Dampgenerator for badstuer

Dampgenerator for et bad - hvordan å lage en hjemmelaget tilsvarende?

De fleste trygt hevde å lage damp for et bad med hendene hardt. Lettere å kjøpe en ferdig innstilling. Vi vil prøve å overbevise deg om noe annet. Vi viser flere alternativer hvordan å lage damp med sine egne hender.

Prinsippet for drift av dampgeneratoren og dens varianter

Dampgenerator - en innretning som konverterer vann til damp. Hvis en slik installasjon tidligere brukt utelukkende i industriell skala, men nå er det i økende grad å bli funnet i hjemmet, hvor det er en integrert del av rektor eller bad eller dampbad. Dampgeneratoren ikke tar opp mye plass, er mye billigere steinovner, krever ikke ekstra byggingen av skorsteinen, og overholdelse av sett med sikkerhetsregler. Apparatet frembringer en våt og ikke tørr damp, noe som gir en temperatur fra 35 til 90 ° C, som kan endres ved hjelp av fjernstyring.

Moderne dampgeneratorer er delt inn i industri og for hjem. De varierer i størrelse og kapasitet. For hjemmebruk dampdrevet installasjon varierer 4-16 kW, industriell installasjon er mye kraftigere, de er konstruert for spenninger fra 220 V til 380 V. Velg ønsket dampgenerator, basert på dimensjonene av rommet - ikke et problem. For bad 10-13 m 3 av dampgeneratoren vil være nok kapasitet 8-9 kilowatt, 15 m 3-12 kW, og en mini-damp - 5 kilowatt.

Dampgeneratorer også forskjellig i måten vannforsyningen - det kan være manuell eller automatisk (Gulf akveduktens). Praktisk talt alle industrielle anlegg for å produsere automatisk mating vann, lufttemperatursensor og kontrolleren par. Oppvarming av vann er bygget annerledes. En av dem - en elektrode. Vannet passerer gjennom spesielle elektroder som er flytende og oppvarmet til fordampningstemperatur. Det andre alternativet - en dampgenerator med en TAN. Den mest intuitive og enkle. Vannet varmes opp ved hjelp av spesielle innretninger som har en annen kraft. Og for det tredje, induksjonsoppvarming basert på det samme prinsipp som de arbeidsmikrobølgeovner - ved å omdanne det elektromagnetiske felt i den mikrobølgevarme.

Fabrikken dampgenerator - er en kompakt metall-legeme, som består av dampgeneratoren, vann behandlingsenhet, en pumpe for tilførsel av vann og damp, vannbeholderen i seg selv, temperaturkontrollsensor og en styreenhet.

Hvordan å montere dampgenerator i en mini-dampbad?

For en koselig hytte eller et privat hus bli fitobochki mange fans. Det er en liten plass, designet for en person. Eksternt det presenterer en tønne som er anordnet inne i setet, kan bad døren lett kan åpnes og lukkes, vil toppen av konstruksjonen tilveiebragt med en åpning for hodet. Prinsippet for virkemåten er basert på å skape fitobochki fitoparosauny. Du har en mini-bad og lukke døren fra utsiden er bare hodet, rundt halsen er plassert et håndkle som hindrer par fra fitobochki. Prosedyren varer ca 15 minutter og varmes mini damp ved hjelp av dampgeneratoren, som du enkelt kan gjøre med hendene.

For sin produksjon, trenger du:

 • Fleksibel metallslange blander 1,5-2 m lang;
 • plast kanister lokk med et volum på 5-10 liter;
 • Sammensetning rør diameter på 3,2 cm og en lengde som er litt mindre enn den nedre fitobochki;
 • elektrisk tape;
 • passende tee for kranen;
 • termometer med en elektronisk resultattavle;
 • fugemasse;
 • et varmeelement (varmeelementet);
 • elektrisk ledning med en plugg;
 • skrutrekker, drill.

Å komme i gang med å sikre PETN inne i plastkanner. For å gjøre dette, å bore et hull i den nødvendige beholderdiameter og setter dem i et varmeelement terminal er elektrisk koplet til den ytre leder. For å unngå kortslutninger og elektriske støt Skår terminaler med isolasjonstape. Lokket av plastbeholderen borehullene for montering fleksibel metallslange, sett flens og skrudd på den liner, ved hjelp av den gjengede fugemasse.

