Dampgenerator for stryking

Dampgenerator for stryking

Tid står ikke stille, og i markedet av husholdningsapparater er det flere og mer avanserte modeller av strykejern med avanserte funksjoner. Og begrepet "jern" har mistet sin opprinnelige betydning.

Prøv å forstå de eksisterende modellene av dampkjeler, samt lære hvordan å velge riktig modell i henhold til din smak og behov.

Husholdning damp klær

husholdning damp for rengjøring og stryke uten bruk av rensemidler alle stoffer og plagg. I dette tilfellet, resultatet - en utmerket og Prosessen - ekstremt lett og Det tar svært liten tid.

 • fritt otglazhivaet eventuelle stoffer med en kraftig stråle av vanndamp;
 • renser og fjerner flekker fra overflaten av vev;
 • fjerne eventuelle flekker fra teppet, inkludert flekker fra rødvin, blod, juice og kaffe;
 • renser fliser og sanitærutstyr.

Virke: Dampgeneratoren produserer tørr damp ved en temperatur på 140 til 160 ° C. Med sin hjelp er det mulig å helt otglazhivat materiale fra tekstil og fjerne ulike typer smuss fra klær, tepper, fliser og glassert takstein.

 • dampgeneratorer er utstyrt med en separat varmtvannsbereder, som er utformet for damp;
 • momentant dampgenerator med dampgenerering funksjon i hvilken en viss mengde vann tilføres til en rød-varme varmeelementer, og umiddelbart genererer damp;
 • damp med å pumpe vann fra en enkelt kjele med kaldt vann i den andre, karakterisert ved at dampen.

Seleksjon av dampkjeler er avhengig av de forventede driftsbetingelser. Hvis det er nødvendig for å redusere tiden for rengjøring og strykeprosessen, er dampgeneratoren passende umiddelbart omdanner vann til damp. Disse dampgeneratorer er veldig praktisk å bruke, så det er ingen grunn til å vente på kjelen koke. Til arbeid, kan du begynne et par minutter etter tilkoblingen.

Imidlertid er det mest høykvalitets dampdampgeneratorer fremstille en separat kjele. Preparatet for drift av en slik anordning er lang nok, men den resulterende damp har den høyeste temperatur.

Som det sies, i hver salve har minst ett skår i gleden. For eksempel, noen forbrukere foretrekker å bruke en vanlig gammeldags jern. Dampgeneratoren på grunn av den store størrelsen, høye kostnader og høy pris på tjenesten ikke bruke dem i etterspørselen.

Anmeldelser fra eiere av dampgeneratorer:

Jeg er eier av en dampstrykesystemet LAURA Prospektet i Sveits. Re-lese en masse vurderinger av dampgeneratorer og strykesystemer. Tusen takk jenta konsulent som jeg bare sørge for at personen er stadig å sy, er dette systemet er nødvendig.

Dele sine inntrykk av systemet. Jeg valgte modellen magiske S 4. Tiden jeg brukte på en enkel jern stryking damp er uforlignelig større. I noen vev måtte det for å legge et stykke papir under skjøten, slik at det ikke skal trykkes. Og her holdt jern, så jeg på ansiktet - ingenting! Men igjen, vil tiden vise, kan, med kluten heldig? Kan strykes med knapper, velte skjorteknapper ned knapper "begravd" i en myk underlaget og trygt gjennomføre stroppen på, knappene er smeltet og stropp perfekt strykes.

min Philips GC 8350 3 år. Jeg vet ikke at det er en patron på skalaen, men modellen ikke er blokkert. Om en måned senere, i en tid da det travelt og bare en ren hvit skjorte, begynner jern til å spytte vesikulær brunt skum, som umiddelbart fryser beige flekker på stoffet. Utgang bare gjentatt vasking. Spesielt "få" når hele strykes skjorte, og skum kommer helt på slutten. Selvrensende mekanisme i denne modellen, er det nødvendig å helle kokende vann direkte inn i kjelen, håndhilser, denne anordning er ikke lett, og hell deretter over i en skål. En måned senere - igjen et problem med skala.

Otparivatel brønn bretter og andre uregelmessigheter i duken med en kraftig dampstråle. Under virkningen av høytemperatur damp vevsfibrene ikke strekke som vanlig under påvirkning av jern, og blir klumpete og elastisk. Den dampstripper er oppvarmet til en temperatur på 98-99 ° C, Dette ikke skadet vev og ikke danner folder eller blanke flekker på strikkevarer, ull, syntetiske fibre. Drevet dampbåt oppreist. Ting perfekt glattet. Du trenger ikke å bruke strykebrettet.

Enheten etter at nettverket er klar til bruk nesten umiddelbart. Den unektelig fordel med en dampbåt muligheten for kontinuerlig dampende for en lang periode. Du må heller ikke glemme det umulige kompakthet og letthet av anordningen. Den lave vekten og tilstedeværelse av transporthjulene gjør det enkelt å flytte dampbåt, noe som er viktig når du arbeider i et kjøpesenter eller produksjonshall.

