Dampgeneratoren bilde

Dampgenerator for hjem

Iron - en velkjent husholdningsapparater. Men i vår tid blir stadig mer populære dampgeneratorer, som har åpenbare fordeler. Dampgenerator for hjemmet kan betydelig lette stryking av klær og spare tid, og tilstedeværelsen av vertikal damp-funksjonen gjør at enheten uunnværlig i mange tilfeller. Utvalget av dampgeneratoren modellen er stor, men til valg av enheten for huset bør iverksettes med største alvor.

Dampgenerator - aggregat som har likhet med jern, men hvor konstruksjonen og de funksjoner som utføres. Ved hjelp av damp, selv hjemme kan bruke det samme effektiv rengjøring, kjemisk, men uten bruk av skadelige stoffer. Tvil om behovet for å kjøpe en dampgenerator? Vær oppmerksom på at det er mye kraftigere enn en vanlig jern. Dette betyr at du er mye raskere, utføre oppgaver som vanligvis gjøres i timevis.

Komme til valg av dampgeneratoren for huset med et strykejern, ta hensyn til funksjonene i denne enheten, som påvirker funksjonaliteten og mulighetene i enheten. Det er ikke viktig om du kjøper Kärcher damp eller velg en modell fra en annen produsent.

Video vil hjelpe deg å lære mer om dampgeneratorer og sortere ut sine funksjoner:

I tillegg til funksjonene av dampgeneratorenhet er i stand til å utføre andre oppgaver:

 • Å dampe ting i oppreist stilling.
 • Fjern flekker fra stoff og rengjør den.
 • Fjern flekker av noe slag fra ulike overflater.
 • Rengjør fliser og sanitærutstyr fra skitt og bakterier.

Vanligvis kan dampgeneratorkraft være mellom 800 - 3100 watt. For varmeapparatet er nødvendig fra 2 til 10 minutter, avhengig av kapasiteten. Kjøpe en generator er ikke verdt å spare, ved å velge for en lav-aggregat. For hjemme er best å kjøpe en enhet med en minimumskapasitet på 2600 watt.

Damp i dampgeneratoren vil være tilgjengelig med et annet trykk, og jo høyere den er, opererer anordningen effektivt. Damptrykket kan være i størrelsesorden 2-6 bar, men det er bedre å gi preferanse til enheter med den høyeste hastighet, med den slags trykk vil man lett kan kontrollere stripping av ting som krever vertikale bearbeiding (ytre klær, gardiner, drakter som henger på en henger).

For å velge utmerket damp, ta hensyn til intensiteten av tilstedeværelsen av damp og vertikal damp modus:

 • Ved konstant tilførsel av damp kapasitet av damp er i området fra 90 til 140 g / min. Jo høyere score - jo bedre.
 • Dampstøt - har maksimal damp. Indikatoren merke er plassert på 95 til 260 g / min.
 • Vertikal damp - dampstrykejern i vertikal stilling.

En svært karakteristisk egenskap anses volum av reservoaret for vann, som kan være i området fra 700 til 2200 ml. Hvilken størrelse trenger du en beholder, må du bestemme, basert på målene for oppkjøpet. Så, hvis du trenger damp for sporadisk bruk, kjøpe en dampgenerator med et lite reservoar. I denne vil du ha nytte: liten størrelse enheter vil holde det hjemme i skapet, og stryke du har nok disponibel Fyllingsgraden i vannmagasinene.

Hvis du har tenkt å bruke permanent dampgeneratoren og jern ved hjelp av et fjell av ting for en stor familie-i dette tilfellet vil det beste alternativet være en enhet med et stort reservoar. Med sin sentrale beliggenhet på enheter med en gjennomsiktig væske reservoaret - slik at du vil være i stand til å overvåke vannstanden, for eksempel på de innsendte bildene.

Populære typer såle belegg er følgende:

 • Steel. Dette belegget glir perfekt over stoffet, er ikke gjenstand for riper og lett å rengjøre. Men i motsetning til andre belegg, er det vanskelig, og mer tid er nødvendig for oppvarming. Ofte er denne typen av sålen behandlet solid metall, for derved å forbedre dens glidende.
 • Aluminium. Dette belegg varmer raskt og avkjøles. Ulempen med sålen aluminium regnes som en høy sannsynlighet for forekomst av riper, så vel som muligheten til å forlate blanke flekker på stoffet eller drag.
 • Cermet belegg. Glir lett, på er motstandsdyktig mot riper og oppvarmes avkjøles hurtig, men den eneste av sprøtt materiale.
 • Titanium. Dette produktet er dekket med dyre ustroystvapremium klasse. Vedvarende, pålitelig dekning, men dårlig varmeledningsevne - trenger mer tid for oppvarming og kjøling.
 • Ofte er en kombinasjon av materialer: aluminium + Teflon (utmerket slipp, men har høy sprøhet og ripe utsatt); aluminium + keramisk belegg (også ikke tilstrekkelig sterk kombinasjon, men med god varmeledningsevne og skyve); aluminium + rustfritt stål (vinnende kombinasjon - muskulær belegg som er utmerket slip og lett å rengjøre og ikke etterlater merker på stoffet).

