Bildebehandling tank

akvarium dekorasjon: foto, video eksempler, stiler og alternativer

akvarium dekorasjon verdig og fruktbare samtaleemne. Dette er ikke overraskende, fordi det er det primære problemet, spør seg selv som har kjøpt bare et akvarium.

Dessverre, internett denne saken, overraskende, dårlig opplyst, kort eller sporadisk. Forhåpentligvis vil denne artikkelen avdekke alle aspekter og nyanser av utformingen av akvariet, og hjelpe deg å lage din akvariet rike.

2., typer og eksempler Dekorasjon av akvarier.

Basert på det ovennevnte, anbefaler vi først å bestemme fisk som vil leve i akvariet, for å studere deres egenskaper og vaner, lære vilkårene for fengslingen. Og etter en start og tenke på utformingen av akvariet.

Snakker av dekorative egenskaper av jord, jord anbefales å velge mørkere farger, så levende og lyse farger i bunnen av akvariet ikke er overskygget av sjarm og skjønnhet "hovedårsakene feiringer" - fisk.

Snakker om den estetiske delen av kroppen av vann innrammet, bør det bli husket at steinene, grotter, drivved plukke opp nyttig plass i akvariet - boareal. Mengden av slike innredningen er beregnet ut fra volumet av akvariet og behovene til fisken selv. I tillegg bør det bemerkes at de store dekorasjonselementene installert langs kantene av akvariet eller i bakgrunnen. Bør ikke bli satt i midten av et stort slott. Dette tilsvarer om folk legger kjøleskapet i midten av kjøkkenet, ikke i et hjørne. Akvarium - det er et amfiteater av livet!

Dekorasjon av akvarier bakgrunn. Bakgrunnen for akvariet til akvarium innbyggere selv er ikke så viktig. Faktisk kan fisken leve uten det. Bakgrunnen er mer viktig for en person, kan vi si - det er "akvarium skjerm."

På hvilket er akvariet bakgrunn, hvordan du gjør dem, og fest, se HER.

Dekorasjon av akvarier med naturlige og kunstige planter.

Fortsetter å bruke en metafor, kan du si at dersom bakgrunn av akvariet - en. "Shirma9raquo,, anlegget er en" potteplanter i vinduskarmen " Fra der de vil være, hvor mange av dem vil avhenge av hva som vil se ut som din "akvarium okoshko№ Se en utmerket artikkel om dette emnet. - HER.

biotopen - en tank er gjort under en bestemt landskap eller innsjø vannstråle.

Nederlandsk, naturlig - et akvarium, det viktigste stedet der plantene til side. De mest kjente nederlandske akvarier skaper mega-akvaristen Takashi Amano, er hans arbeid:

I den enorme landet vårt, vil du finne de fleste amatør akvarium hvor de ovennevnte prinsipper ikke blir respektert. I disse tankene, kan du ofte finne slott, amforaer, de samme dykkere, hodeskaller og sånt, ting, ting. I tillegg er det en hel industri barnas akvarium. Her er et eksempel:

Det er andre områder i akvariet dekorasjon.

Som de sier hvor mange mennesker har så mange meninger.

Som regel velges på en slik akvariefisk lyse farger, som ofte har cichlid eksempel elou, demanosi, papegøyer, etc. Selve akvariet er laget med koraller, polypper og kunstige skjell.

Aquarium: Design dine egne hender (foto)

I dag, lett å implementere designløsninger interiør og eksteriør dekorasjon av akvarier totalentreprise. Moderne studioer tilbyr de mest uvanlige kunstneriske variantene hemmelige dybder. Men hvis du vil, kan du lage og forfatterens prosjekt, noe som gjør for en virkelig unik akvarium. Design dine egne hender implementert, vil tillate å realisere noen ide, noe som gjør den undersjøiske verden skapt av hovedelementet i den innvendige plassen.

Det er best å holde akvariefisk til folk som ser dette som en lystbetont aktivitet og hvile, og ikke bryr seg og bekymringer. Tross alt, det er ikke nok til å kjøpe akvariet innbyggere og kjøre den. Det er også viktig å være i stand til å ta vare på ham, slik at han ikke bare likte, og estetisk tiltalende.

