Chuck for batteridrevet skrumaskin

Hva er ammo for en drill og hvordan du velger dem

Chuck for drill klassifisert som fastspenning av spennhylser. Spennhylser som brukes for festing av borstangen eller kald metallstykkets klem- fra kald tilstand. Klassisk patron består av herdet spennhylse og 3 identiske fliker (CAM).

Collet - et sentralt ermet av sterke, herdet stål. Patronen anordningen er plassert sentralt. Den kutter i mengden 3, som danner klem helt identisk stignings (CAM). Ved å redusere delediameteren presses mot hverandre.

De første kassetter for mekaniske øvelser er en sylinder med en innstillingshjulet på overflaten. Videre, i den anordning som allerede er lagt på innstillingshylse.

Sylinderen er fortsatt festet på akselen av boret eller skrutrekker. På baksiden allerede "gi" dyse.

Den chuck er mest praktisk å fikse øvelser, kniver og kraner med små Shanks. Dette verktøyet inne i fangkoblingen er koblet til, trykker kammene på innsiden.

For chuck er kjennetegnet ved de følgende alternativer:

Chuck for mekaniske og elektriske driller kalles kjedelig. Den største fordelen med chucken er et område av diametre for dysen.

Kvalitativ chuck tillater bruk av en drill på 1 - 2 mm til 20 - 25 millimeter. Dette elementet av bore ingen vesentlige ulemper annet enn kostnaden av patronen.

For husholdningsbruk og boreteknologi nøkkelfri chuck for øvelser, kjører uten nøkkel.

Med en slik klemme i et par sekunder, kan du endre borekronen, uten hjelp av en improvisert nøkkelen. Forsterket håndflate trykke svekke den mekanisme som tillater frigjøring av skjæreverktøyholderen. På samme måte fikse boret for videre arbeid. Denne type patron er drevet av en korrugert metallhylse og låsespindelen.

Ved innretninger omfatter den selvspennende chucken klem ustabil. Allerede bæres chuck er ikke kvalitativt fanger opp store diameter borekroner, som fører til spy. Det er typisk for en runde skaft.

Key kjeve chuck trenger å løsne og klemme spesiell nøkkel, som over tid er lett å miste i arbeidssituasjoner. Det er interessant at flere erfarne brukere drillverktøy gi preferanse til chuck nøkkel for å klemme bor eller valse kan være "tett", for eksempel, selv i en skrustikke.

Ved å kjøpe en drill, en skrutrekker eller en hammer med en chuck nøkkel, straks låse tasten fra settet av tråden med elektrisk tape eller binde på en solid ledning. Problemer med endring av bore vil aldri skje.

Veldig populært blant radioamatører mini patroner for drill. Slike elementer er noen ganger satt på en drill eller en mini drill. Det kan installeres på et hvilket som helst instrument tilpasset for boring. For eksempel kan gullsmeder ikke gjøre dette arbeidet uten festene.

Som oftest brukt mini patroner for enkel drill eller skrutrekker husholdning. Optimal bordiameter minikassett på 0,1 til 4,5 mm.

Det er veldig praktisk å bore chip, mini-modell og smykker.

Mini kassett har en enkel struktur nøkkelfrie spennhylsen. Oftest laget av messing.

Hvordan fjerne og skifte ut patronen med gjengeforbindelsen

Gjenget chucken er montert på verktøyskaftet og er festet på grunn av skruegjengen til venstre. Fjerne den skadede kassetten med et behov for å fikse, men for å ta hensyn til ikke-standard gjenget forbindelse.

Den nevnte skrue er plassert inne i patronen, til logikken nødvendig, skru kammene maksimum, med andre ord "sink" til det ytterste. Så denne handlingen ser ut som på bildet:

Hvordan ytterligere demontere chuck? Inne kan sees den samme skrue, flyttbare stjerneskrutrekker. For å få tilgang til det, trenger du en god skrutrekker til å skru strengt klokken. Det finnes verktøy modell, der skruen ikke er installert. I dette tilfellet, er patronen i sin helhet er tvunnet av akselen uten at det forberedende arbeid.

Venstrehendt skrue med tiden taper skarphet av sporet på grunn av slurvete endre skjærende verktøy. For enkelhets skyld kan du trykke inn gjennom skrutrekkeren med en hammer skrue. Dette vil forsterke sporet uten skade på verktøyet.

Når du løsner, kan du bruke en nøkkel 14 for enkelhets skyld.

