Dampgenerator for et bad med hendene

Dampgenerator for et bad med hendene. Dampgenerator for et tyrkisk bad

Dampgenerator for bad er en innretning som konverterer vann til damp. Tidligere ble disse dampgeneratorer bare brukes i et industrielt miljø, men i dag har de logget i hverdagen og bidra til å forenkle bruken av bad eller dusj i en tradisjonell remake full steam room. Som fordeler og funksjoner av dampgeneratoren kan identifiseres at det tar liten plass, det kan du plassere enheten i alle rom. En slik erstatning varmeapparat er lett og er enkel å installere, og det er derfor alle kan lage installasjonsarbeid, uten å tiltrekke spesialister for dette. Den dampgenerator for et bad billigere ovn, for bygging av den siste av hvilke det er et behov for å etablere et fundament. Mens beskriver utstyret vil være nødvendig bare for å henge opp på det valgte stedet.

Det beskrevne enhet kan kjøpes i butikkene i de aktuelle varene. Det er imidlertid verdt å vurdere at slikt utstyr er ganske dyrt. Hvis du har bestemt på egen hånd for å gjøre det, bør du være kjent med design funksjoner. Blant andre komponenter kan skille mellom vannvarmeenhet, fordampning separert, munnstykke, varmeelementer og elektrisk oppvarming.

For fremstilling av ovnen for bad med en dampgenerator vil kreve en trykkoker, at den tilfredsstiller alle kravene for gjennomføring av den beskrevne idé. Denne beholderen har et forseglet lokk, dens vegger er sterke nok til å motstå trykket av imponerende. Blant annet eksisterende ventil vil hindre damp eksplosjon oppstår på grunn av høyt trykk.

Når man velger en egnet beholder, er det nødvendig å bestemme metode for oppvarming av vann i apparatet for å danne en damp. I dette tilfellet kan vi vurdere to måter. Den første innebærer oppvarming av væsken i generatoren i en elektrisk eller gassovnen. Men i dampbadet er usannsynlig å selv sette en overdimensjonert kokeplate. Sikkerheten ved denne metoden er dårlig. Derfor er det anbefalt å stanse valg på innretningen inne i elektriske ovner. I dag kan markedet finne en enorm mengde dataelementer, som har ulik effekt, størrelse og form. Hvis du bestemmer deg for å produsere damp for bad, men ønsker ikke å kjøpe nye varmeelementer oppvarming, kan du alltid ta ut den gamle kjelen, der du kan trekke den nødvendige detaljer. Dersom planene i kroppen av imponerende størrelse, er det anbefalt å bruke to eller flere varmeelementer.

Funksjoner av varmeapparatet varmeelementer

Før arbeider nødvendigvis trenger å bestemme hvor i varmeelementene skal plasseres. For å gjøre dette, trekker tilbake 1 cm fra bunnen skrovarki og merke høyden. Deretter borehull, må diameteren som er egnet oppvarmings struktur. Hullet bør være to til hvert varmeelement. For å feste elementet, er det nødvendig i hvert boret hull i skiven, tapp eller bolt. Deretter settes tilbake på skiven og mutteren er fastspent. For å forhindre vannlekkasje på de stedene der varmeelementene er installert, er det nødvendig å legge til varmebestandig silikonpakning innvendig og utvendig. De kan kjøpes eller kjøres uavhengig av hverandre.

Hvis du bestemmer deg for å produsere damp for bad, er det viktig å sikre flyten av vann inn i saken. For dette formål, i bunnen av trykkoker lage hull der du vil installere kobberrør. Fra det vil stadig helle vann. Røret bør bli holdt under varmeelementet, og ikke over den. Ellers er det fare for å bryte prosessen med dampreformering. De viktigste betingelser for produktivt arbeid virker stadig mate vann. Hvis vi ignorerer denne regelen vil ikke være i stand til å eliminere skade og til og med brann. Dampgenerator for en tyrkisk bad som skal fremstilles, slik at den lukker husets ble installert kapasitet. To tank må ha samme høyde. Ved bunnen av beholderen bør legge flottørventilen. Når vannivået er redusert, vil det fylle opp en viss mengde væske. Videre er formingsinnretning er koblet til vanntilførselen gjennom slangen.

