Damp renere for hjem hvordan du velger

Steam rengjøringsmidler for hjem, husholdning - hvordan du velger den beste modellen? Topp 10 beste damprensere

I dag i salg i et stort utvalg av damprensere for husholdning hjem. Hvordan du velger en bestemt modell fra et stort utvalg, kan du bestemme kjent med de egenskaper som er spesielt anbefalt å ta hensyn.

Beskriver en anordning som opprinnelig ble brukt til desinfeksjon i medisinske institusjoner. Konstruksjonen av denne anordning er ganske enkel, og ligger inne i en dampgenerator som leverer damp under trykk gjennom en dyse. Hvis overflaten er nødvendig å kvitte seg med allergener, støv, smuss, bakterier og bakterier, som er perfekt egnet for denne dampvasker.

Hvis du er interessert i damprensere for husholdnings hjem, hvordan du velger alternativet du ønsker, må du bestemme før shopping. For å gjøre dette, for å forstå den slags slike enheter, som er representert ved håndholdte modeller, damprensere og kompakt enhet som kombinerer funksjonene til en støvsuger og damp renere. I det første tilfellet er det snakk om et produkt som er enkelt å bruke og lagring, og operasjonen kan håndtere avsidesliggende steder. Som en ekstra pluss virker fornuftig pris. Det er imidlertid også ulemper, som uttrykkes i den imponerende vekten av produktet, enhetsvekt på opp til 2 kg. Hold i hånden slikt utstyr i lang tid vil være vanskelig.

Vurderer damprensere for hjem, husholdning, hvordan du velger alternativet du ønsker, har du sannsynligvis vil tenke. Gylne middelvei er en kompakt damprenser, som er en mellomting mellom en støvsuger og en håndholdt enhet. For å behandle overflaten, vil eieren ikke å holde utstyret i sine hender. En ulempe er den lille lengden på ledningen, som synd alle produsenter av slike enheter. Hvis du liker å holde huset rent og imponerende bor i en hytte område, er det best å velge en damp renere som en støvsuger. Denne modellen gir høy ytelse, men kostnadene vil bli dyrere.

Modellvalg for strøm og volum av tanken

Når forbrukerne se damp rengjøringsmidler for hjem, husholdning, hvordan du velger en bestemt alternativ? Det første du bør legge merke til er makt. Hvis du ikke vil at hushjelp dratt på i lang tid, er det best å velge en modell som har en parameter som er nevnt ovenfor 1000 watt. Tankvolum vil bestemme hvor lenge du vil være i stand til å bruke enheten uten påfyll av den med vann. I én time rengjøring vil trenge 2 liter væske. Det er dette volumet bør følge når du kjøper en damp renere modeller. Det er viktig å ta hensyn også til materialet i bunnen av tanken, er det best å ha vist seg i tjenesten er aluminium avdelinger.

Valget av modell damptrykk og tilstedeværelsen av tilleggsfunksjoner

Damp renere husholdning må ha en viss funksjonalitet, den eneste måten å være effektiv rengjøring. Hvis du venter et positivt resultat, er det viktig å sjekke om modellen dampkraft regulator. Ved hjelp av dette tillegget, kan du velge generasjon av tørr damp, noe som er nyttig i tilfelle når det gjelder behandling av klær eller møbler. Når overflaten som vil være helt tørr.

Som tilleggsfunksjoner, kan du vurdere beskyttelse av barn. I nærvær av en slik damp renere add-ons vil koste mer. Hvis du må ha en sikkerhetsventil og et par låsefunksjon, er det viktig før du kjøper for å bli kjent med passet ditt for varer. Hvis du ønsker å velge den beste damp renere, er det viktig å merke seg at hver modell er preget av et visst press. Forbrukere som ikke kommer til å engasjere seg i profesjonell rengjøring, er det best å gi opp alternativene, som gir ca 6 bar. Men for hjemmebruk perfekt utstyr med en kapasitet på over 3 bar. Du bør ikke bli fristet av lav pris, velger modellen med mindre press, som de er uholdbar i å fjerne skitt og behandling av gamle flekker.

