Dampkoker for røyking

Men elektroniske sigaretter er farlige

Skaden på elektroniske sigaretter er innhyllet i tvister, meninger og spekulasjoner. Temaet for helsemessige fordeler og skade fra torken er svært relevant for brukere, og vurderinger på nettverket er svært forskjellige. Produsenter representerer varene i beste lys, gjemmer manglene, favoriserer fordelene på bakgrunn av tobakksprodukter. Brukere undervurderer virkningen av paret på helse og forakt for "harmløs leketøy."

Avhengig av modellen, varierer wads i design. Inne i enheten er det et reservoar med væske, en forstøver (fordamper), en varmeapparat og et oppladbart batteri. Avanserte modeller inneholder et elektronisk kort. Prøven på fordamperen er som følger: Strømelementet varmer spiralen, som gjør væsken til damp.

Skader fra enheten bestemmer sammensetningen av blandingen som brukes til røyking. Væsker for fordamperen bruker forskjellige, kanskje til og med uavhengige, blander i sine proporsjoner. Hovedkomponentene er tre:

 • nikotin (ikke tilstede i alle blandinger);
 • propylenglykol;
 • glyserol.

Hva er nikotin, kjent for mange - dette stoffet har en negativ effekt på kroppen og er i stand til å utvikle avhengighet. Prosentandelen av nikotin i papiret varierer fra 0 til 24 mg. I stor grad kan fordampere, som vanlige sigaretter, deles inn i kategorier for festningen:

 • 0 mg er "tomme" sigaretter;
 • 6-12 mg - disse blandingene er sammenlignbare med svake sigaretter;
 • 18-24 mg er en analog av sterke sigaretter.

Propylenglykol er en viskøs substans med en gjennomsiktig farge med en liten søt smak. Det er mye brukt i produksjon av produkter og kosmetikk, farmakologi. I medisin, propylenglykol brukes til stort blodtap, er dette stoffet i stand til å erstatte plasma. I fordamperen er denne komponenten lenken, stimulerer inngangen av damp i luftveiene. Som bevist av forskning, er denne delen av papiret ikke skadelig for mennesker og er tillatt i alle land i verden.

glyserol kjent for mange. Transparent stoff oljeaktig konsistens er aktivt brukt i produksjon av kosmetikk, i medisin, mat og kjemisk industri. Glyserin er en komponent i ulike produkter som fortykningsmiddel, det brukes til produksjon av te, kaffe, baking. Stoffet er i stand til å skade kroppen bare i store doser, innholdet i elektroniske sigaretter er klassifisert som trygt.

Blandt andre bestanddeler inneholder røykeblandinger matsmak som er produsert på grunnlag av naturlige eller kjemiske, men sikre komponenter. Maksimalt innhold av stoffet overstiger ikke 4%.

Hvis alle komponentene er enten trygge eller allerede studert - hvor er meningene om alvorlig skade født? Først av alt, fra å bruke fordamperen vil viper ikke få noen helsemessige fordeler. I tillegg er faren for kroppen substandard produkter eller fakes. Det er ikke alltid lett å skille en ekte produsent fra en billig analog, gode produkter eller ikke. Fraværet av strenge GOST gjør det mulig å utvikle "fabrikasjon på kneet", når små bedrifter forsømmer reglene og kravene til produksjon av blandingen. I slike elektroniske enheter kan være giftige forbindelser og stoffer. Konsekvensene av å røyke denne fordamperen vil være uforutsigbare, alt avhenger av utviklernes grad av dårlig tro.

Røyking av elektroniske sigaretter av barn og tenåringer under 18 år anbefales ikke, uansett hvilken type enhet som ble kjøpt: med eller uten nikotin. Noen komponenter i fordamperen kan være ufarlige, men nikotin i elektroniske sigaretter er farlig og skiller seg ikke fra vanlig i tobakk. Også ulike kreftfremkallende stoffer har en negativ effekt på kroppen. Dermed er tenåringen psykologisk vant til røyking, fordi den utadvendte prosessen er ganske like: en sigarett, røyk, en bestemt smak. Faren for avhengighet av nikotin er veldig stor, og som følge av røyking av vanlige sigaretter.

