Bakgrunn i stil med Provence kjøkken

Velg tapet på kjøkkenet i stil med Provence

Unik og eksklusiv, romantisk og naiv, spontan og sjarmerende, elegant og rustikk på samme tid. Du drømmer om et slikt interiør? Bakgrunn i stil med Provence for kjøkkenet vil tillate deg å finne alle ingrediensene som gir kjøkkenet en sjarmerende fransk tog.

Hvis et land stil i mennesker fører noen ide eller forening, navnet på "Provence" gjør de fleste tror. Det velkjente stil med "landet" heter den franske Provence. Men hvorfor? Det faktum at Frankrikes sør-øst kalles Provence. For innbyggerne i et gitt territorielle området er ikke typisk for oppstyr og stress. Folk som bor her - balansert, sine tanker målt og sortert. Skjønnheten i naturen, har de provinsielle gater, hus og originalitet av innbyggerne alltid inspirert kreative mennesker til å skape kunst mesterverk. Vi var ikke noe unntak, og Van Gogh, Cezanne. Lavendel felt og daler, endeløse kuperte lavlandet - en naturlig peak av perfeksjon som lokker og beboere-franske og utenlandske turister. Tolkning av begrepet gjør det mulig å sammenstille informasjon og ta en endelig konklusjon på at av Provence - det er fremfor alt enkel, full av ånd av landsbyen.

Provence stil og bakgrunn, hva som er viktig?

Hvordan vet jeg Provence blant dusinvis av andre stilistiske retninger? Hjelp ikke forveksle sitt særpreg og egenskaper av "tegn".

 • Farger, toner og nyanser brukes utelukkende pastell.

Kunsthistorikere er kjent med stilen til Provence for det siste århundret, de lett forbinder det med "åndelig" enkelhet av landsbyen og landsbyen. Lukk øynene og forestill sjøen sandstrand, samlende med blå skyer, med rik vegetasjon av alpine daler og endeløs duft blek lilla lavendel. Det er dette fargevalget - grunnlaget for tapet i stil med Provence.

 • Tegninger - det meste blomstermønstre, bilder av objekter og biter av porselen.

Bilde av små blomster, små porselensgjenstander - grunnlaget for tapet i stil med Provence. Lys Tone utskrifter gjør dem under de sterke solstråler er utrolig vakker.

Oftest er det cellulose eller tekstilstoff, hvor:

 • kjøkkenutstyr: tekanner, kopper, skåler, gafler og skjeer;
 • bondegårder,
 • dyr.
 • blomstermotiver (ofte presentert i form av små Urter, slik som lavendel);
 • rutete mønster (på tapetet i stil med Provence designere foretrekker å se små celler i myke pastellfarger);
 • kulegeometri.

Bakgrunn i stil med Provence - det er foreningen av de landlige motiver, floral ornamenter og små celler. Dette symbiose fyller kjøkkenet varme, komfort og behagelig atmosfære.

Hva bakgrunnen du vil bruke stilen til Provence?

Provence - det er alltid en "sjel", så bruken av grov tekstur tapet - er utelukket.

Du kan bruke følgende typer tapeter.

Papir tapet er veldig vakker, billig og tilgjengelig i et bredt spekter, men det anbefales ikke å bruke dem til mat. Deres evne til å forbrenne ekstremt høy, de raskt absorberer smakene kan ikke gjenopprettes (rengjøres). Men hvis du velger å fortsatt bruke cellulose belegg på kjøkkenet, velge en dual-layer type med vannavstøtende impregnering. Men vit dette alternativet for den midlertidige kjøkkenet.

Utrolig vakkert utseende tapet med elegant dekormaling.

 • Fleece deksel - en kvalitet, vakker og slitesterk.

Ikke-vevede ikke våt ved kontakt med fuktighet, er ikke "lav" ved en forhøyet temperatur tilstand (masse kan foretas trygt rundt Vask området og det sted hvor ovnen er installert). Kjøkkenet er best å bruke en vaskbar type ikke-vevd tapet. Levetiden for en slik lang belegg og ta vare på ikke-belastende.

 • Vinyl deksel med pregede struktur - forseglet, fuktighet, lav pris.

