Artikler laget av satin bånd med hendene

Vi gjør vakre håndverk av båndene og bånd

Satin bånd - en av de mest tilgjengelige og spektakulære materialer, elsket og brukt av mange praktiske mennesker. Dette er ikke overraskende, fordi atlas med riktig pleie kan være veldig slitesterk, noe som betyr at produkter laget av det vil glede deg med sin skjønnhet i lang tid.

I tillegg er forbruket under drift liten nok, og produksjon av alle typer originalt tilbehør prosess, eksklusivt interiør, dekorasjon elementer eller uvanlige gaver - enkel og tilgjengelig, også for nybegynnere.

Hvis du ikke har jobbet med bånd, prøve og se hvor enkelt og vakkert du får. Spesielt fordi det er mange av mesterklasser, instruere i detalj hvordan å lage sine egne hender håndverk fra forskjellige bånd.

Fra enkle til komplekse, fra barn til voksne

"Tape Art", i tillegg til originalitet og skjønnhet, tiltrekker seg mer og dens mangfold, fordi satin bånd kan brukes til produksjon av enkle pyntegjenstander, og for etableringen av disse mesterverk og kunstverk.

For eksempel, her er de mest enkle varianter av håndverk fra tapen som hendene kan gjøre selv barnet ditt:

 • buer eller blomster - det kan være hårspenner, smykker for bøyle, brosjer, etc;..
 • baubles og armbånd;
 • ulike ornamenter å dekorere gaver eller hjem innredning - blomster, figurer, små dyr.

Håndverk av bånd kan være kompliserte og utføres på forskjellige velkjente teknikker ( "Kanzashi", "artisjokk" og andre):

 • sateng bånd brodere hele paneler og malerier, gjør dem duftende poser;
 • de brukes til dekorering av påskeegg og bryllups brukerutstyr - gjør blomsterdekorasjoner, dekorasjoner vinglass, gave flasker champagne, puter for ringer, osv.,.
 • bånd og vasket hendene, kan du lage hele kurver med blomster som vil dekorere ethvert interiør, og vil være en utmerket gave.

Og det er ikke alle mulige gjenstander av kassetter. For inspirasjon, kan du dra nytte av allerede eksisterende ideer i verksteder eller komme opp med noe annet, spesielt.

Start, selvfølgelig, kan være svært enkel. Til lett med hendene for å gjøre det uvanlige og ganske komplekse ting, er det nødvendig å forstå de grunnleggende teknikker for å skape produkter av satin bånd. Og det beste er å se steg for steg i en master class.

Nybegynnere kan først bli kjent med hvordan å lage blomstene selv.

 1. Selv bånd av brettet og tyulpanchiki og løvetann, og hyasinter og primroses, og mange andre farger, er den mest populære blomsten rosen blant herrene. Roses gjør oftest i Kanzashi teknologi. For blomst velge ønsket farge tape fem centimeter bred. Nøyaktig kuttet kant av båndet og oplavte hans lettere, slik at den ikke smuldrer. Deretter satte båndet slik at dens feil side vendt opp.
 2. Skru den inn i det øvre venstre hjørne (i bildet hoved klasse har en brettelinje piler og stiplede linjer), og det nedre venstre hjørne til høyre vikle to ganger.
 3. Ta nål og tråd i samme farge som din tape. Fest den resulterende ganger (strengen skal være lang, fordi du er nødt til å blinke resten av sitt band).
 4. Forbinde de to lag av bånd, rydder stezhochki fra det faste sted til høyre (fra kanten når det bør være omtrent en eller to millimeter) og stopper ved den øvre kant av båndet.
 5. Tuck den venstre (med urviseren) langsiden av båndet, og deretter hele båndet opp til høyre i en vinkel.
 6. Pass på at høyre side i kø og du har tre lag. Sy dem sammen oppad fra den nedre sone. Deretter stopper, men ikke klipp tråden, og brette båndet ned, som vist med stiplet linje i bildet master class.
 7. Deretter gjemt under venstre hjørne og sy igjen, men denne gangen til venstre langs den øverste kanten. Ved å kombinere tre lags bånd brette riktig retning, og deretter på skrå nedad og fortsetter å tverrbinde.
 8. Når rynker vil ha nok (det tar omtrent femti centimeter tape), drevet masker langs kanten av den siste av dem, å fange to lag. Trim overskytende materiale og den oplavte med ild, men lar tråden.
 9. Stram tråden og du har et antall kronblader. Begynner å danne knopp. Den første kategorien du trenger å gjøre helt fra begynnelsen av båndet, trekke tråden der du fast de to folder. Snurre den rundt disse folder og du har en midt blomst.
 10. Ta en annen nål og tråd og trekke de nedre kanter av kronbladene. Deretter oppretter et andre fremspring, skru den på bud og underkant på samme måte på bunnen.
 11. Fortsett på det samme prinsipp, justere bladene ved hjelp av trådspenningen. Dersom forsamlingen på knoppen vil du ha mer, mer vil rosett, ser ut som en vakker blomst blomstret. Og du kan gjøre litt spenning, og deretter komme ut anbud bud.
 12. Deretter strammes helt til enden av tråden og nede hvert kronblad. Nøye feste og kutte tråden. Spre blomst.

