Dampgenerator for klær

Hvordan velge en dampbåt for hjemmebruk. Den beste plagg dampbåt, video

Vi lever i konstant tidspress, og bortkastet tid på stryking klær eller husholdningsartikler - en luksus. Du trenger ikke å helt forlate denne aktiviteten. Nok til å endre den vanlige jern på kompakt dampbåten. Denne enheten vil gå tilbake i noen minutter produktet pen og ryddig utseende, hjelper til å takle vanskelige flekker og eliminerer ubehagelig lukt. Ønsker du å lære hvordan du velger et plagg dampbåt? Alle svarene i denne håndboken.

Garment dampbåt - en teknikk, komfortabel og hjemme, og i det profesjonelle feltet (for eksempel i studio, tekstil butikker, de er rett og slett uerstattelig). Dampskip rekke modeller som er tilgjengelige, har en annen struktur og komponenter. Vertikale enheter tillate deg å jobbe med klær, uten å fjerne den fra stativet, og en liten hånd vil være et nyttig tilbehør på enhver tur. Hvordan velge et plagg dampbåt og bruke det riktig, vil du vite med en gang!

Vertikal plagg dampbåt

Vertikal damperen - en enhet utjevning tekstiler kraftig dampstråle. Det er helt trygt å fungere, fordi det ikke inneholder varmeelement, egnet for bruk på delikate stoffer og for dampende dresser og yttertøy. På grunn av den høye temperaturen i dampstrømmen kan oppnå en desinfiserende effekt, noe som er viktig ved rengjøring av overflater pute, puter, fylt leker.

Ett navn plagg dampbåt indikerer at det er kun egnet for bruk med vertikal ting. På den ene siden, vil denne muligheten av jern i den tradisjonelle måten ugyldig - på en horisontal flate, men på den andre - vil raskt å strippe produktet direkte til vekt. Med andre ord kan en vertikal dampbåten ikke takle en stor haug av ren Klesvask, men viser gode resultater i stripping av gardiner.

Håndholdt enhet for damping klær dampbåt eller vei - det beste alternativet for forretningsreiser. Lys kjole eller bedrift dress - noen ting vil se ryddig med assistenten. Ergonomisk og moderat kraftig maskin er billigere enn stasjonære modeller, men ikke dårligere enn dem i kvalitet. Den forholdsvis lille vanntanken forklarer den korte anordningen (15 minutter), men være trygg på at denne tid er nok til å rette ut eventuelle rynker i klærne.

Du kan bruke en hånd dampskip i stedet for en kjele. Design funksjoner tillate stripperen å koke vannet, noe som betyr at varm te er gitt til deg overalt. Ved ankomst hjemme, er du sikker på å finne bruk av en mini plagg dampbåt: vil ta det til å fungere, eller bruke for stryking ømfintlige plagg.

Gulv dampskip for klær er mest populære blant de eksisterende modeller: de har det endelige kraft (over 1800 watt), en stor tank og i stand til å operere i en non-stop i minst to timer. For å velge et plagg dampbåt, må du ta hensyn til slike ting:

 1. Materiale damp apparat. På salg er mer vanlige plast- og metall dampskip. Som kjent, har metallet en høy varmeledningsevne, men metalldampstrykejern ha bedre evne podglazhivayuschuyu.
 2. Mål. Fra størrelsen og formen på et plagg dampbåt vil avhenge av brukervennlighet i en gitt situasjon. Ikke glem om riktig lagringsenhet: en smal dampstrykejern er lett å få plass på en hylle i skapet, mens en vertikal dampbåt med en glidende stativ og kleshengere må finne et eget sted.
 3. Antall driftsmoduser. Tilstedeværelsen av flere dampbåt driftsmodus kan du arbeide med ulike sammensetning og kvalitet stoffer. Materialer som krever en delikat tilnærming (silke, organza) skal strykes på laveffektsmodus, og ytterkledning og en tett sort stoff - ved den maksimale dampstrøm. Hvis du kommer til å stryke dette, eller at ting, lese instruksjonene på etiketten.
 4. Type vann til dampbåten. Før kjøp / velger, kontakt med eksperter med hensyn til kvaliteten av vannet tillates å bli brukt i en spesiell enhet. Billige modeller av dampstrykejern opererer med destillert vann, noe som medfører ekstra kostnader for kjøp av. Steamers er utstyrt med dyre kvalitetsfiltre, slik at vannet fra springen er ikke forferdelig for dem.

