Crafts pasta bilde

Artikler av pasta: veiledning og eksempler for nybegynnere

Hvor ellers men på kjøkkenet, så skal se harmonisk håndverk pasta med sine egne hender? Nylig er denne typen håndarbeid stadig mer og mer populært.

Spesielt liker denne typen arbeid - barn og du kan ordne dem svært interessant partner som utvikler abstrakt tenkning og motoriske ferdigheter av hender.

Spesielt fordi de viktigste komponentene for denne klassen til ethvert kjøkken bare vekt! Og hvis du virkelig ikke finner det nødvendig konfigurasjon, erverve du dem i butikken ikke treffer for dyrt.

Med støttemateriell du bare trenger lim, til noe maling ballong skape den sfæriske former.

Men før du går videre til en detaljert vurdering av bestemte produkter, må du lære det grunnleggende for å skape disse uvanlig håndverket pasta med hendene. La disse kommer til å gjøre!

Limet makaroni til hverandre?

De beste og varige resultater gir en spesiell pistol som selges i butikker for håndarbeid. Silikonlim der og serveres varme, og ved størkning danner en meget tett plast fall, som ikke er redd for noen shake.

Noen anbefales å bruke PVA lim, men det vil være et resultat av kortvarig, opp til første minste slaget. Vi anbefaler derfor at du ikke stoppe valg på noe som ikke garanterer et godt grep.

Tross alt, du også ønsker at produktet ikke er behagelig for øyet et par dager, men for mye lenger? Du må heller ikke glemme at deres barn vil stadig berøre og viser hans venn!

I tilfelle av et klebemiddel pistolen må dyktighet. Drop stivner raskt, så du må ha tid til å holde sammen så mye som mulig detaljer om en tilførsel av lim.

Derfor anbefaler vi deg å begynne med litt øvelse å sette et mønster uten påføring av limet, og når jeg ser at ting går raskt, og deretter varme opp pistolen.

Du trenger ikke å dryppe lim fra pistolen rett på makaroni! En dråpe ut er stor nok for slike små detaljer. Bare ta en liten tannpirker klebemasse og raskt sette på pasta.

Hvordan å farge pasta i en annen farge?

For noen suvenirer nødvendig flerfarget pasta. Maling børste hver lille ting, du vet, det er rett og slett umulig. Og enda mer hvis de er veldig små og figured skjema

Hvordan male pasta for håndverk:

 1. 1 Ta en normal farge for påskeegg.
 2. 2 Fortynn den i henhold til instruksjonene, ikke glem å legge eddik (det løser opp lakken).
 3. 3 Hold arbeidsstykket batchen i oppløsning, under omrøring til jevn farge venstre.
 4. 4 Og så bare sette dem i folie eller papir for å tørke.

Alle de ovennevnte kan gjøres på mat pakker med festene, som vist i fotoinstruktsii nedenfor:

Det er alt du kan gjøre nå for disse pasta rekke håndverk med hendene.

Hvordan male hele produktet av pasta?

Hvis du ønsker å gjøre noen form av pasta, som innebærer en monokromatisk farge, vil du være mye mer praktisk å bruke en aerosol flekken.

Raskt, effektivt, pluss et stort spekter av farger! Påske farger du neppe til å lete etter gull, sølv, bronse eller ren hvit.

Akryl maling også fungere, men bare for de delene tegning, eksklusivt. En stor mengde materiale de kan dekke opp ikke så glatt som vi ønsker. Generelt har disse trykkfarger er tilstrekkelig stativ og ved tørking danner en varig film.

Jeg tror ikke du trenger å si, gouache og akvarell er ikke egnet i det hele tatt. Hvis dekselet på produktet, og senere i hendene på malingsflekker igjen, hvis du ønsker å bare ta dem over.

Hvordan lage kuleformede produkt av pasta?

Gjør det veldig, veldig enkelt!

Ovennevnte collage gjort på grunnlag av bilder tilhører http://masterclassy.ru.

Ta en ballong form, som ønsker å se en fremtid suvenir.

For eksempel, for å runde din vanlige tekanne, men for hjertet på et bånd av pasta har samme form. Det er fortsatt et lang kuler, sylindriske form, har en trekantet. Så, for fantasien fly bare enorm.

Så, du blåse den valgte ballen og begynne å lime det makaroni.

Viktig: I gummioverflate ikke kan utsettes lim.

Du bare lime delene til hverandre og spredt på toppen. Etter at limet har tørket opp nøyaktig, ta deg en nål og tømmes fra ballen.

