Dampsperre for vegger av trehus

Dampsperre for vegger av trehus

Komfort bolig er avhengig av temperaturen og fuktigheten i rommet. I et trehus som kan oppnås ved oppvarming og isolering kvalitet. I tillegg, for å redusere de negative effektene av fuktighet på vegger, gulv og tak, må man for å kontrollere mengden av dampsperren, og dette er en vanskelig oppgave.

Overflødig fuktighet påvirke tre strukturen av huset. Avsatt bruker dusjen, matlaging, vask, våt rengjøring par på jakt etter en vei ut av rommet. Siden det er mye større enn atmosfæretrykk, damptrykket i tak, vegg, gulv, som sammen med forskjellen i temperatur favoriserer dannelsen av kondensat. Sakte impregnering treramme og tetting av vann forvrenger og ødelegger dem: materialer råtne, mugne, faller deres ytelse.

Hvis du er i ferd med utarbeidelse av styrene for tak og vegger ble utført av damp og vanntett materiale for lag og gulvbord ikke har denne beskyttelsen. I tillegg, seksuell gulv av første etasje i huset settling på bakken, noe som øker de negative effektene av fuktighet på den. For å unngå prosessen med ødeleggelse av trehuset konstruksjon, bør ta vare på en pålitelig dampsperre. Det beskyttende lag blir isolasjon og hindre fuktighet i kontakt med et tre, fritt å slippe gjennom luft fra inne i utendørs. Takket være denne levetid hjemme vil øke betydelig.

Fordelene med dampsperren trehus

Wood (selv ubehandlet) har en høy grad av varmeisolasjon og god permeabilitet. Naturlighet av dette materialet gir en mulighet til å bygge hus uten frykt for at skadelige damper avgis til inneluften. I tillegg til fordelene, har treet betydelige ulemper. Evnen til å samle fuktighet medfører en reduksjon av varmemotstandsnivå og provoserer ekspansjons tømmer. Utseendet av mugg på veggene og andre deler av huset blir dårligere estetiske egenskaper av boligen og kan forårsake forskjellige sykdommer beboerne.

Som et resultat av den jevne fukting og tørking av tre-strukturen er også mulig at tetting av skjøter, slik at de blir luft skyllet. Hvis den dampbarrierevegg for et trehus ikke er tilveiebrakt, det materiale som passerer fuktig luft gjennom det og holde på fuktighet derfra. For å forbedre arbeidsforholdene i vegger og andre deler av tømmeret bør plasseres parogidroizolyatsionny barriere ved overgangen mellom den varme luft og kald muring.

bygningsmaterialer markedet tilbyr ulike typer av Hydro, som har gode egenskaper. Typisk, for å beskytte veggene i trehus ved bruk av fuktighet pustende mebrany og filmer, men det finnes andre typer parogidroizolyatsii. Hva materialer egner seg for varmeisolering og en dampsperre bolig:

 1. Taktekking materiale. Fordelen med denne type materiale for impregnering - er lav pris, men takmaterialet mer egnet for installasjon på takene av driftsbygninger, i stedet for å beskytte vegger av trehus. Dessuten er slike innretninger ikke egnet til bruk som hoveddampsperre, men som et ekstra lag til de mer effektive materialer.
 2. Aluminiumfolie. Filmen med en side belagt med metall, den andre har en forsterket gitter. Dette arrangement bidrar til å skape inne dampsperre og et sjikt som reflekterer varmen. For å isolere trehus, kryper folie dampsperre metallisk belegg på utsiden. For å sette på veggene av slikt materiale bør være forsiktig for ikke å skade sin integritet. Hvis du bestemmer deg for å folie hans hus, boliger vil ikke bare være beskyttet mot korrosjon, men også isolert.
 3. Diffusjonsmembranen. Den dampgjennomtrengelige materiale beskytter huset mot fuktighet, regulerer mengden på grunn av sin evne til å passere luft (med to eller én side). Dampsperre membranen har et høyt damp permeabilitetskoeffisienten, som er forårsaket av mikrostrukturen i materialet. En vesentlig fordel er det mangel på diffuse film mellom isolasjonen og membranventileringskanalen gir maksimal effektiv bruk av plass. En slik dampsperre for vegger av trehus gir god isolasjon av rommet. I motsetning til andre typer av dampsperre, har membranen en høy pris - det er den eneste ulempe.
 4. Polyetylen eller polypropylen-film. Sammenlignet med polyetylen, polypropylen er mer holdbare, motstandsdyktig mot atmosfæriske fenomener. Imidlertid dampsperren belegg av materialet ble brukt til å ha en betydelig ulempe - fra isolasjonen forhindrer kondensering på det, noe som fører til et hurtig tap av ytelse av en slik dampsperre vegg. Moderne type materiale har et spesielt lag av viskose celluloseinnhold. Den absorberer store mengder fuktighet, gradvis tørker under luft ventilasjon. De viktigste fordelene med filmer for vegger av trehus er deres demokratiske kostnader, holdbarhet, enkel installasjon.