Som røykere skriver i vurderinger med erfaring, etter at de har byttet til elektroniske sigaretter, er det ikke utelukket å returnere til vanlig tobakk.

Enheter av tvilsom kvalitet kan føre til forgiftning av kroppen, hvis blandingen av blandingen inneholder giftige stoffer. Hvis du kan styre dette øyeblikket når du kjøper eGo eller mod, så med engangsutstyr er alt mer komplisert, innholdet fylles av produsenten.

Ikke glem det også individuell intoleranse disse eller andre komponenter. Hvis det er et uimotståelig ønske om å prøve en nyhet, er det klokere å velge til fordel for en blanding uten nikotin, som ikke har smak. Selvfølgelig kan du stole på pålitelige og kjente selskaper. Men det er bedre å tenke flere ganger før du utsetter kroppen for en potensiell trussel - en sterk avhengighet av nikotin.

Elektronisk sigarett eller tobakksprodukter

Folk kjøper en elektronisk sigarett med forskjellige formål, først og fremst, dette er en av metodene for å gi opp konvensjonelle sigaretter og for alltid gjør unna med røyking. I den andre - de blir flyttet av nysgjerrighet: liker det eller ikke. Også noen torkmodeller kan erstatte kroken, noe som er vanskelig å vedlikeholde. Endelig er veving en spesiell trend eller en trendy trend med sine plusser og minuser.

Det er jevnlige konkurranser og underholdende forestillinger, hvor erfarne brukere slipper ut par med ringer eller bisarre former. Anmeldelser om slike arrangementer er nysgjerrige, og ofte liker publikum det.

Mellom en vanlig sigarett og en tørke er det virkelig bedre å velge den andre. En kvalitetsenhet vil kreve månedlige utgifter og vedlikehold, det er ingen garantier for at det vil være mer lønnsomt ut fra et finansielt synspunkt. Dette er en utgang for røykere med erfaring: Bytting av tobakk ved fordamperen bidrar i noen tilfeller til å forlate den vanlige vanen.

I vanlige sigaretter inneholder et stort antall forskjellige skadelige og farlige stoffer for mennesker. Av denne grunn kan papiret ha nytte, enheten kan bli et alternativ til tobakk, men bare for de som lenge har forsøkt å slutte å røyke. Nikotin skader leveren, lungene, blodet og nervesystemet. Hvis sammensetningen av veipunktet er diacetyl, bidrar regelmessig røyking til utviklingen av utslettende bronkitt - viper sykdom.

Hvis vi vurderer å røyke væske, inneholdende nikotin, Den elektroniske sigaretten vil uunngåelig provosere utviklingen av avhengighet. Etter at brukeren av den elektroniske enheten bytter til vanlig tobakk, øker dens styrke. Ytterligere kamp er bare mulig med hjelp av leger, til tross for at nikotin i en elektronisk sigarett er rengjort og tilsatt med små lober. Sigaretter på lignende måte forårsaker avhengighet. Uavhengig blanding av deres proporsjoner. og la ut par av ringer eller quirks

Virkningen av fordamperen på andre

Som sådan eksisterer ikke passiv svingning. Damp er mye tryggere enn tobakkrøyk. Likevel utgjør vaipers en trussel mot de som er nært. Det er akseptabelt å sveve en elektronisk sigarett innendørs - hjemme eller på jobben, men dette gjelder bare for høykvalitetsmodeller uten nikotin, som brukes fra tid til annen.

Regelmessig damping en enhet som inneholder nikotin er skadelig for andre, om enn i mindre grad enn en konvensjonell sigarett, men dette betyr ikke i det hele tatt at røyking av fordamperen er en absolutt sikker vane. De forskjellige komponenter av anordningen oppvarmes og omdannes til damp. Samtidig er det ikke utelukket at komponentene ikke vil skade andre, desto mer bør man ikke stole på noe godt, det vil det ikke.

