Avstanden fra huset til gjerdet

På hvilken avstand fra gjerdet for å bygge et hus

På designstadiet av et privat hus må du ta hensyn til mange parametere og regler når det gjelder plasseringen av de ulike bygningene i gjerdet. Selv på sin egen tomt på strukturen kan ikke være plassert av deg i tilfeldig rekkefølge. Regler for å sette gjerder og oppføring av bygninger er regulert i en del klipp. I tillegg til kravene klipp, er det nødvendig å ta hensyn til lokale forskrifter. Klipp krav og anbefalinger er ønskelig å utføre fordi manglende overholdelse truer en bot eller et søksmål fra misfornøyde naboer. Og i hoved dommen skal gjøres ikke i favør av den skyldige.

Når utstyre nettstedet ditt er viktig informasjon om normer byggingen av gjerdet selv. gjerdet krav til private hjem som følger:

 1. Den ytre gjerdet. Den ytre gjerdet er anbefalt å gjøre noe mer enn to meter i høyde og åpenhet på ikke mindre enn 50%. I dette tilfellet er normen en anbefaling, og de høye og solide gjerder mellom områder lykkes bygget.

Avstanden fra gjerdet til huset og andre uthus

I andre tilfeller er det praktisk talt ingen begrensninger, de beste materialer som oppfyller disse kravene er:

På høyden av den tilstøtende gjerdet og åpenhet kan forhandles med naboene. I dette tilfellet, bedre å utstede skriftlig samtykke og å berolige. Dette vil være det offisielle dokumentet, som kan hjelpe, selv om over tid naboene bytte.

Det er viktig på scenen for å designe og bygge et hus riktig plassert i forhold til gjerdet. For å finne ut hvor langt å bygge et hus til gjerdet, er det nødvendig å dra nytte av de etablerte standarder.

Gjerde på siden av kjørebanen

Lengden på gjerdet, med utsikt over veien, den såkalte rød linje, vanligvis settling Gates. Den korteste avstanden fra gjerdet til huset er satt til 5 m. Breaking grensene for bygging i mindre siden kan føre til problemer i design dokumenter i BTI, og ikke oppfyller krav til brannsikkerhet.

Det skal bemerkes at enkelte elementer i hjemmet: markiser, veranda, terrasse, Steps - og en eventuell forlengelse større enn 0,5 m er også tatt hensyn til ved å måle avstanden til gjerdet.

Kreves norm avstand fra inntakssiden av kjørebanen

I tillegg til kravene i klipp, det er brann sikkerhetsforskrifter, som ofte er vanskelig å utføre:

 • Hus av stein, murstein, betong må være ved en avstand fra gjerdet 6-8 m;
 • Ramme bygninger med brannsikker isolasjon - 10-12 m;
 • Trehus - 12-15 m.

Avstanden er 5 m har sine fordeler og er foretrukket fra et praktisk synspunkt:

 • Jo større avstand fra veien, vil det være mindre påvirket av støy fra passerende kjøretøyer;
 • Avstand fra avgassene og veistøv;
 • Evne til å skjule innsyn fra forbipasserende synspunkter.

Tilbake til innholdet

Gjerde, bundet til et tilstøtende parti

Hyppige konflikter og rettssaker knyttet til plassering av bygninger i umiddelbar nærhet av landemerke linjen. For å unngå misforståelser og krangler med naboer, er det verdt å ta hensyn til eksisterende krav til plasseringen av huset fra en nærliggende gjerde. Avstand fra nabohus bestemmes av kravene til brannsikkerhet:

 • Ikke brennbare materialer (stein, betong, betong) - 6 m;
 • Ikke-brennbare og brennbare materialer med gulv av tre - 8 m;
 • Tre og rammekonstruksjoner - 10 m.

Ofte i konflikt med naboer oppstå fra de skraverte områdene i konstruksjonen av multi-etasjes hytter. Høy huset, som ligger for nær en nærliggende gjerde, kan føre til dårlig vekst av planter og trær. Men ingen ønsker å skade sine egne interesser har huset i den midtre delen.