Avhengig av hvordan du ønsker å bruke rosetter, bunnen kan lime et stykke filt eller tape, sy et stykke papir festet til sikkerhetsnål (for brosjer), pins eller bøyle, og så videre. D. Dette delikat og vakkert produkt vil være en flott dekorasjon eller presentere for våren helligdager som 8 mars.

I verkstedene, det er andre måter å lage forskjellige farger for hånd. For eksempel kan det bli kuttet separat fra satin tape mange elementer, formet som kronblader og blader. Deretter brenne dem, danner en blomst og lim elementene seg imellom, eller dekorere sine perler paljetter.

Overgang til mer komplekse håndverk

Laget blomster kan da bli sydd på stoffet eller broderi satin bånd direkte på lerretet, noe som gjør en rekke malerier og veggmaleri. Ved hjelp av samme teknikk, er det lett å gjøre en masse roser for brudens bukett. Det vil bare gjøre grunnlag for å styrke blomster.

Kronglete lang tape i et rutemønster, kan du lage flotte fargerike putevar for dekorative puter, eller hele gavesett.

Ønsker å dekorere påskeegg, kan du enten bare obtyanut stykket klut og deretter dekorere med blomster eller buer av bånd, eller bruk "artisjokk" teknikk - legge bånd av forskjellige farger på den måten av fiskeskjell og henge dem opp til overflaten av egget.

På samme måte kan du lime og baller, og da vil du få den originale juledekorasjoner eller bare interiør.

For å gjøre en uvanlig kurv, ta en bit av oval såpe og fikse det i en sirkel sikkerhetsnåler over og under (nummeret må være den samme, og arrangere dem på såpe som trengs i en avstand på rundt seks til åtte millimeter fra hverandre - bare holde dem i et stykke såpe ).

Så bånd (ikke meget bredt - ca ett -dvuh centimeter), feste en av dens kant bulavochkoy og flettede kurver vegg på følgende måte: båndets klamrer seg til den øvre tappen, og deretter falle ned, for å klamre seg til bunnen og løfte opp og fortsetter inntil alle veggene er ikke flettet.

Du vil forbli den lange enden av bunnen - du trenger det for å flette den nedre kanten og dannelsen av felgen. Deretter må du overføre den til toppen for å plassere den øvre kanten. De gjenværende endene av båndet blir brukt til å skape en bue. Trådkurver å lage og håndtere og flettet henne bånd av samme farge og gjør ut av det en forsamling.

Fest endene av håndtakene på såpe og zadekoriruyte kurv. Det kan være plassert primroses og gi kjæresten eller mor 8. mars eller dekorere hva du vil på andre måter.

Å gjøre en så vakker og uvanlige håndverk - en flott måte å uttrykke sin fantasi og kreativitet, og lage fine gaver til seg selv eller sine kjære.

Artikler laget av satin bånd med hendene: en master class for nybegynnere

Moderne trender i håndarbeid crafts tillater å lage ekte mesterverk og kunstverk. Nylig fått stor popularitet i produksjon av kunsthåndverk Kanzashi stil. I første omgang ble det kalt japansk uttrykk for håret dekorasjon. Hva kan bygges håndverk av satin bånd? La oss snakke om det.

Artikler laget av satin bånd med hendene: en rekke alternativer

Simulering håndverk stil Kanzashi opprinnelig fra Japan. Det hele startet med at japanerne har gjort de opprinnelige skarpe blomster som serveres som tilbehør til å dekorere de høye frisyrer. Over tid, vår landsmann som bosatte seg i dette området begynte å oppfinne nye håndverk. I stil med Kanzashi hår kan gjøre en rekke tilbehør:

I tillegg håndverk laget av satin bånd, kan være en flott dekorasjon av interiøret. Av dem gjør suvenirer, for eksempel:

Selvfølgelig er det helt ute av satin bånd for å bygge en boks eller lysestake mislykkes. I dette tilfellet, materialet som brukes for å dekorere med blomster eller andre motiver.

Blomster i stil Kanzashi: en master class for nybegynnere

Hvis du er bare å lære det grunnleggende for å skape håndverk fra silkebånd, så du trenger å finpusse sine ferdigheter i praksis. Det er best å velge de mest enkle håndverk. Når du lære hvordan du riktig og raskt gjøre de grunnleggende element håndverk - en blomst petal, kan du komplisere oppgaven og lage originale og unike mesterverk. Klassisk stil Kanzashi vurderes blomster. La oss prøve å bygge de opprinnelige rosetter.

