Behandlingsalternativer kjøkken bilde

Vi planlegger å fullføre kjøkkenet vegger: varianter, bilder, dekorative ideer for forkle

For å fullføre kjøkkenet vegger må tas svært alvorlig. Materialet må passe inn i den generelle utformingen for å være praktisk og fleksibel, vannbestandig, varmebestandig og lett å rengjøre.

Dekorere veggene på kjøkkenet: alternativer med bilder og ideer

Hva butikker tilbyr? Hva skal jeg velge? Vurdere fordeler og ulemper med materialer for etterbehandling kjøkkenet veggene, som er egnet til moderne lokaler.

Dekorere veggene med tapet kjøkken - et kjent og testet alternativ. Bare tapetet er nødvendig å velge vaskemiddel som var lett å fjerne smuss og fett. Fra papir tapet rådet til å stoppe for mat, de er ikke egnet og vil raskt komme ubrukelig.

Blant de positive sidene ved en slik finish er mulig å fordele fordi og lette av etterbehandling. Hvis tapet er ikke nødvendig å ty til profesjonell hjelp, kan du stikke ting på egenhånd. Den lave kostnader gjør at du kan lime tapet, som passer.

Men det er dette materialet og negative punkter. For eksempel, for å fullføre arbeidet veggen tapet er ikke egnet, men de var ikke kvalitet, fordi høy fuktighet og sot ikke vil forlate et spor av sin tidligere mønster. Og selv vaskbare tapeter med tiden mister sin opprinnelige utseende.

Pålitelig og lett å rengjøre materialet vil understreke originalitet av kjøkkenet. I de senere årene har imidlertid etterbehandling kjøkken veggfliser "begrenset" bare i et forkle. Men helt er det godt egnet for kjøkkenveggen. Dekorative muligheter tilbyr stor variasjon, slik at du finner deg selv å tegne og farge etter eget valg enkelt.

Fordelene med dette materialet bør omfatte: en levetid på 8 til 20 år; fuktbestandighet; miljøvennlighet; brannsikkerhet; motstandsdyktighet mot smuss og kjemikalier; enkelt vedlikehold.

Blant ulempene ved etterbehandling keramiske fliser kjøkken kan skille bare materialet siden av ting. Den høye prisen på materialet og ikke billig tjeneste handler - ikke alle har råd til.

Et lite råd: Peker fliser nødvendige spesialverktøy, vil det bidra til å forhindre mugg og jordslag. Ideell for kjøkkenet - lette fliser med en lys-farget sømmer.

Før du kjøper maling til veggene på kjøkkenet, må du ta kontakt med en spesialist, selv om selgeren, og bemerket at malingen - spesielt for mat. For kjøkken vanligvis brukes vannbasert, latex eller akryl maling.

Blant fordelene er: pris, fuktighet motstand, et utvalg av farger og påsetting. Har maling og ulemper: for anvendelse av veggen må være helt forberedt og justert, og det kan kreve ekstra kostnader.

Populære nok materiale til å skjule ujevnheter på veggene for å skape effekten av dyre innredning. Alloker strukturelle og teksturerte plaster, samt vandige og vannfri basis. Som regel er det en homogen masse ispedd granitt, marmor chips og andre komponenter.

Av de positive kvaliteter inkluderer: luft permeabilitet, et stort utvalg av farger og teksturer, fuktighet motstand, varme motstand, brannsikkerhet og lang levetid. Har gips og ulemper: kompleksiteten i arbeidet, arbeidet, absorpsjon av utenlandske lukt.

Et lite råd: til dekorative gips ikke absorberer lukt, blir substratet materiale behandlet med forskjellige lakk.

Tradisjonell panel PVC er anbefalt for etterbehandling av kjøkkenet kun i ekstreme tilfeller. De er ikke beskyttet mot mekanisk skade, og hvis du likevel velger plastpaneler, prøve å fikse dem borte fra arbeidsområdet.

Selv om materialet og mindre vanlig i dag enn resten, har han en rekke fordeler. Disse inkluderer: vann motstand, enkel å installere (du kan gjøre på egen hånd), gjør panelet ikke lede strøm, lav pris.

Har paneler og ulemper utsatt for skade, pozharoopasnosny, ikke tåler høye temperaturer.