I alle fall er gjenstand bedre å henvise til spesialister at basert på situasjonen, Tomt og andre detaljer, vil tilby det beste alternativet. Man må huske på at den minste avstand til tilstøtende bygnings gjerde for å være ikke mindre enn 3 meter. En slik ordning er legitime og sjelden utfordret naboer.

På en viss avstand fra badet for å bygge gjerder

Plassering bad avhenger av mange parametre: det materiale som benyttes for konstruksjon, idet fremgangsmåten for arrangementet av avløp. For sanitære og brannforskrifter minsteavstand fra badekaret til den gjerde ved siden av en tilstøtende del, - 3 m.

Denne avstand er forårsaket av bygget spesifisitet: tømt avløpsvann fra badet bør ikke falle på det tilstøtende parti. I tillegg kan badet forårsake brann eller tett skygge på neste side.

I henhold til reglene, kan du spare en halv meter, utstyrt med kloakk avløp og dreneringssystemet, da den tillatte avstanden er avstanden på 2,5 meter til en nærliggende gjerde. Foruten Landmark linjene bør ta hensyn til avstanden til den neste huset - 8 m. For å redusere den til 6 m mulig hvis rom er bygget av materialer med brennbarhetsgrad på 1-2 (murstein, betong eller stein).

Andre nyanser i bygging av bad

 1. Avstand fra Bath til en bolig nabohuset kan øke hvis det er vinduer som vender til badehuset bygningen.
 2. Husk plasseringen av de andre bygningene fra boder og forretningsenheter må ta ut ikke mindre enn en meter.
 3. Regler bad layout kan endres hvis naboen allerede har bygget et hus og uthus.
 4. Avstand fra leiligheten bygningen med tanke på brannsikkerhet må være minst 8 m, betong og tegl - 6 m.

Er du i tvil, bedre å slå til kommunene, som vil hjelpe avgjøre byggeplassen bad.

Plassering garasje - et gjerde

 1. Avstanden til kabinett grenser naboer. For bygging av garasjen nok til å trekke seg tilbake fra et tilstøtende gjerdet 1 m med hellingen på taket. Dette anses tilstrekkelig for opprettholdelse av fasaden og målet faller fra taket vannet på nabo plottet.
 2. Sted garasje om retninger eller rød linje. Det ville være ønskelig å arrangere en garasje på samme linje med et gjerde, er dette ikke anbefalt av standarder. Garasje må være plassert i en avstand på 5 m og 3 m linje av passasjen. Siden normen er en anbefaling, er det mulig å få tillatelse til å bygge en garasje, trekker seg dypt inn i området av en meter.
 3. Avstanden mellom den andre bygninger til garasjen skal være 6 m. I noen tilfeller garasjen bygget direkte i bygningskonstruksjonen. I alle tilfelle kan en slik permanent struktur som en garasje bygges først etter konsultasjon med de lokale myndigheter.

Avstanden mellom garasjen og bygninger i området

Beliggenhet toaletter og sump

For sanitære toalett byggeforskrifter fra gjerdet del kan være i tilknytning til en meter eller mer, tar hensyn til plasseringen av drikkevannskilde. I henhold til kravene i brønnborehullet observeres eller ikke avstanden er mindre enn 12 m.

Regenerering sump avhenger mye av hvilken type jord og plasseringen av grunnvann. Vanligvis er brønnlokasjonen til gjerdet m varierer fra 1-3, hvis det ikke er noen kilde til drikkevann, avstanden som kan nå 50 m.

