Dampgeneratorer for hamam

Hammam dampgeneratorer for den russiske produksjonen

I markedet for en hammam (tyrkisk bad) er mange av dampkjeler produsert i Russland. Seg imellom modeller skiller seg i kapasitet, merkespenning, størrelse og pris. Kjeler er vanligvis laget av rustfritt stål. Ventiler av forskjellige tykkelser anvendes.

I gjennomsnitt de holder trykket på 1,4 bar. Strøm kvalitet modeller er 12 kW. Ved design, er enheten ganske lik. Mange modeller inkludert er en fjernkontroll med display. Det bør være en dampgenerator i butikken ca 70 tusen. Gni.

Gjør hammam steam med sine egne hender er ganske enkel. Den første modellen blir valgt kamera. Kjelen er installert med et utløp. Varmeelementet er montert i bunnen av strukturen. For å styre enheten temperatursensorer benyttes. I dette tilfellet må utløpsventilen være konstruert for et trykk på 3 bar.

styreenheten er satt til å kontrollere temperaturen. Monteringsskruer tilrådelig å velge rustfritt stål. Etter deres installasjon sette tappeventilen. Videre, for å hente dampgeneratoren for tyrkisk bad med hendene, vil kreve kontaktbroer. Ved slutten av hullet er å spyle modell.

Nevnte dampbad i-tyrkisk bad har en effekt på 12 kW. Ytelse det er på et høyt nivå. Kjelen er konstruert i dette tilfelle i to kamre. Hvis vi tror fagfolk bruker temperatursensor høy kvalitet. Beskyttelsessystemet i dampgeneratoren brukes KR20 serie.

Tømmeventil-enheten utformet til 2 bar. Kontrollpanelet er laget med et digitalt display. Monteringsskruer er inkludert som standard. Totalt har modellen et varmeelement. Motstandsevnespenningen for dampgeneratoren er lik 230 V. hovedkameraet anordningen er laget av rustfritt stål. Kjøp nevnte dampgeneratoren på markedet kan være så lav som 72 000. Gni.

Dette er en billig og effektiv damp. Først av alt er det viktig å merke seg at kapasiteten på utstyret lik 13 kW. Varmeelementet den er montert i nærheten av utløpsventilen. Hovedkameraenheten er 12 liter. Hvis du mener kjøperne, deretter vasket det veldig enkelt. Veier dampgeneratoren 16 montert kg.

beskyttelse system han brukte KR20 serien. Temperaturføleren har et filter. Monteringsskruer er inkludert i settet. Umiddelbart kjele er på baksiden av strukturen. Utløpsventilen Systemet er utformet til 2 bar. Styreenheten er forsynt med en fjernkontroll. Digital nivå sensor er plassert bak hovedkameraet. Bærebjelken brukt kontakttypen. Kjøp dampgeneratoren i vår tid kan være så lav som 66 000. Gni.

Nevnte damp produseres med kapasitet på 14 kW. Apparatet arbeider ved en frekvens på 12 Hz. Systemet for beskyttelse av i modellen KK20 serien. Styreenheten brukes sammen med en fjernkontroll. Det digitale displayet i dampgeneratoren er ikke tilgjengelig. Utløpsventilsystemet er konstruert for trykk på 2,2 bar. Varmeelementet er montert på den nedre del av konstruksjonen.

Hovedkameraet brukes med filtre, men det er laget av rustfritt stål. nivåsensor plassert over utløpsventilen. Beskyttelse mot overoppheting i dampgeneratoren er tilgjengelig. Systemytelsen er 13 kg damp pr time. Tømmeventilen på modellen er i stand til å motstå et trykk på 3 bar. Systemet med beskyttelse mot lekkasje av modellen der. Monteringsskruer er laget utelukkende av messing. Kjøp nevnte damp i vår tid kan være så lav som 78 000. Gni.

Enhetsinnstillinger "Catharsis 5"

I denne dampgenerator, er de to kamre tilgjengelig. Kjelen blir brukt med en effekt på 10 kW. Frekvensgrense det er 50 Hz. Hvis vi tror fagfolk på nivåsensorer benyttes kvalitet. Utløpsventilen er innstilt i nærheten av styreenheten. Digital visning av modellen der. Remote som standard er ikke inkludert. Systemet med beskyttelse mot lekkasje ved hjelp av KR202 serie. Klemskruer laget av rustfritt stål. Platen i denne dampgeneratoren er i stand til å tåle store belastninger.

