Dampsperre Axton i bruksanvisningen

Hva en dampsperre skal vende mot en varmekilde

Et vanlig problem etter oppvarming huset er mangelen på den forventede effekten av utført arbeid. Det synes som en tradisjonell materiale er valgt, for eksempel mineralull, alt gjort på bygge lover og kanoner, og fortsatt kaldt inne. Årsaken til dette kan være uvitenhet om "eksperter" grunnleggende normer, herunder hvilken side å sette proizolyatsiyu riktig. La oss se nærmere på dette punktet.

Dampen er delt av to typer en fremgangsmåte for påføring av:

 • - damp, flytende maling;
 • - dampsperremembran (film).

Malingen påføres med damp via børster og ruller på de steder hvor det er vanskelig å anvende rullen, damp: ventilyatsonnye og skorsteiner, så vel som i noen andre steder. Denne familie paroizolyatorov forsynt med materialer slik som bitumen, tjære og kulltjære.

Først av alt, definerer hvilke typer dampbarrierefilmer i henhold til sin hensikt. I sine detaljer membraner brukt i konstruksjonen, er tilgjengelig i følgende versjoner:

 • - membran med dampbarriere-egenskaper;
 • - dampgjennomtrengelige membran.

For å beskytte glassull fra eksponering til fuktighet fra innsiden også legges dampsperre. Mens isolerende tak, gulv eller innvendig plass hjem, som ligger rett under den, er det anbefalt å bruke en skikkelig film. Legg merke til at isolasjonssjiktet har en bunn, en lagt mineralull (romsiden).

I tilfeller hvor beskyttelsen er utført utenfor veggene, bør de tilsvarende komponenter som ikke har gjennomgående hull eller porer.

Alltid ta hensyn til viktigheten av vanndamp overføringshastighet, og jo mindre den er, jo bedre for deg. En utmerket utførelsesform er en vanlig plastfilm. Det ideelle valget ville være et materiale med ekstra forsterkning. Tilstedeværelsen av folie aluminiumsbelegg anses å bare være en fordel. Ikke glem at tilstedeværelsen av dampsperren slutt fører til et multiplum økning i fuktighet i isolert plass, så du bør ta vare på et godt ventilasjonssystem.

Eksisterende spesiell isolerende film er utført med en antioksidant belegg. På grunn av det ikke skjer fuktighet opphopning. Vanligvis er de fester en komponent følsomme for korrosjon. Det handler om en metall flis, Plankekledninger, forsinking, etc. Tilgjengelig på undersiden av filmen grov stofflaget sikrer effektiv utgang fuktighet. Hun holder den behandlede side til ovnen, og vevet ut, slik at mineralullen måtte avstand 20..60mm.

Utføre isolasjon veggene i huset fra utsiden, ved hjelp av en membran konstruksjon, i stand til fordampning, beskytte materialet mot de sterke vindkast. Dessuten er det hensiktsmessig å beskytte skråtak type, en fasade med en base som lekker fra fuktighet. Ofte dampbarrierefilmen har meget små porer og perforeringer overflate, slik at vann er effektivt utgang fra ovnen i ventilasjonskanalene. Prosessen er bedre enn utladning aktivt damp. Det vil raskt og effektivt tørr isolasjon.

Dag skille slike dampgjennomtrengelige filmer:

 • 1. Pseudo diffusjon membran som er gjennomtrengelig ikke mer 300gramm / m2 damper i 24 timer.
 • 2. Diffusjon membran med vanndamp permeabilitetskoeffisient innenfor 300..1000gramm / m2.
 • 3. Superdiffuzionnaya membran med en indikator fordampning 1000gramm / m2.

Siden den første type isolasjon er ansett som god beskyttelse mot fuktighet, er det ofte plassert under overflaten av taket, som det ytre lag. Den krever et ekstra programvare lag mellom luftlaget og filmen er varmeisolert. Samtidig komponenten er ikke egnet for behandling av fasaden som er tilstrekkelig svake lederpar. Dette er på grunn av inntrengning av støv inn i porene i membranen og annet rusk i den tørre årstid, hvorfor forsvinner "puster" effekt og kondens samler seg på overflaten av isolasjonsmaterialet.