Funksjoner installasjon av en dampsperre for vegger av trehus

Dampsperre er festet ikke bare å beskytte veggene i hjemmet mot fuktighet, men også i den hensikt å varme opp rommet. Mount Technology materiale avhenger av stedet av sin søknad. Byggere kan sette en dampsperre på den ytre eller indre side av veggen, avhengig av tilstanden av bygningen, slik som tømmer, andre faktorer. Det er visse egenskaper ved installasjon Parobarer ved å feste materialet på innsiden eller utsiden.

Hvis veggene i huset er laget av rundtømmer, kan ventilasjonshull ikke stå: deres funksjon utføres av hullene i krysset av styrene. Dersom konstruksjonen er fremstilt av glatt tre med et rektangulært eller kvadratisk tverrsnitt, sette en dampsperre direkte på veggen kan ikke være - det vil føre til vanskeligheten av damputtaket. I dette tilfellet er den første tømmer stativet stappet inn i 2,5 cm (trinn mellom dem er 1 cm). Når den er installert kasse, på hvilken legge isolasjonen. Det strakte seg over vanntetting film, og bare etter at du kan begynne å dekorere veggene.

Hvis det gjøres riktig, det fungerer i rommet forble innenfor normal klima, som er ideelt ikke bare for den type tømmerhus, men også for de rammekonstruksjoner. Den beskrevne fremgangsmåte for montering av den ytre dampsperre for vegger er enkel, slik at det kan gjøres uavhengig av hverandre, uten involvering av kvalifiserte byggere.

For innvendig isolering av et trehus

Den første fasen av den indre pakning innebærer strippedampsperre veggflate etterfulgt av deres behandling med en antiseptisk. Videre, i henhold til instruksene spaltegulv kasse. Den lumina skinner anbrakt varmeapparat (for eksempel mineralull), hvorover spiker eller stifter er festet dampsperre. Hvis for dette formål velges diffusjonsmembran, dens stele direkte med isolasjonsmateriale eller forlater mellom isolasjonen og dampsperren i lumen av 5 cm. Filmen må strekkes godt, ellers beskyttende egenskaper er dårlige.

Hvor rekkefølge og hvor mye dampsperre vegg

Materialet for isolasjons- og dampsperre tre vegger kan kjøpes i DIY butikker. Det største utvalget presenterte i spesialiserte hypermarkeder. I tillegg kan dampsperren bestilles online, men sørg for at personlig som et produkt du kan kjøpe bare ved mottak. Hvor mye er et dampsperre for vegger av trehus? Nedenfor er en tabell med eksempler på priser på materialer fra forskjellige produsenter.

For hva og hvordan du gjør damp, veggene i trehus

Dampsperre for de utvendige vegger av et trehus behov for isolasjon av mineralull. Denne isolasjon er meget utsatt for fuktighet. På grunn av den høye hygroskopisitet er det i stand til å akkumulere vann. Dette reduserte i betydelig grad de varmebeskyttende egenskaper av materialet. For å hindre ubehagelige konsekvenser du må beskytte mot fuktighet mineralull på alle sider.

utenfor ved hjelp av vind og vanntetting for beskyttelse mot vann. Det hindrer erosjon av isolasjon og slo ham nedbør. Gir også typisk et ventilert luftsjikttykkelse på omkring 50 mm, noe som gjør at overflate isolasjonen avlede farlige kondensat.

Tilsetting av en dampbarrierevegg

Men utformingen av kaken veggene i huset, vær oppmerksom på at fukt kan strømme fra innsiden av bygningen. Dette gjelder spesielt for tre eller enhver annen struktur konstruert av dampgjennomtrengelig materiale (f.eks ramme). For beskyttelse mot fuktighet på innsiden av dampsperren er aktivert. Det er nødvendig for å hindre bevegelse av damp inne i veggene i huset og tillater ikke mineralull typen fuktighet.