Uttalelse fra kvalifiserte spesialister

Å skille myter og sannhet vil hjelpe ansatte i medisinske institusjoner. Elektroniske sigaretter har dukket opp relativt nylig, fordi det ikke er mange kliniske studier. Kvalifiserte spesialister ble delt inn i tre grupper.

 1. Det er leger som godkjenne riktig røyking av veip. Korrekt - betyr ikke vanlig, med en rimelig tilnærming, vil fordamperen bidra til å bli kvitt avhengighet dersom brukeren metodisk reduserer andelen av nikotin i væsken. Meningen fra en gruppe forskere kan forstås, elektroniske sigaretter er mindre skadelige enn konvensjonelle sigaretter.
 2. nøytral, der legene stoler på bare nøyaktig og grundig forskning.
 3. Og til slutt, hvis de som er nekter sikkerheten til papiret. Faktisk, med en detaljert studie av elektroniske sigaretter, er det mulig å oppdage skadelige stoffer og kreftfremkallende stoffer, men deres andel er ikke kritisk.

Fra legens svar er det et par interessante fakta. Faktisk har vi ikke grundig studert effekten av vanlig inntak av propylenglykol og glyserin. Fordi det er vanskelig å tydelig bestemme hvor mye fordamperen skader en person. Dette gir allerede grunnlag for refleksjon.

WHO godkjente heller ikke populariseringen av våpenet, delvis av samme grunn: Resultatet er ukjent fra de lange dampene av glyserol og propylenglykol.

Elektronisk fordamper - priser og omtaler. Typer av forstøvere og hvordan man velger elektroniske sigaretter

For å fullstendig forlate dårlige vaner er folk klar for noen eksperimenter. En av dem er kjøp av en elektronisk sigarett, som et verdig alternativ til røyking. Den viktigste konstruktive komponenten av denne progressive enheten er dampvaporisatoren for røyking, noe som forårsaker mye kontrovers i den moderne verden.

Hva er en elektronisk vaporizer

Hvis du raskt vil slutte å røyke, er det effektivt og samtidig helt trygt. Røyking fordampere råder i gratis salg, er en integrert del av elektroniske sigaretter. Riktig ring dem til en elektronisk inhalator, siden handlingsprinsippet er basert på omdannelse av væske til damp, trygg for helse. Det er mange modeller, så kjøperen vil bare bestemme seg for valget.

Hva er forskjellen mellom fordampere for elektroniske sigaretter

Fordampere av elektronisk type har flere designforskjeller. Når du velger det første, er det viktig å studere egenskapene til hver slik sigarett, bestem for personlig bruk den mest optimale modellen med en praktisk plassering av fordamperen. Så, forskjellige fordamper for elektroniske sigaretter varierer med bruksmetoden, kan være:

 1. Utskiftbare (servert). Slike fordampere kan demonteres etter behov, for å studere strukturen klart, for å eksperimentere med spiralviklet.
 2. Fastmontert (vedlikeholdsfritt). Design i ett stykke, der er det ingen mulighet for å erstatte fordamperen, for å reparere strukturen. Disse modellene i verden i dag mindre populært.

Anordningen er en elektronisk sigarett fordamper

For å forstå hvordan dette fungerer i praksis en progressiv tilpasning, er det viktig å forstå i detalj design funksjonene til det meste av den elektroniske sigaretten. Dette røykes Apparatet består av tre hoveddeler: en forstøver, et batteri, en væske patron. Hvert element av anordningene i den elektroniske sigaretten fordamperen har sitt eget formål, er operasjonsprinsippet uunnværlig. så:

 1. Atomizer - den grunnleggende enhet som kreves for å omdanne væsken til damp, tilsvarende par av sigaretter med nikotin. Montasjen er flyttbare kassetter og flere lading uten noe E-type fordamper er ute av drift.
 2. Batteri - er et fjernbart element for den elektroniske sigaretten, noe som gjør det til en anordning for flere applikasjoner. Dette batteriet kan lades ikke bare fra nettverket, men også på datamaskinen ved hjelp av USB-utgang. Ladetid er beskrevet i instruksjonene.
 3. Cartridge - flyttbare kassett som kan fylles uavhengig røyking blander til din smak. Det er viktig at prosessen med røyking ikke forårsaker avsky, ikke tyder på ideen om en retur til sin destruktive vane.