Et viktig punkt: Ikke økning av sine svært tett, da, i dette tilfellet, dannet av en eksplosjon som kan fullstendig knuse design punktering.

Vel, her er vi ferdig med det grunnleggende. Nå kan du velge hva du vil gjøre. Her er noen alternativer som vil dekorere kjøkkenet.

Vi plukket de beste håndverk laget av pasta med hendene, etter vår mening, selvfølgelig. Og vi håper du liker vårt utvalg.

dekorative krukker med farget pasta

Den mest grunnleggende versjonen, hvor det ikke er nødvendig å gjøre nesten hva som helst, er det at for startere. Men resultatet er rett og slett fantastisk!

For slike produkter du trenger:

 • Flere glass med forskjellige former
 • Et stykke strie for lukking
 • Alvorlig gjenge for ligerings caps
 • Dye for egg
 • eddik
 • pasta

Som du vet, du må bare male pasta å kombinere farge, tørr og hell i en krukke. Vel og dekke sine meshkovinki cover, selvfølgelig.

Det eneste som vi kan gi råd, prøve litt farge å velge pasta slik at det harmonerer eller med møbler, tekstiler eller på kjøkkenet.

Og resten av fargevalget allerede Plukk opp for ham. I dette tilfellet vil tanken ser harmonisk.

Barnas maleri og fylle disse lyse krukker vil være morsomt, og viktigst av alt - enkel underholdning.

Denne boksen er veldig enkelt å gjøre, hvis du har noen passende størrelse boksen. Pakk den med plastfolie og lagt ut på nettet pasta. Selvfølgelig, som ethvert produkt av pasta det er svært skjør og fylle det noe du ikke burde.

Design kan være helt forskjellig, det avhenger av formen av utgangsmaterialet. Jo mer delikat og skåret seg pasta, jo mer elegant modell bli utgitt.

Boksen kan være laget av noen form, for eksempel, her slik som på bildet runde. Vi trenger bare å finne en egnet fundament. En satin kant kan tape limt, noe som vil gi ekstra sjarm.

Etter at du har lest hvordan å lage en samovar, en tjeneste du vil virke svært enkel oppgave.

Utstyr du allerede er kjent med, og det er ikke noe spesielt, bortsett fra skjeen. Det bør gjøres på grunnlag av vanlig te, pakket all den samme maten film.

Og hva med maleriet her er mer komplisert. Du må passe på alle de elementene som er malt hvit, og allerede på dem, etter farging og tørking stick utforming av golden makaroni.

Det er bedre å sprøyte male pre, spre stykke på noen brett eller direkte på bordet, lagt av papiret.

Hvis den forrige eksempel var bare en oppvarming, er det for dette allerede krever dyktighet og fingerferdighet.

Men resultatet er rett og slett fantastisk, og gjestene er sikker på å bli overrasket over å se et slikt element av innredning og sørg for å gjøre en suvenir bilde!

Dette hack pasta med hendene, kanskje det vanskeligste valget av alt, hva som er presentert.

Derfor, hvis du er bare å lære dette vanskelige handel eller ønsker å lære barnet, hoppe videre til lettere håndverk.

For №1 variant trenger du:

 • Ballong rund form
 • lim
 • kopp
 • skål
 • En firkantet plate
 • Gull spraymaling
 • pasta

1 Først må en stiftelse som vil sette ballen. Det er, begynne å designe bunnen.

En plate av passende form, pakk i folie og lagt ut på nettet på denne formen av pasta. Deretter fester bena. Etter tørking fjerne planken produktet og hold resten av detaljene.

2 Liket av samovaren ble utført ved hjelp av en ballong, dekker også. Men koppen du kan gjøre på grunnlag av vanlig te, pakke den med folie på samme måte som før tabletten.

3 Når vil samle basis, hold håndtaket, la produktet tørke godt og dekke med gullmaling.

For Alternativ №2 trenger du:

 • Tre-liters krukke
 • Halv liter jar
 • mat folie
 • Firkantet plate
 • Sirkulær plateform
 • lim
 • Gull spraymaling
 • pasta

Det finnes opptrer i samme rekkefølge som i det første tilfelle nedenfra og oppover.

Den eneste forskjellen mellom de to modellene - i form av en samovar legeme. I dette tilfellet, er grunnlaget ikke ballen, og de vanlige tre-liters krukke.

Pakk den med plastfolie og lime. Trekk forsiktig ut, feste til basen og pynte resten av de små detaljene.

