bolig betalinger

Regninger - hvordan finne og betale gjeld over Internett eller med kredittkort online

En integrert del av livet til alle leietakere av leiligheter eller eiere av hus og annen eiendom er verktøy som mange forstår som etterskuddsvis av husleie. Imidlertid kan betaling av felles inkluderer skjulte utgiftsposter som ikke er oppført av representanten for å tilby tjenester til selskapet, så må du nøye studere dokumentene, for å vite hva du skal betale.

Hva er verktøyet regninger

Betaling for bolig - dette er en veldig vidt begrep. Når leietakere eller eiere av leiligheten enheten foreta betalingen av verktøyet, betyr det at de betaler driften av livet støttesystemer, og overhaling anlegget der de bor, forbedring av lekeplasser, plener, bygging av tilstrekkelig gatebelysning. I tillegg kan betaling for kommunale tjenester omfatter forebyggende og reparasjon kjeler, vann og gass-bærende konstruksjonselementer i bygninger.

Hva er inkludert i verktøyet regninger

Hvis du ser i betalingsordren, som kommer til hver leietaker eller eier på slutten av måneden, kan vi se at lading av regninger og husleie for bruk av varer er utført, listen er vist i listen:

 • varm eller (u) med kaldt vann (vann) blir fylt i henhold til de standarder eller måleravlesningene;
 • kloakk (angitt spillvann);
 • elektrisitet;
 • gassforsyningssystem (inkludert gassflasker, dersom grunneier ikke får det selv, og bestillinger fra selskapet engasjert i bygging av boligtjenester);
 • oppvarming en leilighet eller hus, inkludert kull eller annet fast brensel, hvis det kommer serviceorganisasjon.

1. juli 2016, på anmodning fra regjeringen i Moskva, tariffer av verktøy ligge på samme nivå, uten en økning i alle kategorier av borgere, inkludert de fattige, har mulighet til å betale for bolig og kommunale tjenester helt. Prisen er gitt i følgende tabell:

Type tjeneste levert

Oppvarming (i gjennomsnitt)

Etablert i 2012, Housing Code og lovgivning regler som står for beregning av offentlige tjenester, sier at personen selv kan bestemme prisen på tjenester for faktureringsperioden ved tallene på tellerne, hvis de har det installert. Dersom måleutstyret ikke er tilgjengelig, så beregningene påvirke standarder vedtatt på grunnlag av kvadratur rom og antall personer som er registrert i det. Det er et spesielt program som gjør det mulig verktøy for enkelt beregnet for bekvemmeligheten av innbyggerne i Moskva og området på stedet av Moskva regjeringen - bare skriv inn din informasjon.

Det er mange forskjellige måter som betaling av regninger. Borte er de dager da det var mulig å betale for nytte-tjenester, bare for å stå i kø på postkontoret i byer eller tettsteder. Nå enhver utleier eller leietaker bor i en leilighet eller en hytte hus kan gjøre betaling for nytte-tjenester den mest praktiske måten for dem gjennom internett, minibank, betalingsterminaler eller operatør av en hvilken som helst bank.

Betale regninger via Internett med kredittkort

Hvis du har et kredittkort eller debetkort av noen bank, kan du betale husleien med et kredittkort via Internett. For å gjøre dette, må kontoen ha en viss mengde, for å vite hvor mange av dine personlige kontoopplysninger og tjenesteleverandører, og når har gjort betalingen, kan du lage en mal som ytterligere utbetalinger vil bli gjort på disse kontoene. En slik metode for betaling kan spare mye tid, i motsetning til den tradisjonelle, men trenger å gjøre kontroll av alle data, for ikke å gjøre feil og ikke å sende penger på andres adresse.

Hvordan å betale regninger via Sberbank Online

Hvis du har en stabil internettforbindelse, gjennom Savings Bank og motvilje mot å bruke tid på ventelisten til operatøren, vil betalingen av boliger og kommunale tjenester gjennom Sberbank Online være en gudegave for huseiere eller leietakere. For å gjøre hver måned for å betale på denne måten, må du gå gjennom følgende trinn:

 1. Aktivere tjenesten. For å gjøre dette, må du først gjøre tilgjengelig "Mobilbank" som vil knytte oppgitt telefonnummer til Sberbank Online ID, slik at å fortsette å motta rapporter om eventuelle bevegelser i regnskapet for å unngå svindel.
 2. Etter Sberbank linjen er tilkoblet, kan du gå inn i tjenesten, og i avsnittet "Betalinger og overføringer" for å velge ønsket knapp fra "Leieprisene", "HOA, HBC", "Strøm".
 3. Videre få INN nytte-tjenester leverandør, kan du finne organisasjonen fra listen.
 4. Deretter fyller i boksen som vises skriver du inn detaljene kontonummer, betalingsperioden, disken og hvor mye du må betale.
 5. Systemet ber deg om å bekrefte betalingen via SMS-meldinger. På telefonnummeret koden kommer, noe som indikerer at det i en egen boks, godtar du å betale.
 6. Det er alt, kan du skrive ut en sjekk, om nødvendig, eller lage en mal for nytten leverandøren.

