Baldakinen over inngangsdøren

Baldakin over inngangsdøren: funksjoner og typer med bilder

Noen mennesker ikke legge særlig vekt på visiret over inngangsdøren. Faktisk er dette attributtet veldig viktig. Hvis du ikke installerer en baldakin, som på grunn av ugunstige værforhold kan lide trinnene og selve døren. For å unngå dette, er det tilstrekkelig å plukke opp og fikse noen av tilfluktsrom, presentert på bildet.

Det første du må huske er at kalesjen over døren Den utfører flere funksjoner:

 • som sikrer en komfortabel inngang til huset;
 • beskyttelse av inngangs gruppen, nemlig, dører og trapper, mot uheldige ytre faktorer, er det veldig viktig for tre elementer;
 • gir inntrykk av hjemmet scenen.

For deretter å måtte endre baldakin over inngangsdøren, må vi først bestemme på sin design. Det bør være ta hensyn til en liten liste over krav:

 • Visir må tåle vekten og vekten av snøen, som angriper vinteren;
 • er det viktig å gi et system for innsamling og drenering av regnvann;
 • du bør sørge for at strukturen vil beskytte inngangsdøren og veranda selv;
 • produktet må være i harmoni med stilen på huset.

Typer av kalesjer over inngangsdøren

I dag salget er et bredt spekter av visir for å gå inn, kan du se fra bildet. For å gjøre det riktige valget, må du først for å bestemme formen på kalesjen.

 • Sfæriske eller hvelvet art opptar mindre plass og sparer materiale. En annen viktig fordel er effektivisering av luft. Denne faktoren blir veldig viktig for de områdene hvor det er ofte sterk vind.
 • Buede strukturer gi naturlig utstrømning av regnvann. I dette tilfellet, de er motstandsdyktig mot stress at det er viktig for regioner hvor mye snø i vinter. En ekstra fordel er at det sparer på materialet.
 • Skur visir tilveiebringe utstrømningen av vann fra bare en side. Installere en slik ordning krever ingen spesielle ferdigheter.
 • Gavl visir ansett som mer holdbare, og de er perfekt kombinert med et saltak.
 • Flate tak er ofte valgt av dem som planlegger å dyrke blomster på dem. Det er verdt å merke seg, flate tak, laget av glass, ser veldig originalt og stilig. Ranger denne beslutningen mulig bilde.
 • Konkave uvanlige visir vil være høydepunktet på utsiden. På grunn av særegenheter i overflaten på kalesjen vil ikke bli forsinket snø.

Naturligvis, alle skjermer utformet for å beskytte inngangsdøren, forskjellige stiler:

 • opphengningselementer er festet på suspensjonene og er best alternativ ved bruk av glass eller dørk som basismateriale;
 • hengslet visirer festes direkte til veggen over døren;
 • støttestrukturer er ansett for å være mer stabil og pålitelig.

Vi bør også nevne muligheten til å opprette en utvidelse. En slik kapitalstruktur virkelig effektivt beskytte inngangsdør av eksterne faktorer. Rollen som en baldakin over verandaen noen ganger utfører en terrasse eller balkong.

Materialene som brukes til å lage et visir

Forskjellige materialer kan brukes i konstruksjonen av slike strukturer. deres Valget avhenger av værforholdene og finans.

 • Topper over døren polykarbonat brukes oftere. Dette skyldes holdbarhet, praktisk, attraktivt utseende og holdbarhet av materialet. Denne konstruksjonen kan utføres i en rekke nyanser, noe som vil bidra til å velge det beste alternativet for ethvert hjem.
 • metallarbeider ansett for å være enkel og billig. Men det er viktig å forstå at den aktuelle enheten er nødvendig for sveising konstruksjon. Hvis ønskelig, kan elementene være forbundet med skruer og muttere. I alle fall, husk at metall kalesjer vippeporter krever anti-korrosjonsbehandling.
 • Skur laget av bølgepapp - er et annet populært alternativ. Den viktigste fordel er enkelheten i konstruksjon og installasjon av kalesjen over inngangsdøren. Men vi må huske på viktigheten av rødt. Det handler om eksponering for mekanisk skade, noe som er grunnen til at utseendet på utformingen betydelig forverre.
 • lett plast ofte brukt til å bygge tilfluktsrom, nemlig spesial PVC-plater. De er veldig pålitelig og holdbar. I dette tilfellet kan du velge ønsket fargetone materiale.
 • Tak av bitumen eller metall Det besluttet å sette over inngangsdøren på scenen for byggingen av bygningen. I dette tilfellet taket og baldakin vil se harmonisk. Det er viktig å huske på at i tilfelle av installasjon struktur laget av fliser, vil du høre lyden av regn.
 • smidde visir - en stilig original innredning av noen dør. Naturligvis vil en slik utforming koster ganske dyrt. For å spare penger, kan du velge en kombinert versjon. Vi snakker om en kombinasjon av smiing med fliser, lett plast eller polykarbonat. Når du installerer et slikt produkt er det viktig å ta hensyn til sin betydelig vekt.
 • Skur laget av tre Det ser veldig harmonisk i hjemmene til trelast. Naturligvis alle de tre elementene som skal behandles med midler som vil beskytte materialet mot brann, råte og insekter. I tillegg må vi ta vare på tilstedeværelsen av impregnering. Dette kan være et takbelegg, bølgepapp eller plast.