Disse tre egenskapene - "trumfkort" for kjøkkenet. Disse bakgrunnsbilder er den mest troverdige simulere sammensetning og landskapet. "Provansovy historien," sette på vinyl, er utrolig. Vinyl i stil med Provence - det er et budsjett versjon av tapet med en "anstendig liv'.

Veldig harmonisk utseende som bakgrunn i stil med Provence på kjøkkenet i kombinasjon med følgende dekker:

 • glaserte fliser;
 • fargede mosaikk;
 • hvite fliser "under murverket."

Anbefalingene i stil matching

 1. Hvis du bestemmer deg for ikke å tapetlim rundt omkretsen av kjøkkenet, kan du legge et interiør stein eller tegl. Ordne arbeidsområdet på kjøkkenet med disse materialene, og effekten vil ikke skuffe.
 2. Bakgrunn ønskelig velge matte.
 3. Fargevalget kan være som følger:
 • grå;
 • blå;
 • melk, fløte og beige;
 • Grønn (mild sin tone og fargetone);
 • sand;
 • gul;
 • rosa;
 • brun;
 • syrin.

Den ideelle kombinasjonen - en sammensetning av pastellfarger.

Når du velger tapet "stille" farger i stil med Provence, er det tilrådelig å fortynne dem med andre, mer mettede farger. Som de sier, må du spille på kontrasten.

Det kan være en slik farge-aksenter:

 • rødt eller lilla - til rosa;
 • blå - til gul;
 • grønn - for oliven, gul.

Naturlig farge, dempet nyanse av Provence bør alltid fortynnes med saftige noter av farge. Bare lyse fargerike vegger på plass for å formidle varmen i hjemmet, komfort landsby i Provence.

 • Elsker rødt i interiøret? La valmue-feltet under blå himmel pryder veggene i kjøkkenet.
 • Som blå og hans "himmelske" enkelhet? Floral print tapet med foretrukne blå blomster vil minne deg om himmelsk blå, varm sjø.
 • Crazy om gul? Velg en cover til kjøkkenet, hvor gul dominerende farge, men husk: det må være forsiktig.
 • Lokker grønt? Tapet med mønster av rikdom donert løse enger - hva du leter etter.
 • Lilla og lavendel inspirere? Deretter vegger å dekorere bakgrunnen bare disse fargene. Lavendel uendelig feltet under "sprut" i det sørlige solnedgang fylle huset av romantikk, vil franske ømhet i humør.

"Lite blomstring" celle og ornamenter av husholdningsartikler - en klassisk Provence. Å føle harmonien i rommet, er det lurt å velge utskrifts på tapetet under mønster på gardiner eller duker. Pravans stil, komplett med designer triks, ser fin og enkel.

Delikat tapet i stil med Provence: lys og komfort i interiøret

Provence - en stil som uttrykker komfort og hygge, forankret i en fjern fortid av den franske provinsen Provence landsbygda, som er på sør-øst i Frankrike, mange forbundet med den naturlige skjønnheten, målt levemåte og en inspirerende start. Likevel, lavendel Provence dalen allerede trykt i øyelokkene pensel Van Gogh og Cezanne. Provence, men nå ikke bare skrive med stor bokstav, og i så fall Provence - dette interiørstil er svært moderne i dag.

Provence-stil i interiørdesign: motetrender

Før du plukke opp tapet, ser, egentlig, om provencalsk stil estetikk hersker i hjemmet, eller hvis du nettopp har begynt å forvandle huset, er om den retningen du beveger deg.

 • Bakgrunn sengetøy tone;
 • Tiltrekning til floral utskrifter;
 • Sett med dekorative pyntegjenstander av porselen og tekstiler;
 • Lette gardiner;
 • Overflod av sollys;
 • Enkel i design, men svært dekorerte møbler.

Hvis du starter omleggingen av sitt hjem i Provence-stil med vegger, er 50% av arbeidet allerede gjort

Provence-stil er noen ganger forveksles med en landlig stil. Og forvirret, selvfølgelig mulig - disse stilene i tune, fordi de har ett prinsipp - tilbedelse av en rolig, målt, rustikk livsstil. Gitt at standarden på bildet er på vestsiden av landsbyen liv, er det forventet at huset ikke er den minste, og en slik overflod av dekorasjon og stilistisk enhet av familien har råd til.