En slik anordning har en handlingsprinsipp, og dens hovedelementer - spiral og spesielle stativer for å feste den. Men det betyr ikke slutte å studere i detalj klassifisering av elektroniske fordampere. Dette forenkler betydelig utvelgelsesprosessen for å bli kvitt dårlige vaner. Så, er det følgende typer elektroniske vaporizers som er fremstående:

 1. Lagringsløsning. I dette tilfellet er det snakk om et sted og tilstand av væsken, som deretter blir omdannet til damp.
 2. Som blåser. Det er viktig å vite hvordan luften kommer inn i sigarett og går direkte til spiralen.
 3. I henhold til fremgangsmåten for overføring av helix løsning. Strukturelt kan det være anordnet i en eller flere veker.

Typer av fordampere for elektroniske sigaretter

Før man bestiller i katalogen har opptatt den stilling som er i tillegg nødvendig for å finne ut hva sigarettens lengde, diameter og andre strukturelle dimensjoner for større brukervennlighet. Ifølge dette kriteriet for evaluering følgende typer fordampere for elektroniske sigaretter fra produsenten, rådende i det åpne markedet til forskjellige priser:

 1. BCC - praktisk modell med en spiral som holder uberørt smakskvalitet for den valgte væske.
 2. BDC - en modell som har to spiraler som er anordnet parallelt med hverandre. Derfor, fordampning av væsken finner sted i dobbelt takt.
 3. BVC - den aktuelle modellen, som tilbyr en enkel skruelinje, men ligger vertikalt. Dette øker fordampningen området, slik at det er ensartet.

Electronic Vaporizer røyking kjøpe

Stramme damp simulerer prosessen med røyking, men det er absolutt ikke skadelig for helsen. Antall "røkt" sigaretter på denne måten er ikke begrenset, men mannen endelig blir kvitt destruktive vaner. Kjøp en virkelig progressiv tilpasning i spesialforretninger - prisene er forskjellige. Men det er mer praktisk og billigere å studere katalogen, og deretter å bestille og kjøpe i nettbutikken. Elektronisk paroispariteli på disse virtuelle ressurser er dominert av et stort spekter, og er mye billigere ofte oppblåst utsalgspriser.

Electronic Vaporizer Evod 20

Dette moderne modeller som gir kundene ikke bare bli kvitt destruktive vaner, men får også mye tilleggsfunksjoner for jevn distribusjon av damp. Elektronisk Fordamper Evod erklærte i et stort utvalg, men bør fremheve de to aktuelle modellene. først:

 • modellnavn - Evod Mega 1900 mAh;
 • Pris - 1000 rubler;
 • Egenskaper: - bulk clearomizers - 2,5 ml, beskyttende kapsling for batteriet, batterikapasiteten - 1900 mAh, lang batterilevetid, tilstedeværelse av spenningsregulatoren - til 3,5 V, opp til 1200 til den neste drag batteriet;
 • pros - modellen er egnet for storrøykere, en trykknapp blir trykket ned, eliminerer overoppheting og kortslutning av varene, distribuerer spiral damp.
 • Cons - hvis de brukes feil, kan tidlig komme i forfall, i slike tilfeller garantien gjelder ikke, i henhold til den første fordamperen er i stand til å forårsake hoste.

Konkurrerende modell av firmaet og dets tekniske egenskaper er presentert nedenfor:

 • modellnavn - Evod Twist II 1600 mAh;
 • Pris - 1000 rubler;
 • Funksjoner - Batteri 1600 mAh, slagfast sak med en diameter på 16,5 mm svart, manglende mulighet til å fylle noen få dager, kontroll av feilaktige inkludering av knappene;
 • proffene - strømknappen er praktisk integrert i kroppen, blokkerer fem ganger, enkel daglig bruk, rimelig omsorg;
 • ulemper - høy pris, mulige problemer med blokkering.

