Damp renere for hjem

Steam rengjøringsmidler for hjem, husholdning - hvordan du velger den beste modellen? Topp 10 beste damprensere

I dag i salg i et stort utvalg av damprensere for husholdning hjem. Hvordan du velger en bestemt modell fra et stort utvalg, kan du bestemme kjent med de egenskaper som er spesielt anbefalt å ta hensyn.

Beskriver en anordning som opprinnelig ble brukt til desinfeksjon i medisinske institusjoner. Konstruksjonen av denne anordning er ganske enkel, og ligger inne i en dampgenerator som leverer damp under trykk gjennom en dyse. Hvis overflaten er nødvendig å kvitte seg med allergener, støv, smuss, bakterier og bakterier, som er perfekt egnet for denne dampvasker.

Hvis du er interessert i damprensere for husholdnings hjem, hvordan du velger alternativet du ønsker, må du bestemme før shopping. For å gjøre dette, for å forstå den slags slike enheter, som er representert ved håndholdte modeller, damprensere og kompakt enhet som kombinerer funksjonene til en støvsuger og damp renere. I det første tilfellet er det snakk om et produkt som er enkelt å bruke og lagring, og operasjonen kan håndtere avsidesliggende steder. Som en ekstra pluss virker fornuftig pris. Det er imidlertid også ulemper, som uttrykkes i den imponerende vekten av produktet, enhetsvekt på opp til 2 kg. Hold i hånden slikt utstyr i lang tid vil være vanskelig.

Vurderer damprensere for hjem, husholdning, hvordan du velger alternativet du ønsker, har du sannsynligvis vil tenke. Gylne middelvei er en kompakt damprenser, som er en mellomting mellom en støvsuger og en håndholdt enhet. For å behandle overflaten, vil eieren ikke å holde utstyret i sine hender. En ulempe er den lille lengden på ledningen, som synd alle produsenter av slike enheter. Hvis du liker å holde huset rent og imponerende bor i en hytte område, er det best å velge en damp renere som en støvsuger. Denne modellen gir høy ytelse, men kostnadene vil bli dyrere.

Modellvalg for strøm og volum av tanken

Når forbrukerne se damp rengjøringsmidler for hjem, husholdning, hvordan du velger en bestemt alternativ? Det første du bør legge merke til er makt. Hvis du ikke vil at hushjelp dratt på i lang tid, er det best å velge en modell som har en parameter som er nevnt ovenfor 1000 watt. Tankvolum vil bestemme hvor lenge du vil være i stand til å bruke enheten uten påfyll av den med vann. I én time rengjøring vil trenge 2 liter væske. Det er dette volumet bør følge når du kjøper en damp renere modeller. Det er viktig å ta hensyn også til materialet i bunnen av tanken, er det best å ha vist seg i tjenesten er aluminium avdelinger.

Valget av modell damptrykk og tilstedeværelsen av tilleggsfunksjoner

Damp renere husholdning må ha en viss funksjonalitet, den eneste måten å være effektiv rengjøring. Hvis du venter et positivt resultat, er det viktig å sjekke om modellen dampkraft regulator. Ved hjelp av dette tillegget, kan du velge generasjon av tørr damp, noe som er nyttig i tilfelle når det gjelder behandling av klær eller møbler. Når overflaten som vil være helt tørr.

Som tilleggsfunksjoner, kan du vurdere beskyttelse av barn. I nærvær av en slik damp renere add-ons vil koste mer. Hvis du må ha en sikkerhetsventil og et par låsefunksjon, er det viktig før du kjøper for å bli kjent med passet ditt for varer. Hvis du ønsker å velge den beste damp renere, er det viktig å merke seg at hver modell er preget av et visst press. Forbrukere som ikke kommer til å engasjere seg i profesjonell rengjøring, er det best å gi opp alternativene, som gir ca 6 bar. Men for hjemmebruk perfekt utstyr med en kapasitet på over 3 bar. Du bør ikke bli fristet av lav pris, velger modellen med mindre press, som de er uholdbar i å fjerne skitt og behandling av gamle flekker.