Settes til side og i inngrep med beholderen plastrør. Ta en drill eller skrutrekker, og gjøre hele lengden av røren åpninger på 5 mm i en avstand av 5-8 cm fra hverandre. Etter fullfør fortrenge perforering av rør i bunnen av ringen er noe mindre enn løpet og plassere det på bunnen av en mini-bad opp hull. Nå bores et hull i bunnen av fitobochki henhold Flexibles diameter, føres gjennom metallrøret og koble den til plastrør sittende tee. På den siste fasen av forankrings termometeret inne i trommelen, og en elektronisk resultattavle feste utsiden.

Alt er klart, teste dampgenerator. Hell over i vann beholderen og sette støpselet inn i stikkontakten. Vannet begynner å varmes opp, og i en tønne parvis vises. Ikke glemme å se på termometeret, slik at systemet ikke blir overopphetet, og følger væskenivået i beholderen, å helle vann på tid.

Gamle trykkoker og vannkoker - hvem av dem gjør?

I garasjen av et privat hus eller villa er det alltid ting som kan brukes med omhu. For eksempel, en gammel trykkoker. Den har en rekke fordeler som gjør det mulig å bruke den som en basis for husholdningskjele: en forseglet deksel, slitesterkt metall og lufteventilen ved hjelp av hvilken denne kapasiteten kan motstå høye trykk.

For varme-elementet er anbefalt å bruke en elektrisk TAN. Du kan finne en brukt element på et loppemarked eller ta ut varmeelementet fra den gamle vannkoker. Videre måles av 1 cm fra bunnen sokovarki, utført to varme hull og festes med bolter og muttere. Og for å sikre integritet og forhindre lekkasje, være sikker på å legge et varmebestandig silikonpakning innvendig og utvendig montasje.

Dampgeneratoren kan fremstilles av søppel

Deretter gjør eyeliner vann til dampgeneratoren. For dette gjort i bunnen av kokeren, alltid under varmeelementet, et hull under kobberrøret, feste den og lukke opp skjøtene med tetningsmiddel. For å sikre en kontinuerlig tilførsel av vann og ikke kobler til vanntilførselsenheten er konstruert ved følgende enkle struktur. Sett nær fremtid kapasitet for dampgeneratorer av samme størrelse, festes til bunnen av ventillegemet av mekanisk type, som med en minskning av vann i en trykkoker vil tilføre den nødvendige mengde væske. Arbeidet er basert på prinsippet om kommuniserende kar. Med hjelp av fleksibel slange forbinder tanken til kobberrøret av dampgeneratoren.

Nå lage hull i dekselet for lossing damp. Velge en passende slange og ved hjelp av en gjengeforbindelse er sikkert feste den. Å sørge for at det ikke er noen lekkasje, og som gir den samme mengde vann i et kar, kan systemet være koblet til strømnettet. Hvis par begynte å skille seg ut - alt er gjort riktig.

Dampgenerator på gassflasken - finhet arbeidsflyt

For å opprette den damp fra gassflasken skal anvendes med forsiktighet, da denne enheten vil fungere under stort trykk. Gassflaske litt perekonstruiruem, men første er det nødvendig å fremstille. Volumet av ballongen er valgt avhengig av ønsket mengde damp volum og rom, hvor det vil tjene ham. Frigjøring all gassen derfra, skru av messing ventilen og vaskes grundig med varmt vann ballong ved hjelp av vaskemiddel. Moika fortsette så lenge til det er helt forsvinner lukten av gass, og deretter tørkes grundig flaske.

Installere varmeelement

Deretter velger varmeelementer gitt at 10 liter av væske som er nødvendig kapasitet på 3 kW varmeelementer. Montere dem i bunnen av tanken, husk at trykket vil være høy, så gjør en montering for å motstå en belastning på minst 6 atmosfærer. Flyttes til toppen av sylinderen borhull i henhold til de fire rør, som er i gjengeforbindelse nakrucheny automatiseringsinnretninger, trykkavlastningsventil og tanking vann. Deretter tilbake ned til 10 cm fra den øvre kant av sylinderen og montere siderøret med kuleventil er nødvendig for å regulere væskenivået. Når vannet begynner å dryppe fra den, noe som betyr at det har nådd en topp, og dens foring bør avbrytes. Ytterligere ferdigstilling messing ventil.