Hvordan deretter fjerne chucken fra bore? Ganske enkelt ved å løsne en skrue eller en spindel med venstregjenger, hånd spunnet seg rundt for utskifting eller reparasjon.

Ytterligere erstatning chuck

Ikke noe komplisert - skaffe egnet for en chuck og en tilsvarende sekvens for å sette tråden.

Hvordan du raskt fjerne chucken med bore vist i denne korte videoen:

Når du skifter ta hensyn til type tilkobling. To av dem:

En patron med en gjenge som er montert på et verktøy i ovennevnte skjema.

Det er viktig å vite at tråden er preget av to typer kassetten:

1,5 til 13 - merking av minimum og maksimum diameter av skjæreverktøyet monteres i patronen.

For erstatninger, hensyn til disse tegninger. Dersom chuck av boret er angitt, for eksempel, 1,5 -13 M12, er det nødvendig å skifte ut patronen med den samme merking.

Cone forbindelsestypen er anordnet en litt enklere. Når du skifter ut patronen bare spyd. Det er følgende varianter:

Det er interessant at hver patron i butikk verktøy merket "B" betyr akkurat kjegle basen montering. Tallene på etiketten (10 til 18) - er diameteren av den nedre åpning.

Hvor å ta kassetten ut av den koniske forbindelse med bore? Den enkleste måten. Patronen blir demontert ved hjelp av en vanlig hammer med tapp preging.

Hva du skal kjøpe en skrutrekker

I enkelte verk må stramme skruene mye. Du kan sikkert gjøre det manuelt med en skrutrekker, men det krever betydelig innsats og tidkrevende. Å fremskynde prosessen, er det nødvendig å velge en skrutrekker. Det er svært billig modellene - husholdnings - som imidlertid mye enklere montering og demontering skruer. Noen kan fungere i drill-modus.

Som du vet, profesjonelle skrutrekkere har større verdi, men dette er ingen tilfeldighet. De er laget med en stor sikkerhetsmargin, som brukes bedre og dyrere materialer. I tillegg har de mer kraft, noe som gjør det mulig å skru de lange skruer og / eller arbeide med flere stive materialer.

Forskjellen mellom en profesjonell og hushold skrutrekker i ressurs

For å løse forbruker eller profesjonell skrutrekker du trenger, anslå hvor mye arbeid som må utføres. Hvis du starter bygging eller større reparasjoner sannsynligvis trenger en profesjonell eller semi-profesjonell modell. Hvis du trenger et verktøy vil med jevne mellomrom - noe skru / stramme fra tid til annen, er mer enn nok hver dag. Med dette verktøyet proffene ressurs rett og slett ikke vil bli etterspurt. Så velg en skrutrekker for dette kriteriet er ikke veldig vanskelig.

Etter å ha definert klassen, vil det være nødvendig å bestemme kraften du trenger en skrutrekker eller et batteri. Fordeler og ulemper med begge er tydelig: i høyere mobilitet og batteri på jobb ikke kommer i konflikt med ledningen, men den veier mer. Nettverket er ikke avhengig av strøm, men strømmen har ikke på alle byggeplasser. Generelt valget vanskelig. Det kan være et avgjørende øyeblikk at batteridrevet skrumaskin med et godt batteri er verdt vel dyrere enn en tilsvarende modell, som kjører på nettverket. Forskjellen er dannet av tilstedeværelsen av batteriet - gode alternativer er dyre.

Jeg Skrutrekkere, kritisk lengden på ledningen

Hvis du bestemmer deg for å velge skrumaskiner, ta hensyn til lengden på kabelen. Jo lenger den er, jo lettere vil det fungere - trenger ikke å bære mer og portabilitet.

Å velge riktig skrutrekker på batterier, er det nødvendig å ta hensyn til batteritypen. På dette avhenger av varigheten av arbeid på en ladning, så vel som fremgangsmåten for plassering i lagring.

 • Litium-ion (Li-lon). Long har en kostnad, hurtiglading, har et stort antall ladesykluser, nesten ingen utslipp under lagring. Generelt et godt alternativ, men dyrt. Fordi, kanskje, er det mer vanlig på profesjonelle modeller, hvor varigheten av operasjonen på én lading er viktig. Ulempen er kaldt og frykten for hva som er viktig i vårt land.