Tømmeventil-enheten er utformet for trykk på 3,4 bar. varmebeskyttelse anvendes PP21 serie. Høyden på nevnte mønster er lik 512 mm. Opprettholdelse av temperatursensorene er montert i de to kamre. Begrensningsanordning spenning lik 230 V. damptemperaturen ved utløpet er 100 grader. Utførelse av modellen er ganske høy. Det er imidlertid viktig å huske på at som standard modifikasjoner er ingen hoppere. Kjøp damp i nevnte serie brukeren er i stand til så lavt som 80 tusen. Rub.

Denne dampgenerator for tyrkisk (russisk-laget) er gjort med et enkelt kamera. Utløpsventilen som benyttes i systemet på 2,5 bar. Hydraulisk fluid blir påført i henhold til GOST 2874. Festeskruene for modellen er laget av rustfritt stål. Kapslingen brukes sammen med systemet for beskyttelse mot lekkasje. I dette tilfellet, blir temperaturen tillatt å justere styrepanelet. ved modellnivået sensor montert inne i kammeret. Utløpet diameter lik 23 cm.

Beskyttelse mot overoppheting ved hjelp av KK19 serien. Nevnte modell bare veier 17 kg. Avløpsventil i dampgeneratoren er konstruert for trykk på 2,6 bar. Varmeelementet ligger i den nedre del av kammeret. Systemet av beskyttelse mot svikt i frakoblet styreenheten. Kjøp dampgeneratoren på markedet kan være så lav som 76 000. Gni.

Nevnte dampgeneratoren er laget med tre kameraer. Utløpsventilsystemet er konstruert for trykk på 2,5 bar. Innretningsytelse er lik 12 kg damp pr time. Systemet med beskyttelse mot lekkasjer det har. Tømmeventilen er installert i hovedkammeret i apparatet. Festeskruer fra dampgeneratoren er laget av rustfritt stål. Terskelspenningen er lik 220V modell nivåfølere er plassert nær utløpsåpningen. Fjernkontroll som standard tilgjengelig. Beskyttelse mot overoppheting av kroppen brukes KK20 serien. Terskeleffekten av dampgeneratoren er nøyaktig 15 kW. Kjøp modell, kan brukeren for 75 000. Gni.

Disse dampgeneratorer for hammam i de senere år i høy etterspørsel. Et karakteristisk trekk ved modifikasjonen er tilstedeværelsen av messing ventiler. Utløpet av modellen er lik 2,4 cm. Maksimum av dampgeneratoren er 14,6 kW. Frekvensen er omkring 30 Hz. Systemet med beskyttelse mot lekkasje ved bruk av merket KR20. Ytelse dampgenerator er lik 13 kg damp pr time.

Temperatursensorer er installert bare i det første kammer. Kjelen i apparaturen er laget av rustfritt stål. Høyden av strukturen er lik 540 mm. Vanlige modifiseringer vekt - 14 kg. Opprettholde temperaturen sensorer er montert nær varmeelementet. Tømmeventil-anordning beregnet for trykk 3,3 bar. Kjøp nevnte dampgeneratoren kan være for 68000. Gni.

Du ønsker å bygge en hammam? Dampgenerator gass i nevnte serie har mange fordeler. Først av alt er det viktig å merke seg at den har tre kameraer. Systemet med beskyttelse mot lekkasje klasse RK20 benyttes. Opprettholde temperaturen sensorer er montert i samtlige celler. I dette tilfellet har kjelen en kapasitet på 12 kW. Den arbeider med en frekvens på 30 Hz. Festeskruer for modellen er laget av rustfritt stål.

Nivåfølere er plassert som vanlig, i nærheten av varmeelementet. Karmen i dette tilfellet brukt en kontakttype. Styreenheten som brukes sammen med den digitale brettet. På gassmarkedet sa dampgenerator for hammam kan bli funnet på 88000. Gni.

Disse dampgeneratorer for hammam selges med kjelen til 10 kW. De opererer ved en frekvens på 30 Hz. Systemet med beskyttelse mot lekkasjer i modellen klassen som brukes KK20. Monteringsskruer som inngår i anordningen set. I alt har dampgeneratoren et to-nivåføler. Styreenheten brukes sammen med en fjernkontroll.