 • otglazhivaet eventuelle selv de mest rynket stoffer som krever forskjellig otglazhivaniya temperatur i en opprettstående stilling;
 • Det fjerner den ubehagelige lukten av ting som oppstår etter transport, og utrustning;
 • Det dreper sykdomsfremkallende mikroflora, eliminerer støvmidd, renser møbeltrekk.

Virke: Våt-dampfrembringer damp med en temperatur på 98-99 ° C, som jevner ethvert vev og flatet fold. I vannbeholderen fylles med destillert vann. Innen 30-40 sekunder etter innkobling av nettverket i damperen er klar til bruk. Dampen mates kontinuerlig under press, noe som gjør at du raskt strykes noen ting.

Kommentarer fra forumet fra eierne Garment Steamer:

Jeg jobber på renseriet, og vi bruker en jern Italstream. Vi liker sin letthet, kompakthet og lave kostnader. Ham på skulderen, og med produkter med paljetter, perler og annen trim, så dampen ikke ødelegge den. Oftest bruker dampbåt otglazhivaniya gardiner og pastell sengetøy. Det klarer godt med syntetiske stoffer. Men det er også ulemper: ulempe leverer det dampbåt arbeider utelukkende med destillert vann. I tillegg er det ikke godt strippet produkt av bomull stoff.

Og jeg kjøpte Digital Steamer. Jeg ble fortalt at digitale dampskip i motsetning til Grand Masters har messing fat. Steamers Grand Master av plast, slik at de raskt brytes ned. Jeg bruker et år til alle fornøyd.

Strykejern med en dampgenerator (strykesystemer, damp stasjon) kombinerer jern og dampkjelen. Designet for å glatte noen vev, som ytre klær og sengetøy. også Det brukes til å rengjøre møbeltrekk, fjerne lo og lukt fra dukoverflaten.

 • otglazhivaet ethvert vev, noe som reduserer tiden stryke fordoblet;
 • Funksjonen "vertikal pair" muliggjør otglazhivat klær i en vertikal stilling uten bruk av strykebrettet;
 • renser huden av stoppede møbler;
 • Inkludert er en myk børste for ømfintlige tekstiler og vaskebørste med stiv bust for å rense grovere stoff;
 • Takket være den spesielle dyse fjerner lukt fra møbelstoffer, renser vanskelig-å-folder på toppen av klær.

Virke: Før du arbeider i kjelen er fylt med vann. Etter innkobling av enheten for å måtte vente 5-10 minutter på nettverket. I løpet av denne tiden blir trykket som dannes i kjelen, noe som gjør det mulig å tilveiebringe en konstant tilførsel av damp med en hastighet på 70 g / min. Dampen under påvirkning av et slikt trykk trenger inn i vevet og fjerner de fleste nerazglazhivaemye folder i stoffet.

Anmeldelser av Iron med dampgenerator eiere:

Jeg er veldig fornøyd med dampgenerator Tefal. Virkelig føle forskjellen sammenlignet med konvensjonelle jern. Par kraftige slag og bedre og mye raskere med den, pluss prosessen mer behagelig og enklere.

kjøpt Brown med en dampgenerator. Velg spesielt ikke nødvendig, fordi når en mann så hvor mye disse koster. Hans øyne utvidet (til tross for at vanligvis reagerer rolig), men jeg ga ikke opp som et resultat har kommet over denne brune, som ble dyrere. Har ikke hatt tid ennå til å prøve, må vi også opplæring i internett til å grave opp ... Jeg teknikk Braun respekt, men en dag var det en hendelse - kjøpte defekt jern, og det synes at alt dette modell med en defekt (vann lekker), en kvinne klaget over at hun hadde samme problemet med det samme jern. Sann stedet kjøpte den brune igjen dyrt, det fungerer fint.

Hva du foretrekker og hvordan du velger riktig modell?

Of course, for hjemmebruk mest egnet dampbåt. Han har fordeler sammenlignet med dampgeneratoren og jern med en dampgenerator.

 1. Utvinning tid til å behandle på en otglazhivaniya damperen er 45 sekunder; Dampgenerator med en dampgenerator, og jernet er klar til bruk kun etter 10 minutter;
 2. Hastigheten av dampen er mye høyere enn ved bruk av dampgeneratoren og jern med en dampgenerator;
 3. Otparivatel takle vanskelig tilgjengelige steder og ferdige produkter;
 4. Til slutt blir damperen utstyrt med en lyspenn for tilførsel av damp som i vesentlig grad øker tiden for kontinuerlig drift.
 5. I tillegg er dampenheten flere ganger billigere enn dampgeneratoren og jern med en dampgenerator.
 6. Garment dampbåt veier mindre og kan lett flyttes ved behov.