Når damp blir produsert for tyrkisk bad, bør det neste trinn være å montere konstruksjonen. Metallet trykkoker åpningen på lokket skal tas, i hvilken det er installert en adapter for montering av slangen. Sistnevnte kan lånes, for eksempel, tidligere brukt en støvsuger.

I utgangspunktet må du sørge for at det ikke er noen lekkasjer i de stedene der tilkoblingen ble gjort i to beholdere. Nå er det mulig å analysere hvorvidt mengden av vann i de samme dataene kommuniserende kar. Etter det, kan veiviseren opprette en tilkobling til strømnettet. Hvis dampgeneratoren ble gjort for et bad med hendene, deretter i prosessen testiraniya du kan se at mengden av damp ved behov.

Dette indikerer at arbeidet er utført riktig.

Produksjon av silikonpakninger med hendene

Hvis du velger å ikke bruke penger på kjøp av pakningen, den lett kan gjøres uavhengig av hverandre. For dette formål er en metall- eller glassoverflaten av papirarket som skal stables, som er fylt med tetningsmiddel. Det bør være godt planert. Dersom dampgenerator for et bad med hendene er gjort, vil en slik tilnærming være det mest optimale. På toppen av tetningsmassen skal settes et annet ark av papir og glass. Etter at hele massen er tørr, kan du klippe slimhinnen ønsket diameter. Men før det er anbefalt å gjøre oppsettet, vil den eneste måten å kunne skape en tomt som vil passe perfekt i størrelse.

Etter dampbad for å være klar, kan du begynne å bruke umiddelbart. Som enda en ytterligere fordel kan skille mobilitet av slike enheter. Etter overføring av dette utstyret kan være fra ett rom til et annet. Dersom det er behov for å utnytte design kan være ikke bare i badekaret, men også i private hus og leilighet. Dampgenerator for badstuer og bad er en fin måte å forebygge forkjølelse.

Dampgenerator for et bad med hendene

 • Kremen av sopp føtter Ekzomin
 • Kapsler fra Vetoksik parasitter
 • Complex Sustalayf å gjenopprette ledd

Par forbedre kroppen og er i stand til å rense huden, dersom de brukes i riktig beløp. Å ha en dampgenerator for et bad, trenger du ikke å jevne helle vann på steinene, for å få en viss mengde damp. Dampgeneratoren er i stand til å generere damp i den nødvendige mengde. I dette tilfellet også betydelig spare vann. I tillegg har dampgeneratoren en ganske kompakt og opptar ikke mye plass i badekaret. Det er ganske lett å installere, og kan takle denne personen.

Funksjoner av dampbad

Produksjon av damp fra den "store" av dampgeneratoren kan styres ved hjelp av en spesiell fjernkontroll. Du kan stille temperaturen på dampen og mengden av dette. Damptemperaturen kan settes til 95 grader. I tillegg har industrielle dampgeneratorer modeller innebygget program som er i stand til å skape en temperaturmodus, og mengden av damp, simulere hamam, russisk eller finsk badstue. En annen fordel er at par med damp - mykere enn ved injeksjon av vann på steinene.

På utsiden av dampgeneratoren har indikatorer og kontrollpanel.

Dampgeneratorer er manuell og automatisk fylling av vann. Med automatisk fylling dampgenerator er koblet direkte til vannledningsnettet. Moderne installasjon i utgangspunktet utstyrt med automatisering, som styrer temperaturen i damprommet, og vanntemperaturen.

 • Industrial. Spenning på 220-300 volt, de er designet for den type offentlige badstuer.

Isoler 3 hovedtyper av oppvarmingsvann til dampgeneratoren:

 • Elektroden. Når denne strøm passerer gjennom vannet over elektrodene. Dette varmer vannet.
 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

Dampgenerator for et bad med hendene

Instruksjoner for oppretting av ovnen i dampgeneratoren for et bad

Sanne kjennere dampbad gjenkjenner ikke de elektriske dampgeneratorer. Slike vifter foretrekke å konstruere dampgeneratorene direkte inn i ovnen i badekaret. Vi krever slike materialer: ekonomiserer tube (fra $ 100 per stk), magne ark (fra 340 rubler per stk).

 1. Øke tregheten i dampbad. For å gjøre dette, må du øke vekten av steinene. Hvis ovnen kan romme ca. 60-80 kilo, gjøre det ekstra stål som trau. Vi setter den i ovnen.