Lithium-batterier har en lang levetid, er ikke gjenstand for selvutladning, men er dyre

Nikkel-metall hydrid batterier godt alternativ, men ikke har en svært lang levetid

Den billigste type batteri - nikkel-kadmium batterier, men de har en "lade minne"

Så, hvis du velger en batteridrevet skrumaskin fungerer godt for periodisk farten og nikkel-kadmium-batteri. Hvis du bruker nøye, er det en lang tid. Hvis du starter storskala arbeid, er det bedre å bruke andre batterier - vil være mindre nedetid, vil arbeidet gå raskere.

skrutrekker chuck er av to typer: nøkkel og nøkkelfri. Bystrozazhmnoy (vanligvis har tre fliker) gjør det mulig for munnstykket for å endre i løpet av sekunder - patronen dreies svakt for hånd, endring av munnstykket, hvoretter det var igjen noe sveiv i den motsatte retning. I tillegg er det en positiv ting: at holderen kan installeres på stedet feste av en hvilken som helst tykkelse. Det viktigste som kom skaftet i holderen.

Ammunisjonstyper for skrutrekker

Den samme operasjon med nøkkelen chuck krever en spesiell nøkkel. Den settes inn i en spesiell stikkontakt, skru opp til ikke fri vedlegg. Etter erstatning av nøkkelen dreies i den motsatte retning. Ulempen er åpenbar: det er nødvendig å ha på hånden nøkkelen.

I henhold til konstruksjonen av den selvspennende chucken kan ha én eller to clutcher. Hvis de to clutcher, løser en av dem patronen, den andre - akselen. Dersom clutchen er en, så legemet har en aksel låseknapp.

Velg skrutrekker for denne parameteren er ikke vanskelig - vanligvis alle enige om rask handling. De lar deg feste munnstykket av stor størrelse, men det er andre ting er likeverdige litt dyrere.

Når du har bestemt deg for hvilken type skrutrekker og makt, må fokusere på de tekniske spesifikasjonene. De bestemmer hva skruer og hvilket materiale du vil bli skrudd.

EKSEMPEL Ytelse skrutrekker

hastighet og moment

Den kraft med hvilken en skrutrekker kan rotere skruen blir bestemt dreiemoment. Det kan være ganske liten i husholdningenes modeller - 10-15 Nm og kan nå 130-140 Nm fra profesjonelle. Fordi pro skrutrekkere enkelt og raskt kan stramme til skruene og flott å jobbe med harde materialer.

Men det høye dreiemomentet som kreves er ikke alltid og ikke med alle materialer, fordi i skrutrekkeren kan justere tilført kraft. For dette formålet er det begrenser. Den er utformet som en bevegelig ring, som er anordnet over chucken.

Jo større hastigheten er, desto større dreiemomentet

På ringen er det en mark, setter det foran et visst antall, sette deg maksimal kraft som kan utvikle verktøyet. Ved oppnåelse av denne verdi, vil patronen bli rullet i én - skrue vridning vil bli borte. Oppnå denne verdien kan tydelig spore - slår på Ratchet.

Mange modeller kan betjenes skrutrekker kan settes i to modi: den faktiske stramming av festemidler og boring. En slik modell kalles en skrutrekker, drill, men nå flertallet. For å bytte for å eksponere den endestilling (som erstatter den pre-spissen) drill modusbryteren. Dette gjør at den maksimale hastigheten, som gjør det mulig å bore enda ganske tøffe materialer.

Og Kutya dreiemoment og rotasjonshastighet - en følge av at kraft den elektriske motoren. Derfor er det nødvendig å se også på dette alternativet. Men her må du holde styr på bare tre verdier: skrutrekker til kraftlinjen med en høyhastighets parametere. Den kraftige modell med god ytelse kan finnes i mange produsenter, men som Metabo (Metabo), Bosch (Bosch) og Makita (Makita), og andre kjente prisen er egentlig altfor høy. Det finnes andre merker med lignende egenskaper, men mer fornuftige priser. For eksempel, RYOBI (Riobi). Mens en lite kjent merke, men av vurderinger er ikke verre enn de ovennevnte kjente merkevarer. For å kunne sammenligne de viktigste spesifikasjonene og prismodeller om en makt, men forskjellige merker, vi redusere dem til bordet.

Det er verdt et par ord å si på antall hastigheter. Må ikke forveksles med antall hastigheter. Disse er to operasjonsmodi som brukes når det arbeides med forskjellige størrelser av skruer eller øvelser. Når man arbeider med små skruer / drill kan velge en høyere hastighet når skruen store skruer eller boring av store hull - mindre.

