Abbor for kyllinger

Vi gjør roosts for sine egne høner: tips

Når innholdet av verpehøner er svært viktig å gi et komfortabelt miljø for dem. Dette gjelder ikke bare mating og temperaturforhold, og mange andre faktorer. Til fuglen kunne realisere sitt potensial, trenger den en god hvile. Og ikke på gulvet, og ikke i reir og perches som du kan gjøre med dine egne hender. Bare lære om dette tilbudet nå.

Abbor for kyllinger - dette er stedet hvor fuglene sette seg ned for å hvile. Det er bare logisk at det skal være behagelig, fordi ellers kyllingene ikke ønsker å sitte på den. For å gjøre en slik struktur kan korrigere sine egne hender, fra hønsehuset og kyllinger seg størrelse, men litt senere om det. Til å begynne, bør du vurdere noen av de utfordringene som kan oppstå når det vokser lag, for eksempel, hvordan du lærer dem et sted å sove.

Svært ofte helt ignorert høner hønsehus. Først av alt, det er typisk for unge høner som ikke vet hvordan de skal oppføre seg i en hønsehuset. Venne dem til abbor kan bare kraft, det vil si hver kveld med sitt eget sete på abbor. På denne økten vil du måtte bruke minst en uke, etter som kyllinger vil venne seg til et nytt sted for overnatting, og vil bli forventet å hoppe på ham.

Det er ganske logisk spørsmål - hvorfor er de vant til å perches? Som regel kyllinger sitte på gulvet, og hvis kullet ikke er endret, og i låven er ikke regelmessig utført rengjøring, er det en risiko for farlige sykdommer. Også det er en måte å "sove" mest nær de naturgitte forhold, hvor fuglene sove på grenene på trærne.

Hvorfor kyllinger kan nekte å sove på en abbor?

En av de vanligste årsakene til at høner ikke sitte på vagle er feil størrelse og upraktisk bygge polene. De kan være uregelmessig i form eller neobtosannymi som hindrer kylling poter godt å omfavne dem. Disse manglene kan korrigeres, men det er bedre å vurdere dem i produksjon. Ellers vil du ikke komme til å lære dem.

Før du gjør hønsehus med sine egne hender, må du bestemme størrelsen på riktig måte. Lengden av polene må samsvare med bredden på hønsehuset. Den optimale tømmer størrelse - 4x4 cm (storebror bare ikke gir mening). En høne ble isolert tømmer 25-30 cm, mens avstanden mellom bjelkene må det være minst 25 cm.

Disse dimensjonene er omtrentlige, og før du bygger hønsehus, er det bedre å gjøre målinger av kyllinglår. Således kan optimal polbredde er halvparten av lengden av kylling ben. Å gjøre en enkel måling og definere størrelsen, kan du lage dine egne hender hønsehus ideell for fugl. Den enkleste versjon av designen er vist i denne videoen.

Vi produserer hønsehus med sine egne hender

Før du gjør en abbor for kyllinger med hendene, må du definere sin struktur. Vurdere noen av de mest populære typene.

 1. Tabell med staver over overflaten. Denne konstruksjonen gjør det mulig å opprettholde renslighet i hønsehuset, og dermed lett kan omgjøres hvis nødvendig.
 2. Stengene er anordnet på ulike nivåer. Til tross for at denne typen er svært vanlig, har det en betydelig ulempe. Som regel kyllinger sitte høyere, så droppings flekken av dem som var på bunnen. Dette abbor skal benyttes i trange rom.
 3. Hyller, installert langs veggene på ett eller flere nivåer. Det gjør at høner å velge sted, og hvis de ikke er mye, så alt vil være på samme høyde.
 4. Hønsehus i form av en boks som er egnet for et lite antall kyllinger. I dette tilfellet, kan de bruke det ikke bare for natten, men også bære egg der. Problemet er at det ikke alltid er mulig å venne dem til boksen.

Hvis du bestemmer deg for å hønsehus med hendene, da vil du trenge følgende verktøy og materialer:

Dette settet er i enhver økonomi, så det er sannsynlig at du ikke engang å gå til butikken.

polene størrelse avhenger ikke bare av omfanget av hønsehuset, men også på antall kyllinger. Din oppgave - å bygge en komfortabel design som fuglen ikke trenger å bli vant til det.