Og du bruker dampgeneratoren hjemme eller på jobb? Del dine erfaringer med oss!

Skrevet den 08.08.2012 Filed under: Innenriks saker

Jeg kjæreste er veldig skryt dampbåt Philips -Purple. Hennes damp på de fleste sier var helt ubrukelig ting, men det dampbåt klasse!

Dampgeneratoren forstår ikke hvem som trenger kanskje å handle. dampbåt er en super ting for en ung mor! Men om jern heller ikke glemme))) stripper gjøre de nødvendige foldene i buksen og vorotnichek hvordan ikke strykes

Jeg har i min mors butikk, super damp ting og fjerner flekker og jevner perfekt. Men han er en vanskelig bane og hjem til en slik ubehagelig!

Jeg fikk en Phillips 6000-super ting! veldig praktisk! Ønsker ikke å bruke all den jern))) til damp -rubashki mann, alt henger på kleshengere, gardiner, tepper, sengetøy), men det virker for meg at den essensielle ting er bare for alle som har barn. Koking alt ikke trenger å dampe gjennom og gjennom!

Hva tull er det du skriver at strykejernet og dampgeneratoren er egnet for de større butikker eller butikk. Og du vet at butikkene ikke kan strykes ting? Det er bare mer for hjemmebruk, og enkel å oppbevare dampbåt.

Jeg har en fin dampjern Vitesse VS-685, den kraftige, og kan operere i en vertikal stilling, stripping og glatting med et smell, og fine stoffer, og tett. liker spesielt dampstøtfunksjonen

Phillips kjøpte dampbåten lilla. Jeg brøt på andre dag (med en full reservoar av vann, fortsatt blinker "helle vann" indikator). Jeg overlevert tilbake til butikken. Til en pris på 15 000, kunne jobbe erklært en to års garanti.

Jeg også vitesse 526, jern er utmerket, glatter fine, glir perfekt over stoffet. Pålitelig. Kvalitative.

Jeg likte mest er det faktum at det er en vertikal dampfunksjon med en kraftig damp!

Min mann kjøpte en dampstrykejern modell Zauber øko-250, til ham at jeg hadde en Philips dampstrykejern. Sauber otglazhivaet godt og stadig leverer damp til 100 ml per minutt - et par virkelig mye, må vi holde vinduet åpent om mye stryking ringes opp.

Jeg bruker nylig, Philips. Kvalitet strykes elementer er mye høyere enn den strykes og stryking tid redusert med omtrent halvparten. Bare mine problemer med rensing, med dekalkulyatsiey si. Rensende midler skylling med rent vann tank (som er ganske rart hvordan noen liten anelse om hva hjelper mot vann skala). Jeg renset bare én gang fem, og denne gangen helt ikke rengjort og følgelig ikke fungerer. Dette, selvfølgelig, et stort minus, hvis jeg kan si det, fordi jern kan være nødvendig ganske raskt. Nå har jeg et barn på ferie gikk på skolen ikke på seg en hvit skjorte. Og nå et presserende behov for å kjøpe noe for stryking. Sannsynligvis kjøpe en dampgenerator, men fra et annet selskap (- presenteres). Tjenesten Philips I - eller foten etter at de ga meg TV reparert. Generelt er det råd - når du velger damp ta hensyn til renhold.

Etter min mening her urettferdig glemt italienske selskapet MIE damp!

Spesielt MIE STIRO Pro 200 - det beste som finnes i det innenlandske markedet, jeg personlig valgt en måned

Bare nylig kjøpt en dampgenerator Thermostar og har egentlig ikke hatt tid til å prøve, men inntrykkene fra rettssaken nærmer svært positive - var i stand til å skrubbe plate på avsidesliggende steder bare en halv time, og med konvensjonelle midler og støvkost kan være opptatt og en halv, og ikke alle rene. Spesielt med håndtak platene var problemer - de bare fille "tar ikke" og Termostar taklet uten problemer, det behager) tok en annen av bad og toalett - og også her dampgeneratoren viste seg perfekt. Hva er mest like - det er virkelig mye enklere rengjøring, flekker som vises neottiraemymi etter dampende gå en eller to ganger! Den gode ting generelt)

MIE STIRO Pro 200 er ikke den beste! Det finnes modeller verdt fem ganger så mye. Men ganske grei, jeg er enig med det for sin pris)

Kjøpte på presentasjonen av dampgeneratoren Thermostar- er bra! Kjøpte for rengjøring sin butikk, har redusert utgiftene til uborschitsu.Ochen fornøyd med kjøpet og resultatene av rengjøring.

Jeg bruker denne dampen renere for et par uker. Jeg må si at kvaliteten, og pengene som han hadde kjøpt - kamp. Ærlig talt, først nølte jeg, men en gang begynte å rengjøre - roet ned umiddelbart. Kvaliteten på arbeidet - fly. Fugene mellom flisene hvitvaskede fantastisk utsikt over badet umiddelbart endret, og hun ble, som vi nettopp har renovert!