Et lite råd: plastpaneler vil se ikke så kjedelig, hvis de dekorere fjerdedelen av veggen (høyde). De resterende området kan være ferdig med maling eller tapet.

Dekorere veggene i stein kjøkken (bilde under) - kunstig og naturlig - er alltid på moten. Materialet lar deg lage en original interiør og dekorative komposisjoner. De vanligste typer steiner til pynt kjøkken vegger - murstein og stein stein.

Blant fordelene med isolert økologisk, skjønnhet, enkel installasjon, rimelig pris og motstand mot skade.

Et lite råd: kjøkkenet, der veggene er dekorert med stein, krever en god hodetelefon, ellers vil situasjonen se billig.

Avsluttes kjøkken forkle

Kjøkken forkle - den mest synlige og sårbare delen av kjøkkenet. At den faller spray, ekstreme temperaturer og fordampning. Hva slags materiale å velge å ikke feilberegner i etterbehandling arbeidet på veggene i kjøkkenet?

Glass blir sjelden brukt som materiale for etterbehandling kjøkken forkle, er det svært skjøre og farlig materiale. Men til tross for dette, er glasset anses å være moderne og fasjonable materiale. For å fullføre forkleet er egnet ternære og herdet glass. De er mye sterkere og tykkere enn vanlig, samt varmebestandig.

Ikke glem at glasset - det er glass, og selv de mest holdbar glass kan lett bli skadet. Trelags glass er best egnet for kjøkken, fordi det er dekorert med et gjennomsiktig beskyttende film, som, dersom den er skadet, ville ikke tillate fragmentene for å spre seg til kjøkkenet.

Glass er lett å vaske, det er motstandsdyktig mot kjemikalier. Av de minuser kan velge prisen - det er ganske dyrt. På sin egen kan ikke gjøre her. To måter kan tilskrives sin styrke. Hvis glasset er skadet, kan det vare i mange år, men hvis du blir lei, vil da erstatte det koste en rund sum.

Et lite råd: glass forkle krever konstant renhet, så det anbefales å velge bare en ekte fan av våt rengjøring.

Under glasspanelene kan monteres belysning, det ser veldig uvanlig og original.

De er holdbare og fuktighet motstand. Denne dekorasjonen av veggene på kjøkkenet etterligner stein, murstein, keramiske fliser og så videre.

Blant de åpenbare fordelene skille: enkel og rask finish, enkel rensing, en rekke farger, holdbarhet. Cons i MDF-paneler er ikke mange, men de er. De er "redd" for sterke vaskemidler, som kan skade materialet. Det er også et minus er en høy grad av brannfare, så du trenger ikke ha forkle ved siden av komfyren.

Små keramiske plitochki forskjellige farger ser veldig imponerende. Mosaikk kan være laget av glass, dekorativ stein, keramikk, naturlig sten og metall. Fargerik og munter forkle er egnet for kjøkkenet, gjort i stil med Provence, eller land.

Pros behandling kjøkken forkle mosaikkvegger ikke nødvendigvis justere til mål, holdbarhet (mosaikk sjelden forsvinner), ingen avfall under installasjonen, estetikk. Av de minuser kan identifiseres eneste ulempen i renhold og vask av forkle samt små leddene mellom mosaikken er noen ganger rett og slett umulig å rydde opp.

Til dags dato, steinen i utsmykningen av forkle - en av de beste beslutningene, fordi det er ikke redd for noen ytre påvirkninger. For kjøkken forklær brukt: skifer, granitt, marmor, sandstein, travertin eller river rock. Stein fuktighetsresistent, beholder sitt opprinnelige utseende, til tross for den mekaniske virkning, motstandsdyktig mot temperaturendringer.

Når omsorg for stein forkle bare tørke av med en fuktig klut, uten sterke rengjøringsmidler. Stone er ideell for kjøkken, laget i stil med Provence, Middelhavet, country og rustikk stil. Unik design, miljøvennlighet og estetikk vil ikke la noen likegyldige.

Tile - det kjente og populære materialet behandling kjøkkenforkle. På grunn av sin praktiske, han aldri går av moten.

Holdbar og enkel å rengjøre gulv er ikke redd for røyk, flekker og søl, det er i stand til mer enn et dusin år for å opprettholde sitt opprinnelige utseende. Ulike farger og former av brikker for å hjelpe deg å velge det som er nødvendig. Nå produsert og kvadratiske og rektangulære fliser, små og store, mønstret, monokromatisk, flere toner, matt og blank.