Vurdere alternativer for såler av enheten kan du i bildet under.

For en god strippe god hvis parovyvodyaschie hullene er plassert langs hele lengden av sålen (inkludert nesen).

I dampdanneren bør være et system for beskyttelse mot skalering. Slike systemer kan være forskjellig, det viktigste - det faktum av sin eksistens. For eksempel, kan stavene bli anvendt, er i stand til å samle avskum eller kjele seg fra tid til annen trenger rengjøring, for å hindre fremveksten av skalaen. Vel, hvis enheten er utstyrt med en indikasjon på at behovet for å rense innretningen fra skalaen.

I dagens verden dampgeneratorer er delt inn i enheten:

 • I hvem er det mulig å regulere damptilførselen.
 • Uten regulatorer.
 • Som er i stand til å selv justere til den type stoff, automatisk velge modus for stryking.

Bytter modus ved å velge den ønskede temperatur, er det mulig ved hjelp av knapper eller roterende brytere. Bedre å kjøpe en enhet med muligheten til å kontrollere og velge stryke modus.

Ikke overse sikkerhet. Til dampgeneratoren var trygt for deg, bør følgende punkter vurderes:

 • Anordningen må være utstyrt med automatisk avstengning i tilfelle av overoppheting.
 • Iron fiksering på standen bør være så pålitelig.
 • Stå bør ikke skli på alle overflater.

Hvis alle disse forholdene, du eller din hjemme, ingenting vil true.

Typisk veier den dampgenerator i intervallet 3-4 kg (Stand + jern). Dette er et viktig punkt når du velger en enhet, som det vil holde i hånden mens du stryker. Husk at jern vektøkning på grunn av vannet som fyller tanken.

Kjøp bedre dampgenerator, som er verken lett eller vanskelig, men med den beste vekt for deg. Fra tung jernhånd blir sliten fort, og stryking vil føre bare negative følelser.

Velge dampgenerator for huset, bedre å gi preferanse til disse enhetene produsenter og selskaper som har vist seg i markedet utgivelsen av pålitelig og utstyr av høy kvalitet. Ledere i fremstillingen av dampgeneratorer er ansett for å være merket:

Før forsendelse til butikken for kjøp av dampgeneratoren for huset, spare deg selv og skrive ut de viktigste punktene og funksjoner som er verdt å vurdere når du velger en kjele:

 • Power - jo mer, jo bedre.
 • Produsent - velg den beste enheten en pålitelig selskap, hvilken teknikk er tid-testet og preget av utmerket kvalitet.
 • Vekt - Det anbefales å ta hensyn til vekten av jern i seg selv, og ikke hele systemet. Det er verdt å huske - vekt vil øke med tillegg av vann.
 • Sikkerhet - tilgjengeligheten av automatisk system nedleggelse i tilfelle overoppheting og pålitelig festing av jern på plattformen - de viktigste sikkerhets ytelse enheter.
 • Volume rezervuara- det bør velges avhengig av tiltenkte bruk. tank størrelse påvirker størrelsen på anordningen som helhet.
 • Controller og bryter moduser - et viktig punkt i arbeidet med enheten.
 • Lengden av slangen, munnstykke set.
 • Konstruksjonsmateriale av sålen - valget er rent individ, avhengig av hva du foretrekker mer.

Du kan kjøpe en dampgenerator for hjem apparatet butikken til en rimelig pris, eller bestilles online.

Dampgeneratoren har en rekke fordeler i forhold til jern og mister det bare i størrelse. Derfor anskaffe enheten, vil du være fornøyd akkurat.

Hvis vår informasjon var nyttig for deg, og hjalp deg å velge damp - la dine kommentarer eller tilbakemeldinger nederst på siden.