En annen praktisk endring av elektronisk type fordamperen, som er på alles lepper. Perfekt løsning for elektroniske sigaretter iSmoka fast. Dette er en harmonisk kombinasjon av høy ytelse og rimelige priser, stort utvalg av varer. Hvis valget falt på en elektronisk fordamper Eleaf, presenteres nedenfor er de to mest populære posisjon - de såkalte beste selgere. De er:

 • modellnavn - Eleaf ECML 0,75 Oh
 • pris - 300 rubler
 • spesifikasjonene - opererer i 8 til 25 V, skaper effekten av en stram tiltrekking Resistance - 0,75 Ohm.
 • Fordeler - undertrykker trangen til å røyke, egnet for de fleste modeller clearomizers;
 • Cons - ikke alltid egnet kjøper i smak.

Dette apparatet er et kompromiss i den kombinerte pris - kvalitet, det bidrar til raskt å slutte å røyke og bli kvitt en slik pernisiøs vane. Elektronisk fordamperen Ego er avtagbar, gir en jevn fordeling av damp. Det inkluderer flere varianter, mens preget av demokratiske priser. Det er det posisjon til å ta hensyn til:

 • modellnavnet - Ego-C;
 • pris - 300-500 rubler;
 • spesifikasjoner - et varmeelement, standard motstand av 2,6 ohm, ikke fordamper ikke inneholder et gram meta skum, metallhuset;
 • hovedfordelene - mangel på fuktighet fordampning, uhindret adgang til den spiralformede, jevn fordeling av damp;
 • innretninger - tilstopping spiral, er faren for frigjøring av nevnte enhetsfeil.

Den andre representative for nevnte produsent har også greie spesifikasjoner som er angitt nedenfor:

 • modellnavn - Ego ONE Mega;
 • pris - 500 rubler;
 • spesifikasjoner - utskiftbare elementer konstruert for å motstå 0,4 og 0,2 ohm, ensartet dampfordelings, standard batteri lengde, arbeide med cartomizer på forskjellige elektroniske sigaretten batterikapasitet;
 • eksperter - ingen skadelige damper, et stort utvalg av fyllmaterialer, gjennomsiktig væske, er den fordamper lett å rengjøre og bruk, rask endring av nødvendighet;
 • Cons - ikke egnet for alle modeller av Ego, fungerer ikke med vedlikeholdsfrie elektroniske sigaretter.

Elektronisk Fordamper KangerTech

Den selvtitulerte produsenten utviklet spesielle forbruksvarer for sin branded kliromayzerov. Elektronisk Fordamper Kangertech fungerer i flere temperaturområder, ifølge en hel bukett av smaker, fordeler som en komplett røykeslutt. Men noen kategoriske tenkende mennesker tror at den skade fra elektroniske vaporizers opplagt. Å fraråde dem om dette, er det på tide å lære noen stillinger spesifisert merkevare (land - USA). så:

 • modellnavn - Kanger OCC Ni200;
 • pris - 300 rubler;
 • egenskaper - en uttakbar elektronisk fordamperbeholderen volum - Standard Resistance - 0,15 ohm, den strøm opp til 45 W, tilstedeværelse tankomayzera, organisk fyllstoff ull nikkel vikling;
 • pros - er billig og ensartet fordeling av damp, moderat forbruk av vann, ikke en engangsanordning, evnen til å spole;
 • Cons - ikke egnet for alle modeller av elektroniske sigaretter av samme navn merkevare.

Den annen representant for produsenten har følgende egenskaper:

 • modellnavn - Drip boksen;
 • pris - 350 rubler;
 • egenskaper - en avtagbar elektronisk amper standard motstands - 0,2 OM, to parallelle spiraler;
 • fordeler - lang levetid, kan du plukke opp fordamperen for enhver modell e-sigarett, en jevn fordeling av damp, er det ikke nødvendig å produsere spoler;
 • Cons - nei.