Rangering av de 10 beste modellene av damprensere

Hvis du trenger en damp renere for hjem, fast pris som du bør absolutt være interessert i, bør du ta hensyn til de mest populære modellene, som har blitt valgt av forbrukere. Lederen av salget er Karcher SC 2 Premium, som koster 11.000 rubler. På utgangen av denne innretning er i stand til å levere et damptrykk i størrelsesorden 3 bar. Inne i vesken er liters vanntank, er enhetens strøm 1500 watt. For enkel rengjøring kan du bruke en av de sju dyser.

Kraftigere modeller av produsenten er SC 4 Premium, som har en mer imponerende kostnads ​​- 25 000 rubler. Damptrykk produsent øket til 3,5 bar, at volumet av vannbeholderen forblir den samme. Power er lik 1800 watt, som et supplement fungerer jern.

Høy kvalitet og fornuftig pris damp renere på merkevaren Philips

Hvis du velger en damp renere for hjem, fast pris som du bør undersøkes før kjøp, kan du ta hensyn til den versjonen av Steam Plus FC7020 / 01, som vil måtte betale 7500 rubler. Produsentens leverte innretning reservoar for vann, som beløper seg til 0,45 liter. Inne i huset er bygget en støvsuger og apparatet makt er 1300 watt. I driften av utstyret, kan du bruke en av to dyser. Dette damp renere, i tillegg til alle de ovennevnte fordeler, har man, som uttrykkes i et attraktivt utseende. Boliger malt i hvitt og blått.

Forbrukere som ønsker å spare penger, kan du kjøpe FC7012 / 01 MultiSteam, hvis prisen er 4900 rubler. Volumet av reservoaret er ubetydelig - 0,06 liter. Imidlertid er kapasiteten av anordningen tilstrekkelig imponerende, er det 1200 watt. Utstyret er forsynt med seks munnstykker, for salg presenteres på en hvit og blå.

Budsjett og funksjonalitet

Steam Cleaner "Kitfort CT&089raquo; Det kan tilskrives et budsjettalternativ. Denne modellen koster 5700 rubler, men det er en universell enhet, slik at du kan desinfisere og ren Temperaturbestandighet overflaten. Du trenger ikke å bruke kjemikalier. Enhet strømforbruk er 1500 watt, volumet av reservoaret er 1,5 liter. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Det vil være i stand til å håndtere den delikate og tett stoff.

En annen modell er nevnt Produsenten er CT-903, som også kan kalles et populært alternativ. Dette skyldes først og fremst det faktum at denne enheten har tilgjengelig verdi, som er 10 500 rubler Dette apparat er forskjellig allsidighet og kan erstatte vaskemiddel renere, vindusvisker, desinfeksjons dampbåt og vev. Oppvarming av vann på bare tre minutter, og enheten makt er 2000 watt. Utstyret er kjennetegnet ved et arbeidstrykk i størrelsesorden 4 bar, damptemperaturen ved utløpet er 145 grader. Kapasiteten av kjelen 1,5 liter vil produsere ren, uten etterfylling av tanken for en lang tid. Settet leveres kapasitet utskiftbart reservoar volum på 1 liter. Hvis du er interessert produsenten Kit, vil de nevnte damp renere merkevare være en god løsning.

Hvis du ønsker å følge opplevelsen av flertallet, er det mulig å velge mellom følgende modeller: Redmond RSC-2010 Blå verdi på 4500 rubler; Zelmer VC1260, som har en pris lik 6500 rubler; eller Vitesse VS-330, som vil måtte betale 3800 rubler. Men damp renere Endever, til tross for den høye prisen, har tjent de mest positive vurderinger, fordi det gir høyt damptrykk på 3,5 bar, oppvarmingstiden for bare 3 minutter, samt en imponerende flyt av damp, som er 17 gram per minutt.

De beste damprensere for hjem

Husholdning damp renere - en av de mest økonomiske og miljøvennlige hvitevarer for representantene. Med kjøpet av denne enheten kan du ikke lenger trenger å bruke skadelige midler for rengjøring av gulv, vegger, møbler ... Dette er en relativt ny oppfinnelse er utbredt. Vår vurdering er villig til å gi en liste over de beste norske damprensere. Gjennomgangen vil hjelpe deg å navigere i en rekke modeller som tilbys og kjøpe en anstendig maskin.