Dette mangfoldet tillater bruk av fliser på kjøkkenet, laget i forskjellige stiler, fra high-tech til klassiker. Prispolitikk flis produsenter er også på høyde. Alle vil være i stand til å velge en flis på lommen. Imidlertid, blant de åpenbare fordeler har fliser og noen ulemper: kompleksiteten i installasjonen, plasseringsprosess er meget komplisert, krever faglig kompetanse, en stor mengde av skitt, støv og avfall under installasjonen.

Kjøkken i stil med Provence og den "russiske stil" passende forkle laget av naturlig tre. Effektivt vil det se ut som et forkle fra en lind, ask eller lønn. Moderne teknologi tillater å behandle tre, for å gjøre den mer holdbar og fuktbestandig. Men det bør ikke bli misbrukt av diverse impregnering av tre, som når oppvarmet kjemikalier kan fordampe og komme inn i luften. Det er ikke anbefalt å bruke et tre ved siden av komfyren. Tre forklær vanskelig å vaske av, men noen ulemper med trepanel dekker unik koselig atmosfære skapt av tre.

Et lite råd: treoverflaten kan være belagt med en spesiell gjennomsiktig lakk, vil det bidra til å beskytte overflaten og øke levetiden.

 • Vårt kjøkken er ferdig med dekorative gips. I prinsippet alle glade, men ganske vanskelig å vaske.

  Vel dette er det, at hvis en stor lettelse dekke. Hvis gipsen er brukt mer eller mindre nøyaktig hva noen problemer med å vaske overflaten ikke forekomme. Dessuten, selv mer praktisk å vaske slik dekning.

  Vi har gjort en murstein finish. Vi klager ikke, men vi er ferdig med veggene i kjøkkenet i et privat hjem. Og hvis leiligheten er gjort, er utseendet ikke så veldig mye.

  Hvis du er på bloggen vår, så du er på jakt etter en interessant løsning i utformingen av kjøkkenet ditt interiør. Dette er hvor du kan finne svar på sine spørsmål! Vi har en rekke interessante ideer for å skape en komfortabel og funksjonell for en familie kjøkken og utover.

  Alternativer for kjøkkenet dekorasjon: bilder, design og valg av materialer

  Alternativer for kjøkkenet dekorasjon: Bilde og anbefalinger om valg av design og materialer vi tilbyr i denne artikkelen. Kjøkkenet har alltid vært og er fortsatt i dag det mest populære rommet i ethvert hjem. Det pålegger det må være behagelig for noen husmor og hyggelig for dine gjester. På kjøkkenet er alt som er viktig: belysning og skap kapasitet, funksjonalitet av kjøkkenutstyr og farge på gardiner, vegger, gulv og tak. Derfor, før du går videre til utformingen av dette rommet, er det nødvendig å ta hensyn til mange viktige faktorer: temperatur forskjell, høy luftfuktighet, muligheten for forurensning.

  I første omgang kjøkken innredning skal være praktisk og funksjonell

  Alternativer for kjøkkenet dekorasjon: Photo og anbefalinger

  kan du bo i en stil som er som en vert for utformingen av kjøkkenet plass. Dette kan være en klassiker, med sin direkte og korrekte former, barokk, med sine utskeielser og innbilskhet, orientalsk stil eller high-tech.

  Uansett hvilken stil er valgt, det viktigste - alt i det bør være rettet mot å løse hovedproblemet av lokaler. Dette matlaging og spising. Denne fremgangsmåten er alltid fylt med en høy grad av bruk av vann og fett, noe som gjør tilsvarende krav til de materialer utførelser. Og det gjelder ikke bare veggene, men taket, sammen med gulvet.

  Vannavstøtende gulv i behandling kjøkkengulvet

  Dekorere veggene på kjøkkenet: et bilde av ulike alternativer

  Det finnes ulike alternativer for etterbehandling kjøkkenet vegger. Bilder av mange av dem er rett og slett fantastisk. Noen ganger designere til å håndtere selv de enkleste materialer for å lage eksklusive stedene. I dag er de vanligste variantene av etterbehandling materialer, som brukes for utsmykningen av lokalene er:

  • latex og vannbestandig maling;
  • vaskbare tapeter;
  • plastpaneler;
  • keramiske fliser;
  • veggpaneler;
  • en kombinasjon av flere materialer.

