Artikler laget av kongler med sine hender bilde

Håndverk fra kjegler med hendene: 78 uvanlige bilde ideer

Verdens kanskje bare babyer vet ikke hva støt. Denne naturlige materialet fungerer ikke bare som et ornament av trær, men også er en kildekode for mange håndlagde håndverk. Ved å ta litt tid, kan du ta opp fargerike hjem produkter mot støt og forvandle den interiørdesign håndverk. I tillegg til at samlede komposisjon av gran, furu, kongler, og bør involvere hele familien. Gi svært lite tid og kreativitet, vil du stupe inn i den magiske verden av eventyr. Hvis du har en visjonær, vil det ikke være vanskelig for deg å gjøre noen hack. I mellomtiden har vi valgt de mest populære komposisjoner.

Kjegler kan ikke bare bli kombinert med det indre, men også skape stående natur. Du kan også alltid gjøre en morsom liten dyr, og lage produkter av prosessen vil intriger ikke bare barn, men også voksne.

Med bruk av kjegler, kan du opprette:

 1. Dekorative sammensetninger som ikke bare gir komfort og en julestemning, men også friske interiøret. Den kategorien av slike fartøy er: en krans på døra, Ikebana, Topiary, lysestake.
 2. Juleprodukter. Her designer fantasi kan snu seg rundt i alle retninger, fordi du kan starte med en liten sammensetning eller selv foreta et tre fra kjeglene.
 3. Dyrefigurer. Bjørn, pinnsvin, ekorn, Goblin, pingviner, snøugle - et sett av tegn vil imponere noen barn. En produksjonsprosessen vil bringe mye glede og belønne en kostnad på godt humør for hele dagen.

Før du går videre til produksjon av varer laget av kjegler bør nøye håndtere støt:

 1. Forurenset materiale bør vaskes og tørkes naturlig.
 2. Mindre forurenset materialet rengjøres med en børste.
 3. Umodne og uåpnede knopper bør settes i en litt oppvarmet ovnen med døren på gløtt. Du vil merke at med de våte kjegler vil fordampe fuktigheten og uåpnet vil gradvis åpne i form av gran lapnika.

Hvis på ideen trengs er lukkede kjegler, for å unngå å åpne kronbladene for å suge dem i snekring lim i 30 sekunder. Å transformere støt bløt i vann, og deretter binde strengen, noe som gir den ønskede form. diy materialer kan bli stående i sin naturlige form eller dekkes med kunstig snø, maling, lakk. Alt vil avhenge av planlagte håndverk.

En av de mest populære håndverk i forkant av høytiden er treet. Gjør det enkelt nok. Betrakt to utførelsesformen.

For arbeid, trenger vi:

Trinnvise instruksjoner for produksjon av juletrær:

 1. Gjør basis i form av en kjegle av papp.
 2. Limet fester kjegler til en kjegle med hull.
 3. Mellom kjeglene feste furukvister eller tinsel.
 4. Fiskebein er klar. Det gjenstår å pynte jule skjønnhet.

Deretter se på andre versjonen av juletrær.

Materialer for å gjøre håndverk juletre fra kjeglene:

 1. Av papp lage et grunnlag for vår juletreet i form av en kjegle.
 2. Å utforme en god stabilitet av innsatsen struktur inn i papiret eller papir.
 3. Fra papp kutte ut en sirkel eller bruke tre stativ og fest kjeglen.
 4. Lim kjegler av kjeglen fra topp til bunn for å unngå store hull, støt hver etterfølgende rekke av omdreining i den motsatte retning.
 5. Hvis du har limt inn alle støt, mesteparten av de ferdige håndverk.

Stadig kan hjemmene finnes ornamenter av kjegler laget for nyttår eller juleferie med sine egne hender. I utgangspunktet er det furu eller gran kranser, trær eller i potter.

Når du arbeider med kjegler er svært viktig å merke proffene:

 • naturlig materiale uten kjemiske tilsetninger;
 • barskog behagelig lukt;
 • spare penger, takket være produksjon av sett med kjegler.

Fra kjegler hvis du ønsker det kan du gjøre nesten alle leketøy, bør du gjøre bare litt fantasi og tålmodighet noen ganger. Making dekorasjoner for juletre - en god idé for håndverk. Tross alt, vil du ikke bare gjøre disse ornamenter med barna, men også da å kle seg vakre Christmas dekorere produkter eller møbler. Fra de mest grunnleggende håndverket kan gjøre gnome.