Det er saget i to, fjerne den øvre stang, 15 mM ris hull, gjengeskjæring og jukse kuleventil for damp ekstraksjon. Siste fasen - installasjon av trykkmålere for å overvåke trykk og temperatur som er sammenføyd. Hvordan fungerer de? Når indikatorene har nådd den maksimalt tillatte hastighet, blir oppvarmingen slått av automatisk. Den belastning som trekker den magnetiske aktuatoren polen vil bli brukt. Tilkobling av installasjonen utføres ved hjelp av damprørledning. Det er alt. Dampgeneratoren for et bad, laget med sine egne hender, er klar.

Hvor å sette installasjon og hvordan du kan unngå fiasko?

Dampgeneratoren bør plasseres nær damprommet, men i et eget rom. Det bør være tørt og ventilert. Lengden av damprøret fra badet til rommet, hvor dampdanneren bør være minimal. For å hindre en kortslutning og brann, ta vare for å unngå dannelse av dugg og vannlommer.

Hvis alle punktene er tatt i betraktning, vil dampgeneratoren tjene deg i lang tid. I de fleste tilfeller skjer dens brudd på grunn av øket hardhet av vannet med innhold av tungmetall-forurensninger (jern, krom), så vel som salter og klor. For å unngå driftsforstyrrelser foreslått å installere filtre for finrensing, for å utføre installasjonen av sitronsyre rengjøring. Også ikke glemme å drenere overskuddsvann fra dampgeneratoren til innenfor mindre formede plakk, avleiringer og rust.

Full eller delvis kopiering av informasjon fra nettstedet uten en aktiv link til det er forbudt.

Dampgenerator for et bad med hendene. Dampgenerator for et tyrkisk bad

Dampgenerator for bad er en innretning som konverterer vann til damp. Tidligere ble disse dampgeneratorer bare brukes i et industrielt miljø, men i dag har de logget i hverdagen og bidra til å forenkle bruken av bad eller dusj i en tradisjonell remake full steam room. Som fordeler og funksjoner av dampgeneratoren kan identifiseres at det tar liten plass, det kan du plassere enheten i alle rom. En slik erstatning varmeapparat er lett og er enkel å installere, og det er derfor alle kan lage installasjonsarbeid, uten å tiltrekke spesialister for dette. Den dampgenerator for et bad billigere ovn, for bygging av den siste av hvilke det er et behov for å etablere et fundament. Mens beskriver utstyret vil være nødvendig bare for å henge opp på det valgte stedet.

Det beskrevne enhet kan kjøpes i butikkene i de aktuelle varene. Det er imidlertid verdt å vurdere at slikt utstyr er ganske dyrt. Hvis du har bestemt på egen hånd for å gjøre det, bør du være kjent med design funksjoner. Blant andre komponenter kan skille mellom vannvarmeenhet, fordampning separert, munnstykke, varmeelementer og elektrisk oppvarming.

For fremstilling av ovnen for bad med en dampgenerator vil kreve en trykkoker, at den tilfredsstiller alle kravene for gjennomføring av den beskrevne idé. Denne beholderen har et forseglet lokk, dens vegger er sterke nok til å motstå trykket av imponerende. Blant annet eksisterende ventil vil hindre damp eksplosjon oppstår på grunn av høyt trykk.

Når man velger en egnet beholder, er det nødvendig å bestemme metode for oppvarming av vann i apparatet for å danne en damp. I dette tilfellet kan vi vurdere to måter. Den første innebærer oppvarming av væsken i generatoren i en elektrisk eller gassovnen. Men i dampbadet er usannsynlig å selv sette en overdimensjonert kokeplate. Sikkerheten ved denne metoden er dårlig. Derfor er det anbefalt å stanse valg på innretningen inne i elektriske ovner. I dag kan markedet finne en enorm mengde dataelementer, som har ulik effekt, størrelse og form. Hvis du bestemmer deg for å produsere damp for bad, men ønsker ikke å kjøpe nye varmeelementer oppvarming, kan du alltid ta ut den gamle kjelen, der du kan trekke den nødvendige detaljer. Dersom planene i kroppen av imponerende størrelse, er det anbefalt å bruke to eller flere varmeelementer.

