Dampgenerator for rengjøring

Hvordan velge damp for rengjøring leiligheter og hus

Renslighet i huset er ikke bare en estetisk krav, men også nøkkelen til helsen til familiemedlemmer. For å oppnå kvinner bruker kjemikalier og bruker mye krefter. For å hjelpe dem, skapte det en rekke nyttige apparater. En av dem - en damp renere. Vi ser på hvordan du skal velge dampgeneratorer for huseiere og tilbakemelding vil hjelpe oss i dette.

Prinsippet for operasjonen og enhetstypene

Damp - utstyr for rensing av en rekke overflater og materialer ved hjelp av varm damp. Dette begrepet brukes for de to typer enheter:

 • for rengjøring og fjerning av forurensninger fra møbler;
 • for rengjøring og stryking.

I mange tilfeller er alle disse funksjonene kombineres i en universell maskin. Vurdere funksjoner i en enhet, for eksempel en dampgenerator for hjem rengjøring av huset.

Operasjon er basert på den følgende mekanisme. Vannet i reservoaret under påvirkning av høy temperatur, oppnås ved å operere den elektrisk varmeelement, blir omdannet til damp. Han går ut gjennom slangen og munnstykket under høyt trykk.

Universal damp for rengjøring av leiligheten og stell av klær, komplett med jern

Overflatebehandling med varm damp kan kvitte seg med alle typer forurensninger, uønsket lukt og patogener. Den store fordel ved dampgeneratorene - for å oppnå en steril renhet uten husholdningskjemikalier.

Dampgenerator for rengjøring av leiligheten kan være en av tre typer, avhengig av metode for produksjon av damp:

 • Med en enkelt kjele, hvorfra dampen går inn i munnstykket. For at en slik enhet var klar til å gå er det nødvendig å vente ca 10 minutter etter at du slår den på.
 • Med to kjeler. Kaldt vann pumpes via pumpe fra en beholder til den andre (oppvarmet), karakterisert ved at dampen blir hurtig dannet.
 • Uten kjele. Kaldt vann tilføres til den varme varmeelementene, og frembringelse av damp. Denne prosessen styres av en spesiell styreenhet. Enheten er klar til bruk umiddelbart.

Før vi vurdere hvordan du skal velge dampgeneratoren for hjemmebruk, finne ut hvilke oppgaver de kan utføre.

 • Å fjerne smuss fra tepper. Varm damp er i stand til å levere gulv mot støv og harde flekker - fra vin, kaffe, frukt, blekk, tyggegummi.
 • Shoe kjøkken overflater (vegger, møbler, ovner, hetter) av matrester og fett film.

Rengjøring huset parageneratorom mat

 • Bli kvitt kalk og såpeavleiringer på våtromsinnredning, vegger og gulv på badet. Rensing fugemasser mugg og skitt.
 • Desinfeksjon av overflater på grunn av ødeleggelse av patogene mikroorganismer uten kjemikalier.
 • Rengjøring sengetøy (puter, madrasser, tepper) mot støv og midd.

  Dampgeneratoren er perfekt for rengjøring møbel

 • Den komplette sett med universalverktøy kan omfatte jern, ved som enkelt glattet alle typer stoffer, som en vertikal stilling.

  Vanligvis kan enhetene benyttes for rensing av alle typer overflater og materialer - fliser, sanitærutstyr, speil, tepper, møbeltrekk, glass og innvendig, tapet, tre, metall, og i noen tilfeller - potteplanter og plast. Men omfanget av den spesifikke apparatet må avklares ved å studere de instrukser og vurderinger før du velger dampgeneratoren for hjemmet.

  Damp rengjøring flisefuger

  På Biltema, kan du se alle slags damp for rengjøring av huset - hvordan du velger en av sine tall?

  De viktigste parametere for hvilke forskjellige enheter:

  • dimensjoner;
  • funksjonalitet;
  • damptrykk;
  • strøm;
  • Volumet av reservoaret;
  • operasjonsmodi;
  • vesentlige separate deler;
  • pris.