Å velge riktig skrutrekker, batterier, med unntak av type batteri du må velge sine rammebetingelser:

 • Kapasitet. Det gjenspeiler hvor mye energi som kan hamstre. Det er klart at jo mer denne parameteren bedre (men dyrere).
 • Spenning. Batteri for batteridrevet skrutrekker har en 10 V, 12 V, 14,4 V. Med disse parameterne er vanligvis husholdningsmodellen. Mer alvorlig verktøyet arbeider med en spenning på 18 V og 24 V.

Hva kjennetegner den valgte skrutrekker?

Slik velger du en skrutrekker for hjemme- eller profesjonell bruk, og angrer ikke, er det nødvendig å se på disse parametrene er nødvendig. Hvis du har plukket opp noen få modeller, sammenligne dem med disse egenskapene, fordi det avhenger av dem hvor lenge er intervallet mellom hver lading skrutrekker batterier.

Som vanlig er denne funksjonen ikke er nødvendig, men de i stor grad øke brukervennligheten. Noen pris hvis og heis, er det ikke mye, og noen ganske merkbar. For å velge den rimeligste skrutrekker, kan du gjøre minimum - og tilstedeværelsen av motlys arbeidsplassen. Resten, selvfølgelig, nyttig, men mer egnet for fagfolk.

Noen ekstra funksjoner er svært nyttig

Å ha dette alternativet gjør det mulig å skru skruen, eller fanget i boremateriale. Endring av rotasjonsretningen forårsaket ved å variere den elektriske polaritet, som er gjort gjennom en spesiell nøkkel. Det er vanligvis installert nær betjeningsarmen.

Eksempler sprangs Skruing knapp ordning

Oftest, en knapp for å slå av kjøreretningen har tre posisjoner: i gjennomsnitt, er verktøyet deaktivert. Dette øker sikkerheten: hvis du tilfeldigvis treffer armen, skrutrekker bare stopper og starter umiddelbart å rotere i motsatt retning.

En svært praktisk alternativ, som egentlig ikke påvirke prisen på skrutrekkeren - fremhever arbeidsplassen. Med gode lysforhold er det mye lettere å kontrollere verktøyet.

Publisitet for arbeidsområdet - en nyttig tilleggsfunksjon skrutrekker

Håndtaket eller verktøykroppen nær patronen integrert LED som lyser opp når du trykker på startknappen. Hvis du ønsker å velge en skrutrekker, som er praktisk å bruke, henvise til var høydepunktet av sysselsettingen.

Hvis du bestemmer deg for å velge en skrutrekker med et batteri, ville det være fint å ha en batteriindikator. Dette lysdioder i forskjellige farger - grønn, gul, rød, som er plassert på kroppen. Når den grønne - en full belastning hvis den rød - nesten tom.

batteri~~POS=TRUNC

Plassering indikatoren avhenger av fast, men er typisk på jevning av håndtaket på samme sted, og LED belysning, eller på toppen av huset.

Automatisk mateskruer

Disse skrutrekkere kalles også butikk. Dette alternativet er nyttig for fagfolk, spesielt de som arbeider med gipsplater, hvor ligaen bør settes i små trinn. Selvgjengende skruer er montert på et spesielt belte, stukket ned i føringene blir automatisk matet til holderen.

Skrutrekkere med automatisk mating av feste

Dette alternativet kan gjennomføres på to måter: det er butikktyveri skrutrekkere (bildet til venstre) er pakking en vanlig skrutrekker. For hjemmebruk det andre alternativet er å foretrekke, da instrumentet kan drives som en drill eller omvendt. Butikktyv samme skrutrekker - svært spesialisert utstyr for profesjonell bruk.

Hvordan fjerne kassetten skrutrekker raskt og enkelt med hjelp og uten hjelp av flere verktøy.

I vårt land, skrutrekkere, både innenlands og industrielt verktøy dukket ikke så lenge siden. For første gang ble de brukt i romfartsindustrien, og deretter skrutrekkere har blitt brukt i vanlige menneskers liv.

Blant de viktigste delene kan skilles mekanisme for denne enheten, en hul form som består av en sylinder, er justering av ermet og klemkjevene. Denne mekanismen er kalt - en patron.

Tiltredelse patron ved hjelp av gjenger på verktøyskaftet og en motsvarende gjenge i patronen eller membran på de samme deler.

I dag er markedet tilbyr to hovedtyper av ammunisjon:

Nøkkelfri chuck har en annen klassifisering:

Slike detaljer kan stramme eller løsne de to hender, fordi en clutch pinner og den andre roterer ved fjerning av en snap.

Arbeid med dette produktet inneholder de samme trinnene, men de utføres med én hånd. Dette er mulig fordi utformingen av slike produkter gir en automatisk låseaksel ved fjerning av verktøy.

