Artikler av naturlige materialer for grunnskolen

Interessante håndverk fra naturlige materialer for grunnskolen

Materialer som det er mulig å utføre en håndverk skole på temaet "Høst", et stort sett. La oss vurdere de mest interessante ideer for kunsthåndverk laget av naturlige materialer.

Med dette materialet kan du jobbe på forskjellige måter. Anvendelser av blad vil ikke ødelegge maleriet. For eksempel, tegne et tre, og grenene limes forskjellige typer blader.

Med bladene anvendelser av forskjellige dyr - som helhet og for seg bare hodet.

De mest interessante alternativer håndverk - en klumpete dyr, for eksempel løvskog caterpillar. presentasjon denne typen håndverk ut - i motsetning til de andre verkene.

Dessuten kan bladene tjener ikke bare som en base materiale, men også som en ekstra. For eksempel, en hytte av kvister oppsamlet, og på toppen av taket av blader.

Støt - Dette er den første av hva du ønsker å bygge håndverk med sine egne hender. Fra raggete skjønn får mye - fra kranser på døren av huset og til den fine ekorn med buskete haler.

Av flere knotter få søt giraff med bær og en cap-klover på eikenøtter.

Med fantasi og dyktige hender vil interessant ekorn, som innebærer ikke bare knopper, men også wire. Ledningen kan tas som et spesielt trimmet med myk bust, og pakk det selv.

Camping i skogen - et flott tidsfordriv, og som et resultat - en flott liten ugle og sovyata i hule av innsamlede kjegler.

Veldig interessante gjenstander hentet fra en slags naturlig materiale som grønnsaker og høst frukt. slik originale artikler for grunnskolen vil ikke la noen likegyldige. Til arbeidet som kreves ikke bare grønnsaker, men også materiale for å feste komponenter, nemlig, fyrstikker, tannpirkere, og wire.

Artikler av grønnsaker - er ofte en rekke dyr, for eksempel en interessant spor, laget av epler, dekorative gresskar og gulrøtter-ben.

Agurk blir glødende Crocodile Gena og rov hai.

Foruten dyr, kan grønnsaker gjøre teknikken, nemlig fly, tog, båt eller buss.

En annen veldig vanlig materiale for håndverk - det er underskogen, det er alt som kan finnes under føttene i skogen. Slike naturmateriale - er bark, interessante småstein, kvister, annen farge mose.

For eksempel kan du lage en hel clearing, og hennes hytte, laget av stein, taket av bark, gress og mose. Slike blandinger er veldig holdbare og krever ikke ekstra kostnad.

Interessante gjenstander kan lages av spilite stammer, f.eks sovushek representert bilde.

En av de vanligste teknikken for fall håndverk for grunnskolen er frø.

Frøene kan få stor presentasjon anvendelse av pinnsvin, som utføres ikke bare ved hjelp av svarte solsikkefrø, men også med hvite frø.

Gresskarfrø kan også være fint å dekorere. Lyse farger gir ordinære søknader viktig oppkomme av farger.

Det er således et stort antall av forskjellige teknikker, som produserer et meget interessant, spennende og fine håndverk fra naturlige materialer. Det er mange ideer som du enkelt kan ta med til livet for barn barneskole, hoved ønske og fantasy manager.

Hvis du har funnet en feil i artikkelen, kan du velge tekst og klikk Ctrl + Enter.

De siste nyhetene online magasin

Abonnenter til vårt nyhetsbrev 14216 mennesker

De mest interessante håndverk til en ny 2018 med sine egne hender

Snart nyttår helligdager, på terskelen til 2018, og med sin tilnærming i hver familie problemer begynne, hva du skal lage, hva gaver å kjøpe, hvordan du kan dekorere et hus. Håndtere slike hyggelige ting.