Damp renere hvilket selskap å velge

Den tyske produsenten av husholdningsapparater til rengjøring. Selskapet ble dannet i 1935. Det ble grunnleggeren Alfred Kärcher, som opprinnelig var planlagt å kjøre familien produksjon. I året av selskapet fundament, Alfred oppfunnet energieffektiv salt ovn. Dette punktet kan betraktes som et utgangspunkt Karcher suksess. I dag har selskapet status som en av de beste produsentene av rengjøringsutstyr i Tyskland.

Komponent av internasjonal utdanning SBM Group. Den største virksomheten i selskapet er produksjon av kraft. merke produktene er solgt i mer enn 50 land over hele verden. Hvert år produserer selskapet om lag 2 millioner enheter av produktet, herunder ikke bare verktøyet, men også hagemøbler og hvitevarer, samt tilbehør. Nye utbygginger og innovative teknologier tillate DeFort bo på riktig nivå.

Selskapet, født inn i verden i 1992. Hovedmålet med grunnleggerne av merket på den tiden var i markedet å tilby rimelige apparater. Som en fullverdig konkurrent firmaet gjorde for 10 år siden. merke produktene er av høy kvalitet og funksjonalitet. I tillegg til tradisjonelle husholdningsapparater, produserer Smile innovativ enhet.

Russiske selskapet har spesialisert seg på produksjon av husholdningsapparater. Produksjon base av merkevaren i Kina. produktkvalitet, brukervennlighet, attraktiv design og bred funksjonalitet - Kitfort fordelaktige egenskaper ved produktet.

Danner rating - de sentrale evalueringskriterier

I prosessen med å utarbeide rangeringen som grunnlag ble tatt kunders tilbakemeldinger på bestemte modeller av damprensere. Analyse av relevant informasjon som er gjort det mulig å markere toppen av de beste enhetene. Som viktige kriterier for evaluering av utstyr laget av følgende karakteristikk av damp rengjøringsmidler:

 • størrelsen av vanntanken;
 • periode med kontinuerlig drift;
 • utstyr;
 • funksjonalitet;
 • design;
 • dimensjoner;
 • visningskapasitet;
 • effektivitet;
 • vekt;
 • pris.

Damprensere er multifunksjonelle og fokusert kun på en bestemt type rengjøring. Nedenfor er de beste modellene av ulike kategorier.

Damp renere for gulv og stoppede møbler - renslighet og miljøvennlighet

Damp renere for rengjøring av en rekke gulvbelegg og stoppede møbler. Denne typen enhet kan kalles en kraftig nok og lager. Enhetene er ofte klumpete porazmeru, men resultatet av deres arbeid vil ikke gå ubemerket hen.

Endever Odyssey Q-901 - det beste alternativet for storskala rensing

Volum vanntank, en tilstrekkelig høy strøm, lang batteridrift garantere kvaliteten av den globale avling. Dette produktet er utstyrt med utmerket: det er et sett med dyser for rengjøring av forskjellige overflater. damp renere design kan bli kalt rustikk. Men den viktigste oppgaven Endever Odyssey Q-901 var tydeligvis under tvang.

De åpenbare fordelene med damp renere av merkevaren er:

 • utmerket utstyr;
 • Høy effekt - 1,8 kW;
 • lang autonom modus - opp til 45 minutter;
 • god kvalitet arbeid;
 • volumkapasitet for vann - 1,5 liter.

Brukere som har blitt identifisert, bare en negativ modell - høy innretning vekt (4100 g).

Total kunde gjennomgang stor. Dette produktet er helt i tråd med forventningene.

Karcher SC 2 - den beste damp renere for en familie med barn

Hjemland - Tyskland. Relativt små kraftproduserende damp renere gir damp ved et trykk opp til 3,5 bar. Vannet i tanken varmes raskt opp - bare 6,5 minutter. Du kan justere graden av damptilførselen. Det er beskyttelse av barn.

Medlemmer bemerket følgende fordeler enheter:

 • effektivitet;
 • attraktiv design;
 • tilgjengeligheten av beskyttelse av barn;
 • funksjonalitet;
 • lette omsorg;
 • god byggekvalitet.