Regninger gjennom personlig studium

En enkel måte for betaling HCS er å holde kommunale betalinger via personlig kabinett. For å gjøre dette, ta kontakt med selskapet, som serverer huset, hvor du bor, med din forespørsel. Etter å etablere din identitet og fylle ut alle papirene, vil du bli gitt informasjon om din personlige konto, som er der kan du enkelt navigere verktøy.

Leverandør av visse tjenester gir deg et unikt nummer, som alltid er knyttet til personlige beretning om abonnentens navn. Betaling for leiligheten i den personlige kontoen kan utføres på den tradisjonelle måten - gjennom posten operatør eller bank, og mange metoder som involverer Internett-tjenester for å motta betalinger. Alt du trenger å angi multi-verdsatt nummeret til tjenesteleverandøren jeg vet nøyaktig hvor pengene kom fra.

Der du kan betale regninger uten kommisjon

En sterk fordel for folk som får store regninger for felles, er evnen til å betale husleien uten provisjon og redusere mengden av betalingen. Det kan være flere:

 • Hvis firmaet, som serverer huset, det er en avtale med en bank;
 • på hjemmesidene til offentlige tjenester - leverandører;
 • Dersom betaleren er en abonnent Biline forbinder respektive tariff;
 • når du kobler til eller Sberbank Online "Avtoplatezh" funksjon;
 • på QR-kode, som er på hver av betalingsordren øverst til venstre. For å gjøre dette på telefonen, må du installere et eget program for å lese slike koder.

Oppgjør Center på regninger

Betale regninger for nytte-tjenester er mulig gjennom et enkelt Settlement Centre av kommunale betalinger. Dette er en elektronisk tjeneste der abonnentene kan enhver passende metode - gjennom ATM terminal, nettsiden til ICC - å gjennomføre betaling av regninger på nesten to tusen organisasjoner inngår i betalingssystemet. Denne måten å bidra til å betale ikke bare standardkonto, men også kabel-TV, noen kvitteringer for avgifter og skatter, lån, opplæring.

Beboere i Moskva og regioner kan betale for felles ved de viktigste området av regninger. Dette krever følgende prosedyre:

 • angi betaleren ID (øverst til høyre på kvitteringen);
 • Formålet med betaling;
 • indikere om dagens betaling, eller en betaling av gjeld;
 • faktureringsperiode.

Hoved området opererer fritt, uten å belaste avgifter hvis betaleren har et kart over banken VTB-24. Debet- eller kredittkort fra andre banker beløp å kreve et gebyr på inntil 0,8% av betalingsbeløpet. Overføring av penger fra befolkningen på grunn av leverandørbedriftene er en dag, men faktisk - nesten umiddelbart etter at betalingen er bekreftet av smarttelefonen.

Med en personlig konto, uten å spesifisere koden til mottakeren av offentlige tjenester, er det mulig å vite hvor mye og hvor mye gjeld i felles Bare i tjenesteselskap. Hvis det er en mottaker av HCS koden som vises øverst til høyre på konto, så lære etterskuddsvis av boliger og kommunale tjenester vil ikke være vanskelig. Dette kan gjøres på tre måter:

 • via den offisielle nettsiden til Bank of Moscow, bestilte en forhåndsvisning av sine betalinger for de siste 6 månedene;
 • i kalkulatoren for å beregne Yandex.Money;
 • Når tjenesten er Sberbank Online kan du finne andelen av gjeld eller betale for mye av din husholdning.

Ny beregning for verktøy

Hvis huset eller leiligheten, er det skranker vann nytte og gasselskap, vil fordelingen for offentlige tjenester ikke være. Kostnadsdekning utføres bare når betaling for bolig og kommunale tjenester utføres i henhold til gjeldende regelverk. Leietaker kan søke om ny beregning, hvis det viser seg at det ikke var mer enn fem påfølgende dager. Dokumenter som er akseptert til seg oppmerksomheten til selskapet, tjenesteleverandøren, følgende:

 • Reisende ark forsegler organisasjon hvor personen arbeider;
 • syke-listen eller sertifikat fra et sykehus;
 • billetter på et tog eller fly, sammen med regnskapene til de hoteller eller vandrerhjem;
 • Et sertifikat fra selskapet, vedlikeholde bygninger, fravær av leietaker;
 • alle andre relevante dokumenter eller sertifikater kraft.

