Artikler av kaldt porselen med hendene

Kald Porselen egne hender: håndverk for nybegynnere. Produkter laget av kaldt porselen med sine egne hender - en master class med bilder

Kald Porselen - den mest tilgjengelige, billig og veldig praktisk for en formingsmateriale.

Jobbe med ham er helt trygt, og skaper håndverk trenger ikke spesielle ferdigheter skulpturell modellering, sculpting enda en preschooler kan være laget av porselen.

For å gjøre kaldt porselen med dine egne hender, kan du hjemme.

Kald Porselen egne hender: oppskriften

Oppskriften for det kalde porselen stor variasjon, og hver hoved deres hemmeligheter og komponenter. En felles for dem: dette PVA lim (hvit, bygg), en del, en del av stivelse (mais anbefales å ta), 2 stolov.lozhki glycerol (solgt i apoteker), tabell 1. babyen krem ​​skje (eller andre).

Klebemiddelet helles i en stekepanne eller kjele, kremen er tilsatt, det hele omrørt kontinuerlig behov for raske bevegelser kasserolle er plassert på fire til varme gradvis helles stivelse og omrøring ble fortsatt.

Mass nesten umiddelbart tykkere, og vil minne nepromeshannoe deig, gradvis blir til en kasserolle "snøball", er det nødvendig å sette på en smurt overflaten av fløte og la avkjøles litt. Deretter blir massen knadd inntil uniform. I en slik masse kan lagres opp til 2 dager, men det er bedre å bruke den umiddelbart.

Cold porselen som materiale: forme sine egne hender håndverk for nybegynnere: en master class

Making blomst lilla:

Til å begynne med støpte hvite blomster og fargenyanser brukes senere.

Vekt er ganske tørker raskt, så du må lukke den med et stykke plastfolie etter hvert otschipyvaniya.

1. klype av en bit på størrelse med en masse prikker.

2. Bruke fingrene ert formet i dråper.

3. dråpe liten saks for å klippe over hele bredden, flere ganger for derved å oppnå kronbladene. Deretter forsiktig rette de resulterende kronbladene.

4. Flower kommer ut i ca tre tilnærminger, er festet det ferdige produktet skjemaet ved hjelp av pinsett.

5. For fremstilling av tråd stammen er tatt, kuttes til ønsket lengde, vridd og brettet i to. Fold å dyppe i PVA-lim spiss - Pierce blomsten i midten og trekke wiren inntil den stopper. Produktet er satt i en vase, før limet tørker. Når limet er tørt, må du lukke kronbladene.

6. Utfør en blomst med kronblader av forskjellige former. Også støpt dråpe, men nå ikke skjære en bred del og smal. Vi fortsetter flyt trinn som den første blomsten.

7. Et annet alternativ tsvetka- knopp lilla. For å gjøre dette, må du umiddelbart ert tredd på en wire med lim. Direkte på tråd fingrene vulst er formet dråpe. Saks litt radert toppen. Alt er klart til å knopp!

8. Så vi fortsetter et par ganger før et tilstrekkelig antall knopper og blomster.

9. For å oppnå farget blomster behovet zakolerovat masse under blanding. For å gjøre dette, klype av et stykke av massen, er det dryppet inn i en bit av akrylmaling lilla. Det er viktig ikke å helle, ellers vil det være dårlig knadde masse. Nå trenger vi å kna den smidig.

10. Etter at et tilstrekkelig antall blomster du ønsker å sende dem ut til tørk på et sted hvor det ikke er noen utkast. Omtrent, vil det ta timer. Etter tørking blomstene reduksjon i mengden av tjue prosent.

11. Nå kan du samle blomsterstander, er denne ledningen vridd. Inne i blomsten dråpe av blekkflekker seredinka.

12. brosjyrer er kuttet med saks fra den sammenrullede pre-grønn masse. Årer kjøres stabel (for modellering pinner).