I anleggs markedet utgjorde et stort utvalg av materialer for den enhet eller en fuktsperre treramme hus. Alle av dem er delt inn i to hovedgrupper:

Dessuten har det nye materiale kom til syne, noe som er en obmazochnuyu isolasjon. Det er en flytende gummi. Løsningen består av polymerene og brukes i en flytende tilstand. Etter påføring på overflaten må få lov å tørke. Resultatet av arbeid vil være den film som er ugjennomtrengelig for damp eller væske. Men veggene av en av tre eller ramme huset, for eksempel en dampsperre er ikke anvendelig. Det vil være et moderne alternativ til de vanlige materialer i konstruksjonen av bygninger av mur og betong.

For den aktuelle saken må tradisjonelle isolasjonsrull materialer. Før arbeidet begynner, er nødvendig for å finne ut hvilke filmer er forskjellig fra membranen, og det bedre å gjøre dampsperre for isolasjon av mineralull.

Bruk av materialer av denne typen har blitt populært i lang tid. Som enkleste utførelse byggere bruke alle vanlige film av polyetylen. Polyetylen i dette tilfellet kan være glatt eller perforert. Eksperter anbefaler å bruke den første type dampsperre. Materialtykkelsen må ikke være mindre enn 0,2 mm. En dampsperre vegger i huset er anbefalt å velge en to-lags filmer.

Monterings polyetylenfilm

Plastmaterialer har et tilstrekkelig stort antall ulemper. Ulempene er:

 • lav strekkfasthet materiale blir lett skadet under installasjon;
 • Lav levetid;
 • hindrer luftstrømmen (generert drivhuseffekt), er det nødvendig å ta bedre hensyn til ventilasjonen.

Hvis filmen under monteringshull eller sprekker, vil det beskyttende kapasitet falle betydelig. Av denne grunn er det nødvendig å utføre arbeidet nøyaktig selv med forsterkede filmer. nytte av polyetylen - lav pris og høy tilgjengelighet (kan kjøpes på nesten alle jernvarehandel).

Andre utførelsesform filmer - polypropylen. De er like i utseende og egenskaper til polyetylen, men nektet en rekke mangler:

 • øket styrke;
 • lengre levetid;
 • motstand mot overoppheting;
 • redusert risiko for sprekkdannelse.

polypropylenfilm

Ulempen er den høyere pris og den samme lave luftpermeabilitet, som propylen.

Damp vegger av trehus av polypropylen kan ha en spesiell stillstands belegg. På den ene siden materialet har en ru overflate. Fuktigheten opprettholdes, og etter inndampning. Ved bruk av en slik film må gi klaring mellom veggen og foringen inne i huset.

For områder hvor det er nødvendig for å gi økt effektivitet av varmekonservering, ofte anvende en film med et aluminiumssjikt. Slike materialer er i stand til å reflektere varme tilbake inn i bygningen enn sikre høy varmeisolering. Denne damp er egnet for veggbadet eller i badstuen.

Beste utførelsesform for å beskytte isolasjonen mot fuktighet-dampsperremembran vil være på innsiden. Det er viktig å ikke forveksle den med andre materialer med lignende navn:

 • parodiffuzionnaya membran;
 • superdiffuzionnaya membran.

Disse materialene brukes bare for vanntetting og isolasjonen festet til dette. De er utformet for å hindre inntrengning av fuktighet i isolasjonen, men forhindrer ikke bevegelse av paret. Denne mulighet må damp væske ikke akkumuleres på innsiden av mineralull. Ved installasjon av vanntetting av alvorlige problemer i driften av bygningen i stedet for dampsperren kan oppstå.

Dampsperre membran er ikke bare for å beskytte isolasjonen mot fuktighet, men også tillate huset å "puste"

Produksjon av dampsperre er engasjert i mange bedrifter. Ofte de finnes i produktet rekke selskaper engasjert i produksjon av mineralull og vanntett beskyttelse. Dette materialet er et ikke-vevet stoff, og har følgende positive trekk:

 • pålitelig barriere farlig for et par av isolasjon;
 • god luft permeabilitet, fører ikke til drivhuseffekten i bygningen;
 • sikkerhet for human helse;
 • miljøvennlighet.