  Konsis design kjøkken-stue-stil minimalisme

  La oss se på noen alternativer for mat dekorasjon (bilder vil hjelpe oss til å forstå sin essens).

  Fliser på kjøkken forkle. Bilde fliser i forskjellige typer og stiler. Hvordan velge flis for kjøkkenet forkle riktig. Typer av fliser på forkle. forkle utforming i det indre av kjøkkenet.

  Vanlige latex malte vegger

  Mange erfarne utbyggere mener at enten den fine latex maling er den mest passende etterbehandling materiale for vegger på kjøkkenet, hvis du tar hensyn til pris og kvalitet. I disse fargene, det er ingen løsemidler, noe som gjør dem helt trygt for menneskers helse.

  Et eksempel på en kreativ tilnærming til utformingen av kjøkkenet

  Vann-baserte fargestoffer påføres i flere lag. I prosessen med å belegge overflaten av veggene fordampe alt vannet som finnes i overflod i malingen. Det resulterende belegg tilveiebringer en meget pålitelig fuktighet beskyttelsesveggene. Men malingen ikke skrelle fra veggen. Den har god luftgjennomtrengelighet og vanndampgjennomtrengelighet, og derfor gjør det mulig å "puste" den malte veggflate.

  Kjøkken arbeider vegger er malt lysegul lateksmaling

  Nyttig tips! Hvis du bestemmer deg for å male veggene på kjøkkenet, er det bedre å velge vannavstøtende antimikrobielle maling. Denne vandige emulsjonen har den ytterligere egenskap - beskyttelse mot bakterier. Malingen inneholder ingen giftige stoffer. Dens effektiv bakteriedrepende virkning blir utført ved innblanding i sin struktur av sølvoksyd.

  Malt i forskjellige farger og veggfliser på gulvet av kjøkken-spisestue

  Mange mennesker liker å dekorere kjøkkenet tapet. Denne enkle dekorasjon på kjøkkenet skaper en spesiell komfort rom. Et stort antall varianter av farger gir muligheten til å kombinere med andre typer tapeter trim (tre eller plast paneler, fliser, maling). Blant annet endre bakgrunnen ofte ganske ekte, da det ikke er brukt mye penger og tid.

  For å lime veggene i kjøkkenet - det er nødvendig å velge vannbestandige, vaskbare tapeter

  Det er bedre å bruke vannfast tapet typer for de fleste varianter av kjøkken ferdig. Bilder tilgjengelige på markedet i dag prøver antyder en rimelig god kvalitet.

  Eksempel på en dekorativ stein i utformingen av kjøkkenet plass

  Vanntett tapet kan være:

  • utskrift type. Tegning på dem gjøres ved å skrive med polymerer, hvorfor de er meget motstandsdyktig mot fuktighet;
  • beskyttet polymerfilm fra forsiden;
  • preget eller ingen bakgrunnsbilder med en tynn polymerfilm farge, som er påført selve grunnlaget for papiret;
  • grunnløse tapet som en film med en polymer mønster (vedvarende selv etter gjentatt vasking med varmt vann ved hjelp av såpe);
  • Bakgrunn med tekstur eller struktur av et maleri med en meget dyp relieff. De er egnet for å lime en hvilken som helst overflate.

  Nyttig tips! Det er best å avslutte veggene på kjøkkenet (foto bekrefter dette) kan gjøres i relieff (strukturert) bakgrunnsbilde. De vanligvis tolags, men litt tykkere og tyngre enn vanlig papir tapet. Slike produkter forblir vanntett, selv etter gjentatte maleri. Dette skyldes det faktum at deres overflate er godt impregnert med en spesiell vannavvisende løsning.

  Ved bruk av etterbehandling materialer av lyse toner - du kan lage en lys farge aksenter via møbler

  Dekorere vegger av keramiske fliser

  Fliser på kjøkkenet - dette er den vakreste og ikke redd for slitesterk overflate fuktighet, noe som er veldig lett å rengjøre. Produserte fliser i forskjellige størrelser, teksturer og farger. Standard størrelser av fliser med en tykkelse på 3 - 4 mm:

  • firkantet form: 100 x 100, 150 x 150, 200 x 200 mm;
  • rektangulær form: 150 x 25 150 x 75 150 x 100, 200 x 100, 200 x 150 mm.