Hvis du mener ekspertene, problemene med feil er sjeldne. Utgangen Ventilen er konstruert for trykk på 2,2 bar. Innretningsytelse er lik 13 kg damp pr time. Tømmeventilen er brukt ved 3 bar. Fordampende væske i modellen tilsvarer Gost 2874. Krysskoblingene i standardpakke er ikke gitt. Kjøp nevnte dampgeneratoren kan være for 90000. Gni.

Disse dampgeneratorer er solgt til det tyrkiske badet med to kameraer. Kjelen er den modell som brukes sammen med en kapasitet på 13 kW. Den arbeider med en frekvens på 35 Hz. Systemet med beskyttelse mot lekkasje ved hjelp av KR202 serie. Nivåfølere er plassert nær varmeelementet. Hvis du mener de sakkyndige, er kameraet veldig lett å rengjøre. Tømmeventil produsenten er anordnet på 2 bar. Ulempene ved modellen inkluderer et lite utløp.

Systemet med beskyttelse mot overoppheting i en innretning frakoblet. Utløpsventilen 3 blir tilført til baren. Festeskruer er festet til dampgeneratoren. Varme-elementet i anordningen svarer til 13268. STATE opprettholde temperaturfølere installert i styreenheten. Fjernkontroll i en standard maskinen er utstyrt med. Umiddelbart kammer er laget av rustfritt stål. Kjøp Data for det tyrkiske dampgeneratorer kan være for 77000. Gni.

Data for de russiske damp hamamer laget med et enkelt kamera. Kjelen har en høy effekt blir brukt. Modell arbeider ved en frekvens på 30 Hz. temperatursensoren er montert med den utgående flens. Systemet med beskyttelse mot spenningsforstyrrelser bruke RR25 Series. Kammeret i dette tilfelle er utformet for 13 liter. Ytelse modifikasjon er 14 kg damp pr time. Nivåsensorer ligger i nærheten av kjelen.

Hvis du mener de sakkyndiges mening, kan temperaturen justeres uten problemer. Total innretning anvender to festeskruer. Lasket kontakttype. Avløpsventil i systemet er konstruert for trykk på 3,2 bar. Sensorene er montert for å opprettholde temperaturen ved utløpet. Hoveddampkammeret er laget av rustfritt stål. Kjøp enheten, kan brukeren for 78 000. Gni.

Hva er en dampgenerator for hamam tyrkisk bad å velge

I markedet og mye brukt noen få produsenter dampgeneratorer for Tyrkisk bad (Hamam), ordne dem i rekkefølge av popularitet og pålitelighet av vår erfaring (Ltd "Våre Baths"): Harvia (Finland) helo (Finland) Tylo (Sverige), Hygromatik (Tyskland) eos (Tyskland). Selvfølgelig, dette er ikke den fullstendige listen over selskaper og har Russiske produsenter "Paromaks" og kinesisk, men de har ikke slått rot i dette konkurranseutsatte markedet.

arbeid dampgenerator til bad (hamam) og tekniske krav til foringssystemer, kan sammenlignes med et kjent vaskemaskin, dvs. samle vannet koker blir til damp og etter jobb går over i kloakken. for å koble dampgenerator krever kaldt vann (mulig og varme), kloakkrør (40/50 mm diameter) og drives gjennom beskyttelsessystemet (RCD). alt dampgeneratorer for Tyrkiske badstuer (tyrkisk bad) opererer på forhånd bestemt temperatur (sensor) for å styre styringspanelet ved høyst 55 C, for eksempel temperatur på grunn av oppnå forvarming dampkabinett varme gulv (seter, gulv, vegg) på omkring 30 C og det gjenværende 20-25 C. oppnå på grunn av generering dampgenerator varm damp, som gir 100% fuktighet.

Utformingen og type dampgenerering alle dampgeneratorer er like og er delt inn i tre hovedtyper av vannvarmere: ved bruk av elektriske ovner, varme vann ved hjelp av elektroder, og det mest eksotiske - gass. tans metode for oppvarming av vann vi alle vet, et enkelt eksempel på den innenlandske situasjonen - elektrisk, men på elektroden og gass metoden, vil vi fokusere nærmere. luftfuktere nedsenket elektroder forskjellig fra de andre i at når energi tilføres til en spesiell sylinder elektroder resulterer i lukking av elektriske krets. Vann inneholdende oppløste mineralsalter, spiller rollen som motstand, gradvis varmes opp - dette fører til en lengre levetid for anordningen og reduserer strømforbruket. Elektrode dampgeneratorer brukes sjelden i byggingen av de tyrkiske bad (hamam) private sektor er mye høyere enn standard TENovye. omtrent gassdampgeneratorer sier ikke mye - svært dyrt og krever prosjektet og koordinering med lokale gassleverandør.

