Dampgeneratorer for stryke

Hva bedre damp? Å gjøre det riktige valget!

Dampgenerator - en innretning som konverterer vann til damp oppvarmet til 140-160 grader. Ved denne temperaturen, blir det egenskaper på tørre og helt strippet ting. Mange husmødre som er lei av den daglige tap av tid på strykebrettet, bestemmer seg for å kjøpe en moderne dampgenerator. For å kjøpe virkelig dratt og hjalp i utførelsen av husarbeid, må du bestemme hva som er best damp.

Typer hushold dampgeneratorer

Dampgeneratorer brukes i mange områder av menneskelig aktivitet. Det er ikke bare hvitevarer, for å lette husarbeidet, men også en kraftig enhet som opererer i ulike bedrifter for produksjonsformål.

Som for dampgeneratorer som brukes i hverdagen, kan disse typer identifiseres:

Hastigheten og prinsippet for dannelse av dampdampgeneratorer alle modeller kan deles inn i følgende typer:

 1. En innretning med en kjele. I denne dampgenerator, er vann som er kokt i full skjerm, som danner par. Kjele i disse enhetene er vanligvis store i størrelse.
 2. Enheten med utdanningssystemet i umiddelbar damp. I et slikt dampgenerator, en viss mengde vann strømmer til varmeelementet, hvoretter dampen overføres umiddelbart. Disse enhetene er utstyrt med små kjeler.
 3. Dampgenerator med to vanntanker. Fra akkumulatoren med kaldt vann dozakachivaetsya det periodisk inn i kjelen med varm og kokt. Den kjente fremgangsmåten for dannelse av damp er raskere.

For å bestemme hvilken dampgenerator er bedre, er det nødvendig å sende de formål for hvilke den er ervervet. Hvis du planlegger å permanent stryking mange ting, bør du kjøpe en enhet med en stor kjele-stasjonen. Steam generasjon vil ta litt tid, men temperaturen blir høyere og vil tillate raskere og få jobben gjort bedre. En slik anordning er nødvendig for at syingen verksteder, lagre av klær og tekstiler.

Jernet er et lite antall ting, og brukervennlighet i husholdningen passende dampgenerator med umiddelbar dannelse av dampsystemet. En slik anordning kan starte et par minutter etter innkopling.

Så, har du bestemt deg for hvilken en dampgenerator er best egnet for å stryke mengden av ting som du ønsker. For ytterligere utvalg må vurdere noen av de tekniske parametre for enheten. En av de første kjennetegn som er verdt å legge merke til er dens makt. Hvis det er mer enn 1800 watt, er denne enheten egnet for alle typer stoff og har mange funksjoner. Stripped materiale, vil en slik enhet være mye raskere. Dampgenerator med opptil 1800 watt og klarer med sin oppgave av stripping nesten alle vev, men den mest tett. Imidlertid vil hastigheten bli lavere. For daglig bruk er bedre å velge en dampgenerator med en liten kapasitet. Dette vil spare penger, og kvaliteten på arbeidet vil lide.

Dette tallet kan deles inn i tre komponenter:

 • Kontinuerlig damp som produseres i prosessen av å fortsette stryking. Jo høyere score, desto større er mengden av damp i strålen. Parameteren er angitt i gram, typisk 80-140 per minutt.
 • Trykket ved hvilket dampen tilføres til stoffet. Indikert i barer. Jo høyere trykk, oppnås det mer kraftig stråle av vanndamp. Funksjon vertikal stryking ment for damping gardiner eller elementer på kleshengere, tilgjengelig på enheter med kraftig damp.
 • Damp - en funksjon som er utviklet for å fjerne meget over tørket ting, folder i hvilken det er vanskelig å rette den vanlige fremgangsmåten i stryking. På tidspunktet for virkningen av dampfunksjonen blir servert i en mengde på fra 90 til 360 gram per minutt.

Man kan ikke si hvor damp er bra, og hva som er verre, hvis de skiller seg i den maksimale damptrykk. Alt avhenger av de formål som enheten er beregnet for.

Volumet av tanken. enhetsvekt

Typisk volumet av damp akkumulatoren er fra 500 ml til 2 liter. Hvis en tilnærming er nødvendig for å stryke et meget stort antall ting, bedre å velge en stor container. Enheten er også betydelig økt i volum, og vil ta opp mye plass. I tillegg vil dampgeneratoren bli enda vanskeligere. Hvis enheten vil være en gave til en eldre person, er det neppe nødvendig å velge en modell med en stor massiv lagring av vann. Det som damp er bedre an selv på jern håndtere. Etter stryking prosessen tar ganske lang tid, og det skal være så brukervennlig.