Hvordan velge en elektronisk fordamper

Mange potensielle kjøpere rådes om de elektroniske vaporizers er skadelig, men kommet til den konklusjon at røyking er mye mer skadelig for deres helse. Derfor er utvalget av produkter stadig voksende modell hyggelig fest for tilleggsfunksjoner. Hvis du lurer på hva fordamperen velger for personlig bruk, er de viktigste vurderingskriteriene beskrevet nedenfor:

 1. Komposisjon. Når du kjøper en vaporizer er nødvendig for å studere dens deler. Tilstedeværelsen av glycerol og propylenglykol er velkommen, da disse stoffene er mye brukt i medisin.
 2. Spesifikasjoner. Det er viktig å velge kapasitet til å være i stand til å "røyke ut" 10-16 sigaretter. Dette er det beste alternativet, men for mange mennesker som ønsker å slutte å røyke, et tolerabelt daglig inntak.
 3. Produsent. Siden produksjonen av slike progressive sigaretter - en etablert virksomhet, må du spesielt selektiv om valg av leverandør. Ikke skimp på helse og stole på tvilsomme merker, gi preferanse til kvalitetsprodukter.
 4. Pris. Et omfattende utvalg av modeller, så på bestemte kriterier for å avgjøre det endelige valget enkelt. Det er viktig å ta hensyn til hvilke typer fordampere for elektroniske sigaretter.

Oppdag effektive måter å slutte å røyke på egenhånd.

Video: Elektronisk Fordamper JoyeTech eVic VT

Lenge jeg tenkte hva bedre fordamperen, kjøpt en budsjettmodell Eleaf ECML 0,75 Oh. Dette er den klassiske versjonen for 280 rubler, noe som garanterer en følelse av velvære. Første gang forskjell disse sigarettene ikke føler. Da ble e-sigar meg allerede til noe. Prosessen med å trekke seg fra avhengighet tok meg en måned, deretter mistet interessen.

Jeg Electronic Cigar er forbundet med en vannpipe. Det viktigste - å velge seg en fin smak, og kan være en sunn måte å slappe av. Det er en god erstatning for skadelige effekter av røyking, og i dagens samfunn har blitt veldig moderne. Ford hver gang kan bli endret, og de er rimelig. Butikken tilbyr et stort utvalg.

Angelina, 41 år gammel

Min mann slik en falsk sigar bidratt til å slutte å røyke, men det tok lang tid. Som jeg forstår, avhenger mye på fordamperen. Han først kjøpt en, så konstant hoste. Så litt gaffel ut og kjøpte en annen - sa at en helt annen effekt. Så her er det bedre å ikke spare på dette kjøpet, spesielt når det kommer til deres helse.

Hva er en fordamper for den elektroniske sigaretten, og hva er det for? Klassifisering og typer.

Tobakksrøyking er gradvis miste sin tidligere popularitet. Og selv de røykerne blir stadig mer klar over at kortvarig nytelse er ikke verdt den skade som er påført kroppen. Dette onkologi og hjerteproblemer, hjerne, og til og med en gruppe av risiko for tuberkulose på grunn av de svekkede lungene.

Noen mennesker kan ikke bare slutte. Denne vanen innebærer ikke den fysiske siden av kroppen som psykologisk. Det er nødvendig at et tak i hendene til å unnslippe. I dagevis for å spise godteri og frø - er ikke et alternativ. Derfor anbefaler vi at du legger merke til den elektroniske sigaretten.

Det var en enhet i Kina. elektronisk fordamperen Creator for sigaretter selv kunne ikke tro at etter 15 år vil det være en enhet så populære. Denne metoden for å røyke er ansett som den sikreste. Du kan raskt og enkelt avlære fra disse sigarettene.

Fordamperen ES er en slags en liten inhalator. Med det nikotin additiv brent ved koking i spesielle oppløsningsmidler. Det reduserer skade av nikotin for å tilfredsstille behovene til en røyker.

