Dampgenerator med kjele

Funksjoner av et valg av dampgenerator for huset

Alle som allerede har kjøpt en dampgenerator til huset, kan ikke forestille seg hvordan han levde uten denne enheten. Denne enheten er ikke bare for stryking - faktisk har enheten mange andre talenter.

Hva kan jeg gjøre med enheten

Dampgeneratoren for huset er i stand til å utføre slikt arbeid:

 • stjele klær vertikalt
 • Rengjør ulike typer materialer;
 • fjerne flekker fra ulike overflater;
 • å redde VVS og fliser fra smuss og mikrober.

Slike muligheter skyldes selve prinsippet i enheten: tørr damp genereres, som kan oppvarmes til en temperatur på 140 til 160 ° C. Ved hjelp av en kraftig dampstrøm finner man "magisk" rengjøring av de deklarerte overflatene og materialene.

Hvorfor trenger jeg dampbehandling?

Ukjent med mulighetene til enheten folk blir forvirret: "Hvorfor damp av klær? Er det ikke nok å stryke det? "Ved hjelp av damping er det virkelig mulig å jevne ut selv de sterkeste uregelmessighetene og krøpene på materialet. Stoffet vil ikke forringes under påvirkning av temperaturen - vil combi steamer bare gi sin verdi i 98-99 ° C, som ikke strekker stoffets fibre (tvert imot vil de til og med skaffe seg volum og elastisitet). Samtidig er det mulig å jobbe perfekt selv med de mest delikate materialene.

Det er andre fordeler:

 • ting har en merkelig lukt;
 • i prosessen er det desinfeksjon og bortskaffelse av saprofytter (støvmidd), som er spesielt viktig for sengetøy;
 • Du kan jobbe med møbler møbeltrekk;
 • fjerner den klissete bunken og håret til kjæledyr.

En viktig funksjon: Strykning skjer uten bruk av strykebrett - klærne er i oppreist stilling.

For å jobbe med myke møbler, må du velge hvilken type børste du bruker. For delikate stoffer, er myke børstehår egnet, og for grove, mer stive.

Hvis du velger enheten, er det ikke overflødig å bli kjent med eksisterende typer enheter for damping.

 1. Dampgenerator for klær Relevant for fullstendig erstatning av jern. Med det riktige valget, strykesystemer takler arbeid bedre enn vanlig jern. I tillegg til å glatte gardinene, er det også i stand til å vaske vinduene uten å bruke kjemikalier.
 2. Hvis det er et ønske om å kjøpe modell for rengjøring, Denne enheten vil ligne en støvsuger med den eneste forskjellen at i stedet for en støvsamler er det en integrert dampgenerator. Denne enheten brukes vanligvis i rengjøringsorganisasjoner, siden den har en svært høy kostnad.
 3. Hvis budsjettet tillater det, kan du kjøpe profesjonell modell. Dette vil allerede være en multifunksjonsenhet som kombinerer både strykesystemet og rengjøringsenheten.

Hvilke egenskaper skal du være oppmerksom på når du kjøper

Hvordan velge en dampgenerator? Det er flere kriterier som vil hjelpe deg å velge en veldig god enhet:

 • muligheten for fordampning;
 • dampinnmatningstrykk;
 • strøm;
 • reservoarvolum;
 • oppvarmingstid;
 • ekstra tilbehør;
 • materialet av jernens sål.

En husholdnings dampgenerator kan se slik ut:

 • ha en separat kjele som genererer damp;
 • produsere damp direkte
 • har mulighet til å pumpe vann - dette bruker en samler (eller et par tanker) som er opptatt av denne oppgaven.

For hjemmebruk velger du oftest det andre alternativet. Øyeblikkelig utførelse av oppgaven vil bidra til å starte arbeidet allerede om et par minutter etter at du slår på og slår på.