Takk, vi fikk en god oversikt. Jeg forstår at å velge rett hjem jern-dampgenerator er nødvendig å ta hensyn til sine parametere. Vil han eller multifunksjons bare for å stryke, har flere moduser eller en. For tre år siden jeg tok en fancy (etter merke - vurdert til) så Bosh, men denne beskrivelsen jeg ser at det allerede er utdatert. "La oss se" ny.

Hva bedre damp? Å gjøre det riktige valget!

Dampgenerator - en innretning som konverterer vann til damp oppvarmet til 140-160 grader. Ved denne temperaturen, blir det egenskaper på tørre og helt strippet ting. Mange husmødre som er lei av den daglige tap av tid på strykebrettet, bestemmer seg for å kjøpe en moderne dampgenerator. For å kjøpe virkelig dratt og hjalp i utførelsen av husarbeid, må du bestemme hva som er best damp.

Typer hushold dampgeneratorer

Dampgeneratorer brukes i mange områder av menneskelig aktivitet. Det er ikke bare hvitevarer, for å lette husarbeidet, men også en kraftig enhet som opererer i ulike bedrifter for produksjonsformål.

Som for dampgeneratorer som brukes i hverdagen, kan disse typer identifiseres:

Hastigheten og prinsippet for dannelse av dampdampgeneratorer alle modeller kan deles inn i følgende typer:

 1. En innretning med en kjele. I denne dampgenerator, er vann som er kokt i full skjerm, som danner par. Kjele i disse enhetene er vanligvis store i størrelse.
 2. Enheten med utdanningssystemet i umiddelbar damp. I et slikt dampgenerator, en viss mengde vann strømmer til varmeelementet, hvoretter dampen overføres umiddelbart. Disse enhetene er utstyrt med små kjeler.
 3. Dampgenerator med to vanntanker. Fra akkumulatoren med kaldt vann dozakachivaetsya det periodisk inn i kjelen med varm og kokt. Den kjente fremgangsmåten for dannelse av damp er raskere.

For å bestemme hvilken dampgenerator er bedre, er det nødvendig å sende de formål for hvilke den er ervervet. Hvis du planlegger å permanent stryking mange ting, bør du kjøpe en enhet med en stor kjele-stasjonen. Steam generasjon vil ta litt tid, men temperaturen blir høyere og vil tillate raskere og få jobben gjort bedre. En slik anordning er nødvendig for at syingen verksteder, lagre av klær og tekstiler.

Jernet er et lite antall ting, og brukervennlighet i husholdningen passende dampgenerator med umiddelbar dannelse av dampsystemet. En slik anordning kan starte et par minutter etter innkopling.

Så, har du bestemt deg for hvilken en dampgenerator er best egnet for å stryke mengden av ting som du ønsker. For ytterligere utvalg må vurdere noen av de tekniske parametre for enheten. En av de første kjennetegn som er verdt å legge merke til er dens makt. Hvis det er mer enn 1800 watt, er denne enheten egnet for alle typer stoff og har mange funksjoner. Stripped materiale, vil en slik enhet være mye raskere. Dampgenerator med opptil 1800 watt og klarer med sin oppgave av stripping nesten alle vev, men den mest tett. Imidlertid vil hastigheten bli lavere. For daglig bruk er bedre å velge en dampgenerator med en liten kapasitet. Dette vil spare penger, og kvaliteten på arbeidet vil lide.

Dette tallet kan deles inn i tre komponenter:

 • Kontinuerlig damp som produseres i prosessen av å fortsette stryking. Jo høyere score, desto større er mengden av damp i strålen. Parameteren er angitt i gram, typisk 80-140 per minutt.
 • Trykket ved hvilket dampen tilføres til stoffet. Indikert i barer. Jo høyere trykk, oppnås det mer kraftig stråle av vanndamp. Funksjon vertikal stryking ment for damping gardiner eller elementer på kleshengere, tilgjengelig på enheter med kraftig damp.
 • Damp - en funksjon som er utviklet for å fjerne meget over tørket ting, folder i hvilken det er vanskelig å rette den vanlige fremgangsmåten i stryking. På tidspunktet for virkningen av dampfunksjonen blir servert i en mengde på fra 90 til 360 gram per minutt.

Man kan ikke si hvor damp er bra, og hva som er verre, hvis de skiller seg i den maksimale damptrykk. Alt avhenger av de formål som enheten er beregnet for.

Volumet av tanken. enhetsvekt

Typisk volumet av damp akkumulatoren er fra 500 ml til 2 liter. Hvis en tilnærming er nødvendig for å stryke et meget stort antall ting, bedre å velge en stor container. Enheten er også betydelig økt i volum, og vil ta opp mye plass. I tillegg vil dampgeneratoren bli enda vanskeligere. Hvis enheten vil være en gave til en eldre person, er det neppe nødvendig å velge en modell med en stor massiv lagring av vann. Det som damp er bedre an selv på jern håndtere. Etter stryking prosessen tar ganske lang tid, og det skal være så brukervennlig.

