Dampgenerator for hammam

Dampgenerator for hammam - gass eller elektrisk?

Tyrkisk bad - et flott verktøy for vekttap og hud fornyelse. Du trenger ikke tilgang til treningsklubben for å få harmoni. Installer hammam - og nyte ferien for kropp og sjel, og, på samme tid, vokser tynn.

Å arrangere et bad i et land hus eller en leilighet, må du velge en god dampgenerator for tyrkisk bad og en rekke betingelser for riktig installasjon. Umiddelbart kan man tenke på hurtigruten og Maxwell Kromaks, men de er ikke egnet for bad. Vi kan også vurdere hvilke typer generatorer for dampbad og sine evner.

Hva er en hammam, og hvordan det skiller seg fra den tradisjonelle russiske bad og badstue? Poenget med tyrkisk damp ikke er ved en høy temperatur og høy fuktighet, og som av dampen. Tradisjonell dampgenerator for hammam - en stor kokende gryte. Men for å oppnå "legkogo9raquo; damp i den tradisjonelle måten er ikke alltid mulig.

For å få "legkiy9raquo; parene med helsefordeler, badekaret satt elektrisk eller gassgenerator. Denne anordning letter i høy grad fremstillingen av høy kvalitet fordampning og reduserer det området av damprommet selv. Nå hamam kan installeres i en enkel leilighet!

Hva som utgjør en dampgenerator for et tyrkisk bad:

Vannet i tanken er oppvarmet gjennom et varmeenergi fås fra forbrenning av gassformig brennstoff eller varme ovner. Da vannet fordampes i kammeret, og er i form av damp inn i rommet.

Hamama- Dampgenerator for en anordning for generering av damp ved oppvarming av vann. Avhengig av varmeelementet av enheten, kan de deles inn i følgende typer:

I hverdagen er mye brukt i Europa elektrisk dampgeneratorer fordi drivstoffet gass i Europa er dyrt. For den russiske forbruker er mer lønnsomt å kjøpe en dampgenerator for hammam på gass, samt betaling av strøm ut mer.

For dannelsen av en stor mengde damp som kreves for høyt energiforbruk, henholdsvis, vedlikeholdskostnader av den elektriske maskin er ikke billig.

Avhengig av type kjele, er dampgeneratorer for hamam delt inn i:

I frittstående (lagring) anordning fylles i vanntanken som fordampning. Denne prosessen gir en person. Automatisert (flow) dampgeneratorer er koblet til vannsystem, kjele og fylleprosessen fortsetter automatisk.

1. Harvia (Finland)

  • Harvia Helix HGX - kompakt elektrisk dampgenerator med en stor produksjonskapasitet. Den brukes for hjemmebruk. Anordningen er utstyrt med en multi-funksjonsbetjeningspanel med berøringstypen (for eksempel jern Brown), noe som gjør det mulig å sette opp og koordinerer arbeidet i dampgeneratoren lett. For å øke ytelsen Harvia utstyret er utstyrt med en automatisk vaske ovner avkalking. Prismodell - fra 38 890 rubler.
  • Harvia SS-20 - en annen elektrisk generator for dampbad hjem. Volumet av lagringstanken - 6 liter fordampning kapasitet - opp til 2,5 liter per time. Linjen inneholder to modeller: Harvia SS-20 og Harvia SS-20 Auto. Den andre modellen er utformet med et automatisk vanningssystem. Pris, henholdsvis - 28,463 rubler og 35,657 rubler.

  • Tylo VB - kompakt elektrisk dampgenerator for husholdnings hammamer med lavt strømforbruk. Denne damprenser for hjemmebruk er forskjellig noiseless under drift, og evnen til å justere kraften (2, 4 og 6 kW). Det er også mulig å veksle mellom fasene. Prismodell - fra 53 980 rubler.
  • Tylo VA - linje enheter for å generere damp med forskjellige hastigheter for kraft og volumet av lagringsbeholderen. Tylo VA-enheter kan brukes hjemme og på offentlige steder. Strømindikatorer - fra 6 til 24 kW. Volumet av lagringstanken - 2 til 18,5 liter. Pris for hamam dampgeneratoren avhenger av tekniske data og er 79 980-231 940 rubler.

3. HumiSteam (Danmark)

Den gass-Dampbefukteren for hamam programvare produsent Carel kjennetegnes ved høy virkningsgrad og vedlikehold effektivitet. Anordningen virker på hoved gass og LPG, vannhardhetstall er irrelevant.