Undersjøisk verden av huset eller på kontoret - er en slags tablå, er det en måte å understreke individualitet av interiøret. Aqua - en integrert del av akvariet. Spesial unikhet til det garanterer sin egen visjon av design i undervannsverdenen. Tenker gjennom kunstprosjekt, disse amatører komme opp til ham av hele mitt hjerte. Deres viktigste mål - å skape opprinnelige landskapet og behagelig miljø for livet av vannlevende skapninger. En slik kunstnerisk utforming gjør det mulig for de fleste harmonisk for å strømme inn i tanken innvendig plass. Design, laget med sine egne hender, gjør det mulig å realisere de mest utrolige designmuligheter for komposisjoner som i fremtiden er rett og slett umulig å rive øynene. Det kan være utrolig vakre sjøen, steinete plott, fjelldalene, mangroveskog.

På grunn av sin levende fantasi kan du lage de mest utrolige arkitekturdesign. Men de krever et klart konsept - fra design til implementering. Først må du bestemme stilen av akvariet og dens funksjoner. Også viktig som å holde akvariet størrelse og form til den valgte stilen var hensiktsmessig i et bestemt område. Valg av indre fylling av tanken og dens utseende samtidig må harmonisk integrere i sitt miljø.

Av stor betydning er også fisken. Design utviklet av dem, med den obligatoriske grunn av deres foretrukne habitat. Blandingene omfatter, avhengig av den type fisk. For mange av dem trenger ly, uten noe som de kan dø. Noen av dem liker å gjemme seg i sandbunnen, noen foretrekker små kratt. Rollen til krisesentrene er perfekt effektiv drivved og grotter. Datasett med spesiell belysning gir en spesiell sjarm og mystikk i undervannsverdenen. Du kan opprette en unik sammensetning og et fristed for eksotiske skapninger, et nytt habitat som ble akvariet. Design, laget med sine egne hender, gjør det mulig å iverksette kreative ideer, ville det ønske.

Dekorasjoner for undervannsverdenen er en vinn-vinn-situasjon miljø akvarium dekorasjon. Men den viktigste delen av interiørdesign er sin blomstrende biosystem.

Akvarier for sitt tiltenkte formål er delt i dekorativt og spesielle (gyting, avl, stell, karantene, etc.). Den mest populære av disse er spesifikke og biotop.

Av akvariet vil ikke bare dekorere interiøret i huset, men også gi mulighet til å observere en bestemt type fisk, eller en nært beslektede arter. Dens innbyggere har en betydelig innvirkning på utformingen av akvariet. Med hendene for å dekorere det ganske lett, men før utførelsen av ideer bør seriøst kjent med vaner av den valgte fisken i sitt naturlige habitat.

Biotop- akvarier reprodusere imitasjon av en naturlig habitat med en karakteristisk form for fisk, planter og visse parametere av deres vanlige habitat.

noe enkelt kvalifisering er ikke avsatt til akvariet design. Typisk blir prosjektering utføres i henhold til etablerte stilistiske retninger. De viktigste er:

For nybegynnere, ville det beste natur akvariet utforming alternativ være samling stil. Dette er ideelt, slik at "for å få hånden." Her er alt tillatt. Du kan blande planter, bruke sine kunstige imitasjoner, velger noen akvarium. Design dine egne hender nedfelt i livet, det kan du lage interessante komposisjoner av planter med forskjellige teksturer og dekorative elementer. Det er en mulighet til å eksperimentere med forskjellige historier. Velg planter bør avhenge av emnet. For det første er det anbefalt å gi preferanse til lite vedlikehold og hardfør plante.

I 1980, Takashi Amano, den berømte japanske akvadizaynerom, ble presentert en ny retning i utformingen av akvariet - en naturlig stil. akvarium malerier data filosofi ligger i å forstå og følelse av natur, gjenopprettet på prinsippet om «Wabi - Sabi» ( «beskjeden skjønnhet").