  Den mest populære materialet for etterbehandling av kjøkkenet er flis

  flis Fordelen med keramiske er den greie rengjøring. Slike vegger er ikke redd for fuktighet. Varm olje, fett og annet kjøkkenutstyr flekker kan fjernes ved andre vaske- lett. Hovedulempene er dens kostnad og kompleksitet til selv-sammenstillingen.

  Moderne aksent på kjøkkenet interiøret - glass arbeid forkle

  Dekorere kjøkkenet med plastpaneler: Photo Design

  Fordelen med denne moderne materiale er at det overgår eventuell fuktighet eller mugg eller sopp eller temperaturforskjeller. Panel beslutningstakere tilbyr en rekke alternativer for farger og teksturer av disse produktene. Det er enda en speilet paneltyper, men på kjøkkenet de bruker er ikke anbefalt, da de ikke tåler vann.

  For etterbehandling kjøkken arbeidsområde brukt plastpaneler og dekorative murstein

  Med en rekke farger og mønstre, kan du lage noen design behandling kjøkken plastpaneler. Bildet illustrerer perfekt. Den største fordelen med dette alternativet er dens enkelhet og lave kostnader. Montering av panelene utføres på kasse, montert på veggen. Derfor er konstruksjonen av styrkene av hver. I tillegg kan mange kommunikasjoner bli kokekar er skjult under overflaten av disse veggene. Alternativ vegger kjøkken, bilder av noe som er rikelig i nettverket mye mer enn måter gulv.

  Eksempel kombinasjoner av ulike materialer i etterbehandling - maleri, glass og fliser

  Dekker for kjøkkengulvet må ha en viktig kvalitet. Det vanligvis ikke skal være utsatt for fuktighet. Belegget bør ikke være redd for selv pytter, som ligger på gulvet i lang tid. Tross alt, er risikoen for deres inntreden i det rommet leilighetene er det alltid. Av denne grunn, ikke kan bane kjøkken laminat, teppe eller lignende finish.

  Relativt godt på kjøkkenet vil føle linoleum. Men må du velge for dette rommet er fortsatt sterkere og mer holdbar sine arter uten en klut eller en bomull basis. Men det beste alternativet var og er fortsatt en keramiske fliser.

  En av de praktiske valg av mål for kjøkkenet - selvutjevnende gulv

  Fordelen med et gulv fliser for kjøkkenet: Photo Design

  Gulvfliser, i motsetning til veggen har en høyere tetthet, hvilket påvirker dens styrke. Hun er ikke redd for å falle kjøkken elementer på gulvet, eller til og med flytte møbler. Skjæring og boring av denne brikken er mye vanskeligere. Valg av former og størrelser fra gulvfliser er mye større enn den veggen:

  • firkantet form: 48x48, 100x100, 150x150, 200x200, 250x250, 300x300 mm;
  • rektangulær form: 200x100, 200x150, 300h150, 300h200, 400h300 mm;
  • som trekanter: 58h83, 68h97, 83h118, 98h139 mm;
  • tetraedrisk Type: 75h173, 85h196, 100h230 mm;
  • femkant: 150h86,5, 170h98, 200h115 mm;
  • Heksaedere: 150 h173, 170h196, 200h230 mm;
  • octagons: 170h60h85, 200h70h100 mm.

  Glaserte gulvfliser og speil forkle visuelt utvide plass på kjøkkenet

  Design gulvfliser for kjøkkenet (bildet en slående bekreftelse) er enormt mangfoldig. Fordi i tillegg til form og størrelse, den har så mange farger og mønstre, er det i stand til å tilfredsstille enhver designer.

  Et eksempel på bruk av sekskantede brikker for gulvbelegg

  Nyttig tips! Når du gjør et kjøkken bør velge brikkesett for gulv og vegg. De er laget i en farge og kultivert ett emne. Dette gjør flisene å slå alle fag, og resten av interiøret i stil med rommet for å plukke opp vegger og gulv.

  Interiøret av moderne kjøkken med elementer av industriell stil

  Uansett alternativer kjøkkenet dekorasjon, foto som kan se deg velge, så lenge de er fullt kombinert med den generelle stilen i hjemmet ditt og skape komfort i rommet.