Interiøret i stil med Provence: en master class i design (video)

Provence tapet for stuen: interiøret er forvandlet

Stuen bør alltid være innrammet, relativt sett, litt mer elegant. I dette tilfellet, ingen pomp, dynamikk, følelse av tronsalen. Tvert imot, stue streker også målte livsstil eiere, men det må ha for å motta gjester, møte mange mennesker på samme plass.

Siden stuen er vanligvis fokus for møbler og andre elementer, slik som ildsteder, skal tapet bare plukke ut unionen.

En av de viktigste komponentene i den koselige interiøret i stuen er bakgrunnen. Deres viktigste oppgave - å reflektere egenskapene til en gitt stil

For stuen trenger disse bakgrunnsbilder i stil med Provence:

 • Vanlig lettelse;
 • Foretrukne farger - oliven, beige, hvit, lavendel;
 • Monotone vegger vil ikke se lei, fordi, som regel, ikke henge opp et maleri i Provence veggen i stua, passende lyse tepper, koselig sengetøy, masse puter, vaser og vakre alltid med friske blomster.

Papir tapet til stuen er bedre å ikke ta graden av slitasje er høyere og den mest "suspensjon" bør være rom tapet poprochnee. Hvis du likevel ønsker å tapetsere stuen til scenen mønster, bør det være ganske svak, for ikke å krysse linjen på det uakseptabelt interiør vekslande.

Bakgrunns prvovans i et indre rom (video)

Bakgrunn i stil med landet og Provence soverom

Formålet med soverommet - resten. Så fred og ro i rommet skaper en situasjon selv. Dette betyr ikke at ensformig perekochuyut tapet på soverommet, tvert imot, det er mer hensiktsmessig for veggene blomstrete tapet. Men alle slags floral tapet i prinsippet kan være relatert til stilen av Provence.

Bakgrunn i stil med Provence med floral print:

 • Det er litt retro-stil, kan du ikke ta tapet i en stor blomst, med fancy farger med geometriske blomster;
 • Liten blomst, men veldig ofte i bakgrunnen, understreker den naturlige fargedybde - dette er hva vi trenger.

Dersom tapet på soverommet ser ut som en litt brent i solen, de er mer egnet til Provence stil

Bakgrunnen for denne blomstermønster - dette er den fargen, som ideelt sett er en av de sammenslutninger av fargene i Provence. Lavendel felt - derav, lilla, olivengrønn daler - mint, oliven, etc.

Bakgrunn på soverommet: Land og Provence (video)

Hva tapet til stilen av Provence, kan du velge på kjøkkenet

I utgangspunktet, hvis du absolutt følge provencalsk stil, kjøkken og trenger ikke å tapetsere, vil malingen være nok.

Men male mindre kjent i våre interiør, så finne en passende bakgrunn bringer deg i stil estetikk.

Stil av Provence er ofte sømløst sammenvevd med de land områder og Shabby chic

Kjøkkenet trenger følgende bakgrunn i stil med Provence:

 • Bla gjennom samlingen, hvor det er en gastronomisk print - kopper og skåler, skjeer, tekanner, dampende bakverk, etc. En slik scene mønster, hvis det ikke er veldig stor, er harmonisk stil.
 • For en romantisk kjøkken passform og tapet med fugler, bare understreke temaet fugler av noen allianse medlem på kjøkkenet - for eksempel et bilde med bilde av en fugl eller en kopp "fugl" mønster;
 • For et rom, der de koker og ta mat tapet varme farger mer relevant.

Den viktigste funksjonen i bakgrunnen i provençalsk stil - floral utskrifter og pasteller

Hvis du er en fan av hvite møbler på kjøkkenet, fishnet zanavesochek, koselige tekstiler og her kan du ta "kald" tapet med en knapt merkbar blålig mønster. De ble kvitt effekten av hvite retter a la OS, men vil legge til en mild kjøkken rustikk eleganse.

Bakgrunns Provence for andre rom

I hallen rekke tapet er også enkel - mindre møbler, jo lysere bakgrunn, og vice versa.

Siden gangen - dette er den første som ser en gjest kommer inn i huset, bør du umiddelbart det satt stemningen i huset.