I konvensjonell røking nikotin inn i lungene måte klassiske forbrenning. Analysere hvilken effekt fordamperen i den elektroniske sigaretten, er det verdt å merke sine fordeler for kroppen. Alternativet er et sunt, trygt for kroppen. Dessverre har WHO ennå ikke vist seg gunstig eller skadelig elektroniske sigaretter. De er plassert ikke som et medisinsk terapi mot røyk, så vel som de små husholdningsapparater.

I bruk blir Weipa slippes damp, noe som anses melkodispensernym aerosol. Med andre ord, de minste partikler av væske. Deres spray en spesiell spiral, varme til den optimale temperatur. Disse omfatter nikotin, glyserol, propylenglykol.

Sammensetning elektroniske fordampere, som allerede nevnt, omfatter tre typer stoffer. Det er de minste partikler av nikotin, så er nødvendige til en røker. Neste er en glyserol. Det er en slags alkohol med en søt smak, trevlet struktur. Den ventilerte damp oppnås som en vannpipe - tett, mettet. Den tredje komponenten er propylenglycol - tilsetningsstoffer er tillatt for bruk. Hun har også seig, gjennomskinnelig. Hun har en søt smak, merkbar lukt. Av indre organer ser det nesten umiddelbart nesten helt. Forblir også omdannes til melkesyre, ha en positiv effekt på funksjonen av indre organer.

Som du kan se, en del av en elektronisk fordamper helt gjennomtenkt. Han ikke forårsaker skade på kroppen. Derfor vil folk kunne bruke til å slutte å røyke.

Fordamper e sigarett tillater deg å danne et par av væske, siktet i en spesiell kapsel. På hvilken konstruksjon har den, dens dimensjoner, den spiral avhenger av tettheten av smak damp.

Prinsippet for drift av fordamperen er koblet til to strukturelle bestanddeler. Det er om å mote med batteriet og fordamperen. Sistnevnte er et væskereservoar. Det tjener også til å varme spiralen med en veke, som er viklet tetningsmiddel. Oftest denne ull impregnert dele glyserol, propylenglykol, nikotin og partikler av forskjellige smaker. Først blir batteriet aktivert, blir ytterligere strøm som tilføres fordamperen.

innretninger, som opererer prinsipp av varmen fra varmebatteriet fortsettes. Med denne væsken fordamper fra vatt. At det blir damp og produsert tykke skyer. Weipa bolig kan være gjennomsiktig eller malt over. Han er oftest laget av glass eller metall. Inne i den er fordamperen. Forskyvning av nikotin i legemet er fra 6 til 12, 18 til 24 og 0 ml. Denne klassifiseringen bestemmer den elektroniske festningen som en vanlig sigarett.

Hvis du velger en flyttbar fordamperen, kan refill være svært enkel. I moderne Weipa legeme med væske som er lagret i den nedre del av sigaretten. Tidligere røykere elektroniske vaporizers komplisert av det faktum at de ble installert på toppen av veker og ofte brent. Forbedringen skyldes i et foringsrør som modifikasjoner først vertikal spiral eller to. Andre beliggenheten er ikke utbredt.

Moderne produsentene til å produsere sigaretter med korte veker. Hvis du ikke demontere strukturen, kan de ikke bli sett. På grunn av dette, under bruk av den flytende beholder sin farge og lukt. Men når det er ferdig, må den skiftes. Utbyttingsfordampere nok slappe av og sette en ny kapsel. Det er solgt i spesialforretninger og er ganske billig. Du kan velge hvilken som helst smak som du ønsker.

Elektronisk Fordamper røyking anses å være ganske pålitelig enhet, men likevel vil det etterhvert arbeid blir verre. Hvis du merker at han begynner å kaste ut et par små, i forhold til hva det var før, så nødvendig å erstatte bomull. Oftest i utformingen av den elektroniske sigaretten er ikke en bit, og folding. Men selv i det første tilfellet er det mulig å gjøre.