Svare på et spørsmål om hva dampgeneratoren er best, må du huske på materialet som det er gjort sålen. Materialene som benyttes ved fremstillingen av sålen, er svært forskjellige. Den vanligste:

 1. Rustfritt stål. Dette belegg er sterk og holdbar, raskt varmes opp og kjøles ned etter bytting av jern fra strømnettet.
 2. Aluminium. Dette materialet reduserer i betydelig grad kostnadene for systemet, men det er en betydelig ulempe - det er lett å skade. Et slikt belegg kan bli ripete tilfeldigvis treffer skarpe knappen. Dampgenerator - noe ganske dyrt, og fra den forventede lang levetid, gjør det ikke spart på detaljene i den enkelte.
 3. Pottery. Det er en moderne frakk raskt rene vanlig klut glir lett over stoffet, uten å bøye den, raskt varmes opp og deretter kjøles ned. Under drift må være forsiktig, fordi den keramiske sålen ganske skjør, og hvis slippes på et hardt underlag fra en høyde kan sprekke.
 4. Glass-keramiske, teflon. Disse materialene har mer enn andre, kostnadene, men de skiller seg feilfri ytelse. De er holdbare, lett å bruke og gir et godt resultat stryking.

Dermed er det en dampgenerator er bedre å kjøpe, det avhenger av mange parametere. Det viktigste - riktig bestemme formålet som enheten er kjøpt, og ta hensyn til de spesifikasjonene som produsenten spesifiserer en bestemt modell.

 • Abonner
 • del
 • del
 • anbefale

1.parovaya dreneringsrøret og har ingen gjenger. dvs. Normalt er det umulig å koble, bare homutom.No for et par av gummi (silikon) slange er ikke tilkoblet smeltes.

2. Hvis lengden av damprøret >6m- tank damp begynner å flyte! Det viser seg ikke renne rør sveiset til tanken, som i drugih.Ya han ble overrasket!

3. Ingen fri adgang til TENam-etasje har å demontere generatoren

Dampgeneratorer for stryke

Tid står ikke stille, og i markedet av husholdningsapparater er det flere og mer avanserte modeller av strykejern med avanserte funksjoner. Og begrepet "jern" har mistet sin opprinnelige betydning.

Prøv å forstå de eksisterende modellene av dampkjeler, samt lære hvordan å velge riktig modell i henhold til din smak og behov.

Husholdning damp klær

husholdning damp for rengjøring og stryke uten bruk av rensemidler alle stoffer og plagg. I dette tilfellet, resultatet - en utmerket og Prosessen - ekstremt lett og Det tar svært liten tid.

 • fritt otglazhivaet eventuelle stoffer med en kraftig stråle av vanndamp;
 • renser og fjerner flekker fra overflaten av vev;
 • fjerne eventuelle flekker fra teppet, inkludert flekker fra rødvin, blod, juice og kaffe;
 • renser fliser og sanitærutstyr.

Virke: Dampgeneratoren produserer tørr damp ved en temperatur på 140 til 160 ° C. Med sin hjelp er det mulig å helt otglazhivat materiale fra tekstil og fjerne ulike typer smuss fra klær, tepper, fliser og glassert takstein.

 • dampgeneratorer er utstyrt med en separat varmtvannsbereder, som er utformet for damp;
 • momentant dampgenerator med dampgenerering funksjon i hvilken en viss mengde vann tilføres til en rød-varme varmeelementer, og umiddelbart genererer damp;
 • damp med å pumpe vann fra en enkelt kjele med kaldt vann i den andre, karakterisert ved at dampen.

Seleksjon av dampkjeler er avhengig av de forventede driftsbetingelser. Hvis det er nødvendig for å redusere tiden for rengjøring og strykeprosessen, er dampgeneratoren passende umiddelbart omdanner vann til damp. Disse dampgeneratorer er veldig praktisk å bruke, så det er ingen grunn til å vente på kjelen koke. Til arbeid, kan du begynne et par minutter etter tilkoblingen.

Imidlertid er det mest høykvalitets dampdampgeneratorer fremstille en separat kjele. Preparatet for drift av en slik anordning er lang nok, men den resulterende damp har den høyeste temperatur.

Som det sies, i hver salve har minst ett skår i gleden. For eksempel, noen forbrukere foretrekker å bruke en vanlig gammeldags jern. Dampgeneratoren på grunn av den store størrelsen, høye kostnader og høy pris på tjenesten ikke bruke dem i etterspørselen.

Anmeldelser fra eiere av dampgeneratorer:

Jeg er eier av en dampstrykesystemet LAURA Prospektet i Sveits. Re-lese en masse vurderinger av dampgeneratorer og strykesystemer. Tusen takk jenta konsulent som jeg bare sørge for at personen er stadig å sy, er dette systemet er nødvendig.

Dele sine inntrykk av systemet. Jeg valgte modellen magiske S 4. Tiden jeg brukte på en enkel jern stryking damp er uforlignelig større. I noen vev måtte det for å legge et stykke papir under skjøten, slik at det ikke skal trykkes. Og her holdt jern, så jeg på ansiktet - ingenting! Men igjen, vil tiden vise, kan, med kluten heldig? Kan strykes med knapper, velte skjorteknapper ned knapper "begravd" i en myk underlaget og trygt gjennomføre stroppen på, knappene er smeltet og stropp perfekt strykes.

min Philips GC 8350 3 år. Jeg vet ikke at det er en patron på skalaen, men modellen ikke er blokkert. Om en måned senere, i en tid da det travelt og bare en ren hvit skjorte, begynner jern til å spytte vesikulær brunt skum, som umiddelbart fryser beige flekker på stoffet. Utgang bare gjentatt vasking. Spesielt "få" når hele strykes skjorte, og skum kommer helt på slutten. Selvrensende mekanisme i denne modellen, er det nødvendig å helle kokende vann direkte inn i kjelen, håndhilser, denne anordning er ikke lett, og hell deretter over i en skål. En måned senere - igjen et problem med skala.

