Arbeid med sidespor med egne hender video

Montering av sidesporet med egne hender - video leksjon

Som du vet, Hovedkonstruktivt element i alle bygninger er veggene. Under langvarig drift blir veggene av bygninger utsatt for eksterne negative faktorer, nemlig: atmosfærisk nedbør, ultrafiolett stråling, alle slags temperaturendringer. Meget lang tid for beskyttelse av veggene brukte en rekke fasade materialer - fra alle kjente gips, fôr, tre og plast, til å vende mot granittplater.

Siding montering av deg selv

I øyeblikket er en av de mest effektive, relevante og allment brukte teknologiene for å gi bygninger et estetisk attraktivt utseende, siding. Det er veldig populært, ikke bare fordi det har gode ytelsesegenskaper, men også for enkel installasjon, noe som gjør det mulig å utføre arbeid uavhengig. Montering av sidesporet kan gjøres nesten når som helst på året og i alle vær. Den eneste tilstanden er at lufttemperaturen ikke skal falle under ti grader. I dette tilfellet blir panelene sprø, og det er fare for at de kan knekke under drift.

Monteringsanvisning for sidespor

Før du starter arbeidet, er det tilrådelig å gjøre deg kjent med grunnleggende regler og funksjoner i dette materialet, uten at du ikke kan sikre riktig installasjon på strukturen. Først av alt må du forberede veggene i bygningen din, fjerne uregelmessigheter, hulrom, spiker negler, forsterkning, og bare da kan du fortsette med installasjonsarbeidet. Svært ofte har folk et spørsmål: Hvis nivået vegger - det er nødvendig å installere en kasse. Eksperter anbefaler å installere det. Men kassen i hjørnene av huset, langs kantene på sidesporene, rundt alle åpningene må installeres. Takket være den installerte kassen er det dannet et lite ventilasjonshull mellom foringen og veggen, noe som bidrar til å øke husets varmeisolasjon. Kledningen kan være laget av både metall og tre.

Montering av sidesporet med egne hender

Den viktigste og åpenbare fordelen er enkel å montere sidesporet, ha det nødvendige verktøysettet, utføre montering av sidesporet med egne hender under kraften til alle, selv en person som ikke har profesjonell trening og erfaring.

Liste over grunnleggende regler og anbefalinger

Som alle ferdigvarer, vil sidesporene ekspandere eller krympe fra temperatureffekten, av denne grunn, unngå å spenne panelene, og ikke spik dem på kassen tett. Vanligvis er 2 eller 3 mm gap nok.

Ved overlappende paneler, pass på å observere et gap på 6-9 mm under temperaturutvidelsen. Ved montering under frostforhold, bør gapet være ca 12 mm.

Skjærefelt kan utføres ved en temperatur over -10 °. Ellers er det bedre å kutte inn i et oppvarmet rom.

Siding fastener er best gjort med galvaniserte korte skruer, har et rundt hode, som ikke har en boring. Kan brukes og tolevye negler. Et annet viktig punkt i installasjonen er at sidesporet skal monteres utelukkende på midten, og ikke på kantene.

Med ujevne vegger er det nødvendig å ha en kasse. Hvis du gjør planking uten en kasse, vil sidesporet reflektere hele krumningen av veggene. Men med ideelle vegger er det mulig å utføre en kasse - dette vil sikre ventilasjon av fasaden, noe som vil påvirke bygningens ytelse godt.

Siding for sidespor er laget av tre eller metall

Hver har fordeler og ulemper. Metallet har en litt høyere pris, om enn ubetydelig. Triskasse, må behandles med en spesiell sammensetning. For horisontal siding utføres vertikal kasse og omvendt.

Hvis du bruker et spesielt verktøy for å montere fasaden, vil arbeidet gjøres raskere og bedre. I tillegg vil det fungere:

Nedenfor finner du en arbeidsplan som du må utføre for sidespor av huset med sidespor:

Forberedende arbeid

Det første trinnet er å demontere alle de fremspringende delene: dører, platbaner, rister osv. Deretter skal alle sprekker være fylt med et monteringsskum eller mørtel.

Du bør lage og rengjøre veggene av all slags skitt. Huset av tre må behandles med antiseptisk og antipyretikk, skumbetongvegger behandles med en primer.