  I størrelse dampgeneratorer er av tre typer:

  • Manual. Veie opp til 3 kg, opptar lite plass, blir de lett transporteres. Men sett av muligheter er svært begrenset.
  • Compact. Det ligner en mellomstor støvsuger. For daglige behov av deres funksjoner er tilstrekkelig.
  • Oversized. Tunge kraftige modeller på hjul med masse ekstramateriale.

  Blant andre design parametere nødvendig å ta hensyn til:

  • slangelengde - det bør være minst 2 m, ellers vil det være umulig å nå taklister og gardiner;
  • Strømledning lengde - jo større det er, jo større er muligheten for å bruke enheten.

  Eksempel vare sanitetsdampgeneratoren med manuell

  Listen over mulige funksjoner av dampgeneratoren vist ovenfor. Noen enheter er i stand til å utføre alle disse oppgavene, andre - bare noen av dem. Denne informasjonen er oppført i instruksjonene. Det bør lage en liste over områder i bruk av enheten, som er relevant for et bestemt hus, og velg riktig modell det.

  Det optimale settet av dyser:

  • gulv (for en stein, keramikk);
  • for vinduer (for speil, glass);
  • smalt munnstykke med børste (for krom, sanitæranlegg);
  • kraftig dyse (for drenering hull);
  • forstøver (for anlegg);
  • Hode tekstiler (møbler, tepper, klær).

  Tips: Det er ikke nødvendig å kjøpe en dyr enhet med et meget stort utvalg av funksjoner unødvendig. I denne forbindelse, bedre å vise en individuell tilnærming.

  Alternativer damp renere Kitfort

  Damptrykket kan variere fra 1 til 4 bar. Jo høyere det er, fjerner de mer aktive enheten forurensningen. Normal hastighet - 3 barer.

  Ettersom trykket direkte påvirker utgangshastigheten av dampdyser, som brukes for dens vurderingskriterium for eksempel mengden av damp som frigjøres pr minutt. Den optimale verdi - 200 til 220, den

  Effektiviteten av bruk av dampgeneratoren avhenger av dets kapasitet, siden den bestemmer hastigheten av termisk oppvarming. Minimumsverdien for vaskemidler - 1000 watt. Hvis du planlegger å hyppig og langvarig bruk, kan kraften være lik 2700-3000 watt. Jo mer kraftfull enhet, jo raskere er det oppvarmet. Ideal - 2-3 minutter.

  Den lille kapasitet av tanken er forbundet med behovet for å ofte tilsette vann til den under drift. En tilstrekkelig mengde av vaske standard leilighet - 1 liter. Hvis området av huset er stort, er det best å velge en modell med et reservoar på ca 2 liter. Vel, hvis vannet kan fylles opp, uten å vente på kjøling av termisk.

  Hensiktsmessig blir dampgenerator utstyrt med en regulator som gjør det mulig å endre intensiteten og temperaturen i dampstrømmen. Individuelle modeller er utstyrt med sensorer, hvorigjennom anordningen er automatisk justeres avhengig av naturen av overflaten.

  Andre alternativer som er verdt å legge merke til:

  • Heater Material. Et element, laget av messing eller aluminium, er lengre enn plast.
  • Aspirasjon. Hvis renseren er utstyrt med den støvavsug utføres raskt og effektivt.
  • Muligheten for å legge vaskemiddel. Det forbedrer desinfisering funksjonene på enheten.
  • Sikkerhet. Påliteligheten av festeelementer, muligheten til å låse damptilførselen - alt dette er meget viktig, særlig hvis barn er til stede.

  Bestemme hvordan du velger dampgeneratorer for hjem, prisen er en viktig faktor. Det er påvirket av alle disse parametrene, samt produsentens nivå.

  Kostnaden for noen modeller:

  • CLATRONIC DR 2930 - 2000 p;.
  • Ariete Multi Vapori Junior - 7180 s.;
  • Grand Master GM-Q7 Multi / T - 13 000 s.;
  • MIE Bello - 25200 p;.
  • ALUR - 36600 p;.
  • Magi Vapor RA - 52 500 p;.
  • Emilio Plus RA - 81 800 p.