Hvordan velge et plagg dampbåt, se denne opplæringen videoen opplæringen:

Produsenter plagg dampbåt

I lang tid på markedet damp renere teknologi var ledende kinesiske industribedrifter har utviklet et bredt spekter av Garment Steamer klær. Flertallet av kinesiske dampmaskiner prisen er billig, men kvaliteten og levetiden er ikke alltid fornøyde kunder.

Til dags dato, salget var det modeller Garment Steamer europeiske og amerikanske forfatterskap: Vitesse, Steam Brush, Zauber og andre. De er preget av kontinuitet og høy kvalitet, men koste flere ganger dyrere enn kinesiske kolleger. Uavhengig av produksjonslandet, dampskip til klær utstyrt med detaljer som:

 1. Rengjøringsbørsten ting fra forurensning (støv, lo).
 2. Klemmer for utjevning pilene på skjørt og bukser. Noen ganger er disse klemmene er kombinert med børster for rengjøring av duken.
 3. Vott til stede for beskyttelse mot den varme dampstrømmen. Den kan være laget av tykt stoff, teflon.
 4. Tilbehør for stripping lommer og krager av skjorten hans. Lagt på feil side av produktet og holder formen.
 5. Hengere for vertikal stryking. I motsetning til konvensjonelle kleshengere, de er godt dokumentert, og ikke henge ut.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med kjente merkevarer plagg dampbåt - dette vil hjelpe deg å gjøre det riktige valget og få mest mulig ut av kjøpet.

Det russiske selskapet Grand Master har fungert bra i det innenlandske markedet av hvitevarer produsenter. Produktene av dette merket har en attraktiv design, tydelig ledelse system av høy kvalitet montering og lang levetid. Dampstrykejern / dampskip fra Grand Master - dette ergonomiske enheter designet for jevn drift på kundens fordel.

Muligheten for å bruke damp enheten uten bruk av kjemikalier vil glede mennesker som er utsatt for allergiske reaksjoner. Desinfeksjon av myke overflater, mot forskjellige bakterier og støvmidd vil unngå utvikling flerhet av infeksjonssykdommer og allergiske sykdommer. Hvis du ønsker å velge dampskip til klær Grand Master, gå til nærmeste jernvarehandel eller bestille varer over Internett.

Steam børsten fra kinesisk merkevare Steam Brush - en ekte godsend for folk overfor en mangel på ledig tid, og streve for orden i huset som en helhet, og i et tilfelle spesielt. Brukervennlig design, et bredt utvalg av modeller og lave kostnader gjorde dampskip av denne merkevaren salgsleder i sin prissegmentet. Hvis du velger dampskip for klær, produktene Steam Brush definitivt fortjener din oppmerksomhet!

I et forsøk på å gjøre deres utstyr så mye som mulig funksjonell damp Brush Company har bemannet det med tilleggsutstyr, samt indikatorsignaler væskenivået i stripperen. Du trenger ikke å følge i løpet av arbeidet med vannivået i tanken - pæren lyser, så snart vannet renner. Få Steam Brush Steam Brush, og du glemmer at stryking kan være utmattende!

Garment dampbåt Karcher

Tysk merke Karcher spesialiserer seg på industriell produksjon av utstyr for rengjøring og hager, samt høy kvalitet husholdningsapparater. Blant produsert av dette merket produkter okkupere en spesiell plass i damprensere og dampskip for klær. Alle av dem er laget av miljøvennlige materialer, og er karakterisert ved høy funksjonalitet og holdbarhet. De viktigste fordelene med dampingsprodukter Karcher - kraft, er tilstedeværelsen av store reservoar, multi-modus.

Dampingsprodukter ordning av dette merket er som følger: fra tanken vannet kommer inn i tanken, og blir oppvarmet ved hjelp av damp fra tuten av børsten i form av damp. Under påvirkning av den varme dampstrømmen blir glattet stoff blir elastisk, voluminøst.