Mange vil lure på hvilken vei til varmeapparatet og hvordan å sette de to gjenværende typer isolasjon. Av erfaring kan vi si at er ganske enkel. Tilstedeværelsen av store porer i membranen eliminerer muligheten for lukkeanordninger, og av denne grunn er det ikke nødvendig å la et luftventilasjons lag på bunnen. Som et resultat, trenger det ikke å bli montert og kontra lathing.

I kommersielt tilgjengelige diffusjon film surround ytelse. Inne i membranen som allerede er gitt for ventilasjonslaget, slik at fuktighet ikke kan komme til metalloverflatene. Spesifisitet film anordning tilsvarende den som antioksydant. Forskjellen er bare i uttak av vann fra varmeapparatet. Dette er fordelaktig, fordi selv når taket er skråstilt i en liten vinkel i grader 3..15, utelukke muligheten for drypper fra bunnen. Derfor vil oppstå korrosjon gradvis galvanisert belegg, fulgt av den endelige ødeleggelse.

Hvilken side til en ovn for å fastsette dampsperre

Først må man forstå, på hvilke steder kan være nødvendig å legge dampsperre-membran, og deretter bestemt med en side av dampsperren.

 • 1. Hvis isolasjonen er plassert fra den fremre side av veggen, er den dampbarrierefilmen som er festet til den ytre delen, vil det hydroprotection.
 • 2. Behandling av taket og taket krever bruk av antioksidant dampsperre. volum- og diffusjonsegenskaper belegg blir ofte brukt. De er stablet oppå mineralull, på grunnlag av organisasjonen ventfasada.
 • 3. I fravær av ytterligere oppvarming av taket og taket dampbarrierefilmen er montert på de nedre side takstoler.
 • 4. Isolasjon som dekker den øvre del av rommene, tak, som er anordnet under loftet plass, krever stabling dampsperremembran ved den nedre side av et varmeapparat.
 • 5. Å oppfylle isolasjon inne i vegger og gulv, er det tilrådelig å legge ekstra isolasjon film på utsiden av mineralull.

Mange "ekspert" byggere engang ikke hvordan skal festes dampsperremembran til veggen: forsiden eller baksiden.

Den beste løsningen er å bruke et materiale med den samme flate og undersiden.

Og hva de skal gjøre i tilfelle av ensidig, spesielt antioksidant isolator? Du bør vite at feil side er stoffet overflaten, som ligger på tidspunktet for å plassere interiøret i rommet.

I samme retning som trekkes metalloverflaten foliemembran - blanke siden inne i lokalene.

for alle Filmen dampbarrierematerialer gjelder følgende: glatt side passer til en ovn, den ru side som vender mot rommet.

Det samme gjelder penopropilenovyh paroizolyatorov, som er plassert sammen med den glatte side til varmeapparatet.

Velge en diffusjon komponent, anbefales det å studere på sin søknad manuelt i detalj. Det bør være svært forsiktig, fordi en og samme selskap er i stand til å gjøre bilaterale og unilaterale isolatorer.

Det skal forstås at når rullen strekkes, for eksempel, på gulvet - den indre side bør være på gulvet.

I tillegg er ofte en mørkere side er utsiden.

Trenger jeg en luftlag nær membranen?

Alltid forlate henne. På den nedre siden av spesielle filmer anordnet spaltebredde på opp til 50 mm. Dette vil hindre kondensering på vegger, gulv og isolasjonen. Det er viktig å unngå kontakt med de mot hverandre vendte overflater av membranen. Bruk av en diffusjon film for gulv, vegg eller tak, eliminere deg en masse problemer på grunn av sin fiksering kan gjøres direkte på termisk isolator, fuktbestandig OSB eller kryssfiner. Ventilasjons lag er nødvendig på utsiden av membranen. I utførelsesformen med antioksidantkomponenten luftspalten bør være innenfor 40..60mm på begge sider.

Hvis veggene og gulvet alt er klart, fra taket og taket av situasjonen holdt fra hverandre. Når ventilasjonsåpning vil kreve ytterligere installasjon kontrobreshetki av tre stenger. Ved å organisere et ventilert fasade etterlates et mellomrom i konstruksjonen av horisontale profiler og strevere er anordnet vinkelrett på veggen og filmen.

Festing av membranen til vegger, gulv eller tak kan utføres ved hjelp av spiker med en bred lue, en stiftemaskin. Men, selvfølgelig, ville det beste valget være kontra bruk.