Ifølge eksperter leveres de beste resultatene av en elektrisk dampgenerator med en separat kjele. Forventningene vil lønne seg med gode arbeidsmuligheter - temperaturen vil nå det fastsatte maksimumet. Under alle omstendigheter er det nødvendig å forstå, for hvilket formål kjøp er gjort. Hvis det antas at et stort antall ting må strykes, må dampakkumulatoren i enheten være stor.

Denne prosedyren skyldes et visst trykk - jo høyere er verdien, jo mer effektiv er arbeidet med teknikken. Denne indikatoren går vanligvis i området 2-6 Bar, men det er bedre å gi preferanse til maksimumsgrensen. Det vil lett hjelpe til med å jobbe selv med tunge materialer (fra drakten til gardinene).

Valget av dampgenerator påvirkes av slike øyeblikk:

 • produktivitet av en dampstråle - fra 90 til 140 g / min (for best mulig resultat legger du maksimalverdien av combi-dampstoffet);
 • Tilstedeværelse av dampstrømsalternativet (maksimal damptilførsel er 95-260 g / min);
 • muligheten for å betjene enheten i oppreist stilling
 • Muligheten for kontinuerlig tilførsel av damp (fra 80 til 140 g / min).

Steam boost Det brukes til å jobbe med tørkete ting, folder som ikke glattes ut under vanlig stryking. Og med hjelpen vertikal damping du kan stryke gardinene og tingene på kleshengerne.

For å velge riktig modell må vi ikke miste strømindikatoren. Ved en indikator på mer enn 1800 W er enheten med dampgenerator egnet for arbeid med forskjellige vevsarter. For å bruke hver dag kan du kjøpe en enhet med liten kapasitet. Kvaliteten på arbeidet forblir på nivået, og pengene vil bli lagret i vesken.

Produsenter produserer en teknikk med en dampgenerator som har en lagringskapasitet fra 500 ml til 2 liter. Når det skal stryke et stort antall klær, er det bedre å velge maksimal kapasitet. Men denne fordelen vil skape noen ulemper - enheten blir mer i størrelse, mer massiv og tyngre. Det er usannsynlig at denne modellen er egnet for bruk, for eksempel en eldre person.

Et annet viktig kriterium i spørsmålet om hvordan man velger dampgenerator er oppvarmingstiden. En slik indikator påvirker bekvemmeligheten og driftshastigheten. I gjennomsnitt er denne prosessen fra 2 til 10 minutter. For huset er det nødvendig å velge modell, combi steamer som kommer i beredskap innen 3 minutter.

Det er fornuftig å snakke om dem hvis man kjøper multifunksjonelt instrument. Det er verdt å tenke på forhånd at denne listen med agn vil vise seg å være virkelig nødvendig:

 • Strykejern for stryking (vanligvis kommer det ferdig);
 • børste børste for rengjøring av tepper;
 • dyse med en langstrakt ende for arbeid på vanskelige steder;
 • hardt sted for fjerning av flekker.

Hvor mange vedlegg i hver slik enhet - produsenten selv bestemmer. Visse krav er avansert til slangen - det må være lang og holdbart, slik at rengjøringen foregår så komfortabelt som mulig.

Denne faktoren av strykesystemer påvirker direkte ytelsen til enheten. Jernsålen fra dampgeneratoren er laget av forskjellige materialer.

 1. Rustfritt stål Det gir styrken og holdbarheten til belegget. Teknikken vil raskt varme opp og slå av.
 2. aluminium reduserer den totale kostnaden av enheten og blir lett skadet ved å kontakte knappen. En annen ulempe - på klær kan forbli skinne.
 3. Keramisk belegg Lett å rengjøre med en vanlig klut, kjøles kjøleskapet raskt og oppvarmes. Den store ulempen er skjøthet, så vær forsiktig med fall fra en god høyde.
 4. Flott for stryking av klær titansåler. De oppvarmer raskt, tjener lenge, og ikke ødelegge klærne. Det er også en minus - på en slik enhet meget vekt.
 5. Teflon eller glass-keramikk er holdbare, praktiske og effektive i bruk. Modeller fra et slikt deksel er også den dyreste.
 6. Veldig praktisk når teknikken kompositt yttersåle (en aluminiumsbase med Teflon eller keramisk belegg), som samtidig beskytter klærne mot glans og ikke vekten selve enheten.

