Dampgenerator for et bad

Dampgenerator for et bad med hendene

 • Kremen av sopp føtter Ekzomin
 • Kapsler fra Vetoksik parasitter
 • Complex Sustalayf å gjenopprette ledd

Par forbedre kroppen og er i stand til å rense huden, dersom de brukes i riktig beløp. Å ha en dampgenerator for et bad, trenger du ikke å jevne helle vann på steinene, for å få en viss mengde damp. Dampgeneratoren er i stand til å generere damp i den nødvendige mengde. I dette tilfellet også betydelig spare vann. I tillegg har dampgeneratoren en ganske kompakt og opptar ikke mye plass i badekaret. Det er ganske lett å installere, og kan takle denne personen.

Funksjoner av dampbad

Produksjon av damp fra den "store" av dampgeneratoren kan styres ved hjelp av en spesiell fjernkontroll. Du kan stille temperaturen på dampen og mengden av dette. Damptemperaturen kan settes til 95 grader. I tillegg har industrielle dampgeneratorer modeller innebygget program som er i stand til å skape en temperaturmodus, og mengden av damp, simulere hamam, russisk eller finsk badstue. En annen fordel er at par med damp - mykere enn ved injeksjon av vann på steinene.

På utsiden av dampgeneratoren har indikatorer og kontrollpanel.

Dampgeneratorer er manuell og automatisk fylling av vann. Med automatisk fylling dampgenerator er koblet direkte til vannledningsnettet. Moderne installasjon i utgangspunktet utstyrt med automatisering, som styrer temperaturen i damprommet, og vanntemperaturen.

 • Industrial. Spenning på 220-300 volt, de er designet for den type offentlige badstuer.

Isoler 3 hovedtyper av oppvarmingsvann til dampgeneratoren:

 • Elektroden. Når denne strøm passerer gjennom vannet over elektrodene. Dette varmer vannet.
 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

Dampgenerator for et bad med hendene

Instruksjoner for oppretting av ovnen i dampgeneratoren for et bad

Sanne kjennere dampbad gjenkjenner ikke de elektriske dampgeneratorer. Slike vifter foretrekke å konstruere dampgeneratorene direkte inn i ovnen i badekaret. Vi krever slike materialer: ekonomiserer tube (fra $ 100 per stk), magne ark (fra 340 rubler per stk).

 1. Øke tregheten i dampbad. For å gjøre dette, må du øke vekten av steinene. Hvis ovnen kan romme ca. 60-80 kilo, gjøre det ekstra stål som trau. Vi setter den i ovnen.

Lage hjemmelaget elektrisk ovn for damp

Enheten er opprettet på diagrammet nedenfor, vil arbeide under høyt trykk. Derfor bør man være forsiktig at kroppen har riktig tykkelse. Å lage en hjemmelaget damp, kan du bruke en vanlig ballong tom for gass. Den trenger bare litt oppgradering.

Trinnvise instruksjoner for å skape en elektrisk dampgenerator:

 1. For det grunnleggende tar vi gassflasken. Å slippe gass ut fra denne, fjerne ventilen og vaskes grundig med varmt vann inne i ballongen med en hvilken som helst detergent, inntil fullstendig forsvinning av lukt. Tørk tanken.

Les mer om arbeidet til dampgeneratoren for et bad vil lære fra videoen:

Som det fremgår av instruksjonene fra dampgeneratoren enhet for et bad - er ikke vanskelig, men det er ganske tidkrevende prosessen med å lage. I produksjonen av dampkjeler stor oppmerksomhet bør rettes mot sikkerhet. Etter dampgeneratoren er drevet av elektrisk kraft, og elektrisk kontakt med den damp - nok usikre fenomen.