Stablingen er utført dampsperre overlappet med en overlapping på minst 10 cm. Etter fiksering av dampsperren leddene er limt eller spesiell scotch tape til dampsperren.

I konklusjonen, at membraner tillate enhver bygning struktur for å tjene svært lang tid. Andre måter å oppnå en positiv korrelasjon av temperatur og fuktighet, dessverre ikke oppnås. I tillegg til alt dette - ikke glem om reglene for å legge en fuktsperre. De fleste produsenter sammen med varene og distribuere installasjonsveiledningen. Dette er spesielt tilfelle for diffusjon og superdiffuzionnye membran. Så ikke vær lat til å sjekke med kjøp av en ekspeditør alle dine spørsmål.

Vi håper du liker artikkelen, stemme i begynnelsen av artikkelen, og la dine meninger og forslag i kommentarfeltet!

Installasjon av dampsperre: hvordan?

Når du bygger et privat hus, er det viktig ikke bare å bygge vegger, gulv og tak, bør du likevel sette riktig isolasjon. Hvis dette ikke gjøres, vil bygningen ikke brukes på lang tid. Det er viktig å vite hvilken side for å legge en dampsperre for å tilveiebringe den nødvendige isolasjon for atmosfæren i rommet.

Det som gjør dampsperren på isolasjonen

For å beskytte isolasjonsmaterialet fra det våte eksponering, bruke en spesiell film. Om vinteren romluft temperatur og utenfor er det meget forskjellig, så dannelsen av kondens på overflatene av veggene og taket. Dette fører til et fukte varmeisolator og en ende til å utføre sine funksjoner. Rommet blir kaldt, bortskjemt strukturelle detaljer av bygningen.

Begynne å bygge ditt eget hjem, må forvalteren ikke glemme dette viktige aspektet til bygget boliger leietakere glad Hygge, komfort og en vennlig atmosfære.

Hvilke typer dampsperre film er hennes mount

Beskytt mineralull og ekspandert polystyren fra våt eksponering ved hjelp av filmen. Det kan være:

 1. Folgirvannoy. Dette er en dyrere materiale. Med den kan du gjøre ikke bare dampsperren, men også refleksjon av varmen i rommet. Det er også viktig, hvilken side for å sette en dampsperre på gulvet eller veggen.
 2. Standard. Denne varianten av den vanlige tykk plast film - er den dyreste og ikke holdbart, og la den på gulvet en glede.
 3. Membran. Det begrensede dampbarriere-egenskaper tillater kontroll av kondensatet utgang.

Hvordan å style din dampsperre

Før du kjøper filmen, bør alle bli beregnet. Det er ingenting komplisert her.

Noen ganger står det i instruksen, hvilken side interiør og noen ytre. I fravær av slik informasjon, er det nødvendig å se nærmere på de eksterne faktorer for å bestemme hvilken side for å sette en dampsperre for isolasjon.

I det tilfelle hvor filmen på hver side har en annen farge da lettere siden IZOSPAN A skal settes på en varmeovn.

For å finne ut hvilken side å sette en dampsperre på gulvet, kan du se på følgende faktorer. Hvis vanntetting ser på gulvet, så det betyr den indre delen. Det må legges til side av ovnen.

På den ytre side av duken har en haug for ikke å føre fuktighet, og på den indre side lofri film. Glatte siden av dampsperren er plassert i en varmeovn.

Å vite hvilken måte å fastsette dampsperre for isolasjon, vil alt arbeid utføres mer effektivt. For å installere noen isolasjon, dampsperre montert. Uten dette elementet gjør ikke mer enn en del av strukturen, ikke bare vegger og gulv, men taket, fasade.

Hovedfunksjonen til byttehandel dampsperre er å hindre dannelse av fuktighet på innsiden. I prosessen med livet, luften i rommet begynner å fuktes og dannelse av dampgjennomtrengende inne behandling og isolering.

Det isolerende lag utformet opphopning og retensjon av fuktighet. Om vinteren den varme damp fra kontakt, kalde vegger og luft kondens. Egenskaper i en fuktet materiale tapt.

Fra akkumulert fuktighet, fremveksten av soppen begynner med mold. Som et resultat av denne varmeisolerende materiale blir dårligere, og kan ikke lages Hydro ventilasjon.

Hva slags materiale er en dampsperre

Da man det benyttes oppvarming materiale, kan barriere installasjon utføres før vendt overflate vil bli gjort. Gjelde selv utendørs beskyttelse. Sant det har sine egne særtrekk. Dampsperre gjøre maleri eller film.