Oversikt over de mest populære modellene

Ledende i markedet for salg av slikt utstyr er Philips-merkevaren - alle tilbudene varierer fra strøm og damptilførsel. En av de anerkjente modellene av Philips kalles GC6602 - ved å velge den, kan du være sikker på komfortabelt arbeid: med en lett vekt på 1,2 kg har den en kapasitet på 2400 watt. La oss være oppmerksom på combi damperen: Tankens volum er 1500 ml, og termisk effekt - 360 g / min.

Enheten bruker Philips Easy De-Calc-systemet, som avkalkning, og dermed forlenger generatørens levetid.

Spesielt brukere som dette kan raskt stjele noe stoff - som jeans og sengetøy. Det er ikke vanskelig å jobbe med gardiner. Bribes og det faktum at sålen ikke etterlater spor.

MIE teknikk (Modern Ironing Equipment) er også populært blant fans av høy kvalitet dampgeneratorer. Budsjettmodellen til dampgeneratoren for MIE Bravissimo-hjemmet går på et kjeleanlegg for dampproduksjon. Kjemikalierens egenart er at damptilførselen når 150 g / min med en damppåvirkning på opptil 5,5 bar. Det er muligheter for vertikal damping og tørr stryking.

MIE Bravissimo dampgenerator

Kraftig strykesystem Tefal lett å trykke GV5246 er 2400 watt, og 1 liter vann er plassert i reservoaret. Vekten følges selvfølgelig ved 4,5 kg. Trykket i dampgeneratoren er 4,5 bar, og for damptilførsel på opptil 90 g / min er det en manuell justering. Det er også en funksjon av damppåvirkning - 100 g / min. Håndterer klær vertikalt.

Strykesystem Tefal Easy Pressing GV5246

Så, hvordan velge en anstendig dampgenerator for huset? Det er nødvendig å starte fra de behovene som flytter brukeren til å foreta et slikt kjøp. I dette tilfellet vil saken bli virkelig nødvendig, og oppkjøpet er berettiget.

Hvilken type jern med en dampgenerator er bedre å kjøpe: husholdning eller profesjonell?

Så bestemte du deg for å bytte det gamle slagjernet til et så avansert husholdningsapparat som en dampgenerator. Og forundret av spørsmålet: "Hva slags jern med dampgenerator er bedre å kjøpe?". Den tid med frie markedsrelasjoner gjør det svært vanskelig: valget er stort, merkevarene er blendende i øynene, og prisgaflene fører til fortvilelse.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva du skal gjøre for å velge det beste jernet med en dampgenerator, som kombinerer kostnadene, kvaliteten og funksjonaliteten optimalt. Bestem fordelene med en dampgenerator foran vanlige strykejern. Og også vi vil forstå i detalj, enn husholdningsmodeller fra profesjonelle for huset er forskjellige.

Motiver for å bytte fra bare jern til en dampgenerator med jern

 • De takler vanskelige, dårlig tiltak for å stryke ting. For eksempel, klær laget av tynne naturlige eller acetatstoffer, med stivede ting, produkter laget av naturlig lin og bomull.
 • De er ti ganger mer produktive og kan spare opptil 200% av tiden du bruker på stryking.
 • De er uerstattelig, hvis du har en stor familie, der det kreves vanlig vask og stryking. Og om alle "sjarmene" 9raquo; Denne fascinerende okkupasjonen vil bli fortalt deg i maling av enhver utleier som tar jern over seng og sengetøy