Rangering av de 10 beste modellene av damprensere

Hvis du trenger en damp renere for hjem, fast pris som du bør absolutt være interessert i, bør du ta hensyn til de mest populære modellene, som har blitt valgt av forbrukere. Lederen av salget er Karcher SC 2 Premium, som koster 11.000 rubler. På utgangen av denne innretning er i stand til å levere et damptrykk i størrelsesorden 3 bar. Inne i vesken er liters vanntank, er enhetens strøm 1500 watt. For enkel rengjøring kan du bruke en av de sju dyser.

Kraftigere modeller av produsenten er SC 4 Premium, som har en mer imponerende kostnads ​​- 25 000 rubler. Damptrykk produsent øket til 3,5 bar, at volumet av vannbeholderen forblir den samme. Power er lik 1800 watt, som et supplement fungerer jern.

Høy kvalitet og fornuftig pris damp renere på merkevaren Philips

Hvis du velger en damp renere for hjem, fast pris som du bør undersøkes før kjøp, kan du ta hensyn til den versjonen av Steam Plus FC7020 / 01, som vil måtte betale 7500 rubler. Produsentens leverte innretning reservoar for vann, som beløper seg til 0,45 liter. Inne i huset er bygget en støvsuger og apparatet makt er 1300 watt. I driften av utstyret, kan du bruke en av to dyser. Dette damp renere, i tillegg til alle de ovennevnte fordeler, har man, som uttrykkes i et attraktivt utseende. Boliger malt i hvitt og blått.

Forbrukere som ønsker å spare penger, kan du kjøpe FC7012 / 01 MultiSteam, hvis prisen er 4900 rubler. Volumet av reservoaret er ubetydelig - 0,06 liter. Imidlertid er kapasiteten av anordningen tilstrekkelig imponerende, er det 1200 watt. Utstyret er forsynt med seks munnstykker, for salg presenteres på en hvit og blå.

Budsjett og funksjonalitet

Steam Cleaner "Kitfort CT&089raquo; Det kan tilskrives et budsjettalternativ. Denne modellen koster 5700 rubler, men det er en universell enhet, slik at du kan desinfisere og ren Temperaturbestandighet overflaten. Du trenger ikke å bruke kjemikalier. Enhet strømforbruk er 1500 watt, volumet av reservoaret er 1,5 liter. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Det vil være i stand til å håndtere den delikate og tett stoff.

En annen modell er nevnt Produsenten er CT-903, som også kan kalles et populært alternativ. Dette skyldes først og fremst det faktum at denne enheten har tilgjengelig verdi, som er 10 500 rubler Dette apparat er forskjellig allsidighet og kan erstatte vaskemiddel renere, vindusvisker, desinfeksjons dampbåt og vev. Oppvarming av vann på bare tre minutter, og enhetens strøm er 2000 watt. Utstyret er kjennetegnet ved et arbeidstrykk i størrelsesorden 4 bar, damptemperaturen ved utløpet er 145 grader. Kapasiteten av kjelen 1,5 liter vil produsere ren, uten etterfylling av tanken for en lang tid. Settet leveres kapasitet utskiftbart reservoar volum på 1 liter. Hvis du er interessert produsenten Kit, vil de nevnte damp renere merkevare være en god løsning.

Hvis du ønsker å følge opplevelsen av flertallet, er det mulig å velge mellom følgende modeller: Redmond RSC-2010 Blå verdi på 4500 rubler; Zelmer VC1260, som har en pris lik 6500 rubler; eller Vitesse VS-330, som vil måtte betale 3800 rubler. Men damp renere Endever, til tross for den høye prisen, har tjent de mest positive vurderinger, fordi det gir høyt damptrykk på 3,5 bar, oppvarmingstiden for bare 3 minutter, samt en imponerende flyt av damp, som er 17 gram per minutt.

