Dampgeneratorer for huset Hvordan velge en pris

Dampgenerator for hjem

Iron - en velkjent husholdningsapparater. Men i vår tid blir stadig mer populære dampgeneratorer, som har åpenbare fordeler. Dampgenerator for hjemmet kan betydelig lette stryking av klær og spare tid, og tilstedeværelsen av vertikal damp-funksjonen gjør at enheten uunnværlig i mange tilfeller. Utvalget av dampgeneratoren modellen er stor, men til valg av enheten for huset bør iverksettes med største alvor.

Dampgenerator - aggregat som har likhet med jern, men hvor konstruksjonen og de funksjoner som utføres. Ved hjelp av damp, selv hjemme kan bruke det samme effektiv rengjøring, kjemisk, men uten bruk av skadelige stoffer. Tvil om behovet for å kjøpe en dampgenerator? Vær oppmerksom på at det er mye kraftigere enn en vanlig jern. Dette betyr at du er mye raskere, utføre oppgaver som vanligvis gjøres i timevis.

Komme til valg av dampgeneratoren for huset med et strykejern, ta hensyn til funksjonene i denne enheten, som påvirker funksjonaliteten og mulighetene i enheten. Det er ikke viktig om du kjøper Kärcher damp eller velg en modell fra en annen produsent.

Video vil hjelpe deg å lære mer om dampgeneratorer og sortere ut sine funksjoner:

I tillegg til funksjonene av dampgeneratorenhet er i stand til å utføre andre oppgaver:

 • Å dampe ting i oppreist stilling.
 • Fjern flekker fra stoff og rengjør den.
 • Fjern flekker av noe slag fra ulike overflater.
 • Rengjør fliser og sanitærutstyr fra skitt og bakterier.

Vanligvis kan dampgeneratorkraft være mellom 800 - 3100 watt. For varmeapparatet er nødvendig fra 2 til 10 minutter, avhengig av kapasiteten. Kjøpe en generator er ikke verdt å spare, ved å velge for en lav-aggregat. For hjemme er best å kjøpe en enhet med en minimumskapasitet på 2600 watt.

Damp i dampgeneratoren vil være tilgjengelig med et annet trykk, og jo høyere den er, opererer anordningen effektivt. Damptrykket kan være i størrelsesorden 2-6 bar, men det er bedre å gi preferanse til enheter med den høyeste hastighet, med den slags trykk vil man lett kan kontrollere stripping av ting som krever vertikale bearbeiding (ytre klær, gardiner, drakter som henger på en henger).

For å velge utmerket damp, ta hensyn til intensiteten av tilstedeværelsen av damp og vertikal damp modus:

 • Ved konstant tilførsel av damp kapasitet av damp er i området fra 90 til 140 g / min. Jo høyere score - jo bedre.
 • Dampstøt - har maksimal damp. Indikatoren merke er plassert på 95 til 260 g / min.
 • Vertikal damp - dampstrykejern i vertikal stilling.

En svært karakteristisk egenskap anses volum av reservoaret for vann, som kan være i området fra 700 til 2200 ml. Hvilken størrelse trenger du en beholder, må du bestemme, basert på målene for oppkjøpet. Så, hvis du trenger damp for sporadisk bruk, kjøpe en dampgenerator med et lite reservoar. I denne vil du ha nytte: liten størrelse enheter vil holde det hjemme i skapet, og stryke du har nok disponibel Fyllingsgraden i vannmagasinene.

Hvis du har tenkt å bruke permanent dampgeneratoren og jern ved hjelp av et fjell av ting for en stor familie-i dette tilfellet vil det beste alternativet være en enhet med et stort reservoar. Med sin sentrale beliggenhet på enheter med en gjennomsiktig væske reservoaret - slik at du vil være i stand til å overvåke vannstanden, for eksempel på de innsendte bildene.