Lage hjemmelaget elektrisk ovn for damp

Enheten er opprettet på diagrammet nedenfor, vil arbeide under høyt trykk. Derfor bør man være forsiktig at kroppen har riktig tykkelse. Å lage en hjemmelaget damp, kan du bruke en vanlig ballong tom for gass. Den trenger bare litt oppgradering.

Trinnvise instruksjoner for å skape en elektrisk dampgenerator:

 1. For det grunnleggende tar vi gassflasken. Å slippe gass ut fra denne, fjerne ventilen og vaskes grundig med varmt vann inne i ballongen med en hvilken som helst detergent, inntil fullstendig forsvinning av lukt. Tørk tanken.

Les mer om arbeidet til dampgeneratoren for et bad vil lære fra videoen:

Som det fremgår av instruksjonene fra dampgeneratoren enhet for et bad - er ikke vanskelig, men det er ganske tidkrevende prosessen med å lage. I produksjonen av dampkjeler stor oppmerksomhet bør rettes mot sikkerhet. Etter dampgeneratoren er drevet av elektrisk kraft, og elektrisk kontakt med den damp - nok usikre fenomen.

Damppistolen: gjøre dampbad for hendene

Du liker ikke å gå til badet? Kanskje du har det rett og slett feil par! Dampgenerator - en enhet som vil hjelpe til å glemme den dårlige helsetilstand i dampbadet. Det skaper i rommet så mye som mulig nyttig og trygt, såkalte "enkle" par. Denne enheten brukes i behandling sentre og sanatorier, men du kan gjøre det for sine egne bad.

Damppistolen: hva det er og hva den spiser

Dampgeneratoren eller damp kanon for badekar - en spesiell innretning for å sikre den nødvendige kvaliteten vanndamp. Anordningen kan automatiseres så mye som mulig, utstyres med damp aromatisering enhet og et display for å vise gjeldende driftsmodus.

Driftsprinsippet for dampen pistolen er overhetet damp opp til den høyest mulige temperatur, for å gjøre den "harde", forårsaker stuffiness par av "lys" og nyttig.

Jo høyere damptemperatur, slik at det er tørrere og kurativ.

Dampen fra dampen kan være lett å bruke mye tid

Typer varmepistoler og sin enhet

Damp kan brukes i forbindelse med varmeren, eller å generere elektrisk kraft ved hjelp av damp.

Den første typen er lett å fremstille uavhengig samlet i en enkelt struktur med vanning rør for tilførsel av vannlagringstanken og tilbakeslagsventilen for damp.

Detaljer enkel dampgenerator

Varmere produsenter tilbyr også sin egen damp, egnet for hver enkelt ovn modell, men de koster vesentlig dyrere enn hjemmelaget.

Typer av dampgeneratorer, som brukes sammen med en komfyr

Elektriske modeller er delt inn i tre hovedtyper, avhengig av typen av varmeelement:

 • elektrode. Anordningen varmer vannet, ved hjelp av det som en leder for elektrisitet fra en elektrode til en annen. Temperaturøkningen tilveiebringes ved å øke hastigheten av fluidet mollekul. Når endringen i trykket, mengden av vann og salt sammensetning av oppløsningen ledningsevne varierer imidlertid estimere enhetslasten på nettet er meget vanskelig og det er vanskelig å holde den i en gitt ramme. Som et resultat, er damp ujevn, og han par ikke alltid oppfyller de angitte egenskapene. Videre er elektrodene til slutt oppløses og må skiftes med jevne mellomrom. Elektroder for damppistolen
 • TENovye. Vannet varmes opp av et rørformet elektrisk varmeelement (TAN), en analog til den som anvendes i konvensjonelle vannkoker. Slike anordninger er mer stabile i drift, men krever konstant vedlikehold av vannflaten, ellers en kostbar oppvarming kan bare brenne ut. Dessuten må apparatet være ren fra skalaen (sitron- eller eddiksyre). Det er meget viktig at TENovye varmepistol ikke degradere ytelsen ved tilførselsspenningsvariasjoner lave, noe som er spesielt viktig for forstads oppgjør. TAN for elektrisk varmepistol
 • induksjon. Instrumentene opererer på prinsippet av mikrobølgeovnen, å dispergere vannmolekyler i et vekslende elektromagnetisk felt. Forbered omtrent en omdreining så raskt som mulig, men etter hvert som teknologien er likevel kostbar og krever screening av arbeids helix fra påvirkningen av brukeren, blir induksjonsdampkanoner bare brukes i industriell skala. Kobber induksjonsspole for dampgeneratoren

De fleste på markedet modeller av varme våpen er drevet av elektriske varmeovner, som denne teknologien er den mest lett å implementere. Hvis ønskelig, kan en slik enhet bygges uavhengig av hverandre. Hjemmelaget elektrode eller induksjon damp nesten aldri forekomme, siden utformingen av denne typen er vanskelig å gjøre en pålitelig og trygg i provisoriske forhold.