Siden sidestykket ikke er festet til veggene, er det nødvendig å installere battene. For dette bruk en metallprofil eller treplater. For vegger av betong og murstein bruk en galvanisert profil.

Du kan bruke CD-profilen under gipsplaten. Når du vender mot en ramme eller et trehus, kan du bruke trelast 60-40 mm, med en fuktighet på 15-20%. Før du bruker lathene, bør de behandles med et antiseptisk middel. Ved hjelp av et målebånd og et nivå blir den rettlinjede markeringen av veggene laget til en lukket sløyfe er oppnådd.

Nå er avstanden fra markeringen til fundamentet målt i hjørnene, hvoretter en annen kontur trekkes langs minimumsverdien. Neste trinn er installasjonen av vertikale guider. De skal passe godt mot veggene for å oppnå dette, du kan bruke stykker av tre eller tett skum. Guider bør være plassert i en avstand på 30-40 cm fra hverandre.

På steder med ekstra belastning, for eksempel i hjørner og ved siden av vinduene, er det nødvendig med tillegg av guider. Det bør ikke være noen sammenheng mellom vertikale guider. Dette er gjort for å sikre ventilasjon, som forhindrer fremveksten av sopp.

Vanntetting må gjøres, i motsetning til isolasjonen.

For dette brukes en fuktsikker membran. Hvis isolasjonen utføres, må lathen gjøres i to lag.

Installasjon begynner med vannavløp. Det er en stiv struktur, så det er lett å feste. Etter det er det ved hjelp av selvdempende vinkelprofiler løst. Det neste trinnet er å fikse startstrimmelen til dreneringen langs merkingen. På vinduets omkrets er festing av vindueslister eller J-profiler gjort slik at plasseringen av den ytre nedre kanten er litt lavere enn den indre.

Døråpningen er kantet ved hjelp av J-profiler. Når H-profilene er installert vertikalt på tidligere bestemte steder, bruk nivået. Her er det nødvendig å legge et gap på 5-6 mm til fundamentet for å unngå å bøye stolpene med tiden. Den øvre kanten på sidedekselet er lukket ved hjelp av en etterbehandlingsstrimmel.

Etter at du har installert alle styringselementene, kan du begynne å installere panelene. Feste av første rad utføres på startstangen.

Festing av alle andre paneler utføres på samme måte, opp til et vindu eller et tak. Paneler skal ikke være avsmalnende eller tett fastsatt, de bør fidget litt. Etterbehandling av den øvre raden av sidespor utføres ved hjelp av en etterbehandlingsstrimmel.

Lengden på sidesporet kan kobles til en spesiell H-skinne. Når du bruker den, er platene installert i H-skinnen, og du trenger ikke å håndtere den såkalte "runaway" - dvs. Kontroller at plasseringen av leddene ikke er langs en enkelt vertikal linje.

Det er selvsagt at H-skinner vil være synlige fra utenfor bygningen, noe som kan påvirke designet negativt. Dette problemet løses ganske enkelt - enten er H-skinnene valgt i henhold til fargene på sidesporet, eller sidestykket er montert "overlappende". Som allerede nevnt, krever denne typen ferdig utførelsen av "runaway", slik at sømmen ikke var så merkbar. Vanligvis prøver de å lede den synlige delen av leddene til siden som de er mindre tilbøyelige til å se på huset.

Dette bidrar til å forbedre den visuelle oppfatningen av bygningen. Ikke glem at bruk av H-rack, du mister i form av lønnsomhet, på grunn av flere stiklinger. Selvfølgelig er alt dette kun aktuelt dersom sidesiden er kortere enn veggen.

Ikke kutte sidesporet på forhånd. Trimming er mer praktisk under installasjonsprosessen.

Video: Installasjon av sidesporet med egne hender instruksjoner for dummies

Mange kan ikke bestemme hvordan de skal forbedre utseendet til deres hjem. Av denne grunn beskriver dette materialet hvordan du skal fullføre huset ved å bruke det beste materialet for å utføre slik arbeid som å møte installasjonssidene. Video instruksjon er vedlagt.

Under montering av sidespor er det ikke noe vanskelig, du trenger bare å se videoen, og stjele alt akkurat som beskrevet der. Men før du ser på, er det verdt å lese en trinnvis forklaring på denne prosessen:

1. Overflatebehandling.

Les nøye instruksjonene som er koblet til varmeren.