Chuck karakterisert ved det faktum at de kan brukes til å sette inn noen verktøy for å arbeide med verktøyet, og det er ikke nødvendig å anvende et ekstra verktøy, slik som en nøkkel.

Slike patroner er laget av to typer materiale:

Bruken av plast - en god mulighet til å redusere vekten av utstyret som brukes, men dette materialet er ikke pålitelig nok og ikke motstandsdyktig mot støtbelastninger. Spennende chuck kan brukes til å gjennomføre nasjonale og faglige oppgaver.

Cam patroner er mer pålitelig og robust og kan motstå store støt belastning er ikke uviktig for skrutrekkere med at slagvirkning.

Det er flere måter for festing av patronen. Blant dem er:

 • tråden;
 • Morse taper;
 • Låseskruen i tillegg til det som er sagt ovenfor;

En av de enkleste og mest pålitelige metoden er kjeglen, som ble brukt i det 19. århundre. Akselen er spesielt skjerpet av parametrene av kjeglen, som er tilgjengelig i patronen. Når de to elementer er sammenføyd, blir fast forbindelse oppnås.

Hvis vi betrakter montering, da hele sin betydning påføres gjengene på beholderen og akselen. Ifølge teknologi, noe som ville koble deler rett og slett skrudd produktet.

Ofte brukes stål og en festeskrue som tjener som en tilleggsfeste. Vanligvis hodet den er utformet som en stjerneskrutrekker, og tråden er skåret over til venstre. Skruen kan sees bare hvis du slippe løs de maksimale chuck kjevene.

Det er lett nok å finne ut hvilke festemetoden er brukt på skrutrekkere, for dette trenger du bare å utforske den. Hvis dette Morse taper, mens på kassetten vil bli skrevet slik 1-6 B10.

Denne innskriften står for diameteren av skaftet fra 1 til 6 mm, og B10 - kjegle dimensjon, som kan finnes i en hvilken som helst referanse mekaniker.

Det er ingenting komplisert om å reversere skrutrekker chuck, ville dette kreve 10 unbrakonøkkel

 • Nøkkelen er fastspent i kjoksen kortenden
 • Skrutrekker er inkludert for varigheten tilstrekkelig til, vri om nøkkelen truffet på bordet

Som et resultat, veivtapp chucken skal venstre gjenge, ved hjelp av hvilken den er festet til akselen.

Dette er en måte, men det er ikke den eneste.

 1. Chuck kjevene må helt slippe taket, hvis skruen på bunnen av patronen, er det et ytterligere feste til drivakselen
 2. Gut-wrenching skrue med klokken
 3. Hold sekskant, og prøve å skru opp kraftig i en retning mot klokken
 4. Cartridge skal flytte, men hvis dette ikke skjer, må du søke innen utgangen av nøkkelen er ikke sterk slag hammer

Det har seg slik at ingen av disse metodene ikke fungerer, så det eneste alternativet er å demontere apparatet og trekke seg ut av sitt design med spindelen chuck og utstyr. Denne utformingen er satt i en skrustikke, og bare etter at patronen er fjernet fra nøkkelen.

På noen modeller er det spesielle skrutrekkere spor som bidrar til å forenkle oppgaven. Dessverre er det moderne instrument en sjeldenhet.

Problemet med patronen kan oppstå hvis verktøyet overopphetes mye, så du må gi en pause fra tid til annen skrutrekkere.

Prinsippene for valg av et nytt produkt

Hvis en brukt blekkpatron må byttes, er det på tide å velge en ny. Det er verdt å huske at de kan brukes i konstruksjonen av ulike typer nøkkelholder, et verktøy som er festet med en nøkkel og nøkkelfri eller rask.

Fordelen av de viktigste produktene er det faktum at klippet på den utføres mer effektivt, men raskt også, er ikke dårligere i denne parameteren, men de må byttes ofte på grunn av slitasje klipp mekanisme.

Dersom ofte endre verktøy, er det best å velge en rask versjon av gjennomføringen av oppgaven, som i stor grad spare tid. Men når du bruker stor diameter verktøy preferanse bør gis til nøkkelen holderen.

Patroner, som er montert i skrutrekkeren ved hjelp av en kjegle kan gjøres og quick-tasten, er valget alltid opp til forbrukeren.

Hvis du etter alt det ovennevnte har spørsmål, foreslår vi at du ser på videoen, det er det samme, bare litt mer tydelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 82 = 89