Hvordan velge en husholdning damprensere for hjem - typer instrumenter og utvelgelseskriterier

Den innledende virkeområdet for bruk dampren- - Rengjøring og desinfeksjon av medisinske institusjoner. Men de siste årene disse enhetene har flyttet inn i kategorien av husholdningen. De lar deg å takle rengjøring av ulike flater i hjemmet uten kjemikalier. For at enheten har tjent lenge nok og effektivt håndtere sitt ansvar, er det viktig å forplikte seg til å kjøpe det bevisst. Vi vil forstå hvordan du velger en husholdning damp rengjøringsmidler for hjem, samt vurdere beskrivelsen av noen populære modeller.

Formål og prinsippet for drift av anordningen

Før du finne ut hvordan du skal velge en damp renere for hjem, bestemme hvilke funksjoner som skal utføres av denne typen husholdningsapparater. Damprenser (damp) - en innretning som er beregnet for rengjøring av forskjellige overflater ved hjelp av varm damp.

Virkningsmekanismen operasjon er som følger. Vann helles inn i reservoaret med varmeelementet under påvirkning av elektrisk energi koker og blir omdannet til damp. Han går inn i slangen og ut gjennom munnstykket ut. På grunn av tilstedeværelsen av dampventiler bygger seg opp, danner et overtrykk. Når du trykker på knappen, lukkeren åpnes, luften kommer ut i høy hastighet og i store volum.

Rensing av overflatene oppstår på grunn av forurensning av fukte mikroskopiske små dråper av varmt vann, så vel som på grunn av mekanisk slitasje av dampstrømmen som "slår ned" for rusk. Forsterkingen oppnådd gjennom en rekke av børster og dyser.

Hva evner gjør husholdningen damp renere for rengjøring av hus eller leilighet? Dens funksjoner er:

 • fjerning av smuss fra en hvilken som helst overflate som er bestandig mot fuktighet og høy temperatur, - keramiske fliser, vinduer, speil, varme synker, toalett, badekar, oppvaskkummer, kjøkkenutstyr (ovn hette).
 • rengjøring av vanskelig tilgjengelige steder - spalter, slisser, smale åpninger, fuger;
 • ødeleggelse av støvmidd, veggedyr, nit, lus;
 • vare på møbler, tepper, gardiner, klær (ikke alle modeller).

Rengjøring møbler damp renere

Varm damp er god på smuss som består av fettstoffer, oljer, parafin, voks, lim, sukker og glycerol, uten ytterligere vaskemidler. Men hvis det er nødvendig for å fjerne kalk, rust eller urin stein til overflaten bør gjelde rengjøringsmidlet, og deretter behandle det med damp.

Merk: desinfiserende effekt av dampgeneratoren er ikke universell. Mold og noen er ustabile i miljøet virus og bakterier blir drept, treffer under damp temperatur på 100º. Men for ødeleggelsen av mange andre patogener krever langvarig koking.

Struktur og utstyr

Lurer på hvordan du velger en damp renere å vaske huset, er det viktig å vite at utstyret kan variere i design funksjoner og et sett med tilbehør. Den grunnleggende pakken inkluderer:

 • en dampkjel (boiler) - en vannbeholder;
 • et elektrisk varmeelement;
 • fleksibel slange med en ventil, som mottar damp fra kjelen;
 • utløse pistolen med damp knapp;
 • dyse.

Noen modeller har den funksjon av absorpsjon av vann i hvilket løser opp smuss. Gjennom slissen i munnstykket blir det til en egen tank. Også en del av faglig apparat utstyrt med en injektor og en pumpe for tilførsel av vaskemiddel til dysen. Disse alternativene gjør det enklere renseprosessen, men betydelig øke kostnadene for damp renere.

Funksjonaliteten av anordningen bestemmes av antall tilbehør. Typer agn:

 • børster av ulike størrelser for flis, stein, stoppede møbler, tepper;
 • metallskrape overflater er ikke riper;
 • frotté håndkle;
 • spissen for vindusvask;
 • et munnstykke med en smal spalte munnstykket for rengjøring;
 • punkt krom dyse, de drenerende hull, kran;
 • jern for stryking ting;
 • utyuzhok for damp;
 • dyse for behandling av tekstiler;
 • Turbo-børste, som roterer videre og skuring vedvarende forurensning;
 • pistol frisket planter.