  Rimelige kjøkken renoveringer (video)

  Kjøkken Renovasjon: design, fotorealistiske interiør og et utvalg av etterbehandling materialer

  Ferdig loftet med hans egne hender, foto og design

  Varianter av fasader private hjem: Bilde eksempler

  Interessante ideer trim balkonger, bilde og valg av materiale

  Bar stender for kjøkken, bilder av mulige design alternativer

  Kjøkkenvask: varianter, modellvalg og installasjonsalternativer

  Alternativer for kjøkkenet dekorasjon, foto eksempler

  Tatt i betraktning hvordan kjøkkenet ser ut som en fotofinish alternativer som er presentert på listen, må du ta hensyn til kvaliteten på etterbehandling materialer for utsmykningen av vegger, gulv eller tak. Dette er på grunn av særegenheter i rommet, fordi veggene er stadig utsatt for ytre påvirkning av destruktive faktorer. Disse inkluderer: høy fuktighet og tilstedeværelsen av røyk i rommet og kondensat. Byggmarkedet vrimler av forslagene som tilbys til å velge moderne byggematerialer kan ikke bare aktivt tåle negative miljøet, men også dekorere rommet, bidra til å realisere den unike designløsninger og originale design.

  Når du velger en dekorativ design bør ta hensyn til den generelle utformingen av interiøret, kvalitets egenskapene til stoffet. På grunn av de funksjonene og spesielle mikroklima kjøkken, det er en viss oversikt over kvaliteter som kreves av byggematerialer:

  • fuktighet - høy grad av motstand mot permanent belegg vegger til vann;
  • termisk stabilitet - materialer for en lang tid å tåle de påkjenninger i forbindelse med plutselige endringer i temperatur;
  • lydisolering - evnen til å lage og blokken slagverk, strukturstøy;
  • enkle å rengjøre - forurenset områder kan behandles med moderne vaskemidler.

  Vurdere fordeler og ulemper med den eksisterende utvalg av materialer.

  kjøkken klut trim, rullet opp - en av de berømte og populære måter. Bakgrunn kan være dekorert de vertikale vegger, hyller. Et positivt trekk ved denne typen dekorasjon er en relativt lav pris, enkelhet i byggeprosessen. For påmelding er bedre å bruke mer holdbare, vaskbart stoff.

  De negative punktene er at det er umulig å fullføre arbeidet sone tapet. Byggematerialer, laget på papiret, dårlig motstå negative påvirkninger, og til slutt mister sin opprinnelige utseende.

  Praktisk holdbare fliser vil hjelpe deg å fullføre arbeider forkle, kjøkken vegger. I denne brikken passer perfekt inn i ethvert rom design. Positive egenskaper fliser er pålitelighet, holdbarhet, brannsikkerhet, diverse forurensning motstand.

  Til tross for sin attraktivitet, fliser - det er et kostbart etterbehandling materiale til kvalitativt dekorere kjøkkenet vegger er bedre å bruke tjenestene til fagfolk. Peke flis sømmer bedre spesielle midler for å hindre opptreden av mugg på overflaten av soppen.

  Å male vegger eller tak av kjøkkenet er bedre å bruke materialer som er beregnet for bruk i våtrom. Oftest er det laget av latex, akryl eller vannbasert maling. Det er verdt å merke seg fuktighet motstandsbeleggvegger, enkel maling belegglag, forskjellige fargepalett, den lave kostnaden av denne type finish. Imidlertid krever veggen maling produksjon prekondisjonering tak underlag, noe som vil kreve ytterligere investeringer.

  Moderne materialer kan ikke bare skjule alle uregelmessigheter vegg defekter, men også bidrar til å skape en luksuriøs klassisk eller antikk stil i interiøret. dyrt dekorasjon effekt for vegger opprettet ved hjelp av strukturelle og teksturerte plaster. Alle materialer inneholdt i strukturen for innebygging i marmor eller granitt pommes frites og har en spesiell luftgjennomtrengelighet og fuktighetsresistens. Ved innretninger inkluderer varighet og volumet av arbeidet, de høye kostnadene av høy kvalitet ferdig.

  Tynn vindsperre bord er en ideell dekorativt element for interiør i en rustikk stil. Naturlige miljø stiler som land eller provence dekorert med unike naturmaterialer.