For å kontrollere den flytende krystall-skjerm er anordnet for å lette arbeidet med apparatet (som i moderne trådløs jern). Fordamping makt - opp til 3 liter per time. Prismodell - 92 940 rubler.

Når du velger basert på følgende indikatorer:

  • strøm;
  • drivstoff ressurs;
  • tekniske indikatorer;
  • kjente produsenten;
  • tilstedeværelsen av fjernkontrollen;
  • flere alternativer.

Og ja, hvis du har besluttet å kjøpe jern i Moskva, i Moskva er det bedre å kjøpe og damp.

1. Strøm av apparatet må tilsvare området av badstuen. For å gjøre dette, må du relatere ytelse og beregne det nødvendige antall. Du bør også skille mellom damprommet for hjem og kommersiell bruk hjemmelaget utstyr kjøpt lavt strømforbruk. Ikke glem å relatere størrelsen på enheten med et rom for installasjon av dampgeneratoren: den har til å passe.

2. Fuel ressurs er viktig. Dersom det ikke er noen sentral gassrørledningen skal ta det elektriske apparatet. Hvis det ikke er noen problemer med gass, bedre å velge en gassdampgenerator for hammam: det er billigere.

3. For å vurdere i detalj spesifikasjonene til maskinen:

. A) Du må bestemme hvilken type kjele - autonome (kumulativ) eller automatisk (flow). Det er, vil du koble enheten til vannsystemet eller ikke.

b.) i forhold til røret for et par. Velg den korteste røret, for å ikke akkumulere kondensat i den. Og når du installerer apparatet tar seg ikke å bøye rør av samme grunn: for å unngå å gå til kondensat og damp kommer ut av enheten er enkel.

c.) Er det salg av reservedeler til denne modellen? Spør din konsulent om muligheten for kjøp av maskinen brutt.

g) Sikkerhetsanordning bør være på et høyt nivå (som for øvrig jern hovedregel damp Bosch). Spør om tilgjengeligheten av et automatisk shutdown system for overbelastning og muligheten for interaksjon mellom enheten med brannsikring systemer.

4. Styreenheten kan være tilleggsenheten, og derfor er det nødvendig å kjøpe det separat. Fjern koordinater prosent fuktighet og kvalitet (tetthet) par eksternt. Det er, trenger du ikke å forlate badstuen for koordinering av tekniske parametere.

1 kommentar på "Steam generator for hammam - gass eller elektrisk"

Elektriske dampgeneratorer er godt brukt i små badstuer 20 kuber, badstue hvis mer og mer så leide, er det mye mer lønnsomt å sette i hammam dampgeneratoren gass. Nå på markedet var det en russisk modell - Orlik KPM-50s, så jeg anbefaler å se nøye på dette utstyret når du bygger en hammam for kommersielle formål.

Alle rettigheter reservert © - Kopiering av materiale er kun tillatt med aktiv lenke til kilden.

Hammam dampgeneratorer for den russiske produksjonen

I markedet for en hammam (tyrkisk bad) er mange av dampkjeler produsert i Russland. Seg imellom modeller skiller seg i kapasitet, merkespenning, størrelse og pris. Kjeler er vanligvis laget av rustfritt stål. Ventiler av forskjellige tykkelser anvendes.

I gjennomsnitt de holder trykket på 1,4 bar. Strøm kvalitet modeller er 12 kW. Ved design, er enheten ganske lik. Mange modeller inkludert er en fjernkontroll med display. Det bør være en dampgenerator i butikken ca 70 tusen. Gni.

Gjør hammam steam med sine egne hender er ganske enkel. Den første modellen blir valgt kamera. Kjelen er installert med et utløp. Varmeelementet er montert i bunnen av strukturen. For å styre enheten temperatursensorer benyttes. I dette tilfellet må utløpsventilen være konstruert for et trykk på 3 bar.

styreenheten er satt til å kontrollere temperaturen. Monteringsskruer tilrådelig å velge rustfritt stål. Etter deres installasjon sette tappeventilen. Videre, for å hente dampgeneratoren for tyrkisk bad med hendene, vil kreve kontaktbroer. Ved slutten av hullet er å spyle modell.

Nevnte dampbad i-tyrkisk bad har en effekt på 12 kW. Ytelse det er på et høyt nivå. Kjelen er konstruert i dette tilfelle i to kamre. Hvis vi tror fagfolk bruker temperatursensor høy kvalitet. Beskyttelsessystemet i dampgeneratoren brukes KR20 serie.