Innkjøpt elekticheskie dampgeneratorer gjøre det mulig for brukeren å sette sin egen ønsket konsistens damp. Det vil si, hvis dere ikke har ovner, men det er varmepistol, det er lett å skape en atmosfære som tilsvarer den varme våte hamam, varmt russisk bad våt eller varm, tørr badstue. Bare endre innstillingene for enheten før økten.

Argumenter i favør av dampgeneratoren

 1. sparer vann. Sammenlignet med den konvensjonelle varmeapparat, damp fra den damp som kommer ut sammen med røken, gir elektrisk dampgenerator den nødvendige damptetthet med mindre vann.
 2. Brukervennlighet. Innkjøpt dampgeneratorer vanligvis er automatisert, kan de være programmert til å levere damp i riktig mengde til rett tid. Dette betyr at ingen er nødt til å være på vakt på steinene og tilsett vann når de når riktig temperatur. Selv om dampgeneratoren hjemmelaget, er dens volum vanligvis nok for full avslapning økt i dampbadet og hell vannet ikke er nødvendig i prosessen.
 3. Den maksimale nyttige tørr damp. Hvis generatoren er gjort riktig, i damp blir "lett" parene består av meget små dråper. I motsetning til de mer "tunge" konvensjonell dampvarmer, det har ingen negative effekter på det kardiovaskulære systemet og bringer ikke ubehag. Paret selv barn kan gå til generatoren.
 4. Fast forberedelse av paret til å jobbe. I ovnen må vente til hele massen av steiner som er oppvarmet til den ønskede temperatur. Fra dampgeneratoren i fremstillingen hodesettet tilbake bare 15-20 minutter, fordi den er dannet i par blagorya kontakt med vann med et varmt jern ved bunnen av ovnen eller varmeelementet (i elektriske modeller). Hvis ønskelig, kan damp være utstyrt bare med dampgeneratoren, vanligvis forlate ovnen. Men i dette tilfellet må du gi en alternativ oppvarmingssystem.

Til tross for den lange listen av dyder, mange nekter å installere dampbad i hjemmet på grunn av sin høye pris. Men funksjonell og holdbar enhet kan gjøres med sine egne hender

Dampgeneratoren i en badstue bad, hamam

Spørsmålet om å fremstille en tørr par mest akutt står i russisk bad, som ved en temperatur på 60-70 ° C, overføres til høy fuktighet er ekstremt vanskelig. Når dampen er "tung", som er for våt, det problemer med hjertet ofte oppstå selv hos friske mennesker. Derfor, i russisk bad dampgeneratoren er rett og slett nødvendig.

I hammam steam er ikke så varmt som i badekaret

Hamams motsatt kjent for fuktig damp som er ved en lavere temperatur (50 ° C) ikke bringe noen ulempe. Denne dampen er lett å få tak i en konvensjonell badstuovn, så de ekstra enhetene i det tyrkiske badet er ikke nødvendig.

Damp i badstuen bør ikke være for mye

Finsk sauna Hamam, i motsetning til å være veldig tørt. "Easy" overopphetet damp fra generatoren vil bidra til å opprettholde den nødvendige atmosfæren i badstuen og samtidig jevne ut den ubehagelige følelsen av tørrhet i slimhinner i nese og svelg. Badstue passende lav-effekt generator, ettersom en stor mengde damp det ikke er påkrevet.

Uansett hvilken type ikke gjelder damp, installere en varmepistol rett i det ikke kan være noe annet elektriske enheten deler vil bryte ned raskt i slike vanskelige forhold. Derfor er en elektrisk varmepistol alltid montert i vaskerom gjennom veggen.

Tilnærmet ordningen med installasjon av elektriske dampgeneratoren

Å gjøre den elektriske dampgenerator for et bad med hendene

Når du kjøper en varmepistol er det valgt basert på den totale mengden dampbad.

