisjonen av produsentene av disse filmer, er de gidrovetrozaschitnymi høy damp-kraft, og dampsperre har ingenting å gjøre.

Den tredje sitat. "I tilfeller, hvis brukt som isolasjon skum ... ..." (c), utbyggere må knulle for å bryte av hendene hans, og forundret normal funksjon ventilasjon.

Og disse tabber hele artikkelen - som en tosk shag.

Vennlig hilsen, ansatt i selskapet som produserer fasadematerialer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

47 − = 46