Ved hjelp av en hånd dampbåt for klær du kan komme til vanskelig tilgjengelige steder klær - seksjoner mellom knapper, lommer, foringer. Dampskip Karcher også avlaste ting fra ubehagelig lukt, særlig sigarett. Du kan velge et plagg dampbåt Karcher på selskapets lager av selskapet.

Også lære å velge riktig dampgenerator for hjemmet.

Philips Klær dampbåt

Steamers for Philips klær - en linje med dampstrykejern, beregnet for vertikal stryking. De produserte en liten lineup - 4 produkt med ulike tekniske egenskaper og et komplett sett. De mer kostbare modell dampingsprodukter fra Philips utstyrt med flytende krystall-skjerm for å velge en av fem operasjonsmetoder. I tillegg er disse dampskip beskyttet mot skalering (Anti-Cal-system).

Damp stryke Philips, er i den lave enden segment, har redusert strøm og begrenset antall moduser. Samtidig har de god ergonomi, og ikke la våte flekker på klær. Kjøp en dampmaskinen fra Philips, og du kan egne hender for å ta vare på delikate stoffer og yttertøy, uten å ty til tjenester av tørr rengjøringsmidler! Velg dampskip til klær kan være på produsentens hjemmeside.

Master klassen på bruk av vertikale Philips Garment Steamer se i denne videoen:

Nyttige tips fra fagfolk

Når du har valgt et plagg dampbåt ikke å bli skuffet i å kjøpe, bli veiledet av råd fra fagfolk:

 1. Ikke bruk produktet umiddelbart etter stripping utjuzhkom - de trenger å tørke etter en varm damp, for ikke å rynke på nytt.
 2. Tørr etter vask dunjakke damp børste - hun raskt rette og tørr lo rull til kuler.
 3. Arbeide med pels, dirigere dampstrålen fra en avstand, ser den pelsfunksjon. Det er bedre å starte med et lite synlig område, for ikke å ødelegge pelsen er for varm damp.
 4. Linens det er best å dampe i ovnen eller direkte på madrassen.
 5. Vertikale stryke gardiner bør utføres i to faser, ved å starte fra toppen, trekke midten av et godt produkt, og deretter bevege seg til bunnen, sprer den andre halvdelen.

Nå vet du hvordan du skal velge et plagg dampbåt, noe som betyr at fra nå av lekser ikke vil ta mye av din tid. Endre strykejern i funksjonelle dampskip til klær og dele inntrykk av deres bruk i kommentarfeltet nedenfor artikkelen. Du kan også illustrere dine tilbakemeldinger fotografier av produkter, strippet utjuzhkom nytt!

Hvordan velge dampgeneratorer for hjem

Har du noen gang lagt merke til at begrepet "jern" har lenge mistet sin opprinnelige betydning. Nå gjør denne enheten fungerer på glør, er det lett, og kan ikke bare jern, men også desinfisert, rengjort og selv klær. Og mest av alt, er denne teknikken kalles dampgeneratorer, og er preget av prinsippet om handling, et sett med funksjoner, og selvfølgelig pris.

Vi er de viktigste kriteriene for valg av forbedrede versjoner av strykejern, deres funksjoner og egendefinerte innstillinger i denne publikasjonen. Så la oss begynne ...

Dampgenerator for hjem slitasje

Apparatet utførelsesform av dampgenerator - er en enhet som, uten noen vaske- eller rengjøringsmiddel renser og stryker garderobe elementer fra alle vev.

 • Gjennom en kraftig strøm av damp, strykejern dampgeneratoren klær hjem til en tilstand av fullkommenhet, slik at spørsmålet om hvordan å velge en enhet som er spesielt viktig for akkuratistov, pedants, kontorarbeidere og forretningsfolk;
 • Fra overflatevev elimineres praktisk talt alle typer av forurensninger;
 • Vakkert rene tepper som umiddelbart fjerner flekker fra kaffe, urter, saft og vin;
 • Du kan rengjøre sanitærutstyr og keramiske fliser.

Driftsprinsippet som gir en slik teknikk er meget enkel: den avgir tørr damp som kan varmes 140-160 ° C. Det er gjennom det med tekstiler, fliser, tepper og andre overflater rengjøres alle tenkelige typer skitt flekker.