 • Satin stoff ønsket størrelse;
 • wire;
 • lettere;
 • nåler;
 • tråden;
 • linje;
 • sterk fiskesnøre;
 • saks.
 1. Ta satin målebåndet ut en valgt nyanse og 8 cm. Skjær flere strimler av denne lengde.
 2. Brett hver strimmel i form av en halvmåne. Edge fikse små tynne nåler, kan være saker.

 • Den lengste siden sy. Emner skal velges i samsvar med en sateng skygge.
 • Deretter montere nålen kant av båndet for derved å oppnå et al.
 • Avskåret fra hver tape er ment å være her et kronblad. Jo flere kronbladene har, jo større og mer fantastisk vilje blomst.
 • Ved hjelp av en lighter, forsiktig varme opp kanten av satin bånd slik at det spunnet.
 • Deretter kuttes fra linjene små striper, de vil spille rollen som pistiller i en blomst.
 • Med tenningen oppvarmes forsiktig en kant av linjen for å lage et rundt tupp.

 • 8-10 pestler fra linjen er festet med en limpistol eller en vanlig klærlim i midten av en av kronbladene.
 • Etter at vi er ferdig med å lage kronbladene, begynner vi å danne en satengblomst.
 • Rundt kronbladet med pestler limer vi tre flere blanker.
 • Hver påfølgende serie bør vokse og inneholde flere kronblad.
 • Vi fikser vår blomst på det opprinnelige stativet, laget av vridd wire.
 • Håndverk for 8. mars av satengbåndene

  Hovedferien til våren er 8. mars. Mange av oss prøver å presentere til våre slektninger og slektninger originale gaver laget i stil med håndlagde. Fra satinbånd kan du lage et originalt postkort eller en stor håndlagd artikkel, for eksempel å bygge en stor bukett. Du kan også dekorere med blomster fra satengbånds potten til innendørs eller prydplanter. På fritiden, reflektere over dette emnet, og når du gjør håndverk, må du manifestere fantasi.

  Steg-for-trinns beskrivelse av prosessen:

  1. Først modellerer vi en rund base. Det er bedre å kutte det ut av tett filt eller burlap.
  2. Vi skisserer nødvendigvis en sektor som gjør at arbeidsstykket kan rulles inn i en kjegle. Jo større denne sektoren er, desto høyere er den kegleformede basen.
  3. Klipp ut arbeidsstykket, gjør sektoren kuttet og sy for å lage en kegleform.
  4. I midten av keglen må du bruke det valgte satengbåndet og fikse det med tråder.
  5. Det er best å lage en liten skjult søm som ligner en firkant i form.
  6. Deretter danner du en trekant fra båndet og legger den overlappende det forrige laget.

 • Nå, da vi observerer firkantet, legger vi trekantede kronblade, og presser dem sterkt slik at blomsten viste seg å være slått ned og ryddig.
 • Enden av båndet er festet med et dobbeltsidig tape, med en limpistol eller syet med en tråd.
 • For å få en original bukett fra slike satinroser, må du lage flerfargede blanke blomster, samt forberede grunnlaget for båten. Fra en skumplast, bygg en ball og lim den med blomsterarketter. For stengelen, ta noen pinner eller wire innpakket i tape. Som dekorative elementer, bruk perler eller store perler. Her er en original håndlagd artikkel du bør få.

  En gave laget av ens egne hender blir alltid verdsatt mer. Du kan veve den originale blomsten fra satengbåndet og feste den til barrette eller kant. Svært vakkert utseende satinbøyer. Også i stil med Kanzash kan du lage forskjellige dekorative elementer til huset. Prøv å dekorere en vase eller en boks. Før en gave vil ingen stå.

  Kjære lesere, vi vil være glade for å akseptere din takknemlighet, samt kritikk og eventuelle kommentarer. Vi sammen gjør dette nettstedet bedre.

  Håndverk fra sateng og andre bånd med sine egne hender raskt og enkelt

  Tape er et rimelig og effektivt materiale, hvorfra needlewoman kan skape et eksklusivt tilbehør, en original interiør eller en uvanlig gave. Å lage håndverk av satengbånd er en fascinerende hobby og en vakker slags håndverk.

  Kurv med blomster fra bånd er en flott dekorasjon for leiligheten din. De vil ikke visne og falle, de vil glede deg hele tiden

  Broderi bånd - en av de mest populære former for kreativitet. Denne kunsten har en lang historie, og i antikken var det eksklusive privilegium av aristokrater. I dag kan hver kvinne dekorere huset hennes med broderte bilder.

  For eksempel kan du lage en pose med egne hender.

  Denne vakre tingen - et element av aromaterapi, vil være en hyggelig gave til enhver ferie.