 • Effekten fra dampgeneratoren vil bli misunnelig, selv av det dyreste jern. Høy gjennomtrengningskapasitet til damp er et utmerket tillegg til de mekaniske og termiske effekter som utøves av jern. Damp trenger dypt gjennom stoffets fibre, damper og myker dem. Som et resultat er saken mer nøye og raskt utjevnet.
 • Dampgeneratorer kan brukes til damping i oppreist stilling - fra kjoler og drakter på henger til gardiner, gardiner og gardiner.
 • Steam generator jern trenger ikke å gni med raseri om ikke-foldbare folder på vanskelige steder. Dette blir hjulpet av damp. Følgelig vises ikke klærne skinnende flekker, og jernens sål lider ikke av metalltilbehøret.

Med verdighet sortert ut. Betrakt nå dampgeneratorer nærmere

De er delt inn i to grupper: Husholdning og profesjonell (profesjonelle dampgeneratorer til hjemmet kalles ofte semiprofessional).

Uavhengig av typen består de av tre deler:

Hovedforskjellen mellom profesjonelle dampgeneratorer for huset (og deres ubestridelige fordel) fra husholdningenes er tilgjengeligheten av en kondensabel metallkjele (dampkoker). Det er der at vannet direkte helles og oppvarmes til dampstilstanden, som deretter strømmer gjennom slangen til jern. I husholdningsgeneratorer blir vannet strømmet i en plastbeholder, hvorfra det, som det fordamper, kommer inn i kjelen. Følgelig er kjeler av husholdnings dampgeneratorer mye dårligere når det gjelder volum til profesjonelle dampgeneratorer.

Jo mindre kjelen, jo mindre damp er det. Steam generatorer produserer en kraftig dampstråle - den såkalte "steam shock" -funksjonen. Men det er kortvarig, og det er en pause, til neste "del 9raquo; er klar." Profesjonelle dampgeneratorer, takket være en kondenserende kjele, er i stand til å sveve uten avbrudd lenge nok.

Fordelene ved husholdningsgassgeneratorer inkluderer små dimensjoner, vekt, rask beredskap for bruk (oppvarmet i ett eller to minutter, mot syv-ti for profesjonelle).

Denne typen dampgeneratorer er perfekt for de brukerne som ikke sjelden blir pattet og ikke for mye.

Profesjonelle dampgeneratorer

Først merk at under "professional9raquo; vi mener ikke en kraftig industriell dampgenerator som brukes på steder med en veldig intens belastning (strykeverksted, syverksted, hotell, vaskeri, renseri etc.)

Det handler om profesjonelle dampgeneratorer, så å si, hjemmebruk. Med andre ord, kompakte og praktiske versjoner av industrielle dampgeneratorer.

Hva skal jeg se etter når jeg velger et profesjonelt jern med en dampgenerator:

Jo mer kapasitet det er, jo lengre vil det fungere uten tanking. Men denne egenskapen har også baksiden - i en stor kjele vil vannet bli varmer lenger. Derfor er den optimale til hjemmebruk en kjele for 1,5 liter. Det er nok for et uavbrutt arbeid (ikke nødvendigvis vanning) om en time. Og i løpet av denne tiden vil du ha tid til å dampe av et veldig imponerende antall ting.

I massen av deres profesjonelle dampgeneratorer er laget av stål, og sålene av jern er laget av aluminiumlegeringer. Det har en gunstig effekt på styrke og beredskap for omgjengelighetene i hverdagen.

Damp kan ikke bare glatte ting. Rengjør og desinfiser. Derfor er det blant profesjonelle dampgeneratorer mange modeller som gjennom universell plugg du kan skifte og stryke, og en annen nyttig enhet - en mobil dampmaskin.

I tillegg til en profesjonell dampgenerator anbefaler vi også at du kjøper et spesielt strykebrett med stativ. Dampgeneratoren, som et noe tungvint apparat, krever en mer stabil arbeidsflate tilpasset dens egenskaper. Og produsenter gir ofte ekstra rabatter når de kjøper slike sett om gangen.

