Dampgenerator med hendene

Dampgenerator med dine egne hender. Hvordan lage dampgeneratoren på veden med hendene

Den dampgenerator - er en innretning som genererer vanndamp i varierende mengder, avhengig av påføringsstedet. Ofte slike enheter brukes i industrianlegg. Imidlertid har dampgeneratoren funnet sin anvendelse i hverdagen, som oftest installert i dusjer og bademuligheter. Takket være denne enheten vil du alltid puste frisk og fuktig (ikke tørr) luft, som er spesielt verdsatt av elskere av disse bad. Men før du velger en dampgenerator, er det nødvendig å ta hensyn til prisen. Kostnadene til dem er ikke engang måles i hundrevis, men i tusenvis av dollar. Derfor, når redusert budsjettet må finne andre måter - nemlig å lage damp med sine egne hender. Hvordan du gjør dette, kan du se denne artikkelen.

Først, la oss vurdere i detalj alle funksjonene i denne enheten. Han er en enhet som i stor grad utvide funksjonaliteten og mulighetene i moderne bad eller dusj. Ved hjelp av denne enheten kan du enkelt gjenopplive den gamle tradisjonen med de gamle romerske bad, og alt dette bare på grunn av dampgeneratoren.

For sin størrelse, er denne enheten ikke er for stor, den har en meget kompakt, noe som gjør at den kan passe inn nesten hvor som helst i bad. Selv et sted hvor du kan installere den i en liten badstue på 9 kvadratmeter.

Det bør bemerkes at dampgeneratoren er ikke bare beskjeden størrelse, men også svært lett vekt. Faktisk, for å takle sin installasjon kan og én mann. Og i sin design dampgeneratoren er ikke spesielt vanskelig. For øvrig, består denne enhet av bare noen få elementer. De er:

Hvordan lage et dampbad?

Siden kostnadene for disse enhetene er ikke tilgjengelig for de fleste eiere av homestead badstuer, vil den mest effektive løsningen være å lage sine egne hender. Så, la oss se på hvordan å lage damp.

Som en base som anvendes propan tank. Dens størrelse skal velges basert på mengden av damp som er nødvendig for å utvikle for rommet. Også ikke glem om reglene for sikkerhet - før sylinderen må være helt tom. Det er nok å skru av messing ventil. Neste container er grundig rengjort. Den indre delen er behandlet med en detergent for servise så lenge som den indre endelig forsvinner lukten gass. Etter at tanken er tørr, begynne installeringen av varmeelementer. Dette bør gjøres med bruk av sveisemaskinen. Monter varmeren utviklet seg. Imidlertid bør det bemerkes at TEN har til å tåle trykket belastning på minst 6 bar. Fast sveise den rørformede varmeapparatet bør ikke - installere det slik at du hadde muligheten til enkel fjerning og installasjon av elementet i tilfelle av utbrenthet. Valgte data ovner med beregning kraft på 3 kW per 10 liter vann. Hvis du gjør dampgeneratoren på veden med hendene er ikke nødvendig å montere varmeelementene og til å utføre noen beregninger. Men når vi oppmerksom på at bruk av disse enhetene er svært upraktisk (spesielt hvis enheten er plassert i huset), så det er best å designe elektriske apparater.

Som mer går over til damp med sine egne hender? I den øvre del av sylinderen er videre montert med fire gjengede rør. Deretter vikles elementer av automatisering og gjenging dampventil og trykkavlastningsventil. Men det er ikke alt. Side bør være sveiset sammen med en kuleventil. Anordningen av dette element skal være i en avstand på ikke mer enn 10 cm fra toppunktet av sylinderen. Rør kuleventilen vil tjene som en væskenivået, og åpnes umiddelbart etter at beholderen har mottatt en viss mengde vann. Så snart væsken begynner å flyte med det, bør prosessen stoppes.

Også under arbeidet skal være ferdig messing ventil av propanflasken. For dette formål er det halvert (i dette tilfelle den øvre stang er fjernet, og 15 millimeter hull ytterligere pakker). Neste gjenget og skrudd kuleventil. Sistnevnte vil tjene oss for valg av paret.