Det eneste som forvirrer kjøpere er en grov mekanisme for folding strømledningen: det bare sår toppen, ligger ikke i damp renere boliger.

De fleste av brukerne var fornøyd med kjøpet. God kvalitet stripping stoppede møbler og gulv ble observert allerede etter første gangs bruk.

Damp renere for vinduer - glanset renhet enkelt og problem

Disse enhetene er kompakte og enkle å bruke. Effekt de har er liten - vanligvis opp til 1 kW. Kostnaden for disse damprensere betydelig redusere kostnadene for den tidligere kategorien av enheter.

Smil ESC 922 - det beste damp renere for en liten mengde arbeid

Veldig enkel å bruke og low-end telefon. Volumet av vanntanken - 220 ml. Damp renere tillater rensing i store rom - ledning gjør (5m). Settet inneholder flere dyser - 2 stk.

Det er å gi en rekke fordeler beskrevet av modellen:

 • kompakt størrelse;
 • komfortabel hoveddysen;
 • gode trykkdampstråler;
 • lav vekt;
 • rimelig pris;
 • Lengde på ledningen;
 • brukervennlighet.

Ulempen damp renere Smile ESC 922 brukere nevner mangel på beskyttelse fra jetfly av varm damp. Det krever dyktighet å tilfeldigvis bli brent i prosessen.

Hovedtyngden av kjøperne var fornøyd med modellen. Fornuftig pris for enheten spiller en rolle.

Den mest kompakte modell - DeFort DSC-1200

Miniatyr-enheten 1 kW effekt. Vanntank volum er 300 ml. Etter å ha byttet til en tilstand av full beredskap for å arbeide på maskinen må være 2 minutter. Pakken omfatter et målebeger og trakt, gjelde når tanken fylles. Her er ulike tips og pensel for å håndtere sterkt forurenset.

De viktigste fordelene er damp renere:

 • kompakthet;
 • en rekke munnstykker som inngår i boksen;
 • god byggekvalitet.

Fra ulemper verdt å merke seg en tilstrekkelig stor vekt av aggregatet på slike størrelser.

DeFort DSC-1200 har fått gode brukervurderinger. Liten damp renere som vertene, og med sin viktigste funksjon av enheten klarer perfekt.

Multifunksjonell renere vil hjelpe med noen forurensning

Slike enheter er universelle. De vil hjelpe vaske flislagt gulv, fordampe pelsen ryddig vinduet. Kraftige, velutstyrte enheter takle generell rengjøring av selv de største leiligheten. Kostnaden for flerbruks damprensere i Russland vil starte fra 10000 rubler.

Damp renere Kitfort KT-903 - best valuta for pengene

Veldig overbevisende enhet. Ansett som den mest pålitelige enhet i sin kategori. Strøm damp renere - 2000W. Pakken inneholder en rekke verktøy og ekstra tilbehør. Med Kitfort KT-903 kan vaske vinduer, gulv, dører, møbler. Runtimes damp renere - 1 time. Modellen har en uvanlig design.

Brukere nyte følgende funksjoner i modellen:

 • godt utstyr;
 • lengre periode med batterilevetid;
 • attraktiv design;
 • god kvalitet stripping;
 • Høy effekt;
 • allsidighet;
 • multifunksjonalitet;
 • brukervennlighet.

Damp renere som kjøperne, mange anser et slikt oppkjøp er veldig gunstig. Tilstrekkelig høy til at anordningens pris er berettiget de ovenfor nevnte fordeler modell.

1. Så du trenger hjelp til rengjøring av gulv og stoppede møbler i huset eller leiligheten. Hvis du er en lykkelig eier av en storstilt boligområde, vil du være uunnværlig for en damp renere Endever Odyssey Q-901.

2. Hvis barn er tilstede, den mest sikre enheten vil Karcher SC 2 - Denne enheten er utstyrt med beskyttelse mot damp forbrenninger.

3. For å rense glassflater egnet rimelig modell Smil ESC 922. Den mest kompakte og mindre verdig anordning ville DeFort DSC-1200.