Populære typer såle belegg er følgende:

 • Steel. Dette belegget glir perfekt over stoffet, er ikke gjenstand for riper og lett å rengjøre. Men i motsetning til andre belegg, er det vanskelig, og mer tid er nødvendig for oppvarming. Ofte er denne typen av sålen behandlet solid metall, for derved å forbedre dens glidende.
 • Aluminium. Dette belegg varmer raskt og avkjøles. Ulempen med sålen aluminium regnes som en høy sannsynlighet for forekomst av riper, så vel som muligheten til å forlate blanke flekker på stoffet eller drag.
 • Cermet belegg. Glir lett, på er motstandsdyktig mot riper og oppvarmes avkjøles hurtig, men den eneste av sprøtt materiale.
 • Titanium. Dette produktet er dekket med dyre ustroystvapremium klasse. Vedvarende, pålitelig dekning, men dårlig varmeledningsevne - trenger mer tid for oppvarming og kjøling.
 • Ofte er en kombinasjon av materialer: aluminium + Teflon (utmerket slipp, men har høy sprøhet og ripe utsatt); aluminium + keramisk belegg (også ikke tilstrekkelig sterk kombinasjon, men med god varmeledningsevne og skyve); aluminium + rustfritt stål (vinnende kombinasjon - muskulær belegg som er utmerket slip og lett å rengjøre og ikke etterlater merker på stoffet).

Vurdere alternativer for såler av enheten kan du i bildet under.

For en god strippe god hvis parovyvodyaschie hullene er plassert langs hele lengden av sålen (inkludert nesen).

I dampdanneren bør være et system for beskyttelse mot skalering. Slike systemer kan være forskjellig, det viktigste - det faktum av sin eksistens. For eksempel, kan stavene bli anvendt, er i stand til å samle avskum eller kjele seg fra tid til annen trenger rengjøring, for å hindre fremveksten av skalaen. Vel, hvis enheten er utstyrt med en indikasjon på at behovet for å rense innretningen fra skalaen.

I dagens verden dampgeneratorer er delt inn i enheten:

 • I hvem er det mulig å regulere damptilførselen.
 • Uten regulatorer.
 • Som er i stand til å selv justere til den type stoff, automatisk velge modus for stryking.

Bytter modus ved å velge den ønskede temperatur, er det mulig ved hjelp av knapper eller roterende brytere. Bedre å kjøpe en enhet med muligheten til å kontrollere og velge stryke modus.

Ikke overse sikkerhet. Til dampgeneratoren var trygt for deg, bør følgende punkter vurderes:

 • Anordningen må være utstyrt med automatisk avstengning i tilfelle av overoppheting.
 • Iron fiksering på standen bør være så pålitelig.
 • Stå bør ikke skli på alle overflater.

Hvis alle disse forholdene, du eller din hjemme, ingenting vil true.

Typisk veier den dampgenerator i intervallet 3-4 kg (Stand + jern). Dette er et viktig punkt når du velger en enhet, som det vil holde i hånden mens du stryker. Husk at jern vektøkning på grunn av vannet som fyller tanken.

Kjøp bedre dampgenerator, som er verken lett eller vanskelig, men med den beste vekt for deg. Fra tung jernhånd blir sliten fort, og stryking vil føre bare negative følelser.

Velge dampgenerator for huset, bedre å gi preferanse til disse enhetene produsenter og selskaper som har vist seg i markedet utgivelsen av pålitelig og utstyr av høy kvalitet. Ledere i fremstillingen av dampgeneratorer er ansett for å være merket:

Før forsendelse til butikken for kjøp av dampgeneratoren for huset, spare deg selv og skrive ut de viktigste punktene og funksjoner som er verdt å vurdere når du velger en kjele:

 • Power - jo mer, jo bedre.
 • Produsent - velg den beste enheten en pålitelig selskap, hvilken teknikk er tid-testet og preget av utmerket kvalitet.
 • Vekt - Det anbefales å ta hensyn til vekten av jern i seg selv, og ikke hele systemet. Det er verdt å huske - vekt vil øke med tillegg av vann.
 • Sikkerhet - tilgjengeligheten av automatisk system nedleggelse i tilfelle overoppheting og pålitelig festing av jern på plattformen - de viktigste sikkerhets ytelse enheter.
 • Volume rezervuara- det bør velges avhengig av tiltenkte bruk. tank størrelse påvirker størrelsen på anordningen som helhet.
 • Controller og bryter moduser - et viktig punkt i arbeidet med enheten.
 • Lengden av slangen, munnstykke set.
 • Konstruksjonsmateriale av sålen - valget er rent individ, avhengig av hva du foretrekker mer.

Du kan kjøpe en dampgenerator for hjem apparatet butikken til en rimelig pris, eller bestilles online.

Dampgeneratoren har en rekke fordeler i forhold til jern og mister det bare i størrelse. Derfor anskaffe enheten, vil du være fornøyd akkurat.

Hvis vår informasjon var nyttig for deg, og hjalp deg å velge damp - la dine kommentarer eller tilbakemeldinger nederst på siden.