Alle sporveksler målere kan brukes som en balle av utstyr for dampgeneratoren. En av disse følere er å overvåke temperaturen, og den andre - trykk. Enhetene må være koblet i serie. Dette er for å sikre at, når den utløses, stopper varmesystemet automatisk slås av. Retraktoren snelle magnetiske aktuatoren blir brukt som en belastning.

Slik installerer du en dampbadstue med dine egne hender?

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot hvor det vil layoutdix dampbad. Ofte denne enheten skal monteres i nærheten damprommet, men i et eget rom. Stedet der vil bli plassert dampgeneratoren må overholde følgende regler - det skal være tørt og godt ventilert. Også, for å unngå kondensering, må riktig beregne lengden av damprøret. Det bør være så kort som mulig - bare hvis risikoen for fuktighet er redusert til et minimum.

Monteringsenheten dusj

Hvis denne dusjen, vil du trenger for å maksimere sin tetthet og tvungen konveksjon luft. For å gjøre dette, på toppen av dusjen installert spesiell lufttett hette. Konveksjon vil også gjennomføre en vanlig vifte. Du kan installere flere enheter, men sjelen er ikke nødvendigvis å arrangere utkast. Det vil være fordelaktig å kjøpe flere 12-volt-enheter av type som de som brukes for datamaskiner kjøleenheter (kjølere).

Deretter må du koble dampgeneratoren med hendene til elektrisitet. Men som badet - den mest fuktig og fuktig rom i huset, av sikkerhetsmessige grunner i forrige sak, plasser enheten på et bestemt sted eller rom (det er viktig at det var et tørt sted). Hvis du bestemmer deg for å kjøpe dette produktet i butikken, før du velger en dampgenerator, merk type - automatiske maskiner mer kompakt og nesten ingen plass.

Vanligvis klarer denne enheten sjelden (på grunn av sin primitive konstruksjon). I de fleste tilfeller bryter dampgeneratoren ned på grunn av dårlig vannkvalitet. Det høye innholdet av forurensninger av jern, klor og saltene resulterer i en hurtig skalering, og at en årsak til brudd av enheten. Derfor, selv om installasjonen bør vurdere å kjøpe spesielle fine filtre. De skader dampgeneratoren vil definitivt utelukkes. Og en ting til - at denne enheten har fungert så lenge som mulig, periodevis tømme resten av vannet fra det.

Så vi fant ut hvordan å lage damp med sine egne hender, og for å unngå for tidlig svikt.

Hvordan lage elektrisk og fast brensel damp med hendene og for hva det kan være nyttig

Denne vurderingen vil være av interesse for alle som er interessert i hvordan å lage damp med sine egne hender hjemme. Tradisjonelt er dette verktøyet konstruert for damp utstyr, men da jeg ble interessert i dette emnet avslørte at en hjemmelaget dampgenerator kan også brukes til andre formål, som du vil lære ved å lese artikkelen til slutten.

Putting dampgeneratoren ved ovnen.

På den tiden hadde jeg et ønske om å utstyre enkelte mikrobanyu fitobochki eller som det heter i sin byleilighet, er det veldig mye min kone likte.

Helt siden fatet var ikke noe problem å få ned trekonstruksjon av høvlet terrassebord mye intelligens og spesielle ferdigheter er ikke nødvendig, men damprommet trenger en dampgenerator. Min første tanke var å kjøpe en produksjonsmodell.

Moderne dampbad enhet for pålitelighet og holdbarhet, og de fleste av disse enhetene har flere moduser av drift, installerte de geniale system for beskyttelse og kontroll, men på den tiden var jeg ikke klar til å betale dem så mye penger.

Wall damp «Harvia».

For de som er interessert, nedenfor jeg ordnet populære modeller, samt sette ordningen, som tydelig viser prinsippet for industridamp.

Ordningen med arbeidet til en av seriemodell av dampgeneratoren.

Etter å ha gransket enhet, innså jeg at han gjorde med hendene er ikke så vanskelig en dampgenerator, faktisk en slik enhet ikke ville være ute i vedfyrt sauna, pluss i mitt tilfelle, det kan være nyttig i apiary for å smelte ut voks fra rammene.