Jeg har en dampbåt hjem. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det fungerer, ikke noe problem med klær og stryke gardiner selv der. Ingen som nå, og aldri kjøpe noe jern. Jeg anbefaler alle - kjøpe dampbåt. Ikke bare manuelt, men en slik slange og til vanntanken flere, minst 3 liter.

Dampgeneratoren Thermostar - en uerstattelig venn av hver husmor. Nå får ut og stryke glede. Mannen ga meg for fødselen av tvillingene mine skjønnheter. Bleier, vester, klær, sengetøy og -Excellent otglazhivaet i løpet av minutter. Selv barnas klær, med ny butikk brakt, ikke lenger trenger å bli vasket, damp jern og alle.

Jeg kan ikke skryte av en dampgenerator nyvunne Thermostar. Iron funksjon er nådd for min håndarbeid - strippet strikkede kjoler direkte på utstillingsdukke. Den gode nyheten og muligheten for å stryke på stativet, og alt dette uten anstrengelse. Dampgeneratoren er så enkel å bruke som ikke forårsaker mistro og frykt blant eldre mennesker. Min mor håndtert det uten problem.

Oh, jenter, det er helt utrolig! Mannen ga Thermostar dampgenerator DR og livet mitt har forandret seg. Så fort jeg har aldri strykes og ren, og viktigst med en slik glede. Hele familien hans utnytte. Kvaliteten er utmerket, og så enkelt. Jeg vil nå gå til Extol sin mann, takk for din bekymring.

Vi har nylig kjøpt en dampgenerator Quasar, så ikke Narada. tid for rengjøring falt til tider - gikk over flisene - sparkles, sot og fett fra ovnen og mikrobølgeovn - foran oppløses. funnet på internett filmen om rengjøring av bilens interiør og motor, bestemte vi oss for å prøve - alt ryddet. Stryke i det hele tatt en glede - for å få en kleshenger, jeg gikk dampgenerator og alle satt til å kle seg ut og gå) vurderinger av Dampvaskere kvasar lese svært forskjellige, men hun er ennå ikke razacharovalas

Beslutningen om å kjøpe en dampgenerator i lang tid modnet i hodet mitt. Selvfølgelig, det var veldig fristende å kjøpe en enhet som ville takle stryking, og rengjøring av tepper eller fliser. Deres valg i markedet er nå ganske stor, og etter å ha lest mange positive vurderinger, jeg stoppet det på Philips. Selvfølgelig, hvor mange mennesker har mange meninger, men etter et par dager med pine gjerne spørre hva forårsaket en slik glede? Par liksom ikke permanent. Uventet stopp i sin underkastelse, hvesende og puffing før skrevet en ny bølge av damp. Og etter en ukes bruk begynte det å flyte i det hele tatt. Ja, og hele strukturen var ubehagelig for meg. Generelt, til tross for de pengene som brukes, ble det besluttet å erstatte denne enheten. Jeg bestemte meg for å ikke lenger stole på seg selv og søke hjelp fra en rådgiver.

Av flere foreslåtte modellene valgte jeg dampgeneratoren jeanselit VTO Basic. Og ikke en gang etter det ikke angret. Han takler sin oppgave! Jern ble lettere og raskere. Og han otglazhivaet noen form for vev. For all den tid jeg bruker noen ting kunne ikke ødelegge denne enheten. Iron seg selv er veldig lett, ikke hånden blir lei. En refill vanntanken gir stryke ganske mange ting trenger ikke å stadig legge til.

Jeg leste om dampgeneratorer vi Phillips, problemer med skala for to år aldri bylo.Prosto trenger å kjøpe flaskevann. og alt vil bli bra.

Som for dampgeneratoren jeg ønsker å snakke brønn, eller brag)) jeg valgte samme parogen, i hvilken vann ble helt er ikke i en plasttank, og en gang i kjelen, er det oppvarmes i en lang tid, ja. Men kraftig og lang strippet og otglazhivaet alle typer tekstiler og selv i flere lag, og fortelle deg nøyaktig - dette med jern og ikke står ved siden av, selv så, som også med parogenom, men hjemme (jeg har en semi-modellen Mia Steere 1100 hvis du er interessert, selvfølgelig, opprinnelig eyeing Lelit, men til slutt valgte denne modellen). Og kunsten er at dampen fra dampgenerator av konstant, trykket på knappen og dampen går og kommer fra husholdningen ikke eksisterer, det er damp, min venn husstand jern med en dampgenerator, så vi sammenlignet.