Artikler av naturlige materialer for grunnskolen

 • Strikket applikasjon blekksprut: trinnvise instruksjoner med bilder
 • Valentine 14. februar med sine egne hender: Topp - 100 beste ideene til mesterklasser
 • Keychain "Dog" med sine egne hender. Step by Step Master Class med bilde
 • Vinter håndverk med barn. "Snowman mailer" av farget papir: Master Class
 • Håndverk for det nye året 2019 for barn. TOP - 50 + master class "Dreamy Pig Nyusha"

Håndverk fra naturlige materialer til skolen - en rekke dyrefigurer, applikasjoner og intrikate sammensetning, som kan bruke naturens gaver, samlet i parken, i hagen eller i skogen. Barn kreativitet kan bruke kastanjer og eikenøtter, kjegler, alle typer nøtter, bær - berberis, rogn, villrose, hagtorn, sprigs av furu og gran, samt andre bartrær, lønn frø. I tillegg kan du bruke blader av ulike former og størrelser, tørkede blomsterblader. La oss ikke glemme frø, frø og korn, som kan lånes på kjøkkenet. Men artikler fra lønnebladene mødre vil være interessant, fordi hendene kan lage vakre høst buketter å dekorere huset.

Håndverk fra naturlige materialer til skolen

Det er en oppfatning at dagens materialer for kreativitet er svært dyrt, men noen ganger er det nok til å se deg rundt, og du vil se at naturen gir oss alt vi trenger for å lage originale håndverk. Høst i parken og i skogen, og noen ganger på skole eller barnehage, du kan samle en liten furu kjegler, kastanjer og eikenøtter med hatter, skog og valnøtter, høstfargede blader - forskjellige størrelser og former. Håndverk fra naturlige materialer til skolen "Strekoza9raquo; utføres ved hjelp av en liten kastanjer og farget leire. Dette arbeidet vil være tilgjengelig for førskolebarn 4-5 år, samt studenter i juniorklassene.

Hoved dekorasjon av Dragonflies - hennes store utstående øyne, som vi begynner utførelse håndverk fra naturlige materialer i en skole bilde leksjon denne enkle håndverk vil hjelpe barnet å takle arbeidet, vil gi alle tips om de viktigste fasene av gjennomføringen av den. Øynene bør plasseres på den største kastanje at de er på sidene. For øyet er det nødvendig å rulle to hvite stor ball og en liten flat dem på toppen av hver stikke en liten blå ball. Klar plasticine øynene kan monteres på en stor kastanje.

Håndverk fra naturlige materialer i en skoleklasse 2

Hva med å lage pingviner fra eikenøtter? Håndverk fra naturlige materialer i en skoleklasse 2 - Dette er en interessant leksjon i kreativitet der barna kan arbeide sammen, og skaper en komposisjon på emnet "Osen9raquo;. Penguin kan brukes til håndlagde artikler om emnet "Zima9raquo, fordi mer harmonisk disse fuglene ser ut som den på vinterlandskapet.

Først må du gjøre nebbet, for blind en liten kjegle, ved hjelp av rød eller oransje leire. Nebb bør være festet i midten av en Acorn. Topp med en bred side er det nødvendig å feste øynene, for dette trenger vi den blå (eller svart) og hvit leire.

Håndverk skole av naturlig materiale "Osen9raquo;

Nøtteskall vil hjelpe gjøre håndverk fra naturlige materialer til skolen, vil du ha en søt skilpadde. Bruk kan ikke bare valnøtt skall, men også halv shell pistasjenøtter, peanøtter. Det viktigste er å gjøre vakre øyne, fordi dette er den viktigste dekorasjon av vår podelochki. Du trenger to små svarte perler og to hvite paljetter.