Prøveprogrammet ved tildeling av offentlige tjenester

For å gjøre en konvertering, er det nødvendig for hver leverer selskapet til å skrive en søknad. Skjemaet på ny beregning av offentlige tjenester anvendelsesprøver er identisk for samtlige leverandører og inkluderer:

 • navn, adresse på oppholdstillatelse eller mottaker midlertidig registrering service;
 • indikasjon av den type av kommunale tjenester der det er nødvendig å omberegne;
 • under fraværet av leietaker for leie eller bosted;
 • mangel på bevis, på grunnlag av disse må beregnes på nytt (originalen eller en bekreftet kopi av noe som skal vedlegges søknaden).

Betaling av verktøy: hvordan du gjør det via internett uten kommisjon

Borte er de dager da betaling av regninger som trengs for å forsvare lang kø på postkontoret eller i Savings Bank. Det moderne mennesket vet å sette pris på din tid og penger. I denne artikkelen vil du lære de enkleste og mest effektive betalingsmetode av regninger via internett.

Metoder for betaling av verktøyet tjenester gjennom Internett

 • nettbank
 • Elektroniske betalingssystemer: Yandex, Qiwi Visa lommebok
 • mobilbank
 • Betaling via nettsiden til statlige tjenester

La oss se på hver av dem i rekkefølge.

(Eksempel system besparelser Online)

Viktig !! Nå på Internett er det mange områder piratkopiering, nøye titt på adresselinjen - den originale adressen til bankens hjemmeside starter alltid med https! Denne regelen gjelder for alle adressene nettsider av betalingssystemer.

 1. Gå på Sberbank hjemmeside lenke www.sberbank.ru (Eller banken din tjeneste).
 2. Vi finner linken "Internet Bank" - Online Savings i dette tilfellet, øverst i høyre hjørne av området.
 3. Ved å klikke på denne linken.
 4. Hvis du er logget inn Sberbank Online, skriv inn brukernavn og passord, vente til SMS-kode for å logge inn. Hvis du ikke er registrert, sjekker inn. Ved å klikke på linkene https://online.sberbank.ru/CSAFront/async/page/external/registration.do

Vi oppgi kortnummer - Trykk på knappen "FORTSETT" - Få SMS-kode til et telefonnummer, da sa kort design. Du må være koblet "Mobile Banking". Opprett et brukernavn og passord (Husk dem eller bedre rekord, men hold utenfor rekkevidde sted.) Vi går til Sberbank Online opprettet av brukernavn og passord.

 • Du vil se hjemmesiden til din personlige skap.
 • Velg kapittelet "Transport og betaling" - "Betaling for varer og tjenester" - boliger og hjemmetelefon.
 • Velg ønsket tjeneste. For eksempel, "Leieprisene" - Tjenesteyter (i dette eksempelet - EIRTS (enhetlig informasjon og Billing Center)).
 • Velg fra nedtrekkslisten EIRTS (uten en base eller avgifter EIRTS med en base kostnad), heretter - konto eller skrive ut kartet - Skriv betalerens kode.
 • Bevis på betaling, venter på SMS-koden.
 • Driftsstatus kan spores i "History of operasjoner Sberbank Online" i høyre sidebar. Så snart pengene vil bli overført EIRTS, driftsstatus endres til "oppfylle".
 • Praktisk og enkelt, spesielt hvis du får betalt for å Sberbank kort (en bank). Betalingstjenester uten provisjon. Raskt, enkelt og lønnsomt.

  Hvis det er nødvendig, kan du koble Avtoplatezh service, detaljer som kan finnes på nettsiden til banken din.

  Yandex-penger

  For å bruke denne metoden, må du ha en konto i betalingssystemet Yandex. Lag din egen er svært enkel.

  Du får et innlegg på Yandex, gå til avsnittet "Money" og lage en veske. Purse binder seg til dagens mobilnummer.

  Videre oppdaterer saldoen (gjennom terminalen - med kommisjonen, via nettbanken - med ingen provisjon) eller binde bankkort i lommeboken, og deretter kan du betale for de tjenestene du trenger.