Ulike dyser for damp renere

Analysere hvordan du velger den beste damp renere for hjem, husk at de er manuell, gulv og multifunksjonelle.

Moderne hånd damp renere for hjemmet er en kompakt enhet som en vannkoker. Den kan brukes til rengjøring av overflater lite rom. Funksjonene på enheten:

 • forholdsvis lav pris;
 • liten kraft - 600-1600 W;
 • en liten tank med vann (0,5 L) for å tilveiebringe kontinuerlig drift i ca 15-20 minutter;
 • veier ca 1 kg - etter en stund drifts arm blir lei.

Et sett av enhetsfunksjoner håndholdte avhenger av trykk-kraften. Noen modeller takle forfriskende myke møbler, andre - er i stand til å fjerne fliser og sanitærutstyr.

Rengjøring av glassrutene manuell damp renere

Tenker, hvordan du velger en husholdning damprensere for et stort hus, bør du ta hensyn til friluftsutstyr. Ved design, ligner de støvsugere. Deres kropp er på gulvet og beveger seg med hjulet. Under drift har det vert å holde i hendene på bare slangen med munnstykket. Karakteristiske kjennetegn ved enhetene:

 • høy effekt - 1500 til 2300 W;
 • rommelig reservoar (1.5-3.2 liter), slik at å operere i 30-60 minutter uten tilsetning av vann;
 • flere dyser, slik at rengjøring av forskjellige overflater;
 • den høye prisen.

Gulv enheter er mer praktisk og allsidig

Multifunksjons modeller er en forbedret versjon av gulvet. Til hoveddelen av dampgeneratoren kan festes en rekke tips for rengjøring av overflater og for å utjevne jern ting med damp. Slike anordninger er karakterisert ved høy effekt, vesentlig damptrykk og en stor tank. De er den dyreste kategorien damprensere.

Disse enhetene kombinerer funksjonene av en damp renere å vaske huset og dampbåt omsorg J. OJEDA

Husholdning damp renere for hjem, hvordan du skal velge som regnes i artikkelen har en rekke fordeler:

 • rask rengjøring, som brukte et minimum av anstrengelse;
 • ødeleggelse av patogene mikroorganismer og parasitter;
 • muligheten til å nekte husholdning kjemikalier, noe som er spesielt viktig for familier med små barn og allergikere;
 • å fjerne ubehagelig lukt;
 • rengjøring av dekkplater og polstrede møbler fra vanskelige flekker, inkludert i trange rom;
 • Teppe forfriskning;
 • kampen mot fett og kalk belegg på kjøkkenapparater og avløp.

Damp renere er i stand til å takle rengjøring av kjøkkenhetter

 • høye kostnader multifunksjonelle enheter kjente merkevarer;
 • på mange overflater etter damping flekker forbli, må de rengjøres med et mikrofiber stoff;
 • For fastsittende skitt må du gjøre en innsats, i tillegg kan kreve bruk av husholdningenes kjemikalier;
 • plast kan ikke behandles, ømfintlige tekstiler, malte overflater;
 • Det kan ødelegge fiberen møbeltrekk og tepper hvis de samtidig prosessdamp og gni kraftig;
 • enheten kan ikke håndtere spor av faststoffer, enkelte typer av lim, gips, sement og andre.

Merk: Under påvirkning av høy temperatur forurensning som inneholder animalske proteiner er "konservert", det vil si å bli en ikke-deducible. Dampgenerator kan ikke håndtere blodflekker, egg, melk, sauser.

Når du velger en damp renere de viktigste kriteriene er effektivitet, holdbarhet og brukervennlighet. Tatt i betraktning de ulike alternativene, bør du ta hensyn til:

 • strøm;
 • trykk, matehastigheten og damptemperaturen;
 • tankvolum og det materiale som den er laget;
 • størrelsen av slangen og ledningen;
 • tilleggsfunksjoner.