Tømmeventil-enheten utformet til 2 bar. Kontrollpanelet er laget med et digitalt display. Monteringsskruer er inkludert som standard. Totalt har modellen et varmeelement. Motstandsevnespenningen for dampgeneratoren er lik 230 V. hovedkameraet anordningen er laget av rustfritt stål. Kjøp nevnte dampgeneratoren på markedet kan være så lav som 72 000. Gni.

Dette er en billig og effektiv damp. Først av alt er det viktig å merke seg at kapasiteten på utstyret lik 13 kW. Varmeelementet den er montert i nærheten av utløpsventilen. Hovedkameraenheten er 12 liter. Hvis du mener kjøperne, deretter vasket det veldig enkelt. Veier dampgeneratoren 16 montert kg.

beskyttelse system han brukte KR20 serien. Temperaturføleren har et filter. Monteringsskruer er inkludert i settet. Umiddelbart kjele er på baksiden av strukturen. Utløpsventilen Systemet er utformet til 2 bar. Styreenheten er forsynt med en fjernkontroll. Digital nivå sensor er plassert bak hovedkameraet. Bærebjelken brukt kontakttypen. Kjøp dampgeneratoren i vår tid kan være så lav som 66 000. Gni.

Nevnte damp produseres med kapasitet på 14 kW. Apparatet arbeider ved en frekvens på 12 Hz. Systemet for beskyttelse av i modellen KK20 serien. Styreenheten brukes sammen med en fjernkontroll. Det digitale displayet i dampgeneratoren er ikke tilgjengelig. Utløpsventilsystemet er konstruert for trykk på 2,2 bar. Varmeelementet er montert på den nedre del av konstruksjonen.

Hovedkameraet brukes med filtre, men det er laget av rustfritt stål. nivåsensor plassert over utløpsventilen. Beskyttelse mot overoppheting i dampgeneratoren er tilgjengelig. Systemytelsen er 13 kg damp pr time. Tømmeventilen på modellen er i stand til å motstå et trykk på 3 bar. Systemet med beskyttelse mot lekkasje av modellen der. Monteringsskruer er laget utelukkende av messing. Kjøp nevnte damp i vår tid kan være så lav som 78 000. Gni.

Enhetsinnstillinger "Catharsis 5"

I denne dampgenerator, er de to kamre tilgjengelig. Kjelen blir brukt med en effekt på 10 kW. Frekvensgrense det er 50 Hz. Hvis vi tror fagfolk på nivåsensorer benyttes kvalitet. Utløpsventilen er innstilt i nærheten av styreenheten. Digital visning av modellen der. Remote som standard er ikke inkludert. Systemet med beskyttelse mot lekkasje ved hjelp av KR202 serie. Klemskruer laget av rustfritt stål. Platen i denne dampgeneratoren er i stand til å tåle store belastninger.

Tømmeventil-enheten er utformet for trykk på 3,4 bar. varmebeskyttelse anvendes PP21 serie. Høyden på nevnte mønster er lik 512 mm. Opprettholdelse av temperatursensorene er montert i de to kamre. Begrensningsanordning spenning lik 230 V. damptemperaturen ved utløpet er 100 grader. Utførelse av modellen er ganske høy. Det er imidlertid viktig å huske på at som standard modifikasjoner er ingen hoppere. Kjøp damp i nevnte serie brukeren er i stand til så lavt som 80 tusen. Rub.

Denne dampgenerator for tyrkisk (russisk-laget) er gjort med et enkelt kamera. Utløpsventilen som benyttes i systemet på 2,5 bar. Hydraulisk fluid blir påført i henhold til GOST 2874. Festeskruene for modellen er laget av rustfritt stål. Kapslingen brukes sammen med systemet for beskyttelse mot lekkasje. I dette tilfellet, blir temperaturen tillatt å justere styrepanelet. ved modellnivået sensor montert inne i kammeret. Utløpet diameter lik 23 cm.

Beskyttelse mot overoppheting ved hjelp av KK19 serien. Nevnte modell bare veier 17 kg. Avløpsventil i dampgeneratoren er konstruert for trykk på 2,6 bar. Varmeelementet ligger i den nedre del av kammeret. Systemet av beskyttelse mot svikt i frakoblet styreenheten. Kjøp dampgeneratoren på markedet kan være så lav som 76 000. Gni.

