Å gjøre rammene for et bilde med hendene

Hvordan lage en ramme for et bilde med dine egne hender?

Hvordan lage en ramme for et bilde med dine egne hender?

Billig en enkel design alternativer kjøpt rammeverk?

Mange ideer av innredningen rammer, må du ta hensyn bare hva du liker å gjøre, og at det doma.Takaya ramme laget av skjell, som blir tatt opp av havet

og en slik ramme av gresskarfrø, Painted farger

et slikt rammeverk av eikenøtter caps, kaffebønner, havregryn, hvete

denne rammen av hirse og barn vermishelki

et slikt naturlig material

Du kan gut kongler og skalaer å lime over den eksisterende rammen. Prosessen tidkrevende, men verdt det. Det viser seg veldig pent. "Potroshit9quot; Det bør være biting av hver flake kniver, og hold den beste varme pistol. Flake å flasse. Da er det mulig å lakk. På samme måte kan du dekorere rammen av kaffebønner. Hvis bildene i minnet om en ferie til sjøen, kan du dekorere et nautisk tema. Pre smurt med lim ramme liberalt overstrødd med hakket og knuste skjell. Hjørnene på samme varmt lim pistol kan være vakre skjell eller for eksempel en liten sjøstjerne. Suvenirbutikker selger og skjell og stjerner.

Her rammen er laget av min datter for konkurransen i videregående skole og vant en.

Ideer for dekorasjon av rammer er det stor variasjon. Det kan være så fancy at swing. Jeg tilbyr muligheten, hvordan du kan dekorere bilderammen med hendene, på en skånsom våren stil.

For å ta arbeidet:

 • den mest enkle ramme,
 • kunstige blomster (fortrinnsvis fine)
 • limpistol

Kunstig Flower Bouquet er nødvendig å demontere i små buketter.

Med lim kronbladene begynner å montere til rammen.

For enkel drift er det nødvendig å starte fra en bestemt vinkel og gradvis beveger seg over overflaten av rammen.

Blomster trenger å lime nær hverandre, at det var ingen synlige hull, og gjøre rammen ser mer frodig. Resultatet er et resultat!

Rask, enkel og veldig søt.

Hvert hus har mel, salt, vegetabilsk olje. I en dyp panne sted en kopp mel, litt mindre enn et glass veldig fine salt. Tilsett vegetabilsk olje og en spiseskje med vann fra springen. Kna deig, som karbonader. Lepim nødvendige elementer for å dekorere rammer, så lenge tørket ved omgivelsestemperatur (flere dager). Så color malinger (gouache). Lim deler til rammen, og til sammen dekker en fargeløs lakk. Din mesterverket er klar!

Det er mange forskjellige måter på hvordan du ordner med hendene en ramme for et bilde eller maleri, speil, etc. Det er nødvendig å vise litt kreativitet og finne et egnet materiale. Hold deg utsmykningen til de ulike virkemidler kan være innrammet bruke PVA lim, varmt lim.

For eksempel, skjell fantastiske forbruks å dekorere ulike interiør elementer, servise, møbler og andre. Også veldig hyggelig er innhentet Innhold ramme for foto skjell. For å gjøre dette, ta skall av forskjellige former og lage applikasjoner for rammen. Trenger du en ramme som kan være laget av papp, tre, glass og andre. I tillegg skjell i innlegg rammer kan engasjere en rekke elementer som for eksempel biter av glass, sjø-steiner og andre funn fra sjø eller elv.

Også fra skjellene kan utformes speil for hjemmet. Skjell limt ramme rundt omkretsen rundt speilet eller bare enkelte deler.

I tillegg skjell kan dekorere ramme grener, kvister og ulike materialer for hånden.

Også i utformingen av rammer for bilder, innramming speilet kan være laget av forskjellig stein, perler, pugovok, Rhinestone smykker i samme stil:

Originalt design går rammer med knappene i forskjellige farger i en palett etter type "Ombre9quot;:

Spesielt du kan bruke her er en vintage design med rhinestones ramme for et bilde, et bilde, speilet:

Enkel design i øko-stil med hyssing, burlap, jute, hyssing og andre.

Innhold kan være blomster

Bilderammen, kan du dekorere noe. Ikke nødvendigvis kjøre til butikken for hobby og kjøpe en haug med dyre materialer som vil passe alle de tingene som er på fingertuppene. Og som bilderammen kan være dekorert med barnet ditt. Det ulekatelnoe trening vil ikke bare hjelpe interessert i å tilbringe tid med barnet, men vil utvikle matoriku.