Trinnvise instruksjoner for produksjon av dverg:

 1. La kjeglen konstant, og ta det som en basis dverg kroppen.
 2. Grunnlaget for hodet, ta en kastanje. Deretter limer skjegget.
 3. Ben og armer er laget av stoff og fylt med syntetisk polstring eller vatt.
 4. Klær sydd av filt.
 5. For Dwarfs jenter skal flette flette tråder.

kjegler langstrakte form kan tjene som dekorasjoner i huset eller være den perfekte juletrepynt. For eksklusive tilknytninger ta en fløyel klut og sikre endene av furu kjegle.

En annen flott dekorasjon av våre juledekorasjoner kan bli en krans av fargede knotter. Etableringen av fagene vil ikke ta deg mye tid.

For kranser trenger:

 • støt (antallet er avhengig av lengden av kranser);
 • lim;
 • tau;
 • spraymaling (du kan bruke en hvilken som helst maling);
 • paljetter.
 1. Forbered kjegler for maling, pre-clearing dem.
 2. Spray maling på humper.
 3. Etter dryss glitter kjegler. Vent en stund før materialet tørker.
 4. Ta tauet og lage et merke på det, hvor du plasserer støt.
 5. La 10 cm tau for å binde krans.
 6. Påfør på basis av en dråpe lim klumper og stokk til tauet. Hold fast kjegle i 5 sekunder til sterkt Ddatavernloven.
 7. Gjør det samme med de andre koner.
 8. Garland er klar.

Også som en nyttårsdekorasjoner hjemme er svært elegant vil se hacke et snøfnugg laget av kjegler personlig.

For fremstilling av snøflak er bedre å bruke gran eller store furukongler.

Ta 6 kjegler og lime den nedre side mellom dem. Sentrum av våre håndverk kan dekorere små papir snøfnugg eller blonder. Innen 5 minutter av vår Snowflake klar.

Forbered hjem for ferien starter med en terskel. Høst rammen av døren gir vei til vintermotiver og bærer inn i vinterlandskapet. Lag en nyttårs krans er ikke vanskelig.

For å begynne å skjære basisen av en krans i form av en sirkel laget av plast, papp, fleksible grener eller ledninger. På støt lime små ringer, pre-velger dekor for klumper eller la den i sin opprinnelige form. Ved å sette sette støt på ledningen. Ved enden av skruen i kanten av ledningen og dekorere en stor bue.

Grunnlaget for en festlig krans kan også være papir. Spole tilbake dem inn i ringen og feste tråden rundt. Hvis huset har organza sjal eller annet materiale de har fått rammen. For å simulere bruk av granbar grønne eller lys grønn regn. Lim kjegler for regn og legge til plast frukt komposisjon.

Du kan kjøpe i butikkene klar grunnlaget for en krans. Dekorere sitt eikenøtter, nøtter, kongler og lage dine egne design. Kan dekorere noen improviserte materialer: maling, paljetter, bånd, perler, perler.

Hvordan lage en vakker ball av kjegler

Diversifisere sin interiøret kan gjøre en uvanlig ball av kjegler og eikenøtter. Noe som gjør det ganske vanskelig, men hvis du følger våre instruksjoner, vil du takle oppgaven.

For bunnen av ballen lage en sirkel av papir, krøller det som om sculpting snø. Et annet alternativ stiftelser kan tjene som en søppelsekk. Lag en ball form kan pakke fylt med bomull eller syntetisk polstring avis. Pakke hullet skal lukkes eller forsegles. Grunnlag for håndverk klar.

Å få basesammensetning og lim klumper jevnt fordelt langs omkretsen. Etter naturlig tørking av produktets sammensetning er klar.

Den siste etappen er belagt med lakk eller snø kloden. Det ferdige produktet kan bli satt i en gryte eller vase, eller rett og slett feste en snor til taket.

En god idé å lage uvanlige interiøret er avkuttet trær - Topiary. Noen ganger de kalles trær av lykke og lykke.

For realisering av ideen trenger:

 • støt;
 • gips eller svamp;
 • Storm eller plast;
 • gren av et tre;
 • ball av avis eller floral svamp;
 • tråden;
 • spray maling.
 1. Danner en ball av papir og vikle den med gjenger.
 2. På grunnlag av støt, gjelder lim, og lim den på ballen så tett som mulig.
 3. Lim de resterende støt på ballen. Prøv å velge en klump av tilsvarende størrelse.
 4. Skjerpe slutten av furu grener, og skjære et hull i bunnen av skålen.
 5. Sikre gren i en bolle med et klebemiddel.
 6. Maling av den resulterende maling ball. Ball dekorert med tørkede blader, kvister, perler, fargede bånd.
 7. Forbered gips for bruk: Fortynn den i potten, slik at et mellomrom fra kanten av 3-5 cm.
 8. Sett gren med ball i gips løsning og fikse tørke.
 9. Gips maske små kjegler eller mose.