4. For generell rengjøring av store anlegg, så vel som strippe klær egnede multifunksjonelle damprengjører Kitfort KT-903.

De beste damprensere for kundenes anmeldelser

Har du lyst til rommet ditt glitrende på renhet? Slutte å kaste bort tid på husholdningskjemikalier og vanskelig å skure skitt! Moderne enhet - en damp renere, har lenge vunnet hjertene til millioner av brukere. Med en slik enhet, prodezinfitsiruete du avsidesliggende steder, men på grunn av det varme par - kvitte seg med virus, bakterier og allergener. Tenk, renslighet, og selv med helsemessige fordeler. Som god enhet å kjøpe er vanskelig, og ikke alle vet hva de skal se etter, vil vi hjelpe deg til å forstå og beskrive i detalj i artikkelen, hvordan du velger en damp renere for hjem og kåret til verdens beste i 2017!

Design og drift av damp renere

Vær oppmerksom produsentene hvert år bare for å forbedre sin produksjonsteknologi. Og la det damprenser er ikke en ny enhet, den nye generasjonen modellen - en perfekt assistent i hver husstand. Utformingen av moderne damp renere inkluderer:

 • Fittings og tilbehør
 • Et element for oppvarming av fluidet
 • vanntank
 • trigger pistol
 • fleksibel slange

Før du begynner å arbeide med denne enheten må være fylt med vann dampkjel. Bare da kobles til strømnettet. Etter noen minutter, vil det bli sett på som vannet koker og blir til damp. Vær oppmerksom på at utløserknappen og modi, slik at bare etter pressing, frigjør en dampstrøm, nå temperaturer opp til 100 grader Celsius. Kan ikke engang bekymret for at skade helsen varm damp! På grunn av den løse strukturen i avløpsvannet, vil du brenne og i full sikkerhet.

Se også - Hva er den beste damp mopp - fra 2017

Damp renere er en av de mest effektive og allsidige verktøy i vår tid. I utgangspunktet var enheten som brukes i sykehus og medisinske fasiliteter for desinfeksjon av gulv, men over tid har virkeområde utvidet sin horisont. Nå, med hans hjelp, kan du fjerne ikke bare i rommet, men også brukes til rengjøring bil eller husholdningsapparater. Valgt damp renere ofte brukt for å rense alle bad, men det er mange andre muligheter for bruk, herunder:

 • Rengjøring av glassflater
 • Fjerning av herdet gjørme med utstyr og apparater
 • Desinfeksjon og rengjøring av stoppede møbler
 • Rengjøring sengetøy fra midd og allergener

Tatt i betraktning alle de ovennevnte muligheter, kan enheten være stolt over å bli kalt allsidig og praktisk å bruke. Den eneste ikke anbefales for bruk på voks og damp renere lakkerte flater, og glasset rent kaldt om vinteren (når temperaturforskjellen muligens glass krakking).

Et bredt spekter av hvitevarer til hjemmet, vil glede både dyre og økonomiske modeller. Avhengig av dine preferanser og applikasjoner, fagfolk skille mellom tre hovedtyper av damp rengjøringsmidler:

 1. Støvsugere. Enheter av denne type er best egnet for profesjonell bruk. Ytterligere analoger Apparatet har høy effekt egenskaper og effektivitet. Gitt den høye byggekvalitet, holdbarhet og emballasje, regnes det som den dyreste. Ønsker du å velge en kompis enn et dusin år? Da er det bedre å bruke penger en gang, enn å tilbringe nerver og penger til å reparere.
 2. Compact. Mount popularitet er en kompakt modell type. På grunn av plasseringen av tanken på gulvet, kan de sammenlignes med støvsugere. Dette er en fordel, fordi du ikke trenger å holde enheten i lang tid på vekten. Før du velger, godt kjent med montering og en lang slange og kabel. Husk at denne type modell bør ha slangen er ikke mindre enn tre meter lang, og ledningen - jo lengre, jo mer praktisk å bruke. Vanligvis kompakt damprenser er utstyrt med dyser for rengjøring av forskjellige overflater.
 3. Manual. Mange vil spørre: "Hva er bedre å kjøpe en damp renere for hjem til en rimelig pris og med god ytelse? - Selvfølgelig manualen. Denne unike oppfinnelse tillater hurtig og lett å utføre rengjøring av alle overflater. Lav vekt og plassbesparende design er enkel å bruke og lett å oppbevare.