13. Er bukett. Alle gjort! Du kan nyte!

1. Sakura sculpt er ikke mindre interessant. For å gjøre dette, fra masse ride to "kolbasy9raquo;: umalt og farget rosa. Hvit pølse må være større enn den rosa, dobbel. Nå må de å sette sammen og ta form av kuber. Deretter er det kuttet i terninger.

2. Fra kuben støpte lepestochek.

3. Kronbladene er samlet i blomst, må de legge en liten mengde PVA. Innsamlede blader utstanset ledning under stilken.

4. knopper er gjort lignende knopper av lilla. Ikke glem om en dråpe lim på ledningen.

5. beger Sakura bestå av fem kronblad og kan tonet kosmetiske skygger. Gjenta operasjonen - en wire, lim samles og knopp sepal.

6. Er en kvist av kirsebær lik syrin gren. Det er nødvendig å ta hensyn til sin naturlige form (kan forhåndsvises i bildet kirsebær på Internett). På kvast er påført et tynt lag av en brun masse som etterligner bark grener. Fingrene skal gis konkrete sprekker og hyller.

Økte fra en kald porselen med hendene

For produksjon av roser vil trenge alt i bildet:

1. Rull ut en liten ball.

2. Fra dette fallet dannes.

3. Spissen av tannpirkere dyppet i PVA, og det resulterende tredd på det falle ned bred basis. Dette er grunnlaget for blomsten. For fiksering og stabilitet må feste enden av en tannpirker inn i skummet eller svampen.

4. pistil av blomsten er bedre å forberede seg på forhånd slik at de har tid til å tørke.

5. Ball igjen forming. Finger er festet til kuledråpeform.

6. På palme eføy vår dråpe, danner en rose petal. Det følger at kantene ikke er tykk.

7. Rose basen påføres en dråpe av adhesjon til PVA blir anvendt og den første klaff, den har en litt "obnimat9raquo; midtveis.

8. Gjenta trinn 5-7 for å danne det ønskede antall kronblader. Siden den andre kategorien, til hver påfølgende behov pålegge forrige runde.

9. Se på bildet av en blomst en rose og tilpasser seg den virkelige blomsten (bære tucks og vendinger på de riktige stedene)

Av disse blomstene kan deretter produsere dekorative Topiary - vakkert tre på den lange etappen. Filialer av lilla og blomstrende kirsebærtrær kan dekorere et hus eller donere til noen.

Kaldt porselen kan gjøres ikke bare blomster, men også en rekke figurer, pyntegjenstander, bilder, listverk dekorere blomsterpotter, utføre interessante relieffer og mange forskjellige håndverk.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

Kald Porselen egne hender

kreative yrker innebærer å arbeide med ulike typer materialer. Når modellering tallene, for eksempel, i tillegg til leire, kan du bruke kaldt porselen, for å håndtere det mye enklere. Denne plastsammensetning mer delikat, som garanterer en følelse av vektløshet i de ferdige gjenstander. Ofte laget av kaldt porselen blomster og fine detaljer som krever nøye overveielse.

De viktigste ingredienser, uten noe som det er vanskelig å fremstille denne type av porselen, lenge ansett glycerol, maisstivelse, PVA-lim og olje. Moderne oppskrifter undergå endringer i sammensetning. Oppfunnet en jevn sammensetning for støping var ved begynnelsen av det forrige århundre i fjerntliggende Argentina. Det ble opprinnelig opprettet for produksjon av små tall med mange detaljer. Kunstnerisk modellering av kaldt porselen er populær blant voksne og barn på grunn av den ekstreme enkelhet av å jobbe med ham.

Hvordan lage kald porselen med hendene

Brukervennlighet myk smidig mikser kreativitet er evnen til å forberede dem hjemme. Gjør kaldt porselen kan være egne hender uten mye krefter og penger. Trinnvise instruksjoner variere, men generelt omfatter den samme fremgangsmåten og ingrediensene. Oppskrift kaldt porselen hjemme kan omfatte et trinn for å lage mat, og kan klare seg uten det. Det er enda måter å tilberede i mikrobølgeovn, men de er mer tidkrevende.