En plate, som står ved siden av ham kan samles ved hjelp av en ball eller en porselensskål egnet form, pre-innpakket i folie.

Det er vår samovar klar! En dårlig te fra det ikke naposhsya! =)

Photo ramme dekorert med makaroni

Her er det i det hele tatt, uten kommentar. Du tar noen ramme, limt over henne pasta og voila! Normal ramme omgjort til et kjøkken. Og viktigst av alt, ingen svindel, bare fingerferdighet og litt fantasi.

I den første utførelsesformen, kan det pasta sees tydelig, og i dette eksempel i livet ikke gjette av hvilke elementer er laget:

Men barnas versjon av rammeverket av multi-farget pasta-rør:

Men du kan gjøre mer enn én ramme, og en collage av en vegg med noen rammer, ikke bare for barn, men for hele familien .. Det vil se slik sammensetning:

Som du kan se, i tillegg til pasta her er brukt og andre kjøkken bestemmelser: bønner, søte sugerør, spaghetti. kaffebønner, erter og andre bulk vil også fungere bra.

Veldig originalt design, med produksjon baser som du allerede har sett et eksempel på en samovar, eller te.

Men håndtaket må gjøres på grunnlag av vanlig papp: Skjær en strimmel av en egnet form, ikke glemme å vikle filmen og bøyes i en bue. Nå fikse elementet i staten og obkleyte pasta.

Etter tørking vil en egen basis, og du har en flott, delikat penn som du vil legge til kurven.

Hvorfor ville ikke gjøre en så fin gjeng og ikke sette den på kjøkkenbordet? Florets av rundt gjør kartonger som lim forfarget pasta.

En søt halm make stengler, som stokk tusenfryd.

Det ville være hyggelig, og en vase av tusenfryd å gjøre dette i riktig stil av kamille. Ta for noen design basis (basis på bildet av tykt papir) eller en ballong.

Alternativer så bare hav, viktigst av alt, ved å velge ikke å gå seg vill!

Bildet må først tegne. Og så å legge fragmenter av pasta. Vanligvis, hvis du bygger et bilde, så prøv å ikke ta for mye pasta av ulike strukturer, ulike syn kommer ut slurvete.

Det er bedre å tåle sangen i samme stil. Se på våre eksempler, kanskje du vil like det -Hva. Og nei, så tegne et motiv for deg selv!

Eventuelle artikler laget av pasta med hendene vil gi en spesiell touch til utformingen av kjøkkenet ditt. Tross alt, det ser veldig søt og hjemmekoselig.

Artikler laget av pasta med hendene. Populære bilder og ideer.

Artikler av pasta med hendene hver dag blir stadig mer populært. Dette er ikke overraskende, fordi fra vanlig pasta kan gjøres mye av originale ting som ikke bare egnet for interiør, men også kan bli en uvanlig gave til venner og slektninger. Med en rekke figurer av pasta håndverk med hendene, kan du gjøre et bredt utvalg, alt fra enkle perler og juletrær og slutter med original eske.

Hvordan lage håndverk ut av pasta med hendene?

Bortsett fra pasta, vil du trenger maling og lim. Maling, er det ønskelig å bruke en spesiell akryl eller aerosoler.

Hvis du først gjøre håndverk ut av pasta med hendene, er det bedre å starte med noe enkelt. En gang, da en liten potreniruetes, kan du begynne å lage mer komplekse eller store båter. Over tid vil du se det er enkelt å gjøre artikler laget av pasta med hendene. ideer for denne typen kunst kan bli funnet på Internett, eller komme opp med din egen.

Pasta perfekt for å dekorere en rekke fag. For eksempel, med deres hjelp, kan du selv dekorere den mest enkel og upretensiøs bilderammen, blomsterpotte eller et speil. For dette formål bare er nødvendig å nøyaktig feste pasta valgt form på overflaten av gjenstanden og dekke dem med et lag av sprøytemaling. En slik metode for farging for å oppnå jevn påføring av maling, så får du hack ryddig og vakkert.

I tillegg, kan pastaen produsere store volumer håndverk med hendene. I dette tilfellet pastaen ikke er limt til underlaget, og limt sammen, og da det ferdige produkt er farget. For eksempel kan du lage flotte juledekorasjoner, dekorative juletreet eller stå under penner og blyanter for barn.

Artikler av pasta med hendene: en master class fremstilling av kjøkken trær.

Du kan enkelt lage et vakkert tre av pasta, som vil være en reell dekorasjon på kjøkkenet.