Nevnte dampgeneratoren er laget med tre kameraer. Utløpsventilsystemet er konstruert for trykk på 2,5 bar. Innretningsytelse er lik 12 kg damp pr time. Systemet med beskyttelse mot lekkasjer det har. Tømmeventilen er installert i hovedkammeret i apparatet. Festeskruer fra dampgeneratoren er laget av rustfritt stål. Terskelspenningen er lik 220V modell nivåfølere er plassert nær utløpsåpningen. Fjernkontroll som standard tilgjengelig. Beskyttelse mot overoppheting av kroppen brukes KK20 serien. Terskeleffekten av dampgeneratoren er nøyaktig 15 kW. Kjøp modell, kan brukeren for 75 000. Gni.

Disse dampgeneratorer for hammam i de senere år i høy etterspørsel. Et karakteristisk trekk ved modifikasjonen er tilstedeværelsen av messing ventiler. Utløpet av modellen er lik 2,4 cm. Maksimum av dampgeneratoren er 14,6 kW. Frekvensen er omkring 30 Hz. Systemet med beskyttelse mot lekkasje ved bruk av merket KR20. Ytelse dampgenerator er lik 13 kg damp pr time.

Temperatursensorer er installert bare i det første kammer. Kjelen i apparaturen er laget av rustfritt stål. Høyden av strukturen er lik 540 mm. Vanlige modifiseringer vekt - 14 kg. Opprettholde temperaturen sensorer er montert nær varmeelementet. Tømmeventil-anordning beregnet for trykk 3,3 bar. Kjøp nevnte dampgeneratoren kan være for 68000. Gni.

Du ønsker å bygge en hammam? Dampgenerator gass i nevnte serie har mange fordeler. Først av alt er det viktig å merke seg at den har tre kameraer. Systemet med beskyttelse mot lekkasje klasse RK20 benyttes. Opprettholde temperaturen sensorer er montert i samtlige celler. I dette tilfellet har kjelen en kapasitet på 12 kW. Den arbeider med en frekvens på 30 Hz. Festeskruer for modellen er laget av rustfritt stål.

Nivåfølere er plassert som vanlig, i nærheten av varmeelementet. Karmen i dette tilfellet brukt en kontakttype. Styreenheten som brukes sammen med den digitale brettet. På gassmarkedet sa dampgenerator for hammam kan bli funnet på 88000. Gni.

Disse dampgeneratorer for hammam selges med kjelen til 10 kW. De opererer ved en frekvens på 30 Hz. Systemet med beskyttelse mot lekkasjer i modellen klassen som brukes KK20. Monteringsskruer som inngår i anordningen set. I alt har dampgeneratoren et to-nivåføler. Styreenheten brukes sammen med en fjernkontroll.

Hvis du mener ekspertene, problemene med feil er sjeldne. Utgangen Ventilen er konstruert for trykk på 2,2 bar. Innretningsytelse er lik 13 kg damp pr time. Tømmeventilen er brukt ved 3 bar. Fordampende væske i modellen tilsvarer Gost 2874. Krysskoblingene i standardpakke er ikke gitt. Kjøp nevnte dampgeneratoren kan være for 90000. Gni.

Disse dampgeneratorer er solgt til det tyrkiske badet med to kameraer. Kjelen er den modell som brukes sammen med en kapasitet på 13 kW. Den arbeider med en frekvens på 35 Hz. Systemet med beskyttelse mot lekkasje ved hjelp av KR202 serie. Nivåfølere er plassert nær varmeelementet. Hvis du mener de sakkyndige, er kameraet veldig lett å rengjøre. Tømmeventil produsenten er anordnet på 2 bar. Ulempene ved modellen inkluderer et lite utløp.

Systemet med beskyttelse mot overoppheting i en innretning frakoblet. Utløpsventilen 3 blir tilført til baren. Festeskruer er festet til dampgeneratoren. Varme-elementet i anordningen svarer til 13268. STATE opprettholde temperaturfølere installert i styreenheten. Fjernkontroll i en standard maskinen er utstyrt med. Umiddelbart kammer er laget av rustfritt stål. Kjøp Data for det tyrkiske dampgeneratorer kan være for 77000. Gni.

Data for de russiske damp hamamer laget med et enkelt kamera. Kjelen har en høy effekt blir brukt. Modell arbeider ved en frekvens på 30 Hz. temperatursensoren er montert med den utgående flens. Systemet med beskyttelse mot spenningsforstyrrelser bruke RR25 Series. Kammeret i dette tilfelle er utformet for 13 liter. Ytelse modifikasjon er 14 kg damp pr time. Nivåsensorer ligger i nærheten av kjelen.