Maling produkter er: bitumen, tjære, tjære.

En slik dampsperre anvendes på ventilasjonsrør, skorsteiner, takvinkler metall og et begrenset område for å bruke en annen IZOSPAN A.

Ved de mer vanlige damp tetningsmaterialer innbefatter film som har en komplisert flerlags struktur, hvorigjennom damp kan ikke trenge gjennom. Slike produkter gir i form av diffusjons- membraner, polypropylen, polyetylen.

Plastmateriale er ikke holdbart. I denne forbindelse er det laget eller flerlags forsterket med tillegg av nettduk. Dette materialet ikke består damp.

Filmen kan ha en reflekterende folie skjold, understøttet på den ene side. Denne isolasjon er egnede områder med høy fuktighet og høy temperatur for en dampsperre: video.

Høy styrke kvalitet markert i et polypropylen-produkt med et vevet base og polypropylen-lag på hver side. UFPh-stråler kan ikke jobbe med dette materialet. Spesiell sammensetning belegges på den beskyttende produkt, forbedrer kvaliteten av materialet og evnen til å motstå forekomsten av fuktighet.

På den ene side av filmen besitter antioksidant lag i stand til å produsere den dannede fuktighet absorpsjon og hurtig fordamping av å produsere det i nærvær av ventilasjonssystemet.

Begrenset damppermeabilitet av dampsperren har diffusjons-membraner. Dette materialet er en polymer og polypropylen. En annen type membran er forskjellig strømsparende evne og motstand mot høye temperaturer og evnen til å produsere reflekterte stråler UFPh. Den utmerker seg ved en metallisk ytre lag.

Hvordan sette en dampsperre på ulike materialer

Først må finne ut hvilken side er stablet isolerende film til et varmeelement på veggen eller i taket. For å bestemme hvilken side som til å montere en dampsperre skal brukes til å forstå trekkene ved dampbarrieremateriale. Vi trenger å se på utsiden og innsiden av produktet.

Produkter med et fluffy overflate - den ytre. Den indre delen kan bli funnet på den glatte side: videoen nedenfor.

Finn innsiden i rullen kan rulle den på gulvet. Materialet vil være vendt mot innersiden av gulvet.

Hvis du ser på fargen, er den ytre delen mørkere enn innsiden.

Selvfølgelig, hvordan å sette en bestemt type av dampbarriere bør bestemmes på forhånd. Du må kanskje sette kasse og gjør installasjon av arkene med skruer og lim tape på leddene.

Noen produkter har de samme flatene. I dette tilfelle monteres damp kontroll rammeverk kan være på begge sider. Vanligvis skjer dette fenomenet på en polyetylen dampsperre.

Hvis A har IZOSPAN folie, så er det mulig å definere en ytre del av materialet.

Glatt ru overflate kjennetegnes ved polypropylen og membranovye produkter. Det er nødvendig å sette den glatte side av dette materialet til isolasjonen.

For membraner med tosidig pustende overflate spiller det ingen rolle hvilken side av stoffet, slik det var i orden.

Hvordan å style din dampsperre på veggen

Legging gjøre uten å bryte grunnleggende krav. Det er viktig å utføre arbeidet, slik at dampsperren mistet sin integritet. På materialet bør ikke være sprekker og kutt. Oppfyller alle disse kravene er mulig hvis:

 • fremstille strimler docking overlapping;
 • skjøter brukes for å koble bånd bredde over hundre millimeter;
 • i ferd med å gjøre med bruk av trelister;
 • ikke trekke mye materiale.

Riktig oppfylt alle disse kravene, i isolasjonsmaterialet vil ikke danne et kondensat.

Gå videre til installasjonen skal bare være, da vil være ferdig isolasjon fungerer. Uansett hvor montere IZOSPAN Og på gulv, vegg eller tak bruk. Arbeid er vertikalt og horisontalt, avhengig av hvor det må sikres damp. Hvordan å style din ting på gulvet eller en annen overflate?

Hvis man arbeider på veggene, at materialet anbringes vertikalt, bør tverrstavene være med tre sperrene. Band bør være blokkert av ti centimeter. En lavere verdi vil den defekte felles. Hver søm skal være forseglet. For å gjøre dette, gjelder tape. I horisontal plassering av bånd fremstilt stabling fra oversiden.