Self-produksjon av en enkel baldakin

Mange foretrekker å lage og installere visiret over inngangsdøren. Under installasjonen må du vurdere hvilken type konstruksjon.

Å utføre aktiviteter forårsaket ingen problemer bør gi preferanse poluarochnomu produkt.

 1. Først må vi forberede rammen og feste den til veggen ved hjelp av flere ankere.
 2. For ekstra stabilitet, vil kreve støtte. De hakkes fundamentet og helles betong.
 3. Etter det du trenger for å fikse Kors støtter.
 4. Deretter må polykarbonatplaten skjæres og et nødvendig element for å bøye den.
 5. Produktene er festet til rammen og støtter ved hjelp av skruer.

Visor er et vesentlig element i ethvert hjem. Det er denne konstruksjon beskytter inngangen gruppen fra nedbør. I dette tilfellet vil produktet være i harmoni med huset på grunn av muligheten til å velge form og materiale, samt skygge.

Skjemaer og foto baldakiner over inngangsdøren

Takket være utviklingen av byggeteknologi i dag er det et bredt utvalg av ulike elementer i fasaden. Spesielt er vi snakker om visiret, som er montert over inngangsdøren. Denne designen beskytter hjem fra de negative faktorene og gir huset et attraktivt utseende.

Alle nyanser gitt i bildet, Det består av flere elementer:

 • ramme for produktet nødvendige stivhet;
 • sidestøtter som kan tåle belastningen visir;
 • belegg laget av vanntett materiale og beskytte huset mot nedbør.

Alle disse delene er laget av forskjellige materialer. Oftest er det metall og metall. Noen ganger bildene kan sees topper, laget av armert betong. Slikt materiale er brukt for å skape en monolittisk struktur.

Fordi visiret er plassert over inngangsdøren og dekorativt element anses ved valg av materiale som er nødvendig å ta hensyn til de arkitektoniske funksjoner i hjemmet. En annen viktig faktor - det er til ulike eksterne faktorer motstand. Hus, som er plassert i barske miljøer må visiret av metall eller metall.

Som nevnt tidligere, kan kalesjer vippeporter være laget av en rekke materialer. De skiller seg i deres utseende og egenskaper som kan sees på bildet.

 • Modular Krisesentrene er ansett som den mest populære de siste årene. Dette er på grunn av enkelheten i montering, lav vekt og høy pålitelighet. Ramme, laget av aluminium eller rustfritt stål, er ikke-korroderende. For å hindre fukt fra å komme til døra, bygging av gjennomsiktig akryl dekke.
 • Produktet er laget av metall, er det anerkjent fleksibel på grunn av sin styrke og holdbarhet. Dessuten kan materialet males hvilken som helst farge, og derfor vil visiret gå perfekt med inngangsdøren og fasade.
 • glasstak Det ser veldig imponerende. Dette gjelder for bygninger utformet i en moderne stil. Materialet i seg selv er karakterisert ved sin trelagsstruktur som tilveiebringer forbedret styrke. De ytre lag er laget av herdet glass, underkastes en varmebehandling, og på innsiden er en gjennomsiktig film, som sikrer integriteten av steget på innflytelse. Noen design krever tilstedeværelse av farget glass som beskytter bygningen mot ultrafiolett stråling.
 • Tak laget av polykarbonat, okkupere en betydelig nisje i markedet i dag. De er en rimelig pris og god ytelse. Selv om materialet er gjennomsiktig, beskytter døren fra solen. Slike strukturer kan være monolittisk og fremstilt av individuelle celler. Det første alternativet er mer holdbar og motstandsdyktig mot skader, noe som forklarer den økende popularitet.

Faktisk, produksjon av hetten for frontdekselet rammen inntar anordningen og påfølgende platekledning med installasjonen. Følgelig utførelsen av arbeidene foregår i 3 trinn.