Otparivatel brønn bretter og andre uregelmessigheter i duken med en kraftig dampstråle. Under virkningen av høytemperatur damp vevsfibrene ikke strekke som vanlig under påvirkning av jern, og blir klumpete og elastisk. Den dampstripper er oppvarmet til en temperatur på 98-99 ° C, Dette ikke skadet vev og ikke danner folder eller blanke flekker på strikkevarer, ull, syntetiske fibre. Drevet dampbåt oppreist. Ting perfekt glattet. Du trenger ikke å bruke strykebrettet.

Enheten etter at nettverket er klar til bruk nesten umiddelbart. Den unektelig fordel med en dampbåt muligheten for kontinuerlig dampende for en lang periode. Du må heller ikke glemme det umulige kompakthet og letthet av anordningen. Den lave vekten og tilstedeværelse av transporthjulene gjør det enkelt å flytte dampbåt, noe som er viktig når du arbeider i et kjøpesenter eller produksjonshall.

 • otglazhivaet eventuelle selv de mest rynket stoffer som krever forskjellig otglazhivaniya temperatur i en opprettstående stilling;
 • Det fjerner den ubehagelige lukten av ting som oppstår etter transport, og utrustning;
 • Det dreper sykdomsfremkallende mikroflora, eliminerer støvmidd, renser møbeltrekk.

Virke: Våt-dampfrembringer damp med en temperatur på 98-99 ° C, som jevner ethvert vev og flatet fold. I vannbeholderen fylles med destillert vann. Innen 30-40 sekunder etter innkobling av nettverket i damperen er klar til bruk. Dampen mates kontinuerlig under press, noe som gjør at du raskt strykes noen ting.

Kommentarer fra forumet fra eierne Garment Steamer:

Jeg jobber på renseriet, og vi bruker en jern Italstream. Vi liker sin letthet, kompakthet og lave kostnader. Ham på skulderen, og med produkter med paljetter, perler og annen trim, så dampen ikke ødelegge den. Oftest bruker dampbåt otglazhivaniya gardiner og pastell sengetøy. Det klarer godt med syntetiske stoffer. Men det er også ulemper: ulempe leverer det dampbåt arbeider utelukkende med destillert vann. I tillegg er det ikke godt strippet produkt av bomull stoff.

Og jeg kjøpte Digital Steamer. Jeg ble fortalt at digitale dampskip i motsetning til Grand Masters har messing fat. Steamers Grand Master av plast, slik at de raskt brytes ned. Jeg bruker et år til alle fornøyd.

Strykejern med en dampgenerator (strykesystemer, damp stasjon) kombinerer jern og dampkjelen. Designet for å glatte noen vev, som ytre klær og sengetøy. også Det brukes til å rengjøre møbeltrekk, fjerne lo og lukt fra dukoverflaten.

 • otglazhivaet hvilken som helst vev, noe som reduserer stryking av en halv;
 • Funksjonen "vertikal pair" muliggjør otglazhivat klær i en vertikal stilling uten bruk av strykebrettet;
 • renser huden av stoppede møbler;
 • Inkludert er en myk børste for ømfintlige tekstiler og vaskebørste med stiv bust for å rense grovere stoff;
 • Takket være den spesielle dyse fjerner lukt fra møbelstoffer, renser vanskelig-å-folder på toppen av klær.

Virke: Før du arbeider i kjelen er fylt med vann. Etter innkobling av enheten for å måtte vente 5-10 minutter på nettverket. I løpet av denne tiden blir trykket som dannes i kjelen, noe som gjør det mulig å tilveiebringe en konstant tilførsel av damp med en hastighet på 70 g / min. Dampen under påvirkning av et slikt trykk trenger inn i vevet og fjerner de fleste nerazglazhivaemye folder i stoffet.

Anmeldelser av Iron med dampgenerator eiere:

Jeg er veldig fornøyd med dampgenerator Tefal. Virkelig føle forskjellen sammenlignet med konvensjonelle jern. Par kraftige slag og bedre og mye raskere med den, pluss prosessen mer behagelig og enklere.

kjøpt Brown med en dampgenerator. Velg spesielt ikke nødvendig, fordi når en mann så hvor mye disse koster. Hans øyne utvidet (til tross for at vanligvis reagerer rolig), men jeg ga ikke opp som et resultat har kommet over denne brune, som ble dyrere. Har ikke hatt tid ennå til å prøve, må vi også opplæring i internett til å grave opp ... Jeg teknikk Braun respekt, men en dag var det en hendelse - kjøpte defekt jern, og det synes at alt dette modell med en defekt (vann lekker), en kvinne klaget over at hun hadde samme problemet med det samme jern. Sann stedet kjøpte den brune igjen dyrt, det fungerer fint.

Hva du foretrekker og hvordan du velger riktig modell?

Of course, for hjemmebruk mest egnet dampbåt. Han har fordeler sammenlignet med dampgeneratoren og jern med en dampgenerator.