  For å gjøre dette:

  • Gå til seksjon Yandex
  • Velg en seksjon "Varer og tjenester"
  • Velg de tjenestene du trenger
  • Enter antall din personlige konto
  • Kontrollere riktigheten av de opplysninger som er registrert. Klikk "Fortsett"
  • Bekreft betaling via tekstmelding (SMS-kode vil komme til telefonnummeret som er tilknyttet kontoen din)
  • Du får en bekreftelse på at betalingen er vellykket gjennomført.

  Penger kreditert kontoen din innen 1-3 virkedager. Maksimumsbeløpet - opp til 14 999 rubler. Kommisjonen - ikke.

  Transaksjonen er gjennomført. Hvis det er nødvendig, Du kan senere skrive ut en sjekk, som kan finnes i avsnittet "Mine aktiviteter". Betaling data er lagret, neste gang du kan bare gjenta betaling med ham om en historie eller lage en mal.

  Praktisk og effektiv metode - forutsatt at du har en Yandex-vesken, som jevnlig mottar penger.

  Fylle vesken gjennom terminalene ufordelaktig avgift og i de fleste tilfeller - ikke små nok. Et slips bankkort i lommeboken - gjør ikke mye fornuftig, siden de fleste bankene har nettbank med betaling av nyttefunksjonen, ingen provisjon.

  For å betale for nytte-tjenester via Qiwi Visa lommeboksystem, må du registrere en e-lommebok i systemet.

  Registreringsprosedyren er enkel. I registrerings du inn ditt mobilnummer, du kommer opp med et passord. Deretter mottar du på telefonen en melding med kode for å bekrefte registreringen. Du lagrer dataene i et skjema på nettsiden, og nå har du Qiwi lommebok som kan brukes.

  Fylle vesken balanse er mulig gjennom nettbank i banken din, Qiwi terminal uten provisjon eller knyttet til kredittkort.

  Du sluttet lommeboken balanse nå gå til betalingsprosessen tjenester.

  1. Logg inn på din personlige kabinett - Hjemmeside - Seksjon "PAY"
  2. Velg en seksjon "Verktøyet regninger"
  3. Velg en tjenesteleverandør
  4. Tast perioden betaler og koden til betaleren, samt betalingsmidlerEn lommebok eller kredittkort
  5. Bekreft SMS betaling kode, som vil komme til mobiltelefonen din (hvis du har aktivert dette alternativet), eller skriv inn passordet for vesken din å fullføre operasjonen.

  Qiwi krever en avgift for denne type betaling i mengden av 2%. Maksimumsbeløpet på 15 000 rubler (inkludert provisjon).

  På grunn av den provisjon - ikke den mest lønnsomme, men hvis du raskt vil betale verktøy, og andre metoder for en eller annen grunn ikke er tilgjengelig - kan være egnet for bruk.

  Den største fordelen - rask innsjekkingssystem. Etterfylling av en veske gjennom betalingssystemet med samme terminal. Cons - gratistjenester.

  Noen forveksler begrepet "Mobile Banking" og "Mobile Apps". Hva er Mobilbank? Dette er måten enkelte transaksjoner med kort / konto ved å sende en SMS til banken med tekstmeldingen.

  For å bruke denne tjenesten, må den kobles til deg. Hvordan vet jeg dette? Ring Institutt for service banken og sjekke om du har tjenesten "Mobile Banking" er koblet til - hvis ikke, vil de bankansatte instruere deg.

  Kanskje det vil koble på nettet, og det er mulig at du må ta kontakt med banken med det aktuelle programmet. Hver bank er annerledes.

  Overvåke tilstanden av kredittkortet hjelper service "Mobile Banking". Imidlertid er det nødvendig å bruke den med omhu, hva du skal se etter, kan du lære fra videoen.

  Vurdere verktøy betaling prosedyren av eksempel på "Mobile Banking" fra Sberbank. For å gjøre dette trenger - en mobiltelefon og din personlige kode for betaleren (den er oppført i slips).

  Vi vurdere eksempel EIRTS.

  • Lag SMS anmodning fra følgende form: EIRTS 1930055692 og sende den til nummeret 900.
  • Få et svar fra Sparebank med informasjon om alle dine kommunale gjeld, beløpet som skal betales, provisjonsbeløpet for betaling (hvis noen) og drift kode. Besparelser kan be om informasjon fra EIRTS for perioden frem til 12 måneder.
  • I sms sendes til banken operasjonskode.
  • Vi vente til SMS-varsling om vellykket operasjon.