Ulempene inkluderer relativt høye kostnader. Velge hvilke membranen er nødvendig, er det nødvendig å ta hensyn til sin styrke. Det er arter som ikke har god motstand mot riving, montere dem trenger spesiell omsorg.

Ved installering er det viktig å strengt følge den orden, som siden vender mot materialet isolasjon. Det er nødvendig å forholde seg strengt til produsentens anbefalinger.

Under byggingen av trehus, er damp festes fra innsiden, vind og hydro - utenfor. Unntaket kan være tilfeller der varmeren er festet på rommet side. Men dette alternativet for nybygg er uønsket. Dette skyldes det faktum at reglene for isolasjonsmateriale skal være sikret ved den kalde luften. Avvike fra dette er mulig bare hvis det er en god grunn.

Krets lagene i veggen av trehuset

Før arbeidet med å varme veggene i et trehus bør rengjøres på utsiden mot smuss og støv. For å feste dampsperremateriale som kreves for å fremstille de metalliske stifter eller spiker. Alle fester må beskyttes mot korrosjon av sinkbelegget.

Dimensjonering ledd duk av materialet trenger en spesiell tape. Ved montering av filmen for å spare penger bruker ofte tape konstruksjon.

Bonding tape sømmer

Når filmene og membraner montert utenfor og inne i lokalene er nødvendig for å følge noen regler:

 • baner er festet til veggen i en hvilken som helst retning, idet mønsteret;
 • overlapping av ett lag til et annet bør være minst 10 cm;
 • tape bredde dimensjonering av skjøter - på minst 10 cm;
 • i nærheten av vinduet Åpninger som er nødvendige for å tilveiebringe en liten margin med tanke på deformasjon (det er en fold);
 • Konami nær materialet må beskyttes mot sollys (dette er spesielt ustabil polyetylen).

Dampbarriere vegger i huset er fast regulering på den rengjorte overflaten. Deretter blir materialet av dyreskrottskinnen montert for å dekke isolasjonen og installasjon. Kompetent beskyttelse av mineralull fra alle typer fuktighet vil forlenge levetiden av bygningen.

Dampsperre for vegger av trehus: materialer og trekk ved installasjonen

Fashion å bygge miljøvennlige boliger forutsigbart gjenvunnet sin tidligere popularitet hus laget av tre. Denne naturlige materialet har ubestridelige fordeler: den er økonomisk, holdbar, estetiske, kjennetegnes av lav varmeledningsevne og gjør det mulig å opprette rommet en meget spesiell mikroklima. Imidlertid kan sopp, mugg og fuktighet oppheve alle disse fordeler. Den vei ut av situasjonen blir dampsperre for vegger av trehus.

Isolerende film er festet til en treramme ved hjelp av braketter

Hvorfor trenger vi en dampsperre for vegger av trehus

En av de karakteristiske trekk av tre er dens evne til å "puste". De enkle trehus bygget på den gamle måten, er det nok til å gi tilstrekkelig dampsirkulasjon mellom innsiden og gaten.

I moderne hus spille en viktig rolle ikke bare miljøvennlig, verdi og skjønnhet, men også overholdelse av energisparing standarder. På grunn av dette, har en vanlig trevegg blir, i virkeligheten, i den flerlags kake laget av bjelker, isolasjon, vanntette materialer og etterbehandling.

Slik lagdeling forhindrer fri flyt av damp. Som et resultat, akkumuleres det i isolasjonen, å deformere den, og å redusere de termiske isolasjonsegenskaper, og kondensatet blir gradvis ødelegger treet, som forårsaker dannelse av mugg og sopp, endre form av tømmerstokker, og får dermed utvikling av sprekker og skjøter lekkasjesikker. Således ble det nødvendig å legge til en flere lag i veggkaken - lag dampsperre.

Eksempel arrangement av isolasjon og fuktsperre vegg av trehuset

Men selv i et moderne trehus, damp er ikke alltid nødvendig. Flitches, polulafet, hakket med en øks eller en hånd-sagtømmer fra sin iboende naturlig høy fuktighet kan tørke i mange år, ikke tillates å bevege seg til det indre arbeidet. I dette tilfellet, innstilling av dampsperren gjør det mulig å spare betydelig byggetiden, å beskytte materialet råtner og mugg, som isolasjon - akkumulering av fuktighet.