Taurus med faner vi klar, gjenstår det bare å feste hodet, dette er perfekte skallet peanøtter. Det bør ikke bli delt i to, og skjær diagonalt over midten. Du har nå en skilpadde med et stort hode og nakke lengde. Nå er det nødvendig å lime øyne: først, paljetter, og på toppen av dem i midten - små svarte perler. Red tusjpenn kan tegne en smilende munn av våre skilpadder.

for håndverk skole av naturlig materiale "Osen9raquo; Du kan bruke de samme materialene, men denne gangen kan du lage klønete bjørn. Å bære vi trenger for å forberede fire halv valnøtt, fire halv shell pistasjenøtter og en svært liten halv hvis kirsebær, en eikenøtt hat to kirsebær groper. Denne enkle og rimelige utvalg av materialer tillate barnet å stupe inn i verden av kreativitet, og av de enkelte delene for å lage en søt bamse - skogeieren.

Torso bjørn limt sammen i par fire valnøttskall. Du kan bruke hele valnøtter, men de er ganske tung, så bjørnen kan være ustabil. Vi anbefaler forsiktig av med en kniv for å skille de to halvdelene av skallet, fjernes kjernen, og deretter lim dem tilbake. Selvfølgelig, på dette stadiet student trenger hjelp av en voksen. Det er ønskelig at en eneste mutter var over, andre mindre, noe som vil bli leder av våre bjørner.

Pistasjehalvdelene er våre ben. På sin overkroppen er limt til sidene, som vist på bildet, og bakbena er limt perpendikulært nedenfor. Med disse kategoriene bjørn vil være bærekraftig og vil være i stand til å ta sin plass i høst sammensetning. Også er det nødvendig å lime halen - det kan være et annet ben av kirsebær eller pistachio halvdel. Ikke glem å legge på slutten bjørnen realisme, tegning en svart markør klør på beina, og rød maling på hennes munn på snuten.

Utstilling av kunsthåndverk laget av naturlig materiale i skolen

når det er Konkurranse håndverk fra naturlige materialer i skolen, mange foreldre skulder byrden av arbeidet, i den tro at jo mer komplekse de velger podelochku, jo større er sjansen for at hun vil være vinneren. Men å velge en vanskelig ide for barnet, og dermed, setter vi en skolegutt fra gjennomføringen, og faktisk arbeid i denne alderen er svært viktig for den generelle utviklingen av den enkelte student. Ikke vær redd for å velge en enkelt som du tror selv de enkleste ideen, men eleven en klasse 2 kan uavhengig fungere på deres kreative prosjekt og er stolte av å vise sine lærere og medelever.

Høst hacke inn i skolen av naturlig materiale

Høst hacke inn i skolen av naturlig materiale Den kan utføres ved bruk av et klebemiddel, leire eller salt deig - to av de mest populære metoder for å feste delene sammen. Hvis hånden er foreslått skogs gaver, kan du utføre en rekke flygende insekter.

Hvis laget håndverk "Autumn forest" du ønsker å kombinere i en enkelt komposisjon, kan den brukes til pynt mose nettsted på papp backing, eller høstløvet.

Liker du den master class? Tips en venn - klikk på knappene nedenfor:

 • Håndverk fra koner og leire med hendene: de beste mesterklasser med bilder
 • Håndverk for Fall Ball. Mesterklasser med bilder
 • Barn håndverk av naturlige materialer. De beste alternativene for fall
 • Håndverk fra kjegler med hendene. De beste alternativene for barn høst
 • Bie valnøttskall. Master klassen med trinnvise bilder
 • Vi gjør håndverk av høst materialer med sine egne hender
 • Artikler av høst materialer: uvanlige ideer for alle!
 • De beste håndverk for 7 år: Stegvis mesterklasser med bilder
 • Fall håndverk i skolen: de beste ideene med bilder
 • Høst krans med hendene: step-micron

 • De fleste attraksjoner i Kazan
 • Vakre håndverk laget av papp for det nye året
 • Valentine 14. februar med sine egne hender: Topp - 100 beste ideene til mesterklasser
 • Rosenkrans med hendene. Steg for steg verksteder
 • Håndverk i 2019 med sine egne hender. Symbol av året - en gris, piglet. 100 ideer med trinnvise bilder
 • Vakre mønster eiker: Honeycomb. TOPP - 10 ideer for strikking + beskrivelse
 • Hekle skjørt for jenter. TOPP - 20 ideer med bilder, diagrammer og beskrivelser
 • Armbånd "Pandora" med sine egne hender: trinnvis guide
 • Spesielt strikker klær for dukker av ulike slag
 • Artikler laget av papir med sine egne hender: TOPP -10 ideer med bilder

Opptrykk av materialer er kun tillatt med skriftlig tillatelse fra utgiveren!