Etter det, fikse leddene. Tre blokker er laget ved hjelp av galvaniserte stifter og spiker. For å feste klemskinnen er brukt på de steder hvor den er forbundet strimmelen. Innstilling stroybond gjør pakk tre barer for feste panel. På grunn av stengene vil sikre ventilert Åpningen nær finish og film.

Hvordan man skal behandle vanskelige områder damp isolasjonslaget inne i rommet

Noen steder sette beskyttelsesmaterialet kan være vanskelig. Hvor taket er forbundet og ventileringsrøret, som produserer viklingen røret, og festes med tape materiale, kan bånd gips sømmer anvendes.

Åpningene i nærheten luke, takvindu den, må du bruke en spesiell forkle. Fest produktet bør også være å bruke tape. Vindusåpningene nær taket er lukket, slik at det var deformasjon ganger tjue millimeter. Dette gjøres for å hindre utkast.

Utstyre damp kontrollsystem i huset må være en ansvarlig tilnærming. Steam har en høy permeabilitet. At han ikke kunne trenge en særlig viktig plass i rommet er en god beskyttelse mot vanndamp permeabilitet må sikres.

Riktig isolerende alle overflater inne i bygningen, vil det ta lang tid å leve trygt hjemme uten å bekymre sin tidlig svikt.

Kopiering av materiale er kun tillatt med aktiv lenke til kilden. Brukeravtale | Personvern

Oversikt dampsperre Leroy Merlin (Axton): det tilbyr fransk DIY-forhandler?

Moderne franske selskapet Leroy Merlin, som har sine kontorer i mange land rundt om i verden, kjent for sine miljøvennlige produkter av egen produksjon og evne til å bygge forretningsrelasjoner med andre produsenter. På grunn av dette, etter å ha besøkt den selvtitulerte hypermarked i Moskva, ganske enkelt på en gang for å plukke opp og kjøpe det som er nødvendig for bygging og overflatebehandling av det nye huset. Inkludert - vann, vind og dampbarriere til en rimelig pris.

Det er derfor noen ganger kan du se bilder fra arrangementet av loftet, som påføres en tynn film i utseende, men i praksis, noe som viste seg plutselig trygg og problemfri, og eier-utvikler av alle spørsmål om den splitter trekker på skuldrene: "Jeg kjøpte i Leroy Merlin». Men du ønsker å vite mer detaljer! Det er derfor, som virkelig er en damp, Leroy Merlin og hva den er god, vil vi fortelle deg akkurat nå, og illustrere.

Dampsperre fra Leroy Merlin: hvordan å forstå variasjon?

Kjent selskap Leroy Merlin i dag anerkjent som den første i Europa når det gjelder salg av produkter for bygging og innredning. All den franske DIY-forhandler inkluderer 183 hypermarkeder i Hellas, Russland, Italia, Polen og mange andre land. Dessuten er disse produktene presentert som egen produksjon, og å bestille fra andre merker.

Det er derfor, hvis en uerfaren person, høre om dampsperren fra Leroy, gå til supermarkedet, vil du bli overrasket. Og ja, det på grunn av hva forvirret: utstilt Leroy Merlin og den berømte Izospan, og en lite kjent Texibit, og Axton, og enda noen produkter Tyvek! Hvordan kan dette være?

Faktisk samarbeider denne franske DIY-forhandleren med flere verdensbedrifter, og tilbyr sine produkter i sin hypermarkedkjede. Og her er eget merke i denne delen Axton som lager byggematerialer spesielt under ordre fra Leroy Merlin, men i Russland. Derfor, hvis du leter etter tilbakemelding på dampbarrieren fra Leroy Merlin - handler det bare om de tre typene Axton dampspærrefilm.

Axton merkevare: rimelig, pålitelig og miljøvennlig dampbarriere

Som varemerke er Axton tildelt det franske selskapet Leroy Merlin. Det er kjent som en produsent av et bredt spekter av byggevarer, og det er i dette selskapet at de mest populære blandingene og beleggene blir produsert. I dag tar Axton-merket den ledende posisjonen i markedet, fordi den franske produsenten er kjent for kvaliteten og holdbarheten til sine produkter:

Men de fleste av dampsperren fra Leroy Merlin kjenner ganske mange mennesker, overraskende, er det praktisk talt umulig å oppfylle World Wide Web de detaljerte vurderinger av slike filmer. Selv om dette er et ganske godt materiale for å beskytte elementene i bygningskonstruksjoner fra kondens og fuktighet.