Nyttig tips! Limt eller sylindrisk tømmer til og med under produksjonen taper det meste av fuktigheten, fabrikkens standardstørrelser og spor tillater å oppnå betydelig tetthet ved montering av vegger, som gjør det mulig ikke å anvende en dampsperre.

Alle yttervegger av en ramme huset bør beskyttes mot fuktighet

Også ta hensyn til det materiale som benyttes som isolasjon. For eksempel, mineralull, en av de mest vanlige isolerende materialer som absorberer fuktighet, gradvis begynner å avsette seg, deformeres, og beskyttende egenskaper avta. Dette innebærer obligatorisk bruk av en dampsperre. I motsetning til mineralull, skumplast er plassert på en slik måte at skjøtene er tette, og den dampbarrierematerialet fullstendig ugjennomtrengelig for fuktighet.

Hovedtypene av materialene som brukes for fuktsperre trehus

Valget av materiale for dampsperren veggen avhenger av mange faktorer: hvordan du planlegger å isolere huset - fra utsiden eller fra innsiden, fra tilstanden til bygningen, på finansiell kapasitet, type isolasjon.

Forsterkede film har en øket tetthet

Mest demokratiske riss av dampsperren er polyetylen (fortrinnsvis forsterket) film. Den er tilgjengelig til en pris, men det er ikke annerledes styrke og holdbarhet. Den største ulempen med - full av luft og fuktighetsresistens, noe som fører til opphopning av fuktighet på overflaten og reduserer dets dampbarriereegenskaper.

Nyttig tips! Polypropylenfilm mangler noen av ulempene ved polyetylenfilmen. Den er sterkere, og det består av cellulosefibre hindre dannelse av kondensat.

Damp-isolasjon folie er tilgjengelig i ruller, noe som gjør det enkelt å jobbe med

Den laminerte plastfilm belagt med aluminium eller aluminiumfolie (tykkelse større enn 0,02 mm) ikke bare tilveiebringe en dampsperre, men også reflektere varmen inne i hus, noe som sikrer et optimalt nivå av energisparing.

Isolasjon for veggene i huset fra utsiden under ytterkledning: velge materiale og fremgangsmåten for installasjon. Velg type isolasjon. Funksjoner av materialene, deres fordeler og ulemper. Grunnleggende installasjon trinn.

Kombiner damp og varmeisolering folie polymerer (oppskummet poliprofen og Penofol) og glassfiber.

utenfor også ofte brukt taktekking materiale, og valget er å stoppe på bitumen, belagt på begge sider for dampsperren veggen av trehus.

Pie veggene i en ramme hus

Utmerket ytelse har diffusjon membran. Dette holdbare luft-gjennomtrengelige materialet kan ha flere lag, er det ensidig og tosidig, og frembringer videre hydro og termisk isolasjon. Sine ulemper inkluderer de høye kostnadene. Dessuten er det ikke egnet for dampsperre yttervegger.

Viktig! Ikke forveksle en dampsperre og impregnering. Vanntetting hindrer inntrengning av vann og dampkondensat som dannes forebygger og fremmer god luftsirkulasjon.

Kantene av den dampbarrierefilm kombinere overlapp

Nylig økende popularitet dampsperre for vegger av trehus izospanom - kvalitetsdampgjennomtrengelige membraner og filmer med forskjellig styrke og tetthet. Enkel og klar veiledning i bruk av en dampsperre izostan instruksjoner som gjør det enkelt å utføre sin installasjon selv uerfarne byggmester.

Funksjoner installasjon av en dampsperre for vegger av trehus

Dampsperre - en viktig milepæl på oppvarming hjem. Teknologi installasjon avhenger av om det er en ekstern eller intern isolasjon av hus, som igjen avhenger av tilstanden til bygningen, type logger og så videre. D. Så hvis du ønsker å varme den gamle trehus og forbedre sitt utseende, et varmeelement montert på utsiden. Hvis et hus eller en ny fase av utvendig trim er ferdig, huset isolert fra innsiden.

Dampbarriere-egenskapene for de isolasjons utfyller og forlenger levetiden til hele konstruksjonen

Installasjon av en dampsperre for utvendig termisk isolasjon av et trehus

Når du installerer en dampsperre på ytterveggen av huset av rundtømmer, kan du ikke la ventilasjonsarealene. Deres rolle er å oppfylle tomrommet i krysset av loggene selv. Hvis huset er bygget av jevn stråle med en kvadratisk eller rektangulært tverrsnitt, dampsperren legges direkte på tre kan ikke. Dette vil føre til dampsirkulasjon forstyrrelse. Til stokk må fylle lamellene tykkelse 2,5 cm med en stigning på 1 m. Og bare da kan sette dampsperremateriale, fiksering med stiftepistol.