Hvordan velge en damp renere for beste huset?

Fortsatt ikke vet hva en damp renere er bedre? Du trenger ikke å re-lese massevis av informasjon, trenger vi bare bestemme programmet. Den beste damp renere - en som vil tilfredsstille preferanser og kundens behov, så du bør ta hensyn til følgende parametere:

 • Power. Blant de fleste av parametrene, regnes det som en stor og viktig ved valg av husholdningsapparater. Jo større den kraft er, jo høyere hastighet ytelse og effektiv damprensing. Den beste damp renere vurderinger for kjøperne hvis makt er over 1000 watt. Vær oppmerksom på gulv rengjøringsmidler har en kapasitet på 1300-2300 watt, men den manuelle er i sving - fra 700-1600 watt.
 • Volumet av dampkjelen. Denne indeksen er i området fra 0,5 og opp til flere liter. Merk at jo mindre kapasitans, jo mer må fylle den med vann. Gitt hvor mye arbeid, vil du selv plukke opp egnet alternativ. Således, en kapasitet på 1 liter med hodet er nok i 30-40 minutter i den ikke-stoppmodus.
 • Hevdet vekt. Fordelaktig damprensemidler for manuell og ligger i området fra 1,6 kg (vanligvis målt i en tom form).
 • Beslag og deres formål. Når du kjøper dyrt utstyr, ta hensyn til de komponenter, blant annet må være: punkt munnstykke, en dyse for rengjøring av gulv og fliser, rett og hånd verktøy for rengjøring av pensel, en dyse rengjøring vindusflater. Det minste antall av ytterligere komponenter, bør være minst 3 stk.
 • Lengde på kabelen. Det er best å velge en innretning med en maksimal lengde på ledning (4-6 m). Dessuten er det verdt å vurdere funksjonen av kabelsnelle. Det er veldig praktisk, og trenger ikke å rakne og vikle snoren manuelt.
 • Lengden av slangen. Som vist av langvarig praksis, er slangen ikke alltid en god effekt på kvaliteten og effektiviteten på jobb. Hvis vi tar hensyn til rating av damprensere, nesten alle modellene har en gjennomsnittlig lengde på slangen. Dette er ledsaget av det faktum at ved lave krefter, dampen passerer gjennom åpningen - kjøler. Som et resultat, er det hyppig spruting av vann, hvilket ikke er ønskelig håndtering av ømfintlige overflater.
 • Dimensjonene av strukturen. I gjennomsnitt, mobile og håndholdte damprensere nå en størrelse 20h15h25 cm, og nå innsiden av enheten, for eksempel: Karcher SC 1702 (som er inkludert i de beste damprenser) har en størrelse 50h33h33 cm.
 • Oppvarmingstiden og maksimumstemperatur. Legg merke til at, avhengig av utgangskarakteristikkene for tanken, og volumet gjennomsnittlig oppvarmingstiden er fra 10 sekunder til 10 minutter. Hvis du vil ha mest mulig rask oppvarming, er det mulighet for å fylle beholdere forvarmet vann. Ved full kaldtvannstemperaturen når 140 ° C, karakterisert ved at det damptrykk på ca. 3,5 bar. På grunn av de høye temperaturindikatorene, øke kvaliteten på rengjøring og bakteriedrepende egenskaper.
 • Damptrykk. Rangering damprensere viste at dagens modeller har et damptrykk på 2-6 bar. Karakteristikken av disse er tallene kan sees ofte, men det er viktig å forstå at trykket inne i tanken, og leveres ikke damp. Også, avhengig av dampstråler av lengden av slangen og munnstykket. Hvis du er usikker på problemet, som er bedre å kjøpe en damp renere for hjemmebrukere Orient, og spesielt gi råd.
 • oppvarming type. En viktig parameter som er en gjennomløpning eller med generering av damp i kjelen. Den andre utførelse anses mest nødvendig og anbefales for kjøp, siden strømforsyningen av damp og temperatur er mye høyere.
 • Izgotovitelny materiale. Design av høy kvalitet - nøkkelen til holdbarhet og brukervennlighet. Det er best å kjøpe utstyret, grunnlaget for som er laget av varmebestandig plast. Fagfolk anbefaler å ta en damp renere med aluminium vanntank. På grunn av den gode varmeledningsevne av metallet, blir vannet varmet opp raskere og skala ikke sitte på overflaten.
 • Andre fasiliteter. Mange dyre modeller, har en utvidet funksjonalitet som gjør det mulig å overvåke fluidstrømningshastigheten, justere kraften, etc. Men for å forstå hvilken som er best damp renere, vil virkelige kunder å gjøre det riktige valget.