Og likevel er slike filmer av så stor kvalitet for EU-borgere som økologisk kompatibilitet. Europeiske kjøpere holder alltid oppmerksom på sikkerhetsstandarder og risiko for helsefare. Vi kan si at fremveksten av Axton-handelsmerket i det russiske markedet har noe forandret situasjonen til det bedre takket være tilførsel av kvalitet og trygge bygningsmaterialer. Og derfor er de som allerede har kjøpt denne dampspærren til sitt eget hjem, fortsatt ganske fornøyd og hyggelig overrasket, fordi prisen er veldig liten!

Axton B: dampbarriere for sommerhus og budsjettalternativer

Axton B er et rent vanndampbarriere materiale som beskytter byggekonstruksjoner eller isolasjon fra damp og kondensat. Den er laget av høy kvalitet polyetylen og leveres i ruller med en bredde på 1,5 meter. Vekten av en slik enkelt rull er 4, 2 kg. Det varer også lenge og gjelder for alle typer bygninger:

Axton B er merket "B", som betyr at det bare er laget for å beskytte isolasjonen mot innsiden av rommet. Passer for gulv, vegger og gulv, og takvinkler. Men i dette tilfellet, husk at materialet "B" brukes utelukkende i isolerte tak, og for uisolert eller isolert flate utviklet sin materialer C og D, mens type B damp tett nok for en slik gidronagruzok.

Og nå - om tvil om kjøpere. Er det virkelig effektivt en tynn, enkel dampbarriere, spør du? Ja, for deres spesifikke oppgaver. La oss vurdere dette problemet mer detaljert.

Som det fremgår av mange studier, har bare glass og metall ideelle dampbarriereegenskaper. Alle andre materialer, inkludert både konvensjonelle isolerende filmtype Axton B, og vanntetting bituminøs membran eller, fortsatt har noen vanndampgjennomtrengelighet faktor - mer eller mindre. Derfor er det viktig at disse lag av isolasjon, som er ordnet inne, en dampbarriere har en større motstand enn de som er nærmere til den kalde sone design.

Enkelt sagt, jo mer en barriere oppstår i sin vei, desto mer vil det forbli der lenge. Og dampbarrieren må være den mest tette og pålitelige barrieren i denne forbindelse. Men noen ganger, spesielt ved anvendelse av bomull ovner, etterfulgt av den kalde side av taket utstyre en ventilasjonsstrøm, og en liten del av fuktig luft lekket gjennom dampsperren ikke er meget pålitelig og lett å utlede der.

Hva er det for? Og hvorfor er det ikke lettere å først legge den samme tette Axton D? Ja, da vil vi skape maksimal luft- og damptetthet, men også slå loftet inn i en "termos". Men mikroklima er viktig! Spesielt hvis vi snakker om et rammehus som fyller med steinull, som alltid har en høy permeabilitetskoeffisient. I slike tilfeller er det lettere å "slippe ut en liten damp" uten å skade konstruksjonen, samtidig som veggene kan "puste". Og budsjettet Axton B for denne oppgaven er ganske passende.

Og nå, la oss snakke om funksjonene ved montering av Axton B. Det er her det essensielle minus av denne dampbarrieren ligger: med uforsiktig håndtering, tårer det lett! Derfor bør den ikke bli trukket og testet for styrke, og innser at budsjettalternativet alltid vil ha slike mangler:

I installasjonen av Axton B er det et viktigere punkt. Har du lagt merke til fra trinn-for-trinn-illustrasjonen at filmen er festet med en konstruksjonsstifter? Faktisk anbefaler produsenten ikke å bruke stifter til dette formålet, men bare spesielle negler med flatt motor.

Faktum er at stifter fra stiftemaskinen og sømmen ikke vesentlig avviger fra den andre i noe annet enn dimensjonene. Men det er noe som er av stor betydning for å jobbe med en tynn film: dette er kraften til utgivelsen av stiften fra stifteenheten. Videre er alt avhengig av tettheten av treet, som du spiker dampspenningen på. Hvis den gjennomsnittlige tettheten av sperrene, så braketten lett fly gjennom filmen, og det gjør ikke vondt, og hvis mer bunnsolid, så avgang av kraft vil ikke være nok, og vil nepridavlennoy braketten til sperrene overflaten. I dette tilfellet må du fullføre det eller plukke det ut, og det er heller ikke bra, fordi Axton B er veldig tynnfilm og ikke veldig sterk.