Strøm påvirker den tid under hvilken vannet i apparatet bringes til en gassformig tilstand, så vel som nivået av strømforbruket. Den optimale mengde:

 • for hånd - 700-1600 watt;
 • Gulv - 1300-2300 watt.

Trykk, matehastigheten og damptemperaturen

Fra damp direkte kvalitetsparametre avhenge rengjøring. I innenlandske damprensere press spenner 1,5 til 5 bar. Jo høyere den er, jo hurtigere og i større grad den varme luften som kommer ut av dysen. En tilstrekkelig nivå for rengjøring - 3 bar. Det gir en damptilførselshastighet på ca 200 gram per minutt.

Damptemperaturen bør være minst 110-140 ° C. Det bør være oppmerksom på at produksjonen er lavere enn i kjelen. Hvis indeksen er mindre enn 110 ºC, ikke bli kvitt mugg, fett og andre fastsittende skitt.

Vanntankkapasitet påvirker oppvarmingstiden og kontinuerlig drift. Tilstrekkelig kapasitet for rengjøring av leiligheten i 30-40 minutter - 1,5-2 l. Tilgjengelig i utendørs utstyr med en kapasitet på 5 liter, men de er oppvarmet i lang tid.

Velge en manuell damp renere, ikke satse på svært store tanker. Ved fylling med vann av vekten av enheten vil være meget høy. Optimal - 0,3-0,5 liter.

Materialet i kjelen kan være av stål eller aluminium. Den andre utførelsesformen er å foretrekke fordi det gir hurtig oppvarming og er mindre utsatt for skallavsetninger.

En liten damp renere slangelengde gjør det umulig å rengjorte overflater, som er i en høyde som å heve utedelen hardt. Dette alternativet bør nå 1,5-3 m. Men det er nødvendig å vurdere at under passering av dampslangen er avkjølt og kondenserer. Damp renere med en liten kapasitet på slangen bør ikke være for lang.

kolonnedimensjoner definere enhets manøvrerbarhet. Den optimale lengde -. 4-6 M gunstig, da det er mulighet for automatisk vikling.

I søken etter et svar på spørsmålet om hvilke er bedre å kjøpe en damp renere for hjem, reell hjelp avgjøre valget. Eierne peker på det faktum at instrumentet skal være utstyrt med følgende tilleggsfunksjoner:

 • regulator, slik at for å velge temperaturen og strømningshastigheten for damp, og dens fuktighetsmetning;
 • uttakbare tanken - det er mer praktisk å fylle med vann;
 • ventil, ikke gir mulighet for å åpne beholderen, hvis den har et positivt trykk;
 • barnevern - knappen, blokkerer utgivelsen av damp;
 • kontrollknappene på håndtaket;
 • mulighet for kontinuerlig damp, som er nyttig ved behandling av store flater.

Tips: Når du kjøper en damp renere er det viktig å finne en balanse mellom alle alternativene, og velg enheten med et sett av nødvendige funksjoner. Den kraftigere enhet, desto større volum av reservoaret, er det nødvendig for kontinuerlig drift.

Utarbeidet av eksperter vurdert damprensere for hjem produkter inkluderer slike kjente merker som Philips, Karcher, Ariete, Clatronic, MIE, frigjør enheter i forskjellige prisklasser. Vurdere egenskapene til flere populære modeller.

Grand Master GM-Q7 Multi Elite - multifunksjonelle damp renere i et komplett sett som inkluderer en rekke børstehoder og hår jern for å glatte ting. På grunn av sin høye kapasitet, gjør at enheten du å fjerne kalkavleiringer på badet, selv ut pelsen av tykk klut, vaske steingulvet, og så videre. Den er utstyrt med den horisontale stripping.