Dessverre, en universell hjemmelaget dampgenerator som passet for alle anledninger, klarte ikke å gjøre med meg, i stedet jeg samlet noen dampgeneratorer, som hver har blitt "låst opp" for et bestemt formål.

Detaljer om en av produksjonsmodellen av dampgeneratoren.

Hvordan selv montere dampgeneratoren

Først av alt, må du forstå hva som faktisk i gang en produksjon av damp.

Det er 3 alternativer:

 1. For fitobochki eller tyrkisk bad hamam tilstrekkelig oppsamlingstank for damp med en temperatur på 45 - 50 ° C;
 2. For å gjøre høy kvalitet hjemmebrent krever en kraftigere dampgenerator, stand til å levere opp til 100 ° C;
 3. Og når det kommer til damptilførselen i denne høyverdig dampbad eller sterk oppvarming av hva noen elementer, for eksempel bier i apiary av rammer, må du overopphetet tørr damp, henholdsvis, og kapasiteten på enheten vil være ganske annerledes.

Det finnes mange modeller av lignende design med forskjellige dimensjoner, men prinsippet fungerer overalt det samme. Du tilbyr å kjøpe eller bygge sine egne hender en trekasse med et hull for hodet, som er koblet til våte dampgenerator.

Detaljer om produksjonsmodellen skuff fitobochki.

På boksen, vil vi ikke stoppe dette er et tema for en annen artikkel, men hvis du i 2 ord, er det et reservoar som å sitte komfortabelt, og hele prosedyren er basert på leveranse av damp nedenfra, fra under den avtakbare etasje i en tre stige.

Hjemmelaget boks fitobochki.

Vi trenger å heve den enkleste dampgeneratoren som kan være. Faktisk er dette en vanlig tett lukket pot. I denne kjelen og varmeelementet er innstilt så snart vannet koker, begynner damp ekstraksjon.

Dette apparat er god at det ikke er nødvendig å installere en trykkavlastningsventil, og andre tilsvarende beskyttelse, fordi trykket i seg selv ikke vil være der. Så snart vannet koker, begynner dampen umiddelbart å strømme gjennom damp linje i en tønne stående i nærheten.

Koblingsanordning med et hjemmelaget minibani dampgenerator.

I teorien kan det grunnlaget ta noen tank, selv en gammel vannkoker, men ikke å gjøre noen unødvendige bevegelser, og ikke hele tiden overvåke vannstanden i arbeidstanken, jeg brukte en metall bøtte på 20L.

I disse bøtter selger maling, kitt og andre flytende mikser. De viktigste fordelene med slike beholdere er metallegemet, tettsittende lokk, og, selvfølgelig, umotivert pris.

Sikkerhets tank for plastkanner.

Nettverket jeg har sett råd å bruke som den primære beholderen reservoar av tykk plast. Teoretisk tykk plast lett tåler kokende vann ved 100 ° C. Men plast er, i alle fall, kjemi og hvem vet hva forgifter han begynner å fordele langvarig oppvarming, og fordi du fitobochki å forbedre helsen.

Som varmeelement jeg anvendt en vanlig elektrisk ovn med en kapasitet på 2 kW, er det mulig å ta en kurs og kraftigere, men for oppvarming av 10 - 15 liter vann er nok 2 kW.

En slik side skjærer varmeapparatet i en avstand av 25 mm fra bunnen. Prosessen er ganske enkelt: bore et hull diameteren til kronen av grunnlaget for PETN, gjennom en tettende pakning er satt inn i hullet og feste seg varmeapparat går i hele mutteren.

Boks PETN i en metalltank.

Dekselet bore et hull og likeledes to muttere via avstandsstykker feste deri et metallrør med en gjenge. Etter hvert som dampledningen, bestemte jeg å benytte en fleksibel slange seksjon av metall og plast 16 mm.

Dette rør er forbundet via adapter med et utløp fra dampgeneratoren og går til bunnen av borehullet fitobochki. Inne i en damp vi gjør fra det samme metall-plastrøret gjennom ringen og tee koble den med damprøret. Ved ringåpnings nasverlivaem damputløpet.

Dampgenerator laget av en trykkoker.