Hvordan lage håndverk fra naturlige materialer til skolen med sine egne hender?

Hvordan lage håndverk fra naturlige materialer til skolen sammen med barnet ditt?

Bilder med trinn eller video master class.

Mange interessante ideer til skolen, og alt dette kan gjøres for barn med sine egne hender. For å gjøre dette, må du samle en rekke forskjellige naturlige materialer, dette kastanjer, kongler, blader, kongler, kvister, frø. Det er slik en anelse om hvordan du kan lage en Baba Yaga i en morter, kan alle de detaljerte trinn og materialer sees i detalj i bildet.

Det finnes dusinvis av slike gjenstander med trinn.

Her alle detaljer og tegn som vises på bildene, samt noen av leksjonene er det et videoklipp.

Her er et eksempel på hvordan dette området kan være hjemme med barnet for å gjøre en rose fra bladene eller lage en bukett med roser, desto mer så nå til høsten, og dette temaet vil være aktuelle:

De andre håndverk er også laget av naturmateriale, for eksempel av kjegle, epler, bananer, kvister etc.

Det er en veldig enkel måte å gjøre raske og enkle håndverk fra en eikenøtt.

Ganske mange eikenøtter, hatter med dem, treff eller små pinner estetisk utseende, lim.

Ta en Acorn er festet til kroppen som armer og ben, føtter som er festet hettene stabilitets håndverk. Og mindre eikenøtt kan bli sittende fast i hodet. Her er klar til mannen.

Det skal se omtrent slik ut på bildet.

Dermed er det mulig, og hunden skal gjøre, og viktigst det var gjort svært raskt.

Dessverre har jeg ingen mulighet til å sette inn et bilde, så jeg vil prøve å male noe som er enklere. Ta et stykke papp eller kryssfiner og gjøre det formulert ved hjelp av naturlige materialer: Bladene kan limes til begynnelsen av stiftelsen, og det har allerede satt resten er trær (de kan gjøres ved å male kongler grønn gouache), i nærheten timey juletrær kan plantes hvilken som helst dag dyr, laget av eikenøtt med ben, øyne, ører, etc. laget av leire, papir, kvister eller nåler.

Ikke et dårlig alternativ er bruk av tørre blader. Alle disse gjenstandene er helt i stand til primære skoleelever.

Den enkleste hack som du kan gjøre - er gusenichka kastanje.

Dette krever kastanje, lønnebladene, leire og kamper.

Kastanjer mellom et behov for å koble små biter av plasticine, deretter til hodet for å fikse en kamp med leire på endene. Plasticine forskjellige farger gjør øyne, munn, nese. På slutten av gusenichka trenger å sitte på lønnebladene (du kan også bruke blader av eik eller valnøtt). Vi får en veldig enkel, men veldig vakker.

Dette hack er perfekt for hagen eller skoleklasser. Og viktigst av alt - barnet selv, under oppsyn av sine foreldre, vil være i stand til å gjøre det.

Gjør håndverk på skolen er veldig enkelt fra naturlige materialer med sine egne hender, det er behov for "fruktene av høsten" m litt fantasi.

Fra den vanlige kongle kan være morsomt pinnsvin. Forming ansikt og poter fra leire og pinnsvin forberedt.

Du kan lage en tegneserie Halloween gresskar, skjære noen hull og vinne sine tråder. Funny edderkopp er laget av dekorative gresskar og wire.

Her er noen video verksteder for produksjon av varer laget av naturlige materialer.

Video er bedre søknader fra blader

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 3 = 5