Husholdning dampgeneratorer varianter:

 • Med separat kjele som danner par;
 • Med mulighet for umiddelbar damp produksjon;
 • Med mulighet for å pumpe vann fra en kollek til den som omhandler dannelsen av damp.

Nå om hvordan du velger dampgeneratoren. I utgangspunktet, det kommer an på målenheten destinasjon. Dermed vil en guide for å trimme den tiden, kostnadene for rengjøring og glatting, er det nødvendig å få modellen med evnen til å kjapt generere damp, som kan kjøres 2-3 minutter etter oppstart.

Best kvalitet dampgenerator som bare kan velges for bruk i hjemmet, er det en som er utstyrt med en separat kjele. Ja, jeg må vente til den er klar til å gå, men temperaturen i løslatt damp er den høyeste av alle mulige alternativer.

Hvis denne enheten er så perfekt, hvorfor han ikke får massedistribusjon? Mest sannsynlig er problemet den høye prisen, den generelle og høye vedlikeholdskostnader.

Dampbåt - er et annet instrument som gjennom dampstråler jevner ut selv de sterkeste bretter, støt og folder i materialet. Temperaturen av dampen som slippes ut er ca. 98-99 ° C, og det er ikke i stand til å strekke stoffet fiber.

Snarere de tilegne seg bemerkelsesverdig elastisitet og volum. I tilfelle av dampstryke klær oppstår i oppreist posisjon uten bruk av strykebrettet.

Selve enheten er klar til bruk nesten umiddelbart etter at de er koblet til strømforsyningen, og prosessen med non-stop stryking kan vare i et forholdsvis lang tid.

Og hvis du fortsatt er usikker på om du skal bruke damp eller bedre å kjøpe en dampbåt, den endelige avgjørelsen hva du skal velge, kan følgende argumenter påvirke: dampbåt er utstyrt med transporthjul, er det mye lettere enn sin motpart, kompakt og overraskende gjennomførbar.

 • Akkurat som hjemme, kan du få et perfekt strykes ting og ikke være redd for å ødelegge selv de mest delikate stoffer;
 • Ting bli kvitt lukt vanligvis vises etter transport, langtidslagring i et skap eller flere beslag;
 • Akseptable rene, myke møbler, bruker sin desinfeksjon og fri for støvmidd.

Vær oppmerksom på at alt dette er gjort våt damp, hvis temperaturen når 98-99 ° C. Beholderen er fylt med bare destillert vann, og tretti sekunder senere maskinen er klar til å rense, og dampstryking.

Jern er i stand til å generere damp

Nå er det tur til å forholde seg til hvordan å velge jern og dampgeneratoren integrert handling. Denne dampen stasjon er virkelig universell, fordi det kan jevne ut noe stoff, ren møbler, rydde opp i haug og odezhku kvitt ubehagelig lukt.

For å forstå hvordan du skal velge jern-dampgenerator, er det nødvendig å bli kjent med de viktigste funksjonene, som er som følger:

 • Polering av alle typer materialer;
 • "Vertikal damp" eliminerer behovet for -brett;
 • Du kan rengjøre møbeltrekk;
 • Børster med myke og harde bust, nå i settet, delikat børste og grov klut, henholdsvis;
 • Spesifikk dyse fjerner lukt og skitt fra de mest fjerntliggende punkter og folder.

Før du velger en jern-dampgenerator for klær og møbler, er det nødvendig å bli kjent med prinsippet om sin drift. Før tilkobling til nettverket, blir samlingen fylt med vann. Utstyr er inkludert i uttaket, og varmet opp i 5-10 minutter. Det er hvor mye tid du trenger for å skape den rette i kjelen damptrykk, under press som fjerner selv de vanskeligste skrukkene.

Hvis din viktigste problemet er hvordan man skal velge dampgeneratorer for bruk hjemme, stoppe for en stripper, som har følgende fordeler:

 • Riktig valgt dampbåt klar til bruk innen 45 sekunder, mens resten av instrumentet vil det ta ca 10 minutter;
 • En slik anordning har en meget høy hastighet og maksimal effektivitet;
 • Selv de beste strykejern med innebygd dampgenerator vil ikke være i stand til å takle rynkete etterbehandling og vanskelig tilgjengelige områder som det gjør dampbåt;
 • Oppetid uvelivaetsya dampen på grunn av behagelig håndtak og lav vekt;
 • Denne teknikken er mye billigere enn sine kolleger som ikke forringer dens funksjonalitet.