Funksjoner av varmeapparatet varmeelementer

Før arbeider nødvendigvis trenger å bestemme hvor i varmeelementene skal plasseres. For å gjøre dette, trekker tilbake 1 cm fra bunnen skrovarki og merke høyden. Deretter borehull, må diameteren som er egnet oppvarmings struktur. Hullet bør være to til hvert varmeelement. For å feste elementet, er det nødvendig i hvert boret hull i skiven, tapp eller bolt. Deretter settes tilbake på skiven og mutteren er fastspent. For å forhindre vannlekkasje på de stedene der varmeelementene er installert, er det nødvendig å legge til varmebestandig silikonpakning innvendig og utvendig. De kan kjøpes eller kjøres uavhengig av hverandre.

Hvis du bestemmer deg for å produsere damp for bad, er det viktig å sikre flyten av vann inn i saken. For dette formål, i bunnen av trykkoker lage hull der du vil installere kobberrør. Fra det vil stadig helle vann. Røret bør bli holdt under varmeelementet, og ikke over den. Ellers er det fare for å bryte prosessen med dampreformering. De viktigste betingelser for produktivt arbeid virker stadig mate vann. Hvis vi ignorerer denne regelen vil ikke være i stand til å eliminere skade og til og med brann. Dampgenerator for en tyrkisk bad som skal fremstilles, slik at den lukker husets ble installert kapasitet. To tank må ha samme høyde. Ved bunnen av beholderen bør legge flottørventilen. Når vannivået er redusert, vil det fylle opp en viss mengde væske. Videre er formingsinnretning er koblet til vanntilførselen gjennom slangen.

Når damp blir produsert for tyrkisk bad, bør det neste trinn være å montere konstruksjonen. Metallet trykkoker åpningen på lokket skal tas, i hvilken det er installert en adapter for montering av slangen. Sistnevnte kan lånes, for eksempel, tidligere brukt en støvsuger.

I utgangspunktet må du sørge for at det ikke er noen lekkasjer i de stedene der tilkoblingen ble gjort i to beholdere. Nå er det mulig å analysere hvorvidt mengden av vann i de samme dataene kommuniserende kar. Etter det, kan veiviseren opprette en tilkobling til strømnettet. Hvis dampgeneratoren ble gjort for et bad med hendene, deretter i prosessen testiraniya du kan se at mengden av damp ved behov.

Dette indikerer at arbeidet er utført riktig.

Produksjon av silikonpakninger med hendene

Hvis du velger å ikke bruke penger på kjøp av pakningen, den lett kan gjøres uavhengig av hverandre. For dette formål er en metall- eller glassoverflaten av papirarket som skal stables, som er fylt med tetningsmiddel. Det bør være godt planert. Dersom dampgenerator for et bad med hendene er gjort, vil en slik tilnærming være det mest optimale. På toppen av tetningsmassen skal settes et annet ark av papir og glass. Etter at hele massen er tørr, kan du klippe slimhinnen ønsket diameter. Men før det er anbefalt å gjøre oppsettet, vil den eneste måten å kunne skape en tomt som vil passe perfekt i størrelse.

Etter dampbad for å være klar, kan du begynne å bruke umiddelbart. Som enda en ytterligere fordel kan skille mobilitet av slike enheter. Etter overføring av dette utstyret kan være fra ett rom til et annet. Dersom det er behov for å utnytte design kan være ikke bare i badekaret, men også i private hus og leilighet. Dampgenerator for badstuer og bad er en fin måte å forebygge forkjølelse.

Hva et dampbad for en bedre kjøpe?

Hovedformålet med den dampgenerator for et bad - å transformere et hvilket som helst rom i en full damprom, som er fylt med rå eller lys damp. Avhengig av egenskapene tetthet og kvalitet, vil du bli utstyrt med en mikroklima russisk badehus, eller healing tyrkisk hammam. Vi tilbyr deg så mye som mulig for å lære mer om dette utstyret.

Hvorfor behovet for damp i badstuen

Bruk av dampgeneratoren for et bad er ikke den siste plass blant de måtene å fjerne giftstoffer og avfallsstoffer fra kroppen din. Takket være den direkte damp, som er levert av en dampgenerator, kan du ikke bare fullt rense kroppen din, men også varmebehandlet. Ved å underkaste par med bjørkekvasten, er det en dyp rensing av huden, som eliminerer alle ulemper. I tillegg er bruk av damp i badekaret for noen en ekte nødvendighet.