  Dampgeneratoren Ariete Multi Vapori

  Tips: Dampgeneratoren - en enhet, som er tilgjengelig på lang sikt. Det er bedre ikke å spare på å kjøpe den og velge modeller av kjente verden merker.

  Velge hvilke den beste damp Housing, vurderinger viser at er svært populær modell SC 2 fra det tyske selskapet Karcher ( «Kärcher»).

  De viktigste fordelene ved anordningen:

  • To moduser damptilførselen mellom kontroller på håndtaket;
  • Tilstedeværelsen av huller i husdelene for lagring;
  • mulighet til å sette maskinen i parkeringsposisjon under en pause i arbeidet;
  • beskyttelse av barn (lukket-nøkkelparet, som er nyttig ved endring av munnstykket).

  Standard utstyrsmodeller SC 2:

  • gulvmunnstykke med den fleksible sperre for grundig rengjøring og to forlengelsesrør;
  • håndverktøy;
  • punkt dyse;
  • rund pensel;
  • tettsittende stoff og frotté.

  Flere tips og våtservietter kan kjøpes separat.

  Tekniske parametere:

  • Strøm - 1500 W;
  • damptrykk - 3,2 bar;
  • tankvolum - 1 liter;
  • oppvarmingsvarigheten - 6,5 minutter;
  • Vekt uten tilbehør - 2,9 kg.

  Kostnads ​​- 8499 rubler.

  Damp renere Karcher SC 2 - Optimal variant for regelmessig rengjøring av lokaler til 75 m². Bruk den til å rengjøre gulv, baderomsinnredning, inkludert maskinvare, fliser, glass, keramisk koketopp og hette på kjøkkenet. Pris - 8499 s.

  Anmeldelser av damprensere Karcher SC 2

  "Jeg bruker en dampgenerator for et par uker. Long tvilte kjøpe eller ikke, på grunn av de høye prisene. Oppkjøp fornøyd, men forventningene var høyere.

  Fordeler - renser fettet på kjøkkenet uten kjemikalier, vaske gulv og vinduer stripefrie, men likevel helt forfriskende lur på tepper. Men å bruke tid og innsats har fortsatt, men mye mindre enn for rengjøring uten damp. "

  Christine, Nisjnij Novgorod

  "Jeg begynte å tenke på å kjøpe en damp renere, da barnet ble født. Etter å ha studert mye informasjon, jeg stoppet på Karcher SC 2. Jeg bruker det for fullt program: mine fliser og sanitærutstyr på badet, alle hvitevarer og møbler, rydde mine barneleker, høy stol, teppe, vinduskarmer, dører, vinduer, gulv, vannes blomst.

  På våren renhold-roms leilighet jeg tilbringe en time. Blant ulempene kan nevnes Ledningen er ikke veldig lang, og behovet for å tørke overflaten etter dampende en tørr fille. "

  "Veldig fornøyd med enheten. Vel fjerner flekker, kalk, fet film på kjøkkenet. Han dytter uten mye mer innsats i løpet av høsten, men resultatet var verre. Det ideelle verktøy for rengjøring skitt på vanskelig tilgjengelige steder. Tanken er ikke for stor, men siden vannet kan fylles opp, uten å vente på kjøling, er det ikke et problem. "

  Husholdning damp rengjøring av huset - en svært nyttig enheten for familiene der små barn og kjæledyr bor. I tillegg kan det gjøre livet lettere for folk med luftveisallergier. Når du velger en dampgenerator, bør det bli veiledet av de grunnleggende tekniske spesifikasjoner, har sett, og produsentens omdømme.

  Hva er et drypp system Avising av kjøleskapet - prinsippet om handling, en sammenligning med andre arter

  Hva er forskjellen maker fra kaffemaskiner

  Hvordan velge en kaffemaskin for hjem

  Ledet på det "den åttende underverk i verden", kjøpte jeg ny på Avito. Først var jeg opprørt, siden i stedet for damp fra strykejernet sålen vannet rant og venstre spor. Modus og sortert ut med destillert vann ble helt over, som opphørte.