 1. Utvinning tid til å behandle på en otglazhivaniya damperen er 45 sekunder; Dampgenerator med en dampgenerator, og jernet er klar til bruk kun etter 10 minutter;
 2. Hastigheten av dampen er mye høyere enn ved bruk av dampgeneratoren og jern med en dampgenerator;
 3. Otparivatel takle vanskelig tilgjengelige steder og ferdige produkter;
 4. Til slutt blir damperen utstyrt med en lyspenn for tilførsel av damp som i vesentlig grad øker tiden for kontinuerlig drift.
 5. I tillegg er dampenheten flere ganger billigere enn dampgeneratoren og jern med en dampgenerator.
 6. Garment dampbåt veier mindre og kan lett flyttes ved behov.

Og du bruker dampgeneratoren hjemme eller på jobb? Del dine erfaringer med oss!

Skrevet den 08.08.2012 Filed under: Innenriks saker

Jeg kjæreste er veldig skryt dampbåt Philips -Purple. Hennes damp på de fleste sier var helt ubrukelig ting, men det dampbåt klasse!

Dampgeneratoren forstår ikke hvem som trenger kanskje å handle. dampbåt er en super ting for en ung mor! Men om jern heller ikke glemme))) stripper gjøre de nødvendige foldene i buksen og vorotnichek hvordan ikke strykes

Jeg har i min mors butikk, super damp ting og fjerner flekker og jevner perfekt. Men han er en vanskelig bane og hjem til en slik ubehagelig!

Jeg fikk en Phillips 6000-super ting! veldig praktisk! Ønsker ikke å bruke all den jern))) til damp -rubashki mann, alt henger på kleshengere, gardiner, tepper, sengetøy), men det virker for meg at den essensielle ting er bare for alle som har barn. Koking alt ikke trenger å dampe gjennom og gjennom!

Hva tull er det du skriver at strykejernet og dampgeneratoren er egnet for de større butikker eller butikk. Og du vet at butikkene ikke kan strykes ting? Det er bare mer for hjemmebruk, og enkel å oppbevare dampbåt.

Jeg har en fin dampjern Vitesse VS-685, den kraftige, og kan operere i en vertikal stilling, stripping og glatting med et smell, og fine stoffer, og tett. liker spesielt dampstøtfunksjonen

Phillips kjøpte dampbåten lilla. Jeg brøt på andre dag (med en full reservoar av vann, fortsatt blinker "helle vann" indikator). Jeg overlevert tilbake til butikken. Til en pris på 15 000, kunne jobbe erklært en to års garanti.

Jeg også vitesse 526, jern er utmerket, glatter fine, glir perfekt over stoffet. Pålitelig. Kvalitative.

Jeg likte mest er det faktum at det er en vertikal dampfunksjon med en kraftig damp!

Min mann kjøpte en dampstrykejern modell Zauber øko-250, til ham at jeg hadde en Philips dampstrykejern. Sauber otglazhivaet godt og stadig leverer damp til 100 ml per minutt - et par virkelig mye, må vi holde vinduet åpent om mye stryking ringes opp.

Jeg bruker nylig, Philips. Kvalitet strykes elementer er mye høyere enn den strykes og stryking tid redusert med omtrent halvparten. Bare mine problemer med rensing, med dekalkulyatsiey si. Rensende midler skylling med rent vann tank (som er ganske rart hvordan noen liten anelse om hva hjelper mot vann skala). Jeg renset bare én gang fem, og denne gangen helt ikke rengjort og følgelig ikke fungerer. Dette, selvfølgelig, et stort minus, hvis jeg kan si det, fordi jern kan være nødvendig ganske raskt. Nå har jeg et barn på ferie gikk på skolen ikke på seg en hvit skjorte. Og nå et presserende behov for å kjøpe noe for stryking. Sannsynligvis kjøpe en dampgenerator, men fra et annet selskap (- presenteres). Tjenesten Philips I - eller foten etter at de ga meg TV reparert. Generelt er det råd - når du velger damp ta hensyn til renhold.

Etter min mening her urettferdig glemt italienske selskapet MIE damp!

Spesielt MIE STIRO Pro 200 - det beste som finnes i det innenlandske markedet, jeg personlig valgt en måned

Bare nylig kjøpt en dampgenerator Thermostar og har egentlig ikke hatt tid til å prøve, men inntrykkene fra rettssaken nærmer svært positive - var i stand til å skrubbe plate på avsidesliggende steder bare en halv time, og med konvensjonelle midler og støvkost kan være opptatt og en halv, og ikke alle rene. Spesielt med håndtak platene var problemer - de bare fille "tar ikke" og Termostar taklet uten problemer, det behager) tok en annen av bad og toalett - og også her dampgeneratoren viste seg perfekt. Hva er mest like - det er virkelig mye enklere rengjøring, flekker som vises neottiraemymi etter dampende gå en eller to ganger! Den gode ting generelt)

MIE STIRO Pro 200 er ikke den beste! Det finnes modeller verdt fem ganger så mye. Men ganske grei, jeg er enig med det for sin pris)

Kjøpte på presentasjonen av dampgeneratoren Thermostar- er bra! Kjøpte for rengjøring sin butikk, har redusert utgiftene til uborschitsu.Ochen fornøyd med kjøpet og resultatene av rengjøring.