  • Stoffmåling 22 x 26 cm
  • Satinbånd 7 mm - 3,5 m (rosa)
  • Tape 3 mm - 1,2 m (lysegrønn eller mørkegrønn)
  • Tykk tråd med lurex
  • Kamilleblomster, appelsinskall, vanilje eller rosenblad for fylling.

  Under ordningen, utfør merket: Legg en tegning på stoffet og lag et mønster.

  Forsiktig skissere omrisset av bildet. Stammer av blomster og knuter bringer en tråd med lurex. For bladene bruker vi et lysegrønt bånd og en "løkke" søm. Vi trenger 1,5 meter rosa tape: klipp det av og sett det til side. Med sin hjelp vil vi knytte våre poser. Del den gjenværende delen i 5 like deler. Roser er laget av prisborennoy tape og sy på produktet. Så syr vi pose og fyller det med rosenblad eller andre duftende blomster. Vi fester båndet for å binde posen og dekorere den med en bue, som vi også kan lage oss selv.

  Hvordan utføre slike roser? Det er veldig enkelt. I tillegg kan de brukes ikke bare i broderi, men også for å lage fra dem hele blomsterpreparater og buketter. Flere detaljer finner du i artikkelen om å lage roser fra bånd, men her berører vi bare dette emnet.

  For å lage en blomst trenger du et bredt bånd (6,5 centimeter) i lengden på 90 centimeter. Brett båndet i halvparten med feil side innover. Sy båndet fra foldelinjen til kantene, bare fei langs kanten. Når du kommer til slutten av båndet - fortsett sømlinjen til det øverste motsatte hjørnet. Slip deretter filamentet i den ene enden og fjern forsiktig tapen langs hele lengden. Vri kanten av båndet en gang slik at den sentrale knoppen vises (bruk kanten du begynte å baste av) og fest den med noen sømmer. Vri båndet rundt knoppen. Etter hver sving, fest båndet langs kanten.

  Når det er ferdig - fikse og skjul endene på tråden. Nå bare spre blomsten og rosen er klar!

  Hva mer kan du lage håndverk fra bånd med blomster? For eksempel kan du lage flere roser og legge dem i en kurv.

  For å lage en kurv trenger vi ... et stykke såpe. Ta det og i en sirkel på en avstand på 6-8 mm fester vi de engelske pinnene. (bare pierce dem med såpe) først fra toppen, og deretter ned. Det er veldig viktig at antall stifter er de samme.

  Deretter må vi tape bredde 12 cm vi fikse kanten av en pinne og begynner å flette veggene i våre fremtidige kurver :. Vi tar tapen fra øverste pinnen og går ned, og deretter engasjerer den nedre tappen, og igjen gjenreise det. Fortsett til alle veggene i kurven ikke flettes. Den korte enden av båndet skal være øverst og den lange på bunnen. Og vi begynner å veve bunnkanten, danner siden av kurven. Da flytter vi enden og danner den øvre kanten. Av de resterende stroppen ender danner en storslått bue og kutte uønskede rester. Fra det resterende båndet på flettet håndtaket til kurven. Vi bruker ledning til basen.

  Den ferdige ledningen er festet rundt kantene og vår kurv er klar! Nå kan det bli en originalgave!

  Du finner i spekteret alle slags farger og teksturer akkurat det båndet, som vil bidra til å fullt ut realisere forfatterens intensjon og implementere noen designidee. Utvalget av deres søknad er svært bredt: Håndverk fra satengbånd kan ses i design av interiør, festlige feiringer og bryllupsceremonier.

  Brudene er spesielt elsket: båndet kan ses i hår og bukett, på bryllupsbriller og puter til ringer, på gaveflasker og til og med bryllupsbiler!

  En slik bukett er i stand til å slå hjertet til enhver kvinne

  Ideer for bruk av slike "kjære til hjertet av gizmoer" veldig mye. Det viktigste er å gi utslag til fantasien din, som sikkert vil fortelle deg den riktige versjonen.

  Ribbons brukes i scrapbooking, og quilling, og håndverk laget i Kanzashi teknikk kan bli både et originalt tillegg til sammensetningen og en uavhengig suvenir.

  Hovedkvaliteten på håndlagde bånd er at de kan brukes til å dekorere enhver gave. En gave utformet på denne måten vil ha et attraktivt utseende, og derfor vil han helt sikkert like mottakeren og vil bare gi ham de beste foreningene og følelsene.

  Kommentarer til artikkelen "Håndverk fra satin og andre bånd med egne hender raskt og enkelt"

  Det er vanskelig å se hvordan Lily-of-the-Valley-blomstene er laget med egne hender. Jeg vil gjerne lære mer om å lage brosjer og hårnåler med egne hender og også fra tråder av mulina

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  − 1 = 8