Takk, vi fikk en god oversikt. Jeg forstår at å velge rett hjem jern-dampgenerator er nødvendig å ta hensyn til sine parametere. Vil han eller multifunksjons bare for å stryke, har flere moduser eller en. For tre år siden jeg tok en fancy (etter merke - vurdert til) så Bosh, men denne beskrivelsen jeg ser at det allerede er utdatert. "La oss se" ny.

Hvordan velge damp for rengjøring leiligheter og hus

Renslighet i huset er ikke bare en estetisk krav, men også nøkkelen til helsen til familiemedlemmer. For å oppnå kvinner bruker kjemikalier og bruker mye krefter. For å hjelpe dem, skapte det en rekke nyttige apparater. En av dem - en damp renere. Vi ser på hvordan du skal velge dampgeneratorer for huseiere og tilbakemelding vil hjelpe oss i dette.

Prinsippet for operasjonen og enhetstypene

Damp - utstyr for rensing av en rekke overflater og materialer ved hjelp av varm damp. Dette begrepet brukes for de to typer enheter:

 • for rengjøring og fjerning av forurensninger fra møbler;
 • for rengjøring og stryking.

I mange tilfeller er alle disse funksjonene kombineres i en universell maskin. Vurdere funksjoner i en enhet, for eksempel en dampgenerator for hjem rengjøring av huset.

Operasjon er basert på den følgende mekanisme. Vannet i reservoaret under påvirkning av høy temperatur, oppnås ved å operere den elektrisk varmeelement, blir omdannet til damp. Han går ut gjennom slangen og munnstykket under høyt trykk.

Universal damp for rengjøring av leiligheten og stell av klær, komplett med jern

Overflatebehandling med varm damp kan kvitte seg med alle typer forurensninger, uønsket lukt og patogener. Den store fordel ved dampgeneratorene - for å oppnå en steril renhet uten husholdningskjemikalier.

Dampgenerator for rengjøring av leiligheten kan være en av tre typer, avhengig av metode for produksjon av damp:

 • Med en enkelt kjele, hvorfra dampen går inn i munnstykket. For at en slik enhet var klar til å gå er det nødvendig å vente ca 10 minutter etter at du slår den på.
 • Med to kjeler. Kaldt vann pumpes via pumpe fra en beholder til den andre (oppvarmet), karakterisert ved at dampen blir hurtig dannet.
 • Uten kjele. Kaldt vann tilføres til den varme varmeelementene, og frembringelse av damp. Denne prosessen styres av en spesiell styreenhet. Enheten er klar til bruk umiddelbart.

Før vi vurdere hvordan du skal velge dampgeneratoren for hjemmebruk, finne ut hvilke oppgaver de kan utføre.

 • Å fjerne smuss fra tepper. Varm damp er i stand til å levere gulv mot støv og harde flekker - fra vin, kaffe, frukt, blekk, tyggegummi.
 • Shoe kjøkken overflater (vegger, møbler, ovner, hetter) av matrester og fett film.

Rengjøring huset parageneratorom mat

 • Bli kvitt kalk og såpeavleiringer på våtromsinnredning, vegger og gulv på badet. Rensing fugemasser mugg og skitt.
 • Desinfeksjon av overflater på grunn av ødeleggelse av patogene mikroorganismer uten kjemikalier.
 • Rengjøring sengetøy (puter, madrasser, tepper) mot støv og midd.

  Dampgeneratoren er perfekt for rengjøring møbel

 • Den komplette sett med universalverktøy kan omfatte jern, ved som enkelt glattet alle typer stoffer, som en vertikal stilling.

  Vanligvis kan enhetene benyttes for rensing av alle typer overflater og materialer - fliser, sanitærutstyr, speil, tepper, møbeltrekk, glass og innvendig, tapet, tre, metall, og i noen tilfeller - potteplanter og plast. Men omfanget av den spesifikke apparatet må avklares ved å studere de instrukser og vurderinger før du velger dampgeneratoren for hjemmet.

  Damp rengjøring flisefuger

  På Biltema, kan du se alle slags damp for rengjøring av huset - hvordan du velger en av sine tall?

  De viktigste parametere for hvilke forskjellige enheter:

  • dimensjoner;
  • funksjonalitet;
  • damptrykk;
  • strøm;
  • Volumet av reservoaret;
  • operasjonsmodi;
  • vesentlige separate deler;
  • pris.