Jeg bruker denne dampen renere for et par uker. Jeg må si at kvaliteten, og pengene som han hadde kjøpt - kamp. Ærlig talt, først nølte jeg, men en gang begynte å rengjøre - roet ned umiddelbart. Kvaliteten på arbeidet - fly. Fugene mellom flisene hvitvaskede fantastisk utsikt over badet umiddelbart endret, og hun ble, som vi nettopp har renovert!

Jeg har en dampbåt hjem. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det fungerer, ikke noe problem med klær og stryke gardiner selv der. Ingen som nå, og aldri kjøpe noe jern. Jeg anbefaler alle - kjøpe dampbåt. Ikke bare manuelt, men en slik slange og til vanntanken flere, minst 3 liter.

Dampgeneratoren Thermostar - en uerstattelig venn av hver husmor. Nå får ut og stryke glede. Mannen ga meg for fødselen av tvillingene mine skjønnheter. Bleier, vester, klær, sengetøy og -Excellent otglazhivaet i løpet av minutter. Selv barnas klær, med ny butikk brakt, ikke lenger trenger å bli vasket, damp jern og alle.

Jeg kan ikke skryte av en dampgenerator nyvunne Thermostar. Iron funksjon er nådd for min håndarbeid - strippet strikkede kjoler direkte på utstillingsdukke. Den gode nyheten og muligheten for å stryke på stativet, og alt dette uten anstrengelse. Dampgeneratoren er så enkel å bruke som ikke forårsaker mistro og frykt blant eldre mennesker. Min mor håndtert det uten problem.

Oh, jenter, det er helt utrolig! Mannen ga Thermostar dampgenerator DR og livet mitt har forandret seg. Så fort jeg har aldri strykes og ren, og viktigst med en slik glede. Hele familien hans utnytte. Kvaliteten er utmerket, og så enkelt. Jeg vil nå gå til Extol sin mann, takk for din bekymring.

Vi har nylig kjøpt en dampgenerator Quasar, så ikke Narada. tid for rengjøring falt til tider - gikk over flisene - sparkles, sot og fett fra ovnen og mikrobølgeovn - foran oppløses. funnet på internett filmen om rengjøring av bilens interiør og motor, bestemte vi oss for å prøve - alt ryddet. Stryke i det hele tatt en glede - for å få en kleshenger, jeg gikk dampgenerator og alle satt til å kle seg ut og gå) vurderinger av Dampvaskere kvasar lese svært forskjellige, men hun er ennå ikke razacharovalas

Beslutningen om å kjøpe en dampgenerator i lang tid modnet i hodet mitt. Selvfølgelig, det var veldig fristende å kjøpe en enhet som ville takle stryking, og rengjøring av tepper eller fliser. Deres valg i markedet er nå ganske stor, og etter å ha lest mange positive vurderinger, jeg stoppet det på Philips. Selvfølgelig, hvor mange mennesker har mange meninger, men etter et par dager med pine gjerne spørre hva forårsaket en slik glede? Par liksom ikke permanent. Uventet stopp i sin underkastelse, hvesende og puffing før skrevet en ny bølge av damp. Og etter en ukes bruk begynte det å flyte i det hele tatt. Ja, og hele strukturen var ubehagelig for meg. Generelt, til tross for de pengene som brukes, ble det besluttet å erstatte denne enheten. Jeg bestemte meg for å ikke lenger stole på seg selv og søke hjelp fra en rådgiver.

Av flere foreslåtte modellene valgte jeg dampgeneratoren jeanselit VTO Basic. Og ikke en gang etter det ikke angret. Han takler sin oppgave! Jern ble lettere og raskere. Og han otglazhivaet noen form for vev. For all den tid jeg bruker noen ting kunne ikke ødelegge denne enheten. Iron seg selv er veldig lett, ikke hånden blir lei. En refill vanntanken gir stryke ganske mange ting trenger ikke å stadig legge til.

Jeg leste om dampgeneratorer vi Phillips, problemer med skala for to år aldri bylo.Prosto trenger å kjøpe flaskevann. og alt vil bli bra.

Som for dampgeneratoren jeg ønsker å snakke brønn, eller brag)) jeg valgte samme parogen, i hvilken vann ble helt er ikke i en plasttank, og en gang i kjelen, er det oppvarmes i en lang tid, ja. Men kraftig og lang strippet og otglazhivaet alle typer tekstiler og selv i flere lag, og fortelle deg nøyaktig - dette med jern og ikke står ved siden av, selv så, som også med parogenom, men hjemme (jeg har en semi-modellen Mia Steere 1100 hvis du er interessert, selvfølgelig, opprinnelig eyeing Lelit, men til slutt valgte denne modellen). Og kunsten er at dampen fra dampgenerator av konstant, trykket på knappen og dampen går og kommer fra husholdningen ikke eksisterer, det er damp, min venn husstand jern med en dampgenerator, så vi sammenlignet.