Dette krever: pasta av hvilken som helst form (form, selv om de kan lagres i lang tid og er ikke egnet for menneskelig konsum), en liten blomsterpotte, et spesielt lim pistol, en ball av skum eller salt deig, flat stav, et lite stykke stoff og bånd eller flette under fargen på stoffet. Hvis du ikke har en passende stick, kan du bruke wire, innpakket i en tykk hyssing eller tape.

Styrofoam ball må fikses på en pinne og legg den i en blomsterpotte. For ikke å riste pinnen og var stabil, kan blomsterpotte fylles med salt deig eller små vakre steiner. Hvis man bruker som et fyllstoffsalt deig på toppen kan også limes pasta. Etter at du trenger limpistol, som du trenger for å feste pasta på skum ball. Lime pasta, prøve å gjøre det nøye, slik at mellom dem hadde minst mulig plass. For øvrig kan små flekker av skum baller dekker mindre pasta. Blomsterpotte skal dekoreres vevsegment, som er festet ved hjelp av en passende fargebånd eller flette. Det ser fantastisk artefakt, som er dekorert med en blomsterpotte med et stykke burlap eller lin klut. Hvis du ønsker kan du sette på pasta strøk med maling. Dette bør gjøres etter at limet tørker.

Artikler laget av pasta med hendene: en master class med bilder

pen te sett kan fås fra pastaen.

Starte produksjon håndverk bedre fra skuffen. Først legge pasta på et flatt underlag i form av den fremtidige av skuffen, og deretter lime dem sammen. Brettet kan være en hvilken som helst form, ikke nødvendigvis er rektangulære. Lim pasta kan være vanlig PVA lim, men hvis du har en limpistol, vil du være mer praktisk å arbeide med. Til en skuff viste seg vakker, kan du lime over omkretsen men noen krøllete pasta. På denne måten kan du også skjule de små støt på sidene. Når limet er tørt, kan du male brett med akryl eller spraymaling i alle farger.

Å gjøre det te, vil du trenge en ballong. Det må blåses opp til ønsket størrelse, og deretter forsiktig lim pasta. Det er best å bruke den samme pasta, så vel som for fremstilling av skuffen. Prøv å plassere pasta tett sammen. Sørg for å forlate den øverste plass i form av en sirkel. Det er nødvendig å frigjøre toppen av kjelen ble satt på dekselet. Når limet er tørt, må du punktere ballongen med en nål og forsiktig fjerne det.

For tekannen dekselet er også laget med en ball, som er limt makaroni. Bare i dette tilfellet, makaroni limt på toppen av ballen i form av en fremtidig dekning. Når limet er tørt, pierce ballen og få det. Klar til å dekorere lokket ved hjelp av klamme pasta limt langs hele lokket. Deretter må du supplere kjelen håndtaket og tut, som også er laget av pasta egnet form.

For å gjøre en skål, trenger du en vanlig tallerken som trenger å vikle folie og lime over pasta. For å skjule ujevnheter på de sider, okleyte skål krøllete pasta.

På samme måte kan du lage en kopp te og.

Etter at alle gjenstander te satt klar, de trenger å bli malt. Det er mulig at malingen må påføres i to strøk, klar til å hacke viste seg fint og ryddig.

Artikler laget av pasta med hendene for barn De kan utføres i en rekke applikasjoner.

Denne aktiviteten er så morsom og enkel at selv små barn vil takle det. Først av alt må du tegne på et ark historien om fremtidige søknader, og deretter gradvis bruke lim på fragmenter av bildet og fylle den med pasta. Hvis du vil ha din søknad viste seg lyse, kan du forhånds male pasta i forskjellige farger og tørr. For dette formålet, egnet akrylmaling eller konditorfarge.

ved å trykke på knappene under.

 • Artikler av pasta med hendene
 • OL håndverk. Mest populære bilder, ideer og mesterklasser
 • Håndverk på temaet eventyr
 • Juletre med hendene
 • Håndverk for det nye året med sine egne hender
 • Hvordan lage et tre med hendene?
 • Håndverk for vinteren tema for barn og voksne
 • Christmas håndverk med barn. Snowflake pasta med hendene. Master klassen med trinnvise bilder
 • Christmas håndverk med hendene. ideer
 • Håndverk til jul i barnehagen
 • Håndverk Valentinsdag: detaljert mesterklasser med bilder
 • Vinter håndverk med hendene. Barn håndverk på temaet "Winter": Top - 100 beste ideene med bilder
 • Round rug krok: de 100 beste ideer med bilder, diagrammer og beskrivelser

 • Nyttige og morsomme leker for gutter 3 - 4 år
 • Velsmakende cookies "Rainbow": en trinnvis oppskrift bilder
 • Barnas program på vinteren med en snømann. Step by Step Master Class med bilde

fra dette området, er en direkte kobling nødvendig.