Hvis du lukker en varm Provence, og det er i de andre rommene, betyr det ikke avbryte den generelle stilen i valg "kald" tapet i gangen

Barn som bakgrunn for et barnerom tapet utnyttet, hovedsakelig den samme blomstermønster. Og hvis du tror det, og så mange andre rom, er det mulig å søke og å plotte bilder, med et lite snev av retro. For eksempel, en gutt og en jente tiden av forrige århundre på retro sykkel. Eller en jente med et bur for fugler, etc.

Bakgrunn i stil provençalsk interiør (video)

Provence - stil vokte tradisjon, en stil som holder en person i estetikk av enhet med naturen, langt fra prinsippene om urban følelse. Dette nostalgi for barndom med sin bestemor, til tider, når du leser boka og hadde te i stua i stedet for å sitte i gadgets. Kanskje dette er det du trenger.

Bakgrunn for vegger i stil med Provence: de karakteristiske trekk ved stilen, valg for soverom, stue og kjøkken

Provence kan kalles den franske tolkning av kjente områder av landet. Navnet på denne klassiske stilen tar fra den selvtitulerte regionen i det sørøstlige Frankrike.

Bilder av klassisk tegning i stil med Provence.

Ligger mellom de naturskjønne alpine topper og det varme Middelhavet, denne franske provinsen full av stille ro og hjem komfort. Dens løse lavendel felt og pittoreske daler, midt i det grønne Provence inspirert av Van Gogh og Paul Cezanne.

annerledeshet stil

Dressing bord i stil med Provence.

 • I kunsten har denne trenden vært kjent i over 100 år. Designere fra hele verden er knyttet til denne stilen av patriarkalske rustikk enkelhet. Det mer iboende pastellMiddelHavets strender, i kombinasjon med den himmelske blå, frodige grønne alpine daler og aqua farge.
 • Interiøret domineres av vanlig enkel blomstermotiver, oppmuntret mange små porselens knickknacks. På grunn av den overflod av solfylte dager og milde klimaet i vinduet i denne regionen i Frankrike bestemte seg for å gjøre mer. Lette, vektløs, blondegardiner er laget i en lett tone.
 • Møbler, gulv og andre indre deler må være laget av tre, men i motsetning til pompøs barokk, malte flater vil du ikke finner her, er det lagt vekt på den naturlige enkelhet av landsbyen.
 • I utformingen av en slik innvendig med sine egne hender, i det minste opptar halvparten en veggkledning. Derfor, i forkant kvalitet, tekstur og farger av tapet. Fransk rustikk country, dette stor plass og mye lys. Følgelig bør det være tapet som lyse. Avhengig av hvilken type rom valgt tekstur og mønster.
 • Bakgrunn for stuen i stil med Provence er ofte utført i landsbyen tolkning med et ornament fra enkle ville blomster eller små celler. En slik ornament i kombinasjon med en gjentatt bilde gjør rommet lettere og fyller det med komfort.

Videoen i denne artikkelen viser den generelle retningen av stilen av Provence.

 • Bakgrunn i stil med Provence for kjøkkenet, bortsett fra farger og kulegeometri kan inneholde motiver landsbyen kjøkkenutstyr. Det kan være små landlige hus, alle slags dyr, eller kjøkkenutstyr. Også kan man ofte komme over veggen med utsikt over sprukket leire eller flekker av grov naturstein.
 • I denne retningen, designere vanligvis brukes gjentagende motiver. Så absolutt anses normale garderobe kapper, tepper, gardiner, duker, og som har samme mønster som bakgrunnsbilde, eller gjenta den generelle tonen. Denne teknikken, blir rommet mer behagelig.
 • Men i et forsøk på å skape et hjem atmosfære av landlige enkelhet, ikke gå til ytterligheter. Når dekorere, spiller funksjonell orientering plass en svært viktig rolle. Etter stilen til Provence, betyr det ikke fanatisk fokus på rustikk enkelhet. Det samme mønsteret i alle rom, de fleste viser mangel på smak, snarere enn tilstedeværelsen av stilen.
 • Selvfølgelig, alle typer kunst instruksjon fremmed. Men mer enn hundre år med design erfaring på dette området gjør det lykkes å dekorere ethvert rom, hus eller leilighet, uten å avvike fra de generelle kanonene av stilen av Provence.