Legg plassering av isolasjonsplater på veggenes overflate.

Mellomrommet skal ikke være helt dekket med en varmeapparat, det må være minst en minimumsavstand for ventilasjon.

Siding feste (montering fra bunn til topp!)

Bestem det nedre nivået på sidesporene.

Merk det nedre nivået med en streng eller kritt.

Monter den første raden av stropper langs linjemarkeringene.

Sett inn installasjonen av eksterne eller indre hjørner.

For å installere målestrimlene på vindu og døråpninger.

Du bestemte deg for å sy huset med en sidespor, men det ble spørsmålet - hvordan du kan beregne sidespor på huset? Ja, det er veldig enkelt! Siden sidespor er et etterbehandlingsmateriale, med klare geometriske dimensjoner og et bestemt formål, kan mengden beregnes opp til 1 m².

Til å begynne med, under beregningen må du bruke følgende elementer:

 • målebånd - for å utføre første målinger;
 • et blad og en blyant - for skissering av skisse;
 • kalkulator - for beregninger.

Mengden av sidespor under taket av bygningen vurderes i etapper. Det første trinnet er å beregne hvor mange sidepaneler som kreves, og i den andre fase av beregningene beregnes de nødvendige ekstraelementene.

Før beregning er det nødvendig å bestemme den nøyaktige verdien av området som skal foretes. For å utføre disse handlingene, bør du gjøre en skjematisk tegning av bygningen, som du senere måler.

viktig faktor: Dersom konstruksjonen som må oblitsevat kompleks geometri, deretter i skjematisk tegning, men størrelsen må oppgis og tilrettelegging av paneler.

Dermed skaper du et grunnlag for riktig bruk av materialet og redusere sannsynligheten for uønsket møte med avfall og mangel på ytterkledning.

Beregningene vil bidra til den følgende formel:

hvor sp - beregnet areal, SCT - veggareal, SO - området av vinduer og dører.

Nå produserer vi ytterkledning teller, idet materialet som skal brukes, i henhold til følgende formel:

hvor Sc - ytterkledning område, i% - ubrukt materiale.

Mengden avfall var antatt å være lik 7,10% i tilfellet med Plating rektangulære vegger. Og fra 10 til 15% dersom omhyllet trapesformet veggen eller veggene har et stort antall fremspring, utsparinger etc. Jo mer komplisert konfigurasjon er konstruksjonen, jo større prosent av avfallet oppnås.

Det neste trinnet - er å dividere dette område Sc et bruksområde, som har ett kjørefelt ytterkledning. For eksempel kan en strimmel av ytterkledning har et totalt areal på 0,89 m, er det effektive areal på 0777 m2.

Forresten, til matematisk tilnærming beregne oftest brukt av selgere, på grunn av det faktum at deres jobb er å selge mest mulig av materialet.

For å unngå potensielle avvik, vil det være hensiktsmessig å utarbeide en plan for å være sikker på å male et detaljert plassering av hvert ytterkledning striper på betongveggen. Hvis du bruker skisser, vil gjennomføring av beregningen være mer nøyaktig og få en visuell installasjon ordningen.

For denne fremgangsmåten for beregning bruker følgende formel:

hvor N - samlet antall paneler, Sn - det effektive areal av et panel, H - høyden av konstruksjonen.

Fjerning av skodder, skjermer, avløpsrør og andre enheter med overflaten på hvilket vil bli montert ytterkledning.

Montering lekter for ytterkledning. Ved bruk av trelister, må de være impregnert med et antiseptisk middel, som de har ikke mer enn 15-18% fuktighet. Vertikale ribber er montert i et fast intervall på 30-40 cm.

I denne artikkelen, blir du presentert eksempler på hvor fornøyd Fasader Fasader hjem - bilder av bygninger utvendig design som er laget ved hjelp av den klassiske vinyl ytterkledning, tre fasader og fasadeplater. Hvis du velger en etterbehandling materiale for hjemmet ditt, her vil du finne mye informasjon!