Jeg parogen Braun 5043. Jeg bruker omtrent et halvt år. Jeg er veldig glad. kraftige og svært gode slag. den andre ikke bruker, og ikke vil ha. Generelt, alle fornøyde

Jeg vil gi dette råd til alle som opplevde dette spørsmålet: Hvis stryke familien er liten og en liten familie, kan du gjøre en enkel jern av god kvalitet, men hvis en stor familie, spesielt hvis det er små barn (som jeg har tre), og mannen - kontorarbeider, er svaret enkelt-dampgenerator. I vår familie, har min mann vært et valg av utstyr for hjemmet, så han valgte meg, og profesjonell jern med dampgenerator MIE STIRO PRO 300. Denne modellen gjør at du kan damp og jern, og på samme tid, noe som er veldig praktisk, og nå enda sengetøy slag, som han aldri hadde gjort jeg bekjenner ærlig. Teflon tips kan du jern ting ut av delikate stoffer, alle mine kjoler bluzochki og nå ser penere og selv synes å ha fått en liten mengde. Så konklusjonen er den samme: hvis du trenger å stryke litt - ta en jern, mye - jern med en dampgenerator, og hva slags valg for alle.

Hvor å reparere strykestasjonen

Akkurat i tide brøt jeg et strykejern. Jeg må jobbe en streng kleskode, så stormet til Avito og funnet en ny dampgenerator Karcher. Nå tid til å lage klær selv i morgen. Strykes lenge og så på kvelden eller en halv dag på å drepe for å forberede klær for fremtidig bruk i en uke, og damp enklere

total online 2168 artikler.

Endelig kom den etterlengtede dagen når du stopper.

Under svangerskapet er ikke bare utseendet og smak av kvinner.

Det er umulig å overvurdere viktigheten av riktig munnhygiene.

Alle foreldre har stor tro på at også med sitt barn akkurat.

Hvem ville ikke ønsker å jobbe i TV? Sannsynligvis alle.

Iron med dampgenerator - hvordan du velger et hjem på egenskaper, beskrivelse, merkevare og kostnader

Fra et år til et liv i det moderne mennesket er det blitt enklere, spesielt når det kommer til hverdagen. Produsenter av utstyr for hjemmet er stadig produserer innovative enheter som blir et virkelig gjennombrudd i markedet. En av dem er jern med en dampgenerator, som stryking av klær, enten nedre eller øvre plagg, er sterkt forenklet - undertøy med ham vil alltid se ryddig. På hyllene i butikkene i husholdningsapparater jern er relativt fersk, men det har allerede blitt populært og etterspurt.

Hva er jern med en dampgenerator

Jern-dampgenerator for huset i forhold til en konvensjonell anordning er en produktiv og funksjonelt husholdnings strykejern egnet for vertikal stryking. Utformingen av en slik anordning gjør det mulig vanntanken har et ildfast stativ. Med dette jern kan strykes uten avbrudd for oppvarming stoff av enhver sammensetning. Dampgeneratoren er ikke et fullstendig integrert, så den er koblet til enheten ved hjelp av elektriske ledninger og paroprovodyaschih.

Dampgenerator med jern for huset er i stand til å forenkle stryking, sparer tid og strøm bruker. Tanken kan holde mer vann enn kapasiteten bygges inn i vanlig jern, slik at når et stort antall klær slipper å hele tiden legge til vann. En slik anordning er utstyrt med mulighet for vertikal stripping vev. Den forholdsvis lave temperaturen på sålen reduserer faren for brann hvis enheten glemmer å slå av. Noen modeller kan slås av uavhengig om det er en stund uten å flytte.

Når det gjelder driftsprinsipp, vannet oppvarmes i kjelen enheten, blir den til damp, som mates av en spesiell slange til sålen. Som et resultat av dette virker jernet på stoffet ved tappen kraftig damp. Generelt er det vel strykejern lin fra lin eller bomull, blendingsgardiner, skjorter og kjeledress fra grove tekstiler, og mer i store mengder.

Før kjøp, merk at strykejern med innebygget dampgenerator ville koste mer enn konvensjonelle motstykke og dermed mange modeller er ikke særlig praktisk for vind og lagre elektrisk. I tillegg er dampgeneratorenheten ofte må rengjøres for avleiringer, og anordningen er ikke egnet for å tørke en våt ting. Hvis du ikke er forvirret, så les vilkårene for bruk apparatet med en dampgenerator:

 • Bruk strykejernet forsiktig, og hindrer dens fall.
 • Etter jobb kommer til en slutt, ikke i en hast for å vikle instrument kabel og skjule - vent til den avkjøles helt.
 • For å spare energi, stryke de første tingene som krever lave temperaturer.
 • Skyve enhet for klut, prøv å bevege seg i samme retning.
 • Til slag ting med syntetiske stoffer, som ikke er istand til å motstå høye temperaturer, brukes termostat og jern dem bedre i den våte formen.
 • Hell over i en beholder med overskudd av vann er ikke nødvendig, fordi det bør være rom for dannelse av damp.
 • Fyll på vann i kjelen av jern når lyset slukkes "Steam".