For å gi romantikk og skape en nyttårs komposisjon møtes i festlig bordet tent stearinlys i en vakker lysestake. Glow ferie lys ikke bare gi trøst, men diversifiserer også interiøret. selv et barn kan gjøre dette tilbehøret med hendene. De viktigste dekorasjon materialer tjene koner og andre materialer er valgt avhengig av tilgjengelighet.

For å skape en festlig lys vil trenge:

Alle elementer av utsmykningen på underlaget spredt ut og maling. Bør utføre farging med vinduene åpne, eller på gata. I sentrum av sirkelen av papp bør holde et stearinlys og høstet natur. Opprinnelig i sammensetningen vil se kvist av furu.

En annen utførelsesform av etableringen av den gnist kan være dekorert ferdige lysestaker kjegler, kvister. Uvanlig lys kan fås fra glasskrukker. For dette formål, i bunnen av glasset, hell sukker eller kunstig snø. Top dekorere blonder og knytte noen kjegler. Behandle aerosolsammensetning med snø.

For å gjøre en kurv av uvanlige klumper, bruker våre råd.

Materialer for å lage en kurv av kjegler:

Bunnen av behovet for å begynne å koble seg til de sentrale kjegler, og så videre for å koble 8-16 området, obkrutiv tråd eller fiskesnøre.

For den andre raden av kjegler lage en sirkel av mindre diameter. For å gjøre høye kurver tre sirkel.

Koble området fra 2 kjegler sammen med lim og viren. Håndtaket av kurven er laget av tråd og zadekoriruyte kjegler. Flette håndtere vekselvis å dreie kjeglene.

Engasjere seg i kunstnerisk kreativitet er like nyttig for både voksne og barn. I hvert verk, prinsippet om kombinasjonen, og kontraster spillet. Tross alt, forskjellen i farge, form og størrelse diktere reglene i håndverket.

 • FIR-kjegle;
 • 4 halv beskrevet kongler;
 • Stort beskrevet furu kjegle med en rund krone;
 • hatter fra kongler;
 • or rør;
 • syl;
 • lim;
 • saks.
 1. Langstrakte furu kjegle - hoveddelen av bjørn.
 2. Gjelder lim til sammenføring av vekten.
 3. Koble deler av produktet til flak per kjegle skalaer ble fikset en annen.
 4. Kongler gjøre bena.
 5. Bakbena bear er laget av kjegler som er større enn den fremre.
 6. Topprodukt er en åpen furu kjegle.
 7. Fra hatter eikenøtter gjøre ørene og nesen, og tett feste med lim.
 8. Svart pepper gjøre øynene og tuppen av nesen.

Hvis huset har samlet en sekk med kjegler, er etableringen av Big Bear riktig for deg. Toy størrelse er valgt i overensstemmelse med det antall kjegler.

Lag en ramme bjørner laget av papier-mache og skum. Tamp rammen papir, og sette føttene på et tungt materiale for stabilitet. Gjør topplagmaterialer kjegler og fest med lim. Ører, er snute laget av pongponger.

Du kan også lage vakker pinnsvin fra kjeglene i tillegg av leire.

trenger for pinnsvin:

For å gjøre et pinnsvin alle handlinger utføres én etter én i henhold til instruksjonene:

 1. Ta leire og blind langstrakt snute.
 2. Koble den til støt.
 3. Av en annen farge plasticine lage en nese, øyne, poter.
 4. Fest dem til håndverket.
 5. I tillegg gjøre plasticine ørene og fest dem.
 6. Hack klar.

Naturen har alltid inspirert folk til å arbeide, fordi det underlagt den. Med litt fantasi kan du lage ikke bare leker, men også hele mini - byen fra naturlige materialer. En prosess med å lage forene familie og vil gi alle et show design ferdigheter.

For tilbakemeldinger, kan du fylle ut skjemaet på Kontakt oss siden

Alt materiale på dette nettstedet - opphavsrett. Kopiering uten aktiv lenke er strengt forbudt!

Håndverk fra kjegler med hendene

I dag vil vi vise deg noen interessante håndverk fra kjegler med hendene, kan du gjøre hjemme.

De fleste av dem er ikke vanskelig, derfor anbefaler at du kobler til produksjon av barn.

Bruk støt kan være noen, blant annet fra gran, lerk, gran, seder og or even.