Denne stilen henter inspirasjon fra fjellet og skogen skap, vannstrømmer. Ved hjelp av ulike dekorative elementer (drivved, stein) som definerer samordning av registreringssentre er små arkitektoniske former. Deres asymmetriske plassering basert på regelen om "gylne snitt", gjør det mulig å angi retningen av de naturlige (naturlige) sansene av sammensetningen.

Stimfisk effektivt understreket gjenskapt landskap, vil gjøre en rekke undervannsverdenen og bokstavelig zastyavyat ta hensyn til akvariet. Design dine egne hender (100 liter volum, ikke mindre) i en miniatyrversjon av den naturlige stilen er bedre å starte med bruk av ikke mer enn 5 arter.

En av de vakreste reisemål i etableringen av den undersjøiske verden er ansett å være den nederlandske stilen. Det er nok til å være spennende som utformingen av akvariet med sine egne hender. 250 liter for opprettelsen av en undersjøisk hage - det er det beste alternativet.

Grunnlaget for denne stilen er vannplanter i ulike teksturer, former, størrelser og farger. Baner av grøntområder opptar nesten hele bunnen av hovedområdet, for å skape en overraskende effekt av dybde. Arkitektoniske former i form av dekorative drivved og bergarter er til stede i begrensede mengder. Anlagt undersjøisk hage visuelt perfekt og interessant.

Mange mennesker i dag er opptatt av avl av marin fisk. Forbered vanskeligere for dem å det biologiske miljøet, spesielt med bruk av levende koraller, som er ganske krevende på vannforhold. Men erfarne natur helt i stand til å lage et design av akvariet med sine egne hender. 200 liter - det beste gjennomsnittlig volum å nyte kontemplasjon av havet undervannsverdenen. Det er ikke nødvendig å overpopulate levende vesener, som i denne tanken av en begrenset livs støttesystem.

Vil utforme et saltvannsakvarium er nødvendig i lys av sitt slag, som ikke er i det minste avhengig av innbyggerne. Dette kan være predatorer (haier, stråler, åler), ikke-rovfisk (zebrasoma, angelfish og andre arter), eller koraller og sjøanemonen virvelløse dyr. De mest upretensiøse anses rov fisk er vanskeligere å ta vare på virvelløse dyr, som kan bli drept av mindre variasjoner i kjemiske vann indikatorer.

For næring av slike tanker er nødvendig for å få dyrt utstyr. Det må zadekodirovat, er det verdt å vurdere utviklingen av design av akvariet med sine egne hender. Bildet viser hvor godt du kan skjule alle kabler, slanger og rør, behandling bakgrunns vakre korallrev, steiner og gjemmesteder for fisk i form av mystiske grotter og huler.

Anskaffelse av ferdigheter og bygge på erfaringene over tid, kan du prøve å mestre denne spesielle kunstformen, en slags analog av landskapet design for parker og hager, som aquascape.

Dette landskaps akvarium med sine egne hender, som er i stand til å skape et mer erfarne akvarister. Den undersjøiske verden av organisert av visse regler aquascape. Denne retningen i Akvadizajn foruts sammensetning forseggjort detalj. For å opprette en undersjøisk landskap valgt pyntegjenstander, planter og innbyggere, kan ikke bare eksistere, men også for å uttrykke den grunnleggende ideen, gjort i landskapet.

Vakker bakgrunn for registrering av bakveggen av akvariet er enkelt laget ved hjelp av spesielle filmer, som bærer bildet av undervannsverdenen. De kan også ha en dyp blå farge, noe som skaper en dybdeeffekt og kontrast. Men mye mer interessant, er Fantasy, vurdere bakgrunn, størrelse og volum av tanken brukte dekorasjoner og inkludere alle i den utviklede utformingen av akvariet med sine egne hender: 250 liter, er det en stein bakgrunn, spektakulære snags, steiner, mose, en rekke planter - alle disse elementene er så godt som mulig forresten.

Det skal bemerkes at på bakgrunn av akvariet gir ofte hele blandingen (spesielt volum) unike mål og naturlig vannmiljø. Det er lett å lage med sine egne hender, ved hjelp av for eksempel bryte de ulike delene av skum, som er limt til baksiden av akvariet og male over spesiell maling intermitterende slag. Det viser seg en utmerket imitasjon av en stein bakgrunn. Det kan gjøres på en lignende måte, ved hjelp av biter av bark fra snags.