Karcher SC 2 - gulvet damp renere med nyttige tilleggsfunksjoner: justerbar damp, barnevern, vernesystem fra skala. Den er kompakt og lett i vekt (ca. 3 kg). Settet omfatter flere dyser: en børste, et munnstykke, av frotté. Anordningen er klar til bruk etter 6,5 minutter etter tilkobling til nettverket. trådspolemekanismen er ikke særlig praktisk.

MIE Bello - en kraftig multifunksjonell enhet. Pakken omfatter en mopp, et munnstykke for vinduer, møbler rensespiss, børste hår jern for stripping av vertikale og horisontale jern for stryking. Brukeranmeldelser tyder på at alle oppgavene enheten håndterer perfekt. Minus - plasthjul i bunnen av huset, som er banket ved bevegelse på et fast gulv.

Høy kvalitet og holdbar damp renere - en pålitelig assistent i husholdningen anliggender. Behandlingen av en rekke overflater med varm damp kan du raskt bli kvitt skitt uten aggressive kjemikalier og innsats. Men varme og fuktighet kan skade noen materialer. For å unngå dette, er det viktig å følge bruksanvisningen på enheten.

9 beste innenlandske damprensere

Det beste eksemplet på den perfekte kombinasjonen av økologisk og økonomisk blant hvitevarer - hjem damp renere. Det var hans opptreden i hjemmet ditt bli kvitt dårlig "himii9raquo;, må skinne renslighet gulv, mikrobølgeovn, fliser på badet. Steam rengjøringsmidler kom i bruk relativt nylig, men allerede kan du finne modeller for enhver smak og lommebok.

Hva du skal se etter når du velger en damp renere?

 • Volumet av vanntanken. Hvis du planlegger å rydde opp ved hjelp av denne enheten hele leiligheten, på jakt etter en damp renere med en minimumskapasitet på 1,5-2 liter. For vasking av tallerkener eller stripping klær god passform liten håndholdt damprens volum på 300-500 ml.
 • komplett sett. Kommer til å vaske klær? Se for enheten med et munnstykke for stoff og med en spesiell kleshenger. Tilbehørspakker varierer i ulike modeller.
 • ledningslengde. Enheten fungerer bare på nettverket. Rengjør gulvet i et stort rom med en lengde på ledning 1,5 m blir ikke lett!
 • oppetid. Steam rengjøringsmidler kan jobbe i 10 minutter og 1,5 timer uten pause.

Og nå for gjennomgang av de beste modellene av innenlandske damp rengjøringsmidler, presenterte i vårt marked på slutten av 2016 - begynnelsen av 2017, GG, som har tjent mest positive vurderinger fra kunder

God kompakt og relativt billig håndholdt damprenser. Designet for rengjøring uten eller med minimal bruk av husholdningskjemikalier. Den lar deg effektivt håndtere bedervet fett på kjøkkenapparater og overflater, rene keramiske fliser, sanitærutstyr, vaske vinduer og speil. Den kan brukes for å fjerne forurensninger og desinfeksjon av stoppede møbler, tepper, leker, stripping klær og gardiner.

Komplett sett av dyser (punkt festing til gulvmunnstykke, børste), forlengelsesslange, målebegeret og trakt. Tankens volum - 270 ml. Effektivitet er opprettholdt takket være god kapasitet på 1100 W og høytrykksdamp på 3,5 bar. Ved registrering av driftsmodus, etter ca. 3 minutter etter innkopling, indikatorlampen vil varsle slukket. Strømkabel Lengde - 3 meter.

 • Fin design;
 • Lav vekt,
 • Rask oppvarming.
 • Liten beholder kapasitet for vann.

Bærbare håndholdte damp renere, skiller seg ut fra konkurranse takket være optimal ytelse. Strømforbruk, kan ikke være den høyeste - 900-1050 watt, men maksimalt trykk damp - 4,2 bar - det beste resultatet blant de kompakte modellene av damp rengjøringsmidler i vår rangering. Og det står at hvis en god effektivitet, vil energikostnadene bli minimal. I tillegg er prislappen på Grand Master GM-VSC38B ganske tilgjengelig.