 • Hagemøbler. Avstanden fra den kapital akselen til gjerdet, må ikke være mindre enn 3 m Demonterbar utførelse sommer aksel kan settes til 1 m fra gjerdet .;
 • Uthus. Skur konstruert med hensyn til gjerdet i en avstand på 1 meter, må hellingen av taket ikke ser mot det tilstøtende parti. Hvis de oppbevares i en låve eller husdyr fugletillatelige avstanden øker til 4 m;
 • Drivhus og utendørs kjøkken er konstruert i en avstand av 1 m fra gjerdet;
 • Hvis gården bygningen inneholder en kjeller eller kjeller, er avstanden til gjerdet og strukturen vurderes av dem.

Koordinering av prosjektet bygging i de lokale konsesjonsmyndighetene kan være forsikring mot søksmål, men å bli guidet av normer avklipt fortsatt svært ønskelig å unngå ubehagelige situasjoner.

Det er min kone og jeg ønsket å dele disse standardene.

Avstanden fra huset til gjerdet: reglene for konstruksjon og brannsikkerhet

Når du oppretter et prosjekt av et hus på landet må ta hensyn til en rekke ulike parametere og toleranser. Den er basert på plasseringen av deres struktur og enkel betjening. Vær også klar over at det er spesielle regler, kan brudd på som fører til bøter av de spesielle tjenester, og anstrengt forhold til sine naboer.

Detaljert utforming av boliger og driftsbygninger med angivelse av minimumsavstand i forhold til gjerdet, kjørebane og tilstøtende område

Den mest grunnleggende parameter i utformingen av området er avstanden mellom huset og gjerdet. Samtidig ganske ofte dette spørsmålet er mye av tvister, som i noen tilfeller til og med gå til retten.

Hvordan bestemme avstanden

Noen utbyggere sier at det er nok til å trekke en meter og du kan sette et gjerde. På den tekniske siden, kan denne tilnærmingen kalles sant, men avstanden hjemmefra til normer for gjerdet tar det ganske annerledes.

Skjema som viser den minste avstand fra gjerdet til gjenstander som befinner seg innenfor hvilken det omslutter

Side åpning på veien

Nesten hver del har Mezhuyev foretatt ved siden av kjørebanen. Det var på hennes sett gjerdet, der det er porter.

Man må huske på at fjerning av et lite hus fra et slikt gjerde kan ha både positive og negative effekter.

 • Jo nærmere huset vil være gjerdet, jo mindre blir avstanden fra inngangen til ham til porten, som er nyttig i kald eller fuktig vær.
 • Hvis strukturen av veggene vil være for nær veien, så vil du høre trafikkstøy inne i rommet.
 • Gangavstand gjør forbipasserende å se i vinduet og ikke tillater dem å åpne i sommer.
 • Velge hva avstand fra gjerdet til huset fra veien, bør styres av reglene klipp, som setter en grense på 5 meter. I dette tilfellet, bør du vurdere å øke denne fasjonable, men reduksjonen av det kan føre til problemer med registrering i BTI eller ikke-godkjenning av brannvesenet.

Tips! Anbefalt 5 meter er den optimale lengden, som må oppfylle ikke bare alle de nødvendige autoritet, men også de fremtidige beboere.

Den ideelle plasseringen av bygningene i forhold til hverandre og til veien

Siden ved siden av nabotomten

Vanligvis er det hjem borte fra gjerdet forårsaker hyppige konflikter og misforståelser.

 • Nylig var det en tendens til å bygge hus og hytter i flere etasjer. Videre, hvis et slikt bygg vil være for nær nabo tomter, vil deres skygge dekke en del av området som hemmer veksten av frukttrær og planter.
 • Hvis huset ligger i midten, at en slik ordning vil skade sin egen hage.
 • Det er også slike områder, avstanden fra gjerdet til bygningene på SNP er rett og slett umulig å overleve. For ordens - branninstruks antar at mellom to boliger vil være minst 11 meter. Dette skyldes det faktum at bredden av plassen kan være 20 meter.

Basert på det ovenstående kan det konkluderes med at for å bestemme denne avstanden ikke er nødvendig. Eksperter anbefaler å ta for den estimerte verdien på tre meter, noe som representerer en minimal plass i landsbyen, som er gitt i tilfelle brann. Samme avstand er helt lovlig, og vil ikke tillate at naboene til å saksøke.