Preparatet kan lages fra nekrotiske korall steiner fra sjøen rev. Den marine akvarium her finne ly små virvelløse dyr, polypper og andre innbyggere.

akvarium design, utviklet sine egne hender og henrettet, gir et betydelig antall gode ideer til historien akvarium med eksotiske planter, skjell og sjø småstein. Utrolig mange av dem kan implementeres ved å skape sine "rock hager." Og så er jeg glad for å se blinkende bakgrunn av lyse fisk med uvanlig farge.

Det viktigste - ikke overdriv med dekorative elementer, planter og innbyggerne i akvariet. Alt må være i harmoni, for å gi glede til sin skaper, og ikke skade fisken.

På grunn av den uvanlige skjønnhet, moderne akvarier er i stand til å bli en virkelig perle av ethvert interiør. Mangfoldet av stiler og former rett og slett fantastisk. Akvarier kan være anheng, gulv, innebygd. En fantastisk effekt i et rom skape akvarier, dioramaer, deres form som bidrar dykke inn i den spennende verden av vann. Egne designmuligheter gjør at du føler deg bra og oppløftende. I dag er det ikke uvanlig at selv tørr akvarium. Design dine egne hender utført, gjør det mulig å gi deg selv en uvanlig kreative konseptet landskapet. Settet av løsninger kan skapes på grunn av den utrolige kreativiteten fly. Det er definitivt enkelt og utrolig gøy!

akvarium med sine egne hender design - 40 designmuligheter

Naturligvis, hva annet, sier du. Og galt.

I dag kan du bestille design firmaer, som nå spesialiserer seg på dette.

Men først av alt, denne tjenesten er svært dyrt, og for det andre, den ekstra utstyr som kreves for en vellykket gjennomføring av ideen.

Særlig CO2-anlegg, spesialisert belysning for planter, næringsrik jord, steiner, drivved og endelig plantene selv.

Merk at siste stå, til tider, mye dyrere fisk.

Det er i bildet godt å se på de mest utrolige aquascape over hvilke bry argumenter for og drømmer om noe sånt i akvariet ditt. Når du ser på et bilde av en stor kunstner, trenger du ikke krav i dette tilfellet at nå trekker ikke verre? Minst, trenger du ikke engang male, pensler, lerret og staffeli. Det samme skjer med tanken design. Ikke så enkelt. Den trenger kreativitet, kunstnerisk smak og kunnskap om visse regler for aquascaping.

Design din akvariet er best å prøve igjen med en ferdig idé. Nei du ikke anklage om plagiat. Prøv å finne ut hvilke materialer (dekorative eller naturlige), må vi gjennomføre sine drømmer.

 • Organisk jord (substrat) fraksjon 3 mm;
 • Nutritional substrat under bakken for vellykket vekst av planter;
 • Forberedt på riktig ulempe, hvordan du gjør det, kan du lese her;
 • Naturstein;
 • Akvarium deksel med faglig belysning anlegg eller fast montering med spektrum av lampen, som er nødvendig for vellykket plantevekst;
 • CO2-tilførselssystemer i akvariet;
 • Kraftig filtrering utstyr intern eller ekstern;
 • varmeapparat;
 • termometer;
 • Svart film for bakgrunnen.

La oss bestemme hva slags design berører våre sjeler mest.

Aquarium Sea - den mest kompliserte og kostbare alternativet. Dens innbyggere - fisk i havet. De er ikke avlet og fanget i havet. Vannet i dette akvariet, selvfølgelig, havet og steiner og koraller er ikke bare naturlig, men i live. Å designe et saltvannsakvarium krever et spesielt lys spektrum med en overvekt av blått og utstyr for livredning sjøliv. Akvaskeypery hevder at marine akvarium utstyr er dyrere i to ganger ferskvann.