Tenk enkelt eksempel på hvordan du kan gjøre i hønsehus med sine egne hender.

 1. Først må vi gjøre fra en bar billet. Vi fortsetter fra det faktum at den optimale høyde for kyllinger -. 80 cm Skjær 4-6 blanks av en slik lengde som vil tjene oss som ben.
 2. Måle bredden inne i hønsehuset. Fra de oppnådde verdier subtrahere 5 cm. Skjær arbeidsstykket til lengde og bredde, og samle ramme. For å være helt klar, tar vi følgende tall :. Lengde - 2 m, bredde - 1 m 2 Forresten, hvis lengden på abbor vil være mer enn 1,5 m, vil du trenge en tredje etappen, som i vårt tilfelle. Det spikret på midten, slik at konstruksjonen ikke bøyes under vekten av kyllingene.
 3. Mål ut tømmerlengder 2 m, sager av dem, og fremgangsmåten ved hjelp av høvelen og sandpapir. Det er viktig å sjekke at stolpene ble godt behandlet og litt avrundet, eller å lære hønene sitte på dem vil være svært vanskelig.
 4. Stolpene er spikret til eksisterende rammer, og etterlater et gap på 25 cm.

Som du kan se, for å gjøre sine egne hender hønsehus svært enkel. Nedenfor vil du finne et bilde og en tegning, og du kan velge din favoritt design.

Video "Hvilested for høner i en boks"

Videoen viser et interessant alternativ perches som begge kontaktene.

 • Mestre originale forer og waterers laget av tre og rør

Og vi har i huset gjort roosts kanaler. Veldig praktisk, men bare hvis kyllinger er ikke mange. Vi har 8 lag, hvert med sitt eget hus. Regelmessig re-make den i halm og sagflis. Det er veldig praktisk at det er kylling, ikke bare sove, men også gjennomført. Ja, og de ser veldig fin, men om vinteren de varme slik at fordelene er åpenbare.

Jeg har i en hønsehuset ca 20 lag. Jeg har gjort for dem hønsehus hygienisk palle bunnen. Tortur, måtte kjøpe kryssfiner på paller, men det er verdt det. Nå, i hønsehuset rent og ryddig. Rengjøres en gang i uken, sengetøy er nesten ren. Hver dag renser pallen - det tar noen få minutter.

Takk for artikkelen. Jeg har en kylling er ikke lenger sove på en abbor (abbor). Appetitt er normal oppførsel, som også, men i stedet for abbor i kveld går til sengs der de legger eggene sine. Jeg forstår ikke hvorfor ... Jeg ville være takknemlig for noen råd

Hei, Ludmila. Dette skjer noen ganger. Igjen nekter å sove på en abbor bare en kylling, så for hønsehus sannsynligvis i orden. Saken er fuglen. Prøv den kvelden, etter kyllingen sover, flytte den ut av reiret til hønsehus. Hvis du gjør dette regelmessig, kan det bli brukt igjen til å sove på en abbor.

Velkommen! Kanskje det bør settes på eggene, hennes instinkt!

Ung høne, har ikke gjennomført. Gå fritt på nettstedet. Ved første, som om på signalet i skumringen selv gikk inn i hønsehuset og satt på en abbor. En dag, ledet av gode intensjoner, jeg har litt skarpe kanter slipes abbor og dekket med kalk (som resten av hønsehuset innsiden var dekket i utgangspunktet) - og siden bare trærne sover. Dessuten, i all slags vær, regn, storm - i hønsehuset bare komme å spise. Hva skjedde, og deretter overspise som oppfører seg på denne måten? Latter alle plantene og ikke å kjøre inn i coop på ingen måte: ((((

Alina, ja, sannsynligvis på kyllingene noen spesielle forhold til trærne. Prøv å erstatte den gamle med nye roosts i tre grener.

Hønsehus for verpehøner med hendene ut av skrap materialer

Når avl verpehøner er svært viktig å ta vare på at de skal være det mest behagelig å vokse og utvikle sitt potensial.