Vurdering damprensere for hjem 2017

Damprensere serien er ganske stort, men det er verdt å huske at høy kvalitet og holdbar enhet kan bare kjøpes fra anerkjente produsenter i rating som inkluderer: Karcher, DeFort, Smile, Kifort, Endever, Grand Master, Philips.

 • Grand Master GM-Q1 Multi Elite - den beste damp renere for huset i 2017. Multifunksjonelle modellen vil ikke bare vaske gulvet, men også resultere i en krøllete ting i orden. Det er mulighet for jernforbindelse (inkludert). Strøm 1950 watt og kapasitiv reservoaret for å produsere 2,3 liter tillate rensing med maksimal effektivitet og komfort.
 • Kitfort KT- 903 - en av de beste modellene i kvalitet-pris forholdet. Den har et bredt bruksområde, som utstyrt med høy effekt egenskaper - 2000 watt. Liten damp renere og stilig supplement ethvert interiør og setter pris forlenget opp til 60 minutter.
 • Steam rengjøringsmidler, vurdert best for rengjøring møbler og gulv - Endever. Modell Odyssey Q-410 - den beste blant sine jevnaldrende. Anordningen har et stort reservoar av vann (1,5 L), som er oppvarmet i bare noen få minutter opp til 130 ° C. Også ulike dyser følger med, slik at for å rengjøre og rydde opp en rekke elementer.
 • Hva en damp renere inneholder funksjonell "beskyttelse av barn"? Selvfølgelig Karcher SC 2! Modellen har et lavt strømforbruk, men det er ikke til hinder for kvalitet for å takle rengjøring. Tankvolum på 1 liter er helt i stand til å varme opp etter 6,5 minutter. Det er også beskyttelse mot målestokk og modi for justering av damptilførselen.
 • Vanlige vaske vinduer og glassflater, men vet ikke hva en damp renere er bedre? Deretter ta hensyn til modellen Smil ESC kompakt og rimelig assistent med en effekt på 1000 W og kapasitet av reservoaret - 220 ml. Vær oppmerksom på at modellen har en ganske lang ledning, som er nyttig for store miljøer. Utstyrt med to munnstykker for rengjøring av glass og stoff rengjøringsprodukter.
 • DeFort DSC-1200 - et kompakt modell med gjennomsnittlig 1200W. Damprenser laget av høykvalitets termoplast med en kapasitet på 300 ml. Komplette anordning begerglass og en rekke dyser.
 • Hvis du trenger en multifunksjonell enhet for stryking og dampende, så det beste i bransjen er Philips GC660 / 05. Damp renere, tar det beste fra flere år allerede. Produsenter har tatt vare på maksimal komfort og utstyrt med en avtagbar apparatet vanntank. Også er det den automatiske ledningskveiler. Ikke glem om strøm kjennetegn - de er maksimal. Maskinvareprodukter vedlegg, frakk rack og beskyttende votten.
 • Smil ESC 924 - moderne modell av små dimensjoner, med en 800-watts kapasitet Vann - 250 ml. Med det, vil du glemme at slike ting krøllete og skitne rom. Et godt resultat for pengene mine!

Være årvåken og husk at lekser å bruke en damp renere krever spesiell oppmerksomhet. Følg alle instruksjoner og følge sikkerhetsinstruksjonene og resultatet vil overgå alle dine forventninger.

Vi håper at nå vil du ikke ha problemer med nøyaktighet og du vet hvordan du skal velge en damp renere for huset i 2017!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 6 =