 1. Rammeverket, som kalles bunnrammen er en enkel konstruksjon. Dette paret av armer som er forbundet med en bro. For fremstilling av et slikt element anvendes nesten et hvilket som helst materiale. Må først fremstille en rektangulær ramme, og deretter legge til avstandsholderen, det vil si 2 små stykker sveiset rør. Videre strukturen er belagt med en primer lag. Hvis du ønsker å gjøre Radius visir, vist på bildet, trenger du en bøyd pipe.
 2. Det neste stadium, som er rammen plette utføres etter at den er montert på veggen. På rammen er det nødvendig å legge ark av materiale og feste dem pent. I noen tilfeller må du først lage noen hull.
 3. Det siste trinnet omfatter installasjon av hetten over døren. Den enkleste måten å gjøre jobben, har en assistent. Først må du markere de områdene der du vil montere, og deretter bore hullene og henge rammen på ankrene. Deretter skrus han nøtter. Etter dette vil bare fikse trim.

Til noen av toppene som er representert i bildet servert så lenge som mulig og holde utseendet ditt, må du følge noen anbefalinger.

 • I tillegg til hetten, for å bli satt sidevegg, hvilket hus beskytter mot regn og vindkast.
 • Utformingen bør kombineres med bygging av arkitekturen. Dette gjelder valg av materialer og farger.
 • Metall eller tre som brukes til å bygge rammen, må gjennomgå forberedende behandlingen. Dette kan være for å beskytte mot råte og korrosjon som vil forlenge levetiden av visiret i seg selv og frontdekselet.
 • Garnityr konstruksjonen, ved hjelp tre utskjæring eller smidde. Det er også nødvendig å ta vare på tilstedeværelsen av bakgrunnsbelysningen.

Baldakin over inngangen kan ikke anses uunnværlig ting, men dette attributtet vil bidra til å beskytte hjem fra de negative eksterne faktorer og unngå utbrenthet og deformasjon dør. Med en rekke av lignende design kan du velge i harmoni med stilen på bygningen.

Baldakin over døren: 5 typer bygge

Praktisk og høy kvalitet visir over døren kan ikke bare dekorere interiøret i huset, men også for å beskytte døren fra regn Huset skal se vakker ikke bare fra innsiden, bør det være attraktivt og utenfor. Det synes som du kan tenke på å dekorere fasaden av huset i tillegg til å regissere sin slutt? Mange glemmer hvor viktig en rolle i den samlede utsiden av bygningen spiller en visir. Det ligger over døren, og er derfor bygget i sentrum, så fra sitt utseende avhenger av mange ting. Heldigvis er det nå et stort antall ulike alternativer kalesjer. I dag vil vi forsøke å hjelpe deg å finne ut hvilket element som er best egnet for ditt hjem.

Funksjonene og design baldakin over døren

Input kalesjen skal være vakker og funksjonell. Jeg er sikker på at det ikke ødelegge arkitektur og legge smak til det.

Toppene i et privat hjem, først av alt, gjennomføre vern av hovedinngangen til funksjonen av inntrengning av regn rommet. I tillegg kan de utføre andre funksjoner, avhengig av størrelsen. Så brede kalesjer, som dekker alle trinnene vil tillate deg å slå et slikt tillegg til lysthus der du kan sitte i et stort selskap regnfull høstkveld.

Kjent med de ulike alternativene for dør kalesjer kan være i spesialforretninger

Hvis du ennå ikke har klart å få garasjen - ikke bekymre deg, vil problemet løse visir som forbinder inngangsdøren med en wicket. I dette lukkede rommet kan du sette bilen, beskytter den mot regn og snø.

Utseendet av kalesjen er svært påvirket av den type støtte struktur. Hvis du velger en liten visir, så mest sannsynlig vil det bli støttet bare på det punktet av tilkobling til bygningen. Mer massiv struktur, festet til huset, ofte støttet av ytterligere to eller fire design. De fleste store kalesjer er installert på kolonnen, blir det første paret som satt nesten nær bygningen.

Det er veldig viktig å velge riktig størrelse på visiret. God dørmarkise må dekke ikke bare området nær døren, men også trinnene som fører til det. Vær også oppmerksom på at den viktigste funksjonen som utføres visir - er beskyttet mot regn, så dette elementet bør være 20 cm bredere trinn.

I tillegg til den utforming og form av hetten er nødvendig å ta hensyn til sin styrke, så vel som resten av de teknologiske egenskaper. Denne delen av huset bør lett tåle alle ugunstige vær faktorer som er spesifikke for territoriet der den brukes.

Ikke glem ly design. Dette design bør matche fargen og stil på fasaden av huset.

Typer av kalesjer over inngangsdøren

Visir - dette er en svært viktig del av utsiden av huset. De beskytter innspill fra været og gi bygningen et ferdig utseende. Hvis du ønsker å velge en baldakin som er ideell for hjemmet ditt, bør du gjøre deg kjent med alle mulige slags slike strukturer. Først av alt, skiller de seg i skjelettet form, nemlig det påvirker utseendet på forsiden av gruppen.