Ikke alle som planlegger å utstyre fasaden av huset sitt, i hodet er det et klart bilde av hva som bør være hans hjem i utseende. Oftest, valg av ytterkledning, den viktigste faktoren som påvirker kjøpet, er fargen. Mye mer sjelden noen mener å supplere de grunnleggende farger med diverse tilbehør i samme farge eller kontrasterende elementer. Og dette til tross for at ytterkledning gir nesten ubegrensede muligheter, ikke bare et par farger!

Et prosjekt kan gjennomføres ved hjelp av en rekke farger og teksturer av ytterkledning. Hvordan liker du gjennomføringen av bakgrunnen, lav ytterkledning foret med innlegg av ytterkledning premie. Noen ganger, selv på bekostning av små nyanser, for eksempel fargen avløp, trim aksjer eller filing takskjegget, du kan oppnå gode resultater i transformasjonen av fasaden!

Vi ønsker deg til innsendte bilder hjelpe deg å velge den fargen du ønsker, eller presset deg til din egen dristig idé i fasadekledningen med ytterkledning.

Mount som stedet sier, alt gikk veldig bra,

Vindsperre ytterkledning hus med sine egne hender virker fremgangs

Fasader kan kledd bygning for ethvert formål. Han vil skjule feil overflaten av veggene for å beskytte dem mot vær og vind og gi fasaden dekorasjon og velstelt utseende.

I denne artikkelen vil rekkefølgen av arbeidet drøftes om hvordan du sheathe huset ytterkledning. Og også på slutten av artikkelen brukes visuell hjelp - hvordan du sheathe ytterkledning home video.

Verktøy for produksjon av kasser og ytterkledning installasjon

 • baufil
 • Bygning eller laser
 • Roulette og bygge torget
 • hammer
 • drill
 • skrutrekker

Verktøy for installasjon av ytterkledning

Ved å måle parametrene til ytterveggene, men i beregningen utføres på huset ytterkledning. Høyden på hver vegg for å dele det nyttige høyde (uten lås) panel. Det totale antall rader multiplisert med antall plater i hver.

På avfall tilsettes 5-7% av det resulterende tall.

Lengden av utgangsmaterialet for strimlene beregnet ut fra omkretsen av huset, noe som gjør det mulig med en økning i leddene. Finishen er beregnet på samme måte som bar ved tilsetning av den mengde som er nødvendig under vinduene.

Ekstern samt interne vinkler regne stykket, måle høyden på de riktige stedene. Vindu profil ansett for omkretsen vinduer.

Forbindelses stropp (H og G-profiler), beregnes av stykket, avhengig av antall rader på veggen og andre steder av forbindelsen.

Før montering av den ferdige vegg: fjerne strømnings, belysning, vinduslemmer, storm takrenner. Den gamle base reparasjon: sprekke innleiret oppløsning, blir metallelementene behandles med primer.

Merkingen av vegger og montering av sprosser

For innretting av veggene i den øvre del av vinkel hull er boret, som tette pass-stykkene 20-30 cm lange. Med stenger og senke loddlinjen på de preparerte hull benyttet i de nedre stenger.

Merk: mellom de øvre og nedre stenger trekke strengen, gjennom hvilken man kan fastslå hvorvidt de glatte vegger, og justere signalene.

For å bruke anordningen skrotten profiler, som er beregnet for gips installasjon. Livet gir deg frihet til å tåle mye ytterkledning og isolasjon. På socle eller otmostku vertikalt monterte stativene fra CD-profil, blir avstanden holdes mellom aksene av 40-50 cm.

[Saution] For å montere rammen var lettere, nederste settet UD profil, som er montert vertikale lekter detaljer. [/ Saution]

Steder hvor det vil bli installert ekstrautstyr for ytterkledning, styrke sammenkoblede CD profiler. Rundt vinduer, dører, på toppen av veggene som er installert krysskoblingen fra denne profil som har en større bredde monteringsområdet. Ytterkledning vindu bar festet til rammen i nærheten av eller via UD profil.

Ved å avstemme de vertikale linjer i trinn på 50 til 60 cm, blir installert og festet med plugger rette hengere med U-formet. Dersom veggene er ujevn og rammen vil bli vesentlig fjernt fra basestasjonen, suspensjoner erstatte konsoller laget av rester profil.