Hva er makt til å velge dampgenerator for hammam

makt dampgenerator under byggingen av hamam er vanligvis valgt på bakgrunn av anbefalingene fra produsenten, og for forenklet utvalg av våre (Ltd "Våre Baths") Vant praksis følgende standarder (ved standardbetingelser isolasjon damp hytte, varmesete, gulv, vegger og ventilasjonssystem) på gulvarealet av rommet S 3 til 4,5 m2 dampkapasitet - 6 kW, S 4,5 til 8 m2 kraft - 9 kW, S av 9-12 m2 kraft - 12 kW....

Bygging av tyrkiske hamamer mest gjennomført i privat sektor (hus, hytter, leilighet.. ) Og er den mest populære enheten i dette segmentet - selskapet dampgenerator Tylø (Sverige) for optimal pris / kvalitet, et bredt spekter for alle volumer hamam, dvs. set and forget .. (ikke glem om vedlikehold på grunnlag av vannkvalitet). Damp generatorer selskaper Harvia, Helo - lavere nivå og prissegmentet er også mye brukt i konstruksjonen av private hamam, men våre tidligere erfaringer krever hyppigere kontroll av det elektriske systemet på instrumentet. ved konstruksjon av en tyrkisk bad (hamam) for kommersielle formål (fitness, spa ....) Valget av dampgeneratoren skal stoppe ved den tyske produsenten Hygromatik, Eos.. fordi Disse modellene er konstruert for økt ytelse (24 timer) av dampgeneratoren med avansert automatisk modus.

våre eksperter Ltd "Våre Baths" et spørsmål dampgenerator optimale valg for din tyrkisk bad og utføre hele spekteret av byggverk totalentreprise perfekt!

Kontaktpersoner:

Klienter: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se.

Partnere: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se.

Dampgeneratorer for hamam

dampgeneratorer for hamam, produksjon Sverige, Russland, Thilo, paromaks, Helo

Tylo VA (Sverige) - en modell, et helautomatisk, høy strøm dampgenerator med et stort volum av tanken, noe som gjør den optimal for både offentlige miljøer og private sektor.

Det krever tilkobling til strømforsyningen, kaldt eller varmt vann og kloakksystemet. Veksler mellom lyd (220), og tre-fase (380). Tabellen viser korrespondansen dampgeneratorer og damp modellstørrelsen basert på volum.

Kompakt dampgenerator for hammam i leiligheten

Tylo VB (Sverige) - er å redusere størrelsen av dampgeneratoren av de samme høyteknologiske materialer og en helautomatisk, som en modell for den VA, men med et redusert volum av tanken.

Inkluderer dyse Grace. Den brukes hovedsakelig til oppvarming liten privat damp og optimal for leiligheten.

Automatisk duft leveringssystem i hammam

Automatisk duft leveringssystem i hamam er en av de viktigste systemene for enkelhets skyld.

Du bør bare inkludere elementære og nyte prosedyren. Disse systemene er enkle, men på samme tid er en integrert del av den tyrkisk bad.

Dampgeneratoren i det tyrkiske "Paromaks" (Russland), er laget av rustfritt stål og er utstyrt med en høy-kvalitets elektroniske komponenter.

I tillegg til de grunnleggende funksjoner (tid timer inkl. / Off. Lys indikerer at temperaturen i det tyrkiske, automatisk vasking, vifte kontroll) dampgeneratorer "Paromaks" kan byttes ved å trykke på knappen

damp, som er installert i hammamen d.v.s. villig til å stupe den tykke dampen potrebovaniyu kan aktivere eller deaktivere damp direkte inn i damprommet.

Automatisk pumpe for å levere det aroma Paromaks dampgeneratorer (Russland)

Den opererer automatisk fra temperaturføleren med den innstilte dose

Automatisk pumpe for tilførsel av smakstilsetning i tyrkisk bad (duft injeksjon i dampledningen).

Den opererer automatisk fra temperaturføleren med den innstilte dose eller i manuell modus, ved å tilføre aromaer napp montert på tyrkisk bad.