Produsenter tilbyr et utvalg av høy kvalitet og pålitelig utstyr. Blant dem er det både innenlandske og profesjonelle enheter med en kraftig dampgenerator. Dekker sålen er av den type metall keramikk eller rustfritt stål, som er forskjellig ripefasthet og god holdbarhet. Bestill stryke teknikk for alle stoffer med vertikal damp-funksjonen kan du i alle byer i landet, det være seg i Moskva, St. Petersburg, etc. Velkjente produsenter slike strykejern er Philips, Tefal, Bosch og andre.

Hvis du ønsker å kjøpe en dampstrykejern i nettbutikken med levering av post, og deretter starte søket etter et produkt kjent nederlandsk selskap Philips. I dette tilfellet, må du være oppmerksom på at bildet på nettsiden ikke alltid svarer til virkeligheten. Innretning med en kraftig dampgenerator med en vertikal slaglengde ved stripping med damp ved 500 g / min, er:

 • modellnavn: Philips GC &650;
 • pris: 24 400 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, vil damptrykket til 7,5 bar, slangelengde - 2 meter, ledningen - 1,8 m, et reservoar - 1800 ml, dimensjoner - 23,3h28,5h45,3 cm, vekt - 5,1 kg ;
 • Fordeler: automatisk regulering av damptilførselen, tilgjengeligheten av beskyttelse fra målestokk;
 • Cons: kostnader, mangel på sprayfunksjonen.

Iron med integrert dampgenerator Philips GC 7703/20 - mer demokratisk i verdi tilsvarende, med ikke mindre makt. Sålen Steamglide laget av keramikk. Vertikal dampstripping i denne enheten er 200 g / min:

 • modellnavn: Philips GC 7703/20;
 • pris: 9740 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, den mulige damptrykk til 5 bar, den ledningslengde - 1,6 m, tankkapasiteten er 2200 ml;
 • proffene: antiscale, er relativt billig,
 • Cons: Ingen automatisk avstengning, er det ingen spray funksjon.

Strykejern som er utstyrt med en dampgenerator, forskjellig kraftforsyning kapasitet av tanken, den dampslange og andre like viktige egenskaper som påvirker den endelige kostnaden. Hvis du er interessert i å kjøpe enheten med husholdningsdampgenerator ha en god strømforsyning par, så ta hensyn til enheten fra Tefal:

 • Modellnavn: Tefal GV&071;
 • pris: 23999 rubler;
 • Egenskaper: Strøm - 2400 W, mat opp til 120 g / min, ledningslengde - 1,8 m, vannbeholder holder 1600 ml, damptrykk ikke mer enn 7,5 bar;
 • plusser: et system for beskyttelse mot målestokk, selvrensende, automatisk justering av damp, ledning av ledningen;
 • ulemper: lite reservoar, ingen sprøytefunksjon, kostnad.

Et annet alternativ fra Tefal med vertikal stripping. Enheten til enheten er laget av Durillium, flere detaljer:

 • Modellnavn: Tefal GV7761;
 • pris: 12999 rubler;
 • karakteristika: effekt - 2400 W, damptrykk som ikke overstiger 6,2 bar, å mate opptil 120 g / min, av lengden av slangen og kabelen - 1,7 m, volumet av beholderen - 1700 ml, vekt - 5,4 kg;
 • Fordeler: beskyttelse mot skala, selvrensende, automatisk nedleggelse;
 • Minuser: Det er ingen sprinklerfunksjon.

Blant de mange strykejernene som er tilgjengelige på markedet, utstyrt med en dampgenerator, er det mange profesjonelle strykeanordninger med kraftig damptilførsel. Slike enheter kan takle en stor mengde arbeid, de er utstyrt med en rekke tilleggsfunksjoner. Det er sant at strykejernet for profesjonell strykning koster en størrelsesorden dyrere enn den vanlige modellen. Hvis du bestemte deg for å prøve ut hjemmeversjonen, så ta en nærmere titt på Bosch-enheten med CeraniumGlisséePro-sålen:

 • Modellnavn: Bosch TDS 6010;
 • pris: 12480 rubler;
 • karakteristika: effekt - 2400 W, tillater damptrykket ikke overstiger 5,5 bar, tilførsel av opp til 120 g / min, beregnet na1500 ml kapasitet, er en funksjon av i-Temp, klar til bruk etter 2 min;
 • Fordeler: Skalbeskyttelse, selvrensende, automatisk avstengning etter 30 sekunder i vannrett stilling;
 • ulemper: ingen sprøytefunksjon, lite volum.

Et jern med en Silter dampgenerator er utstyrt med en innebygd trykkmåler og en dampregulator. Vannet i apparatet oppvarmes på bare 8 minutter. Dens dampgenerator kan produsere tørr kontinuerlig damp i 90 minutter, hvorefter det er nødvendig å dosere vann. Stativet til strykejernet er laget av et varmebestandig materiale:

 • modellnavn: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • pris: 15490 rubler;
 • egenskaper: kraft - 800 W, kjele - 1000 W, damptrykk - 2,5 bar, kjelekapasitet - 1 liter, vekt - 6 kg;
 • plusser: 4 grader beskyttelse mot overoppheting av dampgeneratoren, automatisk slås av når det mangler vann;
 • ulemper: koster mer enn analoger, lite volum.