Dampgenerator for et bad med hendene. Dampgenerator for et tyrkisk bad

Dampgenerator for bad er en innretning som konverterer vann til damp. Tidligere ble disse dampgeneratorer bare brukes i et industrielt miljø, men i dag har de logget i hverdagen og bidra til å forenkle bruken av bad eller dusj i en tradisjonell remake full steam room. Som fordeler og funksjoner av dampgeneratoren kan identifiseres at det tar liten plass, det kan du plassere enheten i alle rom. En slik erstatning varmeapparat er lett og er enkel å installere, og det er derfor alle kan lage installasjonsarbeid, uten å tiltrekke spesialister for dette. Den dampgenerator for et bad billigere ovn, for bygging av den siste av hvilke det er et behov for å etablere et fundament. Mens beskriver utstyret vil være nødvendig bare for å henge opp på det valgte stedet.

Det beskrevne enhet kan kjøpes i butikkene i de aktuelle varene. Det er imidlertid verdt å vurdere at slikt utstyr er ganske dyrt. Hvis du har bestemt på egen hånd for å gjøre det, bør du være kjent med design funksjoner. Blant andre komponenter kan skille mellom vannvarmeenhet, fordampning separert, munnstykke, varmeelementer og elektrisk oppvarming.

For fremstilling av ovnen for bad med en dampgenerator vil kreve en trykkoker, at den tilfredsstiller alle kravene for gjennomføring av den beskrevne idé. Denne beholderen har et forseglet lokk, dens vegger er sterke nok til å motstå trykket av imponerende. Blant annet eksisterende ventil vil hindre damp eksplosjon oppstår på grunn av høyt trykk.

Når man velger en egnet beholder, er det nødvendig å bestemme metode for oppvarming av vann i apparatet for å danne en damp. I dette tilfellet kan vi vurdere to måter. Den første innebærer oppvarming av væsken i generatoren i en elektrisk eller gassovnen. Men i dampbadet er usannsynlig å selv sette en overdimensjonert kokeplate. Sikkerheten ved denne metoden er dårlig. Derfor er det anbefalt å stanse valg på innretningen inne i elektriske ovner. I dag kan markedet finne en enorm mengde dataelementer, som har ulik effekt, størrelse og form. Hvis du bestemmer deg for å produsere damp for bad, men ønsker ikke å kjøpe nye varmeelementer oppvarming, kan du alltid ta ut den gamle kjelen, der du kan trekke den nødvendige detaljer. Dersom planene i kroppen av imponerende størrelse, er det anbefalt å bruke to eller flere varmeelementer.

Funksjoner av varmeapparatet varmeelementer

Før arbeider nødvendigvis trenger å bestemme hvor i varmeelementene skal plasseres. For å gjøre dette, trekker tilbake 1 cm fra bunnen skrovarki og merke høyden. Deretter borehull, må diameteren som er egnet oppvarmings struktur. Hullet bør være to til hvert varmeelement. For å feste elementet, er det nødvendig i hvert boret hull i skiven, tapp eller bolt. Deretter settes tilbake på skiven og mutteren er fastspent. For å forhindre vannlekkasje på de stedene der varmeelementene er installert, er det nødvendig å legge til varmebestandig silikonpakning innvendig og utvendig. De kan kjøpes eller kjøres uavhengig av hverandre.

Hvis du bestemmer deg for å produsere damp for bad, er det viktig å sikre flyten av vann inn i saken. For dette formål, i bunnen av trykkoker lage hull der du vil installere kobberrør. Fra det vil stadig helle vann. Røret bør bli holdt under varmeelementet, og ikke over den. Ellers er det fare for å bryte prosessen med dampreformering. De viktigste betingelser for produktivt arbeid virker stadig mate vann. Hvis vi ignorerer denne regelen vil ikke være i stand til å eliminere skade og til og med brann. Dampgenerator for en tyrkisk bad som skal fremstilles, slik at den lukker husets ble installert kapasitet. To tank må ha samme høyde. Ved bunnen av beholderen bør legge flottørventilen. Når vannivået er redusert, vil det fylle opp en viss mengde væske. Videre er formingsinnretning er koblet til vanntilførselen gjennom slangen.