Beige bakgrunn av interiøret.

Merk: alle komponenter i interiøret skal være i harmoni med tapet, trenger revolusjonerende løsninger ikke hører hjemme her, lamper må ha nyanser, gulv laget av naturlig, men ikke lakkert tre tak vil se bra ut på bakgrunn av en trebjelke monokromatisk belegg.

Gips tapet i stuen.

Videoen i denne artikkelen viser en reparasjon i stil med Provence.

Nærvær eller fravær av figuren på lerretet, og bildet i seg selv kan variere avhengig av destinasjon lokalene. Med noen enkle triks kan du bringe inn i rommet mer enn komfort, soliditet, eller legge til virksomheten for å skape en atmosfære av kjølig havbris.

Videoen i denne artikkelen viser noen metoder for leiligheten innredning.

Floral bakgrunn i stuen.

Styling soverommet bør legge vekt på de evige familieverdier, noe som skaper en beroligende atmosfære av varme og patriarkalsk, hjem komfort.

I dette rommet, skal ingenting være assosiert med den travle hverdagen byliv.

 • Det er av denne grunn at Sør-fransk landsby stil regnes som en av de mest egnede for utsmykningen av familien, spesielt et dobbelt soverom. Den generelle bakgrunnen er bedre å velge slike farger som krem, terracotta, himmel blå, lys lilla, krem, blek grønn eller lys rosa.
 • Ornament på veggene soverom er fortrinnsvis valgt fra blomster sortimentet. Det bør være upretensiøs upretensiøs blomster. Trend av sesongen er ansett som en lys hvitaktig plakk på veggene, som brent i solen.
 • Den vegg som grenser til hodegjerde kan være helt eller delvis dekorerte tekstil tapet for å være et organisk forlengelse av luftporter og lys, vektløs baldakin over sengen.

Harmony bakgrunnsbilde med en himmel soverom.

Når du velger bakgrunnsbilde for en stue i stil med Provence, bør det være mer fokusert på varmen fra peisen. Hele atmosfæren må være gjennomsyret med varme og god humor. Du kan gjøre på to måter.

I det første tilfellet anvendelse av rommet dele horisontalt, alle kjente paneler effekt i et forhold på 1: 2.

Bottom dermed blir mørkere med enkle geometriske former, bør toppen være et par nyanser lysere og dekorere alle de samme fargene.

 • Men vanlig tapet i stuen i stil med Provence, i dag sett på som mer progressiv tilnærming. Som regel blir tatt lakkerbare tapet og er innredet i klassiske toner som ligger i denne stilen, kan det være hvit, lavendel, oliven og beige.
 • I dette tilfellet, er det hensiktsmessig å dekorere en peis, en TV-område med vinduer eller dører gips tapet etter vill stein, prisen de har rimelig og respektabelt utseende. Bright teppe på gulvet, farget lampeskjermer, malerier og jakttrofeer på veggene forbedre skjønnheten i en god stil av Provence.

Viktig! Veggmaleri i det indre av Provence brukes mye, men igjen temaet å være nærmere naturen. Det kan være alpine topper, Middelhavets strender, dyr eller lavendel enger. Abstraksjon eller kosmisk landskap ville være upassende.

Bakgrunn på kjøkkenet i stil med Provence kan velges, som i stuen, guidet av flere designretninger.

Den enkleste løsningen er å Revet vegger av ensfarget strukturtapet, med et forkle og en døråpning dekorert med vill stein.

 • Du kan gå til kjøkken innredning fra et annet perspektiv. Bruk den horisontale delingen av plass på prinsippet om panelene, mens bortsett fra den tradisjonelle blomster og små celler, på kjøkkenet vil se bra ornament på grunnlag av kokekar, alle slags tekanner, plater og øse lignende.
 • Forkle mens du kan oblitsevat som kunstig stein og brente murstein eller keramikk.

Moderne fransk mat.

Videoen i denne artikkelen er tips om kjøkken design.

Gjennom årene har den provinsielle fransk stil gått gjennom mange tolkninger, og den kan brukes til å dekorere nesten alle rom. Men vi må ikke glemme at moderne etterbehandling teknikker, for eksempel plast, satin eller lakkerte overflater vil være irrelevant her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + 5 =