I dag er det mange typer tak, som kan plukke opp etter ditt skjønn

 1. Kuleformede visirer har en kuppelform. De består av jevne linjer, noe som forbedrer aerodynamisk. Særlig relevante er konstruksjonen i vindfulle områder.
 2. Buede og poluarochnye markiser er spesielt populært i det sentrale Russland. De vil se flott ut i absolutt alle utsiden av huset og kan lett takle vind og regnvær.
 3. Shed takene ikke original, men det betyr ikke rotet opp på utsiden av huset. Slike design er svært enkel å installere. At lean-skur ofte gjør med hendene.
 4. Gavl takskjegget vil se riktig på bygningen, taket som har en trekantet form. Slike design perfekt takle kraftig regn, som snø og regn.
 5. Pagoda kalesjen - det er en av de mest originale elementer som du kan sette på verandaen av huset hans. Imidlertid er denne strukturen ikke er hensiktsmessig i alle regioner, vil det hope snø og vann.

Hver av disse typer kalesjer i sitt eget beste. Velg det perfekte valget for seg selv, avhengig av funksjonene i din kommune, og hjem design.

Materialet som tak, men kan være plassert over døren i et privat hus

Skur over verandaen kan være laget av mange ulike materialer. Når du velger dem må du huske på at de bør kombineres med materialer av fasaden av bygningen er gjort.

Ganske populær og etterspurt er markiser for dører som er laget av metall

Materialene som gjør naddvernye kalesjer:

 1. Wooden naddverny baldakin går bra med hus laget av tømmer og tømmer. Det ser naturlig og miljøvennlig. Men treet ikke tåler svært høy luftfuktighet, og er en favoritt godbit for mange insekter. For å beskytte hette fra de negative miljøfaktorer, behandle det med antiseptiske midler, brannsikre komposisjoner og beskyttende lakk.
 2. Visor laget av polykarbonat, opphengt på en metallstang, ser lett og vektløs. Polykarbonat i utseende ligner glass, men har større styrke. Denne designen vil passe perfekt inn i moderne eksteriør.
 3. Rustfritt stål kalesjer ser stilig og moderne. Slike design perfekt takle kraftig regn og skarpe temperaturendringer. Uavhengig produsere et element er nesten umulig, ettersom rustfritt stål krever spesielle sveising.
 4. Smidde visiret ramme er kombinert med både metallet og en polykarbonat tak. Slike innspill strukturer ser luksuriøse, men prisen er høy nok. Du kan bestille visir smidd for hånd på prosjektet eller bestille en typisk baldakin.
 5. Topper er laget av metall av metallelementer ved hjelp av sveising. Slike konstruksjoner er relativt billig, og har gode bearbeidingsegenskaper.

Visir - et nødvendig element for hver bygning. Avhengig av formen og materialet som de er laget av, slike konstruksjoner er egnet for en spesiell konformasjon.

Baldakin over døren med sine egne hender

Gjør et visir med sine egne hender er enkelt. Du kan samle det fra metall eller tre. Det viktigste å gjøre en liten innsats og tålmodighet.

Oftere enn ikke gjøre deg lean-design. De er lettest å fremstille, men har gode bearbeidingsegenskaper.

Råvarer visiret er fullt mulig til sine egne hender, om å tenke i forkant av sin utforming og forberede materialer for arbeid

Den enkleste måten å lage en enkelt helling tak av profilrøret og polykarbonat. Først av alt, trenger du å utarbeide et utkast til fremtiden produktet. Dimensjonene på denne design bør velges avhengig av størrelsen på verandaen. For eksempel kan en liten baldakin tak har en lengde på 60 cm og en bredde på 120 cm. Dette metallrør som innretningen skal festes til bygningen skal ha en lengde på 120 cm.

To metall plasseres i en avstand på 120 cm fra hverandre og forbundet med topprøret ønsket størrelse. Til hver av dem er sveiset vinkelrett på røret 60 cm x 30 cm under overkanten. Disse elementer er sammenkoblet rør 60 cm. Mellom to horisontale stenger er festet to metallrørene, må de for å gi større stivhet.

Nå ramme tildekningsplaten laget av polykarbonat, som er montert på skruene. Den ferdige design er dekket med maling og festet til veranda.

Hvordan lage en baldakin over veranda med hendene (video)

Kalesjer over døren ikke bare for å beskytte inngangen til huset mot inntrengning av nedbør, men også er en viktig del av utsiden av bygningen. Dekorer hjemmet ditt med en slik struktur, og du får en vakker og opprinnelige inngangen gruppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

22 − 13 =