En klar forskjell mellom innenlandske og profesjonelle dampgeneratorer i bruk er demonstrert i denne videoen med eksempel på MIE Stiro PRO 100 og BoschSensixxTDS4581 dampgeneratorer:

Direkte om produsentene

Steam generatorer produserer nesten alle kjente merker av "domestic9raquo; utstyr: Philips, Tefal, Bosch. Valget tilbys omfattende og i form av et sett med funksjoner, design og priser.

Dampgeneratorer er profesjonelle, som en spesialisert retning, bedriftens skjebne, kanskje ikke så kjent for en massekjøper, men nyter velfortjent respekt fra spesialister. For eksempel, italiensk Lelit og MIE, som hver har et ganske variert modellutvalg.

I tabellen nedenfor har vi samlet en liten vurdering av dampgeneratorer med jern, presentert på hjemmemarkedet.

Husholdning (uten kjele)

Funksjon av vannspraying.

Oppbevaringsrom for slanger og ledninger.

System for beskyttelse mot skalering.

Tilbakestill automatisk ledning.

Philips GC 9650

Philips GC 9620/20

Non-Stop-modus (mulighet for å fylle opp vann under stryking).

Konstant damptrykk.

MIE Stiro PRO 100

Konstant damptrykk. Plug-in-tilkoblingssystem *

* Mulighet for å koble til dampbåten. Mer detaljert med denne funksjonen er det mulig å bli kjent med et kort av varene.

La oss oppsummere vår lille forskning

Som du kan se, er kostnaden for noen modeller av husholdningsgassgeneratorer ganske sammenlignbare med kostnaden for profesjonelle dampgeneratorer. Det vil si at valget av "pris" ikke er hovedkriteriet. Tenk deg en skala.

På den ene siden er argumentene:

- futuristisk design, hi-tech, avansert teknologi.

-maksimal hastighet av utjevning;

- vintage stil, condominium, naturlige materialer.

Og det viktigste og uvurderlige er din personlige tid på husarbeid

Som klassikeren sa, "i en person bør alt være bra." Og hvis teknikken bidrar til å se elegant ut, med nåler og uten ekstra innsats - er det ikke verdt det?

Strykejern med dampgenerator - Hvordan velge et hus etter egenskaper, beskrivelse, merkevare og pris

Fra år til år blir livet til en moderne person mer og mer lett, spesielt når det gjelder hverdagen. Produsenter av husholdningsapparater frigjør stadig innovative enheter som blir et ekte gjennombrudd i markedet. En av dem er et strykejern med en dampgenerator, med hvilken stryke ting, det være seg undertøy eller yttertøy, er mye enklere - undertøyet med ham vil alltid være pent. På hyllene til husholdningsapparater butikker, dette jernet dukket opp relativt nylig, men det har allerede blitt populært og etterspurt.

Hva er et strykejern med en dampgenerator?

Jern-dampgeneratoren til huset i forhold til den vanlige enheten representerer et produktivt og funksjonelt strykehusutstyr, egnet for vertikal stryking. Ved utformingen av en slik anordning er det anordnet et vannreservoar, som har en varmebestandig base. Ved hjelp av et slikt jern kan du stryke uten pause for oppvarming av stoffer av enhver sammensetning. Dampgeneratoren er ikke helt innebygd, fordi Det er koblet til enheten ved hjelp av elektro- og dampledende ledninger.

En dampgenerator med et strykejern for hjemmet er i stand til å forenkle stryking, og sparer tid og kraft for brukeren. Tanken inneholder mer vann enn beholderen som er bygd inn i et vanlig jern, så med en stor mengde vaskeri trenger du ikke å hele tiden fylle opp vannet. En slik anordning er utstyrt med muligheten for vertikal stripping av vev. Den relativt lave temperaturen på sålen reduserer faren for brann hvis apparatet er slått av. Noen modeller kan slås av av seg selv hvis de ikke beveger seg en stund.