Kjøp jern og andre husholdningsapparater, prøv i store butikker, tk. dette vil øke sjansene dine for å få på handlingen eller salg. Dette gir deg muligheten til å kjøpe riktig produkt med god rabatt. Et interessant oppkjøp kan være teknikken til den italienske forsamlingen Lelit PS 25. Den er utstyrt med en dampgenerator og alle grunnleggende funksjoner som bidrar til å forenkle og akselerere stryking av klær og sengetøy. En moderne og kompakt enhet har en intern elektrisk ventil og pålitelige varmeelementer:

 • Modellnavn: Lelit PS 25;
 • pris: 32275 rubler;
 • karakteristika: effekt - 1800 W, vekt - 7,4 kg, den kontinuerlig drift - 65 minutter, tankvolum - 2500 ml, damptrykk til 5 bar, kordelengden - 1 m, slange - 1,8 m, vekt - 7, 4 kg;
 • plusser: Et godt volum, en kjele med et spesielt beskyttende belegg, som ikke tillater dannelse av kalkholdige forekomster;
 • ulemper: høy pris, ingen auto-shutdown system.

På salg finner du dusinvis av forskjellige modeller av strykeutstyr med dampgenerator, hvorav en er en modell av merkevaren Braun. Enheten har utmerket kraft med konstant tilførsel av damp opptil 120 g / min. og en eneste laget av 3D Exolar. Mer om egenskapene til enheten:

 • Modellnavn: Braun IS 3042 WH;
 • Prisen: 15011 r .;
 • egenskaper: kraft - 2400 W, damptrykk opp til 5,5 bar, kjele er designet for 2000 ml, damppåvirkning - 330 g / min., det er en ECO-modus;
 • pluss: kjelevolum, automatisk dampinnstilling, anti-skala system, automatisk avstengning;
 • ulemper: ingen sprøytefunksjon.

Innenriks stryking enhet med en såle laget av rustfritt stål og en god kapasitet for dampgeneratoren MIE Bravissimo - det er pålitelig teknologi til en rimelig pris. Oransje og svart design er det som skiller utformingen av enheten, noe som gjør det mer original. Det er sant at enheten ikke har flere viktige funksjoner:

 • modellnavn: MIE Bravissimo;
 • pris: 12500 rubler;
 • Egenskaper: Strøm - 2200 W, maksimalt damptrykk opp til 5,5 bar, konstant forsyning opp til 150 g / min., vannkoker - 1100 ml;
 • plusser: kostnad, det er justering av damp i automatisk modus, beskyttelse mot skala;
 • ulemper: mangel på sprøytefunksjon, damppåvirkning, automatisk avstengning.

Metalnova Vapor 2600-modellen fra det italienske selskapet har en utmerket funksjonalitet, noe som gjør det mulig å gi gode strykeresultater. Selv en nybegynner kan takle dampgeneratoren. Enheten er utstyrt med justering av de nødvendige parametrene. Det glatter ut selv så komplekse materialer som fløyel og ull:

 • modellnavn: Metalnova Vapor 2600;
 • pris: 18690 rubler;
 • egenskaper: kraft - 1950 W, damptrykk opp til 3 bar, kjele kapasitet - 1,5 l;
 • plusser: det er en funksjon av vertikal stryking;
 • ulemper: det er litt dyrt.

En riktig og kompetent valgt enhet blir en uunnværlig assistent i alle hus. En slik enhet bør ha et høyt sikkerhetsnivå, og dette gjelder ikke bare for delikat stryking, men også automatisk avstenging av enheten hvis den er glemt å bli koblet fra. Det anbefales å velge et strykejern med en dampgenerator i henhold til følgende kriterier:

 • Kjelens volum må være minst 900 ml.
 • Trykket fra dampstrålen bør overstige verdien av 3 bar.
 • Pass på at utstyret lett kan avkalkes.
 • Det vil være bra hvis den valgte enheten har en funksjon for å kontrollere dampens temperatur og automatisk slå av enheten.
 • Vær også oppmerksom på at jo tynnere sålen til teknikken, desto lettere vil du kunne klare det.

anmeldelser

Jeg kjøpte et Tefal GV6732 jern med en dampgenerator og en automatisk avstengningsfunksjon for 13 tusen rubler. God kraft på 2200 W, cermetsål, relativt lett vekt på 4,25 kg, muligheten for vertikal stripping. Design generelt, ikke dårlig. Det er et sted for vikling av ledningen og slangen. Sandt, produseres damp for sakte.

Av alle jernene som er mest interessert i Philips GC 9650 med en damppåvirkning på opptil 500 g / min. og en 1800 ml kjele. Jeg vil merke systemet med automatisk avstenging og avkalkning. Utjevning perfekt og uten unødvendig innsats er temperaturjustering automatisk. Samtidig er saken ikke så pålitelig som man vil, og koster litt.

Alexandra, 35 år gammel

Å velge en strykeinnretning med en dampgenerator, er valgt for å Bosch TDS 373 118 P. Av fordelene markere høy effekt, damp og som har dyser for ømfintlige vev av sålen CeraniumGlissée, akseptable kostnader. Kedlens kapasitet er relativt liten - 1400 ml. I tillegg er det ingen automatisk justering av damp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + 6 =