Dette gjelder ikke bare for fôring og drikking, men også det rette stedet å slappe av. Det er i dette stedet er i hønsehus - en spesiell anlegg for kyllinger, noe som kan gjøre dine egne hender, og gjøre det raskt og ut av skrap materialer.

Om hvordan å produsere det, vil det bli nærmere diskutert i detalj.

Hvorfor trenger vi hønsehus og hvilken rolle det spiller?

Abbor for kyllinger spiller en svært viktig rolle. Dette er stedet hvor kyllinger sitte ned for å hvile etter aktiv tur i gaten eller i en kylling coop.

I produksjon av abbor er det nødvendig å ta hensyn til at det må være veldig behagelig, ellers høna ikke selv ønsker å sitte på den. Og til dette formålet i produksjon av abbor må ta hensyn til størrelsen og kylling coop og kyllinger selv.

Som vi vet, sunn søvn - er nøkkelen til suksess! Tross alt, hvor godt hønene hvile og hvordan de sitter komfortabelt i hønsehuset, det avhenger av kvaliteten på maten, som de ble avlet og oppvokst. Og de trenger ikke å sitte på gulvet eller bakken, nemlig på en abbor. Derfor anbefales alle oppdrettere høner veldig ansvarlig tilnærming til dette problemet.

Når abbor utstyr bør styres av flere regler:

 • Installer hønsehus i den delen av hønsehuset, hvor lyset kommer inn minst og der nok varme.
 • Høyde abbor bør være en meter eller mer.
 • Avstanden fra bakken bør være ca 60-80 cm, fordi, for full utvikling, kyllinger må flytte og stiger til slike høyder før du drar ut på en så lang ferie.
 • Ikke anbefalt å plassere perches på en "stige", det vil si når noen abbor ligger over hverandre. Da fuglene vil ødelegge hverandre, dessuten kan det føre til konflikter mellom individer.
 • Kantene skal avrundes perches så fuglene var praktisk for dem å sitte i lang tid.

De viktigste funksjonene i perches, kan du tydelig se her i denne tabellen:

Plasser til hønsehus beste i den mørkeste og den varme delen av hønsehuset. Dette bør være et sted der kyllinger vil være rolig, og de vil bli beskyttet mot plutselige og høye lyder og trekk og kulde. Derfor ingen dører og vinduer i nærheten abbor også bør ikke være.

Velg den beste kylling coop lengst veggen, da det anses å være det varmeste.

For effektivt å bygge en kylling hønsehus, er det nødvendig å estimere alle de grunnleggende og ikke-grunnleggende innstillinger (du kan bruke tabellen ovenfor). Det vil ta hensyn til alle nyansene når du plasserer hele befolkningen i hønsehuset, nemlig:

 • optimale høyde av den abbor bør være proporsjonal med parameterne for et enkelt individ fugler;
 • bar størrelse;
 • avstanden mellom nabonivåer når det er nødvendig med flere nivåer hønsehus.

Det finnes flere populære typer roosts, som kan gjøre deg selv i løpet av noen timer:

 • Portable hønsehus. Konstruksjonen ligner et bord, og på dens overflate montert abbor. Den utvilsomme fordel med denne utformingen er at, for det første, i en hønsehuset holdes ren, da kyllingene er avfallsprodukter på pallen, være en del av abbor. Og for det andre, en abbor svært mobile og kan flyttes til et sted uten å demontere komponentene.
 • Plassere polene på ulike nivåer. Dette er den mest populære abbor design, til tross for at den har en betydelig ulempe, som allerede har blitt nevnt tidligere i artikkelen - at hønene, som forble på de lavere nivåene, vil bli farget med avføring fra disse fuglene som sitter ovenfor. Til tross for denne ulempen, er denne typen abbor egnet for små kylling coops, fordi en stor plass ikke er nødvendig.
 • Hyller, festet parallelt på gulv og vegger. Slike hyller kan være plassert på samme nivå, eller på annen. Et klart pluss med denne designen er at hønene selv velge hvor de sitter, og de kan leve i samme høyde. Denne typen er egnet for små abbor lager.
 • Liten abbor i form av bokser, ideelt for små besetninger. Den største fordelen er at kyllingen kan sove der og legge egg. Men det kan være vanskeligheter og det faktum at fuglene bare ikke ønsker å bli vant til et sted for rekreasjon.