  I størrelse dampgeneratorer er av tre typer:

  • Manual. Veie opp til 3 kg, opptar lite plass, blir de lett transporteres. Men sett av muligheter er svært begrenset.
  • Compact. Det ligner en mellomstor støvsuger. For daglige behov av deres funksjoner er tilstrekkelig.
  • Oversized. Tunge kraftige modeller på hjul med masse ekstramateriale.

  Blant andre design parametere nødvendig å ta hensyn til:

  • slangelengde - det bør være minst 2 m, ellers vil det være umulig å nå taklister og gardiner;
  • Strømledning lengde - jo større det er, jo større er muligheten for å bruke enheten.

  Eksempel vare sanitetsdampgeneratoren med manuell

  Listen over mulige funksjoner av dampgeneratoren vist ovenfor. Noen enheter er i stand til å utføre alle disse oppgavene, andre - bare noen av dem. Denne informasjonen er oppført i instruksjonene. Det bør lage en liste over områder i bruk av enheten, som er relevant for et bestemt hus, og velg riktig modell det.

  Det optimale settet av dyser:

  • gulv (for en stein, keramikk);
  • for vinduer (for speil, glass);
  • smalt munnstykke med børste (for krom, sanitæranlegg);
  • kraftig dyse (for drenering hull);
  • forstøver (for anlegg);
  • Hode tekstiler (møbler, tepper, klær).

  Tips: Det er ikke nødvendig å kjøpe en dyr enhet med et meget stort utvalg av funksjoner unødvendig. I denne forbindelse, bedre å vise en individuell tilnærming.

  Alternativer damp renere Kitfort

  Damptrykket kan variere fra 1 til 4 bar. Jo høyere det er, fjerner de mer aktive enheten forurensningen. Normal hastighet - 3 barer.

  Ettersom trykket direkte påvirker utgangshastigheten av dampdyser, som brukes for dens vurderingskriterium for eksempel mengden av damp som frigjøres pr minutt. Den optimale verdi - 200 til 220, den

  Effektiviteten av bruk av dampgeneratoren avhenger av dets kapasitet, siden den bestemmer hastigheten av termisk oppvarming. Minimumsverdien for vaskemidler - 1000 watt. Hvis du planlegger å hyppig og langvarig bruk, kan kraften være lik 2700-3000 watt. Jo mer kraftfull enhet, jo raskere er det oppvarmet. Ideal - 2-3 minutter.

  Den lille kapasitet av tanken er forbundet med behovet for å ofte tilsette vann til den under drift. En tilstrekkelig mengde av vaske standard leilighet - 1 liter. Hvis området av huset er stort, er det best å velge en modell med et reservoar på ca 2 liter. Vel, hvis vannet kan fylles opp, uten å vente på kjøling av termisk.

  Hensiktsmessig blir dampgenerator utstyrt med en regulator som gjør det mulig å endre intensiteten og temperaturen i dampstrømmen. Individuelle modeller er utstyrt med sensorer, hvorigjennom anordningen er automatisk justeres avhengig av naturen av overflaten.

  Andre alternativer som er verdt å legge merke til:

  • Heater Material. Et element, laget av messing eller aluminium, er lengre enn plast.
  • Aspirasjon. Hvis renseren er utstyrt med den støvavsug utføres raskt og effektivt.
  • Muligheten for å legge vaskemiddel. Det forbedrer desinfisering funksjonene på enheten.
  • Sikkerhet. Påliteligheten av festeelementer, muligheten til å låse damptilførselen - alt dette er meget viktig, særlig hvis barn er til stede.

  Bestemme hvordan du velger dampgeneratorer for hjem, prisen er en viktig faktor. Det er påvirket av alle disse parametrene, samt produsentens nivå.

  Kostnaden for noen modeller:

  • CLATRONIC DR 2930 - 2000 p;.
  • Ariete Multi Vapori Junior - 7180 s.;
  • Grand Master GM-Q7 Multi / T - 13 000 s.;
  • MIE Bello - 25200 p;.
  • ALUR - 36600 p;.
  • Magi Vapor RA - 52 500 p;.
  • Emilio Plus RA - 81 800 p.

  Dampgeneratoren Ariete Multi Vapori

  Tips: Dampgeneratoren - en enhet, som er tilgjengelig på lang sikt. Det er bedre ikke å spare på å kjøpe den og velge modeller av kjente verden merker.

  Velge hvilke den beste damp Housing, vurderinger viser at er svært populær modell SC 2 fra det tyske selskapet Karcher ( «Kärcher»).