Tips! Før gjennomføring av prosjektet i livet eller ha den på signaturen til vedkommende myndighet, anbefales det å vise det til de ansatte BTI service. Som en privat konsultasjon de kan gi råd hvordan best å ordne struktur i forhold til gjerdet og hjelp med registrering og godkjenning av andre tjenester.

Det er ikke nødvendig å sortere ut ting med naboer over gjerdet og bygninger som ligger ved siden av det, er det bedre å forhandle og få en tillatelse

Selv om det er en viss avstand fra grensene for klipp nabo, ikke glem om menneskelige faktor. Som en liten forsikring, kan du be en skriftlig tillatelse fra eierne av tilstøtende tomter. Det kan være nødvendig i utformingen av strukturen og vil fungere som et kraftig argument, selv når du endrer naboer.

Når hendene er reist små bygninger med økonomisk formål, vanligvis ikke legge vekt på avstand fra gjerdet. Dette kan imidlertid føre til kontroversielle spørsmål knyttet til naboene. Derfor må de være installert i en avstand som ikke er nærmere enn en meter, slik det kreves i Snip.

Hvis vi tar tillatelse fra eieren av den tilstøtende tomten, kan du bygge rett ved siden av gjerdet. Men ikke gjør det ut av ilden for sikkerhetsmessige grunner. Og noen naboer mener at for slik tillatelse skal det betales en viss pris, og betaler for meter på uthus konstruksjonen er rett og slett ikke lønnsomt (les også om fortjeneste av slagg blokkere gjerde).

Avtalt tegning arkitektonisk plan med dimensjoner og toleranser av grensene i strukturen (Det er verdt å merke seg at dette ikke er et bilde av merkene av alle nødvendige tjenester, men bare rundt vizirovka sjefsarkitekt)

Denne prosessen er en veldig ansvarlig og seriøs. Det er to måter som utviklerne kommer til å løse alle problemene knyttet til design.

 • Den første innebærer å innhente tillatelse fra sine naboer, og den primære matching i BTI. Etter som huset er bygget, selv med små uregelmessigheter i forhold til avstanden til gjerdet. På den siste etappen for å lage et bilde av det ferdige bygget, som brukes til prosjektet og koordinere det gjennom domstolene. Denne metoden er egnet i tilfeller hvor du skal bygge en bygning i samsvar med alle regler og standarder er umulig.
 • Den andre måten er den mest korrekte. I begynnelsen samle alle nødvendige tillatelser, og gjør prosjektet, som koordineres i alle tilfeller nødvendig. Etter bygging, er kompetente tjenester trukket mottak og igangkjøring, noe som kan være registrert i BTI.

Tips! Hvis du kan gjøre alt lovlig og riktig, bør du ikke overse det. Dette kan spare mye penger og nerver, selv om det vil ta bort en viss tid.

Etter gjennomgang av foreslåtte videoen kan konkluderes med at avstanden fra gjerdet til huset bør ikke bli neglisjert. Det er en svært viktig parameter i utformingen av bygninger på land. Imidlertid, hvis det er nødvendig, kan mengden kan justeres i samsvar med spesifikasjonene og byggehøyde seksjon (se også installasjonen av gjerdenett nettingen sine hender).