I utgangspunktet er dette alt som er nødvendig for riktig valg, og i neste innlegg, vil vi snakke om hvordan du velger Thermo.

Steamer eller jern i dampgeneratoren: det er bedre funksjoner og anmeldelser

Progress står ikke stille. I dag er menneskelivet umulig å forestille seg uten mange gadgets, teknologi og en rekke enheter som letter sin hverdag. Nåværende husmødre er mye mer tid til deg selv, din egen fritid og helse, siden de fleste av husarbeid tar på seg alle slags apparater: miksere, vaskemaskiner, blandemaskiner, elektriske, etc ...

Som er bedre: dampbåt eller jern til dampgeneratoren?

Ikke så lenge siden på stryke Det tok mye tid og krefter. Vår bestemor i lang tid led av tunge strykejern, før du gikk på salg av alle typer splitter nye biler. I øyeblikket, det uunnværlig og nyttige i husholdningen enhet er tilgjengelig for hver familie. Men nå mannen sto opp foran et annet problem. Hvis den siste tiden er helt fraværende valg, i dag antall produsenter, modeller og modifikasjoner strykejern så mye at kjøperne er rett og slett tapt. De kan ikke velge hva som er best - dampstrykejern eller dampbåt? Vurdere hver av disse enhetene i mer detalj.

Dette apparatet er designet for å stryke. Apparatet er i stand til lett å håndtere med vevet til en hvilken som helst struktur og ubehagelig bretter. Hovedelementene er:

 1. En liten kjele for oppvarming av vann.
 2. Vedlegg med en fleksibel slange.
 3. Spankulere. Om nødvendig, kan den forlenges ved suksessive mellomringer med forskjellige diametere. Etter bruk blir den foldet. Fast med klemmer eller beskyttelsesenheten med dreiemekanisme.
 4. Det finnes modeller med ikke sammenleggbar rack. De har en tendens til å bli brukt i studioer og butikker, fordi det de ofte flyte. Brette dem er ikke nødvendig. Standard Rack Høyde er 164 cm, og i noen modeller - 185 cm.
 5. Pakken omfatter videre en kleshenger for klær, hansker, treplanke, med børste hoper klemme bukse piler.

Driftsprinsippet som gir damperen er enkel: under innvirkning av PETN i en plast kjele vannet koker, skaper damp som stiger opp gjennom slangen og ut av dyseåpningene tilgjengelige. Det er flere driftsformer.

Verdighet og dampbåt anmeldelser

Stasjonære og hånd dampskip - multifunksjons utstyr som brukes til rengjøring og stryke artikler. I henhold til brukerne, er fordelen med denne innretning er at den ikke knuse eller deformere fiberstoffer. På grunn av dette, ting sakte slites ut, får ekstra volum. Damperen er egnet for alle stoffer: strikkede tekstiler, silke produkter med pels, ull, med en rekke komplekse folder og grei. Når stryke slike ekstra elementer, for eksempel knapper og applikasjoner, ikke forårsaker noen problemer. Det er også viktig at damp ødelegger støv midd, sopp og andre mikroorganismer, fjerner lukt.

Uunnværlig dampbåt og der det er små barn. De kan raskt rengjøre lekegrind, barnevogn, madrass, fjerne lukt og flekker. Denne enheten er effektivt brukt, og i andre tilfeller: .. For rengjøring av tepper, møbler, bil interiør, etc. En annen fordel med Garment Steamer - det er lett å bruke. Pakken inneholder spesielle stasjonære modeller kleshengere og klemmer for å tillate før damping spredt produkter. Tilgjengelighet av elektronisk styring, flere moduser dampende, dyser, forenkle arbeidet. Er du fortsatt uavgjort: dampbåt eller jern til dampgeneratoren? Hva er bedre, forteller deg opplevelsen av å bruke begge enhetene. Men mange husmødre mener at hurtigruten ikke vil være i stand til å erstatte konvensjonelle jern. Det perfekt strykes klær, men hun vil ikke være i stand til å forme. Bukser med piler, plissert skjørt, og andre slike ting det rett og slett ikke kan håndtere.