Hvis du bare ønsker å få egg fra kyllinger, så kan du gjøre uten en hane. I noen tilfeller må du kanskje male? Lær om det her.

Kyllinger avle Lakenfelder del av anlegget pryd. Lær mer om disse fuglene, kan du lese i vår artikkel.

standard hønsehus

Før du går videre til uavhengige produksjons abbor, må du forberede deg på forhånd alle verktøy og materialer som det vil være master.

Verktøy og materialer som trengs

For standard abbor trenger følgende:

 • kiler av tre;
 • så;
 • sett av negler;
 • en hammer;
 • planer;
 • sandpapir;
 • annen økonomisk verktøy.

Sikkert dette satt der i huset hver eier, så å få noe ekstra er usannsynlig å være nødvendig.

Hva bør bemerkes i tegningen:

 • Den samlede størrelsen på hønsehuset.
 • Plasseringen av vinduer, dører, dør som fører til paddock.
 • Andre socket drikker, forer, beholdere med mineralopp og lignende, så vel som kasser med sand og aske.
 • Beregning for å roosts var ikke i utkastet, slik at deres plassering ikke kommer i konflikt med oppdretter å gjøre rengjøring i hønsehuset for å samle egg og mate og vann kyllinger. Derfor bør avstanden mellom alle ting i huset ikke være mindre enn 60 cm.

Her er noen tegninger klenger for kyllinger:

Etter å plassere alle komponentene i hønsehuset på tegningen, kan du begynne å i det minste hoved leksjon - Making abbor. Riktig å gjøre steg for steg.

 1. Først må du starte behandlingen tømmer for fremtiden abbor. For å gjøre dette, fit løvtrær (bruker vanligvis bjørk), fordi de er meget sterke, ikke bøyes under den tunge vekten av noen kyllinger, og ikke utskiller harpiks. Suit og bartrær, men de ikke lenger synke fra vekten, slik at den optimale størrelse av stangen vil være en 4 * 6 cm.
 2. Deretter stengene blir kuttet i forhåndsberegnede stykker og den øvre del av runde eller ut ved hjelp av høvelkniven og skinn med sandpapir eller en slipemaskin.

For å produsere en stasjonær abbor og montere den på veggen, i tillegg til stolpene har å gjøre med bærespor til å være 2-3 cm. Bredere enn stolpene selv. Abbor abbor bør inkluderes i sporene lett. På grunn av utformingen av slike støtter vil være solid og stabil.

 • Støttene er festet til veggene. For å overholde skarpheten av monteringen, er det anbefalt å bruke et vater.
 • Klar til å bli stablet barer i sporene og se etter avbøyning. Hvis utilstrekkelig stivhet av polene, er det bedre å gjøre dem middels rekvisitter.
 • I tillegg kan du koble til hønsehus stige fra en bar eller stige. Helningsvinkelen av stigen -. 60 cm, og at stativet er bedre plassert fra hverandre med en avstand på 20 cm kylling vil være praktisk å klatre over den ..
 • For multilevel roosts fremstilles som en pall for kullet. For å gjøre dette, på samme måte som veggene trenger å feste 2 som er anordnet parallelt med linjen (i en avstand på 30-40 cm fra gulvet), og på toppen av dem plassere et ark av plywood eller tinnplate. For å støtte bedre ikke være fast, som når som helst kan bli fjernet og brakt i orden. Pallen må være bredere foran og bak enn abbor, minst 20 cm. På hver side.
 • Mange bønder er også interessert i, og hvordan bygge en bærbar hønsehus? Det er nødvendig å koble bæreren 4 fra linjen eller platetykkelse på minst 20 cm., Med to rader av støttestenger på omkretsen. På bunnen stativ for å installere en kattesanden i en høyde fra gulvet minst 40 cm.