  De viktigste fordelene ved anordningen:

  • To moduser damptilførselen mellom kontroller på håndtaket;
  • Tilstedeværelsen av huller i husdelene for lagring;
  • mulighet til å sette maskinen i parkeringsposisjon under en pause i arbeidet;
  • beskyttelse av barn (lukket-nøkkelparet, som er nyttig ved endring av munnstykket).

  Standard utstyrsmodeller SC 2:

  • gulvmunnstykke med den fleksible sperre for grundig rengjøring og to forlengelsesrør;
  • håndverktøy;
  • punkt dyse;
  • rund pensel;
  • tettsittende stoff og frotté.

  Flere tips og våtservietter kan kjøpes separat.

  Tekniske parametere:

  • Strøm - 1500 W;
  • damptrykk - 3,2 bar;
  • tankvolum - 1 liter;
  • oppvarmingsvarigheten - 6,5 minutter;
  • Vekt uten tilbehør - 2,9 kg.

  Kostnads ​​- 8499 rubler.

  Damp renere Karcher SC 2 - Optimal variant for regelmessig rengjøring av lokaler til 75 m². Bruk den til å rengjøre gulv, baderomsinnredning, inkludert maskinvare, fliser, glass, keramisk koketopp og hette på kjøkkenet. Pris - 8499 s.

  Anmeldelser av damprensere Karcher SC 2

  "Jeg bruker en dampgenerator for et par uker. Long tvilte kjøpe eller ikke, på grunn av de høye prisene. Oppkjøp fornøyd, men forventningene var høyere.

  Fordeler - renser fettet på kjøkkenet uten kjemikalier, vaske gulv og vinduer stripefrie, men likevel helt forfriskende lur på tepper. Men å bruke tid og innsats har fortsatt, men mye mindre enn for rengjøring uten damp. "

  Christine, Nisjnij Novgorod

  "Jeg begynte å tenke på å kjøpe en damp renere, da barnet ble født. Etter å ha studert mye informasjon, jeg stoppet på Karcher SC 2. Jeg bruker det for fullt program: mine fliser og sanitærutstyr på badet, alle hvitevarer og møbler, rydde mine barneleker, høy stol, teppe, vinduskarmer, dører, vinduer, gulv, vannes blomst.

  På våren renhold-roms leilighet jeg tilbringe en time. Blant ulempene kan nevnes Ledningen er ikke veldig lang, og behovet for å tørke overflaten etter dampende en tørr fille. "

  "Veldig fornøyd med enheten. Vel fjerner flekker, kalk, fet film på kjøkkenet. Han dytter uten mye mer innsats i løpet av høsten, men resultatet var verre. Det ideelle verktøy for rengjøring skitt på vanskelig tilgjengelige steder. Tanken er ikke for stor, men siden vannet kan fylles opp, uten å vente på kjøling, er det ikke et problem. "

  Husholdning damp rengjøring av huset - en svært nyttig enheten for familiene der små barn og kjæledyr bor. I tillegg kan det gjøre livet lettere for folk med luftveisallergier. Når du velger en dampgenerator, bør det bli veiledet av de grunnleggende tekniske spesifikasjoner, har sett, og produsentens omdømme.

  Hva er et drypp system Avising av kjøleskapet - prinsippet om handling, en sammenligning med andre arter

  Hva er forskjellen maker fra kaffemaskiner

  Hvordan velge en kaffemaskin for hjem

  Ledet på det "den åttende underverk i verden", kjøpte jeg ny på Avito. Først var jeg opprørt, siden i stedet for damp fra strykejernet sålen vannet rant og venstre spor. Modus og sortert ut med destillert vann ble helt over, som opphørte.

  8 beste damprensere for hjem

  Feature vurdering

  Prinsippet ved bruken er tilsvarende dampvasker med damp, men det kan også brukes til rengjøring og desinfeksjon av overflater. Den viktigste kilden til desinfeksjon og renhold er den varme dampen, som, som vi vet, perfekt fjerner mye skitt og bakterier. Dermed oppnå alvorlige besparelser på husholdningsprodukter.

  Steam renere effektivt kan rengjøre en gasskomfyr eller komfyr, avtrekksvifte, persienner, rene fugene mellom flisene på badet, vaske vinduer, vindu og gulv (svamp dyse) og så videre. Noen brukere bruker en damp renere for manuell rengjøring av bilen.

  Video - metoder for å bruke en manuell damp renere "Karcher"

  Hvordan velge den beste damp renere?