Denne anordning består av følgende elementer:

 • Tank, som er fylt med vann.
 • Silikon fleksibel slange.
 • Av jern.

Noen modeller har utskiftbare børste eller en spesiell tilknytning, som kan bli satt på en slange i stedet for jern for å fjerne flekker.

Prinsippet for drift av dampgeneratoren

Denne enheten fungerer litt annerledes. Kjelen koker vannet varmeelementet, noe som fører til damp. Ved å trykke på knappen på jern håndtere, blir trykksatt varm damp mates inn i slangen. I motsetning til damperen, er den mye høyere temperatur og fuktighet under. Kjele kapasitet - fra 1 til 3 liter vann, slik at i prosessen med stryke det ikke behøver å fylle på. På overflaten av tanken har et styrepanel ved hjelp av hvilken dampen er valgt. I tillegg kan det snus, og bruker innretningen som en konvensjonell jern. Siden funksjonene til forskjellige modeller kan være annerledes, er det anbefalt før du bruker lese instruksjon.

Fordeler med dampgeneratoren og omtaler

Steamer eller damp? Hvordan velger jeg? Før du bestemmer deg, er det verdt en titt på fordelene ved dampgeneratoren. Ifølge tilbakemeldinger fra brukerne, er det i stand til umiddelbart å jevne ut alle de vanskeligste skrukkene. Håndter enheten og en klut i flere lag. Dette er svært nyttig når stryke håndklær og sengetøy. Jern og dampgeneratoren kan raskt foldene på ting, eller omvendt, å fjerne piler på bukser.

Enheten er i stand til å redusere mye tid på stryking. Det gjør arbeidet mindre tyngende. Otglazhivayutsya ting mye enklere og raskere. Men han vil ikke være i stand til å hjelpe under innhøstingen, som ikke er veldig praktisk å bære for en denne enheten. Steamer eller jern i dampgeneratoren - som er den beste av dem? Siste er nyttig hvis:

 • Det er nødvendig å stryke en masse ting.
 • Det er ikke noe ønske om å stå i lang tid på strykebrettet.
 • Det er ting ut av tynne og delikate stoffer som vanlig jern kan brenne (f.eks silke, syntetisk og D. osv.).

Så hva du skal kjøpe: dampbåt eller jern til dampgeneratoren? Hvilken er best? For å besvare dette spørsmålet, må vi undersøke de grunnleggende egenskapene til begge enhetene. Hver av disse anordninger har fordeler og ulemper. Nedenfor er en tabell som gir deg mulighet til å gjøre et valg: en dampstrykejern eller dampbåt. Karakteristika for apparat er beskrevet i detalj.

Oppvarmingstiden etter

Evne til stryke vekt

På et visst fingerferdighet

Svare på spørsmålet: "dampbåt eller jern i dampgeneratoren - noe som er bedre" - bør ta hensyn til at det første arbeidet i oppreist stilling, og den andre - i vertikal og horisontal. Det er andre forskjeller. Det er således et jern med en dampgenerator, veier vanligvis mer og er mer kostbart. En damperen er egnet for rengjøring og desinfeksjon. Det er praktisk å stryke gardiner uten å fjerne dem fra takskjegget, sengetøy direkte på sengen, som er mye tidsbesparende.

Så, dampbåt eller damp - som er bedre? Beskrivelse og verdighet av hver enhet vi sitert ovenfor. For å oppsummere:

 1. Dampgeneratoren har flere funksjoner, men ikke alle av dem noen gang har hatt behov for.
 2. Denne enheten er anbefalt å kjøpe, hvis gården er ingen andre rengjøringsverktøy.
 3. Samtidig er det lurt å kjøpe en dampbåt om huset har allerede en vaske støvsuger.
 4. Til tross for at dampgeneratoren har en rekke ulike funksjoner, for rengjøring av flekker på tepper og møbler er bedre å kjøpe en billig og mobil dampbåt, som er mye enklere og billigere.

Også avhenger mye av volumet av produkter som krever stryking. Hjemme, er det ganske nok og høy kvalitet jern dampbåt. I studio og verksted skreddersy bedre å kjøpe en ekstra dampgenerator.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 − 10 =