Husk, i forbindelse med badet bør ikke ta vann fra springen, er kvaliteten nå langt fra ideelt, og når det blir til damp, dere alle denne "gjengen" og deretter puste. Ideelt sett bør du bruke destillert vann, men hvis det ikke skjer, så ta minst rengjøres.

Dampgenerator for hjemmebrent

Mange av våre landsmenn foretrekker ikke lurt å vente til staten endelig vinn "svidd" alkoholholdige drikkevarer, flaske er ikke klart hvor og design hjemmebrent for personlig bruk. Så det er en av modellene av disse enhetene gir en dampgenerator.

Ideen er å Braga ikke kok opp, slik det ofte gjøres i det siste, og fordampe alkoholholdige blanding forsiktig varme den med damp. Diagrammet nedenfor viser prinsippet for et slikt system.

Driftsprinsippet som gir hjemmebrent med en dampgenerator.

I dette tilfellet, er dampgeneratoren allerede nødvendig å utstyre mer alvorlig. Som i den tidligere utførelsesformen, bør kapasiteten man passe på ikke mindre enn 20 liter er vanligvis anvendes for dette formål på den melkespann 40L.

Krasjet i dampkokeren elektrisk varmeelement (varmeapparat) ofte gir ikke mening, fordi hele prosessen foregår på kjøkkenet og vår dampgeneratoren er lettere å sette på komfyren. For øvrig, hvis ovnsgassen, ville en slik fremgangsmåte være mye mer økonomisk.

Melkespann har god lufttett lokk, og maten aluminium, fra hvilken det er gjort tykke nok til å motstå det økede trykk inne i reservoaret.

Produksjonsmodellen med en dampgenerator.

Lokket på beholderen like godt skåret i et metallrør overgang, men det er bare det ikke bare er skrudd rør damprør og metall tee. På tee, vil vi beskyttelsesgruppen fra en standard varmekjeleanlegg med omløpsventil, manometer med termometer og faktisk han trykker for damp ekstraksjon.

Steam linjen vi kom borti bunnen av beholderen på grunn av Braga. Denne kapasiteten er installert ved siden av ovnen på omtrent samme nivå som våre dampgeneratoren. Prosessen vil gå raskere dersom tanken med Braga satt i en induksjonsovn, og inkluderer det fra 2000.

Varmeapparat, innebygd i melketanken.

Inne i beholderen på grunn av, igjen via en adaptersett dampfordeler. Den kan lages i form av et kors med hull eller bøye ringen på det samme prinsipp som i de fyto fat.

Gapet mellom bunnen og dampfordeleren må være ikke mer enn 10 - 15 mm. Og hullene gjennom hvilke damp vil flyte bedre sende ned, ellers kan de bli tett.

Hele produksjonsprosessen er ganske lang, og du vil sannsynligvis nødt til å legge vann til dampgeneratoren. Å igjen for ikke å slippe press fra Braga som kan gå tilbake til damp linje, behandle jeg vannfylling automatisert.

Slugging tank i melk bokser.

Ved siden av dampgeneratoren satt en annen tank. Ikke så viktig, hva han ville ha kapasitet, det viktigste at han var i samme høyde som dampgeneratoren. I brukt et metallrør på 200 mm tverrsnitt, slik som en forseglet bunnen av glasset.

Under dampgeneratoren og tanken er forbundet dolivnoy metallrør, kan det være sveiset eller permanent gjøre sammenleggbare, kutter røret i en avstand på 10 - 15 mm fra bunnen.

Alt dette systemet fungerer på prinsippet om å kommunisere fartøy. På toppen av tanken dolivnogo treffer I flottørventilen fra tanken til bollen og koblet det til vanntilførselen. Som et resultat, så snart vannstanden synker, åpnes ventilen, og vannet etterfylles.

Hjemmelaget maskin med en dampgenerator.

Siden vi har å gjøre med en slags mat-installasjon, alt røropplegg og forbindelsesrørene skal være laget av næringsmiddelkvalitet i rustfritt stål eller i det minste av mat aluminium. I dette tilfellet, plast og ikke-jernholdige metaller slik som kobber eller messing jeg ikke bruker og ikke råde dere.