Den enkleste måten å male rammen av ulike frokostblandinger, belgfrukter. Lim store elementer på varm gun, og liten ved tidspunktet for krystall.

Deretter kan du bruke en tråd og knapper. Tråd svingete rammen slik at det var ingen synlige hull. Deretter limer vakre knapper.

Du kan også bruke og naturlige materialer: små steiner, løv, kongler og tørkede blomster.

Jeg tror at til tross for hva bildet er i rammen design må samsvare med det.

Her er noen gode eksempler:

Og hvis du er flink til å tegne, kan du tegne hva din smak i en enkel ramme.

Det er en video som viser hvordan du tegn et enkelt bilderamme:

Håp kan være nyttig for deg.

Ideer for den enorme mengden av bilderammer.

Du kan lage en ramme av limt på en papp skjelett knapper:

Eller lage en tilpasset bilderamme med et trestykke festet til et bilde:

Lag en tematisk fotoramme:

For bilder av de beste venner kan du lage en ramme av vin korker:

Gutten kan også lage masker, limt sammen:

Eventuelt til rammen være firkantet - det kan være avrundet, eller til og med en hestesko:

Og her er hvordan du kan lage en bilderamme fra tre grener:

Det har ført til en rekke alternativer for omfanget av foto.Mne ønsker å tilby en enkel måte å dekorere bilder med bruk av garn eller garn for strikking.

Color tråd kan velges i henhold til intererom, og tykkelsen kan være absolutt alle.

Nok til å ta rammen og vikle den med gjenger.

Deretter dekorere vi rammen med perler og blomster som forteller fantasien.

Og her er et par interessante alternativer.

Butikken selger krystaller, perler, perler. Lim på limet punktet til en forhåndstegnet mønster, for eksempel kamille, rose, dyrekretsen eller noen ornament.Mozhno kjøpe Delikat blonder og også lime inn hele ramku.U min datter otporola rhinestones og perler fra sine gamle jakker og limt til rammen.

Uvanlig innredning ideer fotoramme med hendene

Foto - å lagre en rekke øyeblikk. De lagrer livet selv. Det er derfor alltid, selv i den digitale tidsalder, folk blir satt på bordet, plassert på veggene i bildet i forbindelse med dette, eller at hendelsen eller personen. For å konkludere på samme mal ramme høyt minner ikke vil. Derfor har innredning rammer alltid vært, er og vil bli etterspurt. Dekorere rammer med hendene feasibly nesten alle, det er moro, gjør at du føler deg som en ekte skaperen.

Grunnlag for arbeid kan du ta en billig kjøp innrammet eller kutte deg ut av papp.

 • første vanligste måten å dekorere fotorammer: noe på hennes pinne. Og dette "noe" - en grenseløs havet;
 • okleit i decoupage stil;
 • opprinnelige farge ved anvendelse av en rekke forskjellige media;

 • rammen kan være laget av myke materialer;
 • obtyanut strikket stoff;
 • dekorere tekstiler;
 • billed hyssing wrap, forskjellige garn, flette, kniplinger;
 • laget av tre grener;
 • det kan også bake (fra salt deig).

Listen kunne gå på ubestemt tid, begrenser det kan eneste begrensningen gitt til fancy deg.

Lim på rammen kan være veldig mye, alt avhengig av smak og fantasi av master.

Opprinnelig vil se bilderammer, dekorert med knapper, spesielt hvis du plukke dem opp i samme farge. Men det er ikke nødvendig. Ønsket farge ensartethet kan oppnås ved hjelp av akrylmaling. For eksempel knapper, dekket av gull maling, forvandlet til det ugjenkjennelige ved et lykketreff ikke hatt tid til å komme inn i papirkurven en gammel bilderamme.

Over tid vil disse tingene i overflod akkumuleres hver kvinne. Alt dette kan være en unik samling av materialer for utsmykningen av sine egne hender grasiøs ramme med ditt favorittbilde, verdt lim dem til en pre-planlagt mønster, ornament.

Tips: Du kan bruke hele brosjer, perler, perler, perler og interessante biter av glass, potteskår, mosaikk elementer.

De smakfullt dekorerte rammer i en naturlig stil, alltid tiltrekker seg oppmerksomhet. Tross alt, vi alle - barn av naturen.

Kaffebønner, linser, eikenøtter

Alt kan gå inn i virksomheten og skape unike komposisjoner.