Legg merke til at du setter en massiv badehus ovn som vil produsere et par gode - ikke en lett oppgave. Du er nødt til å bygge en grunnleggende basis, utvikle en skorstein, for å gjennomføre en grundig sjekk av alle reglene for brannsikkerhet, etc. Dampgenerator for et bad - et flott alternativ, siden programmet er ganske enkel og praktisk.

Viktig! Det er kjent at for generering av damp som brukes i badekaret ovnen. Imidlertid, for å oppnå den mest fordelaktige nødvendige damp i tilstrekkelig lang tid varme opp ovnen av denne type. Moderne ovner er godt utstyrt for et bad med dampgenerator helt blottet for slike mangler på grunn av det faktum at produsentene har utviklet svært avanserte metoder for å fordele varmen. Således begynner dampgenerering med 15 minutter i ovnen.

Dampgenerator - det er gitt enhet

Kanskje den viktigste og eneste målet med dette utstyret - for å gi steamrom. I sin tur, på hvilke måter du kan gjøre dette, er det flere:

 1. Elektrode - strømmen flyter direkte fra elektroden til elektroden med vann, og den siste brønn blir oppvarmet;
 2. Ved hjelp av elektriske varmeapparater - spesielle ovner, som skiller seg helt annen effekt;
 3. Induksjon - på samme måte som vannet er oppvarmet krus i en mikrobølgeovn.

Legg merke til at parene av helt annen konsistens også har forskjellig temperatur og fuktighet. Så, for bad, kan slikt utstyr gir opp til 95 ° C 0, noe som er ganske lett kan stilles ved hjelp av fjernkontrollen.

Det er også verdt å vite at bare en dampgenerator, både for Russland og for et tyrkisk bad, er preget av samme design og struktur av ordningen:

 • En vanntank;
 • Særskilt enhet for vannbehandling;
 • Pumpe for direkte bevegelse av vann;
 • Pumpen for damp bevegelse;
 • Apparat dampgenerator;
 • Kontrollpanel;
 • sikkerhetssensorer.

Også utsiden av kroppen, kan du se:

 • Rør (for å koble enheten til vannforsyningen);
 • Kontakter som forbinder styrefølere;
 • Utbytte for å forbinde damprøret;
 • Renne halsen;
 • Elementer dampbåt kontroll med display.

Dette utstyret er karakterisert ved flere operasjonsmodi. Hoveddelen av produsentene har gjort mest allsidige og multi-funksjonell modell. Samtidig all dampen som produseres er mye bedre enn det du får i prosessen med en konvensjonell helle kokende vann over de varme steinene. På tidspunktet for bruk av dampgeneratoren for et bad, har du en unik mulighet til å justere seg til optimal modus, konfigurere nøyaktig de alternativene som du foretrekker.

Det vanligste dampgeneratorer

Videre foreslår vi at du lærer mer om merket på enheten. For eksempel, for å gi seg tung og fuktig Oriental dampbad, ville det beste alternativet være produksjon av dampgeneratoren Harvia, Tylo og Helo. Alle disse modellene er laget av rustfritt stål og finsk i tillegg utstyrt med en anordning for selvrensing.

Noen av de mest ergonomiske dampgeneratorer Helo utstedt av produsenten - markedsleder. Disse modellene varierer i en rekke kapasiteter, og også kjennetegnet ved tilstedeværelsen av flere funksjoner, slik som aromatisering damp, vannrensing før det oppvarmes direkte og mer. I sin tur, regnes som den mest pålitelige utstyret fra den svenske Tylo. De er sterke nok og ikke lunefull i den ordinære drift. Men når det gjelder kvalitet ulike merkenavn Harvia modeller.

Videre foreslår vi at du lærer mer om modeller av dampkjeler, vurdere deres grunnleggende spesifikasjoner og funksjoner, samt å gjennomføre en komparativ analyse av prispolitikk:

Innføringen av de nyeste teknologiske utviklingen, har tillatt eksperter til å forbedre den generelle pålitelighet og effektivitet i alle anses modeller av dampgeneratorer.

Fordelene og ulempene ved dampgeneratorer for badekar

Hva om fordelene ved moderne dampgeneratorer, i dette tilfellet, bør følgende nevnes:

 1. Automatisering kontroll;
 2. Å tilveiebringe permanent dannelsesprosessen uten hopp damp temperatur eller fuktighet;
 3. Makt utstyr 3-12 kW;
 4. Den ytterligere bruk av ovnschargen. Vil være tilstrekkelig til å etablere et elektrisk varmeelement eller varmebadet latent utstyre;
 5. Unike design, kompakte dimensjoner;
 6. Muligheten for å kontrollere dampgeneratoren via det elektroniske system.