Jeg parogen Braun 5043. Jeg bruker omtrent et halvt år. Jeg er veldig glad. kraftige og svært gode slag. den andre ikke bruker, og ikke vil ha. Generelt, alle fornøyde

Jeg vil gi dette råd til alle som opplevde dette spørsmålet: Hvis stryke familien er liten og en liten familie, kan du gjøre en enkel jern av god kvalitet, men hvis en stor familie, spesielt hvis det er små barn (som jeg har tre), og mannen - kontorarbeider, er svaret enkelt-dampgenerator. I vår familie, har min mann vært et valg av utstyr for hjemmet, så han valgte meg, og profesjonell jern med dampgenerator MIE STIRO PRO 300. Denne modellen gjør at du kan damp og jern, og på samme tid, noe som er veldig praktisk, og nå enda sengetøy slag, som han aldri hadde gjort jeg bekjenner ærlig. Teflon tips kan du jern ting ut av delikate stoffer, alle mine kjoler bluzochki og nå ser penere og selv synes å ha fått en liten mengde. Så konklusjonen er den samme: hvis du trenger å stryke litt - ta en jern, mye - jern med en dampgenerator, og hva slags valg for alle.

Hvor å reparere strykestasjonen

Akkurat i tide brøt jeg et strykejern. Jeg må jobbe en streng kleskode, så stormet til Avito og funnet en ny dampgenerator Karcher. Nå tid til å lage klær selv i morgen. Strykes lenge og så på kvelden eller en halv dag på å drepe for å forberede klær for fremtidig bruk i en uke, og damp enklere

total online 2168 artikler.

Endelig kom den etterlengtede dagen når du stopper.

Under svangerskapet er ikke bare utseendet og smak av kvinner.

Det er umulig å overvurdere viktigheten av riktig munnhygiene.

Alle foreldre har stor tro på at også med sitt barn akkurat.

Hvem ville ikke ønsker å jobbe i TV? Sannsynligvis alle.

Steamer eller jern i dampgeneratoren: det er bedre funksjoner og anmeldelser

Progress står ikke stille. I dag er menneskelivet umulig å forestille seg uten mange gadgets, teknologi og en rekke enheter som letter sin hverdag. Nåværende husmødre er mye mer tid til deg selv, din egen fritid og helse, siden de fleste av husarbeid tar på seg alle slags apparater: miksere, vaskemaskiner, blandemaskiner, elektriske, etc ...

Som er bedre: dampbåt eller jern til dampgeneratoren?

Ikke så lenge siden på stryke Det tok mye tid og krefter. Vår bestemor i lang tid led av tunge strykejern, før du gikk på salg av alle typer splitter nye biler. I øyeblikket, det uunnværlig og nyttige i husholdningen enhet er tilgjengelig for hver familie. Men nå mannen sto opp foran et annet problem. Hvis den siste tiden er helt fraværende valg, i dag antall produsenter, modeller og modifikasjoner strykejern så mye at kjøperne er rett og slett tapt. De kan ikke velge hva som er best - dampstrykejern eller dampbåt? Vurdere hver av disse enhetene i mer detalj.

Dette apparatet er designet for å stryke. Apparatet er i stand til lett å håndtere med vevet til en hvilken som helst struktur og ubehagelig bretter. Hovedelementene er:

 1. En liten kjele for oppvarming av vann.
 2. Vedlegg med en fleksibel slange.
 3. Spankulere. Om nødvendig, kan den forlenges ved suksessive mellomringer med forskjellige diametere. Etter bruk blir den foldet. Fast med klemmer eller beskyttelsesenheten med dreiemekanisme.
 4. Det finnes modeller med ikke sammenleggbar rack. De har en tendens til å bli brukt i studioer og butikker, fordi det de ofte flyte. Brette dem er ikke nødvendig. Standard Rack Høyde er 164 cm, og i noen modeller - 185 cm.
 5. Pakken omfatter videre en kleshenger for klær, hansker, treplanke, med børste hoper klemme bukse piler.

Driftsprinsippet som gir damperen er enkel: under innvirkning av PETN i en plast kjele vannet koker, skaper damp som stiger opp gjennom slangen og ut av dyseåpningene tilgjengelige. Det er flere driftsformer.

Verdighet og dampbåt anmeldelser

Stasjonære og hånd dampskip - multifunksjons utstyr som brukes til rengjøring og stryke artikler. I henhold til brukerne, er fordelen med denne innretning er at den ikke knuse eller deformere fiberstoffer. På grunn av dette, ting sakte slites ut, får ekstra volum. Damperen er egnet for alle stoffer: strikkede tekstiler, silke produkter med pels, ull, med en rekke komplekse folder og grei. Når stryke slike ekstra elementer, for eksempel knapper og applikasjoner, ikke forårsaker noen problemer. Det er også viktig at damp ødelegger støv midd, sopp og andre mikroorganismer, fjerner lukt.