LiveLive

-Tags

 • Cook (316)
 • Kjøtt, fjærfe (30)
 • Food deig (34)
 • Forskjellige godbiter (38)
 • Hovedretter er forskjellige (35)
 • Dessert, sjokolade (48)
 • Emnene (21)
 • Drikkevarer (30)
 • Om produktene (46)
 • Salater, appetittvekkere (34)
 • Broderi (45)
 • Hekle (179)
 • Tilbehør krok (26)
 • Modeller krok (36)
 • Forskjeller krok (27)
 • Teknikker krok (38)
 • Mønstre krok (22)
 • Heklede blomster (30)
 • Strikke original (35)
 • Strikkepinner (938)
 • Bolero, jakker eiker (31)
 • Votten eiker (29)
 • Luer eiker (47)
 • Hodeplagg spitsami1 (41)
 • Jakker eiker (43)
 • Jakker, frakker eiker (36)
 • Jakker, topper eiker (45)
 • Personal (43)
 • Menn med nåler (39)
 • Set-lukke nåler (47)
 • Wraps, sjal eiker (41)
 • sokker strikkepinner (47)
 • Kjoler, skjørt eiker (48)
 • Dyner, puter eiker (27)
 • Utility strikking (42)
 • Jakker eiker (50)
 • Jakker spitsami1 (33)
 • Forskjeller eiker (41)
 • Raglanen hals eiker (24)
 • Teknikker eiker (43)
 • Mønstre i magasiner (23)
 • Mønstre eiker (31)
 • Farge strikking (39)
 • Skjerf, Snudy eiker (43)
 • strikking for barn (280)
 • Jenter cardigans eiker (40)
 • Barnas klær nåler (41)
 • Babyutstyr eiker (14)
 • Barnas hatter eiker (43)
 • Baby klær, jakker (38)
 • Barn under ett år eiker (35)
 • Magasiner - Knitting for barn (44)
 • Sabrina barn, Baby (25)
 • Garderobe (39)
 • Lese- (85)
 • Impregnering (41)
 • Russian Alphabet (29)
 • Russian Lessons (15)
 • Koie (41)
 • Brud (22)
 • Ancient Russland (30)
 • Åndelig (109)
 • Ånde (30)
 • Visdom (38)
 • Selvinnsikt (41)
 • Bøker og blader (540)
 • Burda (10)
 • Felice, Filati (16)
 • strikk Modus (33)
 • Sandra (27)
 • Susanna1 (9)
 • Susanna2 (41)
 • Verena (35)
 • Strikke selv (10)
 • Strikket mote fra Finland (5)
 • Strikke din hobbi1 (15)
 • Strikke din hobbi2015-16 (47)
 • Strikke din hobbi2017 (22)
 • Strikking er moteriktig og enkel (13)
 • Magasiner alm. deler (34)
 • Irene (18)
 • Bøker om strikking (40)
 • Litteratur på håndarbeid (23)
 • Litt Diana (24)
 • Natalia (7)
 • Sabrina1 (40)
 • Sabrina2016-18 (26)
 • Japan + Hitomi Shida (45)
 • Helse (120)
 • Diagnostics, punkt (45)
 • Sunn legemet (33)
 • Medikamenter (30)
 • Ungdom (12)
 • Tegn på Zodiac, Names (23)
 • Interessant (124)
 • Det er interessant (47)
 • Historie (43)
 • Verden rundt (34)
 • Internett (47)
 • Arts (98)
 • Maling (24)
 • Art diverse (28)
 • Tegning sjablonger (46)
 • Skjønnheten i kroppen (37)
 • Krystaller, steiner (25)
 • Behandling av sykdommer (206)
 • Hode (36)
 • Buk (22)
 • Spiker, mais, ben (10)
 • Oncology (11)
 • Ryggraden, ledd (26)
 • Cold (15)
 • Sår, brannsår, hud (23)
 • anleggs helse (13)
 • Hjerte, blodkar, blod (20)
 • Salsola oppskrifter (30)
 • Magic (38)
 • Tall og astrologi (37)
 • Society (35)
 • Håndverk med sine egne hender (278)
 • Leketøy (42)
 • Plast (17)
 • Veving diverse (37)
 • Artikler laget av papp (31)
 • Crafts, andre (43)
 • Crafts stoff (34)
 • Diverse papir (43)
 • Smykker (31)
 • Nyttige tips (129)
 • Kitchen Secrets (17)
 • Salsola verktøy (37)
 • Utstyr (22)
 • Vare på ting (27)
 • Renslighet i huset (26)
 • Prosa, diktning (39)
 • Psychology (44)
 • Religion (27)
 • Reparasjon av møbler (36)
 • Russland (44)
 • Stepanova Natalia (4)
 • Poser (107)
 • Strikkede poser, diverse (40)
 • Vesker av skinn (26)
 • Poser av stoff (41)
 • Gang (34)
 • Foto, video editor (26)
 • Blomster av båndene, stoffer (48)
 • Forskjellige farger (17)
 • Sying av klær (160)
 • Sy tilbehør (22)
 • Sy hodeplagg (21)
 • Vi syr for barn (33)
 • Sy kjole skjorter (32)
 • Sy diverse (21)
 • Sy skjørtet (31)
 • Å skreddersy omarbeiding (268)
 • Applikasjon, patchwork ideer (39)
 • Dzhinsomaniya (26)
 • Lær, pels (23)
 • Vattering sy IC (43)
 • Sying bøter (31)
 • Sy puter (45)
 • Sy tekstil (34)
 • Sy-omforming (27)
 • Sying Lessons (40)
 • Esoterik (101)
 • Ukjent (39)
 • Channelings (28)
 • Ezoterika_ (34)
 • Økonomi, jus (45)
 • Humor (33)