Suspensjoner tillate strengt på en gitt linje for å installere søyler, fikse dem med galvaniserte skruer 9,5 mm. Start monteringen med ekstreme profiler mellom trekksnor for jevn montering av mellomliggende stativer.

På gavlen på ytterkledning planken har ofte vertikalt. Til denne ramme stativet monteres horisontalt.

Fittings dekorerer fasaden, gir det et ferdig utseende og for å beskytte krysset mot fuktighet og skitt.

Følgende elementer er tilveiebrakt for fasadekledning:

 • Ekstern og intern vinkel
 • Utgangs strimmel
 • Den endelige strimmel
 • Bevel plate for gesimsen
 • vindustrimmelen
 • jamb
 • avløp
 • H - profil veivstangen

Tilbehør til fasadekledning ytterkledning

I dyptgående inn i den åpning av dører og vinduer med vindus bar. Denne delen dekker og vakker skråning trekker utenfor hjørnet. I det rammen og festet Lutkov ferdige bånd.

Når vinduene er forsenket og ligger i planet for rammen, som hoved maskinvare plat anvendt.

[Saution] De endelige strippe vinduer og dører som er installert på toppen av hver vegg på stedet av koblingsbokser til en takplate sett. I mål ytterkledning vinduene er ferdig. [/ Saution]

Når rammen er satt sammen, med det nivå som er bestemt ved det laveste punktet av den fremtidige vendt. Fra dette punkt på alle hjørnene av bygningen er satt merkelapper horisontalt, de er laget opp til bredden av fordypningen startlist, hvoretter linjen går avvenning ledningen. Denne linjen - et sted for festing av den øverste kanten av hjemme plate.

Starter strimmel er festet med skruer i trinn på 20 cm. For å gjøre dette, ved bunnen av rammen av arbeidsplanet av de horisontale broer er plassert.

[Saution] forbindelsespunktet mellom de to starter temperaturprofiler gitt en klaring på 0,5 til 1 cm. Den samme klaring blir opprettholdt på stedet for festing av maskinvaren. [/ Saution]

Videre blant kjøperne, verdsatt metall ytterkledning. Montering av metalliske fasader med sine egne hender er ganske enkel og lett. Du vil være i stand til å installere det selv, uten å ty til byggefirmaer, spare penger, henholdsvis. Artikkelen gir veiledning angående installasjonen av materialet.

Passende størrelse stykker av isolasjonen er plassert i rammecellene. Sikre Isolasjonsmattene kan være tallerken-plugger sopp. På toppen for å feste buret diffusjonsmembran som hindrer mattene bli vått.

Isolasjon styrofoam fuktbeskyttelse ikke er nødvendig.

Innenfor og utenfor deres innstilt på 0,5 cm under den nedre kant av begynnelseslekten ved bunnen, ovenfor - 0,5 cm kort av den øvre kant av veggen. Vinkelen er festet i en svakt øvre monteringshull, deretter skal verifiseres i lodd vertikalt. Først etter at denne profilen er festet med skruer eller spiker i trinn på 20 cm.

[Saution] Om nødvendig kan forbindelsene av vinkelinnstillingen av de to strimler, bør overlappingen være 2 cm. [/ Saution]

Installasjon av ytterkledning med sine egne hender

Når den er satt til en fast ramme og er festet de nødvendige støtteelementene, kledningsplater monteres raskt.

Det nedre panel er festet i låsen startlisten og fra innsiden til utsiden er festet på rammestenderne. Hver etterfølgende panel er en del av slottet foregående tett forbundet ved bunnkanten og festes fra innsiden til utsiden.

[Saution] Ofte kan de synlige områder gjøres av skjøter av ytterkledning lengde, er overlappingen 6-10 cm. [/ Saution]

Det siste panelet ofte trimmet: inn i den siste strimmel, bør det ikke hvile på den øvre kant. Med stempelet i sin kant stanset ut hull med en innbyrdes avstand på 15-20 cm. Den perforerte regionen blir satt inn i sin endelige strimmel. Den samme teknikken brukes for vinduer og hvor den endelige bandet er innstilt.