Når damp blir produsert for tyrkisk bad, bør det neste trinn være å montere konstruksjonen. Metallet trykkoker åpningen på lokket skal tas, i hvilken det er installert en adapter for montering av slangen. Sistnevnte kan lånes, for eksempel, tidligere brukt en støvsuger.

I utgangspunktet må du sørge for at det ikke er noen lekkasjer i de stedene der tilkoblingen ble gjort i to beholdere. Nå er det mulig å analysere hvorvidt mengden av vann i de samme dataene kommuniserende kar. Etter det, kan veiviseren opprette en tilkobling til strømnettet. Hvis dampgeneratoren ble gjort for et bad med hendene, deretter i prosessen testiraniya du kan se at mengden av damp ved behov.

Dette indikerer at arbeidet er utført riktig.

Produksjon av silikonpakninger med hendene

Hvis du velger å ikke bruke penger på kjøp av pakningen, den lett kan gjøres uavhengig av hverandre. For dette formål er en metall- eller glassoverflaten av papirarket som skal stables, som er fylt med tetningsmiddel. Det bør være godt planert. Dersom dampgenerator for et bad med hendene er gjort, vil en slik tilnærming være det mest optimale. På toppen av tetningsmassen skal settes et annet ark av papir og glass. Etter at hele massen er tørr, kan du klippe slimhinnen ønsket diameter. Men før det er anbefalt å gjøre oppsettet, vil den eneste måten å kunne skape en tomt som vil passe perfekt i størrelse.

Etter dampbad for å være klar, kan du begynne å bruke umiddelbart. Som enda en ytterligere fordel kan skille mobilitet av slike enheter. Etter overføring av dette utstyret kan være fra ett rom til et annet. Dersom det er behov for å utnytte design kan være ikke bare i badekaret, men også i private hus og leilighet. Dampgenerator for badstuer og bad er en fin måte å forebygge forkjølelse.

Funksjoner og uavhengige produksjonsordning for dampbad

Hvordan velge en dampgenerator for et bad? Er det mulig å gjøre det selv? Disse spørsmålene interesse ganske mange fans av paret.

Hovedformålet med dampgeneratoren eller dampgenerator - er å skape et hvilket som helst rom et ekte damp med våt eller lys røyk. Dampgeneratoren leverer damp direkte inn i rommet. Dampgeneratorer for bad og badstuer - er en uunnværlig enhet for de som elsker russisk ovn og steamrom.

Mot fuktighet og damptetthet avhenger av hva du får. Det kan være en russisk badstue, og kan slå ut og et tyrkisk bad. I denne forbindelse er det 2 typer av dampkjeler. Den første søknaden spiller rollen som en ovn og gjør det mulig å styrke kapasiteten på ordinære finske bad og slå den inn i russisk. Dampgeneratoren er viktig. Den fukter luften med damp. Dette endrer helt følelsen av å være i et dampbad.

I det andre tilfellet en dampgenerator for en badstu erstatte kokende vann karakteristisk for tyrkisk bad. Dampbad skiller seg fra russisk høy fuktighet bad ved en lavere temperatur. Men en av dampgeneratoren for arrangement av den tyrkiske versjonen av badekaret vil ikke være nok. Det bør være et spesielt rom og spesifikk avløp enhet.

damp funksjon i russisk bad, dets fordeler og egenskaper

I damprommet finner du ikke bare en hyggelig og avslappende behandling. Denne prosessen er svært nyttig for helse:

 1. Dampen renser kroppen, noe som eliminerer den mot smuss.
 2. Steam renser fra giftstoffer.
 3. Under påvirkning av damp er alle typer eksem og hudirritasjon.
 4. Dampen har en gunstig effekt på luftveiene.