Akvariet i pseudo. Denne utførelsesform er mer lett tilgjengelig for anordning i det flate. Han imiterer bare havbunnen. Vannet er normalt, våre vann og fisk fra springen - ferskvann. Oftest psevdomorskoy akvarium fylt med amerikanske og afrikanske ciklider. Som pynt bruke kunstig korallrev. Planter som regel er fraværende på grunn ciklider er ikke likegyldig til dem. Hvis ikke pogryzut, så sørg for å grave. Bare være forberedt på det faktum at plantene de ødelegge. Men det allerede så heldig. Kanskje noen planter og overleve.

plantet akvarium herbalist (ikke overklokket) forekommer hyppigst hos amatører. Karakterisert ved fravær CO2-tilførselssystem i et akvarium, fravær av kraftig lys (de fleste planter er det tilstrekkelig 0,5 watt / 1 L). Flytende gjødsel ned i vannet ikke er tilsatt, trengte bare under røttene av plantene. Den variant av bruken av beriket jord for akvarium planter.

Det bør bemerkes at plantene vokser her mest upretensiøse: Ceratophyllum, Elodea, Vallisneria, Cryptocoryne, anubiusy, Thai bregne og noen andre. Lys-elskende planter, inkludert bakken dekker, vil ikke vokse i dette Travnik. For dem trenger vi mer opphøyet form: sterkt lys, urte lamper, CO2, makro- og mikro-gjødsel.

For å opprette en undersjøisk hage (overklokket urte) trenge jord ved ADA eller Dennerle, spesialisert belysning, og legger til CO2 og vann profesjonell gjødsel utviklet spesielt for produsenter av akvariet flora. Her kan vi snakke om akvariet utforming på alvor! Hvis du er i stand til å kjøpe alle disse komponentene, er det mulig å organisere nederlandsk herbalist.

Kanskje den mest populære oppdaterte versjonen. Ideen om å skape et slikt undersjøisk konstruksjon hører til den kjente japanske Takashi Amano (fotograf og akvaskeyperu). Han var forfatter av en helt ny retning i utformingen av ferskvannsakvarier.

naturlige akvarier Amano sikkert - mesterverk, de er unike og er uovertruffen. Han som en gang møtt med utrolig vakre naturen i akvariet, vil huske med et smil hvor nesten ettertraktede kunstige grotter og plast planter i en dyrebutikk. "Net9raquo; - rundt den kunstige og unaturlig! "Da9raquo; - Nature Aquarium!

Dette er et eksempel på min plante akvarier. Ingen skjell, koraller og annet søppel fra keramikk er ikke tilgjengelig. Levende planter og drivved.

Hvis du ikke har råd til CO2 installasjon, kan du prøve å gjøre uten det. I dette tilfellet, trenger vi ikke en kraftig lys og daglig gjødsel. Men under røttene av gjødsel - er nødvendig. I hvilken form for å sikre sine planter, bestemmer du. Det kan fremstilles beriket jord fra ADA, JBL, Dennerle eller Aquael. Du får et stabilt system, og vil ikke vite problemer om et år. Etter dette, blir jorda fattige, spore den går ut, vil de måtte dovnosit eller bytte til en ny mark.

En historie akvarier med vrak, knust og malt amformai bakken la oss forlate barna. Selv selv barna bedre innpode opprinnelig god smak fra en tidlig alder. Hva tror du?

Takk for at du dele artikler på sosiale nettverk

 • kommentar
 • i dag
 • lese

Curly Cat rasen Devon Rex

Scottish Fold: spesielt fôring og skotske katter

 • 13:52
 • 716
 • 0

Video tutorial: Hvordan vaske en katt som ikke liker å svømme

Hvordan kan du kalle en katt, de beste navnene for katter

Hvorfor kastrert katt? Hva du trenger å vite om sterilisering

Ampulyarii, spesielt vedlikehold og avl i akvariet

Video tutorial: Hvordan vaske en katt som ikke liker å svømme

Han ønsker å fortelle deg en katt? Oversettelse fra kattens tunge

© 2010-2017. "KOTISHKA" Bruken av materialer er tillatt dersom det er en direkte aktiv link til nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

61 + = 63