Helo Company - en av verdens ledende selskaper innenfor produksjon og levering av sertifisert (ISO 9001, ISO 14001), materialer og utstyr for badstuer,

Russiske badstuer, tyrkisk bad (hamam), en av pionerene i badstuen retning - ble grunnlagt i det tjuende århundre, i 1919, har det flere fabrikker i USA, Finland, Tyskland.

HELLO dampgeneratorer fra selskapet blir stadig forbedret og modernisert, og har fått tillit av verden.

Dampgeneratorer har et attraktivt utseende og er utstyrt med alle moderne funksjoner, tilpasset den russiske kraftnettet.

SAWO Steam Generator (Finland) - den optimale løsningen for din tyrkisk bad, hamam. Kroppen er laget av rustfritt stål, modellen er utviklet for bruk i private hjem, så vel som kommersielle dampbad.

Lineup kapasitet representert hamamer alle størrelser 3-15 kW. Alle dampgeneratorer implementert standby-funksjon som lar deg lagre strømforbruk og en automatisk drenering (bilvask).

Leveringen omfatter en moderne, praktisk kontrollpanel gjennomføre funksjon (belysning, ventilasjon, smaksstoffer).

Dampgeneratorer for det tyrkiske badet hamam

Hammam dampgenerator i ovnen utfører en rolle i en russisk bad, så ofte oppstår spørsmålet: hvordan å velge en dampgenerator for hammam?

For det første er det nødvendig å fremstille damp for beregning av hamam, nemlig hvordan strøm bør være anordningen. Dette tallet kan beregnes ved hjelp av formelen: volum par hamam (m3) * (koeffisient 1) * (koeffisient 2) = kraft dampgenerator for hammamer (kW).

I formel 1 forhold tar en verdi på 0,75 til 0,52 og ventilerte lokaler - for uventilerte rom. Faktoren på 2 tar verdien av 1 - for paret trimmet akryl; 1,25 - for paret trimmet spesielle plater og fliser (mosaikk); 1.5 - for en fyr betong vegger dekorert med mosaikk elementer.

Hvis det er behov for dampgeneratorer av stor kapasitet, kan det være en kraftig dampgenerator for å erstatte flere tynne på grunnlag av den endelige total kapasitet på dampgeneratoren.

Dernest bør du velge damp bevist europeiske produsenter som har vist seg i praksis i lang tid - Tylo, Helo HSX og Hariva. Dampgeneratorer akkurat disse produsentene tilbyr vi til en lav kostnad. Prisene for dampgeneratorer vil overraske deg!

Det er også verdt å vurdere at installasjonen av dampen i det tyrkiske badet - ikke en triviell oppgave, ved avgjørelsen av noe som er nødvendig for å vurdere mange faktorer og nyanser, for eksempel, hva som bør gjøres knytte rør av dampgeneratoren i leiligheten, etc., for å takle det lett bidra faglig ansatte i selskapet " Akvavektor "

Dampgeneratorer Hamam Tylo blant sine klassekamerater for pålitelighet, materialer og komponenter av høy kvalitet er i første omgang. Utformet i henhold til beregninger av virkningsgrad for langsiktig drift uten reparasjon bare for treningssentre, treningssentre, hoteller, offentlige bad.

Dampgeneratorer Hamam Tylo er:

Høy grad av sikkerhet. Den har innebygget sikkerhetsventil, auto-temperatur, noe som følgelig kobler ut den elektroniske føler med en liten mengde vann.

par utgangseffekt er alltid konstant uavhengig av kvaliteten og vannstanden.

En spesiell nyskapende funksjon Stend-by funksjonen lar økonomisk i den offentlige bad.

Ideelt designet kontrollpanelet til å aktivere fjernadministrasjon, ubegrenset temperaturkontroll, kontrollerer energisparefunksjon makt, tidtakeren for uke lange programmeringsfunksjonen og batteri backup.

Lett å rengjøre filteret i magnetventilen utfører viktige funksjoner.

Sted dampgenerator i utstyrsrommet ikke lenger 15m fra gutta.

Lett å installere dampgeneratoren til en vegg eller på gulvet.

Ved lave strømforbruket er forsynt lydløs i drift, tilveiebringer kontrollert produksjon av damp kraft med konstant temperatur.

Innebygd kontrollfunksjon gjør det mulig automatisk fylling og tømming av tanken uten at det går utover ytelsen, hvis vannkvaliteten i tanken forringes.

Lett adgang til elektrodene, som er plassert under en klaff på toppen av dampgeneratoren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

52 + = 55