  I dag er ferdig fôr kjøkkenet litt mistet sin relevans, men til tross for at utsmykningen av veggene, er naturlige råvarer fortsatt det beste alternativet for kjøkken design i murstein hytter. Naturlige materialer har mange fordeler: enkel å installere, miljøvennlig, vakkert utseende.

  På grunn av økt brannfare, trenger lav motstand mot mekanisk skade eksperter anbefaler ikke å dekorere clapboard arbeidsområdet. Veggene på kjøkkenet plass kan være ferdig med PVC fôr moderne. Bredt fargespekter paneler kan gli inn i ethvert moderne design.

  Dekorere kjøkkenet eller dekorative kunstig stein ser svært attraktive. Slitesterk og slagfast dekorativt materiale til å lage en unik, moderne design i loft stil. Det mest kjente materiale anses murstein, fliser klinker og stein stein. Fin stein finish er spesielt holdbare, miljøvennlige og relativt lav kostnad.

  Oftest en naturlig stein finish med bare den ene veggen i rommet. Det beste er om det er de enkelte elementene i interiøret, ellers kan du visuelt redusere det lille rommet. De mest populære etterbehandling materialer er vist på bildet.

  Avslutte gulvet ferdig skal skje med bruk av høyfast og slitesterke materialer. De mest populære gulvbelegg er:

  • keramiske fliser - fliser praktisk talt immun til forskjellige forurensninger og mekaniske støt, som gir stor økning i fuktighet, ekstreme temperaturer. Det brede fargepaletten kan du opprette rommet et unikt design;
  • linoleum - moderne gulv skiller lave kostnader, lang levetid og gode isolerende egenskaper. Linoleum har et flott design, men det er lett å ødelegge skarpe gjenstander;
  • Laminat - gulvbelegg er lett å montere, er spesielt robust og pålitelig. laminat tekstur ligner en naturlig solid - det tillater dekoratører skape vakre klassisk, moderne eller øko stiler;
  • parkett - med riktig pleie, vil tregulv vare i flere tiår. Med parkettgulv skaper en raffinert og luksuriøs design.

  Bildet presenterer alternativer for gulvbehandling med granitt, fliser, laminat.

  laminatet linoleum parkett bord flis

  Det finnes flere alternativer for å dekorere taket:

  • himlingsplater - den mest økonomiske måten å designe et tak. Fliser av polystyren brønn skjuler alle synlige defekter på den vertikale flate. For påmelding er bedre å velge et laminat fliser, er det lett å rengjøre, noe reagerer på UV-eksponering, selv om kjøkkenvinduet vender mot syd;
  • himlingen - for fremstilling av undertakskonstruksjon ved hjelp av fuktbestandige gipsplater eller plastplater. Med gipsplater kan konstruere fantastisk flernivåstrukturen. For å skape rom øko populære stiler dekoratører å designe taket tilbys bruk clapboard;
  • himling - i motsetning til gips konstruksjon, stramme lerretet nesten ikke finner sted under buen på taket. PVC-materiale er utmerket for etterbehandling taket er ikke bare på kjøkkenet med en balkong, men soverommet eller i stuen.

  Bildegalleri inneholder de mest originale gipsplate kontruksjoner brukes for å dekorere taket.

  Dekorere krever særlig nøye utvalg av veggbelegg. Oftest er en fin finish utført ved hjelp av følgende materialer:

  • vaskbar tapet - beskyttende filmen beskytter belegget fra ultrafiolett lys, og mye enklere vedlikehold. Å skape et moderne design i rommet, kan du bruke ikke-vevet eller væske bakgrunnsbilde;
  • maling - veggdekorasjon maling er den enkleste typen reparasjonsarbeid. Allerede malt overflate lett kan males i en annen farge, gjør det mulig å endre utformingen av kjøkkenet uten problemer;
  • Dekorative gips - et moderne materiale blir ofte brukt til å dekorere veggene i spisesalen på en herregård eller et lite kjøkken med balkong;
  • keramiske fliser - fliser er vanligvis brukes til dekorasjon av forkle. Under dekorere andre materialer som anvendes ved den motstående vegg.

  Følgende bilder viser utformingen av kjøkkenet, kombinert med balkong.

  dekorative gips keramiske fliser maling vaskbare tapeter

  Forkle kan være lyse og original, nøytral og klassisk, alt avhenger av ønskene til vertene og valg av stoffet. På bildet er det noen muligheter for å dekorere et kjøkken forkle.