  Når du velger en damp renere for hjem, anbefaler vi å rette oppmerksomheten mot følgende viktige parametre og egenskaper:

  Design. Av type konstruksjon dampren- er delt inn i håndholdte og gulvmodell. Siden er mer kompakt og er billig. Men deres levetid er svært begrenset, så de er ikke ment for daglig bruk. Utendørs kraftig håndholdt enhet, en beholder utstyrt med damp og arbeidet mye lenger. Utseende de ligner en vanlig støvsuger og egnet for fullstendig rengjøring av leiligheten eller huset.

  Volumet av vanntanken. Fra størrelsen på tanken avhenger av lengden av enheten. Håndholdte damprensemidler på grunn av sin utforming er ofte utstyrt med incapacious tanker (0,2 -. 0,4 liter), så fra brukeren kan høre ofte klager om den raske vannstrømmen. Gulvmodeller omfatter flere rommelig reservoar for vann, et volum på 1 liter.

  Sikkerhetsventilen. En svært viktig alternativ som påvirker sikkerheten ved bruk av enheten. Det hender at brukeren glemmer å slå av damp renere, og arbeidet fortsetter. Det er en fare for overtrykk i apparaturen. Dersom enheten har en sikkerhetsventil, vil apparatet slås av.

  Justering damp. Dette valget gjør det mulig å stille inn den optimale hastighet og intensiteten av den damp, avhengig av den type overflate som skal behandles.

  Vann Oppvarming tid (s) - det avhenger av kraftenheten, at tankvolumet og vanninnløpstemperaturen. Den kraftigere damp renere - jo raskere oppvarming av vann. De forskjellige apparater, mens den varme kan være fra 4 sekunder til 30 minutter.

  Alternativer dyser. Dyrere modeller inkludere ytterligere damprengjøringsdyser i vesentlig grad letter rengjøring av forskjellige overflater. For eksempel, vil skrapen hode hjelpe med vaske vinduer, dyse-børste fjerner fastsittende skitt brønn, og munnstykket-injektoren tillater dispensering av detergent, for derved å lagre den.

  Top Hand of damprensere for hjem

  Tradisjonelt de beste og mest populære produsenter av håndholdte damprensere er selskapet MIE (Italia), Grand Master (Russland, Kina), Karcher (Tyskland) og Endever (Kina). Hvis damprensere var best - vil vise vår vurdering.

  Gjennomsnittspris: 4090 RBL.

  Rating (2017): 4,0

  Karcher SC 1 - utvilsomt en av de mest populære og kjøpt håndholdte damprensere. På denne modellen, kan du finne mange vurderinger og video vurderinger. I vår vurdering Karcher SC 1 opptar bare den tredje plass, med både åpenbare fordeler og åpenbare mangler.

  Fra positive er det verdt å merke seg kompakthet, lav vekt, lange strømkabel, og tilstedeværelsen av sikkerhetsventilen, noe som forbedrer sikkerheten av innretningen. Men manglene av modellen, i henhold til mange brukere, inkluderer ekstremt romslig vannbeholderen (bare 0,2). Det er nok for en svært liten rengjøring og ofte må legge vann. "Ruga» Karcher SC 1 og den magre utvalg av dyser som standard. For å få et normalt sett med dyser må kjøpe et komplett sett «Floor Kit», noe som øker kostnadene for kjøpet.

  Være at siden det kan, vi anbefaler denne damp renere, da dette er en av de mest pålitelige, praktiske og trygge modeller på markedet.

  Den gjennomsnittlige prisen på 3100 rubler.

  Rating (2017): 4,5

  Grand Master - kjent produsent av stryke systemer, dampgeneratorer og Garment Steamer. En av de mest vellykkede modeller av håndholdt damprensere av dette selskapet - GM-VSC38 Grand Master, den andre plass i vår rangering. Konkurransefortrinnene til GM-VSC38 er en rimelig pris og optimal ytelse. Den maksimale damptrykk på 4,2 bar, noe som indikerer den høye baktericide egenskapene til paret (best figuren i rangeringen). Det er også verdt å merke tilstedeværelse av dampstrømningskontroll-funksjon, som lar deg endre dampinnstilling, avhengig av type overflate som skal behandles.

  Ulempene ved den Grand Master GM-VSC38 vi kan omfatte mangelen på en sikkerhetsventil, ikke rommelig vanntank og en litt mer vekt (1,85 kg) sammenlignet med konkurrenter i rangeringen.