Likevel, industrielle dampgeneratorer, har følgende ulemper:

 1. Periodisk skade på kostbart utstyr;
 2. Behovet for et sterkt elektrisk inngangs;
 3. En direkte avhengighet driftsstans elektriske nett;
 4. Relativt høye priser for utstyret.

Det bør bemerkes at dampgeneratorene, som varierer som funksjon av den smaks par er ansett spesielt verdifull anskaffelse. Så, er det tilstrekkelig å bare legge til et par dråper eterisk olje i en spesiell enhet, og dampen som produseres vil være en hyggelig og sunn.

Faglige råd: installasjon av enheten i teknisk rom, bør plasseringen av dem være nær badekaret.

Hva du må vurdere når du velger en høy kvalitet damp i et bad?

I utgangspunktet er det anbefalt å avgjøre hva som er en virkningsgrad på enheten? Selvfølgelig, denne mengden damp gjengitt dem for en time, hans makt. Men dampgeneratorer seg selv er ganske annerledes. For eksempel, private bad fasiliteter produsere sin makt 4-12 kW, i øyeblikket, både for publikum ønsket utstyr er mye kraftigere. For paret med liten størrelse (5-6 m 3) krever dampgenerator, hvis kraft ville være 4-5 kW, og i et tidsrom av 10-12 m3 utstyr er nødvendig i området fra 8-10 kW.

Det skal bemerkes at blant de nåværende modeller er autonom og automatisk (direkte ved fremgangsmåten til tilkoblingen). Den autonome dampgenerator er nødvendig for å helle vann på egen hånd, mens den automatisk kobles til vannsystemet. Så hvorfor da det første alternativet, hvis andre er god nok? Saken er at vannrørene er så mange urenheter, noe som kan provosere fremveksten av skalaen. Det er derfor, noen ganger nyttig å ikke være lat og fylle i dine egne hender rent vann (kjøpt eller vann fra en brønn).

Hvordan installere dampgenerator riktig?

Dette utstyret må være riktig installert, så det påvirker stabilitet og varighet av sin drift. I utgangspunktet må du ikke glemme at den umiddelbare installasjonen skal utføres på et godt ventilert rom, spesielt utstyrt for formålet. I tillegg vil montering av en dampgenerator, er det anbefalt å ta seg av tilstedeværelsen av drenerings utslipp, vanntilførsel, så vel som den nødvendige strømkapasitet. Legg merke til at vanntrykket ikke må overskride 10 bar og en temperatur - ikke mer enn 65 ° C 0.

Installasjon dampgeneratorer for bad bør gjennomføres over eller under nivået for paret. Dette vil forhindre forekomsten av nedbøyninger damprør, som samler kondensvann. Den sistnevnte, i sin tur, er i stand til å blokkere utslippet av damp ut. Det vil også være ganske riktig å ta hensyn til lengden på damprøret - ta vare på at det var kort, som det vil gi en mindre mengde kondensat.

I dag, det innenlandske markedet tilbyr et ganske bredt spekter av dampkjeler for bad fra forskjellige produsenter. På grunn av den høye overflod av dette utstyret, profesjonelle eksperter anbefaler å gi preferanse til kun pålitelige og populære merker. Dessuten er det nødvendig å søke hjelp fra mestere, som vil hjelpe deg å velge det beste alternativet for et bad dampgenerator og sette deg opp hvis det er nødvendig. I så fall, hvis du bestemmer deg for å plukke opp utstyret på egen hånd, er vi sikker på å være oppmerksom på følgende nyanser:

 • Muligheten for automatisk justering av temperatur og damp;
 • Tilstedeværelsen av fjernkontrollen;
 • Den direkte Kombinasjonen av enheten med den dampbad (dimensjoner);
 • Om utstyret er egnet for å utføre reparasjoner i tilfelle av svikt;
 • apparatets sikkerhet under drift.

Selvfølgelig vil oppkjøpet av kvalitetsvarer koste deg mye dyrere, men det er en garanti for høy pålitelighet, samt eliminering av hyppige sammenbrudd og dermed sparer din personlige økonomi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

49 + = 54