Uunnværlig dampbåt og der det er små barn. De kan raskt rengjøre lekegrind, barnevogn, madrass, fjerne lukt og flekker. Denne enheten er effektivt brukt, og i andre tilfeller: .. For rengjøring av tepper, møbler, bil interiør, etc. En annen fordel med Garment Steamer - det er lett å bruke. Pakken inneholder spesielle stasjonære modeller kleshengere og klemmer for å tillate før damping spredt produkter. Tilgjengelighet av elektronisk styring, flere moduser dampende, dyser, forenkle arbeidet. Er du fortsatt uavgjort: dampbåt eller jern til dampgeneratoren? Hva er bedre, forteller deg opplevelsen av å bruke begge enhetene. Men mange husmødre mener at hurtigruten ikke vil være i stand til å erstatte konvensjonelle jern. Det perfekt strykes klær, men hun vil ikke være i stand til å forme. Bukser med piler, plissert skjørt, og andre slike ting det rett og slett ikke kan håndtere.

Denne anordning består av følgende elementer:

 • Tank, som er fylt med vann.
 • Silikon fleksibel slange.
 • Av jern.

Noen modeller har utskiftbare børste eller en spesiell tilknytning, som kan bli satt på en slange i stedet for jern for å fjerne flekker.

Prinsippet for drift av dampgeneratoren

Denne enheten fungerer litt annerledes. Kjelen koker vannet varmeelementet, noe som fører til damp. Ved å trykke på knappen på jern håndtere, blir trykksatt varm damp mates inn i slangen. I motsetning til damperen, er den mye høyere temperatur og fuktighet under. Kjele kapasitet - fra 1 til 3 liter vann, slik at i prosessen med stryke det ikke behøver å fylle på. På overflaten av tanken har et styrepanel ved hjelp av hvilken dampen er valgt. I tillegg kan det snus, og bruker innretningen som en konvensjonell jern. Siden funksjonene til forskjellige modeller kan være annerledes, er det anbefalt før du bruker lese instruksjon.

Fordeler med dampgeneratoren og omtaler

Steamer eller damp? Hvordan velger jeg? Før du bestemmer deg, er det verdt en titt på fordelene ved dampgeneratoren. Ifølge tilbakemeldinger fra brukerne, er det i stand til umiddelbart å jevne ut alle de vanskeligste skrukkene. Håndter enheten og en klut i flere lag. Dette er svært nyttig når stryke håndklær og sengetøy. Jern og dampgeneratoren kan raskt foldene på ting, eller omvendt, å fjerne piler på bukser.

Enheten er i stand til å redusere mye tid på stryking. Det gjør arbeidet mindre tyngende. Otglazhivayutsya ting mye enklere og raskere. Men han vil ikke være i stand til å hjelpe under innhøstingen, som ikke er veldig praktisk å bære for en denne enheten. Steamer eller jern i dampgeneratoren - som er den beste av dem? Siste er nyttig hvis:

 • Det er nødvendig å stryke en masse ting.
 • Det er ikke noe ønske om å stå i lang tid på strykebrettet.
 • Det er ting ut av tynne og delikate stoffer som vanlig jern kan brenne (f.eks silke, syntetisk og D. osv.).

Så hva du skal kjøpe: dampbåt eller jern til dampgeneratoren? Hvilken er best? For å besvare dette spørsmålet, må vi undersøke de grunnleggende egenskapene til begge enhetene. Hver av disse anordninger har fordeler og ulemper. Nedenfor er en tabell som gir deg mulighet til å gjøre et valg: en dampstrykejern eller dampbåt. Karakteristika for apparat er beskrevet i detalj.

Oppvarmingstiden etter

Evne til stryke vekt

På et visst fingerferdighet

Svare på spørsmålet: "dampbåt eller jern i dampgeneratoren - noe som er bedre" - bør ta hensyn til at det første arbeidet i oppreist stilling, og den andre - i vertikal og horisontal. Det er andre forskjeller. Det er således et jern med en dampgenerator, veier vanligvis mer og er mer kostbart. En damperen er egnet for rengjøring og desinfeksjon. Det er praktisk å stryke gardiner uten å fjerne dem fra takskjegget, sengetøy direkte på sengen, som er mye tidsbesparende.

Så, dampbåt eller damp - som er bedre? Beskrivelse og verdighet av hver enhet vi sitert ovenfor. For å oppsummere:

 1. Dampgeneratoren har flere funksjoner, men ikke alle av dem noen gang har hatt behov for.
 2. Denne enheten er anbefalt å kjøpe, hvis gården er ingen andre rengjøringsverktøy.
 3. Samtidig er det lurt å kjøpe en dampbåt om huset har allerede en vaske støvsuger.
 4. Til tross for at dampgeneratoren har en rekke ulike funksjoner, for rengjøring av flekker på tepper og møbler er bedre å kjøpe en billig og mobil dampbåt, som er mye enklere og billigere.

Også avhenger mye av volumet av produkter som krever stryking. Hjemme, er det ganske nok og høy kvalitet jern dampbåt. I studio og verksted skreddersy bedre å kjøpe en ekstra dampgenerator.

