Beregning av laminat på rommet kalkulator

beregning kalkulator:

Laminatet strømnings mengde

laminat kalkulator kan du beregne og visualisere i en miniatyr legging av laminat eller tregulv i rommet. Støttet av langsgående, tverrgående og diagonale plassering ordningen. du kan velge de forhåndsinnstilte innstillinger fra listen over styrene styret typer noen produsenter eller manuelt angi ønsket størrelse på boards.

Kalkulator for å telle det nødvendige antall laminat

Room Lengde m

Bredden av rommet, m

Bredden av brettet, mm

Antall brett per pakke, stk

Orientering boards over hele

- rom-området, m 2

- det nødvendige antall brett, brikker

- det nødvendige antall pakker av laminat, NY

- rester plater, biter

Vår kalkulator kan være nyttig å beregne den nødvendige mengden av laminat i rommet. Men husk at ingen kalkulator vil ikke gi deg et nøyaktig bilde basert boards skadet under prosessen og egenskapene til rommet ditt. De resulterende data vil bli brukt til analyseformål, og ikke som en veiledning til handling.

Kalkulator laminat

Online kalkulator for å beregne laminat Det vil hjelpe deg med å identifisere deg selv etter behov laminat (antall styrer og pakker) for rommet eller flere rom. Mål rommet ditt med et målebånd og skriv i feltene kalkulator romdimensjoner i centimeter (cm). Videre angir dimensjoner av laminatet brettet i millimeter (mm). Board størrelse finnes på emballasjen eller måle deg selv. Tast antallet brett i emballasjelaminatet (vanligvis i den samme pakke 8 boards). velger også retningen av hvordan sammentrukket laminat (langs lengden av rommet eller langs bredden). Når alle data er lagt inn, klikk på "Beregn". Vår kalkulator vil beregne akkurat det er antall laminatplater, som du trenger. For enkelhets skyld, vil kalkulatoren også beregne antall pakker av laminat. En svært viktig funksjon i vår online kalkulator er at i tillegg til beregning av antall brett, vil du bli presentert og detaljert visuell diagram av laminat stabling, der du vil være i stand til å visualisere hvordan lagt laminatgulv på rommet ditt.

av bredden av rommet

Ved legging av laminatgulv teknologi bør styres på riktig stabling av laminatet, slik at gulvpanelene (styrer) er festet til hverandre ved hjelp av spesielle låser og ikke er festet til undergulvet. Derfor er disse gulvene kalt "flytende". Det er diktert av det faktum at fremgangsmåten for drift av et laminat gulvplanker krever en viss mobilitet, det vil si. K. På grunn av eksponering for endringer i temperatur, fuktighet, eller belastningen på laminatgulv kan utvide eller krympe. Hvis du ikke oppfyller dette vilkåret (fast laminatgulv til bunnen), så over tid utseendet på blemmer gulv og sprekker uunngåelige. Dessuten må da legge laminatet forlater fordypningene på veggene omkring 10 mm (10 ± 2 mm). Observere stabling teknologi er svært viktig, fordi den eneste måten du vil være i stand til å stole på oppfyllelsen av alle garantiforpliktelser på den delen av laminatgulv produsenten.

Kalkulator for å bestille på nettstedet ditt

nye kalkulatorer

Hvis du finner en feil på nettstedet, eller du har noen forslag til å forbedre nettstedet - kontakt oss via tilbakemeldingsskjemaet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

27 − = 17