Med hensyn til operasjonsprinsippet oppvarmes vannet i kjelen av enheten, begynner å bli til damp, som tilføres sålen med en spesiell slange. Som et resultat, virker jernet på stoffet gjennom en kraftig damppåvirkning. Generelt er han god til å stryke sengetøy laget av sengetøy eller bomull, tette gardiner, skjorter eller overalls fra ru stoffer og mye mer i store mengder.

Før du kjøper, ta i betraktning at strykejernet med innebygd dampgenerator vil koste mer enn den vanlige analoga og samtidig gjør mange modeller ikke veldig komfortabel tilbakespoling og lagring av elektrisk ledning. I tillegg må apparatets dampgenerator ofte avkalkes, og selve enheten er ikke egnet for tørking av en fuktig ting. Hvis dette ikke forstyrrer deg, les deretter regler for bruk av enheten med en dampgenerator:

 • Bruk strykejernet pent, unngå fallet.
 • Etter at arbeidet er ferdig, ikke haste for å vind enheten med en ledning og skjul den - vent på at den avkjøles helt.
 • For å spare energi, må du først stryke ting som krever lave temperaturer.
 • Gliding på stoffet, prøv å bevege seg i en retning.
 • For å stryke ting med syntetiske stoffer som ikke tåler høye temperaturer, bruk en termostat, eller retter dem på en våt form.
 • Hett ekstra vann i beholderen er ikke nødvendig, fordi Det må være rom for dampdannelse.
 • Tilfør vann til jernvarmen når "Steam" -indikatoren går ut.

Produsenter tilbyr et utvalg av kvalitet og pålitelig utstyr. Blant dem er det både innenlandske og profesjonelle enheter med en kraftig dampgenerator. Belegget på sålen av jern av denne typen er cermet eller rustfritt stål, som er motstandsdyktig mot riper og god styrke. Du kan bestille strykeutstyr for alle stoffer med vertikal dampfunksjon i en hvilken som helst by i landet, det være seg i Moskva, St. Petersburg, etc. Kjente produsenter av slike jern er Philips, Tefal, Bosch, etc.

Hvis du vil kjøpe et dampstrykejern i en nettbutikk med levering via post, så begynn å søke fra produktene til det berømte nederlandske selskapet Philips. I dette tilfellet, vær oppmerksom på at bildet på nettstedet ikke alltid samsvarer med virkeligheten. Enheten med en kraftig dampgenerator med vertikal stripping med en damppåvirkning på 500 g / min er:

 • modellnavn: Philips GC &650;
 • pris: 24 400 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, vil damptrykket til 7,5 bar, slangelengde - 2 meter, ledningen - 1,8 m, et reservoar - 1800 ml, dimensjoner - 23,3h28,5h45,3 cm, vekt - 5,1 kg ;
 • Fordeler: automatisk regulering av damptilførselen, tilgjengeligheten av beskyttelse fra målestokk;
 • Cons: kostnader, mangel på sprayfunksjonen.

Iron med integrert dampgenerator Philips GC 7703/20 - mer demokratisk i verdi tilsvarende, med ikke mindre makt. Sålen Steamglide laget av keramikk. Vertikal dampstripping i denne enheten er 200 g / min:

 • modellnavn: Philips GC 7703/20;
 • pris: 9740 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, den mulige damptrykk til 5 bar, den ledningslengde - 1,6 m, tankkapasiteten er 2200 ml;
 • proffene: antiscale, er relativt billig,
 • Cons: Ingen automatisk avstengning, er det ingen spray funksjon.

Strykejern som er utstyrt med en dampgenerator, forskjellig kraftforsyning kapasitet av tanken, den dampslange og andre like viktige egenskaper som påvirker den endelige kostnaden. Hvis du er interessert i å kjøpe enheten med husholdningsdampgenerator ha en god strømforsyning par, så ta hensyn til enheten fra Tefal:

 • modellnavn: Tefal GV&071;
 • pris: 23 999 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, tilførsel av opp til 120 g / min, kolonnelengde - 1,8 m, damptrykk på ikke mer enn 7,5 bar vanntanken vmeschaet1600 ml,;
 • fordeler: antiscale, selvrensende, automatisk regulering av damp, ledningskveiler;
 • Cons: liten tank, er det ingen spray funksjon, kostnader.