Kaffebønner komme godt med ikke bare å lage en forfriskende drink, de viser seg å være et utmerket materiale for å dekorere bilderammer med hendene: de har en fantastisk lukt, tekstur i den opprinnelige, edel farge, har de ikke ødelegge. Mye tid vil ikke ta arbeid, også: ikke så vanskelig med hjelp av limpistol eller lim PVA tett oblitsevat kaffebønner standard bilderammen som er garantert å være det nye ansiktet vil være ledende interiør tilbehør.

Slikt kan gjøres ved å erstatte de kaffebønner linser, gresskarfrø, eikenøtter, plugger og bare stikker.

Creative håndverkere ikke overse vanlige kongler: clippers skiller hvert flak og lim rammen. Tidkrevende, selvfølgelig, saken, men verdt det - veldig fint arbeid. Arbeidet kan være lakkert.

Tips: For å lage en ramme med hendene duftende, kjøpe Stars av anis og stjerneanis og finne sin plass i den generelle innredningen.

Dette er en av de takknemlige materialer for å dekorere sine egne hender fotorammen. For påmelding trenger skjell i forskjellige former og størrelser. Men kjøkkenbenken i innlegg er hensiktsmessig å bruke de interessante lysbilder, sjø steiner og andre funn fra havet eller elvebredden.

Flyttingen til å lage sine egne hender den eksklusive omfanget kan gå til papir, som på vanlig scenario overfor den triste skjebnen til papiravfall. Veldig originale bilderammer, dekorert rør fra papir co-servert med hans forretnings aviser og magasiner.

De kan være korte (limt ende) og avlang - anvendelse i en horisontal stilling.

En annen idé innredning: alm - en svært effektiv form for naturlige materialer. Klipp et stykke bark i fem band. Fire vil være selve rammen, den femte kan ta et standpunkt.

Transformere en vanlig bilde ramme i en konstruksjon som mulig, ved hjelp av salt deig. Ideer på alle: noen vil dekorere sine blomster, og noen barnets navn, vist på bildet, blinde. Men først er det nødvendig å gjøre det mest mulig deigen: kna det fra saltet koppen, to kopper mel og vann. Oppnå konsistens av leire, begynner å forme unnfanget dekorasjoner rett på hjørnet av fotoramme - så deigen vil ta den ønskede formen på bunnen, og ikke noe problem kan limes på plass. På 20 minutter, legg den i ovnen. La den avkjøles, blir vi limt til rammen og begynne å male alle farger. Du kan til og med en av aerosol kan begrense. Det siste trinnet er å belegge lakk (det er bedre å lage to lag) og tørket.

Hvis en familie har en datter, antall dekorative pinner og gummistrikk vokser eksponentielt. Søt pyntegjenstander innredet, slik som blomster, i inkarnasjonen av denne ideen kan få et nytt liv. Blomster fra irriterende gummibånd kuttet. De som vokser større, feste til øvre hjørne av rammen under de mindre sted eksemplarer.

Resultatet vil bli en sann blomst scenen. Du kan lime blomster bare på toppen, forlater bunnen av rammen intakt. Etter å ha fullført denne prosessen, sette jobben i noen timer under lasten. Når blomstene er hvite, resten fri fra dekorasjon av rammen skal dekke sølv maling, men du kan og grønt hvis de fremkaller våren eng.

For guttene som trengs, selvfølgelig, en annen stil på design. Hvordan liker du tanken på utformingen fotorammer i rommet gutt lekebiler, helst en serie? Lille master vil sikkert sette pris på denne delikatessen.

Før han kom til kokken:

 • ramme (ikke nødvendigvis en ny en, kan du bare gå lei);
 • et ark med sandpapir;
 • klebemiddel (hvis ikke Decoupage, fortynnet PVA-lim lik mengde vann);
 • pensel;
 • decoupage kort med magnetstripe.

Etter det, gå til prosessen med decoupage:

 • Gammel fotoramme pre-sliping. Ny, hvis det ikke er lakkert, trenger ikke å håndtere.
 • Først må du klippe ut av servietter eller kort ønskede området, pre-måling selve rammen, ikke glemme margin nødvendig for å behandle kantene.
 • Børste (svamp kan være) nøye bruke lim til forsiden av rammen. Deretter plasserer på rett sted forberedt bilde og flat den, og pass fra fragment Bonded ut eventuelle luftbobler. Gjør dette fra sentrum, gradvis flytte til kantene.
 • Så, bare to minutter å sette rammen under noe tungt, for eksempel en massiv bok.
 • For å fjerne overflødig vev papirstykker, neglefil sveip kantrammer (trykkvinkel på 45). På samme måte, fjerne restene fra den sentrale del.
 • Endelig gjelder et lag av klebemiddel for å tørke og feste rammen.