Funksjoner av dampgeneratoren valget til hjemmet

Alle som allerede har kjøpt en dampgenerator for huset, kan ikke forestille meg hvordan han pleide å leve uten denne enheten. Denne enheten er beregnet ikke bare for stryking - faktisk, har enheten en rekke andre talenter.

Hva kan gjøres med en enhet

Dampgeneratoren for huset er i stand til å utføre slikt arbeid:

 • vertikalt å dampe klær,
 • for å rense forskjellige typer materialer;
 • fjerne flekker fra forskjellige overflater;
 • levere avløp og flisbelegg av smuss og bakterier.

Slike muligheter er på grunn av den meget prinsippet for drift av enheten: står tørr damp som kan varmes opp til en temperatur mellom 140 og 160 ° C. Med oppstår kraftig damp "magiske" rengjøring hevdet overflater og materialer.

Hvorfor klær dampende

Kjent med egenskapene til enheten lurer på: "Hvorfor å dampe klær? Er det ikke nok til å bli strøket den? "Med hjelp av stripping virkelig glatte ut selv de sterkeste uregelmessigheter og rynker i materialet. Stoffet blir ikke ødelagt under påvirkning av temperatur - damperen vil gi sin størrelse bare 98-99 ° C, som ikke strekker fibrene i duken (i stedet, får de volum og til og med elastisitet). Det er mulig å fungere perfekt selv med de mest ømfintlige materialer.

Det er andre fordeler:

 • ting har merkelig lukt forsvinner;
 • i ferd med å skje desinfeksjon og avhending av saprofytter (støv midd), noe som er spesielt viktig for sengetøy;
 • du kan arbeide med møbler møbeltrekk;
 • fjernet holde lo og dyrehår.

En viktig funksjon: det er stryke uten brett - klær selv når den er i oppreist stilling.

Å arbeide med møbler nødvendig å velge riktig type børste som brukes. myk bust ideelt for ømfintlige tekstiler og for grov - stivere.

Når du velger en enhet, vil ingen skade være kjent med eksisterende typer enheter for stripping.

 1. Dampgenerator for klær relevant for fullstendig utskifting av jern. Med riktig valg av strykesystemer takle bedre med arbeidet til den vanlige jern. I tillegg strykes han gardinene, det kan også vaske vinduene uten bruk av kjemikalier.
 2. Hvis du ønsker å kjøpe modell for høsting, Da en slik innretning vil likne en støvsuger med den eneste forskjell at i stedet for en støvsamler i det er verdt integrert dampgenerator. Denne enheten er vanligvis brukt i rengjøring selskaper, som det har en svært høy pris.
 3. Hvis budsjettet tillater det, kan du kjøpe profesjonell modell. Det vil være en flerfunksjonsenhet som vil kombinere og stryking system, og en anordning for rengjøring.

På hvilke egenskaper du skal se etter når du kjøper

Hvordan velge en dampgenerator? Det er flere kriterier som vil hjelpe deg å velge en virkelig god instrument:

 • muligheten for fordamping;
 • damptilførselstrykk;
 • strøm;
 • tankvolumet;
 • Oppvarmingstiden;
 • vedlegg;
 • materialet i sålen.

Husholdning dampgenerator kan se slik ut:

 • ha en separat kjele som genererer damp;
 • umiddelbart å produsere damp;
 • har muligheten til å bytte vannet - den bruker en samling (eller et par av skip) engasjert i denne oppgaven.

For hjemmebruk oftest velger det andre alternativet - umiddelbar gjennomføring av oppgaven vil begynne å jobbe i løpet av minutter etter at damp og slått.

Som anerkjent av eksperter, blir de beste resultatene oppnådd med en separat elektrisk dampkjel. Forventningene vil lønne seg store muligheter i arbeidet - temperaturen når et forhåndsbestemt maksimum. I alle fall er oppkjøpet nødvendig for å forstå de formål som kjøpet er gjort. Hvis du mistenker at du trenger å stryke en masse ting, må et par av stasjonen i enheten være store.

Denne prosedyren skjer på grunn av et visst press - jo høyere indeks, jo mer effektiv arbeidsutstyret. Dette tallet er vanligvis i størrelsesorden 2-6 bar, men det er bedre å gi preferanse til det maksimale grensen. Det vil enkelt arbeide selv med tunge materialer (fra drakten før gardinene).

Valget av dampgeneratoren er påvirket av slike øyeblikk:

 • dampstråleytelse - 90 til 140 g / min (for et bedre resultat innstilte maksimumsverdien kombi);
 • nærvær av damp blåse alternativ (maks damp - 95 til 260 g / min);
 • Muligheten for å operere innretningen i en vertikal posisjon;
 • Muligheten for kontinuerlig damptilførselen (80 til 140 g / min).

damp brukes for å drive spissen tørkede ting folder som ikke glattet på vanlig stryking. A via vertikal damp du kan klappe gardiner og ting på kleshengere.