Svare på et spørsmål om hva dampgeneratoren er best, må du huske på materialet som det er gjort sålen. Materialene som benyttes ved fremstillingen av sålen, er svært forskjellige. Den vanligste:

 1. Rustfritt stål. Dette belegg er sterk og holdbar, raskt varmes opp og kjøles ned etter bytting av jern fra strømnettet.
 2. Aluminium. Dette materialet reduserer i betydelig grad kostnadene for systemet, men det er en betydelig ulempe - det er lett å skade. Et slikt belegg kan bli ripete tilfeldigvis treffer skarpe knappen. Dampgenerator - noe ganske dyrt, og fra den forventede lang levetid, gjør det ikke spart på detaljene i den enkelte.
 3. Pottery. Det er en moderne frakk raskt rene vanlig klut glir lett over stoffet, uten å bøye den, raskt varmes opp og deretter kjøles ned. Under drift må være forsiktig, fordi den keramiske sålen ganske skjør, og hvis slippes på et hardt underlag fra en høyde kan sprekke.
 4. Glass-keramiske, teflon. Disse materialene har mer enn andre, kostnadene, men de skiller seg feilfri ytelse. De er holdbare, lett å bruke og gir et godt resultat stryking.

Dermed er det en dampgenerator er bedre å kjøpe, det avhenger av mange parametere. Det viktigste - riktig bestemme formålet som enheten er kjøpt, og ta hensyn til de spesifikasjonene som produsenten spesifiserer en bestemt modell.

 • Abonner
 • del
 • del
 • anbefale

1.parovaya dreneringsrøret og har ingen gjenger. dvs. Normalt er det umulig å koble, bare homutom.No for et par av gummi (silikon) slange er ikke tilkoblet smeltes.

2. Hvis lengden av damprøret >6m- tank damp begynner å flyte! Det viser seg ikke renne rør sveiset til tanken, som i drugih.Ya han ble overrasket!

3. Ingen fri adgang til TENam-etasje har å demontere generatoren

En samling av svar på dine spørsmål

I Russland, for stryking ved hjelp av konvensjonelle panne. Hundrevis av år har gått, var det elektriske strykejern, men prinsippet om deres arbeid har vært det samme: effekten av rødglødende metall overflaten av stoffet. Det var ikke før nylig, mens de som bor i moderne byer ikke vet hva en dampgenerator. Det gir en helt annen måte å se på den vanlige lekser.

I et hjemmemiljø er denne enheten følgende programmer:

 • Fjerning av skrukker på ting etter vask. Takket være den spesielle konstruksjonen kan ikke utføre denne oppgaven mye raskere og mer effektiv enn den gjennomsnittlige jern,
 • Å fjerne smuss fra tøy. Wonder anordning i stand til å eliminere disse flekker, som ikke er døyet vaskemaskin;
 • Fjerning av ubehagelig lukt;
 • Med dampstrålen kan rengjøres og andre husholdningsoverflater (f.eks, en flis eller flisen). Temaet er således mulig å redusere bruken av giftige kjemikalier i hjemmet til et minimum;
 • Desinfeksjonsmidlet søknad: på grunn av den høye temperatur dampen vedvarer selv de fleste mikroorganismer fra sanitære innretninger.

Enheten har nylig dukket opp i de lokale butikkene, men omfanget av sin allerede fantastisk. For ikke å gå seg vill i en rekke modeller, er det verdt å betale oppmerksomhet til sine viktigste kjennetegn.

Så, når du kjøper bør vurdere følgende nyanser:

 1. makt. På markedet er lei maskiner som strekker seg fra 800 til 3100 watt. Preferanse er gitt til modeller med indeks på minst 2,5 kW;
 2. produsentens merkenavn. Gode ​​tilbud samle slike verdens kjente selskaper: «Tefal9raquo;,« Philips9raquo; og «Bosch9raquo ;;
 3. vekt stryke enheten er av stor betydning. Det må tas i betraktning at det å jobbe med dampgeneratoren til å være i utgangspunktet skjøre kvinnelige hender;
 4. brannsikkerhet. Noen dyrere modellene har automatisk nedstenging i tilfelle overoppheting. En viktig rolle er påliteligheten av jernet låsen på plattformen;
 5. Displacement Vanntank. Den eneste riktige løsningen her finnes ikke: alt avhenger av de spesifikke husarbeid, eller mer presist, antall familiemedlemmer;
 6. lengde tilkoblingsslange;
 7. Konfigurasjon innretning. Noen produsenter utstyre komplementært sett med munnstykker, som gjør en enkel dampgenerator inn i en multifunksjonell enhet for alle anledninger.