  Denne videoen er utilgjengelig.

  sving

  Rengjøring med dampgenerator. Renslighet uten kjemikalier

  • klage

  Like it?

  tekst transkripsjon

  Med denne fantastiske dampgeneratoren kan være:

  mikrobølgeovn rene

  gjenopprette orden på kjøkkenet og på badet, bli kvitt kalkavleiringer og rust

  Holde ren plastboks

  Dampgeneratoren for huset - hvorfor er det og hvordan du velger

  Moderne teknologi er svært mangfoldig, er det allerede vanlig i alle områder av livet. Dampgeneratoren for huset - det er også en veldig nyttig ting, men ikke umiddelbart klart hva dampgeneratoren i spørsmålet.

 • Vi vil forstå i definisjonen. Dampgenerator - en innretning for produksjon av vanndamp som kommer ut av overtrykk. Arbeide maskin på grunn av varmen.

  Dampgenerator - en anordning for generering av damp

  Her er et enkelt diagram over hver generator.

  Som sådan, dukket denne enheten for lenge siden, og det er veldig navn ble brukt for dampkjeler. Nå er denne definisjonen ikke er så vant, men fikk en mye mer fornuftig:

  La oss se på dampgeneratorer, som brukes i hjemmet.

  Strykejern med dampgeneratorer

  Snakker til å velge for huset jern damp. Hvem er de like? Sammenligne du kan stryke for huset, men med en spesiell vanntank, atskilt fra jern. Dette reservoaret er en deltids støtte.

  Iron med dampgenerator

  Disse dampgeneratorer er et stort utvalg av ulike parametere, vurdere de beste alternativene for ulike verter:

  Når det gjelder strøm, er nok to tusen watt.

  En annen viktig parameter - damp. Vennligst referer til det faktum at jo mer jo bedre. Overflødig damp er ikke nøyaktig, men vær forsiktig med delikate og subtile ting.

  Slike små dampgeneratorer er egnet for de som ikke har akkumulert svært mange ting.

  Når det gjelder sålen, bør det være med en spiss nese.

  Forresten, kan være svært nyttig funksjon av vertikal dampende, fordi noen av barneklær er så liten at den tradisjonelle metoden for stryking er rett og slett ikke praktisk.

  Som for strøm, se etter dampgeneratoren er ikke mindre enn to tusen to hundre watt. Oppvarmingstid er ønskelig minimum, som barn stryke ting som trengs "akkurat nå", men generelt er det ikke en nødvendig parameter.

  Velg strykejern med kjele, ikke mindre enn en og en halv liter.

  Så hvordan skal bruke store mengder vann i jern bør være et system som beskytter mot skala.

  Tørrstryking funksjonen vil være svært nyttig i store familier er svært ofte bare stryke klær uten stripping.

  Disse tre typene bestemme mengden av ting som du trenger for å klappe, og omtrentlig natur vevet.

  Først, hva er det og hvorfor vi trenger? Steamers - en enhet konstruert for å otglazhivaniya ting ved hjelp av damp jetfly. Det er hensikten med dem er det samme som med strykejern, så hvorfor er de trengte? Det faktum at en slik dampstryking takle mye mer effektivt, og fordi det er en ny utvikling, har ennå ikke satt ned for å få samme popularitet som i jern.

  Otparivatel varmer vann under hundre grader, og så sende ut trykket fra anordningen. Disse dyser gjennom klærne og myke fibrene er rettet og strekkes, og det er ingen sannsynlighet for klær brenning. Og alt dette uten bruk av et strykebrett, erstatter den hengeren og tverrliggeren.

  At enheten er klar til bruk nesten umiddelbart etter å ha slått på nettverket, og arbeidet kan fortsette så lenge det er til enden av vannet i tanken. Et annet viktig pluss - enheten er svært lett og kompakt, og noen modeller plassert i en kvinnes håndveske.