-Abonner på e-post

Hva bør være avstanden fra huset til gjerdet på nettstedet

Avstand fra gjerdet er målt fra det mest fremtredende konstruksjonselementet (fra bunnen av bygningen eller baldakinen kant). Mange satt opp gjerder rundt sine fast eiendom på egen hånd, uten å vurdere hva annet de lover og forskrifter i forhold til denne verdien. Slike uaktsomhet kan føre til en rekke problemer, noen ganger kommer selv til retten. Tvert imot, vil overholdelse av eksisterende byggeforskrifter (klipp) og annen lovgivning om de nye bygningene, gi deg trygghet og komfort, som inkluderer: brukervennlighet av bygninger og plassere hozblok; beskytte mot mulige branner; utelukkelse av straffer Gospozhnadzora og teknisk veiledning; mangel på potensielle problemer med naboene.

Avstanden mellom veggen og konstruksjonen av Snip

Dermed de grunnleggende kravene i byggeforskriftene for plassering av gjerdet i forhold til alle andre objekter på nettstedet er:

• Avstanden mellom gjerdet og våningshuset må ikke være mindre enn 3 m.

• avstand fra fjærfe hus og bygninger for å holde dyr vandre - ikke mindre enn fire meter.

• strukturen i høy brannfare (bad osv) - ikke mindre enn 5 m.

• Fra andre bygninger (garasjer, boder, latriner, etc.) - ikke mindre enn en meter.

• fra planting store trær - ikke mindre enn 4 m, mellom trær - 2 m, busk - 1 m.

Brudd på disse reglene eiere å øke arealet av området (bygget bevegelse nærmere grensen) er strengt forbudt og medfører administrative straff.

Ved beregning av avstand fra boliger opp til gjerdet, slik at på utsiden, kan du bli guidet utelukkende ved å bygge sine gjensidig plasseringsreglene (se. Ovenfor), og at huset må ikke være mindre enn 5 meter fra veien. Men i tillegg til dem er det brannkrav (№123-FZ Law of 22.07.2008):

• Fra bygningens I-II grad av brannmotstand (stein, betong, armert betong) til gjerdet må være minst 6-8 meter i E.

• Fra III grad av brannmotstand av bygninger (skjelett av stål rammer med bjelker og isolasjon av ikke-brennbart materiale) til gjerdet på 10-12 meter.

• I IV-V grad av brannresistens til bygningen (tre-struktur) til gjerdet på 12-15 meter.