Et bredt spekter av decoupage servietter nødvendigvis lar deg velge midler til å realisere ideen og skape et unikt stykke.

Et annet alternativ decoupage fotorammer

For å legge til forrige sett med materialer maling og lakk.

 • Alle prim treoverflaten rammen i flere lag med tørking av hver, hvit akrylmaling.
 • Av decoupage servietter du trenger å kutte ut konturene av bildet du likte. Gjør dette nøye - skjøre materialet er lett skadet.
 • Separer lagene av papir, av hvilke bindet som forlater toppen, med et mønster som er ønsket for videre arbeid.
 • Påføre lim på rammen, plasserer den preparerte tegningen. Børste med lim glatte bevegelser gå over bildet. Det gjorde alle de andre fragmenter av vev, som besluttet å dekorere rammen.
 • Bland maling til den ønskede nyanse og fargen av blandingen styrke. Ikke glem at fordi du må justere alle sider.
 • Å konsolidere resultatene, bruke flere lag med klarlakk.
 • Som et rammeverk for bilder av mennesker som setter pris på originalitet, kan bli enda end-of-tallet sykkelhjulet: samle bilder av allmenne fag, tenkt plott, knipse et bilde eller lås mellom eiker klyper - de originale dekorasjoner klar.
 • Det er ikke nødvendig å gjette, hvordan å reagere på en elsker av jakt gitt ham et portrett i en ramme av brukte patroner. Of course, med oppriktige takknemlighet.
 • Alternativ for sportsfiskere: feste fiskestang kroker eller braketter, ved hjelp av hyssing eller tykt tau med de opprinnelige marine nodene henge dem på rammen med et bilde, legge et par av flottører.
 • Creative ramme for bilder kan også bli en vanlig glasskrukke: riktig størrelse bilde satt i en beholder, en tom plass i det zadekoriruyte sand, skjell, sjøstjerner, LED kranser eller andre entourage, nær handlingen i bildet.

Beskrive alle måter å dekorere sine egne hender fotorammen kan ikke være hver dag slutte rekkene av fans av denne typen håndarbeid demokratisk, nye ideer, som i sin tur bli en stimulans for videre ideer. Den kreative prosessen stopper aldri.

17 måter å gjøre en kul ramme med hendene

Fotoramme laget med sine egne hender, kan bli og innredning, og en flott gave til sine kjære. Gjør den opprinnelige "ramme" er ikke så vanskelig, er det nødvendig bare for å vise litt fantasi.

AdMe.ru Jeg samlet for deg noen interessante ideer for å hjelpe deg å lage vakre og unike fotoramme for dine favorittbilder.

Normal ramme kan konverteres ved hjelp av noen få kunstige blomster. Les mer her.

Dekorere esken med barnet ditt lyse utklipp av hans favoritt tegneserier. Steg for steg guide finner du her.

Og hvordan du gjør nettopp et slikt vakre rammen med innpakningspapir og skrap materialer, se her.

Hvis du vil vite hvordan du slår en gammel vindusramme i en kul ramme for bilder, lese her.

Detaljert master class om hvordan å lage en myk og koselig bilderamme med hendene, her.

Fotoramme av kvister og mose ikke bare minne om minneverdige hendelser, men også vil dekorere hjemmet. Detaljerte instruksjoner om hvordan du lager denne skjønnheten her.

Ramme laget av tykke og grove greiner ser også stor. Trinnvise bilder her.

Unødvendige knapper, som er i nesten hvert hjem kan være en stor del av innredningen. Mange andre interessante ideer her.

Siden det er bare noen få minutter ved hjelp av en tape eller dekorative washi tape for å lage en lys ramme, som vil gjenopplive interiøret. Trinnvise instruksjoner kan du se her.

Rammen, dekorert med skjell og steiner, vil være en stor påminnelse om hyggelig ferie. Enda flere ideer ved hjelp av skjell her.

Det faktum at du trenger for å lage denne originale boksen, kan du lære her.

Hvis du vil vite hvordan du oppretter en tredimensjonal ramme av mykt garn eller tråd, vil du finne her.

Original, tilgjengelig og enkel i utførelse. Detaljert trinnvise instruksjoner her.

Innhold ramme flere korker fra vin, slik det ble gjort her.

Dekorasjon for rammen kan tjene som linser og andre korn eller frø. Hvordan du gjør det, kan du se her. Og, kan du lage en duftende ramme av kaffebønner og kanelstenger.

Du kan også lage en ramme av et par uønskede magasiner og aviser. Les mer her.

Du kan også ordne vakkert innrammet i quilling teknikker. Hvordan du gjør dette er vist her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 71 = 72