Rettidig utskifting av ull Weipa vil forlenge holdbarheten og øke driftstiden. I lys av det hyppig bruk av den brennes. Først må du fjerne sølt væske fra innsiden, og fjern deretter kassetten. Sigaretten er plassert vertikalt på det klare vev hvor det ikke haug. Etter markedsføring av boliger, fjerning av fordamperen fra basen, kan du se baksiden av enheten. Oftest den er merket gul stripe. Der vil du finne ull. Bare fjerne den gamle og den nye hjul til enheten igjen opptjent. Hun solgte i spesielle butikker eller på Internett, og ofte kommer i strekninger med en lignende endring og størrelse.

Varianter av vaporizers har virkelig mye. Du må spesifikt velge "sine" Weipa. Legg merke til spesifikasjoner, deres modell produsenter. Det følgende er de viktigste kriterier som enhetene er klassifisert.

Atomizers kan avvike fra hverandre design. På dette avhenger eksistensen av de grunnleggende funksjonene. Det kan være:

- blåser en spiral av nikrom eller med andre ord, steder hvor maskinskrevne luft, og når den motstår varmespiral;

- et reservoar som inneholder en flytende fylling;

- plassering og fremgangsmåte for fluidstrømning, som ikke brenner til spiralen. Vi snakker om en eller flere av veken.

Utformingen avhenger av størrelsen stilig, estetikk, kompakthet. Dessuten er det effekten på brukervennlighet. Produsenter tildele gruppen med en diameter på:

- opp til 9 mm. De er svært tynn og utsiden ser ut som vanlige sigaretter;

- opp til 14 mm. De kalles ego. Blant kjøperne er den mest vanlige, som de er kompakte og komfortable, har de en rekke funksjoner.

- opp til 17 mm. I hverdagen, de er mindre komfortabel enn de som er nevnt ovenfor.

- opp til 20 mm. I størrelse og funksjon betraktes som mellomstore enheter.

- opp til 23 mm. De har rommelig batteri, og det er en mulighet for service. Men de veier mye og er fortsatt ubehagelig i hverdagen. Med andre ord, "en amatør".

Jo lavere tallet er, desto bedre og tettere damp generert. En beslektet anordningens levetid. Motstand kan være i:

- 1,6 ohm. I en slik løsning Weipa fordampning foregår svært hurtig. Damp ut fra tykk, tett, deilig;

- 1,8 ohm. Den produserer kald, tung damp. Tjenesten livet her er ganske lang;

- 2,1 ohm. Den ventilerte damp oppnås kald, ikke tett. Levetid flere ganger høyere enn alle de ovennevnte enheter.

I henhold til anordningen i fordamperen innretning av den elektroniske sigaretten serveres, unserved.

Betjente elektroniske vaporizers i betydelig grad kan spare på skyhøye. Av de fordeler skal det bemerkes at hver enkelt del av konstruksjonen mellom en demontert. Du kan velge å justere tettheten av damp motstand.

En slik innretning består av et hus, en munnstykke-kontakt.

De er designet for en viss tid etter forbrenning, bare kjøpe en ny en, og installere det på din Weipa.

Når du kjøper dem, ta hensyn til størrelsen på væskebeholderen, størrelsen, selve driften av enheten.

Isparitelm må renses med jevne mellomrom for å forlenge livet. Demontering er mulig selv for hele konstruksjonen. Det finnes flere metoder for rengjøring. For å begynne, er det best å starte med forebygging.

Fortsetter fjerne overskudd av væske fra Weipa tørr klut. Prøv hver natt for å fjerne patronen fra design. Etter det, sette den vertikalt.

I driften av sigaretten vil starte risting. For å bli kvitt det, skru av foringsrøret, tørke en dråpe av væske fra batterikontaktene.

Som for meg skade eller fordelene av elektroniske sigaretter og fordamperen for dem å studere før slutten av verden tregere tobakk selskapene som ikke ønsker å gå ned i inntekt, som allerede er med umenshaetsya hvert år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

21 + = 24