Russisk bad er kjent over hele verden er fergen. Det er lett, men samtidig rik. Dampen i russisk bad han rydder rommet. Så du ikke ønsker å bruke syntetiske midler for høsten. Men brorparten av damp ut når ovnen brukes. Bad med en dampgenerator har den fordel i dette aspektet. Det faktum at dampgeneratoren - det er et lukket system med høyt trykk. Dampen fra det er ikke noe sted.

Dampgeneratorer er en annen viktig fordel over komfyren.

Sett ovnen - tidkrevende aktivitet. For å gjøre dette, er etableringen av et solid fundament, skorstein enhet, forsiktig overholdelse av brannsikkerhet regler. Men installasjonen av dampgeneratoren er ganske enkelt, så vel som dens bruk.

Helautomatisk dampgeneratorer er nå ikke lenger et vidunder av engineering, og det er tilgjengelig for alle enheter. Maksimalt utbytte og ingen problemer med tre! Bad med dampgenerator også spare tid deres eiere. Tradisjonelt brukes i russisk bad ovn varmeapparat. For å motta deri super damp måtte varme opp den flere timer, oppvarming steiner til meget høye temperaturer. I vår tid, er dette ikke nødvendig. Fordamping av dampgeneratoren starter etter 10-15 minutter etter at den starter. En spesiell kameraer slik at temperaturen nå 650 ° C (mest egnet for dampgenerering) og holde det hele tiden brukes.

Hva er en effektiv dampgenerator? Hvordan velge en kvalitet? Indikatoren er mengden av damp som skaper det pr time pr volum av damp.

Det finnes ulike typer av dampgeneratorer:

 1. Strømdampgenerator avhenger av hvor mye som serveres. For private bad produsert dampgeneratorer med en kapasitet på 4-12 kW. Men de offentlige badene er i behov av mer kraftfulle enheter. For et lite volum damp 5-6 m³ tilstrekkelig samlet kapasitet på 4-5 kW, men for mye plass som trengs er allerede 10-12 m³ dampkapasitet på 8-10 kW. For masse par (ca. 18 m³) enhet med parametrene som er nødvendige for minst 12 kW.
 2. Det er dampgeneratorer, autonome og automatiske. Den autonome vann må fylle sin egen, og det faller inn automatisk fra det generelle vanntilførselssystemet. Hvorfor trenger du å komplisere livet ditt? Bruken av automatiske maskiner på grunn av vannforurensning. Det fører til skade på dampgeneratoren og skalaen. Derfor må vi bruke rent vann.

Lag din egen damp

Mange tror at bruk av en elektrisk damp atmosfære ødelegger tradisjonell russisk bad. Slike dommere selv skåret dampgeneratorer, tilpasse dem til ovnen. Du kan lage en komplett dampbad for hendene.

For å gjøre dette, må du gjøre følgende:

 1. Få en tom gasstanken størrelse. Siden det er nødvendig å fjerne messing ventilen og rense det fra innsiden vaskemidler.
 2. Etter tørking i en nedre del av beholderen være innleiret elektriske rørvarmelegemet (3 kW per 10 liter).
 3. I den øvre delen av sylinderen for å plassere røret 4 av spesielle innretninger for automatisk gjenging. Det har også løst trykkavlastningsventiler og tanking vann.
 4. Side sylinder, ca. 10 cm fra toppen av behovet for å sveise rør med en kuleventil. Det vil bidra til å regulere nivået av vann i anordningen. Når vannet drypper ut av det, vil det bety at vannstanden nådde toppen.
 5. Behovet for å avgrense messing ventil. Det er nødvendig å dele den i to halvdeler, bore hull med diameter 1,5 cm, mer behovet for å kutte trådene.
 6. Videre er det nødvendig å vikle en kuleventil for å pumpe ut dampen. Å overvåke trykk og temperatur, må du piltastene målere. De må være koblet slik at den minste produksjonen av disse indikatorene fra normen av instrumentet.

Klar dampgeneratoren skal plasseres i et tørt rom. For å unngå kondensering, må damprøret være en minimal størrelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + 3 =