Kraftig solid-dampgenerator

Vi vant til det i dette badet bør være komfyr-ovn, hvor steinene helte vann og produserer damp. Of course, slik det er, men det er bare hvis damprom selv bringe overopphetet damp fra dampgeneratoren på fast hastighet dampoppvarming vil øke med om lag tre ganger.

På denne kraft til å etablere et elektrisk varmeelement er også kostbare, fordi her i stedet for 2 - 3 kW varmeelementer må være installert i minst av 12 - 16 kW. Så jeg bestemte meg for å gjøre en dampgenerator er solid, mer enkelt, med tre eller kull.

Produksjonsmodellen fast brensel.

Denne ordningen jeg "tegnet" med såkalt reaktiv komfyr. Den eneste ulempe ved denne konstruksjon er mangelen på instrumenter for overvåking og regulering av damptilførselen. Selv om det store og de er egentlig ikke engang trenger.

De fleste konstruksjonsdetaljer er satt sammen av skrap:

 • For hovedbrenneren jeg anvendt en rørseksjon 300 mm;
 • Under varmtvannstank I som er montert rørtverrsnitt 200 mm;
 • Skorstein rør ble sveiset seksjon på 75 mm;
 • Et kammer for overheting av rør jeg anvendt 110 mm.

Naturligvis alt dette stål. Instruksjonen seg for produksjon av damp angitt nedenfor, pluss jeg har trukket for deg dette design ordningen. På høyre har vi en visning fra ovnen, og på venstre side-visning.

Dampgenerator for fast-kapital bad.

 • I begynnelsen, det gjorde det meget dampkokekammer. Til dette rør lengde på omtrent 30 cm og et tverrsnitt på 200 mm I traktet tett på begge sider;
 • Etter at toppen jeg boret i en linje på begge sider av åpningen til beholderen og sveiset til tommers rør;
 • Gjennom røret, som befinner seg nærmere ovnens dør, vil vannet helles på den, tappet jeg inn i lokket;
 • Det samme rør, som er nærmere til skorsteinen I bøyd i 90 ° mot siden av skorstenen, gjennom damp vil bli levert til ytterligere oppvarming kammeret;
 • Nå den øvre buen av ovnen foreta nødvendige kvern rektangulær utsparing på en slik måte at kontaktbredden av flammen i ovnen og i bunnen av arbeidskammeret dampen er ikke mindre enn 100 mm. Du kan gjøre mer, men du trenger å se, for å gjøre plass for lasting brensel;
 • Den rektangulære stykke av rør som har blitt kuttet fra kroppen av ovnen, jeg var i noen få steder hull rett gjennom kvern og lagt på bunnen av brennkammeret. Dette gapet vi er nødt til å spille rollen som den blåser, er det ikke nødvendig å sveise, og det er upraktisk å rengjøre ovnen ash;

Anordningen er sveiset fra skrapmetall.

 • Naturligvis vår ileggsdøren er nødvendig, er det heller ikke så farlig, bare er sveiset til kanten av sløyfen ovn og henges på dem en metallplate med en folde krok som kan være døren åpnes og lukkes;
 • Deretter samler vi ekstra damp system warm-up. Dette er en ganske vanlig design, det ser ut som et rør inne i et rør. Rør som strekker seg inne i skorsteinen er vår og den ytre konturen av dette er det ytterligere damp oppvarmingen kammer. Ofte er dette systemet brukes til å varme opp vannet fra skorstenen;

Dører på et provisorisk dampgenerator.

 • Siden den ytre konturen på skorsteinen skal være forseglet, brygge vi opp tett på begge sider;
 • Nå vi boret i bunnen av den ytre konturen av hull under toms rør som kommer ut damp arbeidskammer, det samme som ble foldet under vi &0º;
 • I den øvre del av den ytre kontur, fra den andre siden halv tomme hull er boret og sveiset til det ene horisontalt rør med en gjenge. Gjennom denne samme rør og forlater våre endelige produktet - overopphetet damp.

Denne dampgeneratoren kan brukes på to måter, det meste av året jeg har det installert i ekstra rom bad villa, nær ovnen varmer og videre varmer dampbad. Og når det gjelder tid vytaplivat celler, jeg oversette det til apiary.