  Steamer manual typen

  Hovedsakelig dampskip er delt inn i gir Type: Gulv og hånd. Utendørs hjul har

  Mange husmødre tenker bare på hvordan du rengjør en sofa eller klær fra støv, maling eller dyrehår. Men mye viktigere rense kroppen fra parasitter, å ikke bli syke, fordi parasitten er ikke bare et banale ormer, er det mange forskjellige former, som har lenge vist seg å være årsaken til mange sykdommer som strekker seg fra allergi og astma, til problemer med hud, eksem, hyppige forkjølelser, akutt luftveisinfeksjoner, hodepine, og hypertensjon. I tillegg til alt dette, er det parasitter er årsaken til mange kreftformer. Hvordan å rense kroppen, lese et eksklusivt intervju med lederen for parasittologi Dr Rykov.

  Hånd formet mer som en kam, og prinsippet om handlingen på kjelen. De pleier å være tynn, og tanken er ikke spesielt stor, men de er svært lett, kompakt, og kan enkelt ta med deg på ferie, for eksempel, eller bare en tur.

  Noen klarer reise i dette elementet brukes som en inhalator eller en vannkoker.

  Gulv dampskip med hjul

  Gulv dampskip er bedre egnet for bruk i hjemmet, som for øvrig er også forskjellig. Det samotochnye og damptrykk, er den eneste forskjellen er den kraft med hvilken den damp som kommer ut av stryke. For tett vev er bedre å bruke, selvfølgelig, under trykket av dampen, som det vil varme opp gjennom fiberen.

  I Garment Steamer med damptrykk, er det en ulempe for lang tid de ikke kan arbeide, vi trenger pauser. Enheten er ikke brutt, blir det enkelt å arbeide samotochnogo modus, og i de øyeblikk av resten vil bli rekruttert trykk.

  Det er combo enheter, de fungerer litt annerledes. Følger med enheten kan være en spesiell tilknytning hvis damp renere. Disse enhetene er i stand til stadig å tilføre damp ved et trykk på tre bar på noe med en høy intensitet (omtrent sytti gram vann per minutt). Her er alle disse positive sidene kan raskt tørke ut prisen.

  Hånd dampbåt praktisk å ta til veien

  Og nå for de viktige egenskaper for hurtigruten:

  1. 1 Water. Noen enheter kun destillert vann kan fylles ut, mens andre er ganske takle noen. Det er alt i detonasjon beskyttelse mot skala og evnen til å rengjøre jernet fra det, hvis det er ingen beskyttelse. Dette punktet må alltid lære, men fortsatt er det anbefalt å bruke destillert vann.
  2. 2 oppetid. Ofte det avhenger av vanntanken, men enkelte enheter er nødvendig pauser under arbeidet. Alle enheter i volum mer enn en liter, uten pause kan fungere for en lang tid. For eksempel er den gjennomsnittlige kraft lik femti gram per minutt, mens en liter vann vil fordampe i tyve minutter.
  3. 3. trykk. Denne karakteristikken viser under hvilke press damp som kommer ut av stryke. I samotochnyh Garment Steamer ikke noe press i det hele tatt, men for de som har en god indikator anses å være 3 bar ovenfor.
  4. 4 Ekstra funksjoner og funksjoner. For at du ikke var en masse forvirrende knapper som du bruker vil ikke referere direkte til modell. Hvis det er noe du ikke trenger, uten å måtte betale ekstra for ekstra bekvemmelighet.
  5. 5 Alternativer. Inkludert kan være munnstykker, børster, rengjøringssett og mer. Noen av disse detaljene kan være viktig, så det er nødvendig å vite på forhånd som følger med enheten, og hvor du kan kjøpe de delene du trenger, når du er ferdig og der.
  6. 6 Material. Strykejern er av metall og plast. Laget av metall, som regel mye bedre hvis overflaten er en funksjon av oppvarming av stryking. Så det ikke hoper seg opp i vann, og fordamper og går til utjevning plagg.
  7. 7 Power. Hun ligger ofte i intensiteten av dampen blir målt ved hjelp av en slik mengde i gram av væske som fordampes pr minutt. Jo høyere score, jo mer intens er ansett å være et verk av enheten og arbeide hardere enn de mer tett stoff enheten vil være i stand til å jevne ut. Hvis du gir konkrete tall, så har du sannsynligvis ikke liker dampgeneratorer, hvis makt er mindre enn tretti gram per minutt.