  Ved fremstilling av pallen er det også viktig å observere riktig teknologi. Steg for steg, ser det slik ut:

  1. Brettet kan være laget av galvanisert blikk tak, og dens bredde bør ikke være mer enn 50-60 cm., For å sikre maksimal stivhet.
  2. pan lengde vil avhenge av lengden av abbor: hvis den har en rad, og deretter 60 til 70 cm, og dersom flere abbor, vil det variere i området 60-120 cm ..
  3. Den øverste trinn må installere spor å sette tilbake i styrene.
  4. Pallen er bedre utstyrt støtfangere høyde på 5-8 cm., Sagflis og annet rusk regnet ikke på gulvet.
  5. Bokser fra platen, ved hjelp av en kvern eller en stikksag kuttet folie med en forutbestemt størrelse beregnet på figuren + forlater upstands en avstand til hem.
  6. Støtfangere skal bøyes ved hjelp av en hammer og et stykke av brettet. Den fremre kanten av felgen er bedre å lage en tykk på grunn av bøying platemetall rundt tømmeret størrelse 2 * 4cm. For denne kanten vil være praktisk å ta ved rengjøring av pannen, samt kylling vil være mer behagelig å stige ned fra abbor.
  7. Kantene av kjelen må være ren jeksel med en sliping vinkel, for å fortsette å være skadet på kantene.

  Sett brettene på en spesiallaget dekk under hønsehus og dekket med sagflis eller spon. Hvis du har noen ubehagelig lukt eller fuktighet kan bare helle til den samme kalk, desinfiserer det kullet. Produsere pallen rengjøring er nødvendig om en gang i uken.

  Ofte oppdrettere høner står overfor et slikt problem at kyllingen ikke ønsker å hvile på abbor, og gjøre det der det er nødvendig. På lignende måte, er situasjonen den at de ikke kan bli gjennomført i et spesielt utpekt sted.

  Hvis bonden er overbevist om at hans hønsehuset er utstyrt med alle regler, og det er en komfortabel abbor, kan han prøve å lære sine høner sitte på en abbor. Men denne prosessen er ikke lett og du må bruke litt tid og tålmodighet til å fortsatt oppnå ønsket resultat.

  Du trenger å ta hendene og sitte kyllinger til hønsehus så lenge fuglene selv ikke huske at på tverrstengene kan og bør sitte og sove. Det vil ta en uke, kanskje mer.

  Det er svært viktig å ta hver kveld og hver enkelt sitte på en abbor og ikke gå glipp av en eneste dag. Så resultatet vil ikke ta lang tid, kyllinger selv vil hoppe på den tildelte sted for hvile og få det komfortabelt!

  Vel, for å lære lag gjennomført på samme sted, er det nødvendig å legge stedet hvor reiret er planlagt, ett egg. Da kyllinger vil se det, og vil legge nye egg ved siden av en som var ment som "agn". Også etter en stund fuglen er imponerende, og vil bli gjennomført i strengt anvist plass.

  I denne artikkelen har vi diskutert de viktigste punktene i den uavhengige produksjonen abbor for kyllinger, paller under roosts. Dette problemet bør nærmet svært alvorlig, for å beregne nøyaktig plassering av alle bestanddeler av huset for kyllinger. Du bør også ta hensyn til alle detaljer for å i hønsehuset var behagelig å leve og slappe av fjørfe bønder og praktisk å utføre renhold, strøm og vann hele buskapen.

  Abbor for kyllinger med hendene. Hvordan lage en abbor på kyllinger?

  Flere og flere russere går i sommer til å leve i sine landsteder, og mange bor permanent i fanget av natur. Det de vokser en rekke grønnsaker og frukt. Og noen prøver å inneholde sin bakgård fjærfe. Tidligere byboerne har ikke erfaring med dyrkingen, så valg av flertallet faller på avl høner. Det antas at denne fuglen er den mest upretensiøse, og dens innvirkning trenger ikke å vente lenge.

  Men få de siste dager fjærfe forstå at for å gi maksimalt antall kylling egg, må de være komfortable boforhold tilpasset deres fysiologiske behov. Vi bør alltid huske at hjemmet kylling - det er en fugl.