Men det er bedre egnet for produksjon av kunsthåndverk er helt uåpnede kongler, så de er veldig holdbare og lang tid er lagret.

Plus, de er veldig lett å finne, fordi furutrær vokser i europeiske land overalt og ofte i byens parker.

Vi begynner vår gjennomgang av håndverk fra kjegler med sine egne hender med det mest åpenbare - barneleker som er så ofte "tvunget" til å gjøre på erfaringene fra arbeid (eller hva denne tingen nå kalles).

produksjon alternativer så mye at vi bestemte oss for å strukturere dem.

Den enkleste er gjort, kanskje, at uglene.

Det er bare nødvendig å holde seg til kjegle øyne, nebb, vinger og ben.

Kan gjøre dem laget av filt, en farget papir eller annet lignende materiale.

Også egnet leire og naturlige materialer, slik som høst viste gule blader og kongler fra hetten.

Andre fugler av kjeglene har gjort litt mer komplisert.

Allerede har til å feste beina og hodet.

For ben tynne kvister av trær, kan godt eller ledning (binders) benyttes.

Hodet kan være laget av leire, skum, eller ganske enkelt på grunn av de små kjegler eller muttere (hasselnøtter passer perfekt).

Av kjegler og tråd eller garn for strikking kan gjøres mye mer kjølig fugler, men dette er ganske vanskelig.

Men du kan prøve, fordi kostnadene for materialer som trengs er minimal, og selv om den ikke gjør det, har du ingenting å tape.

Håndverk fra kjegler med hendene pinnsvin okkupere nesten ledende sted.

De gjør ofte nok, og det er ikke overraskende, fordi pinnsvin er svært populært blant barna, pluss en enkel måte.

Det mest populære alternativet innebærer munnkurv og føtter av leire.

Hvis du ønsker å knerte mot støt sto lenger og ble litt av en kuriositeter, snuten og ben har å gjøre et annet materiale (eikenøtt, skum, pistasj, polymer leire, etc.).

Også fra kjeglene kan gjøres store vakre pinnsvin.

Følgende video viser to mesterklasser på produksjon: første og andre plastflasker med skum (ved hjelp av en spesiell skum for håndverk, kan du kjøpe i spesialforretninger, er billig).

Vi kan ikke passere side og de andre små dyr.

Mange av dem er laget veldig enkelt, mens resultatet er ganske interessant.

For produksjon av brukte en stor sjanse, en midt og fire liten kropp, hode og føtter hhv.

Munnings er støpt av leire.

Men kan være, selvfølgelig andre alternativer.

En av de typer håndverk fra kjegler med hendene er alle slags Christmas leker og julepynt.

Se også andre Christmas håndverk du kan gjøre med dine egne hender.

Christmas leker av kongler, generelt, er laget samt barnas håndverk, utstyrt med bare en tråd eller fiske linje, slik at de kan henges.

de ser ikke så veldig hyggelig, men barna liker det.

Forresten gjøre dem bedre, også, med barnet ditt, vil det være interessant og nyttig for utvikling av finmotorikk.

Du kan også bare male kongler eller dekorere med fargede elementer (perler, paljetter, bånd, etc.).

Det viser seg ganske fin.

Kongler, og ikke bare slå ut store juletrær.

De kan fremstilles på flere måter - fra en av et flertall kjegler og.

En laget miniatyr juletrær, akkurat nok til å dekorere kjeglen og lage et grunnlag for det.

Fra noen små juletrær kan gjøres enda et skinn av skogen.

Store trær er gjort litt annerledes.

Første laget av tre, papir, kartong eller en ramme med en base og har det limt til kjeglene.

Stack støt kan være både tynne enden mot bunnen og toppen.

I begge tilfeller viser det seg vakkert.

Hvis du vet om andre interessante håndverk fra kjegler med hendene - kaster bildet i kommentarfeltet.

Håndverk fra kjegler med hendene - 50 uvanlige ideer

Humper, vil det synes, den vanligste naturlig materiale. Hver person kan gjøre en veldig interessant håndverk fra kjegler med hendene. Det er nok til å ha minst en liten bit av begjær, fantasi, og, selvfølgelig, for å finne en klump. Og så kan du ganske originalt å dekorere hjemmet ditt.

I dette tilfellet er det selvsagt sine triks som du trenger å vite før du begynner å gjøre håndverk fra kjegler:

 • I et varmt rom kjegler kan variere litt i form, dvs. de avslører. Men det aller form at hun var opprinnelig, og du kan fikse. For dette formål, senk den i oppløsning med klebe snekker i et halvt minutt og deretter tørke.
 • Hva var opprinnelig en klump har endret sin form, bør det være gjennomvåt i rent vann. Deretter er det nødvendig å binde tauet og gi den nødvendige form, og deretter tørket.