For å velge den riktige modellen, må vi ikke miste av syne det effekt. Når indeksen er større enn 1800 W, en innretning med en dampgenerator egnet for bruk sammen med forskjellige typer av vev. Slik bruker du hver dag kan du kjøpe en enhet med en liten kapasitet. Kvaliteten på arbeidet vil være på nivå, og pengene vil forbli i lommeboken spart.

Produsenter produsere teknikk med en dampgenerator, som har et lagringsvolum på 500 ml til 2 liter. Når det er ment å stryke en stor mengde klær, er det bedre å velge den maksimale kapasiteten. Men denne fordelen vil skape noen ulemper - enheten vil større i størrelse, tyngre og tyngre. Det er usannsynlig at en slik modell er egnet for anvendelse, for eksempel, en eldre person.

Et annet viktig kriterium i spørsmålet om hvordan å velge dampgeneratoren - oppvarmingstid. Dette tiltaket påvirker enkle og raske betjening. I gjennomsnitt, er denne prosess fra 2 til 10 minutter. Boliger bør velge en modell som kommer dampbåt varsling i 3 minutter.

Om dem er det fornuftig å si, dersom de selges multifunksjonell enhet. Det er verdt å tenke på forhånd hva denne listen over tips vil være virkelig nødvendig:

 • strykejern for stryking (vanligvis er det inkludert);
 • Børstemunnstykket for rengjøring av tepper;
 • munnstykke med forlenget spiss for å arbeide i trange rom;
 • zhestkofakturnaya dyse for flekkdannelse.

Hvor mange dyser i hver slik enhet - produsenten bestemmer. Visse krav er fremmet til slangen - det skal være lang og sterk rengjøring fant sted så behagelig som mulig.

Denne faktoren stryke systemer direkte påvirker effektiviteten av enheten. Sålen av en dampgenerator er laget av forskjellige materialer.

 1. rustfritt stål gi belegget styrke og holdbarhet. Utstyret vil raskt varme opp og stenge ned.
 2. aluminium reduserer kostnadene og den totale kostnaden av anordningen kan lett skades ved kontakt med innsatsen. Et annet negativt - på klær kan være glans.
 3. keramisk belegg lett å rengjøre vanlig klut, selve enheten kjøles raskt og varmer opp. Den store ulempen - skjørhet, så du bør se opp for fallende fra en stor høyde.
 4. Perfekt for stryking titan såler. De varme opp raskt, lang tid tjene og ikke ødelegge klær. Det er et minus - i en slik enhet er veldig tung.
 5. Teflon eller glasskeramikk holdbar, enkel og effektiv i bruk. Modeller av et slikt belegg er også den mest kostbare.
 6. Veldig hendig når biler kombinert yttersåle (Aluminiumsubstrat med teflon eller keramisk belegg), som samtidig beskytte klærne mot lys og uten veiing av selve apparatet.

Oversikt over de mest populære modellene

En markedsleder på salg av slikt utstyr er merke Philips - alle tilbyr forskjellige makt og damptilførsel. En av de anerkjente modeller heter Philips GC6602 - velger det, kan du være sikker på en komfortabel arbeids: med sin lave vekt på 1,2 kg Den har en kapasitet på 2400 watt. Legg merke til damperen: tankvolumet er 1500 ml og den termiske kapasitet - 360 g / min.

Apparatet benytter et system av Philips Easy De-Calc, som renser skala, for derved å forlenge levetiden for generatoren.

Spesielt populært blant brukere som raskt kan damp alle vev - som jeans og sengetøy. Ikke vanskelig er det arbeidet med gardiner. Bestikkelser og at den eneste ikke etterlater noen spor.

utstyr MIE (Modern strykejern) er også populær blant elskere av kvalitet parogenerotov. Budsjettet modell av dampgeneratoren for huset MIE Bravissimo arbeider på en kjele system, damp generere. Funksjonskombi - damp oppnår 150 g / min, sammen med dampen slag til 5,5 bar. Present alternativ vertikal damp og tørr stryking.

Dampgeneratoren MIE Bravissimo

Kraftig stryking system Tefal Easy Trykker GV5246 er 2400 W, og reservoaret er plassert i en liter vann. Vekt er, selvfølgelig, følte på 4,5 kg. Trykket i dampgeneratoren er 4,5 bar, og den damp 90 g / min er manuelt justerbar. Det er også en funksjon av dampblåse - 100 g / min. Den håndterer klær og vertikalt.

Stryke system Tefal Easy Trykker GV5246

Så, hvordan du skal velge en verdig dampgenerator for huset? Det er nødvendig å gå videre fra de behov som motiverer brukeren til å utføre en lignende kjøp. I dette tilfellet ville ting være veldig nødvendig og berettiget oppkjøpet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 2 =