  Før den ble temmet av mennesket, måtte hun leve i naturen. Det hadde hun mange fiender, fra hvem hun gjemmer seg i trærne. Hun gjorde det dag og natt, og fortsetter å oppføre seg nå, takket være de medfødte instinkter. Derfor, for normal og enkel innhold er nødvendig for å bygge et hønsehus for kyllinger med hendene.

  Stor feil uvitende fjærfe bønder er å bruke hyller som en abbor. Kylling på dem, på grunn av deres fysiologiske egenskaper, kan ikke sove ordentlig. Hovedårsaken er enheten fugler føtter.

  Hun sover sitter med kneet bøyd. I en slik situasjon alle sener kjører til potene, strukket. Hen utløst zazhimatel muskler, og fingrene er bøyd. Dette skjer hvis kyllingen er på en kveld på kubene. Fingrene hennes pakket rundt klørne grave inn i treet. I denne stillingen, hun var helt våken og kan ikke falle.

  Settling ned for natten på en hylle, sitter kylling ned, og fingrene fortsatt bøyd. Hooked klør ikke for det. Og det viser seg at fuglen er i en ustabil posisjon på knudrete fingre. Dette er ikke en god hvile, tilbake kyllingen blir minimal. om natten hviler den, noe som gjenspeiles i sin fruktbarhet.

  Hvis din intensjon er å ha en fugl, er det nødvendig å ta vare på hvordan best å utstyre henne hjem. Bygg en abbor for kyllinger med hendene - den riktige avgjørelsen. Du kan lage hønsehuset slik du vil, velge riktig materiale, størrelse og form.

  Mange fjærfe bønder gjøre for kyllinger hønsehus avtagbart, er det mye enklere å rengjøre rommet. De optimale bildene er barer av tre 50x50 mm. Deres kanter skal rundes å gjøre, for dette kan du bruke et fly og sandpapir, eller på bena av fjærfe er dannet liktorn.

  Observasjon av høner viste at om vinteren er de plassert på en abbor, tett presset mot hverandre, overføre varmen fra deres organer tilstøtende til fuglene. Om sommeren sitter de mer fritt og spre sine vinger. Disse bør ta hensyn til deres egenskaper, tenkt å lage en abbor for kyllinger. I de varmere månedene verdt å legge barer der fuglene sover om natten, og om vinteren for å fjerne dem. Således vil kyllinger skal plasseres på dem tettere, og derfor vil ikke fryse.

  Mål abbor for kyllinger avhenge av hvor mange av dem vil være i rommet. Komme til konstruksjon, avansert bør vite hva de er. Deretter kan han lett velge form og type abbor, som er mest egnet for fuglene. Og hun vil ikke føle ubehag i hønsehuset.

  Det er tre populære typer perches: laget av buede barer av tre, som ligger på grensen til hønsehuset; som perches; i tabellform med avtagbare tre lameller. Abbor for kyllinger, hvis bilde du ser har to barer og et brett fylt med sand.

  Dette er den enkleste og populært materiale for bygninger abbor. Det opptar en liten plass hønsehuset, fugler behagelig å være på den. Vanligvis abbor design er montert nær en av veggene eller i det varmeste hjørnet.

  Ofte uerfarne avansert drakter klenger på ulike nivåer. For å gjøre det, så kyllingene å provosere en konflikt mellom individer. Det er kjent at i stedet for lederne av fugleflokker hevder på toppen. Å bygge en to-nivå abbor for kyllinger med sine egne hender er ikke anbefalt fra et hygienisk synspunkt. Tross alt, høner, ligger på toppen, vil gjøre sitt fornødne på under dem.

  Vanligvis er de fornøyde på omkretsen veggene i hønsehuset. Denne plasseringen er bra fordi det tar liten plass og gir sine innbyggere muligheten til enkelt å finne ditt favorittsted. En slik abbor for kyllinger med sine hender til å gjøre selv en nybegynner fjærfe keeper.

  Tabell med monterte stenger

  Dette designet er bra for sin mobilitet, kan tabellen til enhver tid tas fra hønsehuset og rense.