En annen utførelsesform av Tefal vertikal stripping. Sålen er fremstilt av en innretning Durillium, mer:

 • modellnavn: Tefal GV7761;
 • pris: 12 999 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, damptrykk som ikke overstiger 6,2 bar, å mate opptil 120 g / min, av lengden av slangen og kabelen - 1,7 m, volumet av beholderen - 1700 ml, vekt - 5,4 kg;
 • fordeler: beskyttelse mot målestokk, selvrensende, automatisk nedstengning;
 • ulemper: det er ingen sprut funksjon.

Tilgjengelig på markedet en rekke strykejern, utstyrt med en dampgenerator, er det mange profesjonelle stryke enheter med kraftig damp. Slike innretninger er i stand til å håndtere den tunge arbeidsbelastning, de er utstyrt med en rekke tilleggsfunksjoner. Men koste jern for profesjonell stryke mye dyrere enn en vanlig modell. Hvis du bestemmer deg for å prøve ut den første hjemme-versjonen, og deretter se på Bosch enhet med yttersåle av CeraniumGlisséePro:

 • modellnavn: Bosch TDS 6010;
 • pris: 12 480 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, tillater damptrykket ikke overstiger 5,5 bar, tilførsel av opp til 120 g / min, beregnet na1500 ml kapasitet, er en funksjon av i-Temp, klar til bruk etter 2 min;
 • positive: Beskyttelse mot skalering, selvrensende, automatisk avstengning etter 30 sekunder i en horisontal posisjon;
 • ulemper: ingen spray funksjon, lite volum.

Jern med dampgenerator fra Silter er utstyrt med en innebygget trykkmåler og dampregulatoren. Vannet i enheten varmer opp på bare åtte minutter. Dets tørrdampgenerator som kan produsere kontinuerlig damp i 90 minutter, så er det nødvendig å fremstille dozalivku vann. Stå for en jern er laget av varmebestandig materiale:

 • modellnavn: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • pris: 15 490 p;.
 • Spesifikasjoner: Effekt - 800 W, kjelen - 1000 W, damptrykk - 2,5 bar, kapasiteten til kjelen - 1 L, vekt - 6 kg;
 • positive: 4, graden av beskyttelse mot overoppheting av dampgeneratoren automatisk slås av på grunn av lav vann;
 • Cons: er dyrere kolleger, lite volum.

Kjøp jern og andre apparater prøve i store butikker, fordi Dette vil øke sjansene for å få en aksje eller selge. Dette vil gi deg muligheten til å kjøpe det riktige produktet med en god rabatt. Interessant anskaffelse teknikk kan bli en italiensk sammenstilling Lelit PS 25. Den er utstyrt med en dampgenerator, og alle de grunnleggende funksjonene som å forenkle og fremskynde prosessen med stryke klær og sengetøy. Moderne og kompakt enhet har en indre ventil og pålitelige elektriske varmeelementer:

 • modellnavn: Lelit PS 25;
 • pris: 32 275 p;.
 • karakteristika: effekt - 1800 W, vekt - 7,4 kg, den kontinuerlig drift - 65 minutter, tankvolum - 2500 ml, damptrykk til 5 bar, kordelengden - 1 m, slange - 1,8 m, vekt - 7, 4 kg;
 • fordeler: god volum, en varmekjele med en spesiell beskyttende belegg som ikke danner kalk;
 • Cons: høye kostnader, mangel på auto-off system.