Det andre punktet: stifter er vanligvis laget av jernholdig metall, men korrosjonsbestandige materialer anbefales på steder der dampspærren er festet. dvs. bruk stifter er ikke forbudt, men det er tilrådelig å bruke dem bare på å fikse Axton B til randen, men ikke i midten av filmen, ellers unngå lekkasjer.

Axton C: Robust og pålitelig dampbarriere

Som du vet, elsker de fleste av oss i bygningen supermarkedet når du velger isolasjonsmaterialer alle å føle for styrke og å inspisere godt:

Axton C som en type dampbarriere "C" er designet for både dampisolering alene og for hydro- og dampisolering av uisolert taktekking. Fordi det er der, vil han utføre begge oppgaver: Ikke hopp over dampen og pass ikke vann, bare fra forskjellige sider av isolasjonen.

Dette er det som tiltrekker Axton C dampspjeldet, først etter å ha sett på det, blir det umiddelbart klart at det ikke er redd for spenning og ikke vil sprekke ved montering:

Sammenligning av Axton C med Axton B dampsperre, mange er forvirret av at C er tettere å ta på. Faktisk bør det være slik, fordi alt avhenger av arbeidsforholdene til materialet, og et sted er det nok tynn film, og et sted bør barrieren være mer presis. Tross alt er taket alltid utsatt for negative miljøpåvirkninger som regn, snø, vind ute og aktiv vannfordampning fra innsiden. Avhengig av oppgaven er det derfor nødvendig med nesten 100% dampbestandig materiale et sted, og et tvert imot er 70% av beskyttelsen tilstrekkelig.

Tross alt, i seg selv, damp Axton C - Dette er en to-lags materiale med høy tetthet, som kan brukes som en diffusjonssperre for klassisk isolert tak, og som en universell for ikke-isolerte tak og isolert flate. Det er enda egnet for kjellere og uoppvarmede kjellere!

Hele hemmeligheten til Axton C tetthet ligger i det faktum at denne hydro-dampbarrieren er laget av en spesiell høy kvalitet polypropylen klut, og brukes som beskyttelse av takkonstruksjonen fra vann, samt beskyttelse mot damp og kondensat. Denne typen film har virkelig høy styrke og mister ikke sine egenskaper i løpet av hele operasjonsperioden. I tillegg er Axton C resistent mot bakterier og et aggressivt eksternt miljø, og dette gjør at den kan brukes absolutt i alle bygninger, til og med industrielle.

Vel, pluss miljøsikkerhet, som skiller alle produktene fra Leroy Merlin. Og å jobbe med slik isolasjon er en glede:

Det er spesielt praktisk å arbeide med Axton C når du utfører dampisolering av gulvet, rullen må enkelt utplasseres:

Og nå noterer vi oss en signifikant minus av Axton C dampspærren fra Leroy Merlin. Så mange forbrukere klager over at de får denne dampspærren og plutselig legger merke til at den ene siden er jevn, og den andre er grov, men det er ingen installasjonsanvisninger inni! Og til og med forsøk på å finne nettstedet til Akston fører ikke til noe, for det er rett og slett ingen slik informasjon, så vel som i det minste noe informasjon om disse partiene på nettstedet til hypermarketkjeden Leroy Merlin.

Derfor Axton C holdere må enten bølge av hånden, for å styrke filmen er hvordan det går, eller lytte til råd fra erfarne og sammenligne Axton C med Izospanom C, noe som er svært like i egenskaper. Vi kan si at både han og ett alternativ - rett og dampsperren vil oppføre seg uendret når du installerer den grove siden av varmeapparatet, og glatt. Standard dampsperre fungerer likt i begge retninger, i motsetning til Superdiffuzionnaya membran, som har en spesiell struktur, og hvor antikondens egenskaper er ikke ønskelig av "hairiness", men tilstedeværelsen av spesielle kanaler for utgangs fuktighet. Det er derfor i dag mange mener tilstedeværelsen av erfarne byggere generelt noen "ulike sider" har dampsperre enkel markedsføring knep.