Støt - dette er et utmerket materiale for å lage en rekke håndverk. Dette er en flott måte å dele erfaringer og tilbringe tid med barna. Finn humper kan være en tur i parken, og hvis du går inn i skogen, eller du kan fylle opp med denne ting for hele vinteren! Vi kan bare komme opp med den opprinnelige ideen om kunsthåndverk fra kjegler med hendene og sette den ut i livet.

Svært ofte dette materialet brukes til en rekke av alle typer dekorasjoner og ornamenter i julehøytiden. Den enkleste er måten å lage gull kjegler å dekorere ditt eget hjem.

Alt i dette materialet en rekke fordeler. Key blant dem er:

 • De er vennlige materialer
 • Den har en utrolig behagelig aroma av barnåler
 • Lag håndverk fra kjegler - ikke bare en veldig interessant og spennende, men også en fantastisk måte å tilbringe tid med barnet
 • Meget god lagring på å kjøpe nye dekorasjoner for huset.

De enkleste alternativene som kan være svært enkelt å gjøre med bare en kjegle og bånd av sateng. Se bilder håndverk fra kjegler.

En flott måte å jobbe med barn. Tross alt, vil du ikke bare med dem å gjøre en forfalskning, men også til å pynte juletre, lysekroner, og andre elementer av hjem innredning!

Nyttårs krans av kjegler å dekorere inngangs eller innerdører av husets vegger. I tillegg til den grunnleggende materiale for å lage en krans kan også bruke tørkede blomster, bånd, osv, så du vil lage den mest unike mesterverk av kunst med sine egne hender.

Juledekorasjoner for lysekroner

Du kan lage en svært original dekorasjon på lysekroner. For å gjøre dette, se på bilder håndverk fra kjegler.

En slik ballong oppnås ganske stor nok størrelse. Det kan være enten som en nyttårs dekorasjon for hjemmet, så vel som den vanlige dekorasjonen av alle rom. For eksempel kan det settes på bollen, plukket opp hennes ønsket form, eller ved å bruke tape hang fra taket. Det eneste du trenger i tillegg til kjegler for å lage en dekorativ ball - er tålmodighet.

Du kan være interessert:

Å skape det du trenger for å forberede: en stor og moden kjegle, papp (tykk), saks, lim og et lite oppvarmet glass, som satte et stearinlys.

Cone veldig nøye demontert i biter (plate). Sirkel kuttet ut av papp, som vil være grunnlaget. Dens diameter bør ikke være for store. Nok to ganger større enn diameteren av koppen med et stearinlys. Videre, i denne sirkelen limt shishechnye plate ved kanten og i forskjøvet rader. Det andre laget er også limt til platen, men i de resterende hull i den første rad. Og slik fortsetter det limet rad for rad. Høyden skal få dette, hvilken høyde lysestake du ønsker å motta. Etter det, tørker produktet ut, og i midten av en kan det være å sette et glass med et stearinlys. Din hjemmelagde originale innredning er klar!

Sikkert du hadde å forholde seg til spørsmålet om hvordan du gjør håndverk med hendene fra kjeglene for barnehager. Form bjørn veldig glede barna.

For etableringen, forberede: 1 kjegle gran og 4 halv beskrevet og en helt åpen furu kjegle, som har en avrundet topp, sorte erter, acorn caps, støt or, bjørk bark hvit, tre sagsnittet (base håndverk), en kniv og en syl, sandpapir , lakk og lim.

Å bære kroppen trenger lengre skudd. Ved opprettelse av et håndverks med sine hender fra kjeglene for barnehager, feste delene sammen "på en flake", med et på forhånd påført klebemiddel på de nødvendige deler av kjegler.

Kongler - en pote, "bjørn". For hodet ved hjelp av en åpen kjegle. Ører og nese av hatter eikenøtter. De er limt til den høyeste delen av støt. Sort pepper - som øyne og nese. Og for å bære øyne skiller seg ut og være synlig i det hele tatt, som er omgitt av et stykke av bjørkenever. Klar Bjørn limt til underlaget (tre SPIL).

Du kan også opprette et utvalg av kunsthåndverk fra koner og plasticine, vi trenger bare en liten drøm!

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Alle rettigheter reservert.

Kopiering er kun tillatt med bruk av en aktiv link til dette nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

89 − = 88