  Anbefalinger som bør følges under byggingen av hønsehus

  Hver handyman forpliktet til å følge visse regler når selvstendig bygning abbor:

  1. byggehøyde skal passe til alle fuglene.
  2. Stolpetykkelsen er valgt slik at det lett bøyde Kylling ben. Og så satt hun komfortabelt. Est bar bredde lik ½ beskrevet pote kylling.
  3. Avstanden fra veggen av stolpen bør være slik at fuglen ikke berører dens hale.
  4. Polakkene er laget av en slik lengde at kyllinger var fri for dem. Og det bringer ikke hverandre ulemper.
  5. Abbor for kyllinger bør plasseres i en varm, fjernt fra området for oppføring av huset.

  Lengden og antall barer avhenger av antall fugler å bli holdt innendørs. For eksempel, er det tømmer på 2,5 meter i lengde som passer for å plassere den på 10 kyllinger. På hver fugl lagt 18 cm, er det nødvendig å ta hensyn til 30 cm innrykk på veggen.

  For høner abbor høyde bør være lik 1 meter. Mange uerfarne fjærkre unødvendig heve den over. Dette er en grov feil. For å klatre til høyeste abbor, vil kyllingen må bruke mye tid og krefter. Samling med det, kan det skade andre fugler som har slått seg ned på bunnen.

  Alle barer bør være i samme høyde. Det er ikke nødvendig å utføre eksperimenter, er det nødvendig å følge reglene som er vedtatt og testet. Det faktum at kyllingen, instinktivt, prøver å gjemme seg for fiender, vil søke å ta plass på den øverste linjen. Alt dette vil provosere en kamp mellom dem.

  Abbor for kyllinger med hendene for å lage en veldig enkel, fremstillingen råd til noen fjærfe bønder. For sin konstruksjon vil trenge:

  Sandpapir, negler.

  Det gir et passende sted i en hønsehuset, og stropp-monterte tidligere fremstilte bærer og behandlet. De er festet i en høyde av 90 cm fra gulvet, deres lengde på hver side er 60 cm.

  Videre 50x50 mm kube ryddet for alle uregelmessigheter sandpapir er naglet til støtte. Den andre faste derpå er i en avstand på 30 cm fra den første stang.

  For å gjøre det lettere å hønsehuset å holde rent, under hønsehus bør bygge en sandkassen montering. Han er plassert på gulvet, som er laget av planker og ligger på en høyde på 40 cm fra gulvet. Brettet kan være laget av tre, metall eller plast. Det å lette rengjøring av strømmet sand eller sagflis.

  Hvis du er på tomten er det et gammelt bord unødvendig, ikke kaste den i søpla. Det kan komme godt med. Han vil gjøre en anstendig mobil abbor for kyllinger. Deres egne hender for å gjøre det enkelt. For å gjøre dette, vil du ikke trenger å anstrenge mye innsats.

  Vi tar unødvendig bord og spikret på sidene av benene på to planker av hvilke pre-sporene produserer. Da satt de to barer, fikse vi dem. Hønsehus klar. Nå kan det bli plassert høns og hvile. Bunn sted pan, helles i den med sand eller sagflis.

  Mange eiere av landets hus, fugle avl og det avgjørende spørsmålet om hvordan å lage en abbor for kyllinger, ikke oppfinne noe overnaturlig, og blir brukt for sine byggematerialer på hånden. Jeg må si at for å få en frisk og behagelig.

  For eksempel, velfungerende hønsehus ut av enkle tretrapper. For å gjøre dette, på veggene i huset i en høyde av 90 cm, kan spikres støttestaver, er montert de stigen i en horisontal stilling. Det er alt. Kyllinger trives på et slikt abbor.

  Stenger eller abbor kan fordelaktig erstatte konvensjonelle grener av passende størrelse. I tillegg til sin primære funksjon, vil de spille rollen som huset dekor.

  Etter å ha studert nøye den foreslåtte materiale, kan du velge hønsehus, som er mest egnet for huset ditt. Master coop med kjærlighet, prøv å ikke gå glipp av en eneste detalj. Komme i gang, forberede seg på forhånd alle materialer og verktøy, så vil det gå raskt og, viktigst, kvalitet. Fugler, følelsen din bryr seg om dem, vil du betale tilbake den gode produktivitet og god helse.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  7 + 1 =