  Enkelt, raskt, omfattende informasjon om gjeldende gjeld, minimum overgangssum.

  Boliger for betaling av offentlige tjenester gjennom nettstedet, trenger du et bankkort og tilstedeværelsen av Personlig skap for å bekrefte kontoen din i systemet. For mer informasjon om registreringsprosessen, kan du lese på nettstedet www.gosuslugi.ru.

  Alt du trenger er koden til betaleren (kontonummer).

  1. Gå til din personlige konto på nettstedet
  2. Åpne fanen "Betalinger" - ledd "Betaling av verktøy"
  3. Velge en tjenesteleverandør
  4. Angi telefonnummer og betalingsperioden
  5. Se alle opptjenings
  6. Betalingen er gjort.

  Aktuell informasjon om gjeld. Rask, men ikke så praktisk som nettbank eller mobilbank.

  Den mest komfortable måten å betale regninger kan bli kalt "Mobile Banking" mest lønnsomme "Yandex" og "Internet-Bank".

  Tjenesten leie på nettet, kan du glemme de endeløse køer og papirkvitteringer. Betaling av verktøyet tjenester (elektrisitet, vann, gass, oppvarming) blir utført via Internett når som helst praktisk for deg, hvor som helst.

  Hvis du ønsker å lære å privatisere leiligheten selv, så du vil være nyttig til denne artikkelen.

  De viktigste fordelene med disse metodene er hastighet, brukervennlighet og interaktivitet. Spar tid og penger - det er ikke så lite.

  Yandex tårer opp 2 prosent, gjorde utsmykning

  Jeg betale verktøy for et år. BEAC er nå 1% provisjon. selv om nettbanken.

  "Uten Commission" i tittelen på artikkelen ikke svarer til innholdet - alt er med Kommisjonen. Slik at artikkelen er utdatert.

  Hvis du ønsker å få råd, og deretter skrive i kommentarfeltet ikke, og i et online konsulent eller gjennom skjemaet ovenfor.

  © 2014-2018 Leilighet 3. Gratis yur.konsultatsiya: (499) 703-51-74 MSK, (812) 309-80-63 Spb. Sitemap

  Alt materiale presentert på Kvartira3.com nettstedet er kun til informasjonsformål og utgjør ikke et offentlig tilbud til gjennomføring av eiendomstransaksjoner og andre operasjoner. Site eiere er ikke ansvarlig for skader, tapt fortjeneste og andre konsekvenser som følge av bruk av informasjon fra Kvartira3.com nettstedet.

  verktøy

  Vi fant ikke et selskap? Betale for hjelpemidler gjennom detaljene for GIS eller legg igjen en forespørsel om tilkobling

  Det er også mulig å betale med Maestro-kort Sberbank.

  For betaling med Maestro kort Savings Bank, trenger du et engangspassord.

  Den kan fås i minibanker av sparebankens eller via SMS på mobiltelefonen, hvis du har koblet mobile banktjenester.

  I samsvar med krav 14. Art. 155 av Housing Code, den andre måneden av forsinkelse for verktøy oppstår periodisering av straff for hver dag forsinkelsen av betaling. Renten avhenger av lengden på betalingsutsettelse: 1/300 CBR refinansiering rate - fra 2 måneder til 3 måneder (31 th til 90 th dag) 1/130 av refinansiering rate av sentralbanken i Russland siden 4 måneder (fra 91 th dag).

  • Koble fra bruk av offentlige tjenester

  I samsvar med artikkel 118 i RF Regjeringen resolusjon № 354 av 06.05.2011 Performer (straffeloven, HOA, HBC, og så videre.) Har rett til å begrense eller stoppe leveringen av kommunale tjenester i tilfelle av gjeld å betale for kommunale tjenester i overkant av $ 3 per måned avgifter for det. Forbudt deaktivere kaldt vann og oppvarming.

  • Innsamling av gjeld for nytte tjenester gjennom retten

  Representanter for kommunale tjenester (resursosnabzhayuschaya organisasjon) kan søke til retten for å gjenopprette gjeld. Dette er en ekstrem og sjelden mål, før organisere en prosess med skyldnere må nødvendigvis bli utført foreløpige oppsøkende.

  • informasjon
  • samarbeid
  • dokumenter
  • tilbakemeldinger
  • kontakter

  støtte

  Sikkerhetsoperasjoner har blitt sertifisert av den internasjonale standarden PCI DSS.Uslugu pengeoverføring ved hjelp av betalingstjenesten "A3" PAT har "Promsvyazbank", Bank of Russia License 3251.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  − 1 = 2