Når du installerer ytterkledning er nødvendig å vurdere enkelte funksjoner, for eksempel:

 • Diameteren av skruene, som er fast i sidesporet bør ikke være mer enn 3,2 mm
 • Spiker og skruer må være plassert i sentrum av hullet spikret. Det kan forlenge puncher
 • For å hindre fordreining plater, skruer skåret inn i rammen vinkelrett
 • Gapet mellom under- og oversidesporet bør være 1 mm

Fasader uten betydelig innsats og kostnader og gjør at du kan oppdatere til varm fasade, elegant og gir bygningen en dyrere utseende. Riktig montert, beholder den sin styrke i flere tiår og geometrisk stabilitet.

Video om hvordan du sheathe ytterkledning huset

Video instruksjon, som viser installasjon av ytterkledning paneler og komponenter.

7 kommentarer

Avgjort i en landsby hus ytterkledning vindsperre, på grunn av manglende erfaring viet nok tid til å søke etter informasjon på Internett er ennå ikke snublet over stedet der detaljert og tydelig, med videoen viser hvordan, hvor, hva delat.Ochen takknemlig for informasjonen, tror jeg, jeg har nå tatt poluchitsya.Vse råd om bruk og drift tok notatet.

Fasader - en utmerket etterbehandling materiale. garasjen, omsluttet vi ytterkledning - for noen år siden. Til tross for ugunstige værforhold, har materialet ikke skiftet farge. Det er helt rene - Karcher fra konvensjonell slange for vanning. Vi likte saydingovaya finish. Vi vil ha mer og hjelpe lokaler oblitsevat. Takk til forfatteren for nyttig informasjon. Nå podzovatsya vi disse tipsene.

Flott artikkel. Alt er klart og i detalj malt. Takk for artikkelen, akkurat nå tenkte jeg på å sheathe Fasader fritidsbolig. Det eneste som plager er det faktum at huset ligger i nærheten av veien, er jeg redd for at i ytterkledning vil alltid avgjøre støv. Ingen om et slikt belegg for Fasader som ville tiltrekke seg støv og vann! Sett det fra naboene, hele huset i striper, som for tiden er dette ikke vil, på samme tid, selve materialet, dens egenskaper og utseende - helt fornøyd.

En utmerket guide. Alt som er beskrevet er svært tilgjengelig, takk for materialet. Men det er et par spørsmål for utarbeidelse av basen. Hvis huset er gammelt tre, hvordan å forberede overflaten? Åpenbart må lagene med gammel maling fjernes, og hva så? Og hva bruker isolasjon i veggene i komfort og kos av familien ikke er avlet mus?

For øyeblikket er ytterkledning et svært populært tema, fordi, og ikke dyrt, og praktisk, og poprochnee enn fôr og ekspluatatsyi livet mye mer. Nylig hadde noen problemer med feste ytterkledning, gjorde en stor feil, men funnet ut hva som skjedde, det er synd at ikke hadde funnet dette området svært nyttig artikkel. takket være forfatteren

Vi har lenge ønsket å sheathe herregård sin ytterkledning, men fortsatt ikke tør å gjøre det på egen hånd og betale for tjenester av inviterte eksperter vi ikke kan. I år endelig, vi har oppfylt våre planer. Jeg vil nevne min egen erfaring, at i dette tilfellet er svært viktig, som beskrevet i artikkelen - riktig beregne mengden av materiale, slik at de ikke betaler for mye for unødvendig, og sørg for å ta hensyn til kvaliteten på materialene selv. Dreven besparelser på det kan slå tilbake. Selv ytterkledning installasjon - det er en enkel prosess, med mindre, selvfølgelig, gjør alt riktig og teknologi. Nå håper vi at vårt hjem på grunn av arbeidet som er utført vil bli enda varmere og mer komfortabel i tiårene som kommer.

Her tror jeg landet for å pålegge huset, gjør alt avfall samle opp til 7%? Later til å være forsonet, selvfølgelig kan du ha en del av taket for å bruke, men er fortsatt ganske mye. Det kan også være problemer som er beskrevet i denne artikkelen med vinklede lamellene, vær forsiktig når du fester. For en spesiell takk video.

Legg til en kommentar avbryte svar

Liker du dette? Abonner oppdateringer på dette nettstedet via RSS, eller følg med VKontakte, Facebook, Google Plus, Twitter,

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine! Fortell oss om denne artikkelen med dine venner i sosiale nettverk via knapper i panelet til høyre. Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 2 =