På salg kan du finne mange forskjellige modeller av stryke apparater med dampgenerator, hvorav den ene er modellen av merkevaren Braun. Enheten har en utmerket effekt med konstant dampinjeksjon til 120 g / min. og en såle laget av 3D Exolar. For mer informasjon om egenskapene til enheten:

 • modellnavn: Braun IS 3042 WH;
 • pris: 15 011 p;.
 • karakteristika: effekt - 2400 W, trykket til 5,5 bar dampkjelen er beregnet på 2000 ml, damp - 330 g / min, er ECO-modus ;.
 • Fordeler: volumet av kjelen, automatisk justering av damp, antiscale, automatisk nedstengning;
 • Cons: Ingen spray funksjon.

Innenriks stryking enhet med en såle laget av rustfritt stål og en god kapasitet for dampgeneratoren MIE Bravissimo - det er pålitelig teknologi til en rimelig pris. Oransje og svart design er det som skiller utformingen av enheten, noe som gjør det mer original. Sant nok, ikke enheten har flere viktige funksjoner:

 • modellnavn: MIE Bravissimo;
 • pris: 12 500 p;.
 • karakteristika: effekt - 2200 W, det maksimale damptrykk på 5,5 bar, en konstant tilførsel av opp til 150 g / min, kjelevann - 1100 ml.
 • proffene: prisen, er det et par av justering i automatisk modus, beskyttelse mot skala;
 • Cons: Ingen sprayfunksjonen, damp blåse, automatisk avstengning.

Modell Metalnova Damp 2600 fra det italienske selskapet har gode funksjoner som gjør at gode resultater stryking. Med dampgeneratoren til å håndtere selv nybegynneren, som apparatet er utstyrt med de nødvendige kontrollparametrene. Det otglazhivaet selv komplekse materialer som fløyel og ull:

 • modellnavn: Metalnova Vapor 2600;
 • pris: 18 690 p;.
 • karakteristika: effekt - 1950 W, damptrykk opp til 3 bar, kjelekapasitet - 1,5 l;
 • Fordeler: er en funksjon av den vertikale stryking;
 • Cons: ligere kostnad.

Riktig og godt valgt enheten vil være uunnværlig i alle hjem. En slik enhet må ha en høy grad av sikkerhet, og dette gjelder ikke bare delikat stryking, men også slår automatisk av enheten, hvis du glemmer å slå av. Valget av jern med en dampgenerator er anbefalt å utføre i henhold til kriteriene nedenfor:

 • Volumet av kjelen bør ikke være mindre enn 900 ml.
 • Trykket av dampstrålen skal overstige verdien på 3 bar.
 • Sørg for at utstyret kan enkelt vaskes av skalaen.
 • Det vil være god hvis den valgte enhet er en funksjon av damptemperaturkontroll og automatisk avstengningsanordningen.
 • Også ta hensyn til at jo tynnere såle teknikk, jo lettere vil du være i stand til å takle det.

anmeldelser

Jeg kjøpte Tefal GV6732 Iron med dampgenerator og automatisk avslåing for 13 tusen rubler. God effekt på 2200 W, er den eneste i cermet, er en forholdsvis liten vekt 4,25 kg, mulighet for vertikal stripping. Design generelt, bra. Det er et sted for svingete kabler og slanger. Imidlertid er damp genereres for sakte.

Av alle strykejern som er mest interessert Philips GC 9650 med et anslag av damp til 500 g / min. og en kjele for 1800 ml. Jeg registrerer automatisk nedstengning og rengjøring av avskum. Strokes perfekt og uanstrengt, er temperaturkontroll utføres automatisk. Huset er ikke like pålitelig som vi ønsker, og er verdt litt dyrt.

Alexander, 35 år gammel

Å velge en strykeinnretning med en dampgenerator, er valgt for å Bosch TDS 373 118 P. Av fordelene markere høy effekt, damp og som har dyser for ømfintlige vev av sålen CeraniumGlissée, akseptable kostnader. kjelekapasitet er forholdsvis lite - 1400 ml. I tillegg er det ingen automatisk justering av damp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 4 = 3