Pipe på skorsteinen for å varme damp eller vann er 2: 1.

Hva slags dampgenerator modell er riktig for deg, bestemmer selvfølgelig selv, jeg fant bruk av alle tre alternativene, jo mer de koster er ikke dyrt. Bildet og video i denne artikkelen fremhever enheten vist grafisk. Hvis du har spørsmål, kan du skrive dem i kommentarfeltet, la oss snakke.

Dampgenerator med sine egne hender: monteringsanvisninger, og de viktigste årsakene til havari

Den mest skånsomme av de klassiske bad (finsk, russisk, tyrkisk) - en tyrkisk hamam, hvor en liten temperatur (ca. 40 °), men mye av damp, som ofte er flavored, servert med olje eller salt.

Delta på et dampbad leger gjør at selv de som av helsemessige årsaker russisk eller finsk sauna er forbudt.

Det injiserer en enorm mengde damp i damprommet vanligvis. Med hendene slike pribordlya bad gjort det veldig enkelt.

Det vil koste mye billigere, og kjøpe de delene du trenger på nærmeste butikk. Hvordan lage damp med sine egne hender, se nedenfor.

Hva er Steam?

Denne elektriske kjele som fordamper vannet helles i den, og leverer den genererte damp til badet.

Den består av følgende komponenter:

 • elektrisk motstand;
 • vannbeholderen;
 • fordampningskammeret;
 • kontroller på huset eller fjernkontroll.

Noen modeller er utstyrt med flere funksjoner, som for eksempel en pumpe for aromaessentsy, tømmeventilen.

I motsetning til den vanlige fremgangsmåte for fremstilling av et par av fuktig luft (sprøyting på varme), kan dampgeneratoren utgangspar forutbestemt temperatur.

Varianter og spesifikasjoner

Ved å tilføre metode:

Først kobles til vanntilførselen eller matetanken og ikke krever menneskelig tilsyn. Den andre bruken er upraktisk og mye mer farlig.

Ved type mat er beregnet for 220 V og 380 V.

Vær oppmerksom på at anleggets kapasitet er ikke direkte proporsjonal til volumet av badekaret! For eksempel er dampgeneratoren kapasitet på 15 kW utformet for romvolum 22 m 3 og 3,5 kW til 3,5 m3.

Dampgenerator for hammam gjøre med sine egne hender

I markedet fabrikken utstyr fire store produsenter:

Kostnadene kan nå opp til 190 tusen. Gni. (I gjennomsnitt - .. rundt 60 tusen rubler) Det er klart at å kjøpe en fabrikk modell, ikke alle kan ha råd til. Men gjør deg selv, spesielt i nærvær av egnede deler, er ganske reell. Vurdere den gradvise etableringen av en dampgenerator.

 • beholderlegemet;
 • back-up kapasitet for topping;
 • varmeelementet eller varmeelementene;
 • rør med utvendige gjenger i begge ender;
 • egnet for et rør mutter;
 • avstandsstykker (4 stk i ett varmeelement, og 4 enheter i røret ..);
 • rør for damp ekstraksjon;
 • slange, som bærer damp i damprommet;
 • drill;
 • nøkler.

Volumet av grunnlaget for enheten vil avhenge av størrelsen av badstuen. Dette kan være en gassflaske, men hvis et par ikke trenger mye, passe komfyr potten.

Gassflaske skal fungere ordentlig vask SMS. Og når du bruker prosessen litt komplisert (trenger sveising).

Installere varmeelement

Over den valgte bunnet tank (ca. 1 cm) er boret hull for feste av PETN eller mer. I det sistnevnte tilfelle ikke mas: hull har blitt boret til den første PETN, prøver på det trekke til skruene på de varmebestandige pakninger.

Bare da kan bore hull for andre PETN, plukke opp plassen, slik at de ikke kommer i konflikt med hverandre.

Varme-elementet i bunnen av tanken

Organisering av tilstrømningen av ferskvann

Ved siden av arbeidskapasiteten til det andre settet, for påfylling (det faktum at dekselet av dampgeneratoren ikke skulle åpnes under drift). To tanker vil bli koblet sammen med hverandre, og vann-nivået i den andre, vil det bli dømt av hvor mye væske som er igjen i den første.