Med forbehold om alle disse reglene kan være valgfritt med å øke avstanden til gjerdet for rent praktiske grunner. Plassere fremtidige bygg nærmere eller lenger bort fra gjerdet kan avhenge av følgende motstridende faktorer:

• Fordelen med nærhet til porten til huset dør (flytting hastighet i dårlig vær).

• Enkel å distansere huset fra veien (isolasjon fra gaten støy, nysgjerrige øyne og veistøv).

Praksis viser imidlertid at den avstand på 5 meter mellom huset og gjerdet er optimal.

Tvister og misforståelser mellom naboer ofte oppstår på grunn av feilaktig bruk av bygninger i forhold til grenseområdene og gjerder som definerer grensen. For eksempel bygging av fleretasjers hus Nå mote kan være nervøs konflikt på grunn av skyggelegging av en naboseksjon. Dessuten kan avstanden fra en bolig bygge opp gjerdet reduseres (mindre enn 3 meter) for strukturer I-II brennbarhet kategori og hvis tillatelse spesielle tjenester. I alle fall den enkleste å sikre en arbeidstillatelse for den planlagte byggingen av ikke bare relevante tjenester, men også eiere av nabo pakker. Så, selv når du endrer naboene vil du ha forsikring fra konflikter.

Avstanden mellom gårdsbygninger og gjerder

For alle de ovennevnte avstander og brannsikkerhetsregler klipp arbeid mellom gjerdet og uthus. Bortsett fra disse er det tatt hensyn til etiske, sanitære og husregler:

• Bygninger økt brennbarhet, er nødvendig med flere kommunikasjonsenheter (bad, badstuer, dusj) bør plasseres 5 m fra gjerdet og 8 m fra nabo lokaler.

• Nærhet til hjem eller en nabo Latrine bygninger for vedlikehold og hunden vandre fjærfe og buskap ingen hyggelig. I dette tilfellet, selv med avstanden til gjerdet slike bygninger bør plasseres minst 12 meter fra nabohuset.

• For ved siden av huset hozpostroek bør ha en egen inngang. Bare hvis deres avstand fra gjerdet beregnes separat, ellers gjelder det anses å være den største verdien.

Selvfølgelig, i noen tilfeller, porsjonene er så liten at det er umulig å holde absolutt alle reglene for gjensidig tilpasning huset og gjerdet. Derfor er en løsning på dette problemet er bedre å konsultere spesialister (f.eks ansatte i BTI og brannkontroll). Ellers (Dispute) kan appellere til hjelp fra advokater. Videoen nedenfor viser de grunnleggende regler og forskrifter avstander mellom områder, bygninger og gjerder:

Avstanden fra gjerdet til gjerdet - hva bør være og hvordan du fastslår

Direkte til bygging av gjerder og avstanden mellom dem er ikke regulert. Men det er regler om avstand fra grenseområdet til bygninger. Siden gjerder er nesten alltid bygget på grenseområdet, kan dataene bli brukt og regler for slike gjerder. De grunnleggende reglene for renselse avgang fra gjerdet (SNP 02/30/97) Minste avstand etablert:

• mellom gjerdet og huset, og ved sin tilstøtende del - 3 m, karakterisert ved at målingene utføres fra lokket til grenser;

• fra gjerdet til noen tekniske konstruksjon (bad, garasje) ligger på sitt nabotomten, og - en m;

• hozpostroek til gjerdet, beregnet for fjørfe hus og Pet - 4 m.

Videre er det regulatoriske krav til minimum fjerning av gjerdet fra grønne planter:

• Høy tre - fire m; • fra midten av treet - 2 m; • fra buskene - 1m.

For å sikre at du unngår problemer og misforståelser rådes til å gjøre seg kjent med forholdene som er godkjent av lokale myndigheter - de er alltid basert på SNP, men kan variere noe avhengig av regionen.