Den beskyttende filmen hindrer inntrengning av vanndamp på varmeisolasjonsmaterialet

Deretter setter kasse, som anbringes isolasjon, topp pent vanntett film til slutt overføres til et eksternt fin finish.

Dette alternativet lar deg lagre en spesiell atmosfære i rommet på grunn av det faktum at treet ikke gjemme under målgang inne i huset. Det egner seg ikke bare for stokken, men også å ramme hus er forskjellig nok til enkelhet som gjør at dampbarrieren på utsiden av veggene i trehus med sine egne hender.

Når riktig installert, membran, kommer fuktigheten ut av lokalene og ikke får tilbake

Men det er visse ulemper. Treet må være helt tørt, noe som kan ta mer enn ett år. Derfor er dette alternativet ikke veldig egnet for det nye bygget. I tillegg leddene må være forseglet, tettet riller på begge sider, og bare vannavvisende materialer kan anvendes som et varmeelement. Levetiden til en slik struktur er forskjellig holdbarhet.

Installasjon av en fuktsperre med en innvendig varmeisolering av et trehus

Det er også en måte for å generere en dampsperre for legging av tre vegger inne i huset. For å gjøre dette, er veggene grundig rengjort og behandlet med en antiseptisk komposisjon. Satt på toppen av kassen lamellene. Mellom varme strimler stablet, og en dampsperre er montert på toppen av den. Det er festet med stifter eller stift pistol negler med brede hatter.

Eksempler anordning for innramming en dampsperre vegg og veggen av tømmeret

Hvis en dampsperre anvendes som en diffusjonsmembran, er den plassert direkte på isolasjonen. Hvis ikke, må man ha mellom isolasjonen og paroizolyatorom en avstand på ca. 5 cm. Filmen bør være stram, ellers beskyttende egenskaper avta. Ved en dampsperre festet kledning, og er satt på den finish interiør. Avstanden mellom foringen og filmen bør være minst 3 cm, ellers er den frie sirkulasjons vil bli brutt, og den akkumulerte film på fuktigheten ikke vil fordampe.

Generelle regler alt dampsperre for vegger av trehus

Det er noen generelle regler for å aktivere godt velge materiale og utføre installasjon.

Lerret dampsperre er anbefalt å montere en metallbånd eller stifter

For å hindre inntrengning av fuktighet, er filmen fast overlapping på minst 2 cm. Stable det kan være i flere lag, men den totale dampsperresjiktet bør ikke overskride 4 mm. Leddene bør være forseglet ved hjelp av en spesiell tape. Hvis en dampbarrierefolie brukes, anvende et metallisert bånd.

Det er også viktig å finne ut hvilken måte å legge en dampsperre. Med andre ord, bestemmer hvilken side av dampsperren veggen av et trehus er en indre og det ytre. For eksempel, er filmen som skal installeres i en lysere side til ovnen. Tilsvarende de glatte side paroizolyatora alltid passe på isolasjonen og fluffy - ut. Alltid passe inn i den blanke siden av dampsperren består av et aluminiumssjikt. Når isolasjonen av ytre vegger av den glatte side av materialet for å være mot veggen, og den grove bør alltid være vendt mot gaten.

Metallisert grove siden av nettet bør rettes til rommet

Således har vi funnet ut hvor viktig det er å hindre dannelse av mugg, meldugg og høy fuktighet i trehus. Dampsperre for vegger, forutsatt en kompetent ordning, ikke bare forlenge levetiden av bygningen, men ikke la det ødelegge det estetiske utseende.

Isolasjon for veggene i huset fra utsiden under ytterkledning: velge materiale og fremgangsmåten for installasjon

Gulvflis for innvendige vegger. Typer og egenskaper ved installasjon

Isolasjon for veggene i huset innendørs og har et valg av materialer

Etterbehandling et trehus inne. Photo originalt interiør

Oppvarming av trehus fra utsiden: valg av materiale og teknologi

Vannforsyning av privat hus av brønnen, spesielt monteringssystem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 1 =