Eksperter anbefaler at produsere varmepistol med hendene makt er ikke mer enn 5 kW. Men dersom master har erfaring og godt utstyr, er det mulig å samle pålitelig 10 kilowatt enhet (disse er koblet til tre-fase-nett).

Først må du finne en beholder som tåler høyt trykk overopphetet damp. Som regel mestere bruke komfyren (dampbad eller for en liten finsk sauna) eller gammel gassflaske. Forskyvning kapasitans er valgt i henhold til den ønskede enhetskapasiteten, tilnærmet - 10 liter vann ved 3 kW Tena. Det vil si, hvis du bestemmer deg for å lage damp pistol til 5 kW, nødvendig kapasitet på 15-20 liter. Hvis du har en tank 12 liter, kan du gjøre det til en dampkapasitet på ikke mer enn 3-4 kW.

Utvalget av gassflasker gjør det mulig å velge et godt alternativ for noen av dampgeneratoren

Ballongen må være forberedt før bruk:

 1. blø gassrester;
 2. skru ventilen;
 3. fylle tanken 5-6 liter lunkent vann og skylle alle veggene;
 4. etter å tømme tanken til fullstendig å fylle en første del av varmt vann under tilsetning av flytende såpe, gjentatt 1-2 ganger, hvis det er nødvendig.

Hvis beholderen er å forberede grundig nok, vil vannet i det bli forurenset, og paret vil ha en konkret duft av rust.

I tillegg til den kapasiteten du trenger:

 • Kuleventiler (sjekk med selger, bør de være konstruert for å operere ved høyere temperaturer). Kuleventil for vodoproda snitt
 • TEN nødvendig kraft, eller flere ovner, kombinerer den kraft som er planlagt kapasitet av anordningen. Mange kunstnere foretrekker å bruke 2-3 PETN, siden sannsynligheten av deres samtidige feil på mye mindre enn en fiasko. Ulike typer kobber TENovye
 • Varmebestandig pute for installasjon av rørformede ovner (4 deler pr TAN). Varmebestandige tetninger
 • Varmebestandig slange for avgivelse av damp inn i damprommet. Varmebestandig slange for damputløpet
 • Manometer. Manometer for damppistolen
 • Trykkavlastningsventil, som er utformet for under høytemperatur-driftsbetingelser. Sikkerhetsventil for avlastning av overtrykk
 • Hylser (korte lengder av rør gjenget i begge ender) for forbindelseselementer parageneratora. Diameter utkastelse valgt i overensstemmelse med størrelsen av slangen og rør enheter. Eksempel rustfritt stål nal
 • locksmithing verktøy for å arbeide med vann rør;
 • Drill for boring av hull i beholderen;
 • et sett av skrunøkler eller 2 nøkkel med regulerbar størrelse;
 • en kran for tapping (bare for bruk sammen med en gass-sylinder);
 • sveise maskin (hvis det ikke er mulig å bestille et verk av en spesialist).

Instruksjoner for produksjon av damp kanon

Hvis du ikke har sveiseapparat, spør en sveiser til å skjære inn i tanken tee. Så vil du være i stand til å sikkert feste dampventilen og sikkerhetsgruppe, men betaler bare én operasjon.

Etter å ha samlet de nødvendige verktøy og materialer, kan du starte installasjonen:

 1. Ved en avstand på 1,5-2 cm fra bunnen av tanken og borehullet ved hjelp legge ned varmeapparat. Hvis du velger å installere flere rørformede ovner, utføre installeringen må vekselvis, siden bore hull "av øye" varmeelementer kan være for nær hverandre. På dette stadiet, kan du trenger hjelp av en mer erfaren sveiser, som passer for montering av varmeapparatet må sveises svært nøye og grundig. Klar krysset montering er nødvendig for å tåle trykk på 6 bar, ellers dampen vil bryte selv for prøvekjøring. Plassert over de andre ovner i alle fall bør ikke berøre
 2. Sveiset inn i en beholder kran for tømming av damp størrelse 1/2 tommer eller koble den til en tee. Den gamle gassflaskeventilen er montert uten stangen. For å fjerne ventilen er trimmet slik at den brukte delen slik at bare gjengeflater og nøkkelen. Node fjernelse av damp fra generatoren
 3. Borlegemet i en annen tank for tappehull med en diameter på 15 mm. Sylinderveggen snitt tappe tråd dimensjonert til å skru inn i den kjøpte kran. Hvis bunnen av dampkoker, veggen er for tynn. I dette tilfelle er kranen forbundet med lokket via en spissende sveiset til den (ur gjenge matchet). Kuleventil pent montert i en trykkoker lokk
 4. Sveisede hylser i den øvre del av huset for etterfølgende tilkopling av en trykkmåler og trykkavlastningsventil for ventilering av damp. Du kan stille et generelt instrument som kalles en "kjele sikkerhetsgruppe", som er produsert for damp fyrkjeler, hvis ønskelig. Enheten omfatter et manometer, sikkerhetsventil og vozduhootvotchik. Sikkerhetsgruppen vil koste mer, men vil bidra til å unngå unødvendige sveiser, og de er et svakt punkt konstruksjon. Tilkobling av trykkmåler og en ventil for en trykkoker lokk
 5. I en avstand på 10 cm under toppen av tanken neste borehullet og festes via en annen ventil eller spissende rør. Det er nødvendig å koble til kontrollkapasitet. Når kranen er åpen, ved lov forent tank vann i tanken av dampgeneratoren og kontroll kapasiteten er den samme. Så kan du enkelt finne ut hvor mye væske som er igjen på damppistolen. Tak i tanken er bedre å velge en semi-transparent og med stor åpning, da det er igjennom det vil fylles opp med vann til dampgeneratoren. Mate vann fra kontrollreservoaret
 6. Hvis din tank - trykkoker, organirovat vannforsyning må være annerledes. Er sveiset ved bunnen (under den varmeelement) rør, hopp gjennom spolen av et tynt kobberrør og grundig forsegling vegg. Sveisearbeider bør være svært forsiktig at den tynne veggen i trykkokeren har vært konsekvent. Hvis det gjøres riktig, varmer vannet opp når fyllingen er i kobberrøret og inn i hovedtanken varmere. Den vanntilførselen til dampgeneratoren ved begynnelsen av kobberrøret TAN

Ved slutten av sveise utføre testen for tetthet for å starte bare fylle tanken med vann og observere hvorvidt et fall i leddene dukket opp. Ved den minste mistanke om sømmen må styrkes. Deretter fortsetter med prøvekjøringen av dampgeneratoren og sørge for at sikkerhetsventilen på gang fjerner overflødig trykk. Hvis enheten taklet testene, kan du rydde opp sømmene og dekke det med en varmebestandig maling for å gi den en mer estetisk utseende.

Video av en test av dampgeneratoren

Lyst til å beskytte dampgeneratoren av sine egne å gjøre - legge inn sin elektriske kretsen magnetiske forrett. Så ved en trykkanordning ikke bare damp blø, og helt stengt oppvarming (razmknot elektrisk krets koblet til for objektet tans).

Nyttige tips for bruk

 • Slanger, er det viktig å legge uten knekk og med en svak helling, slik at når obrazopanii kondensat rør det strømmer fritt og ikke danner plugger.
 • For å huse elektrisk dampgenerator er koblet bare via jordfeilbryteren 10 mA strøm (hvis enheten i paret) eller 30 mA (hvis generatoren er på baksiden).
 • Jording av generatorhuset kreves! Ikke true din familie og gjester.
 • Kontroller vannivået i dampgeneratoren kan være hjemmelaget like før warm-up. Under drift skal ventilen forbinder damppistolen og tanklagringsbeholderen være lukket.
 • Hold innsiden av tanken, hvert 5-10 økter utføre syre rengjøring (som i kjelen). Hvis vannet i ditt område er myk, kan rengjøring gjøres sjeldnere. Et annet alternativ - bruk av behandlet vann: ført gjennom en ionebytter, destillert eller bare forhåndskokt og otstoennoy.

Video: Gjennomgang av russisk bad med en hjemmelaget dampgenerator

Som du kan se, med gamle gassflaske og en liten sveise erfaring er fullt mulig å gi seg med operasjonell dampgenerator. Hvis du ennå ikke har vurdert verdien av en lys damp, anbefales det å begynne å gjøre de mest enkle varmepistol fra rør og krus. Vi er sikre på at av hensyn til forfriskende og helbredende effekt du ønsker å tenne et par snart å skaffe mer avanserte alternativer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

34 − = 24