I de fleste tilfeller er separeringen av de to tilstøtende seksjoner bare ett gjerde konstruert i samsvar med alle de ovenfor beskrevne retningslinjer og godkjent i overensstemmelse med avstanden til alle boliger og næringsbygg bestemmelsessted, som ligger på to steder. To gjerder er nødvendig hvis det er en vei mellom områdene. Under dette alternativet er lov til å bygge mellom naboer døve gjerdet, mens direkte mellom de to delene av døve gjerder kan bare opprettes ved gjensidig samtykke fra naboer og med tillatelse fra lokale myndigheter. Ifølge reglene i landet, i strid med avstanden fra gjerdet til bygningene (på SNP) ansvarlige mulige administrative bøter og tvunget demontering gjerde reist.

Gjerde kan være midlertidig eller permanent. Midlertidig gjerde er enkel å installere og også lett å fjerne. Det enkleste eksempel på en slik inngjerding - metallstifter eller rør er drevet ned i omkretsen til hvilken er festet et gitter netting. I tilfelle av tvister, dette design raskt demonteres, transporteres og installeres på et nytt sted. Fordeler med en midlertidig gjerde er også det faktum at ved denne konstruksjonen blir påført mindre strenge krav enn for permanent. Mens du står i denne formen kan det ikke være for ett år. Permanent gjerde bør gå strengt på en balk. Han satte opp med forventning om lang levetid og har en tilhørende kostnad. Derfor er alle juridiske spørsmål må løses før installasjonen av de stasjonære gjerder.

For permanente gjerder presenteres noen generelle krav:

• installering på en egnet bærer for å holde gjerdet motstand mot vindkast, regn og smeltestrøm av vann og til lasten av sin egen vekt;

• vakt må ikke skjule bygninger og grønne områder;

• gjerdet må ha en estetisk utseende fra begge sider;

• kontinuerlig (døv) å oppføre gjerder kun tillatt fra gaten.

En annen regulerbar parameter - høyden av gjerdet på plottene. hennes krav avviker vesentlig fra kravene i gjerdet som vender mot gaten. I det andre tilfellet er det ingen strenge regler, unntatt at objektene som er farlige for andre (f.eks piggtråd) skal være lokalisert ved en høyde på minst 1,9 m.

Med hensyn til gjerder mellom nettstedene klipp lagt frem mer spesifikke krav: høyden kan ikke overstige én meter. Siden det døve ikke kan være det beste alternativet - mesh netting, gjerde eller gjerde med hull mellom lamellene. Forstads del tillates å omslutte ikke bare en fast vegg med en høyde på opptil 1 meter eller et gjerde i form av en hekk. I dette tilfellet snakker vi om hele omkretsen av området - siden som vender mot gaten, har ingen fordeler.

Mellom gjerdet og alle bygningene på tilstøtende områder bør respekteres godkjent klipp avstand. Det skal forstås at denne tvangs, og hver parameter er på grunn av spesifikke faktorer. For eksempel, mellom huset og gjerdet skal være et mellomrom på minst 3 m Grunnen -. I arrangement av den blinde delen av huset som ikke kan utføres hvis gjerdet er også knyttet tett. I tillegg er det faktorer av brann og teknisk sikkerhet betydning.

Trenger også å vite en mer innstramming. Hvis veranda baldakin takhelning vegger fragment og eventuelle andre arkitektoniske figurer stikker ut fra den generelle konstruksjon av bygninger mer enn 50 cm, blir alle disse avstandene beregnet allerede fra dem. Videre, selv stepping tilbake en meter fra grenselinjene, i byggingen av taket av skur er nødvendig å sende det til hans side. Disse reglene gjelder både bygningene på de to tilstøtende områder. I alle tilfelle, juridiske dokumenter som regulerer installasjon av gjerder mellom områder, kaller sunn fornuft. De er rådgivende i naturen, men bør forstå og følge reglene for å leve sammen. Tross alt, med naboene må leve i fred og ikke krangle selv for de mest kostbare gjerdet, er det ikke verdt det.

Del 34 - Hva bør være avstanden fra huset til gjerdet på nettstedet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + 2 =