Kurset for nybegynnere

For å lære å utforme vakre figurer, det vil ta tid, men vil være i stand til å forberede en kald porselen selv nybegynnere som aldri har engasjert i støping håndverket lett. Vekt er utarbeidet av følgende komponenter:

En mer vanlig metode for tilberedning er som følger:

 1. Ta den samme mengden av natrium og stivelse, bevege seg sammen i en kjele.
 2. Tilsett vann til de tørre bestanddeler. Proporsjoner bør være 2: 1.
 3. Hell litt olje.
 4. Sett makeup på slakk brann og kontinuerlig vymeshivaya, ta å tykne. Porselen bør få tykk konsistens.
 5. Slå av platen, dekke pannen med porselen, tidligere fuktet håndkle.
 6. Etter å ha oppnådd en passende temperatur, for å Gmina Promna hender materiale sikre homogenitet.

Oppskrift av kald porselen uten koking

Cook eller ikke å lage mat? Det er spørsmålet! Fagarbeidere som forbereder kaldt porselen med sine egne hender, er delt inn i to kategorier: den første for matlaging, og den andre mot det. Konsistensen og egenskaper til nesten ingen forskjell. Cold porselen uten å koke, slik som plast og fremstilles lett. det er blant de nødvendige ingredienser:

 1. Ta tørkes med en tallerken og hell stivelse i det. Du kan ta mais eller potet.
 2. Smelt litt vaselin i et vannbad, legge den til den tørre ingrediensen.
 3. Strø litt natron. Rør grundig fremtiden porselen for å unngå dannelse av klumper.
 4. Deretter legger en teskje av lim for å oppnå sammensetningen mykhet.
 5. Før bruk promyaty smøre inntil blandingen er ensartet materiale vaselin.

Hvordan lage potetstivelse på tallerkenen

Stivelse fra poteter - mer kjent for Weaver kulinarisk ingrediens enn mais motstykke. Han er der i nesten hvert hus, så matlaging porselen fra det kan være enklere i forhold til tilgjengelighet. Hvis du planlegger å lage lettere elementer, for eksempel roseblader, bedre gi opp potetstivelse, som en funksjon av produktet - en gråaktig farge. Enkelt klassiske metoden innebærer matlaging på komfyren. Liste over komponenter:

 • potetstivelse - 180 g;
 • Lim - 180 ml;
 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • glyserin - 1 ss. l.;
 • Vaselin - 1 ss. l.
 1. Konsekvent kombinere alle ingrediensene i en liten kasserolle. Oppnådd mengde væske, er det nødvendig å blande inntil blandingen er ensartet konsistens før koking ved varmebehandling.
 2. Redskaper med en løsning satt i den svakeste delen av brannen og rør. Beredskap bestemmes ved å fastholde skjeen vekt.
 3. Den avkjølte materialet knas krem ​​smurt hender i minst 5 minutter.

Som fargestoff resulterende masse

Kaldt porselen laget hjemme, krever flekker. Å formidle farge masse bruk mat fargestoffer, pigmenter og akryl maling. De to første fargestoffer som brukes i koke porselen ved å tilsette blandingen sammen med de store komponenter. I dette tilfellet, må du forberede noen baller Porselen masse å gi hver en annen farge. Akryl maling påføres, når produktet er tørt, og du trenger bare å male. Et slikt alternativ litt mer praktisk, mer praktisk og mindre tidkrevende.

Cold porselen - et materiale som ofte nevnes i verksteder for produksjon av farger. Blindt de kan, uten bruk av spesialverktøy, noen hender, men de beste resultatene oppnås med mold. Bortsett fra disse, er delikate blomster laget ved hjelp av plast skjeer. Den plastiske masse rulles ut og lagt på dypere skjeer, og deretter noen av disse elementene kommer i blomst, slik som tulipan. Verktøy du kan bruke forskjellige, er den kreative prosessen begrenset bare av fantasien.