Hva er forskjellig fra dampen hurtigruten?

En annen moderne elektronisk assistent vertinne - dampbåt. Dens arbeider prinsippet er ganske enkelt:

 1. Etter å ha slått vannet i plasttank er oppvarmes til koking tilstand. Prosessen tar mindre enn et minutt;
 2. Damp, som er lettere enn luft, stiger opp gjennom teleskoprøret;
 3. Damp unnslipper gjennom dysen, ligner den av en støvsuger.

Damperen er ideell for strykes klær kompleks snitt, gardiner, etc. Anordningen har følgende vesentlige forskjeller fra dampgeneratoren ..:

 • Bare egnet for vertikal stryking;
 • Steam mates uten trykk: han kommer til munnstykket på en naturlig måte. I tillegg har det en vesentlig lavere temperatur sammenlignet med dampgeneratoren (sammenlignes med kokepunktet for vann). Dette gjør håndtering mer sarte;
 • Pris. Steamer betydelig billigere, fordi den har en mye enklere konstruksjon og relativt dårlig funksjonalitet;
 • Steamer er tilgjengelig for tiltenkt bruk etter bare et halvt minutt etter innkopling. Hans rival det vil ta minst 5 minutter.

Materialet av sålen er kanskje det viktigste i valg enheten. Følgende alternativer er tilgjengelige, avhengig av priskategori, og oppgaven:

 • aluminium. Disse sålene er utstyrt med de mest fiskale instrumenter. De sterke punktene er tilskrevet oppvarmingshastighet og den lettere rensing av arbeidsoverflaten. Men en stor fare for å stikke;
 • rustfritt stål. Montert på en mid-markedet instrumenter. Høyt ansett for pålitelighet. Ofte utstyrt med et ytterligere belegg (for eksempel sprøyting med safir). Den viktigste ulempe er den betydelige vekt;
 • keramikk. Utmerket "druzhit9raquo; med stoffer: skyver uten forsinkelse og adhesjon. Oppvarmingshastigheten er også på høyde. Kritikk er bare følsom for mekanisk skade, selv litt;
 • Teflon. En av de beste alternativene for stryking. Det eneste negative er den høye prisen: enheter med en eneste kostnaden et gjennomsnitt på 15.000 rubler.

Som er bedre: jern eller dampgenerator?

Dampgeneratoren er det neste ordet i omsorgen for klær. Den skiller seg vesentlig fra de tradisjonelle former for stryking, og til det bedre:

 1. Stor tankvolum frigjør stadig fylle opp det som trengs. Men i en vanlig strykebrett plass for dette miraklet kan ikke være nok;
 2. Det oppnås en mye høyere hastighet. Dette er spesielt viktig i forbindelse med profesjonell skreddersøm;
 3. Funksjonalitet. Damptrykket stråle kan benyttes ikke bare for å eliminere ujevnheter i plagget, men også for å eliminere mikroorganismer på en rekke forskjellige overflater;
 4. Delikatesse av behandling av stoffer. Smoothing skjer uten kontakt med klær som har en gunstig effekt på sitt utseende og holdbarhet.

For å forstå hva en dampgenerator er, må du forestille deg et konvensjonelt jern med en plastkoker som er koblet til den. Fordampet vann under trykk bryter kraftig inn i stoffets folder, og etterlater en perfekt flat overflate. Ofte er denne enheten kjøpt for profesjonelle formål, men ingen forstyrrer å kjøpe den til huset. Hvis selvfølgelig er det i reserven 15-20 tusen rubler.

Video om bruk av dampgeneratorer

I denne videoen vil Veronika Soboleva fortelle deg hvordan du bruker dampgenerator til å stryke klær, hvilket merke av teknologi hun bruker:

 • Samling av svar på dine spørsmål

  Bruk av nettstedsmaterialene er kun tillatt med samtykke fra rettighetshaveren. Informasjonen på nettstedet er kun til informasjonsformål og er ikke en veiledning for handling. Rådfør deg med legen din før du bruker medisinske forskrifter.

  Fant du en feil? Gi oss beskjed! Velg den og trykk Ctrl + Enter. Takk!

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  5 + 5 =