  1. Før du kjøper en damp renere for formålet med rengjøring av rommet er det viktig å avklare om din overflaten rengjøres med dampvasker. Ikke alle flater kan motstå høy temperatur og fuktighet, f.eks linoleum.
  2. Lavprismodell damprensere er solgt med en ganske mager utvalg av dyser. På grunn av det funksjonsanordning blir lavt. Hvis sammen med litt damp renere dyser - er det bedre å bruke penger på kjøp av tilleggsutstyr. Blant de mest nyttige er det verdt å merke sprøytemunnstykket, noe som gjør det mulig å rengjøre stillestående mudder på avsidesliggende steder.
  3. Det bør være forsiktig når du bruker messingbørste til rengjøring av sanitærutstyr og keramikk (med mulig skade overflaten).

  Gjennomsnittspris: 4500 RBL.

  Rating (2017): 5,0

  Første plass ranking - MIE Alltid Ren, en av de mest høy kvalitet håndholdte damprensere, fra den populære italienske selskapet «MIE». Denne modellen er forskjellig rommelig reservoar for vann, et volum på 0,48 liter., Så vel som muligheten for å anvende vaskemidler når dampbehandlingsflater. For dette formål er apparathuset anordnet en avtagbar beholder i hvilken tilsettes en sjampo eller et hvilket som helst annet vaskemiddel. Dette gjør damprensere til å takle selv svært vanskelig smuss.

  Inkludert med anordningen er nyttige for dysene 4: rektangulært serviett med et fjernbart, sirkulært munnstykke med børste for rengjøring av myke overflater, med elastisk hode for rengjøring av glass og skålen for å rense trange steder. Mange brukere i sine vurderinger si ganske enhet design, solid konstruksjon og god kraft. Blant svakhetene nevnt bare en kort strømledning som er typisk for mange håndholdte damprensere. Resten av MIE Alltid Clean - det er en av de beste enhetene damp i forholdet mellom pris, kvalitet og funksjonalitet.

  De fleste rimelige gulv damprensere: budsjett på opp til 10 000 rubler

  I produksjon av gulv damprensere er lederne i selskapet Kitfort, Karcher, Marta, MIE og Grand Master. Den største utvalg av funksjonelle gulvmodeller har russiske selskaper «Kitfort» og "Grand Master". Den mest populære lave kostnader gulvet damp renere produserer selskapet «Marta». Den beste funksjonalitet og manufacturability av enheten indikerer merkevaren «Karcher», men også kostnadene for tyske damprensere er blant de høyeste i markedet.

  Land: England (laget i Kina)

  Gjennomsnittspris: 6101 RBL.

  Rating (2017): 4,5

  Tredje plass rangeringen er Marta MT-1172 - damp renere med best pris i topp tre beste. Til tross for lav pris, ser enheten verdige konkurrenter, ikke gir noen av de funksjonelle og tekniske spesifikasjoner.

  Marta MT-1172 - denne enheten 6 i 1: vaskemiddel renere, damp mopp desinfeksjons, vaske vinduer, og jern damperen. Ved full "Mars 'tank driver til 40 minutter, og sender paret til 98 grader. Mange brukere vil sette pris på den rike fullstendig damprenser, omfattende: en holder for kleshengere, mikrofiber for stripping, gulvklut, stort forstøvningsdyse for stripping, sirkulær nylonbørste, en dyse for å vaske vinduer, gulvmunnstykke med glidere for tepper.

  Et karakteristisk trekk ved Marta MT-1172 er muligheten for horisontale stripping, virker altså på samme prinsipp som en vanlig jern. Helt erstatte den klassiske jern instrument, selvfølgelig, kan ikke, men kan enkelt strykes tunge stoffer takket være kraften og høy temperatur damp, som ull, filt og denim produkter.

  Gjennomsnittspris: 8190 RBL.

  Rating (2017): 4,5

  Karcher SC 2 - et populært gulv damp renere, den bestselgende serien av SC, den andre plass i vår rangering. Dette er en meget enkel, kompakt enhet som er forsynt med bare de mest nødvendige. Fra konkurrentene, er denne modellen liten i størrelse (den minste gulvet damp renere i rating), tilstedeværelse av justering damp og beskyttelse mot kalk. Den sistnevnte funksjon beskytter apparatet mot kalkavleiringer og gjør det mulig ikke å tenke om kvaliteten på vann fra springen, som helles inn i tanken dampvasker.