Hvordan å tørke det ferdige produktet

Tørking de ferdige håndverk - en viktig fase av hele operasjonen med kaldt porselen. Det er tilfeller hvor det ferdige produktet under tørkematerialsprekker, og etterlater skjemmende spor. Som gjelder også tørr hack? Dette gjøres ved romtemperatur, i hvert fall i løpet av dagen. Det er viktig å slå på produktet, dersom det er på den ene siden, og ikke i oppreist stilling. For å fremskynde prosessen, noen needlewoman litt varm ovn, og deretter slå den av, kort sagt til håndverk.

Video: hvordan å lage flytende porselen egne hender

Nettverket er befengt mesterklasser crafts, tatt opp på video, der de deler sine hemmeligheter for skulptur av kaldt porselen. Disse timene er veldig klar, de inneholder en trinnvis oppskrift for å gjøre de materielle og flere alternativer for å håndtere dem. Ofte visuelt forstå hvordan du arbeider med plastmasse, er det enklere enn iscenesatt stadig utvikling av håndverk som beskrives verbalt. Lær mer detaljerte video instruksjoner under.

Håndverk - blomster fra kaldt porselen

Gjør fargene i kaldt porselen

Kalde porselen håndverk med hendene

kaldt porselen - Dette er et svært formbart materiale, derfor kan det forme selv svært små gjenstander. Selvfølgelig, for modellering kan være hensiktsmessig, og andre materialer, for eksempel, salt deig eller polymer leire, men de senere trenger å bake og porselen stivner i friluft etter 2 dager. Praktisk å jobbe med ham, slik at materialet er veldig glad i needlewoman. Oppskrift av kaldt porselen, kan du se på vår hjemmeside og i denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du gjør en fjær bukett blomster.

Materialer for produksjon av farger:

- kald porselen flere farger;

- Skjema for cookies;

- grønn elektrisk tape;

- kurv bukett.

Artikler av kaldt porselen med hendene

1. For å lage en vakker blomsterbukett, trenger du kaldt porselen i forskjellige farger, eller du kan bruke en ensformig masse.

2. Rull ut deigen, så vel som porselen. Skjær kronbladene form av jern. Gjør det mulig uavhengig av tinn boks med øl, eller bruk skjemaet for informasjonskapsler.

3. Hvis du er på et glass skjærebrett, hold det tett hvert kronblad og få en fin tekstur. Det kan også bli presset til den andre korrugert overflate.

4. For å kronbladene er buet, sette dem på en engangs plastskje.

5. Ledningen wrap tape grønn - er vår stengler.

6. Ta porselen gul eller oransje. Også rulle ut og skåret i små trekanter.

7. grunnlinjen til trekanten grunne hakk, rulle på trekantene i røret, og man vil få en kule støvbærere.

8. Fra den gule porselen trenger for å forme og pollenbærere. I tillegg deres obmazhte PVA og dip i fine maispartikler for å skape virkningen av pollen.

9. Hver blomst gjøre tre pollenbærere og pistil er tre som stikker til stammen.

10. De to rekker er limt til spindelen av 6 kronbladene.

11. Stem deksel grønn porselen og henge blomstene, slik at de tørket opp og endret form.

12. Ferdige blomster plassert i en kurv, eller ganske enkelt samles i en bukett og binder opp båndet.

fra kaldt porselen Det kan gjøres ikke bare krokus, men tulipaner, roser, liljer og andre blomster. Ikke nødvendigvis å male porselen under fremstillingen av massen kan deretter dekkes med oljer ferdige produkter. Omsorg for blomster laget av porselen akkurat nok til å blåse dem en hårføner i støvet fløy.

Se en video om temaet: håndverk porselen blomster fra kulden med hendene

Artikler av porselen over tid ikke mister sin form og ikke sprekke, slik at de kan bli en vakker interiør eller langvarig gave.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

66 + = 70