  Steam rengjøringsmidler - en dampgenerator utviklet for rengjøring leiligheter og rom generelt. De kan rengjøre baseboards, sedan bil, klær (hvis du ønsker), dører, vinduer, gulvflater, møbler ... Alt.

  Parooschistitel - en veldig nyttig ting å vaske huset

  Som navnet tilsier, rengjøring med damp skjer, er enheten prinsippet om drift nøyaktig den samme som for den elementære damp. Første gang enheten ble brukt i sykehus og klinikker for desinfeksjon av gulv, men senere dukket opp i den offentlige sfæren, og kan skaffe seg hver.

  Dampgeneratoren kan helt rent nesten alle overflater uten bruk av vaskemidler. Dette vil gi deg ytterligere innsparinger, og i tillegg er det også en ytterligere garanti for helse, fordi du ikke lenger å puste klor. Som er lagt i de fleste av sterke rengjøringsmidler.

  Her er de viktigste fordelene med dampgeneratorer:

  • desinfiseres;
  • erstatte noen husholdningsapparater enheter;
  • lett å fjerne flekker;
  • ikke skadelig for helsen;
  • avfettet;
  • desinfiseres;
  • rengjøres.

  Noen fakta om damprensere:

  1. Hver enhet 1 er utstyrt med en ventil, karakterisert ved at det kokende vann under trykk i tre eller fire stenger (dvs. tre eller fire hundre tusen Pascal).
  2. 2. Damptrykket kan være så fire streker, og så vises ikke.
  3. 3 Det finnes tre velkjente (relativt) Produsent: Clatronic, ARIETE, Karcher.
  4. 4 ut damp til stryking, røret, og røret passerer fra reservoaret gjennom en magnetventil. Så trykket opprettholdes i tanken.
  5. 5 i en tank i dampgeneratoren er kaldt vann, oppvarmes den på en helt annen kapasitet. Mer presist, denne tanken vanndråper på glødefordamper og oppvarmes i form av damp forlater røret. I dette tilfellet er det ikke noe press.
  6. 6 Alle damp rengjøringsmidler er forskjellige i kraft, av volumet av vannbeholderen, i nærvær av en rekke funksjoner og visse andre kategorier.
  7. 7 Det bør også ta hensyn til komplett sett av damp renere, med ham kan gå pensel og ulike vedlegg for rengjøring ulike overflater.

  Dampgeneratoren for huset - en veldig viktig ting som kan hjelpe i den kjedelige prosessen med stryking. Du vet nå ikke bare hvordan du skal velge et strykejern med en dampgenerator, men også hvilke fordeler det er andre modeller.

  Tar glemt husarbeid og rengjøring så lett "plukke opp" parasitt, som kontakt med dem bare uunngåelig, spesielt hvis du har kjæledyr.

  Symptomene på utseendet av parasitter i kroppen kan være:

   • hyppige forkjølelser sykdommer, akutte respiratoriske infeksjoner, sår hals, hoste
   • pågående allergisk rennende nese, røde øyne
   • hud allergi, kløe, eksem
   • vorter og papillomer
   • hodepine og diverse smerter og kramper i indre organer

  Hvis du føler hyppige plager, trenger du bare å holder kroppen rensing. Hvordan du gjør dette, kan du lese anbefalinger parasitologist Dr. Rykov.

  Alle rettigheter reservert. All informasjon på dette nettstedet er gitt kun for informasjonsformål. Før du bruker noen anbefalinger

  Alltid konsultere med spetsialistom.Polnoe eller delvis kopiering informasjon fra nettstedet uten

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  61 − 55 =