Et sett av dyser: det korte, lange og krumme spray for tekstilplagg, forlengelsesslange, dyse med en rund børste, en innretning for vasking av vinduer og dører. Avansert - merochny cup og trakt. Den maksimale kapasitet av tanken for vann - 250 ml, arbeids - 175 ml. På tilfelle det er indikatorer nettverkstilkobling og tilgjengelighet (4 minutter). Damptemperatur - 135 ° C, og nådde 16&9deg;Med sikringen utløses.

 • kompakthet;
 • En liten pris;
 • Justerbar damp.

En av de beste representanter for hånd dampstråle-renere, noe som har en betydelig fordel - dens vanntank som rommer 350 ml. Ikke mye fra en verdi, men i sammenligning med de fleste av kolleger med et volum på 175-250 ml, kan anordningen arbeide litt lengre tid uten avbrytelse "dozapravku9raquo;.

Enhet som er utstyrt med et varmeelement strøm av 1000-1050 W, i stand til å tilveiebringe et damptrykk på 3,5 bar. Utløpstemperaturen kan komme opp i 130 ° C, hvorved det tilveiebringes gode desinfiserende egenskapene. Nettverkskabel med dobbel isolasjon med en anstendig lengde - 4,5 m.

Universal sett dyser 7 kan du rydde all motstandsdyktig mot varme og fuktighet overflaten, vaske vinduer og speil, fjerne inngrodd fett på kjøkkenet, fjerner skitt og lukt i tepper, stoppede møbler, barneleker, klær. Inkludert er det en forlengelsesslange og en trakt med et målebeger.

 • Rimelig prislapp;
 • Beskyttelse mot overoppheting;
 • over-trykkbegrensningsventil.
 • En kort forlengelse slangen;
 • Krever periodisk bryter for å sette trykk.

Øverste etasje damprensere

Den beste representanten for den kategorien - høy kvalitet og funksjonell damp renere fra den berømte tyske produsenten. Og, selv om modellen er heller ikke billig, er prisen rettferdiggjort fra synspunkt av optimal ytelse og brede operative kapasiteter.

Høy vedvarende damptrykk - 4,2 bar - gjør innretningen en av de mest kraftfulle i denne klassen. Rensing av harde overflater når slik indikator kan drepe opp til 99,99% av bakteriene uten bruk av kjemikalier. VapoHydro funksjon på grunn av blanding av varmt vann til damp vil hjelpe å bli kvitt den mest fastsittende skitt.

I byggesystemet er implementert med to tanker - 0,5 l (boiler) og uttak 1,5 liter med etterfylling av vann direkte under drift. Hoveddelen av apparatet er anordnet et par styreenhet. Komponenter: et sett av gulvrengjørings Comfort Plus 2 med forlengelsesrøret på 0,5 m, den flekk dysen dampslangen på 2,5 m med en pistol, en rundbørste håndverktøyet pakket med frotté, duken (mikrofiber) til gulvet, avkalkingsmiddel.

 • Sikkerhetsventil, beskyttende barnesikring;
 • Strøm - 2200 W (oppvarming i 3 min.);
 • Mulighet for tilkobling av et dampstrykejern.
 • Den høye prisen;
 • Vesentlig vekt - 6 kg.

Fantastiske tyske damp renere. En forholdsvis liten effekt (1500 W), kan ikke desto mindre damptrykk til 3,2 bar. Liter vannbeholder oppvarmes i 6,5 minutter. Det er justerbare damp og beskyttelse mot skala. Det gir for beskyttelse av barn.

 • økonomi
 • god design
 • Det er beskyttelse mot skala
 • Ubeleilig trådspolemekanisme

Overbevisende modell i form av pris og kvalitet. Det er svært pålitelig. Det gir et damptrykk på 4 bar (2000 watt). Det har mange flere verktøy og tilbehør. Den lar deg rengjøre gulv, vinduer, Veri, ren stoppede møbler, fliser, til damp klær, etc. Ideell for kontinuerlig drift (damp renere er i stand til å fungere uten en pause på 60 minutter). Design for å utfylle noen high-tech interiør.