Artikler av pasta - enkle og svært originale

For å være kreativ noen ganger nok som er i skuffer på kjøkkenet. Det vil si at hver familie i huset? Of course, pasta. De raskt forberedt og elsker alle barn. Det viser seg at pasta kan du ikke bare spise, men også for å gjøre dem originale artikler. Her i dag vil jeg fortelle om fordelingen av pasta.

I butikkene nå kan du finne pasta av ulike former - det er skjell, Vitushka, spiraler, sommerfugler, stjerner og så videre. Kombinere dem sammen kan lage et originalt fotoramme, kurv, stativ, blyant holdere, og med smykker.

Hva er nødvendig for produksjon av kunsthåndverk laget av pasta med hendene?

For å gjøre håndverk av pasta med hendene, vil man trenge pasta (fortrinnsvis forskjellige typer), PVA lim eller varmsmelteklebemiddel, akrylmaling eller spraymaling i balonchike og fundament (boks, ramme, glass vase). For runde produkter som brukes som grunnlag for en ballong.

Se video hvordan å gjøre den opprinnelige kurv med pasta.

Her er noen ideer til artikler laget av pasta.

Et annet stort pluss i favør av håndverket av pasta - det er en mulighet til å gjøre dem sammen med små barn. Disse klassene er godt utvikle finmotorikken og alderen 2-3 år, er det spesielt viktig. Først kan du begynne med programmene. På papir, kan du stikke noen Makaroni og farge dem med gouache eller akrylmaling. Det er det - hacke pasta for barn er klare!

All lykke og inspirasjon!

Artikler av pasta - enkle og svært originale: 20 kommentarer

Wow, kult! Her er en kunst, jeg aldri selv så, takk for ideen)

Egentlig meget enkel teknikk for produksjon håndverk laget av pasta. Hvordan det ikke hadde skjedd til ham! Og motoriske ferdigheter hos barn vil utvikle godt.

Overraskende enkel og søt! Barna må delta med stor glede i denne prosessen! Jeg likte spesielt øredobber

Ja, øredobber virkelig original. Og søt, og sult vil hjelpe)))

Wow, jeg visste ikke engang at pasta kan gjøre slike mirakler.

Amazing! 🙂 likte spesielt engler og te. Jeg hadde ingen anelse om at du kan lage fra normal pasta slike mirakler :))

Hvor fint, og som bokser - syn for såre øyne! Vi er på nyttårs snøflak laget slike poter viste seg!

Er alt dette kan være laget av pasta? Skjønnhet håndverk. Jeg hadde ikke forventet. Stor.

For en fin og strålende verk - håndverk fra makaronnnyh produkter, rett og slett et mesterverk! Jeg beundret skrin, vaser og fat - vel, bare et mirakel så vel!

Artikler av pasta produsert originalen, delikat og ikke engang gjette at laget håndverk pasta.

Oh my, hva en skjønnhet produkt er hentet fra den vanlige)

Hva en skjønnhet, ikke engang tenke at dette kan gjøres fra den vanlige pasta!

Jeg kan ikke tro! Det er vanlig pasta, opprettet slike mesterverk? Min favoritt pasta - hjul, hacke dem, spesielt fornøyd med øyet!

En slik vakker, delikat gjenstander pasta fått - veldig kul))) Selvfølgelig, før slike arbeider blir sett, men det er et mirakel av pasta du kan lage!

Hvor herlig! Først så jeg håndverk pasta. Jeg likte alt. Hva synd at det var ingen Internett, da jeg jobbet som lærer på arbeidskraft i de primære karakterer. Slik en god idé for en leksjon.

God idé! Takk, Natalie! Jeg husker våpen!))) Denne typen kreativitet er moro for både barn og voksne! ))) Tweet

Jeg visste ikke hvor mye som kan gjøres, vil det synes fra en enkel pasta. Takk for ideen tror jeg snart komme til nytte.

En ny type kreativitet og også ganske original. Det viktigste alle kan bli med ham

I stand hender selv vanlige ting er forvandlet til et mesterverk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

43 − 36 =