  Fordelene med "Karcher", ifølge tilbakemeldinger fra brukere, omfatter kompakthet, letthet og pålitelighet. Blant svakhetene mange brukere klager om dårlig utvalg av verktøy og manglende funksjon trekker margen (som en støvsuger). Derfor, ledningen stadig "henger", som noe kompliserer lagring av damprenser.

  Gjennomsnittspris: 10 602 RBL.

  Rating (2017): 5,0

  Kitfort KT-903 - en av de mest populære damprensere og en av de beste tilbudene i form av pris og kvalitet. I sin pris segment "Kitfort" er en av de beste strømindikatoren - 2000 W, er det maksimale damptrykk (4 bar) og damptemperatur på 148 grader. Dette gjør at enheten raskt og effektivt fjerne varme opp mye skitt.

  Mange brukere vil sette pris på god enhet sammenstilling, som omfatter en skraper dyse, nylon børstehode, gulvmunnstykket og et punkt dyse. Det er et målebeger og alarm av mangel på vann. Damp renere fra konkurrentene også tilstedeværelsen av rom for oppbevaring av verktøy og håndtak for enkel bæring av enheten.

  En av de fine funksjonene i KT-903 Kitfort - flyttbar tank. Dette gjør det mulig å helle vann uten å slå av apparatet. De som har brukt damprensere uten den uttakbare beholderen, bekrefter at det er en betydelig fordel, siden vannet i ferd med intensiv rengjøring ender svært raskt.

  Kitfort KT-903 - en kraftig og funksjonsanordning som effektivt fjerner fett, smuss, kalk, desinfiserer overflaten, og kan benyttes som et klassisk plagg dampen!

  Mektigste teppe damprensere: budsjett på 10 000 rubler

  Den gjennomsnittlige prisen på 25 200 rubler.

  Rating (2017): 4,0

  MIE Bello - den mest populære kraftig damp renere, andre plass i vår rangering. Det er en universell innretning som er utstyrt med damp utjuzhkom, jern dyse og en flerhet av dyser for rengjøring av overflater. MIE Bello enhet 3-1: dampbåt, en damp renere og en klassisk jern.

  Dampbåt jern er nyttig når stryke gardinene (uten å fjerne dem med gardiner), et munnstykke jern kan erstatte den klassiske jern som klarer med stryke. Inkludert er en stor firkantet hode, dyse-børste med melkovorsistoy pute, trekantet dyse, munnstykke for vask av vinduer, vinklet dyse og dyse for tekstilprodukter.

  MIE Bello særtrekket er det høye damptrykk som er 5,5 bar. Dette er absolutt den beste indikator på vurdering og indikerer en høy bakteriedrepende egenskapene til damp damp renere utlevert.

  For mindre feil enhet på tilbakemeldinger fra brukerne, blant annet stryke merkelig design, er fargen ikke i samme farge som damp renere boliger. Også noen brukere klager om den store jern, som ikke er satt i en vertikal posisjon. Jern er laget kun horisontalt på en spesiell pute som går i settet.

  1 Karcher SC 5 + Iron Ki

  Gjennomsnittspris: 33 299 RBL.

  Rating (2017): 4,5

  Karcher SC 5 + Iron Ki - en av de kraftigste biler i sin klasse, den første beste rating. Dette er en meget funksjonell damprenser som er utstyrt med et antall dyser for rengjøring av gulv, en flyttbar tank og VapoHydro funksjon (rører varmt vann til damp for bedre rengjøring smuss).

  I linjen av damprensere "Karcher", er denne modellen en av de dyreste. Men den høye prisen er rettferdiggjort av de rike og komplett sett med funksjoner:

  • justere damp
  • Comfort Plus + 2 forlengelsesrør av 0.5m
  • 2 tanker System
  • parkeringsposisjon
  • horisontal dampende
  • sikkerhetsventil
  • Beskyttelse av barn
  • Gulvmunnstykke, munnstykke-børste festepunkt, jern hode
  • Beskyttelse mot kalk

  En kort strømledning - den eldgamle problemet med mange damprensere. Men Karcher SC 5, er dette problemet løst "på vintreet". Produsenten utstyrer enheten ledningen 6 m, slik at rengjøring av selv store rom vil foregå uten bruk av skjøteledning.

  Effekt 2200 W, og et damptrykk på 4,2 bar gjør det mulig for enheten å håndtere de fleste fastsittende skitt, noe som er bekreftet av en rekke positive brukeranmeldelser.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  4 + 5 =