 • Et stort antall av tilbehør inkludert
 • Lenge kontinuerlig bruk
 • interessant design
 • Ikke den største vanntanken
 • anstendig vekt

De beste damprensere universal-Steamers med jern

Karcher SC 4 Premium + Iron Kit allsidig hovedsakelig på grunn av den vellykkede kombinasjonen av høy kvalitet og pålitelig damp renere stand til uten store problemer å takle rengjøring av huset, og en kraftig dampstrykejern som blir stryke produkter fra en rekke stoffer et spørsmål om enkle og ikke tyngende og tid det tar halvparten av normal.

etasje rensing er de mest effektive takket være den proprietære komfort Plus dyse med fleksibel forbindelse og en passende endring av håndklær uten å berøre smuss. Apparatet er utstyrt med et varmeapparat kapasitet på 2000 W, det maksimale damptrykk - 3,5 bar. Beredskap etter innkopling nettverket - 4 minutter. Et system av to tanker, hvorav den ene er avtagbar (0,8 l) gjør det mulig å legge til vann uten å stoppe rensingen.

Damprenser dyser er fullført multifunksjonell film for eventuelle faste overflater og en dampslange 2 m lang med en pistol. På skaftet er det en to-nivåkontroll dampstrøm, sikkerheten blir ivaretatt ved å låse systemet fra barnet og sikkerhetsventilen.

 • Kvalitet ytelse;
 • Parkeringsposisjon;
 • Stryke funksjon.
 • pris;
 • Trykk på 3,5 bar for noen utfordrende jord er ikke nok.

MIE Bello - en populær multifunksjons apparatet 3 til 1. damp renere modus (1700 watt) trygt takle forurensning i kjøkken, bad og toalett. Lar rengjøring og desinfeksjon av stoppede møbler, tepper, bilens interiør. Inkludert: en mopp for gulvet, en rektangulær dyse for glasskonen munnstykke med børster, trekantede og store firkantete hoder.

For bruk MIE Bello format damperen er forsynt med en spesiell jern er regulerbar kraft og dampslangen lang (2,5 m). Bruk den til å fjerne rynker i klær, gardiner. Til slutt, den tredje muligheten til å bruke - profesjonell jern med et håndtak laget av kork og en dampgenerator som kan glatt nesten alle stoff.

Et viktig trekk ved modellen - høyt damptrykk - 5,5 bar. Tallet er ganske respektabelt, men så langt som det svarer til virkeligheten, er det vanskelig å kontrollere. Reise tvil og selgere forsikringer av italiensk opprinnelse enhet. Instruksjoner om selve enheten er ikke fordi det er en sterk følelse av at det gjøres mye mer til øst på halvøya.

 • Fleksibilitet og allsidighet;
 • Kraftig damp;
 • Romslig tank - 1,7 liter.
 • priset;
 • Ikke veldig praktisk plasthjul.

Med hjelp av denne modellen og pyntet den krøllete pelsen og rengjør fliser på badet. Det er også mulig å feste den medfølgende hår jern og strykes sofistikerte stoffer - damptrykket på 3,5 bar er nok. Kraftig (1,95 kW) og et fint utseende, er enheten ikke billig, men det rettferdiggjør fullt sin pris. Det finnes et stort antall dyser og annet tilbehør som er utformet for å holde nesten alle rengjøring eller stryking.

 • Det store volumet av reservoaret for vann (2,3 L)
 • Noen tips og jern er inkludert
 • Evne horisontal stripping

Man må huske at arbeidet i huset med en damp renere krever overholdelse av sikkerhetsregler. Ikke erstatte en stråle av damp armer og ansikt (hvis det ikke er en spesiell spa-enhet). Før bruk må du kontrollere at overflaten ikke forringes ved eksponering for vann og damp. Følg instruksjonene, vær forsiktig - og damp renere virkelig gjøre renseeffekt. Og våre karakterer vil hjelpe deg med å velge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

82 − = 72