Det er mulig å automatisere prosessen ved hjelp av avstengningsventilen med en flottør (for eksempel fra dreneringstanken til toalettskålen), og forbundet med vanntilførselssystemet.

 • Størrelsen kan være en annen panne og mindre volum, hvis bare nok vann.
 • For rør boret hull under varmeelementene.
 • Røret settes inn og stramme til skruene på avstandsholderne.
 • For jevn drift tilførselsrøret til å vri spolen inne i karet til en ny ladning med vann hatt tid til å varmes opp.

Innenfor sikkerhets kapasitet kan anvendes for å markere den minimale og maksimale mengder av væske.

Hvis du velger å installere et bad kjele, i stedet for ovnen, kan du spare hvis izgtovite sine egne hender. Kjele for bad med hendene: instruksjoner for produksjon, samt de nødvendige verktøy og rekvisita.

For informasjon om hvordan du gjør en solid brensel Lange brennende hendene, kan du lese her.

Elektrisk og gass varme har lenge vært et ledende plass oppvarmingsmetoder. Imidlertid gjenstår vedfyring også populært. Http://microklimat.pro/otopitelnoe-oborudovanie/pechi/drovyanye-dlya-doma.html Her vil du lære hvorfor vedfyring er fortsatt gyldig og hvilke typer vedovner der.

Hvis du bruker en gassflaske:

 1. Ventilen, som er forhånds vridd, modifisert. For å gjøre dette, skjæres den øvre del, slik at bare tråden og kanten nøkkelferdige. Ris hullet for å være i stand til å kutte gjengetapp til? Tommer. Separat må installere en passende spissdiameter måler og automatisk trykkavlastningsanordning.
 2. Eller i stedet for en ventil via et T skrudd sikkerhetsgruppe fra varmekjelen. Albue tee er for valg av paret, og et manometer er ikke nødvendig å sveise den ytterligere dyse i tanken kroppen. Dette alternativet er enklere å produsere, men litt dyrt.

I tilfelle av anvendelse av et vannbad, dannes et hull i lokket, skrus hylsen og strukket slange, som føres ut til paret separasjon på den.

Hjemmelaget apparatet er ikke anbefalt å installere og bruke direkte i damprommet. Høy luftfuktighet gjør bruken usikre. Derfor er anordningen plassert i et tilstøtende rom i seg selv, men slik at damptilførselsrøret var så kort (ingen tid til å kjøle seg ned damp) mulig.

Før installasjon og anvendelse av den resulterende struktur må sjekkes for lekkasjer, og at det er meget viktig systemdriftstrykk for å aktivere ventilen nedbrytende. Pass også på at alle varmeovner er intakt og gi den nødvendige kraften.

Vanlige årsaker til sammenbrudd og reparere sine egne hender

Oftest dampgeneratorer mislykkes av samme grunn, er det:

 1. Arbeidet med en tørr (hvis vannet har fordampet og en ny batch er ikke helles).
 2. Ti brannskader på grunn av skalering.
 3. Factory ekteskap.

Industrielle modeller er utstyrt med beskyttelsesmekanismer mot tørr varme og overspenning, og den tid enheten er slått av.

Ved hjelp av hjemmelaget utstyr, vær forsiktig!

For forebygging av skalering til periodisk å koke vannet med eddiksyre eller sitronsyre. Og bruke "myke" vann.

Dermed vil en liten enhet, en dampgenerator for badstuer, lette betjening fra å måtte overvåke mengden av damp og "lesbarhet" kontinuerlig, kan apparatet opprettholde en viss lufttemperatur, og badet ble utstyrt med en selvlaget innretning kan være en hvilken som helst vert.

Hvis du ønsker å organisere en tørr badstue i stedet for badekar med fuktig luft, er det fornuftig å sette ovnen med en varmeveksler. Ovn med en varmeveksler for et bad med hendene: trinnvise instruksjoner for å lage og driftsprosedyrer, lese nøye.

Hvis du vil lære hvordan å produsere fliser for ovnen, lese denne delen. produksjonsteknologien med sine egne hender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

61 − = 57