Axton D: Tett og sterk hydro-dampbarriere

Å miste mellom valg av hvilken dampbarriere som helst, vanligvis kjøpere i Leroy Merlin, som ser Axton D, fordi den ser mest pålitelig ut. Men i utseende, minner det virkelig mye av det vanligste teltet! Og det er egentlig ikke mye forskjellig fra det, men det er mye billigere: det holder vann godt, er sterkt i pausen og ser ut som en så tett burlap. Her er de tekniske egenskapene til Axton D-dampbarrieren:

Noen håndverkere forblir, selv etter at du har installert denne damptette, er rester tillatt å trene behov, noe som gir dem ganske gode drivhuse. Og, som de overbeviser, vokser Akton D agurker ganske aktivt! Hvorfor ikke, materialet er miljøvennlig! Og selve Axton D er et spesielt sterkt polypropylen-stoff, hovedformålet er å tåle betydelige mekaniske belastninger.

På den annen side Axton D som et resultat det er mindre populære enn andre filmer av denne merkevaren grunn av det faktum at det ser litt merkelig og uvanlig for den vanlige russiske innbyggere - som en grov strie loer, og fordi vi er så vant til anti-kondensat grove siden , "riktig" styling. Og nøye undersøkt Axton D, kunder ofte forlate med en rull med Axton Bed and Axton C eller under armen. Men i virkeligheten, den dype overbevisning om flertallet av erfarne taktekkere, i tilfelle av en dampsperre "hårvekst" filmen har ingenting å gjøre med effektiviteten av vanndamp permeabilitet, som vi har sagt ovenfor.

Her er et godt eksempel på installasjon av hydro-dampsperre Axton D med hendene:

Dersom regenerering av loftet på toppen Axton D vil være stengt gipsplater eller platesett, og deretter bruke tre spiler eller profiler, er festet direkte til barrieren. Hvis dette ikke er mulig, så ikke bekymre seg og være festet direkte til en dampsperre finish. Og i de stedene hvor du trenger å legge til vinduet Axton D, se produsentens anbefaling til vinduet, som regel allerede har sine ferdige løsninger.

Hvor vakkert argumenterer Leroy Merlin, under noen skjulte designe en hel verden av tekniske detaljer. Derfor anbefaler vi at du nøye vurdere budsjettet, men den sterke dampsperren Axton - kanskje dette er akkurat hva du leter etter!

Dampsperre - en viktig del av takkonstruksjonen, ettersom fuktighet har en tendens til å ødelegge Materialet. Når taket av huset sitt benyttes dampsperre fra selskapet Leroy Merlin. Det var veldig enkelt å bruke, og viktigst, ufarlig miljømessig. Utvalget av selskapet har en imponerende mengde av dampsperrematerialer, for å løse ulike problemer i bygningen, så ta gjerne kontakt med produsenten.

Ved bygging av et hus for å tilveiebringe varmeisolerende egenskaper av taket og kjellergulv som trengs for å lage en dampsperre. Mitt valg falt på butikken Leroy Merlin, som Det er kjent for et bredt utvalg av byggevarer og andre varer for hjem og hage. For min arbeid valgte jeg en dampsperre Axton, av seg selv det er en rull av ikke-vevet materiale med isolerende egenskaper. Produktkvalitet er tilstrekkelig, med arbeidet betrodd ham klarer med "utmerket". Det er veldig lett å konsolidere, men vi må være forsiktig med å trekke.

Jeg gjorde en dampsperre i landet, gjør en masse penger ikke ønsker å bruke, og lederen foreslo Axton B fra Leroy Merlin. Jeg hadde tvil, men det er billig, så det tok. Til overraskelse var en god ting, med sin funksjon takler ikke verre enn dyre materialer, og viktigst - svært enkle å bruke. Hun er tynn, er det lett å takle, jeg har det til slutt selv veggen mot husholdning røyk, dessuten er det ikke otzhiraet mye plass.

Vi la materialet. Det faktum at du har skrevet at tårene lett - det er et understatement, mine herrer. Slike schlock fra Leroy ikke forvente. Uaktsomhet vil koste deg bortkastede penger og bortskjemt en dampsperre. Jeg vil likevel anbefale å bruke en velprøvd Izospan praksis. Rikere utvalg av produkter, og kvaliteten er høyere. Selv om Leroy, egentlig, alle typer materialer er tilgjengelige på lager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 42 = 47