  Forkle er en praktisk og funksjonelt element av det indre. Nøytral overflate, dekorert med naturstein, kombinert med de viktigste dekorasjon av tak eller vegger.

  For å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre kan være en kontrast forkle. Den opprinnelige avgjørelse vil være konditorfarge i to eller tre kontrasterende farger. En slik utførelse er mest relevant på kjøkkenet med en balkong.

  Til dags dato, populære materialer for etterbehandling forkle er:

  • mosaikk;
  • glass;
  • keramiske fliser;
  • murstein;
  • MDF-plater;
  • metall;
  • naturstein.

  murstein MDF panel metall naturstein glass keramiske fliser mosaikk

  Generelt festlig stemning i spisesalen med en balkong, og skaper en lys forkle. Arbeidsområdet kan være gunstig å understreke riktig godt utstyrt med kunstig belysning.

  Vakkert dekorert forkle organisk passer inn i enhver stil rom, vil det være en reell dekorasjon av kjøkken med balkong. For disse formål, ikke bare flis, men prangende mosaikkfliser, trykking på glass, speil ark eller plater av krom-pletterte metall.

  For å riktig og nøyaktig trekke forkle området bør ense noen råd:

  • universell farge for utsmykningen av forkle anses å være hvit farge som vil passe godt med noen innredning og møbler. Hvis ønskelig, kan den fortynnes lyse flater;
  • vil være i sentrum av oppmerksomheten forkle med fotoutskrift;
  • utfylle monokrome forkle prangende aksenter og lokal belysning;
  • hvis det brukes for utsmykningen av forkle plater, er det best å velge en jevn glasert versjon, siden det er lettere å se etter ham;
  • opprinnelige ser forkle av steiner, som kan legges ut med hendene;
  • for fuging speiling forkle bare gjennomsiktig silikon anvendes.

  Det er ikke nødvendig å dele det lille kjøkkenet i flere selskapslokaler, Bildet viser hvordan det er mulig å sone plass på riktig måte. Kjøkken, kombinert med en balkong, har to hovedområder: arbeid og avslapningsområde.

  På tidspunktet for arbeidsområdet blir tatt hensyn til ikke bare den generelle utformingen av kjøkkenet, men også etablering av høy grad av komfort og bekvemmelighet. For å gjøre dette, bruker vakre, holdbare og miljøvennlige materialer.

  Gulvet i arbeidsområdet, eksperter anbefaler å sette granitt - den mest holdbare og pålitelige gulvbelegg. Veggene i arbeidsområdet trim keramiske fliser eller naturstein. Naturlig materiale perfekt med trepanel. For å fullføre taket, kan man bruke plastpaneler, gips strukturer, strekke matt eller blank stoff. Alternativer for etterbehandling arbeidsområdet mye, på bildet presenteres de mest originale alternativer for å dekorere kjøkkenet med en balkong.

  Funksjoner av oppussing arbeid

  Før du går videre til selvstendig behandling arbeidsområdet må rettes valg av etterbehandling materiale. Etter å ha blitt valgt som hoved dekorasjon materialer kan begynne å forberede seg til å reparere for å gjøre gamle møbler, fjerne fra overflaten av veggene i det gamle belegget.

  Dette etterfølges av "roughing" kjøkken renovering. Det omfatter installering av elektriske ledninger og avløpsrør, utskiftning av vinduer og dører, utjevnings horisontale flater. Små uregelmessigheter vegg kitt nok, er stort bedre mangler utbedret med mørtel. Etter å ha gjennomført foreløpige byggverk er installert vinduer og dører.

  plast vinduer, de, i motsetning til tre vinduer, mindre utsatt for fuktig luft ofte valgt for plass på kjøkkenet.

  Etter å ha installert vinduer og dører produsert en fin finish. Vi må begynne med utsmykningen av taket, så veggene er laget, er gulvet plassert helt på slutten.

  At som et resultat av etterbehandling kjøkkenet har blitt en stilig, harmonisk og behagelig bør vurderes i bildet alle de ovennevnte alternativene for etterbehandling materialer og velge de mest aktuelle alternativene for kjøkkenet dekorasjon.

  Opsjons veggene på kjøkkenet.

  Bilde eksempler på kjøkkenet ferdig

  Seleksjon med utførelseskonstruksjons kjøkken overflater.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  16 − = 6