Hvis du mener de sakkyndiges mening, kan temperaturen justeres uten problemer. Total innretning anvender to festeskruer. Lasket kontakttype. Avløpsventil i systemet er konstruert for trykk på 3,2 bar. Sensorene er montert for å opprettholde temperaturen ved utløpet. Hoveddampkammeret er laget av rustfritt stål. Kjøp enheten, kan brukeren for 78 000. Gni.

Hva er en dampgenerator for hamam tyrkisk bad å velge

I markedet og mye brukt noen få produsenter dampgeneratorer for Tyrkisk bad (Hamam), ordne dem i rekkefølge av popularitet og pålitelighet av vår erfaring (Ltd "Våre Baths"): Harvia (Finland) helo (Finland) Tylo (Sverige), Hygromatik (Tyskland) eos (Tyskland). Selvfølgelig, dette er ikke den fullstendige listen over selskaper og har Russiske produsenter "Paromaks" og kinesisk, men de har ikke slått rot i dette konkurranseutsatte markedet.

arbeid dampgenerator til bad (hamam) og tekniske krav til foringssystemer, kan sammenlignes med et kjent vaskemaskin, dvs. samle vannet koker blir til damp og etter jobb går over i kloakken. for å koble dampgenerator krever kaldt vann (mulig og varme), kloakkrør (40/50 mm diameter) og drives gjennom beskyttelsessystemet (RCD). alt dampgeneratorer for Tyrkiske badstuer (tyrkisk bad) opererer på forhånd bestemt temperatur (sensor) for å styre styringspanelet ved høyst 55 C, for eksempel temperatur på grunn av oppnå forvarming dampkabinett varme gulv (seter, gulv, vegg) på omkring 30 C og det gjenværende 20-25 C. oppnå på grunn av generering dampgenerator varm damp, som gir 100% fuktighet.

Utformingen og type dampgenerering alle dampgeneratorer er like og er delt inn i tre hovedtyper av vannvarmere: ved bruk av elektriske ovner, varme vann ved hjelp av elektroder, og det mest eksotiske - gass. tans metode for oppvarming av vann vi alle vet, et enkelt eksempel på den innenlandske situasjonen - elektrisk, men på elektroden og gass metoden, vil vi fokusere nærmere. luftfuktere nedsenket elektroder forskjellig fra de andre i at når energi tilføres til en spesiell sylinder elektroder resulterer i lukking av elektriske krets. Vann inneholdende oppløste mineralsalter, spiller rollen som motstand, gradvis varmes opp - dette fører til en lengre levetid for anordningen og reduserer strømforbruket. Elektrode dampgeneratorer brukes sjelden i byggingen av de tyrkiske bad (hamam) private sektor er mye høyere enn standard TENovye. omtrent gassdampgeneratorer sier ikke mye - svært dyrt og krever prosjektet og koordinering med lokale gassleverandør.

Hva er makt til å velge dampgenerator for hammam

makt dampgenerator under byggingen av hamam er vanligvis valgt på bakgrunn av anbefalingene fra produsenten, og for forenklet utvalg av våre (Ltd "Våre Baths") Vant praksis følgende standarder (ved standardbetingelser isolasjon damp hytte, varmesete, gulv, vegger og ventilasjonssystem) på gulvarealet av rommet S 3 til 4,5 m2 dampkapasitet - 6 kW, S 4,5 til 8 m2 kraft - 9 kW, S av 9-12 m2 kraft - 12 kW....

Bygging av tyrkiske hamamer mest gjennomført i privat sektor (hus, hytter, leilighet.. ) Og er den mest populære enheten i dette segmentet - selskapet dampgenerator Tylø (Sverige) for optimal pris / kvalitet, et bredt spekter for alle volumer hamam, dvs. set and forget .. (ikke glem om vedlikehold på grunnlag av vannkvalitet). Damp generatorer selskaper Harvia, Helo - lavere nivå og prissegmentet er også mye brukt i konstruksjonen av private hamam, men våre tidligere erfaringer krever hyppigere kontroll av det elektriske systemet på instrumentet. ved konstruksjon av en tyrkisk bad (hamam) for kommersielle formål (fitness, spa ....) Valget av dampgeneratoren skal stoppe ved den tyske produsenten Hygromatik, Eos.. fordi Disse modellene er konstruert for økt ytelse (24 timer) av dampgeneratoren med avansert automatisk modus.

våre eksperter Ltd "Våre Baths" et spørsmål dampgenerator optimale valg for din tyrkisk bad og utføre hele spekteret av byggverk totalentreprise perfekt!

Kontaktpersoner:

Klienter: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se.

Partnere: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

98 − = 90